Magdalena Graafs svar om sin kärleksrelation

Vi är tydligen inte ensamma om att tycka att duon Graaf/Martis agerande på Instagram är något märkligt.

Dock verkar det inte finnas någon fnurra på tråden, i alla fall om man ska tro deras sms-svar till Expressen

Magdalena Graaf tillbakavisar följarnas spekulationer i ett sms till Expressen på tisdagen:
”Vi är tillsammans fortfarande. Kära och glada. Jag har legat i karantän i en vecka. Han är på väg hit i skrivande stund. Inga som helst problem”, skriver Graaf.

Vad gäller att fästmannen har publicerat en bild utan förlovningsringen kan det handla om en blöt festkväll, enligt Graaf.
”Tror Louie levt lite loppa i helgen och haft kul och roligt med sina vänner. Han kanske glömde den av misstag då han tvättade sina händer på någon restaurang i Göteborg eller runt Stureplan”, säger hon och tillägger att ”vi får hoppas att den kommer tillbaka”.
Louie Marti svarar ”Finns inget att berätta” på frågan om hur statusen på relationen är. // Från Expressen

Inte mitt sätt att visa kärlek på, kanske, men så är jag heller inte en av de två i det här förhållandet heller. 🤷🏼‍♀️

135 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jobbigt om man så fort man blir lite grinig på varandra att då avfölja varandra, lägga upp bilder så att det tyyyyydligt syns att ringarna är borta osv, osv.

   Som två 14-isar. Hade fan skämts röven av mig om det var min morsa som höll på så här.

    Jag skäms över mig själv som följt dramat och nu är det slut med följande för min del. Tack för uppvaknandet, kan inte lägga en sekund till på dessa clowner. Jag vet, de kommer inte sakna mig, ingen behöver säga det.

     👍

     Vad exakt består ”dramat” av?

      😂

     Jag har också avföljt, mår inte bra att följa henne längre. Hon och Louie upplevs inte som vuxna och beter sig som dagisbarn/tonåringar. Blir bara nedstämd.

     I grund och botten gillar jag Magdalena väldigt mycket. Hon har ett djup och är väldigt rolig stundtals. Jag kanske följer henne igen men just nu räcker det.

     Följer Hanna. Hon känns betydligt mer stabil.

      Att använda sina följare för att trycka till sin partner när man är lite ”irriterad” är bara så otroligt lågt. Det säger allt om hur ni ser på oss.

       Följer inte henne sedan länge. Tycker att hon visar ett märkligt förakt gentemot sina följare. Verkar inte ha förändras utifrån det man läser här.

      Men Hannas blogg måste ju koras som Sveriges tristaste?

     😂 Du är inte den enda som skäms över sig själv 🙋‍♀️

     A 12.53
     Håller med dig
     Har de en fnurra på tråden eller är lite sura på varann kan man ju faktiskt bara låta bli att skriva på den andres Insta.
     Maggan har blivit så barnslig och borde kanske ta och tänka lite på de barn hon har… de är ändå såpass stora att hennes tilltag snart når dem.
     Men som sagt, nu har de förlorat en följare till, vilket de väl som sagt struntar i, men hursomhelst måste hon ju försörja sig och ”herrgården” kan de nog inte leva på båda två

    Tror hon haft en jobbig uppväxt

     Varför?

      Googla hennes moder

     Spelar roll? Hon är typ 50 år och ska ha kommit över det.

      Fast har man haft det illa kan nog uppväxten för alltid sitta kvar…
      Dock har hon flertalet barn att tänka på, är som sagt snart 50 och borde ha mer vett än det vi ser nu.

   Jag tror att de två tillsammans är en katastrof, Magdalena känns mer instabil än någonsin tidigare.

    Ja tyvärr, en ”mediakå*” badboy är väl inte direkt det bästa för henne efter allt hon gått igenom, men är väl en naturlig reaktion på exet svek för henne antar jag. Hoppas ändå att hon finner din trygghet och harmoni till sist.

  Som vanligt skiter Maggan i det blå skåpet och pudlar när hon nyktrat till. Kommentarerna på Louis sida är helt skruvade. Så underhållande 🥳😂

   Lika kul som Booken nästan och fortsättning lär följa att döma av de senaste månaderna, bara att vänta 🍿🍿🍿

   Så självdestruktivt! 😢

   Magdalena har själv sagt att hon är gränslös. Då borde man ta det lugnt med drickat. Hon behöver inget extra för att toka till det.

    Exakt, det är där problemet ligger.

     var får alla det ifrån att hon skulle dricka? Man kan väl skriva tokiga kommentarer på insta även om man inte dricker

  Jag kanske är onormal, men brukar aldrig ta av mig min förlovningsring då jag tvättar händerna på en restaurang.

   Tror hennes kommentar är sarkastisk

    Göteborg eller Stureplan…..

   Jag trodde ALLA tog av sig ringar när det tvättade sina händer, oavsett var de befinner sig (personen, inte ringen alltså)

   Smycken är ett riktigt gött ställe att odla bakterier på…

    Naivt haha

     Nej inte naivt. När man läser om hur alla duschar och byter sängkläder i parti och minut så trodde jag folk skötte normal renlighet också…

      Vet att det är värsta bakteriehärden men törs inte, plockar jag av ringarna glömmer jag dem. Har glömt dem på jobbet flera gånger, när jag bara lagt dem på skrivbord pga plockar av dem utan att tänka på det. Däremot tvättar jag ju alltid händerna när jag kommer hem, har jag haft på mig ringar så ryker de innan tvätten.

    Desto bättre att tvätta ringen också då

     Precis!

    Jag gjorde det tills jag en dag glömde min snordyra (med mina mått mätt) förlovningsring på vasken på en offentlig toalett. Den låg som tur var kvar när jag kom på det, men efter det tar jag aldrig av ringarna när jag inte är hemma.

     Precis min rädsla, att glömma den på nått ställe när man är ute.

     Så ute behåller jag den på, men hemma är en annan sak

    Jag behåller den på när jag är utanför hemmet, men hemma tar jag av den. Paniken om jag hade glömt den på en offentlig toa… Burrrr…

    Inte jag. Eller ja.. de åker alltid av inför natten och då tvättar jag extra noga. Och duschar utan ringar också. Tar av om jag ska laga mat/baka eller något annat grylligt men tvättar jag bara händerna när jag kommer in utifrån tex så är de på.

     Grylligt?

      Kladdigt eller något som smutsar ner, typ. Trodde också det var ett vedertaget begrepp. Kommer från Tornedalen.

    Jag håller med. Tittade på jul med Ernst när han gjorde köttbullar med ringen på. Tänkte är det ens möjligt. Så jäkla ofräscht.

     Dör inte bakterier vid tillagning?

      Bakterier dör ja men det finns ju mycket som är äckligt även om man inte blir sjuk av det. Med det resonemangen hade det ju räckt med att ta handsprit efter ett toalettbesök istället för att tvätta händerna, gör ju inget om det finns kiss/bajs kvar på händerna så länge bakterierna är döda och det inte leder till sjukdom…

       Nu ska du väl inte steka eller koka händerna efter toabesöket?

     Fy så äckligt 😳

    Jag tar alltid av mig ringarna när jag tvättar händerna, och när jag kommer hem åker de också av och sen på igen när jag lämnar huset.

   Jag är säkert ännu mer onormal för mina ringar ligger alltid hemma 😂

    Men då är du ju konsekvent och inte ”råkar” ta av den när det vankas utekväll med kompisgänget 🍻

     Men är du helt säker på att han alltid har ringen på annars? Den kanske åker på och av även när han är hemma, ex när han lagar mat i restaurangen.

     Hennes kommentar var ju fortfarande inte seriös, så det är onödigt att spekulera i huruvida han tar av sig ringar eller ej.

   Hon var sarkastisk

   Och här har vi varför virus sprids som fan 😂😂😂

    Hur menar du? att ta av ringen, tvätta händerna och sen sätta på en smutsig ring på den rena handen är väl om något en orsak till smittspridning?
    Att tvätta händerna med ringen på är mer hygieniskt.

  Så omoget ! Allt för öppen ridå dessutom
  Nu när dom är sams igen tills nästa utspel spelar dom ett spel . Tycker inte det hon gjorde va normalt . Syd om barnen när hela Sverige tr del av detta cirkus

   Maggan brukade ju stolt berätta att Filip sagt att med henne är det som att vakna upp med circus Scott varje dag eller något liknande. Tror inte att Louie kommer gilla att göras till åtlöje inför hela Sverige i längden. Fasen så pinsamma de är.

    Det klarar han så bra själv.🤡

     Ja, det verkar inte bättre! Men att hans ”coola” stil skulle bli pinsamheter och få så stor spridning kanske han inte räknat med! 😀

      Jodå han har jagat kändisskapet länge

  Det gäller att upprätthålla intresset. I krig och sociala medier är alla medel tillåtna.

   Fast man får räkna med att folk som gillat en ruttnar efter sånt här fulspel.

  Han kanske glömde den av misstag och vi får hoppas att den kommer tillbaka. Vänta lite nu. Pratar hon inte med honom så hon kan fråga honom om ringen är borta eller varför han inte har den på sig när han lever loppan?

  Fjortis! Vi vet erat förhållande är ett skämt.

  De är så pinsamma, vuxna människor… och sen när sonen har alkoholproblem också, noll eftertanke el förebilder….

  Pekar hon finger med flit? Otrevligt och omoget

   Men pekar finger och sitter annan ring på ringfinger. Klart folk undrar!

   Nu orkar man väl inte finger för att vara trevlig, eller?

    Pekar skulle det så klart stå.

   Håller med – omoget & otrevligt – de har nog lärt sig det agerandet hemifrån då det ligger i släkten… Hannah gjorde ju det i direktsändning till hela svenska folket när hon (efter sin egen dåliga prestation) åkte ur Lets Dance första omgången.

    Vad var det Hannah gjorde i direktsändning? Försökte googla men hittade inget.

     Peka finger antar jag

      Pekade finger och hennes dåvarande man, Peter , skrev ett långt inlägg om att Hannah åkte ut för att hon var för snygg!?

       Just ja! Mega-skämskudde! 😅

   Maggan är numera gangsta! 😳

  Av på av på av på. Allt inför öppen ridå.

  Dom har inte haft en lätt uppväxt. Kolla Arken och deras mamma. Jag har en PTSD-diagnos efter min uppväxt med en extremkristen mamma och alla sjuka saker som demonutdrivning vid tex huvudvärk

   Dum måste ju vara riktigt korkad vad har en kristen uppväxt att göra med hennes beteende.Hennes uppväxt var säkert hundra ggr bättre än din jag vet att hennes mamma inte är nån fanatiker utan väldigt kärleksfull person ,snarare är Maggan osäker som person dessutom har hon förlorat sin son som många glömmer att förlora ett barn är vidrigt säger jag av egen erfarenhet så skyll inte på kristen domen löjlig kommentar

    Vi vet att hon förlorat en son, men det rättfärdigar inte att man beter sig som ett svin och gör dumheter som går ut över de barn som är kvar.

    Finns faktiskt massor man kan skylla på kristendomen eller religioner generellt…

    Okej byter kristendomen mot religion, väldigt religiösa föräldrar kan göra livet svårt för sina barn

   Vill minnas att hennes föräldrar tillhörde Jesusfolket i Göteborg som mer var en samling kristna hippies.Tror att både barn och vuxna hade väldigt lösa tyglar i motsats till dig.

  Tycker hon är jättelik Linda Bengtzing på bilden, båda två är ju snygga kvinnor

  Ställde inre Expressen ngn fråga om varför de avföljt varandra?

   *inte

  Hade också svarat som Louie. Orka vara så påpassad hela tiden. Vi vet noll om deras relation och det är så jäkla tramsigt att börja spekulera bara för att han inte ha ringen på sig på en bild.

  Han behöver inte svara alls och om han svarar behöver han inte svara på något annat sätt än på det sätt han själv önskar.

   Nu var det väl verkligen inte bara därför.

  Fler som har gjort slut: har Ellebloggaren A L E X A N D R A P I Z Z O N I blivit dumpad eller? Hennes blogg är kryptisk…

   Vem?

   Sluta nu Alexandra

   Alex, who? 😂 Är väldigt insatt i influencervärlden och sociala medier men aldrig hört om denna personen.

  Verkligen bra reklam för Bergby Herrgård, det här tillsammans med antivaxx-inläggen. Hela stället blir utskämt.

  Spring Maggan, spring! 🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

  Verkar som det är dags att uppvigla och hämnas igen. Vilken bad loser hon är.

  Kan inte glömma att han låtsades råna församlingen i julas. Med pistolattrapp och många i församlingen trodde att det var allvar.
  Så sjukt! Ingen normal funtad person kommer på något dylikt. Och honom släpper Maggan in till sina barn?!? 😐

   Säger väl rätt mycket om Maggan. Att ha varit med om så mycket men ändå fastna i skiten.

   Det där var ju helt sjukt. Njuter han av att utge sig själv som ”gangsta” med hård uppväxt i problemområde och är det denna image som Maggan förälskat sig i?

   I tillägg är hennes senaste tre inlägg på FB antivaxx-propanda. Det avgjorde saken för mig om vad jag tycker om dessa två…

    Fast det finns ju tyvärr många vuxna karlar som tycker det är häftigt även efter de passerat 30. De kollade väl på Blood In Blood out när de var tonåringar och tycker fortfarande det är ashäftigt.
    Tycker mest en skinnväst och tatuerade fingrar är som en skylt ” Varning, huvud med vaakum”.
    Som vrålar om mcgäng när de är fulla, har ovårdat skägg, klackringar och kallar sig själva kungen.

    Ja, och jag tror hon tycker det är manligt. Som många ostabila kvinnor gör. Män i fängelse får hur många brev som helst från villiga kvinnor.
    Tror hon känner sig behandlad som en drottning och han kallar henne säkert sin drottning med, de brukar göra det. ” De två mot världen” typ, det gamla vanliga dravlet.

     Ja, och när han inte orkar behandla henne ”som en drottning” så blir hon pissed off. Jag kan ha fel, men får känslan av att hon liksom alltid vill ha allt serverat och så länge hennes män gör det är de bäst i världen enl henne. Hon lovordade ju mannen innan denne likadant, kort därefter blev det separation. Precis som hon nu lovordar sin nye man. Blir liksom inte trovärdigt, riktiga känslor svalnar väl inte så helt plötsligt, iaf inte i min värld. Sen fattar jag inte varför man, om man nu vet det finns folk som sitter och kollar vilka man följer osv, avföljer ngn man är tillsammans med, bara för att man bråkat lite, så fruktansvärt omoget.

   Jag tror att Maggan var lika involverad i planeringen av ”rånet” som han.

    Herregud bokstavligen! 🥲

  Tror Maggan är hyfsat olycklig att Filip lämnade henne för ngn annan – som han dessutom ryktas vänta barn med. Hon vill visa att hon minsann inte sörjer och att den nya hippie/flumstilen är hennes riktiga jag.
  Det är bara sorgligt att se henne bete sig som en fjortis, hur hon svär och har sig och hur hon och Louie beter sig som dagisbarn. Tror hennes syrra gör rätt i att distansera sig just nu då Maggan troligtvis inte är så mottaglig för varken hjälp eller kloka råd.

   Det här har du helt rätt i.

   Trodde Filip var en bra och stabil man, men uppenbarligen inte.

    Varför är han inte det? För att han hittade någon som inte är som cirkus Scott?

     För att han ljög och hade en annan relation vid sidan av deras istället för att vara ärlig eller lämna Magdalena först? Låter inte som en man man bör lägga alltför mycket tillit till, eller finna alltför mycket trygghet i.

      Han har väl vanan inne. Han var sambo när han träffade Maggan.

   Ja, det verkar onekligen så, för när man offentligt överlovordar, typ ”han har alla de egenskaper jag vill en man skall ha” och superlativen inte har ngn ände-efter typ en veckas bekantskap, så är det tydliga tecken på att man minsann vill visa sitt ex att ”jag har oxå hittat en ny och han är mkt bättre än vad du var” Mänskligt att känna så när man blivit lämnad iofs, men varför göra allt offentligt.

   Men snälla, såg du inte programmen om Graafsystrarna. Hon är ju så där. Gapar skriker ful i mun gör konstiga saker.
   Hon har alltid betett sig som ett dagisbarn.

  Gillar ändå Maggas ”fasta” skarpt – äter gulasch- och ärtsoppa, wok med qourn etc. Är inte fasta att man liksom inte äter alls? Hon äter ju som en vanlig person, typ? 😀

   Nej, man kan själv välja vad man vill avstå från. Om det är hennes sätt att leva asketiskt är det helt ok. Man kan avstå lite olika saker under fastan, en del väljer att avstå från musik eller sprit eller vad som helst som man kommer att sakna.

  Camilla, jag skrev ditt efternamn för all flagga en kommentar i och med att det är ganska grova påstående/anklagelser, varför ligger kommentaren kvar?

  Just de där taggarna utåt och att hon väser i självförsvar visar att hon inte är speciellt harmonisk. Ser spänd ut och sliter.

  Nu verkar allt gå ut på att bevisa motsatsen. Men lägg inte ut massa strunt på Insta då. Då skulle hon ju sluppit hela efterspelet. Hon borde lära sig andas och bara låta jobbiga känslor passera istället för att gå till attack och sedan städa bort alla spår. Ganska kontraproduktivt…

  Vill kanske inte säga omoget för vi kan alla gå bananas och göra knäppa saker men hon borde ta sig en funderare på varför hon agerar som hon gör och försöka hitta en alternativ metod hon mår bättre av.

  Hon säger att hon suttit i karantän i 1 vecka, men har hon inte varit och åkt skidor??

   Det var nog bara för att lura oss godtrogna följare som gillat henne.

  Jag tycker det är vidrigt hur man kastar skit på Maggan hon har gått igenom mycket förlorat sin son vem mår bra då? Lätt o sitta på nätet o kasta skit på henne avfölj då sen att nån sitter här o nämner att hennes uppväxt måste vart hemsk med fanatiska Kristina föräldrar är dråpligt hennes föräldrar är väldigt kärleksfulla människor och så många som dom hjälpt i livet uppskattar många kristna idag .Så skärpning nu ska vi vara snälla mot varandra

   Hon kanske borde tänka på de barn hon har kvar i livet. Finns många som förlorat sina barn och få beter sig som Maggan.

    Du måste nog vara den sjukaste jävla människa jag sett skriva som du gör sånna som du vill man bara slå in käften på

     Vill du slå mig på käften för att jag tycker att Maggan borde tänka på de barn hon har kvar i livet?

     Men tagga ner, vad är ditt problem?

     Moget att vilja slå någon på käften. Är du lika vidrig privat?

   Hon har fortsatt ett ansvar mot sin andra barn. Hon är den vuxna och bör bete sig en. Är hon inte kapabel till det bör hon söka hjälp.

   Rätt mycket av det hon ’råkat’ ut för är självförvållat och hennes barn verkar inte må jättebra av uppväxtmiljön de har.

  Började typ asgarva när jag läste att hon tyckte de ca gulligt att L hade frågat hennes x om hur han friade så att han inte skulle göra likadant .. Men jag tror väl knappast att F friade på ett kebab ställe …. De kanske vore bättre att M skulle vara med i programmet ” behandlingen ” än hennes son .. fått en helt snedvriden bild av henne senaste.. tråkigt! Tragiskt !

  Nu har Loui talat ut i Aftonbladet! Han är en man som ryter ifrån , och det är inte Maggan van vid🤔

   Han är gammaldags säger han… Old school… Vad betyder det?

    Att han är en jävla mansgris som Magdalena säkert försöker vända och vrida in och ut på sig själv för att kunna vara tillsammans med. Been there och done that. Hela hans sätt att både höja henne och berätta hur mycket han älskar henne (efter en vecka) och samtidigt förlöjliga henne på samma gång luktar liksom.. toxic ända hit

     Var förlöjligar han henne?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *