Molly Rustas nya företag har lanserats

Molly Rustas har lanserat sitt nya företag, Molly Ellen, som säljer guldpläterade smycken. 
Modellerna är klassiskt tidlösa och smyckena kostar mellan € 35 (368 sek) och €162,50 (1 710 sek).

Den här ringen fick mig att tänka på en annan ring som jag har här hemma och som jag förhoppningsvis kan publicera ett blogginlägg om snart.  
Att skriva blogginlägg är inte det enda jag gör jobbmässigt och under min bloggbevakiska flagg, utan jag jobbar med andra saker också och som inte alltid syns utåt.
Det är anledningen till att det ibland faller bort ett blogginlägg här och där, men det är inte hållbart att bara lägga till det jobbet ovanpå det andra, utan att någonsin plocka bort någonting.
Men det fattar ni ju, eller hur? ?

61 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Högst upp till vänster är verkligen FÖR likt Cartiers trinityring. ?‍♀️ Fast i ett billigt utförande då.

   Tramsigt namn också, ”Guidance ring”.

  För guldpläterade smycken tycker jag det verkar himla dyrt, och varför väljer man 24 karat istället för 18? Sämre hållbarhet och ingen direkt skillnad i utseende.

   Låter väl lyxigare

    ✨24✨ > ?18?

   Skulle aldrig i livet köpa ett pläterat smycke. Det blir jättefult.

  Varken unika eller snygga.

  Vet inte varför jag skulle välja dessa smycken framför Safira, samma look men för ett billigare pris men ändå guldpläterat?

  Jag har en äkta Cartier-ring som de verkar kopierat rakt av. Min älskade trinityring.
  Skulle aldrig köpa sånt här skit. För mig är detta ”krimskrams” och slöseri med pengar.
  Det finns ju inget andrahandsvärde i detta. Spara hellre pengarna och investera i ett äkta smycke som du kan sälja vidare längre fram.

   Tyvärr så är hennes följare hjärndöda likt alla andra följare. Folk tänker inte utan går in i någon sorts trans och bara slösar bort sina pengar på skräp

    Men nu är du väl ändå lite hård. Obs iron.
    Om den dyrkande fårskocken slutar konsumera vad ska då alla våra stackars lättkränkta influenser leva av? Ja menar vem är du att ta ifrån dem Chanelväskor, resor och beiga outfits? Asså bah. ?

     Hahaha ?

   Helt rätt ?

   Eller köp smycken man inte vill sälja vidare sen!?

   Det smittar av sig så hela kollektionen blir B när de har med en sån uppenbar kopia som Trinity-ringen.

   Alla köper ju inte smycken som en investering utan som en (tillfällig) accessoar eller ett klädesplagg. Jag är inte intresserad av smycken för sakens skull, utan för att jag tycker att vissa former, färger och kombinationer är fina. Det spelar mig absolut ingen roll vad det är för material, vad de kostar, eller att jag inte kan sälja vidare.

   Jag kör både och, köper finsmycken på t.ex. Bukowskis och ”skit” från billigare märken. Jag själv skulle känna mig lite malplacerad på jobbet om jag kom dit med smycken vars sammanlagda nypris motsvarar en årslön för många kollegor och därför använder jag hellre modesmycken till vardags.

    Är det någon annan än du som ser/vet att det är dyra smycken? Om du nu skulle _vilja_ ha dem på jobbet alltså.
    Undviker visserligen själv mina dyra smycken i vardagen men tror ingen hade tänkt på det om jag hade dem.

   Detta stoppar nog inte henne

   Aj, aj, aj. Fortfarande sjuksköterska enligt texten på sin IG och bokadirekt.

   Tänker kontakta ”Landsstyret” i Danmark också för att meddela att hennes legitimation är felaktig. För jag läser ovan text som att det enbart gäller legitimationen i Sverige.

   Förresten, är det någon som vet om Hoda Queenfeylis legitimation är äkta? Hon sa i en live för ca. 1-2 år sedan att hon inte pluggade. Men i somras var hon plötsligen legitimerad ssk, och hade enligt utsago pluggat sedan åtminstone 3 år tillbaka samt genomfört sin praktik?

    ja helt plötsligt kryllar det av ”sjuksköterskor”o vården saknar folk.

  Jättefina smycken tycker jag ?

   ?men äntligen…Hon borde å andra sidan ha gått så på knä redan innan pandemin att hon borde ha skurgumsknän vid det här laget, vad det gäller sjungandet alltså och inte alla skitprogram hon deltagit i.

    Så fick hon fiska tv-jobb i pressen också, jösses.. är säkert hon själv som bett om en artikel. Och så fick hon fram att hon varit artist i 37 år haha och varit med i mello 3 gånger och gärna är med i mello igen. Så nu har hon sökt andra jobb men innan har hon sagt att hon Inte kan tänka sig att jobba med annat men nu när hanna graaf jobbar i butik så duger det tydligen till Anna också. Tror inte ett ögonblick på att hon sökt butiks eller städjobb och hon gjorde inte mer artistjobb innan pandemin som under. Hon fiskar enbart efter tv-jobb och så lät det bra att hon säger sig söka andra jobb och inte är för fin. Uppenbart att hon skrivit massa beröm med tack till sig själv på story efter tv-medverkan. Så genomskinligt.

   Alltså…på allvar? ”Hon beskriver att hon lever ett ganska anonymt liv men säger att många ändå verkar ha svårt att se henne som någonting annat än ”artisten Anna Book”. ”

   Jag skulle inte heller anställa Anna. Men inte på grund av att jag inte tar henne seriöst utan på grund av hur hon tenderar att bli osams med exakt varenda en. Känns inte som den person man vill ha på sitt arbete.

   ”– Jag trodde att jag hade gått på mina knän tidigare i karriären, men nej jag kan säga att jag aldrig har haft det så tufft som jag haft det under den här pandemin, säger Anna Book.”

   Tufft som i jobbigt att sitta hemma och inte kunna jobba eller tufft ekonomiskt?
   Är det ekonomiskt kan jag hjälpa henne och skriva en lång lista på saker hon kan spara pengar på genom att dra ner på eller sluta med helt.

   Hur mycket tjänar hon i månaden tror ni? All genuin reklam från hjärtat tex, får hon pengar eller bara saker gratis? Som sola, naglarna osv.

   Kostar alla hennes frisörbesök något eller hon får det gratis? Hon säger att hon sätter i nytt hår varje gång, brukar man inte sätta om samma hår några gånger? Hoppas hon får det gratis, att det är pengar som hon själv drar in på något sätt och att det inte är Rs lön. Men delad ekonomi antar jag så han försörjer väl henne.

    Tror dock städning skulle passa henne, veckostäda hos folk, hotellrum eller något. Men jag hade inte känt mig trygg med att släppa in henne i mitt hem, tycker inte om när mina saker jag köpt får fötter och försvinner. Och så skulle jag inte vilja bli uthängd om jag råkade göra något som gjorde henne arg?

     Jag undrar när och hur Anna blev en manisk städare. Det var hon ju uppenbarligen inte under drinkskoletiden eller när Arga snickaren besökte henne. Önskar att jag kunde genomgå samma förvandling.

     Skulle aldrig någonsin släppa in henne mitt hem eller någon som jag känner hem efter vad hennes dotter gjort!

    Intressant ändå för hon skrev ju bl.a. i det där inlägget i höstas (3/9) där hon taggade regeringen och diverse tv-kanaler så här:

    ”Att vara artist/sångerska/tv-personlighet är allt jag vet och kan”

    Menar hon nu att hon trots det sökt ”vanliga” jobb länge men inte fått ett enda jobb? Tänker att det inom hemtjänsten, vården (enklare jobb), personlig assistans, vissa butiker, lokalvård m.m. ändå måste finnas väldigt många jobb, de skriker väl efter folk? Vad är det för typ av jobb hon har sökt där ”hon inte tas på allvar”?

    Som sagt, Anna har väl inte haft jättemycket med jobb som artist även långt innan pandemin började?

    Gå in på Ratsit då syns det vad hon deklarerade för år 2021 , även makens inkomst också !

   Men herregud vad pinsam Anna är, hon har väl inte stått på scen sedan hon var 14. Hon har mest deltagit i program där hon gjort bort sig.
   Hon har suttit och ljugit live att hon inte vill uppträda och speciellt inte på mello, och hon sa att hon skulle ta en ett år lång paus från jobb för hon skulle vila och njuta av sitt liv.
   Hon verkar inte fatta att hon är passé och att tidningarna bara driver med henne?

  Ser ut som gammalt ”krimskrams”. Ungefär som Edblad. Men om man är på resa och vill ha nåt smycke enbart för utseende och inte bryr sig ifall man tappar bort eller det blir stulet så visst. Resesmycken är bra ibland. I vissa länder och på vissa platser. Men jag skulle aldrig bära eller köpa nåt sånt på allvar. Kommer dock fortsätta ha Edblad till det och inte sånt här.

   Är Edblad krimskrams? Visst, det är inte dyra smycken men väldigt bra kvalitet för pengarna tycker jag.

   Jag älskar Edblad. Så snygga och håller sig fina sååå bra! Och till det priset kan man köpa ett par olika att byta mellan. Vet inte varför man inte skulle vilja ha dom ”på allvar” ?

    Ja de håller sig snygga länge. Först nu börjar mina armband tappa färgen, har haft på mig armbanden i sex år. Duschat, solat, badat med dom på. Riktigt bra kvalité.

    En till som älskar Edblad! Stilrena, snygga och välgjorda smycken, inte alls något krimskrams! Har jättemånga sommjag växlar mellan och älskar att de håller sig så fina länge,och tål det mesta.

    Ja jättefina. Körde mycket det förr, sen hittade jag Lily & Rose och dog för deras örhängen. Men tji fick jag, det var visst bara utseende på dem, kvaliteten suger. Tre par örhängen och alla har tappat sina stenar och mitt armband därifrån som jag egentligen älskar har tappat färgen. Värdelöst. Så nu är jag tillbaka på Edblad för vardagssmycken igen, kan hittills inte klaga på deras kvalitet!

    Håller med ! Deras smycken är gjorda av kirurgiskt stål ! Alltså otroligt hållbart ? älskar deras smycken

   Du skulle inte köpa det på allvar utan bara på skoj, eller vad menar du? Man köper väl något för att man tycker det är snyggt, oavsett om det är äkta eller ej. Ingen tvingar dig att köpa dessa smycken men alla kanske inte har ekonomin att köpa äkta smycken och ”resesmycken” som du kallar det. ?

    Håller med dig, Lisa. En ganska världsfrånvänd och dryg kommentar från Em1 skulle jag säga…

   Tack tack denna tråd för att ni fick mig att googla på Edblad. Hittade äntligen en längre kedja till ett hänge jag har, utan att bli ruinerad. Särskilt eftersom de verkar hållbara pga stål under pläteringen.
   Det här är BB när det är som bäst ❤️❤️❤️

    Edblad är bäst!! Bäst av allt är att de har en outletbutik i Gåsvik utanför Norrtälje. Har gjort sjuka fynd där. Bl.a. ett par örhängen ordinarie pris 999:-, betalade en hundralapp. Köpte en kjol för 50 spänn en gång också, kollade sen och den kostade 1299:- från början! Både kjol och örhängen har jag kvar 6 år senare och de är superfina fortfarande. Köper alla mina smycken där nästan, älskar dem verkligen. Finns nåt för alla! 🙂

     Nä men om man skulle ta en tur och retur till Norrtälje i helgen?

  Påminner mig om Tungårdens kollektioner

   Hur gick det för dem?

    Ser aldrig att hon har dem på sig längre. Den där fågelklon hade hon stup i ett, men nu ser man inte röken av dem.

  Om de låg på samma prisnivå som typ Glitter / Ur & Penn så visst, kanske. Men inte nu när hon försöker sig på kombinationen lyx/dyrt och influencer.

  Så himla bra med ännu ett företag som gör rip-off på alla andra märken!!

  Fattar inte poängen med att ha smycken som är totalt oanvändbara? Guldpläterat kan ju knappt utsättas för vatten utan att pläteringen försvinner eller blir missfärgad. Hellre spara pengarna till ett äkta guldsmycke.

  Varför har hon EU som ”riktiga pris” och inte SEK som ”första pris? Är hon känd utomlands?

   Och varför i hela friden ”EU” och ”SE”? Det är inga valutor. Rätt ska vara EUR och SEK.

  The Every och Sue Ellen, förlåt Molly Ellen, kommer att slåss om förstaplatsen för årets mest unika affärsidé.

  Coming up- Bloggbevakning x Guldfynd? ?

  Första man får fram när man googlar är en helt annan butik som heter Molly Ellen, behöver jobba lite på placering där.

  Hade också varit kul att veta var pärlorna kommer från, men hittar inte det på beskrivningen under smyckena, men kan ju finnas någon annanstans.

  Den där gold baguett ring är nästintill identisk med nåt krafs jag fick i en goodie bag från typ Glitter eller nåt, den jag fick var dock i one size fits all och hade gummiband för att reglera storleken, kan ju hoppas att den här inte har samma utförande.

  Ser ut som vanliga hm smycken…

  Vad sugen man blir på att ge bort en gift voucher. Betala 250 EUR för ett värde av 200 EUR :)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.