My Martens byter till en större lokal för sin PT-studio

Om man vill vara en olyckskorp så skulle man kunna hävda att My lägger ner ytterligare en PT-studio, men det gör hon inte.
Hon bara flyttar den lite…
Istället för att slå upp portarna för den nya studion ”Strong Mammas” den här veckan, så stänger My Martens igen dem och byter till en ännu större lokal.
Varför göra det enkelt när man kan göra det svårt? Och framför allt tungt?
Det känns svinjobbigt att släpa allting dit, men förhoppningsvis fick hon bra med hjälp.
Kunde inte den här lokalen ha uppdagat sig, säg…före att hon i princip färdigställt den andra lokalen med allt vad det innebär?
Målning, mattor, maskiner?
Fy tusan för att känna att man nästan är helt klar för att sen bara….. eh, nope.
Men blir det bättre så är det väl värt det tänker jag?
Känns lite som i Vänner där Joey och Chandler precis hann flytta in i Monica och Rachels lägenhet, efter att ha förlorat en frågetävling om varandra, innan de gick med på att flytta tillbaka om Monica och Rachel hånglade. (Fan, vilken sunkig scen förresten, nu när jag återberättar den här.)

Jag antar att hon och de andra, i alla fall fått in veckans träning med flytten, samt att alla är förskonade från ryggskott.
🙂

Om man ska vara petig, och det är jag, så blir inte hennes lokal sex kvm större, utan nio enligt My själv.
Där får man plats med en hel del, typ en crossfitbur eller liknande.
Eller 18 shetlandsponnys, om de står skavfötters.

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Här ligger en gravad hund. (Om du fattar, så är du som jag rätt gammal …)

   Gravad? Du menar begraven?

    Nix. Uttrycket myntades av skojaren Refaat El-Sayed som råkade väljas till årets svensk en gång för länge sedan. Han var (ö)känd för att inte riktig ha koll på svenska ordspråk:

    ”När katten tappar mössan dansar råttorna på bordet”
    ”Vi simmar alla i samma båt.”
    ”Här ligger en gravad hund.”
    ”Jag anar ugglor som får kläder.”
    ”Det där har domaren fått om bakarslet.”
    ”Man ska inte bita den hund i sitsen som vill tända ett ljus i mörkret.”

     ”Anar ugglor som får kläder” associerar jag (född i mitten av 80-talet) till Nile City och Robert Gustafssons karaktär ”Mick Talbot” (eller något åt det hållet) ??

     Åhh hans namn var det länge sedan man hörde. Jag bodde i Strängnäs vid tiden. Antingen jobbade man på Sundby Mentalsjukhus eller på Fermenta där han bossade. Ni aaaanar inte hur många som blev miljonärer i Strängnäs pga honom. Hade 4s jobbarkompisar på min avdelning 🙂

      Vad försörjer sig My på? Är hon långtidssjukskriven eller?

       Ungefär såhär är det.. här på Öland finns det en gammal man som synts på hennes blogg och som kallats ”plastpappa” eller liknande. Även tagit hand om hennes gamla hund innan den gick bort.
       Som sagt denne gamle mannen är sjuk och har varit inlagd på vårdhem. Han var även lite excentrisk och en samlare av allt möjligt, kameror gamla bilar etc, mark och fastigheter..,grönmögel adel dessutom
       När han var inlagd så passade My på att försöka tillförskansa dig en hel del innan det uppdagades av mannens föredetta anställda som satte punkt. Hon går över lik, finns mycket mer att berätta

    Du är alltså inte gammal 😛

   Är 36 och skrattade rakt ut ?

   ”Vi simmar alla i samma båt.”

   Jes

  Camilla, skavfötters ?
  Räkna är inte Myggans grej.

   Precis. Vad var det hon sa om etagevåningen, att den bara var 4kvm mindre än radhuset hon flyttade ifrån, fast den är 8-9kvm mindre.

   Inte att hålla sig till sanningen heller.

   Det heter faktiskt SKAVFÖTTES och inget annat.

    Skavfötters finns med i SAOL men skafföttes verkar vara OK också. Inte vara arg nu

  Finns ett gammalt talspråk
  ”Är huvudet dumt får kroppen lida”

  Kanske är den nya lokalen bättre planerad?

  Det enda som jag undrar var om hon inte hade kontrakt på den första lokalen? Hur kan hon bara lämna en lokal för en annan? Ofta kanske man skriver kontrakt på ett år iallafall.

  Hoppas hon kommer trivas i nya lokalen.

   Tänkte också på det, hur blir det med kontrakt för det borde de ju ha skrivit på. Konstigt att bara kunna byta så men det är väl samma hyresvärd då kanske. Tror inte hon flyttar frivilligt utan att det var ett måste. De hade ju satt upp grejer på väggen osv och det började bli klart, och hon tyckte ju lokalen var sååå perfekt med två parkeringsplatser utanför att disponera osv. Det ligger definitivt en hund begraven. My är inte transparent med allt.

    Ja så kan de ju vara att det är samma hyresvärd för annars tror jag inte hon hade kommit ur ett kontrakt bara så.

    Vet inte om det ligger en hund begraven. Kanske var lokalen lite bättre helt enkelt och hyran kanske också bättre.

    Vad roligt iallafall att hon har sin egna lokal. Tror det blir toppen för henne denna gången.

    Inte samma hyresvärd – det är ju två olika bostadsrättsföreningar som hyr ut varsin lokal som Sofie skriver.

   På My lät som om hon inte fick vara kvar i lokalen och blev väldigt stressad. Men så kom erbjudandet om den nya lokalen och hon kunde andas ut. Flytten verkade också behövas göra omgående så därför blev det stressigt. Låter konstigt med den enorma stress hon gav uttryck för om hon har dubbla kontrakt.

  Att hon orkar hålla på! Blir helt matt av att ta del av hennes struliga liv här ?

  Mina uppgifter kommer från respektive förenings senaste årsredovisning. Jag litar ju mer på riktigheten av de uppgifterna än på My i det här fallet.
  Oavsett är ju den nya lokalen inte väsentligt större än den gamla, så något mer ligger troligtvis bakom detta sista minuten beslut ?.

  My brukar skarva då blev 6kvm större snabbt 9kvm större, 50% påslag. Men inte så mycket större hur som. Var nog ingen frivillig flytt.
  Många andra som blir drabbade av Mys ständiga flyttar.
  Vet inte om hon tänker på dem eller om det är bara jag, jag,jag.

   Fullblodsegoist.
   Jonas lägenhet har i hennes utsago pendlat med en differens på 15 kvm.

   My beskrev noga att hon och ”teamet” (Booken m fl) släpade följande:

   1,3 ton gummimattor á 27 kilo styck.
   6,7 ton vikter/rigg/utrustning.

   Bra ändå att hon får ytterligare 9 kvm och inte 6 kvm enligt pappret! ?

  Haha folk har alltså tagit reda på alla dessa detaljer kring lokalerna? Det är nog inte my det är fel på, om man säger så.

  Det är väl toppen om hon hittat en lokal som passar bättre, kommer säkert bli jättebra?

   Folk här gillar och tracka ner på My av någon anledning. Kanske eller antagligen så har de egna trista liv? ?

    Sånt där spännande liv vill ju alla ha.

   Håller med dig helt.

  My överdriver allt. Så den nya lokalen är bara 6 kvm större då haha så då är det alltså annat som ligger bakom flytten, troligtvis har hon inte kollat om det var okej att bedriva träning i lokalen. Samma misstag gjorde hon ju med sin första lokal i gamla stan, den användes aldrig sen efter att den var färdigställd utan hon fick flytta den efter en tid, men hon skulle väl aldrig erkänna att hon har dålig koll och gör misstag. Tur att hon har Jonas och Anna Book till hjälp. Hon har ju skrivit flera gånger på sistone att hon tränar i sin lokal och att andra är där och tränar – konstigt eftersom det inte är klart. Man får ta allt My säger med en nypa salt.

   När hon skriver så framgår det att hon inte fick vara kvar och hon fick panik och sen uppenbarade sig den nya lokalen som räddaren i nöden. Tror också att de låtit väldigt mycket, spelat hög musik osv så bostadsrättföreningen helt enkelt sa ifrån.

    Låter jättekonstigt, när man skriver kontrakt uppger man vilken verksamhet man kommer bedriva

  Har hon 6700 kilo vikter i gymmet? Låter extremt mycket.

   Det är väl de olika maskinerna som väger så mycket, men My och siffror…

   Ett nytt gruppträningskoncept – deltagarna får flytta all utrustning till en ny lokal.

  Säkert flytt snart igen. Inget bra läge, för många klienter etc.
  Vad ska vi gissa på?

   Det här läget är bättre än det förra, eftersom det ligger två restauranger och andra lokaler bredvid. Den första hon hade ligger på en sidogata, även om det var nära torget. Catalinatorget i sig är egentligen inget torg, utan mer som en parkeringsplats mitt i området.

  Bärhjälp av Antonio Toledano!?

  Jag tycker lite synd om henne. Allt blir liksom så jäkla tokigt och fel hela tiden. Verkligen hela tiden.

   Man måste planera och kontrollera allt innan man startar ett projekt, någon form av egenansvar måste man ta annars kan det bli ”lite tokigt”.

    Det är den oförmågan som ständigt drabbar sonen. Alla flyttar, skolbyten, mista katterna och förra hunden.

   Du tror bara det är ren otur?

  Kan man verkligen ha kommersiellt gym i vilken lokal som helst? Trodde att det skulle finnas regler om ventilation, AC, avfuktare eller nåt? Men jag har väl fel, eller så finns det i hennes lokaler.

  Jag tycker det ser trångt ut jag föredrar när det finns plats att röra sig. kettlebellsvingar tar ju massor med plats, till exempel.
  Men gymmet är ju inte till mig personligen, så det är ju egentligen skit samma vad jag tycker.

   Ja,man tycker ju att hyresvärden vill veta vad för slags verksamhet som kommer att bedrivas i lokalen. Visserligen var det samma hyresvärd i den förra. Nu får de spackla på ordentligt, väggarna har väl en massa märken efter alla maskinerna som hann skruvas upp.

    Det är inte samma hyresvärd.

     Ja, my bad ?

   Det är väl troligtvis dessa regler som My missat och därför måste lämna, det fanns väl inte i den lokalen som hon nu flyttar ifrån men finns kanske i den nya 6 kvm större lokalen där det ju tydligen tidigare varit Yogastudio.

    Varför är det troligt att det är just det hon har missat? Varför är den förklaringen mer trolig än någon annan, enligt dig?

     ?

  Gå ditt på ett besök själv istället och skaffa dig egen förstahandsinformation, istället för att skriva här och gissa och kalla människor för tokiga.

   Så man ska behöva träffa My för att bedöma hennes galenskap?
   Menar du att jag ska räkna kunder?

  ”Skarvfötters”? Och i föregående inlägg gjordes det narr av en annan bloggares stavfel.

   Trolla med fötterna.

   Och här gjorde du narr….

  Brukar hon ens själv träna i sitt gym?

  Träningsresorna lär ju heller inte gå med vinst.

  Finns det verkligen inte nån annan lokal runt nästa hörn som är ännu mer perfekt? Två kvm större kanske.

  Jag är väl insatt med biplär sjukdom, då jag själv har arbetat med det här i många år. Jag har också en väldigt nära anhörig med typ 2.

  Nu är jag såklart inte insatt i My’s situation. Men alla dessa projekt, flytter, downs mm så kan jag sätta en slant på att det är just det My är, alltså bipolär.
  När en bipolär är manisk finns det ingen hejd och som anhörig är det väldigt svårt att göra något i just dessa perioder. För vi vill inte heller riskeras att bli helt bortkopplad för dennes liv, vi vill ha inblick och inte riskera att kontakten bryts i dessa perioder. Oerhört svårt och svår balans för anhöriga. Jag hoppas innerligt att hon kan få lite ro och hittar en medicin som fungerar för henne, om hon nu är mottaglig. Inte minst för sin sons skull.

  Är det ingen i hennes omgivning som säger stopp? Det där lugnet hon brukar leta efter, utbrändheten som knackar på, verkar ha ställts på pause. Hoppas hon hinner med morgonkaffet på sin terrass och tar hand om nya bilen. Jag har gett upp lotterivinsten hos My. Kanske tar en månad på Mikes istället. Hoppas förresten My tar ut de där hampasnörena hon klistrat fast i håret. De har sett trista ut länge nu.

   Jag hade tvärvägrat att ställa upp på allt tok. Klart hon fortsätter när teamet ställer upp och uppmuntrar henne. Som att bjuda en alkoholist på sprit.

   Vad menar du med lotterivinst?

    My skulle tävla ut tre vinster där man fick hennes coachning. Det var åter fiffel och fusk.

   Om du åker till Mikes så se till att ha ett basebollträ med. Ena sekunden har My skrivit om att hon sover ensam i den där längan och nästa gång att ingen nyckel till dörren finns. Men hon kanske vill ha besök. De där hundarna ser slöa ut. Inga jag skulle förlita mig på.

   Du kommer att få rännskita av att äta i den där miljön. Men vikten går ju ner förstås ?

  Filmen var ju verkligen spontan ? ”Vad fan håller jag på med?”
  Regi – Anna Book

  Skulle vilja se den ekonomisk planen för att ha ett gym för endast pt kunder… kommer ju inte gå ihop!

   Fler än två kunder/dag=mirakel.

  Lokalen vid Vasaparken var verkligen inte stor heller. Eller anpassad för verksamheten. Men hon var nästan aldrig där heller (bor nära). Fanns ju ingen dusch men det behövdes ju inte för ”svetten torkar ju under dagen” så man kan ändå sitta på resturang sen menade hon då..

   Ja fy fan vad ofräscht. Går det inte att duscha på plats åker man väl hem eller planerar bättre.

  ”Svetten torkar ju under dagen”, aha, det är därifrån ryktet om huvudpersonens hygien kommer från …

   Svettigt hår fixas med torrschampo och hårtork.

  Hur länge ska hennes ”vänner” orka med att utnyttjas? Hon verkar inte ens skämmas utan tycker bara det är lustigt. Hon verkar inte heller tacka för hjälpen genom att hjälpa dem tillbaka. Och flyttmat får de hålla med själva medan My mumsar ur egen låda.
  Sen snyftas det om bakslag och att hon ska unna sig egentid och drar till Mikes för omstart och strikt kosthållning…. Gör hon annat än tänker på sig själv?

   Eller hur. Typiskt en människa som bara tar för sig. Vem hjälper hon? Tänk om svärmor skulle behöva hjälp i trädgården tex. Inte lär My hjälpa till. Hon vill äta och sova.

  Folk tror att det är Mys mindre välsvarvade kropp som får en att inte vilja anlita henne. Personligen skulle jag aldrig lita på att den här människan kan sätta ihop ett ordentligt kost- och träningsschema, hon verkar så otroligt virrig.

   Svar till J. Jag skulle heller aldrig anlita My till vare sig det ena eller det andra.
   Som kostrådgivare ger hon då inget seriöst intryck som själv tar hjälp av andra. Rekommenderar dyra metoder som man själv kan sköta GRATIS bara genom att googla.
   Man behöver inte vare sig dricka äckliga gröna drinkar eller bara äta ägg för att gå ner i vikt.
   Mindre intag av kalorier och lite rörligare liv är vad som behövs för att minska i vikt. Det kostar inget.

  Tips att skriva om Linn Ahlborg senaste video och kommentarerna hon fick angående att ha storlek L.

  Så hemskt att hon ska behöva försvara sig

  Precis som jag ibland vill wallraffa som Bingo Rimers assistent, vill jag ibland betala för Mys PT-tjänster. Bara för att se hur det egentligen är.
  Tror ni nya studion kommer att vara välbesökt?

   Nä, de tre vinnarna och andra influencers. Kanske ngn mamma som bor i huset.

    Vilka tre vinnare? Hon har presenterat en vinnare. Vid direkt fråga (var alla tre vinnare är) har hon uppgett att hon visst har presenterat alla tre men det kan omöjligt stämma att alla som följer henne (och framförallt tävlat) har missat detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.