Kossor från Stureplan

Jag erkänner.
När jag satt och tittade på den här videon så blev jag nästan lite irriterad. Nästan. 😉
Jag satt och noterade saker som att hon körde fyrhjuling utan hjälm, red häst utan hjälm, samtidigt som hon spelade in en blogg och med andra ord inte hade någon som helst uppmärksamhet på miljön runt omkring och skulle vara helt oförberedd om hästen blev rädd för något, och slutligen även hanterade och gosade med en så pass liten hundvalp att ögonen inte ens var öppna.

Jag blev svinirriterad på alla dessa saker, men insåg mot slutet att jag nog egentligen också skulle vilja galoppera i solnedgången, på stranden i ett varmt land.
(Jag hade dock velat ha en hjälm. Gärna två. )
Men avundsjuk alltså..
Japp, jag erkänner….
Det såg helt fantastiskt drömmigt ut att – likt en något flunsigare version av Lucky Luke –  vara på väg hem i solnedgången.

Det här var dock lite roligt:

Fra bilder:
1. Och jag är så lycklig. Och jag har så många kossor som tittar på mig just nu. 

2. Det är så här det känns att gå och blogga på Stureplan.
3. Gud vad ni stirrar. Lite ouppfostrat.
4. Bry dig inte om dom. 

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Är det Alice som filmas? Ser ju helt annorlunda ut mot foton.

   Hon är ju totalt osminkad på bilderna (eller ja, i vloggen) och lever i bikini nu typ ?

    Har hon inte maskara i bild 3 och 4?

     3 och 4 är från samma tillfälle som bild 1. Jag orkar inte gå och titta på vloggen igen, men är typ 99% säker att hon inte har mascara då ?

    Ja alltså jag tycker hon ser fantastisk ut oavsett, det är bara sån skillnad!

  Fattade verkligen inte vem det var förrän jag såg kategorin.

  Det är tragiskt när en människa plötsligt står utan något av alla Instagram filter och ingen känner igen henne……

   Två personer har skrivit här att de inte visste vem. Vilka ”alla”? Hon är osminkad och solbränd. Instagramfilter? Nja smink gör extremt mkt. Förövrigt har hon inte filter i nån vlogg, utan hon är bara osminkad och skitsnygg ?

   Ingen? Ni verkar ha lite synproblem i så fall. Tycker Alice är en av få som verkligen ser ut som hon gör på bilderna.

   Men SÅ oskönt att analysera Alice utseende!! Alla har väl rätt att sminka sig hur mycket man vill. Tycker att hon är supersnygg oavsett.

  Det är inte hennes fel utan ”vårt”, så länge vi sponsrar med allt sk-t de kommer ut med kommer de bara fortsätta och inte bara hon.

  Fråga henne (och även andra B kändisar) om hon någonsin betalat något fullt ut för utan att hota med att hon är känd eller annat? Folk har ingen moral längre och det värsta av allt är att de slipper undan precis vad som helst.

   Guuud vad du antar?

    Lilla vän jag antar inte jag vet…. ja skratta på du, det är väl såna som du som uppmuntrar detta tragiska beteende,

    Jag vet också att det inte är antaganden ( inte samma anonym)

  Vilken bullshit här ovanför.
  1. A väljer ut de bästa bilderna till sitt flöde
  2. Antar att det är C som skärmdumpat bilderna i inlägget; alla är väldigt osmickrande i stillbild (jämför med vad man hade lagt ut inför x tusen följare/tittare)
  3. A har alltid sett ”osminkad” ut som just osminkad (vill inte använda ordet ’annorlunda’). Gå tillbaka några år i valfri vlogg så får ni se

   Exakt!! ?

   Hon har ju själv valt thumbnailen till videon, det är ju inget som Camilla har skärmdumpat.

    Förlåt, men vad pratar du om? Jag syftar på där C har skrivit ”det här var dock lite roligt” och sedan är det fyra stillbilder från videon. Dessa bilder ser jag inte någon annanstans bortsett från när jag tittar på videoklippet?

     1. Du påstod att det är ”bullshit” att folk inte känner igen henne

     2. Din förklaring till detta är att Camilla har valt ut osmickrande skärmdumpar

     3. Jag påpekar att videons thumbnail är med i inlägget – således inget Camilla har skärmdumpat

     4. Flera kände alltså inte igen henne TROTS att hennes egna utvalda bild var med i inlägget

      Tack för ditt svar! Ser fortfarande inte det du ser, sökte också upp videon på youtube. Jag skrev också ”antar”, vilket indikerar på att jag kan ha fel. Men det kanske du missade ?.

      Dock menar jag att kommentarerna är bullshit och tycker ärligt talat att de inte borde få ligga kvar. Det är alltså bullshit att folk skriver sådana kommentarer överhuvudtaget.

       Skumt, vloggen är inbäddad i inlägget för mig iaf.

   Håller med dig M.

   Och dessutom så forsätter Camilla att jämföra kvinnor med djur (i förra inlägget är dom katter) när hon är ”lite skoj” och säger kossorna från Stureplan, vilket man tolkar som att flunsorna är Stureplanskossor.

   Var kommer ditt kvinnohat från? Eller ser du det inte själv.

    Eh? Det är kossor i videon, därav skämtet. Hur får du det till att Camilla jämför kvinnor med djur? Absurd tolkning haha.

     Nä, det är inte absurt. När Camilla drar ihop två saker blir det lika med det jag säger. Att du inte ser det beror på att du inte vill se det, för du fnissar åt att dom kallas för kossor.

     Vad tror du egentligen att Camilla vill att du ska se? Tror du det är ett misstag från henne eller hur vill du bortförklara det?

      Fattar inte om du trollar eller inte.

      Men nej jag ser inget problem med att Camilla kallar KOSSOR för kossor. Och nej, jag tror inte det är ett misstag från hennes sida.

       Men hon kallar ju inte kossor för kossor. Hon kallar kvinnor för kossor.

       Men du tycker alltså att en kvinna är en kossa.

       Bra då är vi helt överens. Camilla är elak mot kvinnor med flit.

       PS Nej jag trollar inte. Jag är helt seriös. Jag är så jävla färdig med att kvinnor reduceras ner till djur. Och det borde alla vara. Men jag fattar varför du inte är det.

        Läs detta tills du förstår.

        ”1. Och jag är så lycklig. Och jag har så många kossor som tittar på mig just nu.
        2. Det är så här det känns att gå och blogga på Stureplan.”

         Men A menar ju bara att hon blir utstirrad i hagen och även på Stureplan. Inte av kossor på båda ställen.

          Ja därav Camillas skönt att kossorna(!!) skulle vara från Stureplan.

       Flyttar med min kommentar från förra inlägget så fattar du kanske att jag inte trollar.

       När man vill framställa en kvinna dåligt jämförs hon med ett djur.

       Det värsta en man kan va är en mesig kvinna, eller ett bög. När man sen ska komma med en nidbild av en kvinna så tar man till en ännu lägre ställd varelse. Överst man, sen kvinna, sist djur. I den ordningen. Fattar du? Det är inte vad du tycker utan hur samhället är rangordnat och då kvittar det vad du som individ tycker.

       #chokladboll

  *galoppera ☺️

  Jag reagerade också starkt att hon kör fyrhjuling utan hjälm (hjälmen fastspänd på huven ?) särskilt med tanke på influencern som omkom för några veckor sen just i Santa Teresa när hon körde moped (vespa?) utan hjälm.. Bara för att man är i ett annat land med annan lagstiftning är man inte odödlig tyvärr.

   Darwin awards…

   Det sjuka är att hade A skadat sig eller dött i en olycka hade det inte dröjt mer än en månad innan någon ny influencer susade fram där utan hjälm… Image är allt för dessa personer, glöm inte det

    Det var ju en influencer som dog i Costa för ett tag sedan, just i en trafikolycka

   Nu hae hon varit i en bilolycka. Kolla Alice senaste vlogg som kom ut för ett par timmar sen.

   Hennes häst haltar! Djurplågeri att rida på den.

  Satan vad smink kan göra! ?

   Pratar du för egen del nu?

    Nix ? är inte så mycket för smink ☺️

  OT:

  Anna Book kör ”SANT eller FALSKT” på IG stories. Hon fick bl.a. följande påstående:

  ”Du trivs att vara hemmafru”

  Hon blir då väldigt förolämpad av detta och informerar om att hon varit försörjare sedan 14 års ålder och att pandemin gjort henne ofrivilligt arbetslös inom nöjesbranschen.

  Sedan skriver hon ”Och att DU skriver det som att det vore något fel med att vara hemmafru också. DET är nästan sjukare än ditt dumma antagande. I rest my case. Så j…la tröttsamt.”

  Jag känner mig förvirrad. Först blir hon förolämpad av att kallas hemmafru, sedan anser hon att det är inget fel att vara hemmafru och till sist anser hon att frågeställarens sätt att skriva det på är sjukare än detta dumma antagande?

  PS Jag tycker inte att det är något fel att vara ”hemmafru” eller ”hemmaman” (eller vad vi nu väljer att kalla det) om det är något jag vill/kan göra beroende på livssituation. Det är ju tvärtom ett väldigt viktigt yrke som tyvärr kanske blivit underskattat.

   Jag tycker inte att det är fel på några yrken men skulle nog inte bli så glad om någon antog att jag jobbade med något annat än det jag gör ändå…

    Men snälla, att Anna låtsas att hon inte kunnat jobba som artist pga pandemin är ju bara bullshit eller tror du K att Anna hade en massa sångframträdanden inbokat som fått ställas in? – Nej just det troligtvis inte, och andra artister har kunnat jobba en del ändå, vissa har fått uppträda i tex Allsången och Lotta på Liseberg, i Bingolotto och på diverse tv-galor. Andra har spelat in låtar … Att Anna Book inte jobbat som artist har NOLL med pandemin att göra.

   Jag reagerade också på det!
   Frågan var ju inte värderande på något sätt. Det är som att se en scen ur en teaterpjäs utspela sig framför ens ögon när man läste den storyn?

   SÅ oförskämt att ANTA, eller hur det brukar låta. Om man har en sant eller falskt är väl meningen att följarna inte bara ska skicka in ”du är en omtänksam och varm människa”.

    Precis så. Och att hon dessutom publicerar flera komplimanger i ”sant eller falskt” av typen ”du har så vackra läppar” eller ”du har ett genuint vackert leende” osv. Jag trodde det skulle komma massor av frågor/antaganden kring hennes jobbsökande med tanke på artikeln i Expressen – men de verkar inte komma?

    Även låtskrivare och SVT får sig en känga efter diskningen i mello. Har ingen koll på hur detta gick till och om det stämmer som hon skriver att hon var helt oskyldig. Hon är dock i vanlig ordning väldigt dryg och passivt aggressiv i sättet hon skriver och hånar ofta den som frågar med nedlåtande skrattgråts-emoijis ???

     Ja och det är så uppenbart att hon skriver en del själv för att kunna framställa sig som god och få basunera ut det i sina svar, tex ”du tänker mer på andra än dig själv, Du gillar att ta hand om dina nära, du är en snäll person” etc och så de återkommande ”ingen fråga vill bara säga att du är vacker, ingen fråga vill bara säga att du är så fin etc etc”. Och så fiskar hon också ”du vill vara med i så mycket bättre och tolka andras låtar på Annas vis?”- Ja det stämmer det vill jag. No shit hehe. Och så låtsas hon att hon inte vet hur man skriver frågor själv haha och alla taggningar för att fiska. Hon är såååå lätt att genomskåda.

  Hon lever ett hårt liv ser det ut som!

  Hon är ju superfin utan smink?
  Klagas det inte på att folk använder filter så klagas det på att folk inte är perfekta utan ?

   Har folk klagat på hennes utseende? Hemskt!

   Äsch, de är alla bittra människor här på BBV bara! ?

    Intressant resonemang. På vilket sätt är man bitter för att man inte känner igen en människa?

     ”inte känner” igen kan tolkas lite passivt aggressivt.

      Eller så kan det tolkas som att vissa influencers använder så mycket smink och filter så att det är svårt att känna igen dem utan. Vilket uppenbarligen är oerhört kränkande.

    BloggBeVakning

     ?????

  Någon som vet varför det är standard för de som rider western att inte ha hjälm (typ även barn, så länge de inte är nybörjare), men engelsk stil är det megatabu att ta av sig hjälmen på hästryggen. Aldrig fattat.

   Undrar detsamma! Ingen logik alls.

   Kanske skillnad i kulturen där hos engelsmännen kanske det var adeln som håll på med hästcrocket? Medan i vilda västern hinner ingen ta på sig en hjälm när det blir bråk.

    Jo fast det är ju en standard idag fortfarande. Både i verkligheten och i tex film.

  Som en rutinerad ryttare fick jag P A N I K på att hon inte hade hjälm, samt hur hon satt på hästen under galopperandet. Stackars.

   Men tack, verkar bara som det är jag som reagerade på hur okunnig hon är i sadeln??‍♀️ Noll koll på varesig tyglar lr sittben, måste varit riktigt oskönt för hästen – och för Alice. O utan hjälm sen, rent livsfarligt, lätt att hästen hade kunnat kasta av henne i den sjukt sämsta galoppen på länge.

    Men hon sa väl aldrig att hon var duktig ryttare?

   Eller hur. Bara naivt att tro att inget kan/kommer hända. Hästar är känsliga djur. Spattiga och oförutsägbara för ett otränat öga och även där (såklart då det är djur) sker felbedömningar och situationen kan snabbt bli farlig. Menar inget ont om A, men det är onödigt. Ingen ridtur är värd att bli rullstolsbunden för.

   Men hon sa väl själv att hon inte ridit mycket/inte ridit på länge?

    Då borde hon ju verkligen använda hjälm!!! Så förbannat korkat att inte ha hjälm.

    Då borde hon verkligen få en genomgång i sin och hästens säkerhet . Dvs använda hjälm , och sitta samt luta sig på ett vis så att hästens rygg ej skadas samt att samma takt mellan häst och ryttare hålls

     Haha ok. Tror knappast man kan förvänta sig att någon kan rida lätt eller ha koll på sittben osv efter en genomgång ? Hjälm borde de ju absolut ha däremot. Allt annat är ju sjukt dumt.

   Man rider ju helt annorlunda när man rider den där western/latinostilen. Sen säger jag inte att hon rider bra men det där med sittben och sånt är nog inte så noga. Jag har ridit i Sverige i typ 10 år (”vanlig” stil) men när jag ridit i latinamerika på stranden osv har jag och hästen ibland haft problem att förstå varann just för att tyglar, hur man sitter osv är annorlunda. Betyder ju inte att vårt sätt är mer rätt även om vi lär oss det. Sen är det väl mest Sverige som är så noga med hjälm på allt.

  Vilken jinx. I senaste videon berättar Alice i slutet att hon varit med om en krock/olycka.?

  Hahahhahaha så krockar hon i senaste vlogge

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.