Magdalena Graafs kärleksförklaring till fästmannen

Magdalena Graaf postar en fin kärleksförklaring till fästmannen Louie Marti på Instagram, samtidigt som han delar ett inlägg på sitt barnbarn och skriver att Magdalena är tillsammans med en morfar. ❤️

Som många av er vet så har Magdalena varit jättedålig och legat på sjukhus. 
Läkarna trodde att hon skulle behöva opereras, men som tur väl är så gjorde de en MR på henne och lyckades få bukt med svullnaden/inflammationen utan att skära i henne.

Enligt bloggen är hon hemma och på benen igen, och så får vi hoppas att februari fortsätter för henne. 

98 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vet inget om dem egentligen, men det var fint skrivet❤️ Kärlek

  Jag har aldrig fattat varför så kallade offentliga personer ska skrika ut sin kärlek. Syns väl ändå i bilder. Blir dubbelt så pinsamt när det spricker. Kolla bara på Margaux ”äktenskap” och förlovning tex. ?

   Om det blir pinsamt eller inte är ju upp till personen själv att avgöra. Jag tycker inte att det är pinsamt när ett förhållande tar slut.

   Var och en skäms för sig själv!

   De verkar helt obalanserade.. och så deras språk mm. Stackars ungar i karusellen säger jag bara 🙁

   Varför skulle det vara pinsamt att ett förhållande tar slut? Herregud. Livet och människor förändras över tid, ibland spricker det och ibland inte. Det är väl bara härligt att passa på att glädjas när man kan?

   Fast det har väl inte att göra om man är offentlig eller inte.
   Finns ju alltid bittra jävlar som bara” de som gör kärleksförklaringar online har det dåligt” blablabla.
   Folk kanske bara är så kära att de vill skrika ut det till hela världen.

   Kärlek är härligt, håller det så håller det, om inte så är det inte hela världen. Låt folk skrika ut sin lycka om de vill, man behöver ju inte läsa.

  Och jag som tycker denna kärleksförklaring var rätt pinsam av någon anledning ?

   Fruktansvärt pinsamt hur allt måste ut på instagram, det hade varit fint om texten var till HONOM, for his eyes only. Vad vill hon bevisa och för vem? För det är det enda jag kan se med sånt här, ett behov av att bevisa något och i 9 av 10 fall så tyder det på osäkerhet i förhållandet.

   Min hobbyanalys för dagen.

    Fast jag håller inte med. Jag är inte så mkt för kärleksförklaringar själv, men gjorde det på vår bröllopsdag. Jag har visserligen stängd profil så inte ås kul för surpuppor att inte kunna vältra sig i det och säga att man är osäker.
    Utan jag ville det helt enkelt, jag är stolt över min man och ville faktiskt berätta det för alla, så stor kändes kärleken.

    Jag tycker det är så sorgligt med folk som aldrig varit så kära att de inte kan hålla sig från att pussas ute, eller skriva ngt barnsligt puttifjuttigt till sin nya kärlek. ” Varför ska vuxna människor hålla på att fjanta sig och hålla hand ute” har man ju hört vissa gnälla om. Låt folk vara kära, herre gud. Finns väl viktigare saker att sura för.

     Riktigt kär definieras inte av offentliga kärleksförklaringar. FYI.

      Nej, men offentliga kärleksförklaringar är inte ett tecken på mindre seriöst förhållande. FYI.

       Då kan du sluta tycka det är sorgligt med folk som ”aldrig varit så kära att de inte kan hålla sig från att pussas ute” då.

      Precis! Fattar heller inte dessa offentliga kärleksdeklarationer, sen så är det ju med dessa alltid ”den största & ”den rätta”, ”har hittat hem” osv.(allt annat tidigare har då alltså varit kasst & med mindre kärlek, eller vad?) i dessa offentliga kärleksförklaringar. (som tyvärr väldigt ofta trots det slutar platt fall.)

       Glöm inte ”min bättre hälft”
       ?

        Personligen så refererar jag min sambo som min sämre hälft. Tydligen tycker jag att det är roligare än vad han gör.

       Ja hade inte den förra varit sämre så hade väl den relationen fortfarande hållt?

      Par med offentliga kärleksförhållanden gör alltid slut. Snart.

     Frågan är dock: Hur intressant är det för allmänheten och vem vill man överbevisa?

      Måste man vilja överbevisa ngt??

       herregud vad du är investerad i magdalena graaf

        Jasså, inte mer än dig.

     Tänker såhär Emmy – Med tanke på att ditt konto är privat och att du inte skrev att du är en stor profil så utgår jag från att du har följare som du känner? Och att ditt äktenskap inte är på nyhetssidor spekulerande om det är slut pga ni följ, avföljer, följ, avföljer varandra och/eller fläker ut era problem inför samma följare när du är förbannad?

     Maggans SKRIKER bekräftelse, bevisa något, MÅSTE fläka ut. Kom igen. Det finns hälsosamt och det finns Maggan Graaf.

  Hoppas också att februari och resten av året blir bra för Magdalena, hon förtjänar lycka i sitt liv precis som jag hoppas att alla får ett bättre år än förra året ?⭐️

   Ja det gör hon verkligen. Helt otroligt vad den stackars människan har behövt gå igenom i livet. Jag tycker hennes jargong blir väldigt överdriven och alldeles för mycket många gånger, men kanske hon behöver den som en slags ventil för att få utlopp för hennes inre sorg. Hon är väldigt transparent, impulsiv och saknar mycket av ett normalt konsekvenstänk, det borde hon däremot arbeta med. För sina barns skull.

  De verkar ju båda ha väldigt hett temperament som resulterar i många bråk. Jag kan inte låta bli att tänka på barnen som får växa upp i detta. Jag växte själv upp med två föräldrar som ständigt bråkade och skrek på varandra typ varje natt innan de skilde sig när jag var 17år. Det har satt sina spår hos mig kan man lugnt säga.
  Jag får katastrofvibbar av deras personligheter. Att han för någon vecka uttalade sig i någon intervju att de hade underbart försoningssex gör mig lätt spyfärdig.

   Fast de kanske inte bråkar framför barnen. Hon har ju dem inte jämt.

   Ja, det har uppenbarligen satt spår hos dig. Men du har ingen aning om hur de har det eller om de ens bråkar framför barnen. Jag är också uppväxt med föräldrar som bråkade konstant, jag får ändå inga katastrofvibbar. Helt enkelt för att jag, och du, inte har någon insyn så du vet inte vad barnen ”behöver växa upp i”. Jag tycker snarare att de verkar vara väldigt kärleksfulla och ha väldigt roligt.

  Folk som hela tiden ska vara så checka ?

   Aldrig sett denna sammanblandning av check och käck – skoj!

   Käcka?

   ”Kan du vara så käck och checka om checken gått igenom?”

    ??❤

    ✔️?

  Tyckte texten var väldigt nedsättande skriven här och där. Även väldigt mycket fokus på allt det dåliga och deras kommunikationsproblem. Jag hade hellre varit utan än fått en kärleksförklaring som innehöll självgod, 140 kg, NOLL självinsikt, fullblodsidiot etc.

   Det är ju den jargongen de verkar ha. Konstant. Tror den jargongen maskerar större problem men vad vet jag så här från utsidan ?‍♀️

   Ja, den var inte särskilt positiv… Låter inte som ett så härligt förhållande eller person när man skriver så…

   Maggan är ju aggressiv som hon skriver att Louie tycker, skäller ut sina läsare som kommenterar även om det inte är kritik.

   Min första tanke är att den som skrivit det där har varit rejält berusad. Fyllesvammel. Den andra att han ser allt annat än snäll och sympatisk ut… Visst var det han som rånade en kyrka ”på skoj” och skrämde slag på halva menigheten?

    Vad bitter du är oj

   Va?!! Brukar inte du kalla din parter för jävla idiot och skriva att du vill döda honom i dina kärleksbrev?

    Sök hjälp. Låt Maggan vara ifred.

  Någon annan som reagerat på att Ben Mitkus hyrt en stuga/hotell norrbotten för att överraska CJ. Som råkar vara samma stuga/hotell som Diana överraskade honom med för ganska exakt ett år sedan? Deja vú Ben??

   På rikigt!? Ouch…

   JAAA PRECIS MIN TANKE!!! VARFÖR gör han exakt samma saker som med Diana? Jävligt skumt. Konstigt! ?

   Typiskt narcissisten ?. Det Diana inte ska göra i det här läget är att bemöta detta. Bara låtsas som att det regnar.
   En vacker dag kommer han göra exakt samma sak mot den nuvarande tjejen tyvärr.

  Det märks ju att det fortfarande är budskap till exmannen då Louie är ”den mest älskade levnadspartnern i mitt liv”.

   Men jag hoppas Maggan får ha det bra nu!

   Eller så är ex-mannen inte i hennes liv längre? 🙂

    Ja om hon menar i presens så klart! Då är Louie förhoppningsvis den enda och mest älskade levnadspartnern ?
    Men man får ju lätt den känslan när personer skriver/säger offentligt att man ”aldrig varit så kär tidigare” t ex.
    Måste kännas tråkigt för ens ex ju.

     Vore väl tråkigare för ens nuvarande partner om man INTE kände mer/var mer kär i den nuvarande än vad man har varit i ens tidigare partners? Det är ju slut av en anledning.

      Ja, men nu var det ju inte riktigt det jag menade… Maggan har skrivit liknande hyllning till sitt ex när det begav sig.

       Ja, och hon menade väl det – då. Bara för att man skriver till sin nuvarande att man aldrig varit så kär behöver det inte vara en pik till sitt ex. Det vore väl fruktansvärt tragiskt om det var så?

     Precis så tänker jag med. Aldrig fattat det där. Man älskade ju sin förra partner då, och kanske t.o.m skaffade barn ihop, blir lite förminskade av den kärleken imo.

      Ja, just så menar jag.

    Fast mot barnen tycker jag en jämförelse mellan män som hon ofta har gjort än väldigt onödig.

     Absolut, det håller jag helt med dig om!

  Mer kärlek till oss i kalla Sverige.❤ det behövs.

  Men alltså order lakritstomte… för mig är det starkt nedsättande, på gränsen till rasistiskt.

   Kände samma, för mig är det ett rasistiskt skällsord.

   Tack! Jag tänkte samma sak och började undra om jag hade rasistiska tankegångar som kopplade likadant. Visst är det ett ord som användes typ samtida som n-ordet? Typ mitten av 1900-talet?
   Är jag ute och cyklar nu?

   Det är väl deras skämt kanske? En gammal kompis jag hade var invandrare och vi hade skämt oss emellan också. När jag ringde svarade han: Hej Svenne! Och när han ringde svarade jag: Hej Bl***e! Det är väl deras interna skämt helt enkelt.

    Kan väl dock tycka att skämtet kan vara helt okej ifall det kommer från honom i detta fallet. Dock inte från henne, då känner jag direkt att det klingar nedsättande.
    Tycker förövrigt att kärleksbrevet var…. riktigt underligt. Och precis som några andra har skrivit så känns det mer som ett försök till att få saker och ting verka bättre än vad de faktiskt är.

    Så är det säkert, men när hon använder ordet i sina sociala medier öppet till alla så normaliserar hon ett sådant språkbruk.

    Jo kanske, men när man skriver ut det offentligt på Instagram för alla att se, så är det ju inte bara internt längre. Ser förjävla illa ut.

   JA, Det anses rasistiskt i klass med N-ordet. Men de använder väl det internt i sin relation så vad ska man göra.

    Fortsätta använda det internt i sin relation kanske och inte skriva det på Instagram?

     Jag håller helt med. Man hajade ju helt klart till när man läste det.

   Jaha. Vad bra att du meddelade det.

   Jag är svart. Född i Sydamerika. Hade min make kallat mig för lakritstomte hade han inte varit min man längre. Men Magdalena Graafs sätt att uttrycka sig förvånar mig inte. En mer omogen människa får man leta efter.

    Sånt språkbruk är ju vanligt bland white trash, så… Inte så förvånande.

    Men Louie Marti är inte svart.

  Hannapee har frågestund i sin story och svarar på frågan ”vilken är din värsta inredningsstil?” med en bild från Kenzas nya lägenhet och texten ”Vräkigt och nytt som ska SE äldre ut”

  Lite shady ?

  Herregud…… #skämskudde

  Alltså kan vi snacka om samtycke? Blir illatillmod över att en kvinnlig influenser hela tiden ska trycka ett finger ”i” rumpan på sin partner som en ”kul grej” lite då och då. Partner verkar obekväm och hoppar åt sidan varje gång och skriker neej. Verkar inte uppskattat samtidigt som influensen bara skrattar åt partner. Jag förstår att olika par har olika kemi/situation/osv. Men det känns som något killarna gjorde i högstadiet på varandra och sedan förstådd man att man kanske inte petar på andras kroppar hur som helst i syfte att göra den andra obekväm.

   Men usch vem är det

    antonija

   Men va??? Vem fan gör så?

  Klassas väl som bitter nu men tycker inte alls det var fint skrivet. Hon nämner att han lagat henne, fått henne att leva etc. Jag kan inte låta bli att tycka det är lite tragiskt att hon behöver en man för att känna det, att hon är så beroende av en annan person för sin egen lycka.

   Kände samma. En annan person kan aldrig laga en, det kan du endast själv göra. Annars står ju allt och faller med den personen.

    Precis så!?Allt börjar med en själv, vill man fixa sig själv är det ens egna jobb, ingen annans.

     Eget, ens eget jobb.

      Man kan ju ha flera egna jobb också.

      Det var lite eget att påpeka det? (förlåt, jag är från Göteborg…)Men tack för rättelsen?, är hyfsat noga med grammatiken själv, tänkte nog problem i pluralis.?

   Reagerade också på det, så knas.. Lagas av en karl man ständigt bråkar med dessutom?
   Och sen när hon skriver om sina ”fula snea ögon” mm.. hon har kids, hur tänker hon?
   Tur barnen inte är tjejer iaf, men illa ändå =/

    Reagerade också på det. Sorgligt!

  Var har paow tagit vägen? Ingen uppdatering på flera dagar.

   Vad är grejen med att man måste synas i sociala medier varje dag? Hon är säkert bara utloggad mer. Vilket alla skulle må bra av. Om något hade hänt så hade hon garanterat lagt upp nått.

   Hon ligger väl i sängen och käkar, eller är ute på ngn restaurang och mölar, eller går in på Prada och köper fula kläder.
   Något annat verkar de ju inte göra. Så oroa dig inte.

  Varför döper man sin robotdammsugare till Törnrosa?!??

   För att man vill?

   Man kan ju döpa den till sitt ex också.. Emilio ?

   För att man inte får döpa sin tredje dotter till det.

  Generellt kan jag tycka det är fint med kärleksförklaringar. Men just den här känns mest som att hon försöker övertyga sig själv och andra att det är bra. Känslan blir bara genomskinligt och lite sorgligt då. Synd.

  Önskar all lycka till dem båda och dem verkar ha hittat varandra ?

  Denna kärlek…

  Hon hade ju covid. Att hon sa att hon måste akutopereras var kanske bara något hon sa, för uppmärksamhet eller för att hon inte ville säga först att hon hade fått covid, lät lite märkligt med ”någon inflammation på insidan”. Hon är ju ofta dramatisk och impulsiv av sig och det hon säger får man ta med en nypa salt.

   Varför är det märkligt med en inflammation på insidan?
   Man får inte antibiotika utskrivet mot covid, bara så du vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.