Anna Book sjöng för Keyyo

I det andra avsnittet av TV4s nya underhållningsprogram ”Secret Song Sverige” så var det dags för Keyyo att hyllas.
Hennes kompis Hampus Hedström hade valt Anna Book och ledmotivet ur Vänner ”I’ll be there for you” som ledmotiv till hyllningen som inkluderade alla från Tony Irving och Anis Don Demina till Clara Henry.

Här hittar du klippet med Keyyo i sin helhet.

188 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har Anna skrivit hyllningarna efter sitt framträdande på TV4 till sig själv på Insta? Mycket ? och ❤️, ordet ”genuint” förekommer på mer än en hyllning och någon skrev något om att ”nu fick trollen så de teg”, typ. Hmm

   Och kan någon insatt förklara för mig varför han just valde Anna Book att sjunga den låten??!! Var det ironiskt? Absolut inget fel på Annas insats. Sjunga har hon ju aldrig kunnat så inget häpnadsväckande med själva uppträdandet. Men vad låg bakom valet av artist?

    Kanske finns en handfull ”artister” att välja på. Tror inte att Beyonce är så lätt att ringa in till ett program som detta direkt.

    För att Anna Book är Keyyos idol inte svårare än så

     Är hon??? Haha va?!

      Ja, det sas ett par gånger i programmet att Anna Book var Keyyos stora idol. Så det stämmer säkert.
      Fast jag fattade aldrig vad orsaken var att man hyllade Keyyo. Nån som vet?

       Vänner och familj har fått skicka in vem de skulle vilja överraska eller blivit tillfrågade av produktionen.

     Ja fast är hon verkligen det eller var det bara något de sa? Låter lite märkligt att hon är Keyys idol men hon kanske gillar henne, eller kanske fick de ta en artist som fanns tillgänglig. Hampus känner ju tydligen Anna lite. Kul för Anna att hon fick göra ett sångframträdande i tv, var väl flera år sedan sist. Lite kul att hon fortsätter låtsas som att Pandemin stått i vägen för henne att jobba när hon inte direkt brukade vara ute på sånggig innan pandemin heller på ganska så lång tid.

      Kan inte tänka mig att Anna är Keyyos idol. Jag får inte ihop det. Och nej, Anna har inte försörjt sig som en sjungande artist de senaste decennierna utan dubbat lite filmer och deltagit i underhållningsprogram. Mig veterligen har sådana program fortsatt spelats in under pandemin. Ja, inte Fångarna på fortet kanske. Där har hon ju figurerat varje säsong i stort sett. Blir så patetiskt när hon pratar om ”sitt jobb” såsom riktiga artister som Lisa Nilsson, Pernilla Wahlgren etc. Hon är och förblir en hemmafru som tror att hon är en firad stjärna sedan hon sjöng ABC för hundra år sedan. Vill ha allt serverat på silverfat – gärna medverkan i stora tv-produktioner som ”Så mycket bättre” eller Mello – men själv har hon noll talang, noll initiativförmåga och noll drift när det kommer till att jobba.

       Pernilla är väl inte heller artist? En one hit wonder för x antal år sedan. Hon är väl snarare någon form av mediaperson, eller vad kallar man den typen av kändis?

        Pernilla är helt klart artist! Jag har sett henne i massor av föreställningar under många år. Även de senaste åren. Både musikaler och teaterföreställningar samt hennes egna shower och julkalendern fjol. Med mera. Hon har jobbat med alla de stora under många år.

        Dock börjar jag och många med mig nu tröttna på henne. Ja, inte på henne utan på ”folk” i hennes närhet. Kanske är Pernillas storhetstid snart över…

        Pernilla är väl artist, hon har sjungit flera gånger på Mello och på andra uppträdanden på TV. Gör man egna shower är man artist.

         Intressant. Pernilla är artist för att hon sjungit flera gånger i mello men Anna är ingen artist…trots att hon sjungit flera gånger i mello?

          Fast det måste vara i någorlunda närtid, inte för 20-30 år sedan.

           Inte 20-30 år sen, ok!

           Anna var med i melodifestivalen för 14 år sen, så jag antar att hon är artist trots allt enligt din egen godtyckliga definition.

           När var pernilla med i mello sist?

           2013

          Ja, Pernilla är väl 100 gånger mer artist/showartist än stackars Anna.
          Viljan finns ju där , men det krävs ju mer än så ?

           För 99% av Sveriges befolkning är Anna och Pernilla i samma kategori.

           Garanterat inte, 99% kommer väl knappt ihåg vem Anna är ??

           Haha jodå, alla över 30 kan väl nynna på ABC?

           Jag trodde de var typ samma men har nu fattat grejen med Anna på ig. Och Permilla har ju Wahlgrens värld och verkar göra massa shower. Men det trodde jag att Anna också gjorde. Populärkultur är inte riktigt min grej.

          googla pernillas karriär, musikalartist

          Men artist är väl mer än sångerska? Pernilla var med i melodifestivalen 2021 i egenskap av artist, inte som sångerska. Har man inga hits så får man hålla sig aktuell på andra sätt på scen.

          Pernilla har verkligen JOBBAT som artist ialla år . Och tagit alla jobb hon kan . mycket musikaler , shower och smågig , tjänade ingen förmögenhet då ,men har försörjt sig på det.

          Fast Pernillas shower med dans och sång har ju varit en succé ! Hon är sångare , dansare , showartist och en jäkla bra komiker ? Är inte hon artist så är ingen det .

         Jag har sett Pernilla i uppsättningar på både cirkus i Stockholm och hennes Nicke och Nilla show, minns inte teatern nu dock. Men det var smockfullt båda ggr, och proffsigt. Hon är helt klart en etablerad multimedia artist.

          ”Riktig artist” – NJA
          ”Multimediartist” / mediapersonlighet – visst!

        ”Dom talar om Rom, Paris och Seine
        Om tågresor till Moskva
        aaaaAAAAA……UÄÄÄaaaAE. ”

        Pernilla har tex medverkat i många musikaler och spelar nu sin egna show. Så jo hon är artist.

         Är Anna kock för att hon haft cook-a-long?

         Så det är musikal och show som krävs för att vara artist?

         Skivsläpp, melodifestivalen och svensktoppen räknas alltså inte?

          Nä, Anna har kanske varit artist för 30 år sen(?) men nu är hon ju en föredetting.

           När jag tänker efter så var väl Anna artist då heller? Hon gjorde en sång liksom…? Eller har hon gjort något mer?

          Hej Anna!

           Hej Pernilla!

           Lite för få emojis och stora BOKSTÄVER va????❤️?

          Nä men utöver skivsläpp , mello osv så har hon skådespelat och medverkat i massor av musikaler/shower. Hon fick sin första roll som 11 åring.

           Hm, undrar hur det kommer sig att dottern till Christina Schollin fick en roll redan som 11-åring? Måste bero på talang!

           Ja hon har ju fått Guldmasken två ggr så talang måste hon ju ha.

          Svensktoppen ?? För 30 år sedan , melodifestivalen ja sist då hennes låt blev stoppad och Anna själv säger att Christer B lovade henne att hon skulle få vara med året därpå ( ja hon ljuger t.o.m. om detta ) .. det var 6 år sedan och ingen Anna ? skivsläpp ??? ABC och den där halv spanska låten som blev en flopp ??? skriv låtarna Anna blivit känd för och en artist ? Du får en hjälp och det är att du får gå tillbaka 30 år och samla ihop ALLA låtarna ?

        Hon har väl gjort en del musikaler och skådespelat en del. Och som en annan sa så har hon haft sen egen show som jag förstått varit väldigt populär

        Dessutom sjunger faktiskt Anna typ 155678 ggr bättre än PW. Anna sjunger bra! PW ju ingen sångröst alls.

        Pernilla har varit med långkörare på teater och musikalscenen med massor av andra artister. Hon är en bred artist. Har sett henne själv på scen och hon har en fin utstrålning och delar gärna scen med andra, en spellevink som man märker fungerar bra med sina kollegor.

       ”Riktiga artister som Pernilla Wahlgren” ?

        Men ursäkta, nu tog jag PW som exempel av en anledning. Anna Book är så extremt avundsjuk på PW:s liv. Det har inte undgått någon som följt Anna senaste åren. Och PW är faktiskt en show- och musikalartist. Dessutom har hon visat på en enorm driftighet genom åren som ensamstående mamma till 4 barn. Hon har knegat och slitit för brödfödan och kom inte och säg att hon inte har talang. Sångröst? Njae ingen vidare, men den har trots allt försörjt henne i typ 40 år…och business, det kan hon.

         Faktiskt fanns en tid då jag var imponerad av PW och hennes soloroddande av alla barn. ( Just det är iofs en bedrift fortf) men nu, not so much. Vet inte om det hon sysslar med kallas ”business”, det enda hon gör är ju att sälja sig själv, reklam, reklam, reklam av div.skitsaker, plastkläder till Ullared, osv osv. Hon är ju för fan överallt. Har Tv kanalerna, företagen mfl ingen fantasi alls? Vi har ju massor av begåvade artister i det här landet som både kan sjunga och har integritet, varför bjuds inte de in ist för denna ständiga PW, spyr om jag ser/hör henne en gång till i en TV soffa alltså.

          ?

          Det gör att hon slipper annonsera efter jobb i dagstidningen som en viss annan person gått gjort ? PW tjänar pengar och en jäkla massa sådana !! Att hon syns överallt är för att hon är intressant , eftertraktad och fortfarande någon folket vill betala för att se .Personligen tittar jag aldrig på hennes shower , reality program , köper hennes klänningar osv … men nog fasen har hon gjort sig förtjänt av sin förmögenhet.

         Ja och Anna har haft en ekonomisk krasch nu och säker jobb ! Pernilla ?? Jo hon bygger en ny kåk för en jäkla massa pengar och inte behöver hon städa el jobba i en affär …
         Det visar ju absolut att Anna är den talangfulla och eftertraktade artisten av dem två ?

        Men är det lite yngre folk kanske som inte sett så mycket med PW? Hon var skitstor på åttio och nittiotalet redan innan WV.

         Mycket större än Booken. Det var Pernilla Wahlgrens parfym på H&M och Veckorevyn hade ständigt inslag med PW.

         Skitstor var hon inte ändå. Stor.. ok.

         Oavsett så är hon inte någon stor _artist_ idag utan mer en show/tv/media person.

          Jo, hon var stor. Haha Sverige var litet på den tiden och hon fyllde folkparker och alla ungdomsmagazin. Sedan gick hon ju vidare till teater och musikshower på nittiotalet. Då var Booken redan glömd typ.

           Precis, stor. Inte skitstor. Vem kan ens sjunga någon av Pernillas låtar?

           Abc är väl ett OHW om något? Vilket Pernilla påstods vara. Du bevisar ju bara att Pernilla ÄR mer etablerad som artist. Man minns inte bara en refräng från en sång.

           Inte riktigt så jag minns det men ok.

           Och 20:15, hur många av Pernillas låtar kan du? Mer än Picadilly Circus…

           20.15 här. Jag minns Pernilla Wahlgren från scenen mer. Mina barn minns henne från barnprogrammen. Alltså är hon inget one hit wonder som TS påstod.

           Men att vara med i barnprogram är inte att vara artist. Hade hon mer än en hit som artist? Vem kan mer än picadilly circus?

           Vi fattar, du gillar Anna book ☺️ Men Pernilla var större artist då, och är ännu större nu med massa tv-shower, teatershower etc. Anna book är grön av avund.

           Jag gillar varken Anna eller Pernilla. Anna är en pågående bilolycka som skämmer ut sig i det mesta hon tar sig för. Så.

           Läs vad jag skriver.

           Jag har sagt att Pernilla var stor. Men inte skitstor. Men du har ju inte svarat på min fråga alls. Pernilla var en one hit wonder som artist. Sen har hon, till skillnad från Anna, lyckats hålla sig relevant ändå och då främst med annat än artisteriet.

           Men du verkar tro att artist är bara sångare? Artist är allt på scenen inom nöjesbranchen. Pernilla är en artist.

           Då släpper vi det där då. Vi lär inte komma överens eller ens tala om samma sak ändå.

         Fortfarande lika mycket ”riktig artist” som Anna book.

         Ingen med riktigt musikintresse lyssnade på varken Anna eller Pernilla.

          Varför dissar du den folkliga genren.

           Dissar den inte. Påtalar bara att hon är lika mycket riktig artist som Anna. Dvs ganska lite.

           Dissar man den folkliga grenen då man inte tycker om två artister menar du?
           Förövrigt håller jag med om att ingen av dem kan sägas vara begåvade artister, men en av dem har trots allt lyckats hålla sig relevant.

          Men snälla, Pernilla ÄR en artist och har varit i typ 40 år. Jag lyssnade mycket på Pernilla på 80 och 90-talet och hon har alltid haft en artistkarriär, har det inte varit popplattor så har det varit teater, film och musikal. Jag gillade även Anna Book när hon sjöng killsnack men inte lyssnat på hennes musik efter det. Känner bara till den, abc, och samba sambero, ja o så den där mellolåten som diskades som var kass och dåligt framträdande var det också så lika bra. Pernilla är en oerhört proffsig och mångsidig artist och hon är ju även reklamtjäj, fullt med samarbeten varje dag nu på hennes insta, reklam reklam och ja det gjorde hon redan på 80-talet, sedan har hon förstås haft en viss fördel av att ha en kändisfamilj men talang har hon, Pernilla har en mycket bra sångröst och gjort många bra låtar.

           Bisarrt att ens jämföra de två. Är det Anna själv som trollar i fältet?

           Nej DET är klart ATT det inte ÄR?????????? Anna är inte PÅ sådana här sidor och LÄSER. Var och en blir salig på SIN tro. Hon har ❤️❤️❤️Mon amour??? och familia ?? vilar TRYGGT i den kärleken. #carpediem

           Tack. Äntligen ett vettigt inlägg i debatten som jag tydligen råkade starta. Du verkar också vara född på 70-talet och fattar vad jag menar. Tror inte att kommentarsfältet här har en aning om vad vi pratar om. För dem är PW Biancas mamma som är någon slags bifigur i Wahlgrens Värld. ?

           Exakt! Vem tjänar pengar på sin sång och show? Pernilla- ja! Anna-nej.

           Haha ja för alla som inte håller med var bara inte född då.

           Jag var där på 80talet och skulle inte påstå att hon var ”skitstor”. Däremot var utbudet mindre.

           Och jag lägger till att ja, hon har alltid varit större än Anna. Något som stör Anna oerhört verkar det som

           Bra sångröst vet jag inte om jag håller med om. Visst var hon stor på 80-talet men hon är ju ingen Marie Fredriksson. Däremot har hon ju varit duktig på att harva vidare med musikaler och annat. Men hon har ju inte haft några egna stora låtar i modern tid. Till skillnad från Booken är hon ju inte arbetsskygg iaf.

           Hon programledare mello förra året och spelade en huvudroll i svt:s julkalender häromåret. Två bevis på att hon fortfarande är aktuell som artist.

           Det var typ Carola som var störst sedan Pernilla och Lena Ph och så Anna Book under dem.

    Det är ett gäng mindre kända eller kända för ett tag sedan som tackat ja. Sedan har personen som överraskat valt en låt som betyder något för personen som ska bli överraskad. Produktionen väljer sedan den av artister de tror klarar av låten..
    Så artisten är inte med i ekvationen, om det hade varit drömartister så hade det varit en annan kaliber.

     Är det här du något vet på allvar?

   ”OMG vilken sångröst!!”

   Alltså, framträdandet var väl…okej. Men OMG var det väl knappast.

    Första strofen där i friends-låten lät riktigt illa… Falskt och svajigt. Huga!

   Hon är sååå dålig på att maskera sina egna fejkade kommentarer. Hon avslöjar sig direkt.

   Haha J såg det också och fick direkt samma känsla, SÅ uppenbart att hon skrivit flertalet av dessa beröm själv eller hur kan någon annan veta att ”allt kommer direkt ut hjärtat” hehe, och ”genuint” förekommer ofta ja och särskrivningar och samma emojis som används och på samma sätt, att hon sjöng ”gudomligt” också haha. Anna Book fiskar och fiskar efter att få göra fler framträdanden och få vara med i fler tv-program. Hon fiskar så mycket och är SÅ genomskinlig. Häromdagen fiskade hon efter Jocke Lundells uppmärksamhet, och nyligen sa hon själv att hon inte söker uppmärksamhet och INTE vill vara känd, märkligt, går inte riktigt ihop.

    Inget Anna säger och gör går ihop. Det är djupt sorgligt men går inte att sluta observera och förfasas.

  Hur har detta program mottagits? Tittar folk på det?

   Tänkt samma. Verkar ju så tråkigt att klockorna stannar.

   Jag såg första programmet och ville kväva mig själv med en kudde.

    ???

    Med skämskudden?

     Japp ?

    Jag förstår inte grejen. Härligt för den som blir ärad förstås, men är det roligt för oss tittare?

   Det har inte mottagits bra av tittarna

   Vem är Keyyo?
   Nej jag orkar inte googla.

    Då var du nog inte så intresserad av svaret att jag orkar svara dig.

    Keyyo är en fantastiskt härlig människa. Inget ont om henne.

  Tyckte det var riktigt cringe. Hade dött om jag satt i den där stolen. Kan inte relatera till att uppskatta uppmärksamhet på den här nivån

   ”Hylla” har aldrig nånsin fått sin betydelse urholkat som här….

   Det är ärligt talat något av det sämsta som någonsin visats på svensk tv. Synd om Maria som leder det.

  Har inte sett, skulle aldrig se, skulle inte bli glad över en sång från Anna Book.

  Flera frågor…

  Är Anna verkligen keyyos idol??

  Varför ska Anna och hennes vänner alltid reposta allt i oändlighet? Någon postar beröm, Anna repostar det, vännen repostar att Anna repostar osv osv osv.

  Är det normalt att posta exakt allt beröm man får om man deltagit i ett program?

  Vad är det här för skitprogram? Kul för någon förutom de som blir överraskade?

  Kunde inte kolla klart klippet. Ryser ?‍? vem kom på den här otroligt dåliga programidén?!

   Så fruktansvärt tråkigt och cringe. Och låten passade inte Anna öht.

   Borde inte Anna stått b a k o m soffan? Det är ju vännerna som gör det här för henne. Hon står ju i vägen?

  Är det inte riktigt tröttsamt med samma gamla profiler i alla olika format, som nu då alltså ska hylla varandra. Vem kollar på detta?

   Eller hur!? Såg 1/2 minut av misstag, bytte snabbt kanal..Det enda jag kan komma på är att de riktiga etablerade artisterna aldrig skulle ställa upp i sån här skit, så de får skrapa ihop ”skräpet som blev över” till sådana här produktioner. Tex denne Adonis el vad han heter, finns det ngt program han inte figurerat i det senaste? Vad är han eg, sångare, pajas, el vad?

    Han är väl artist då han var med i mello en gång ?

   Alla som är med i klubben för inbördes beundran;)

  Jag råkade faktiskt se det och tänkte mest att det är väl kul för Anna som får jobba med sitt yrke (artist!) lite. Annars är det ett helt onödigt program, klubben för inbördes beundran typ.

  Jag kollade på första avsnittet när Tareq Taylor var med. Gillar hans utstrålning .

  Men asså vilken skit, lätt bland dom 10 absolut sämsta programmen någonsin. Alla kategorier! Programledaren är värd bättre än så.

  OT: Jag såg på Therese Lindgrens oredigerade vlogg som hon släppte igår. Jag tycker hon kan kännas ganska kort mot Anders ibland, det känns verkligen som att hon bestämmer i det förhållandet

   Jag skulle nog också kunna låta ”kort” mot min kille om jag spelade in oss och våra samtal.

    Jag råkade faktiskt höra på en inspelning att jag lät kort mot min man och ändrade mig i en medveten självförbättring. Skulle verkligen hata om någon hade talat så till mig.

     Fast ibland blir det ju så i vardagen, speciellt med någon man umgås med väldigt ofta. Så länge man inte är direkt otrevlig är det ju inget fel.

      Det är upp till varje par om det är fel eller inte. För mig kändes det fel och nästan slött. Som att man inte orkar bry sig med den man faktiskt står närmast. Obs menar alltså daglig konversation skämtsam jargong åsidosatt.

       Tycker du tolkar in en hel del. Känner man personen väl så förstår man väl att det är så den pratar bara. Kanske trött, stressad, allmänt bara är kort i telefonen. Knappast så att hon inte bryr sig om honom pga det.

        Jag tolkar ju in min uppfattning såklart. Du gör som du vill i ditt egna liv. Vi bara diskuterar här.

         Ja? Jag diskuterar också.

   Fast vad menar du med kort? Har också sett videon, tycker det är helt normalt. Inte dom att hon är ”kort” varje gång han pratar, de har ju konversationer. Utveckla gärna vad du tyckte var konstigt/ovanligt ?

   Fick ont i magen av att se Thereses senaste video, allt hon tänker på är hundarna hela tiden? Det är ju ett sjukt beteende att vara så himla besatt av dom. Och att man sen får se hur hon spenderar tid med Anders men ändå bara håller på och snackar massa goja som ingen bryr sig om? Värst var när dom var på restaurang och hon satt hela besöket och umgicks med kameran istället för sin pojkvän, och att han gick iväg och hämtade drickan och kommenterade hur god den var men ändå så kommer hon 10 minuter efter och säger ” åh kolla vår dricka har kommit!” Nä jag fick jättedåliga känslor, hade varit så ledsen om det var min partner

    Förstår dig, men hon jobbade ju. Hennes jobb ÄR att prata med en kamera. Visst, när hon var på Pinchos hade hon inte behövt filma men det andra var ju en del av vloggen. Dessutom skulle den vara oredigerad och hon kunde inte klippa bort onödigt snack, som hon sa i början att hon brukade.

  Jag fattar inte programiden riktigt. Det där var väl kanske lite kul för Keyyo, på typ en födelsedag eller nåt. (själv hade jag dött av pinsamhet och aldrig pratat med vännerna igen, men man är ju olika)
  Men varför skulle något annan vilja titta på det här? Det är ju värre än att se någon annans bröllopsvideo med alla ”roliga” tal.

  Jag hade som minst nöjt mig med Weeping Willows.

  För att vara en artist som bara vill sjunga och absolut inte kan jobba med något annat så verkar hon inte tagit hand om sin röst nu under pandemin när hon varit ”arbetslös”. Rösten är väl en artist viktigaste redskap som ständigt behöver tas hand om.

  Nä sjunga kan hon inte o artist är hon inte heller.

   Va?

  Det här är inspelat i november/december, långt innan jul. Sina mörklagda lives har hon bara gjort senaste veckan.

  Så pinsamt, sjunga kan Anna som vi andra som brukar sjunga snapsvisor på fester och lite allsång. Hon fnissade flera gånger så det blev ännu värre.
  Så orutinerad så det märks att hon aldrig varit någon riktig sångerska även om hon säger det själv.
  Keyyo verkade mest skratta åt det hela fast hon låtsades bli rörd, hon torkade bort obefintliga tårar.

  Och den där störiga ”flirten” la hon till igår också så klart.

   Och slängkyssar.

  Skön stämning i kommentarsfältet

   Om man som Anna höjt förväntningarna på sina sångkunskaper förstår man att folk reagerar på hur mediokert hennes framträdande var.

   Tur du kom och livade upp stämningen?

   Ja många här som älskar att vuxenmobbas verkligen. ?

  Såg inte programmet igår, men sett klippet nu. Och nä, jag tycker inte Anna sjöng bra. Jag tycker hon lät andfådd, tappade tonarten ibland och hade ett darr på rösten när hon skulle hålla ut tonen. Nä, inte bra. Jag blev förvånad för jag trodde ärligt att hon sjöng bättre än så. Även själva låten lät konstig. En sån välkänd introlåt – blev fel att göra den i konstigt tempo och en helt annan tonart. Jag vet inte… Men nä, det blev inte bra.

  Tråkigt för Anna, jag tror hon vill göra mer sångframträdanden.

   Tror det var försök till vibrato…Hon vill nog gärna vara Mariah Carey men rösten räcker ju inte till för att ens köra bakom en ”riktig” artist.

  Ehehe någon som vet var Keyyos outfit kommer ifrån? ?

   Ser ut som Adoore (Petra Tungården).
   Båda delarna ser ut att vara på rea nu.

    Åh tack!! Såå fina, såg priset dock ehehe lite för dyrt för mig atm än jag förväntade mig men såå snyggt!!

  Undrar varför jag är blockad har inte skrivit ngt till Anna har följt henne på insta ställde en fråga om hon söker jobb eller va hon gör på
  Dagarna ??? Block o ✋Jan ju tycka om man är offentlig person o öppnar upp om sitt liv då kan man väl svara på en högst normal fråga ?? Jag har ställt frågor till andra oxå ! Eller vad är det med book ! Tror hon att alla är troll?‍♀️

   Men Tina, nu har du skrivit minst tre kommentarer här om att du blivit blockad av Anna Book. Välkommen till klubben, vi är alla blockade utan anledning. Gå vidare.
   Och lägg till den här sidan bland dina bokmärken: https://www.picuki.com/profile/annatoledanobook

   Du svarar ju på din egen fråga. Du ställde en fråga som Booken inte gillade, då blev det block?

   Alla vet väl att hon är artist, så vadå gör om dagarna?????‍♀️ Hon ÄR jätteupptagen??, massa viktiga möten?, äter på restaurang?????☕ så vi vanliga får chans att springa på henne, hemliga PROJEKT som ska hända, måste leta EFTER citat att lägga upp när en nagel?? går sönder och hela världen rasar??, springer TILL frisören??‍♀️???för man måste alltid vara fin och piffig när man är en älskad artist sen 35 år tillbaka???????????

    Åh Kotten ? ❤️

    Och solar solarie med Roberto, solklart att hon gör reklam för solariet haha det är uppenbart. VEM solar solarie nuförtiden liksom, är väl bara Book och Paow som vill göra sådan reklam. Inte bra att uppmuntra till att sola solarium men hon gjorde ju även reklam för spelande om jag inte minns fel. Och så fiskar hon för fullt för att få vara med i tv. Jisses så genomskinlig.

    Hon brukar ju livea i flera timmar åt gången också, och hjälpa My med både det ena och det andra, säkert obetalt så synd att hon låter sig utnyttjas.

     Ja sist jag såg det så hade Anna varit duktig och ställt in kaffemuggar i ett köksskåp i nya gymmet. Och inte att förglömma, städat bort lite papperskassar från golvet. Och My var sååå imponerad.

     Men vem tar betalt för att hjälpa ens vänner? ?

   Hade också blockat dig, du verkar jävligt störig.

    Nä håller inte med om det är man offentlig får man ta lite frågor ! Annars ingen idé o köra live så länge det är påhopp

   Rätt uppenbart att det inte vad en välmenande fråga

   Är oxå blockad av en simpel kommentar typ va gör du om dagarna ?

  I Finland så sjunger nog de som hyllar själva till den de vill hylla, en hade dock att hon dansa en modern dans till och en annan stod i skymundan och sjöng vackert till! Men tex son vill hylla mamma, eller den här dansaren var dottern som hyllade och tacka pappan för han kämpat på henne hela livet! De som sitter är dock kända personer

   Jessica Anderssons son sjöng till henne. Caspers kompis sjöng en snutt till honom också.

  Tittade igår efter att ha läst några fotknölssågande recensioner. Hela programmet var som en feberdröm. Och man kan fråga sig om produktionen har gett nån form av narkotika till gästerna – jag tänker som inversen till Betablockerare. För de gråter ju oavbrutet utan synbar anledning. Lågvattenmärket var väl annars när en massa avdammade TV4-människor studsade runt till Samba Sambero. Det kan ha varit de mest plågsamma teveminuter jag någonsin tvingat mig igenom.

  Har Keyyo ny pojkvän? Vem är det?

   Att hon inte dejtar Hugo från Lets Dance som hon dansade med är ju bara tragiskt. Han är ju ❤️

  I knew it! Förstod att det var någon annan orsak till den svarta rutan.

  Även om det inte direkt var Anna Books typ av låt att sjunga så lät det bra.

  Det är verkligen inget fel på hennes sångröst.
  Hon sjunger betydligt bättre än Pernilla.

  Jag tycker att det hade varit roligare om programmet hyllade vanliga okända människor, med uppträdande av deras idoler..

  Många av kändisarna har ju ändå rätt stora möjligheter att träffa andra kändisar och artister.

   Låter som en lika tråkig idé.

   Jörgen Larsson från Bromölla får en hälsning från sin fru Lena och en sång av Anna Book. Kul.

  Tycker inte alls det lät illa. Tycker Anna är rätt bra på att sjunga.
  Känns som många bara tar chansen att hacka lite bara för att.

   Jag har ingenting emot Anna som person men någon vidare sångröst har hon inte.

    Fast hon sjunger helt okej även om det kanske inte lät så jättebra igår i programmet men helt okej dock inget speciellt.

     Varför lät det inte okej i programmet om hon är bra på att sjunga?

      Jag (ts) skrev inget mer än just ts.

       Och jag svarade på ”Fast hon sjunger helt okej även om det kanske inte lät så jättebra igår..”

       Då sjöng hon ju inte ”rätt så bra” igår.

   Rätt bra? I en kör eller hemma, men knappast på TV. Hon har inte hållit igång rösten så den har blivit ostadig och gammal.

    Tänker på ABBAS röster, helt otroligt bra för att närma sig 75 år…

   Men snälla det lät ju förjävligt. Dom hade dragit ner tempot rejält på låten men trots det klarade hon inte sjunga utan att låta andfådd. Väldigt svajigt o darrigt. Så nej hon är ingen bra sångerska. En medioker karaoke ångare möjligtvis.

  Spelar det nån roll??

  Onödig kommentar

  Hennes röst, eller kanske sångteknik, känns så omodern. Hon lägger också till ett så konstigt uttal på ”S” när hon sjunger. Lyssnade på några av hennes låtar på spotify, hör att hon gör samma sak i låten ”Andalucia” när hon sjunger ordet ”spår”. Försöker hon sig på en spansk läspning? Har hon missat att spanjorer läspar på bokstaven C och inte S? ?

   Eller det kanske är uttalet för Z hon försöker sig på. Jaja. Hon lämnar i vanlig ordning frågetecken efter sig ?

   Jag tycker att hon har börjat härma Carola en hel del. Både när hon pratar och när hon försöker sjunga. Det där ”väsiga släpet” (vet inte Hur jag ska förklara det annars) som Carola har när hon pratar har Anna börjat med.

    Stämmer och hon skriver Love A precis som Carola alltid skriver Love C, så patetiskt människa

    Exakt så är det. Hon sjunger även med käkarna liksom ihopbitna, som Carola ofta gör både när hon sjunger och pratar. Hördes i början av Friends-låten.

     Verkar svårt att sjunga med stängd mun ??

  Jaja de berörda verkade nöjda så rätt onödigt att ta fram ”motorsågen” här. Är absolut inget fan av Anna Book men hon gjorde det hon vart ombedd att göra och ska väl ha credd för det.

   Vad skulle de ha gjort? Sagt att det var pinsamt och hellre haft en annan artist?

    Deras val av artist.

     Vilka tror du att de har att välja på?

  Märklig programidé. En stor del av konceptet är väl att den som hyllas inte vet vad som ska hända så hur skulle man göra en eventuell andra säsong? Nej, inte ens jag gillade detta, alldeles för mycket cringe.

  Vansinnigt dåligt program, lider med Keyo som ska sitta med skämskudde och titta på när Anna sjunger falskt.
  Trodde faktiskt hon sjöng bättre än så där, men det var inte vackert.

  Är det inte konstigt att Keyyo inte fyllt sin insta med Bookens uppträdande? Och hur fantastisk hon tycker att hon var i secret song?

  Det var helt ok. Mitt tips till Anna är att kämpa med sången. Släpp den inte och ta lektioner för att hålla igång rösten. Sök roller både i musikaler och film. Ta upp att vara röst åt filmer och sök det du hittar.
  Släpp liven och börja jobba. Det kommer att lösa sig.

   Jättebra tips! Hon ser också väldigt bra ut, så hon borde skippa alla filtrerade bilder. De behöver hon inte. Ej heller löshår. Färga utväxten borde räcka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.