My Martens corona-kalender

22/12  – I övrigt så vill jag bara säga att jag är såååå glad idag! 🙏🏻🥰
[…]

Men också SÅ taggad att få fira jul tillsammans med Jonas familj ❤️

23/12 – Men för faaaaaaan 🦠😖
Nu har Jonas Corona ! Vi trodde att han hade klarat sig ….. 😓
Men icke, han är sjuk och mår inget bra alls..

24/12 – Jonas , Ludvig, Svea…… och Dr alban fick se den för första gången på julafton 🎄
Jonas var symptomfri men vi höll ändå avstånd och tog en varm choklad utomhus ☺️

28/12 – Jonas är bra nu. Han har inte haft feber på drygt en vecka.

Jag fick ett mail om att kika lite på My Martens corona-kalender från årets sista månad.
Den är lite oklar, mint sagt.

Tro mig, jag vet allt om hur dagar, veckor och månader smälter ihop till en enda gegga av tid – särskilt under coronarestriktionerna.
Och om man skriver ut att familjen smittats av viruset så bör man kanske försöka få kalendern att gå ihop, särskilt som My dokumenterar hur hon är ute och träffar folk på ett sätt som kanske inte är optimalt om man inte är frisk eller har en person i sin närhet som är sjuk.

Jag hittade den här sammanställningar av olika kalendrar.
Kanske är det någon av dem som My använder?

Antika makedoniska kalendern (lunisolarkalender)
Aztekkalendern.
Babyloniska kalendern (lunisolarkalender)
Bahá’íkalendern (även Badíkalendern, solkalender)
Bysantinska kalendern.
Den buddhistiska kalendern.
Franska republikens kalender.

155 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Svårt med alla turer fram och tillbaka när man slirar lite med sanningen…

   Problemet är väl att det är ett brott mot smittskyddslagen. Covid-19 klassas som allmänfarlig och samhällsfarlig sjukdom enligt smittskyddslagen. ” Reglerna talar om vad var och en behöver göra för att inte sprida smittan vidare. Alla som får förhållningsregler enligt smittskyddslagen är tvungna att följa dem, för att sjukdomen inte ska spridas vidare”. Detta är alltså ingen frivillig restriktion utan något är tvingande.

    Oh the irony att hon bloggar för ”Må bra” och samtidigt lever som hon gör. I detta fallet är det ju sambon som bryter mot smittskyddslagen, men ändå… 🤦🤷

   Ja och det är inte bara lite hon slirar utan hon ljuger om det mesta och överdriver ALLT. Såg att hon skriver att hon använt Rosenserien sen 2013 (hon får ju dock betalt av Rosenserien sen en tid) MEN hon använde ju Cetaphil ett tag, iaf då hon gjorde reklam för det plus annat hon också gjort reklam för och ”använt”. Nu gör hon smygreklam igen också för ett jackmärke på sin instagram vilket varit återkommande så ja det är omärkt reklam.

  Följer inte my och vet inget om henne, men efter allt som skrivits här inne så börjar man ju undra vad som händer där inne i hennes huvud?

  Varför överhuvudtaget berätta att man själv eller någon i ens närhet har Corona om man inte tänkt följa restriktionerna? Och inte vill ha negativa kommentarer? Det hade varit SÅ enkelt för henne att bara låtsas som ingenting. Ingen hade vetat att han fått Corona?

   Man kanske vill ha negativa kommentarer. Alltså aktivitet och besökare.

  Du glömde att hon innan jul fiskat sympatier genom att skriva att hon och sonen varit sjuka i en månad (eller vad det var) men det typ vara gått två veckor. Hennes tidsuppfattning bygger helt och hållet på vad som låter bra. Inte vad som faktiskt är sant.

   6 veckor tror jag.

   Den 22/12 skrev hon ”Eftet måååånga veckor av Corona som tog 3 veckor, följt av influensa 2 veckor till”.

   Den 23/12 skriver hon att de varit hemma totalt 6-7 veckor.

   Om man kollar hennes tidigare inlägg i bloggen så ser man att inget av detta stämmer, varken tidsangivelser eller att de hållit sig hemma i strikt karantän.

   Förstår hon inte hur orimligt det är att bygga upp lögner som avslöjas genom det hon skrivit i tidigare inlägg? Alla får göra precis som de vill men jag personligen skulle aldrig kunna lita på henne som min PT/kostrådgivare.

   Hon fiskar alltid efter sympatier och överdriver alltid ALLT. Hon överdriver eller underdriver allt beroende på hur det ska passa hennes syften och hur det passar för stunden och i sammanhanget. Går inte att lita på ett ord som kommer från My.

   Nytt inlägg på Instagram: Nu skriver My att de varit hemma med Corona och influensa i hela två månader…. Det ökar för varje inlägg! 😳

  Men för fan! Inte undra på att smittkurvan pekar rakt uppåt! Är människan totalt världsfrånvänd?!

   Ja, totalt. Bästisbook (Anna) och den här figuren har ytterligare en gemensam nämnare nämligen grava problem med siffror, enheter och sanningar, samt konsekvensanalysering.

   Det är nog knappast på grund av bara my. Åkte tåg i natt. Fullt med hostande och snoriga resenärer i vagnen.

   (Ja jag åkte tåg, sue me)

    Tycker det är lite konstigt att smittan skenar i hela samhället men här inne har alla suttit totalt isolerade sedan februari 2020 ungefär. Knappt träffat sin sambo och ätit nödkonserver. Väldigt konstigt att en handfull influencers kan driva en pandemi…

     Du tror inte det finns fler i Sverige än de som kommentarer här?? Tycker det är skönt med vettiga personer som varit försiktiga. Personer som gjort det som de kunnat för att förhindra smittspridning.

      Så läsarna här är överrepresenterade bland de som sköter sig ypperligt? Ja, visst kan det vara så. Precis som att det är en övervägande del här som är experter, forskare, har en miljard på sparkontot osv. Eller så kan man vara lite vad man vill när man är anonym och vill peka på andras fel. Bara en tanke.

       Inte läsarna – men de som kommenterar om saken, absolut. Varför skulle någon vilja kommentera att de inte orkar följa restriktionerna? Det är de som kan stå för sina beslut som kommenterar…

     De åker nog till jobbet också och handlar mat. Men är i övrigt vettiga och härjar inte runt i onödan 🤷🏻‍♀️

     Nödkonserver åh du fick mej att skratta 😂

      Jag har alltid ravioliburkar hemma. Och även annan nödmat.

     Tycker att det är stor skillnad om man har nyss har haft Corona/ influensa själv samt i familjen och träffar vänner, gör naglar, hår osv.
     Eller om man inte är sjuk och träffar sin familj, jobbar och handlar mat.

      Inte att förglömma att My inte är vaccinerard.
      Hon skriver att hon är mera rädd för att bli smittad själv än att smitta andra. Två ggr är hon själv drabbad men man kan undra hur många hon har har hunnit smitta?

       Hon skriver också att hon har noll immunförsvar. Okej…

        Det har hon väl skrivit i flera år? Jag tänker att om hon inte har något immunförsvar,( kan man förresten vara utan immunförsvar) bör man öht träffa andra människor då?

         Bör man satsa på en ny PT-studio för fysiska/nära möten med andra människor om man saknar immunförsvar och är ovaccinerad? Reflektera och diskutera i små grupper!

    Smittan drivs främst av barn och unga i skolan och förskolan. Visst kan man bli smittad på ett fullt tåg men framförallt är det, i vanlig ordning, barn som är de största smittspridarna.

     För att nästan ingen under 12 år är vaccinerad..

   Oj ja!!! Själv sitter man i karantän för att man i ett dygn i helgen bodde med en som nu testat positivt… Måste vänta några dagar för att test och sen vänta på negativt svar innan jag får gå till jobbet träffa folk.

  My använder Mayakalendern, den är lika slut som hon.

  Man kan undra vad My tror om sina läsare?
  Att de är helt tappade bakom en vagn.
  Att de helt glömt bort vad hon skrivit i förgående inlägg.
  Det är nästan, men bara nästan, synd om människan.

  Ja jag blir alldeles snurrig när jag läser hennes instagram. Fick absolut inte ihop nåt av hennes dagar och enda jag kan komma fram till är att hon ljuger som en häst travar. Ska man ljuga måste man hålla reda på vad man skrivit ut och stå fast vid det. Inte hålla på som My.

  My om du läser här inne, kan vi få se vad du har för bortförklaring??
  Jag vill inte skriva till henne och fråga, hon är underhållning och hennes bästaste vän Book har ju redan snuvat mig på underhållningen hos henne 🥺

   Anna kan du leta upp på….picuki.com/profile/annatoledanobook
   Hon blockade mig utan orsak men hittade henne där 🙂

    Tack så mycket, jag ska kolla där. Samma för mig, blev blockad utan anledning också.

   Man kan även kolla här: https://anon-instastories.online/annatoledanobook

   Om man vill se allt socker och friterat som Anna Book äter en vanlig vardag…

    Alltså… dumle, jordnötter, sombreros, cornflakes, smält choklad (ljus och vit) och marshmallows i en enda röra 😧 Hela dagens kaloriintag i en näve 🤮

     Ska det ätas eller har det ätits?

      Verkar redan ätits eftersom det var ”oj oj oj så gott” ☠️🥴

       Verkar vara en ny sats som gjordes igår eftersom det även serverades vid jul.

     Men hon äter som en sparv ju.

     Lägg av! Låt dom äta och njuta av högtiderna

      Det är alltid ngt att fira. Kyl bara när hon sitter hos Malou och pratar om hur hon äter fisk och grönsaker. Vi som följer ser ju ngt annat, pizza, pasta, friterat, latte med chokladmjölk, bullar, godis, tårta, vitt bröd… Såklart var och en gör som de vill med sin kropp men varför ljuga?

       Kul, inte kyl

    Man kan i alla fall klart och tydligt konstatera att det inte blev någon sponsrad Smålandsgran i år trots allt fjäsk med näbbar och klor för Benson

    Men det är väl godis inför nyårsafton?

     Den ska väl firas med My. Bäst hon glufsar på före nystarten. Sen blir det åter kyckling för hela slanten.

  Då hon skriver att Jonas och Alban står ute och dricker choklad så finns det en bild där dom står INNE i studion och dricker.

   Eller när hon var på julmarknad och skrev att hon höll avstånd till alla, sen en bild kind mot kind med Anna. 😆

  Ur led är tiden……..i Täby

  Finns inte mycket trovärdighet i det My skriver. Hon har noll koll på tid eller vad hon postat innan. Min stora fråga är hur något företag vill bli förknippat med henne?

   Skulle inte Måbra ta itu med My.? Även om det är tyst om kaktusar och bajsmackor så har de fortfarande en bloggare som håller en väldigt låg nivå. Oseriöst. Bojkottar Rosenserien och Svensk hälsokost.

  Som jag skrev på tidigare inlägg om My så har hon berättat om en diagnos hon fått och beskrivit hur hon får medicin och täta provtagningar samt mycket om dess biverkningar.

  Allt hon beskriver samt hennes löpande beteende stämmer överens med bipolaritet – hon har själv inte uttalat diagnosen men berättat så pass mycket att det är högst troligt och ingen vild gissning.

  Det är ett tag sedan hon nämnde något kring medicin och provtagning så min gissning är att hon skippat den biten och kört in i någon form av maniskt skov.

  INGEN skall behöva skämmas över att få en diagnos, det skall vara en lättnad och en möjlighet till lösning.
  Som det blir nu, när My harvar på och verkar helt tappa all uppfattning kring tid, ekonomi ja typ allt, så framstår hon väldigt märklig och opålitlig.

  Jag tror inte något gott kan komma ur att bevaka henne just nu!

   Spelar ingen roll om Camilla bevakar och skriver om henne eller inte. Kommentarerna om vad My gör kommer alla fall komma in här. Och varför skulle My vara undantaget från bevakning. Många influenser är väl som hon.

    Ponera att My agerar som hon gör pga att hon är i ett maniskt skov.
    Det kan stöka till det väldigt mycket för en person, privat och ekonomiskt.

    Att bidra ytterligare till offentlig förnedring vilket det kan landa i känns rätt ofräscht i min värld och inget Camilla borde bidra till.

    Men vi tänker olika och jag säger inte att jag har rätt på något vis, men just diagnosen bipolär med dess mörka sidor är inget man skojar bort i en handvändning. Och bara en endaste ANING om att det kan ligga bakom borde räcka, i min värld

     Dessa diagnoser som ska prackas på. Så tröttsamt. Vad sägs om att istället stå för sitt beteende, istället för att få det till en diagnos…

      Du behöver läsa på om bipolär sjukdom.

      Att få diagnosen bipolär är inget som sker lättvindigt.
      Men, som sagt, hon har inte gått ut med det 100%, men ALLT hon skrivit, sagt och gjort pekar på det.

       I helvete heller, i dubbel bemärkelse…….

        I trippelbemärkelse till och med tame fa…..Stå för handlingar och beteende istället.. Tack på förhand.

         My har aldrig skyllt något hon gjort på ngn diagnos, mig veterligen.
         Så förstår inte vad du menar.

     Vem vet om hennes sjukdom ens finns, några plåster på armen på en anonym toalett…vad bevisar det. Enlig sig själv låg hon inlagd flera veckor kring påsk och andra låtsades att hon var hemma, men hon var ju på bild och firade påsk med Anna och Kin.

     Inget hon säger är sant tills bevis visas, diplom, betyg, sjukdomar, träningslokaler, läkarteam m.m.

     Jag är drottning Silvia som skriver här under alias😉😉

      Låt säga att hon hittat på allt, alla historier med diagnos om allvarlig sjukdom. I så fall har hon fortfarande allvarliga psykiska problem i mitt tycke.

     Men sluta försvara My! Nu gav du henne en idé, nu kommer hon väl skylla på det. Men ja hon är definitivt bipolär med den grandiosa självbild hon har fast den sjukdom hon hintar om är nog inte det. Märkligt att du är så mån om My för det låter ju annat på dig AI när det gäller Isabella L och hon har ju den diagnosen, borde ju vara ofräscht att skriva om henne också då.

      My har definitivt fler diagnoser än den”dödliga”.

   Är Bipolär sjukdom dödlig? För det berättade hon ju att hon fått en dödlig sjukdom.

    Ja på så sätt att självmordsrisken är högre än för oss ”vanliga”. Därför dödlig.

  I Frankrike gäller att om någon i en familj som bor under samma tak får symtom så måste hela familjen hålla sig isolerad i 17 dagar från första tecknen på att någon är sjuk. Självklart måste det vara verifierat med PCR-test snarast efter symtomdebut.
  Man räknar med inkubationstid, tid för infektionen att läka ut så man blir feberfri plus ytterligare några dagar då man fortfarande kan sprida smitta trots att man blivit ”frisk”.

   Jag hade en hemma hos mig i ett dygn, lördag-söndag. Som nu fått positivt covid-test. Man får då inte gå till jobbet eller träffa andra trots symptomfri och måste testa mig till helgen.

   Och i USA har man just sänkt gränsen från 10 till fem dagar. Verkar som länder gissar sig fram till hur länge folk ska sitta inlåsta.

    Just USA sänkte för att folk ska gå tillbaka till jobbet tidigare, och inte för att de tror att det är lugnt och att man inte smittar.

     Ju för att dom tror att det räcker med 5 dagar, och att folks ska gå tillbaka tidigare.

   17 dagar är ju rent trams!

    Man har räknat ut att det är den tid det tar för smittan att gå ”laget runt” alltså från att den första får symtom till att den sist insjuknade är friskförklarad. Den som händelsevis inte blir sjuk bland de som bor tillsammans bör kunna känna sig immun efter 17 dagar tillsammans med sjuka familjemedlemmar.

     Fast nej, så fungerar det inte. En i familjen blev sjuk, inte dom fyra andra.

  Å nu kommer uppdateringarna att fyllas av nyårslöften och hur man ska börja det nya året med blanka ark😉

   Kasta sockret och köp citroner brukar vara den första uppmaningen.

   Kroppen svarar för första gången på länge, haft flera år med sjukdomar (lång historiebeskrivning), kostschema, nystart, massor med spännande event och kurser. Osv osv osv. Ta vilket inlägg som helst de senaste 5-7 åren och kopiera.

    Livet leker och hon är odödlig fram till nästa feberkramp. Om den sen är sann vet man heller aldrig.

     Märkligt ändå. Som pt och kostrådgivare ska livet kunna hända och ändå hålla vikten. Du kan ha sunda levnadsvanor trots att du får influensan, feber och tandvärk, corona osv. My startar om sitt nya liv hela tiden. Lär man sig att äta rätt så sitter det i ryggmärgen. Och du kan hålla din sunda kosthållning trots bakslag och att livet händer. Men för My som ständigt måste starta om pga XXX och YYY hände. Ger inte så professionellt intryck. Livet händer, sjukdomar händer. Är hon kostrådgivare så borde hon kunna hålla vikten ändå och inte behöva starta om 2ggr per år.

  Om han fick konstaterad corona skulle han minst till idag varit hemma. Och övriga i familjen testat sig och varit försiktiga. Men inte i influencervärlden. Där gäller tydligen andra regler.

   Tror inte My behöver testa sig då hon nyss haft Corona själv. Men visst skulle alla stanna hemma!

  Det finns inte NÅGON av er här i kommentarsfältet som är mer värd eller är bättre än någon annan människa. Som ger er ”rätten” att dissa andra människor så som ni gör. Det är inte ett dugg konstigt att det finns mobbing bland barn, när ”vuxna” (kvinnor antar jag) beter sig som ni gör. Så jävla vidrigt.
  Men det verkar vara hela grejen med den här bloggen. / Jenny

   Alltså… jag håller helt med dig. Men hur menar du att någon dissar eller mobbar just här, under detta inlägg? Hon ljuger ju helt uppenbart men i din värld är det alltså fel att påpeka?

    Ofint att anta 😄

     Oförskämt, om jag får be! ☝️

   Var ser du att någon anser sig mer ”värd” än någon? Att diskutera, och framföra sina åsikter, om att en person offentligt (jag kanske ska påminna om att det är självvalt offentliga personer som det skrivs om?) struntar i gällande restriktioner och rekommendationer är på inget sätt ”mobbing”. Du bör heller inte urvattna det allvarliga begreppet med att kasta det på folk så fort DU får kritik (ja, du, för det är uppenbart att du inte är ”Jenny”).

   Jo det finns det, så länge vi har en pandemi är vi skyldiga att tänka på våra medmänniskor. Vad ger My rätten att bestämma åt andra att hon som ovaccinerad flänger runt och smittar andra både genom Jonas, sin son och sig själv?
   Så länge hon håller på så här förtjänar hon all kritik!

   Det är Mys varumärke/företag som dissas. Jag är inte bättre än någon annan, har heller inget företag online som behöver granskas. Blandar man privatliv och företag i samma post, blir tyvärr kritiken personlig.

   Men när man ljuger så uppenbart är det konstigt att man reagerar??

   Jag håller faktiskt med dig. Men att säga det här är lönlöst.

    Varför håller du med?

   Hej My!

    Men sluuuuuuuuuta

   Folk som ljuger, manipulerar, och allmänt är oärliga etc får finna sig i att bli kritiserade. Inte ett dugg synd om dem. Som Bellas allas lögner.
   Vet inte hur det är med dig men själv ljuger jag inte som en häst travar inför tusentals följare.

  Och nu har hon skickat iväg sonen med flyg till Öland ( han fick flyga själv trots dimma så flygplanet inte visste var det kunde landa, och utan sin mobiltelefon)
  Och själv ska hon till Åre. Sjuk har hon nog inte tid att vara när det vankas gratisresa.

   Planet fick väl vända så hon fick hämta L på flygplatsen igen? Eller är vädret bättre idag så han åkt nu på förmiddagen?

    Du har rätt 😊
    Har inte hängt med i svängarna, såg igår när hon skickade iväg sonen ( då får vi se om hon skickar iväg honom idag så hon får åka till Åre.

    Men jag menade mest vilket sjukt beteende att skicka iväg honom utan att veta att han kommer fram. Och det sjuka i att de precis varit sjuka men nu helt plötsligt helt friska.

     Håller med om att det är riktigt sjukt. Jag skulle inte vilja sätta mig på ett plan om dom var osäkra på om det ens går att landa, så hur känner ett barn över det?
     Antingen får han ju inte fira nyår med pappan eller får hon väl köra dit honom, vet inte hur väglaget är så är det halt och så stannar man hemma tycker jag.

     Ang hennes tidsuppfattning, hur sjuka dom var, vaccin, träffar folk osv gör mig bara trött🙃
     Dåligt att inte sköta sig och pinsamt att ljuga om saker när det är så enkelt att kolla upp.

      Men du tror väl inte på riktigt att piloten chansar på att k a n s k e kunna landa någonstans?

   Men gud vem skickar i väg ett barn utan mobil på ett flyg som man inte vet var det ska landa…? Antar till exempel att det är rätt viktigt att hålla kontakten med pappan som förmodligen ska hämta honom.

    Hon verkar ju dock haft kontakt med någon eller flygbolaget. Och folk åkte själva redan innan mobiltelefonin

  Tror de har slarvat med karensen. Sedan skickades sonen på flyg vilket han väl heller inte borde ha fått göra.

  En coronatest-fråga, hoppas ok. Om man ska följa rekommendationen att testa sig så fort man kommer hem från en utlandsresa, menar man sånt där hemtest som man beställer via 1177 då? Eller är rekommendationen att man köper ett test? Är det inte dumt att ”slösa” ett hemtest om man inte har symptom? Man kan väl bara få två test (varav ett kräver bil)?

   Jag tror, notera tror, att det räcker med ett godkänt snabbtest man kan köpa på apoteket. Jag gör den analogin av att det räcker med ett sådant snabbtest för utländska medborgare som reser in i Sverige.

    Pcr för utländska medborgare sa de igår på nyheterna.

   Läs på 1177 ”Covid-19 och resor” där står det hur du ska testa dig. Det är olika beroende på vilken region du bor i.

   När jag går in i ”Alltid Öppet” appen (bor i Stockholm) finns det en egen ”knapp” för om man ska testa sig efter utlandsresa.

   Har ni inga lådor där ni kan hämta test. Annars kan man väl hämta på apoteket. Det får vi göra. Snabb test är ju inte pålitliga. Vet en som hade konstaterad corona och gjorde två snabbtest som visade negativt.

   Du borde kunna testa dig på flygplatsen när du har landat med planet.

    Jo men jag tror det kostar typ 1000 spänn :/

     Om du ska ha intyg så kostar det men inte när du tar ett pcr vid hemkomst. Sist jag kollade så var det gratis

     Finns gratis på Arlanda iaf, inte privat bolag som de som utfärdar intygen utan regionen.

     Det är inte ett pcr test med reseintyg du ska ha. Det kostar.
     Det finns ibland testning på Arlanda för inresande, men det beror på vilken tid du kommer. Dom finns inte där 24 timmar/dygn. Om inte så åker du hem och beställer på 1177

   Ett test man beställer. FHM anser att snabbtester inte är säkra nog.

   Det du köper själv är inte tillförlitligt enligt dom som vet. PCR test ska det vara.

   Det är när man läser kommentarer som den här som man inser varför smittspridning skenar…🤦‍♀️ Pandemin har pågått i 2 år och folk kan fortfarande inte tänka själva. Råd & rekommendationer till trots, använd hjärnan.

  Det har inte gått ihop alls sen typ en månad tillbaka. När My var den som testats positivt och Jonas åkt iväg på spelning friserades det också vilt med tidsangivelserna t ex. Och hon var på marknad och på restaurang sen trots fortsatta symtom, kort innan även Jonas testade positivt. Men enligt henne har hon i princip varit isolerad i 6 veckor.

   Jag gick in för att läsa bloggen nu och skrattade åt meningen som löd ungefär så här:

   ”Alla säger olika om hur länge man ska vara isolerad, men vi har tagit det försiktigt och isolerat oss EXTRA länge för att vara på den säkra sidan.”

   Tror inte vissa inser vad isolering betyder…

    Nej det är uppenbart. Folk säger de varit isolerade och i karantän fast de handlat, umgåtts med vänner och familj.

   Men det är ju för att hon inte skriver i realtid borde vi väl fatta …. Jonas hade ju fått Corona lååångt innan hon publicerade det. Han hade ju varit symtomfri från den 22:a och då borde vi fatta att han var sjuk innan dess och inte från den 23:e. Har precis fått en avhyvling av My med orden om att jag är en knäppis som inte fattar detta…. Snacka om att inte tåla negativa kommentarer eller jobbiga frågor

    Hahahaha är det hennes förklaring? 😂 Ingen fel på hennes fantasi iallafall… 😬

    Att hon skriver ut på julafton att de är i karantän fattar hon inte att hon själv skrivit eller? 🙄Människan har ju inte en endaste häst kvar i stallet.

    Så My menar att J hade Corona den 22/12 när hon publicerar ett inlägg med budskapet om att alla är friska och hur hon ser fram emot julfirande hos J:s föräldrar för att dagen efter 23/12 berätta att J har Corona, ligger nerbäddad på bild och inte alls mår bra? Slumpar hon ut inläggen utan kronologisk ordning? 😳😳

     Dom sagt, hästarna har rymt.

      *som sagt

     Verkar inte bättre. Men kom ihåg det är vi som knäppa som inte fattar det 😇

    Hur kunde de i så fall planera jul med släkten ända fram till 23:e?

  My,lilla My,vem är väl som du? Jo, ingen i hela världen
  Lögner och hopkok.
  Ingen respekt för vare sig själv eller andra
  Vet hon inte att ALLA i familjen ska vara i karantän om EN i familjen har Corona och att man låter sjukvården testa efter ett hemmatest

  Hon kanske tänker att det gått en vecka bara för att det varit veckobryt v 51 -> v 52 😆

   Just det…. olika veckor….. ja ja, så är det naturligtvis. Dåså…..

  Det mesta hon säger faller isär. Anser hon sig själv vara kreativ eller vad är det frågan om?
  Någon länkade till hennes pt-certifikat här. Ser ju ut som en förfalskning som hon knåpat ihop själv.

   Hon anser att det ger läsaren en möjlighet till reflektion. Om du inte håller med kan du få rotera på kaktu’s.

    Hennes BFF skulle säga kaktuse.

     Som fått en pause.
     My hade focus häromdagen.

     Å vad kul! Kaktuse!

  Hon skriver ju på en bok också.
  Jag tror boken kommer heta ”My lies”.
  Nu är jag mest sugen på att se My i guldspandex med en kaffe på altanen på Buustamon.

   Guldspandex i Buuuustamon 😂😂😂
   Med en latté menade du nog?

   My Lie’s

   Och byxorna kommer med all säkerhet vara en storlek för liten.

    Byxorna köptes in i fysisk butik samma dag som hon fixade nytt löshår och samma dag som hon beklagade sig över halsont och ont i kroppen, dvs när hon blev sjuk i influensa.
    Eller ska det vara influenca?

     Smidigt att bli klar med alla ärenden och bli sjuk vid hemkomst 😁

     Men herregud, skriver denna (för mig helt okända och ointressanta) människan på riktigt att hon har haft dessa symptom? Skriver hon detta klart och tydligt på sin blogg eller? Alltså, seriöst. Om jag hade mått dåligt och varit så pinsam att bege mig ut på massor ärenden, då hade jag skämts så ofantligt mycket, och absolut inte beklagat mig över att jag haft halsont och värk i kroppen samma dag. Jag hade helt enkelt låtit bli att nämna den detaljen och om folk nu behöver veta jag är sjuk, då hade jag flera dagar senare skrivit att immunförsvaret tyvärr inte är på topp efter en covid-infektion och att jag nu igen åkt på någon smitta.

  Hon kanske lärt sig av Bella😛

  Hon är ju mytoman!

   Verkar ingå i ”arbetsbeskrivningen” för de flesta influerare. Glöm inte heller att My är marknadsstrateg i grunden (enligt egen utsago) så hon kan det där med PR och hur man skapar en snackis.

  På temat My – hon har nu gjort inlägg på Insta och skrivit ett långt reklaminlägg på bloggen om Roswnserien där hon KONSEKVENT stavat fel till…. Rosenserien 🤯😭

   Ja den där seien är nog bra. Ska den tillagas på samma sätt som torsk?

   Rosenseien. Jag trodde det var danska tills jag såg namnet på flaskorna.

  Nästan lika idiotiskt som den sk frihetsfesten som var igår 🤦🏻‍♀️ Vad händer med mänskligheten. Jag respekterar allas rätt till att vaccinera sig men man kan ha lite respekt för sina medmänniskor.

   De som var på festen borde isolera sig på en öde ö. Och ge sjutton att smitta andra eller belasta sjukvården.

  Märkligt att hon alltid skriver artistnamnet ”Dr. Alban” de kallar väl honom ”Alban” privat.

   Hon är rädd för att vi ska missa att han är känd. Vore förskräckligt om vi bara såg en 60-åring. En gång var det viktigt att betona att Läckberg alltså är jättekänd för sina böcker.

   Jag har bott granne med en riksdagsman. Slå det om ni kan. Och Jo jag känner en känd travtränare. Vi åkte samma skolbuss på 80-talet. En sak till, stans rika ICA-handlare bjöd mig på smörgåstårta. Var också på 80-talet.

   Men precis som My har jag dragit mig tillbaka från det ytliga livet 😂😂😂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *