Margaux Dietz gör reklam för Marbodalkök och deras ”inte slita ut allt som finns-renovering” där man försöker återvända så mycket som går av det existerande köket.
Om det verkligen är så mycket bättre än vanlig renovering eller enbart ett försök till lite traditionell ”green washing” låter jag vara osagt.
Vi kan väl se det som att jag ”öppnar upp för en debatt” här. ?
Det blev jättefint och ”clean:t” när alla skåp och hyllor togs bort över bänken med spis och ugn, men min kompis Johanna ställde exakt samma fråga som poppade upp i huvudet på mig. (Johanna är alltså en riktig kompis till mig och inte en av alla ”kändisskoj-kompisar jag ibland hänvisar till. ?)
Ju fler skåp och lådor – desto bättre, är min filosofi.
Jag hade ALDRIG tagit bort så mycket. Öppen skåpslösning däremot är totalt uteslutet.
Allt blir flottigt. Ischjk! ?
Visst, lämnar du stekpannan framme i ett halvår innan du använder den, så har den förmodligen ackumulerat lite gratis stekfett. Tillsammans med den delikata hinna av damm som förmodligen täcker alltsammans, utgör perfekta förhållanden att tillaga din köttbit i. ?
