Dani Pavlica, inlagd på sjukhus

Dani Pavlica hann knappt landa på svensk mark innan hon tvingades uppsöka sjukhus. (Familjen har semestrat på Maldiverna)
Det visade sig att hon drabbats av inflammation i bukspottskörteln och blev inlagd på St Görans sjukhus.

Enligt Instagram vilar hon nu ut hemma, och hoppas på att hon inte blir så pass dålig att hon måste åka in till akuten igen.

Krya på dig, Dani! 

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tur i oturen att det hände efter att hon kommit hem.

  Det visar på högt alkoholintag.

   Det kan visa på högt alkoholintag, lägre regelbunden alkoholintag under långt tid, stenar eller grus som fastnar i gången ansluten till pankreas. Osv osv.

   Kan beror på fler saker.
   Jag har fått akut pankreatit två gånger. Den smärtan var värre än krystvärkar.

    Gallsten kan faktiskt också utlösas av snabb viktnedgång (och de kan i sin tur utlösa akut pankreatit).

   Herregud alltså hur orkar du?

    Camilla, kan du inte ta bort de här kommentarerna som påstår att hon har alkoholproblem?

   Dani meddelar att det varken är alkohol eller knark, och tackar ödmjukast för omtanken.

    Camilla, hur tänkte du här? Du tog bort alla kommentarer som säger emot och påpekar det olämpliga i att säga att det beror på alkoholkonsumtion men låter kommentaren som säger att det beror på högt alkoholintag stå kvar (anonym 09:24)?

     Orsaken var förmodligen för att de människorna kallade varandra för stolpskott.

      Ja, för det är ju det värsta folk har kallat varandra härinne…? Finns värre kommentarer som stått kvar än att kalla någon för stolpskott.

       Vad vet jag var ribban ligger. Den har väl bevisats höjas och sänkas ganska godtyckligt tidigare.

   Nej? Det är endast en möjlig orsak till pankreatit. Jag själv har haft det i en period när jag drack minimalt med alkohol men tränade mycket. Jag fick aldrig veta orsaken. Så sluta sprida illasinnade rykten! För övrigt gjorde det för jävligt ont att ha pankreatit så all kärlek till Dani 🥰

   Men gud. Vanessa Falks hund har samma sak. Nån borde ringa anmäla!! 🍻 🐶

  Det var mig ett jävla åkande till Maldiverna bland dessa människor. Och dom ska inspirera oss… förlåt, influera!! Till att göra.. vad? Någon?

   Åka och ta massa bikinibilder på sig själv kanske? 🤷🏻‍♀️

    Mina vänner hade nog misstänkt en allvarlig hjärnskada om jag plötsligt började publicera posiga bikinibilder på Instagram.
    Min man hade nog också undrat vad jag höll på med om jag hade bett honom agera fotograf när jag poserade sexigt på stranden med en kortlek.

    Men jag har aldrig varit på Maldiverna, iofs. Det kanske blir så automatiskt.

    Är det en slump att kläder bikinis, accessoarer bland de alla visas av märket By Malina? Tom Kenza skriver till svar till någon som frågar.

   Fast jag hade inte tackat nej till Maldiverna.

    Samma här. Åker imorgon om någon bjuder mig.

   Eric Saade och Hanna S är också där nu

   Blir nån på riktigt influerad av influencers?

    Verkar ju så. Annars skulle väl inte företagen fortsätta göra samarbeten och deras egna produkter skulle inte sälja trots att de är rätt så mediokra.

     Dom visar upp jättehärliga bilder från något ställe, folk blir sugna, och någon/några bokar resa. Det är så det fungerar. Inte beroende på vilken flunsa som visar upp sig i bikini alltså.

    Ja jag blir. Till att INTE åka till Maldiverna.

     Precis!

   Skönt med Maldiverna. Åker om 2 dagar!

  Tråkigt såklart men tror aldrig ja sett denna människa innan 😅

  Har en resa till Spanien bokad i maj. Har skjutit upp den två år nu, och kör vi inte nu brinner den typ inne. Hur hade ni gjort? Just nu känns det ju bara kaos att åka utomlands, men så ser man SÅ många andra göra det och tänker ”jaha, men då är det väl bara att åka då”, men känns så otroligt osäkert? Hur hade ni tänkt?

   Tänker att det inte riktigt är OT eftersom inlägget handlar om att resa och bli sjuk… hehe

   Håller också på som du, skulle säga planera för att resan blir av men var flexibel så du kan boka om med kort varsel ifall något ändras precis innan. Men känns absolut som att man kommer kunna åka i år 😊 (frågan blir väl mer som du säger- exakt när…)

   Så länge ni är friska då hade jag åkt.

   Jag kan lägga till att jag reste till Italien i höst. Var inte alls så kaosigt att resa. Några extra dokument att ha med sig, kolla vad ens försäkring täcker när det gäller sjukdom, ta med mask. Sen var det bara att resa.

   Jag reste till Grekland både -20 och -21 och det är inte alls särskilt kaosartat. Något värre sommaren -20 av naturliga skäl och minimalt krångel i somras. Är man frisk, har sitt covidbevis och alltid bär med sig munskydd och handsprit så är det nemas problemas.

   Maj är ju ändå et tag framåt. Men hade det sett ut likadant som det gör idag hade jag inte rest.

   Tror det är lugnare i maj. Jag hade åkt om jag var frisk och vaccinerad

   Har varit emot resor hela pandemin. Och tycker inte att man ska resa i nuläget med all smitta överallt.
   Men i maj kanske det ser annorlunda ut? I somras blev det mindre Corona överallt så det är ju inte omöjligt det blir likt i år. Här där jag bor hade vi otroligt mycket i maj men sen efter juni blev det lugnare.

   Självklart ska ni åka! Inget lagbrott 😁 Följ restriktionerna för landet ni åker till och njut av semestern ☺️ jag var i Spanien för 3 v sedan va hur härligt som helst 😃👌🏻

   Jag reste till Tyskland i Juli. Corona verkar lugna ner sig under sommaren. Kanske för att människor träffas mera utomhus, så sprids det inte så lätt? Vi tog test både innan resan och efter några dagar vi kom hem.

   Vi har bokat resa till Paris nu i Juni. Så vi får se hur det är då. Vi kan byta datum ifall om det behövs.

   Nog tycker jag man får resa om man är redo att vaccinera sig, testa sig och vara i karantän. Kolla försäkringar och ha mask.

   Åk! 🙂 Jag har rest som vanligt hela pandemin.

   Första året (2020) valde vi däremot att bila för att minska kontakt med människor.

   Andra året (2021) flög vi, men då var båda vaccinerade och höll givetvis fortsatt avstånd, hade mask samt spritade/tvättade alla ytor och händer. Det är verkligen ingen fara om du reser med sunt förnuft, de flesta länder hade och har till och med MINDRE spridning sett till capita än vad Sverige har. Det ska nog gå bra! Generellt minskar även spridningen under sommarmånader, då viruset trivs bättre i kyla.

    Reste du runt innan vaccinet ens fanns? Hur tänkte du då….

   Så länge man är beredd på att regler kan ändras och att man kanske får sitta på sitt hotellrum hela vistelsen. Eller att man blir fast några extra veckor, eller att man blir sjuk på plats.
   Jag är kanske inte den som tror att man blir mer smittad på ett plan än på en buss. Eller jo egentligen för det är ju trots allt rätt ofta folk även i vanliga fall blir sjuka efter flygturer. Utan jag tänker mest att tänk om man fastnar långt hemifrån och vet inte vad som händer.
   De som sitter i Thailand nu och äter kyckling och ris har ju inte så skoj

   Vi är i samma situation. Resa till Grekland som vi skjutit upp i snart två år, ombokad till maj. Vette tusan hur vi ska göra. Jag och maken är ju vaccinerade men inte våra barn (då de är små). Livrädd för att bli fast i karantän eller att någon ska bli riktigt sjuk utomlands. Men samtidigt måste man kanske börja leva lite nu? Vi har varit väldigt försiktiga sedan start.

  Jag fick flertalet gallstensanfall (totalt 1-3 st i månaden i typ ett års tid) innan de beslöt att operera bort gallblåsan. Flertalet stenar, dock fick jag aldrig veta hur många det var. Men under tiden som jag stod i operationskön så fick jag så jävulskt ont att jag inte kunde göra annat – och det var ett gallstensanfall som höll i sig i TVÅ DYGN. Slutade med akut operation. Första gången jag fick det trodde jag nästan det var något med hjärtat.. Så jag förstår hennes panik.

   Det verkar vara så olika för alla med gallsten. Jag fick mitt första rejäla anfall 2019 men har sedan dess bara haft några få känningar som försvinner efter ett dygn med Voltaren. Kirurgen avrådde mig från operation eftersom besvären var så lindriga. Jag vet vad som triggar det så det är bara att undvika de livsmedelen. Men andra verkar få problem efter nästan varje måltid.

    Jag fick aldrig nån koll på vad jag kunde och inte kunde äta. När man gjorde ultraljud så hittade man en massa stenar varav den största var stor som en köttbulle. Blev opererad några veckor senare.

     Jäklars vilket stor en! Min största var tydligen 1.3 cm.

  Gabriella joss har precis landat i Sverige och ska nu till yngsta barnets förskola för att bjuda förskolebarnen på kalas. Känns jättedumt att springa runt på förskolan när hon troligtvis är ovaccinerad och precis kommit hem från en resa.

   Anses det verkligen snyggt att ha på sig bikini inknövlad i röven och vita joggingskor i storlek 47? Endast alltså, som en outfit?
   Mvh gammal gnällkärring

    Hon är ju på solsemester? Klart hon ska ha bikini. Skorna däremot hade jag skippat. Blir så ful bränna på anklarna om man solar i sådana.

     Haha jättefint…jag spelar tennis, klassisk solbränna då…minns inte när senast jag hade lika bruna fötter som ben😂

    Kallas fäshöön…

   På de flesta förskolor får vårdnadshavare inte ens komma in i hallen, så jag tvivlar på att hon ska springa runt i barngruppen.
   Men å andra sidan har många förskolor också en policy kring att födelsedagsinbjudningar inte får ske på förskolan, så hennes förskola kanske är ✨speciell✨.

    Hahahah hon kan väl bara skicka ett sms till föräldrarna? Känns väldigt dumt att bjuda in till kalas på förskolan, om de inte bjuder hela barngruppen dvs.

     Det handlar ju också om vad pedagogerna tycker om att hon springer runt på en förskola och har kalas.
     Och de/rektorn ska inte behöva ta hand om det samt arga föräldrar som inte vill ha kalas där.

   Ska man inte testa sig o stanna hemma en vecka efter resa?

    Jo, testa sig och sedan i väntan på provsvar bör man vara särskilt försiktig och hålla avstånd till andra människor.

    Tyvärr få som gör det. Utan det ska springas på luncher/events/galor direkt när man kommer hem. Inte undra på att smittspridningen aldig tar slut…

   På tal om något annat, vad blev resultatet av att Gabjossposs antagligen låtit hennes revisor vinna tävlingen på instagram?

   Det hade varit exakt lika dumt ióm hon var vaccinerad.

    ióm=om

  Tror att hon har mått otroligt dåligt både psykiskt och fysiskt under senaste året. Det kan inte vara lätt att gå igenom det hon gått igenom och samtidigt behöva vara en person med ett ansikte utåt. Gillar inte att spekulera, men tror verkligen senaste årets händelser kan ha utlöst detta.

  My’s kommentar är bara hjärtlös och elak.

   Hur skulle det ha utlöst en inflammation i bukspottskörteln menar du?

  Men vi får väl ha i åtanke och acceptera att även idioti kan bero av alkoholproblem. Frontalloben tar rätt mycket stryk efter många år av missbruk och vissa kommentarer kanske kan kopplas till den problematiken…..

  Jag skojar såklart.
  Håller med i det du skrev.

   Eftersom jag fick fylla i typ 10 stycken kontroller att jag inte är en robot (men är tydligen en lätt korkad människa) så kom denna kommentaren här ovan HELT fel. Och blev ännu märkligare än den var från början.

   Ah, Korsakoffs.

  Ingen lång utläggning om hur idiotiskt det är att resa under en pandemi?
  Nej just det, det gäller bara Bella…

   Och Hannalicious som ville gå till kontoret en dag. Hon var analfabet och tappad på huvudet enligt Camilla .

   Du kan få den av mig. Det är idiotiskt att resa och det sprider mutationer. Varsågod (en kort åsikt då).

    Precis. Och med tanke på klimathotet så borde vi åtminstone ALLA försöka att begränsa våra flygresor. Exempelvis kan en fråga sig om det är försvarbart att flyga kors och tvärs på semester tre gånger per år, vi kanske kunde börja att begränsa oss till max EN gång per år – årets flygresa i livets liv liksom.

   Det är inte förbjudet att resa.

    Så allt som inte är förbjudet är bra och sånt vi borde göra utan att tänka efter?

     Exakt! Det är verkligen som att folk MÅSTE göra saker bara för att man får/det inte är förbjudet. Jag får både gå runt i bikini mitt i vintern och dricka alkohol 24/7 om jag vill, men innan pandemin vill jag minnas att jag ibland lät bli då det inte kändes lämpligt…

    Det är inte förbudet att använda sunt förnuft och hänsyn till andra heller..

  Ot
  Stör mig på Pernilla som ligger hemma i covid och gnäller på restriktioner. Hon är väl den sista som överhuvudtaget anpassat sin livstil till pandemin.

   Då är vi två.

   Stör mig på folk som kommenterar om Pernilla /Bianca på varje jäkla inlägg. Vad det än handlar om! Måste vara en av krösamajorna från fb!
   Har hon brutit mot några restriktioner menar du? Gjort något olagligt ? På vilket sätt menar du? Och dessutom ”ligger” hon inte hemma eftersom hon inte är sjuk utan har testat pos. Du vet att man kan det va?! Ha covid men ändå vara frisk!

    Pernilla- kanske bättre att du styr upp din egen ”Krösamaja-blogg” än är här och härjar!

     Håller med! 😅

     Du är väl o härjar även där. Både på fb o hennes blogg.

      Nej men däremot är jag där och läser med skräckblandad förtjusning på hennes dysfunktionella blogg.

       Är den fortfarande igång?

    Ehh fast har man covid är man per definition inte frisk. Man kan vara utan symptom, det är en helt annan sak. Och ja, hon får snällt hålla sig hemma enligt rekommendationerna om hon har testats positivt hur frisk hon än känner sig vara.

     Jo men hon ligger inte nerbäddad i sängen med feber hosta ledvärk osv.

     Btw så är hon frisk nu så hon behöver inte hålla sig hemma längre.

    Hon har brutit mot verenda jävla restriktion under hela pandemin, så håll du bara din käft!

     Håll käft själv!!

   Pernilla har ju bla blivit av med jobb under pandemin så tycker nog hon är berättigad att klaga.

    Helt säker på att Pernilla, Carola och co överlever ett par månader med restriktioner. Går ingen nöd på dem direkt. Så nej, det är inte synd om dem. Värre med folk som blir arbetslösa pga pandemin/restriktioner.

     Men de har väl ändå rätt att klaga som alla andra? De påverkas ju ordentligt de med även om de är etablerade artister. Inställda turneer i typ två år med alla konsekvenser det ger. En turne är ju dessutom mycket mer inställt arbete än bara fär Pernilla per se, det är ju hela teamet av musiker, scenarbetare etc som blir arbetslösa.

     Men va? Artister och folk runtomkring blir väl arbetslösa i allra högsta grad under pandemin pga restriktionerna?

      Jag stör mig specifikt på klagomål från Pernilla, Carola etc. Ja, de får klaga hur mkt de vill, men det är inte synd om dem.

    Problemet är väl att hon inte fattar att det är många som blivit av med jobbet.

     Inte bara hon och hennes team alltså.

     Tror nog hon fattar det.

    Hon har sig själv att skylla. Hade hon m.fl. följt restriktionerna, skulle vi inte haft det så ”hårt” nu.

  Aj aj det läskiga är att det ökar risken för cancer i bukspottkörteln! Riktigt dödligt. Gäller att ta hand om sin bukspottkörtel ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *