My Martens slopar sitt medvetna fel i nya företagsnamnet

Mycket kan hända på en vecka eller två, särskilt i livet som My Martens.
Hon kan köpa tre hus, flytta åtta gånger och starta upp och lägga ner minst två företag på den korta tiden, vilket osökt för mig till fortsättningen av det här inlägget.

My håller på att starta upp ytterligare en ny träningsstudio som även ska ha ett nytt namn. Innan årsskiftet så publicerade hon den här bilden där hon offentliggjorde att företaget ska heta ”Strong Mama’s” – med grammatiskt fel och allt.
Enligt My var detta ett medvetet val för att fånga potentiella kunders intresse och för att skapa en reflektion. (Nä, jag vet inte heller…?)

Nu verkar detta lilla grammatiska ”bete” var slopat. Kanske fungerade inte inte så bra, eller så var det ett misstag från början till slut som My helt enkelt inte ville erkänna.
Oavsett vilket så är namnet på företaget nu ”Strong Mamas”, som beskrivs så här av My på hennes blogg:

Strong Mamas är mitt nya koncept där jag samlar online coachning, Fysiskt PT, PT studio , träningsevent osv. En ny hemsida är under uppbyggnad. Vi leker med design, färg och form
Det ska vara stilrent, tydligt och ”jag” . Mycket ska förmedlas relativt kort… Utan att tappa budskap 😅

Hon vill att alltsammans ska vara extra mycket ”hon”, och då borde hon ju verkligen inte ha tagit bort detta tydliga misstag i företagets namn. 
Det om NÅGOT är väl ”hon”? ☺️
Vidare står det så här i hennes inlägg:

Jag sitter just nu och programmerar till mina klienter. Samtidigts som jag är deras bollplank ☺️

Programmerar?
Det känns mycket tveksamt…
Om det är pga autocorrect – vilket ord var tänkt att stå här?
Google gjorde mig nämligen inte det minsta klokare.

 

140 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon gör träningsprogram till sina klienter. Alltså programmerar hon till dem 😂 nä jag vet inte 🤷🏽‍♀️

   Tror det var matprogram denna gång.

   Vilka klienter? Har hon fått någon klient nu? Hon måste ju tävla ut det för att få en klient till sin s k onlinecoachning, och genom det så får hon värdefull exponering och PR. Alltså hon är så fejk och manipulativ. Fake it til you make it är Mys melodi.

  Skulle tro att hon menar att hon gör program (träningsprogram) till klienterna när hon skriver att hon programmerar

   Ja bara det att hon inte har några klienter, möjligtvis en, men hon låtsas och fejkar för att låta större, kunnig och bättre än vad hon är.

  Skapar (tränings)program kanske hon menar. Långt ifrån programmering

  Tror inte hon skapar så mycket. Allt finns färdigt i portalen, träning och recept.

  Det heter så: programmera. I crossfitvärlden säger man typ ”vem har skrivit proggen?”

   Bam!!

   Precis så, programmera träning är ett vedertaget begrepp inom träningsplanering

    Hahahahaha, det låter ju intelligent att man liksom har skapat ett hittepåord, som det förväntas av andra att kunna.

  Kan någon förklara varför man inte kan skriva ”skapa reflektion” som hon gör. Tycker nämligen inte att det låter fel. Hon vill väl att man reflekterar över någon, i det här fallet namnet. Eller använder jag ordet också helt fel kanske 😂😂

   Det är inte det att det låter fel, det är fel grammatiskt. Om du översätter Strong mama’s blir det typ stark(a) mammas… det känns då som om det fattar ett ord. Typ ”starka mammas gym”

    Nej det fattar jag. Det där med att ”skapa reflektion” som alla skrattar åt. Jag hör det inte. Förklara gärna det 😊

     Jag tror att läsarna 1.tror att det är en efterhandskonstruktion på ett omedvetet fel 2. Det känns relativt långsökt att ett stavfel skulle leda till att folk började reflektera. Varför skulle det leda till reflektion och om vad?

     Rent språkligt saknas det några ord. Jag tolkar det som att hon menar att genitiv ’ skapar en reflektion av något. Men vad detta något är säger hon inte.

     Det är också att det är en väldigt högtravande förklaring. En konstnär kanske säger:jag målade en liten fjäril mitt i det dystra industrilandskapet för att skapa en reflektion hos betraktaren.” ( även det skulle vara väldigt fjantigt och pretentiöst ). Att ha den förklaringen på ett stavfel är bara för mycket.

      My vill ju gärna använda sig av fina svåra ord så att hon ska låta mer professionell. När hon lärt sig ett nytt ord så använder hon det till leda tills hon lärt sig ett nytt.

    Jag läser det som ”strong mama is” när man skriver så? Oavsett ser det väldigt weird ut 😅

     Ja, ´finns ju där för att markera att man förkortat ordet, liksom ”it´s” istället för ”it is” , ”what’s” istället för ”what is” osv. ”Mama’s” skulle isåfall betyda ”Mama is” eller ev ”Mama has” . Jag tycker man ser den felskrivningen rätt ofta.

      Man skriver också så när det blir ägandeform, t.ex ”the man’s trousers” betyder inte ”mannen är byxor” utan ”mannens byxor”

      ’s används bara vid verbet is och deras olika böjningar. När det används efter substantiv är det för att markerar genitiv på engelska.

       Långt från sakfrågan nu men nej, det handlar snarare om vad som kommer efter. ’s påhängt på ett substantiv kan markera både genitiv och vara en kontraktion av ’is’, beroende på vad som följer efter.
       Mama’s workout = Mammas träningspass
       Mama’s working out = Mamma tränar

       Kanske var detta My menade att vi skulle reflektera över? hehe

        Kan man verkligen förkorta mama is so mama’s? Jag trodde bara det gäller vid personliga pronomen + verbet to be.
        Jag kan absolut ha fel men vill gärna veta från nån som vet. Stör mig att inte veta och lyckas inte googla mig fram till något.

      Där är det du som har fel. ’s visar också på ägande.

      This is Emma’s dog. Mama’s gym. Osv.

   Vad hjälper det hennes business om en ”reflektion” skapas i mitt huvud? Ska jag, genom att jag sitter och reflekterar över att hon skrivit fel, bli sugen på att träna hos henne? Jag antar att det hon menade att hon ville få fram var att det skulle bli en snackis, en diskussion, och att hon genom det bli positivt uppmärksammad (?) och därmed dra till sig kunder.

    Hahah håller med. Tror hon menar (efterkonstruerar) att det var ett PR-trick, typ som när Tommy Nilsson skulle byta artistnamn för Black eller vad det var, och sen var det ett samarbete med Marabou lakrits. Men det blev ju en snackis och då blev man medveten om den nya chokladen, är ju knappast den effekt som sker här 😅

     Exakt. Och med vetskapen om att hon är allmänt dålig på språk och att skriva gör att det hela blir än mindre trovärdig.

     Ja att det är en fråga om att skapa awareness känns väl mer troligt.

     Det var en ren efterhandskonstruktion. My har ett personlighetsdrag som är ruskigt likt det en närstående till mig har, nämligen att de verkar inte kunna låta bli att ljuga om än det ena än det andra. Oavsett om lögnen bara gör situationen ännu värre eller rent av löjligare, precis som i detta fall. Jämför även med Tooken, hon gör exakt likadant. De kan liksom inte bara säga ”oj, hoppsan där gjorde jag visst fel, tack för att ni påtalade det för mig”. Det FINNS INTE i deras värld att de skulle erkänna sina tillkortakommanden. Gemensamt för dem alla är att de gärna slätar över en lögn med ytterligare en lögn. När samtliga lögner motbevisas (vilket de ofta tyvärr gör då intellektet inte alltid är på deras sida så att säga) så slår de bakut och drar fram offerkoftan. ALLA andra är dumma, ALLA andra trollar/smutskastar/mobbar etc etc. Det är aldrig deras eget fel. Min närstående och jag har ingen kontakt idag. Det verkar ju närstående i dessa galanta damers närhet inte heller ha. Man står helt enkelt inte ut med deras lögner till slut. Själv har jag aldrig lyckats förstå hur jag ska nå fram till den här personen så är det någon som har något tips så mottages det tacksamt.

      Enda sättet att nå fram till en sådan person är att sätta all sin självrespekt åt sidan. Dessa agerar alltid utifrån sina intressen, det som gynnar dem själva. Är du inte medaktör excluderas du, eller blir utsatt för alla slags härskartekniker och repressalier som tänkas kan. Tyvärr.

  Någon som vet vad som hänt med Nouw – bloggportalen? Inte fungerat sedan i förrgår och det är min enda inkomstkälla just nu.

   Undrar oxå!

   Ett tips om den sidan är din enda inkomstkälla är att skriva till dom som tillhandahåller hemsidan……………………………

   De har skrivit på sin ig att de har problem just nu och att de försöker fixa det asap

  Hon är bara så pinsam.

  Varför häcklas My i ett inlägg efter annat hela tiden? Är hon en särskilt usel människa eller vadå?
  Den som kastar första stenen osv…

   Hela tiden var väl ändå att ta i.

    Väldigt ofta skulle jag säga ändå.

     Ja hon är väl aktuell just nu? Men tycker inte hon förekommer oftare än någon annan i ropet.

   Håller med dig. Varje gång man kommer in på bloggen och ser att det skrivits ytterligare ett inlägg om My så får jag ont i magen, eftersom man vet att det inte är ett ”Grattis My till en till etablering, kör hårt!”-inlägg.

    Ont i magen? På riktigt?

    Den här bloggen finns till för att bevaka bloggar. Det är det som diskuteras här. Har det skrivits något konstigt i en blogg så blir det diskussioner. Ljugs det på en blogg, så kommer kommentarer om det. osv osv.

   Hon är kompis med Anna Book… håller helt med dig.

   Hon ljuger, överdriver och lever inte som hon vill lära.
   My, Anna Book och Isabella Löwengrip ligger i kategorin, notoriska lögnare.

    Och därför ger det oss rätt att göra dem till offentlig åtlöje? Att My satte en apostrof fel, när hon uppenbarligen har vissa problem med stavning och grammatik, är ett relativt harmlöst fel. Detta inlägget handlar alltså inte om att hon har manipulerat siffror eller liknande, utan inläggets enda syfte är att häckla henne för ett skrivfel med efterföljande bortförklaring.

    Detta påminner om när några i min klass mobbade en dyslektiker i klassen och personen kunde aldrig någonsin göra något rätt i sina mobbares ögon. Varje misstag uppmärksammades och skulle offentliggöras och vad personen än sa eldade det på mobbarnas motivation. Summa sumarum: att sparka nedåt är aldrig klädsamt, särskilt inte om man är en av ”Sveriges största bloggar” (1). Det här är inte ett dugg bättre.

    Jag skäms å era vägnar.

    (1) https://nyheter24.se/bloggbevakning/2019/09/30/har-hittar-ni-min-statistik-om-ni-undrar/

     Nej, att hon gjorde fel stör ingen. Däremot att hon hittar på töntiga lögner om att felet var gjort med mening.

      Stör det verkligen ingen att hon gjorde fel? Eller menar du att det inte stör dig? Jag har sett en hel del som verkar mycket störda av detta.

       Kan tycka att det är lite slött och oproffsigt att inte dubbelkolla stavning (särskilt när man har dyslexi) när man skapar en logga/företagsnamn och hemsida.

      Men alltså ja hennes stavfel stör mig med MEN det är inte det som är poängen, utan att BB och alla ni som kommenterar anser er ha någon form av skyldighet att göra er lustiga över det gång på gång på gång?

     Håller helt med dig.
     Och sen sitta och fnissande undra varför de inte kan bemöta kritik och erkänna ett fel. Precis som de sa på högstadiet ”du behöver inte bli arg, vi menar inget illa ju…*höhö*”. Bara det att det var för tusende gången de inte menade något illa.
     Om alla tar en paus från ryggdunkandet och ser på saker med lite distans så kanske den poletten trillar ner.

     Men insekten, du har ju själv fått en hel del kritik för hur du uttryckt dig om IL gång på gång.
     Fick du empati och medmänsklighet i julklapp? Grattis, isf. 🥰

      Insekten? Menar du mig? Jag har väl aldrig fått kritik om hur jag uttalar mig om IL, främst eftersom jag aldrig uttalar mig om henne utan intar i princip samma position om BBs ”bevakning” av henne som My.

      Du blandar ihop hen med Rebecka som också använder nyckelpigan i sitt nick. Hon skriver riktiga vidrigheter så fort det handlar om Bella.

     Men snälla! My manipulerar ju hela tiden, ljuger och överdriver. Köpta följare, överdriver, drar ifrån, tar fram offerkoftan och kapitaliserar på sin son. Hade hon sagt som förklaring till felet att det beror på dyslexi (vilket det inte alls gör i detta fall, har inget som helst med dyslexi att göra och även det är troligtvis ett hittepå) så hade det varit en sak men att hon vägrar erkänna att hon gjorde fel och istället kaxigt förklarar det med att hon vill ”skapa reflektion”. Bullshit.

    Liksom Maggan G…

   Håller med om häcklingen. Dock hade hon med största sannolikhet sluppit att bli häcklad om hon bara lagt sig och sagt ”nämen tack för att ni påpekar att mama’s är grammatiskt fel, engelska är ju inte mitt modersmål, jag ska ändra till det rätta! Tack igen!”

   Jag hade inte tyckt det var något konstigt? Möjligen lite oprofessionellt att inte kolla av att det blir rätt innan men hur många småföretagares menyer på deras ”inte modersmål” har inte felstavningar till exempel? Det pinsamma blir ju hennes oförmåga att erkänna ett fel, tacka för rättelsen och bara ändra därefter..

  Samma med Mimi Höglins salong Ma Mane som också hade flertalet felaktiga meningar/ord när dom gick ut med information och reklam på engelska – det var också för att skapa uppmärksamhet och att folk skulle prata om det. Är det inte proffsigare att göra det rätt från start bara?

   Exempelvis ”Beaut bar” 🙃

   Och ”priviledge”, okej ska ge mig nu. Heeeej då

   Ja, eller hennes sambo Fredriks företag (som dock bytte namn sedan helt) som hette ”Here’s” efter deras efternamn, Heres. Där designade ju hon loggan enligt egen utsago. Antingen skriver man det i bestämd form på svenska ”Heres” eller på engelska ”Heres’ ”.

   Men Mimi har ju rent allmänt svårt för stavning och särskriver ungefär vartannat ord. (Fredags mys, tränings tid, söndags lyx) etc. Oerhört provocerande 😂😅

  Det där med att mycket ska förmedlas kort kan bli en utmaning för My, ja 🥲

  + att hon ännu en gång ältar att hon blivit lämnad som ensamstående mamma på sin instagram… Att L’s pappa bara tar det varje gång är så konstigt. Men visst han vet vad hon går för..

   Ja det drar hon upp när hon behöver engagemang, uppmärksamhet och sympatier. Och så en bild på sonen för det ger fler likes. Hon är desperat efter likes nu och hashtaggar en massa under sina bilder. Pinsamt.

   Blev hon inte lämnad?

  Hur gammal är My?

   87:a

  Är inte säker på att hon ändrat. Kan ju vara hennes felstavning denna gång som gjorde att det blev korrekt.

  OT: Jag är lite desperat, jag behöver verkligen ett jobb, vad kan man göra hemifrån som ger en inkomst när man är skadad så att man inte kan utföra ”vanliga” jobb? Jag mår så dåligt över min situation just nu. 🙁

   Programmera😜 Nä men många arbetsgivare har ändrats sin policy kring att arbeta hemifrån då man upptäckt pga covid att det funkar bra. De måste också anpassa sig då många som söker jobb nu har flexibilitet som ett starkt önskemål. Så sök sök sök och kolla!

    Skapa träningsprogram till folk m recept son är kalorisnåla. Skriv lite floskler om nystart, hälsa och inre resor. Filtrera lite bilder i gynnsamma vinklar där du lyfter en hantel eller sitter på huk.

   Är du så desperat att det inte kan vänta till kl 20 ikväll? Blir nog ändå svårt att få tag på ett jobb innan dess…

   Annars är det väl bara att skicka in jobbansökningar, kontakta intressanta företag osv. Kör hårt och lycka till.

   Vad har du för skada där du inte kan utföra något jobb? Då borde du väl vara sjukskriven med sjukpenning?
   Spontant tänker jag sälj saker på Facebook tex för snabba pengar om det är riktigt akut, finns alltid något man kan sälja alt köpa billigt på secondhand och sälja dyrare. Sålde tex min gamla bokmärkssamling för 200kr för ett tag sen. Leksaker från 90 talet är eftertraktat om du har något sånt liggande, finns en grupp för det.

   När det gäller jobb kolla efter tjänster där de vill att du ska jobba hemifrån, men oftast vill de ju ändå att man kommer in då och då så där beror det ju på din skada hur pass bunden du är till hemmet.

   Only fans

   Influencer?

   Skapa en blogg som den här om dokusåpor typ PH.

  Vad är det med influencers att aldrig kunna säga ”Oj där blev det fel, vi kan skratta åt det tillsammans”, ”Det var ett misstag av mig”, ”Jag ber om ursäkt, jag är bara människa och den här gången hade jag fel.”.

  Det är som om de inte kan tillåta sig själva att ha fel. Är inte bara svenska influencers, finns gott om stora internationella influencers med samma beteende. Alla gör misstag, det är ju först när de kommer med konstiga ursäkter/ignorerar det som det blir en grej av det.

   Drama! Man vill ha DRAMA! Och man tål inte att bli ifrågasatt, dessutom.

    Och det är väl det följarna vill ha också så win win.

   Men hade hon ingen vän eller nåt som kunde ge henne lite heads up eller varför ens ha ett engelskt namn?

    Vän, hon har väl ett helt team med både assistenter, läkare, psykologer m.m som står redo när hon behöver dom😉

     Och Anna Book till hjälp. Förstår inte att Anna ställer upp och hjälper My med allt. Anna borde dumpa My som utnyttjar henne inte bara till bärhjälp utan för att själv få mer uppmärksamhet och exponering genom Anna. Men Anna vill väl ha saker att göra kanske och vill väl få visa på instagram att hon är hjälpsam… men Nej Anna låt dig inte utnyttjas av My!

      Eller My, låt dig inte utnyttjas av Anna.

      Eftersom det motsatta är otänkbart så borde hon inte vara Mys piga. Kommer My någonsin göra något liknande för Anna? Nej. Hon vill bara vara hos Anna om hon får mat och fika. Bära lådor och rensa i garderober? 😂

   Jag tror det beror på att de saknar utbildning vilket gör att de känner sig otrygga inom vissa områden och är man otrygg är det svårt att skratta åt sina fel. Medan t ex Anders Tegnell som är trygg i sig själv, sin kunskap och erfarenhet kan erkänna det eftersom han vet vilken kunskap han sitter på.

    Är inte Camilla utbildad? Är ju samma sak här inne när hon får kritik? Kanske är ett drag hos personer som jobbar med sociala medier.

     Ja jag tror som du, att det är mer i deras person än i deras utbildning. Någon typ av föreställning om att allt kretsar kring de själva kanske..? Att deras bidrag till samhället är oändligt..?

      Vi har kanske kvar en fot i den där självcentrerade barnfasen där man tror att man är världens mittpunkt? 🙂

   Det är ju så att det är en viss typ av människa förstås, som är influenser. Och det är ju inte dom som är smartast.

  Varför matchar GabJossPoss allting med Tove? 😅

   För de är som tonåringar. Osjälvständiga och otrygga i sig själva.

   Ständiga bilder där nippels syns genom tröjan 🤢

  Jeanette borde sadla om till politiker 😂😂😂😂😂😂😂

  https://www.instagram.com/p/CYs_NXxMc4m/?utm_medium=copy_link

   Vilken del är det du skrattar åt?

   Jag tycker hon lägger ut lite konstiga bilder och klipp. Men jag håller fan med om allt hon skriver i den där texten. Varenda ord.

   Kolla även Jeanettes följare !!! Lägger upp ett instainlägg o vips 3000 likes på bara ngr minuter ! Köpta ??

  Programmering är väl ändå ett väldigt vedertaget uttryck i träningskretsar? Borde inte du som utbildad PT känna till det?

  My lajvar PT-proffs, Booken lajvar Artist, Bloninbella lajvar Entreprenör/resespecialist och Maggan lajvar Boho chic. Trovärdighet noll.

   Hur lajvar man boho chic..?

    Man klär sig som sin mamma såg ut när man var barn 😂

   WORD!!!!

  Det som jag dock inte förstår med namnet ”Strong Mamas” är väl egentligen att det inte alls känns som My. Hon ser absolut inte stark ut, är sjuk hela tiden på olika sätt och ser otroligt osund ut. Om jag skulle vilja bli en strong mama så går jag ju till någon som själv stämmer in med det idealet?! Nej My, ta tag i dig själv innan du försöker ta tag i andra.

   Tänkte samma sak sist jag var inne på hennes Instagram. Hon ser ohälsosam ut och det blir inte bättra av att hon hela tiden har massa filter på alla bilder och videos så att man tror att hon döljer något.

   Och även Mamas. Det associerar jag till småbarnsmammor. Tycker det exkluderar så onödigt mycket.

   Tycker faktiskt synd om My , alla dessa piller o kosttillskott som hon glatt förespråkar, men är ständigt sjuk

  Stilrent, tydligt och ”jag” i samband med My Martens är helt OMÖJLIGT!! Hon har inte ens koll på vad som är ”jag” gällande sig själv eftersom det skiftar dagligen och därmed försvinner tydligheten vilken aldrig funnits i allafall i sociala medier gällande henne. Sedan vad hon tycker är stilrent… ? Utan att skrika budskap dessutom? Strong Mama’s eller Strong Mamas är väl budskap om något?

  Kenza börjar ju gå överstyr med sina ständiga skämt om sin egna kropp och utseende. Var och varannan story är det något om hennes rumpa, om naveln, om magen, om ocharmiga bilder Aleks tagit… försöker hon bevisa något eller har jag missat nåt? Det har pågått i flera dagar nu och varje dag är det något nytt kopplat till utseende.
  Fan kvinna du är på semester, njut av den istället för att hänga på stories 24/7!

   Så ToKiGt med en lite förändrad navel!!!! Hihihi #mammamage #postpartum #minnavelräknas

   Ja det är helt sinnessjukt. Kan hon lägga ifrån sig mobilen och njuta av SEMESTERN? Hur fan kan hon tro att någon är intresserad av en bild på hennes navel?

    I samband med covid fick jag proppar i min tunntarm som gjorde att de fick ta bort ungefär 80 cm av den. Och till följd av det har jag ett ganska långt snitt över magen plus – PLUS att de tog bort min navel. Jag är fan kränkt.

     Jag fick en konstgjord navel när en kirurg tog bort min gamla vid en operation. Är ganska likt en vanlig navel. 🙂

  Men hur skriver människan? Är hennes dåliga skriftspråk också för att ”skapa reflektion” måntro?😂

  När ska My sluta kalla sonen för ” Lilleman” …han är ingen bebis längre

   Tycker det är värre att hon lämnar ut honom som hon gör i text och med bilder.

    Kalla aldrig ditt barn för ”lilleman”. Oavsett ålder.

  OT:
  Kommer kulturarbetarna som besökte Riksdagen och bl.a. poserade tillsammans med statsministern – utan munskydd och utan att hålla avstånd – nu att karantäna? Syftar på t.e.x den bild som Lisa N lagt upp. Eller har alla kändisar så starka antikroppar att det inte behövs?

  Här blir det häxjakt när My lägger ut sin son på akuten , men när en annan influenser lägger ut bild på sitt barn i en utsatt situation på ett sjukhus , reagerar ingen ?

   Jag tycker alla som lägger ut barnen när de är i en utsatt situation kan sluta med det.

    Och jag tycker dom får göra som dom vill.

  My kämpar hårt med att bli en kändis på träning, men det faller platt när hon själv inte lever som hon lär…men alltid nappar väl någon när ytan ser polerad ut.
  Hon är i alla fall inte blyg med att framställa sig som hjälte när hon klarat av det som många ensamma föräldrar gör varje dag, fast offerkoftan blir bara större och större för var dag som går😀

   Hennes yta ser inte ut som en PT. Hon ser ohälsosam ut och hennes sociala medier kryllar av samarbeten med olika pulver, piller och quick fixes.

  Vilken tur att Anna kan hjälpa till med inköp och studio. My passar på att utnyttja henne vid varje flytt.

   Blir så trött på Mamma Mys snack om att hon jobbar deltid/halvtid som hon ränner omkring. Behöver tydligen hjälp med det mesta av Anna den bästa. Jonte skruvar på. Alltid klädd i dunetten. Man är ju på helspänn när vinnarna i Mysans tävling ska tillkännages.

    En medalj för dig som kan använda svensk genitiv istället för engelska 🥇 (På riktigt). Det är sällsynt på det här kommentarsfältet!

     I det här kommentarsfältet*

    Medalj utdelas (13:15) men vad är ”dunetten”? Inte ens google vet. Ska det kanske vara kepsen?

     Dunetten=Dunjackan

   Anna borde dumpa My, det borde hon gjort för längesen men istället fortsätter hon låta sig utnyttjas. Så dumt, synd. Hoppas hon kommer till insikt någon gång.

    Men det är ju precis tvärt om.

     Det är My som styr deras umgänge. Anna duger som kattvakt, växtskötare, shoppingassistent, flytthjälp…….

  KOSTRÄDGIVNING, erbjuds det fortfarande?

   Och tävlingen i samarbete med ROSENSEIN? 🌹

  Uppenbarligen har hon ju redan fått lite reklam av detta grammatiska ”bete” med tanke på att du har skrivit om det minst 2 gånger 😉 så ja lite rätt hade hon ju!

   Känns ju inte som att den typen av reklam genererar fler kunder. Tvärtom!

   Jo men hur många kunder har det genererat i?

    ”Högt tryck så släpper inte på fler klinter just nu”.

     Smart att säga! Skapar reflektion.

   All exponering är inte positiv exponering.

  Nu vet jag inte om hon är dyslektiker men hennes konstanta ändringar av företag och flyttar gör en bara snurrig. Jag personligen skulle aldrig anlita ett företag som använde massa emojis. Känns så otroligt oseriöst. Hon har ju en förmåga att göra det i sina svar till ”klienterna” också.

  My är enligt egen utsago dyslektiker men det rättfärdigar ändå inte vissa fel hon gör. Det finns stavningsprogram.
  Hursomhelst stör det mig mer att hon ens får använda Strong Mama(s) som ju redan ligger i SATS koncept och att hon kan skriva att hon registrerat det och t o m ordet strong som sina egna varumärken. DET går inte ihop. Då skulle hon ju ( om vi nu bodde i
  USA) kunna stämma varenda sate som använder de orden. En omöjlighet vill jag säga.
  Dock hoppas jag att hennes träningsstudio kommer att falla väl ut och att det kommer kunder dit.
  Träna i hennes studio skulle jag nog kunna tänka mig men jag skulle ALDRIG låta henne lägga upp nåt
  kostprogram för mig.
  Det enda är att äta (sunt) förbruka mer kalorier än man tar in och det behöver man bara GOOGLE och egen vilja till. Samt gratis är det också.
  Att låta en person som stundtals knaprar nötter och dricker mandelmjölk och däremellan frossar som en vilde, lägga upp nåt program åt mig. Nätack, det klarar jag själv.
  För övrigt gällande namnet ( om hon nu får låta det heta så) då är Strong Mamas det korrekta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *