100 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Även på andra sidan vid midjan och bakom tröjan är det tydligt att hon lagt på färg, sobre samma nyans på kaklet och fogen tar helt plötsligt slut

   Nä det står nåt bakom henne. Det vit/grå.

    Jag (06.30) gick in och kollade – det är listen från fönstret samt bit av gardin man ser ?

   Det är väl listen på fönstret man ser?

    Det finns ingen list där!

     Jo. List eller kant, titta på instagram. Finns fler bilder där

   Tittade på hennes instagram ser från 19/1 att hon sitter på diskbänken och den är helt rak . Den där rumpan har hon fixat några gånger .
   Har vänner som fixat rumpan . Man tar fett från magen och sprutar in i rumpan . Flera av hennes bilder där hon påstår att träning fixat hennes kropp ser man tydligt hur ojämn huden är på magen och rumpan blir bara större
   En vän som tidigare va vältränad ångar djupt att hon gjorde en sån operationen eftersom hennes mage är ojämn efter fettsugningen
   Hur mycket kom än tränar försvinner inte de

    Ja det syns att hon sprutat in i rumpan och att hon även fixat till den på bilden, även Myggan har väl gjort samma alltså sprutat in i sin rumpa från magen.

     Maggan Graaf ? Nej hon har helt platt rumpa.

  Den är helt klart photoshoppad. Till alla som ska rusa till försvar och hävda att skivan är svängd kan jag säga att det var den INTE på hennes stories utan där var allt i spikrak linje!. Carolina basunerar ut att hon är okej med sin kropp osv. osv. det vore ju jättebra om så verkligen vore fallet. Men varför då plastikkirurgi samt filter och photoshop på det?. Någon har ju uppenbarligen velat forma till röven och dragit till höger så att skivan dragits med. Det finns otaliga bilder med Carolinas photoshop-missar. Fattar inte heller alla dessa unga snygga tjejer med Bianca i täten som är fyllda med fillers i ansiktet för att känna sig fina men trots detta använder sig av ”modellfilter” (mikro näsa, mega läppar, noll porer)?! Vad har man för verklighetsuppfattning om sitt face då?

   Tror nog faktiskt att de flesta ser att det hänt nåt där, även de som följer henne (för att de gillar henne) ? Tänker däremot att det kan vara medvetet? Att det är medvetet dåligt gjort? Äh ingen aning.

   Och anledning till filter osv är väl för att de inte trivs till 100% med sitt utseende alltid. Precis som alla människor förmodligen inte är till 100%. Och de mår ju knappast bättre när folk skriver negativt likt din kommentar om deras utseende.

   You do you, spruta i vad du vill eller inte. Men man behöver inte kommentera det negativt. Läser ofta helt sjuka kommentarer om influencers/kändisars utseende. Inte konstigt man mår skit om man ständigt får höra hur äcklig, ful och vidrig man är.

    Håller med om att det inte är okej att kritisera en enskild persons utseende, men man måste ju kunna lyfta det absurda och skadliga i nutidens skönhetshets, med operationer, behandlingar, filter m m och vad det gör med människor (främst tjejer och kvinnor). Influencers har stor påverkansmakt över unga tjejer och deras inställning till sitt utseende och därför är det superviktigt att våga problematisera och ifrågasätta.

     Absolut! Men då ska man prata om det generellt och inte så som du/TS gjorde.

      Utgår för att flertalet av dessa människor varken är nöjd med det de har eller hur de ser ut och i jakten på det perfekta är mer eller mindre blinda på hur de filtrerarar och fotoshoppar allt för att följarna ska utbrista WOW och tindra med ögonen. Tycker att det är ett förminskande av följare/läsare eftersom man på allvar tycks tro att de varken har ögon eller förnuft. Rätt sorgligt att inte verkligheten kan vara bra nog.

      Håller inte med dig alls. Tycker istället att det är enskilda influensers som hetsar unga flickor in i utseendefixering som bara leder till självförakt. Det är inte influensers med både pengar och beundrarsvans det är synd om utan alla tjejer som tror de inte duger om de inte ser ut som en influenser.

    Kanske ska det ge reflektion?

     Hade du tänkt så om det vore dig? Jag hade blivit jätteledsen och mått skitdåligt om nån gjort så mot mig utan att jag frågat om det.

      Tänker du då på alla unga flickor som mår dåligt över sitt utseende för att de inte är lika snygga som filtrerade, fixade och photoshopade influensers?

    Men kritiserar fillers, botox, filter, det är inte deras egna utseende, som kritiseras, utan hur de behandlar sitt utseende.

   En marmorskiva kan ju vara svängd, men ovanligare med ugns-/diskmaskinslucka som är det… (under skivan)

    Scrollar man ner lite i Carolines flöde finns en bild där hon sitter på bänkskivan, samma kläder. Där är både skiva och ugnslucka raka/släta.

     Den kanske böjdes efter att hon suttit på den med sin bak..?

   Det är inte snyggt med fillers, så då villmsn försköna genom filter.

   06.03, Vad härligt att du får in lite RÖV i kommentarsfältet!

    Vad har du för problem med ordet röv?

  Men snälla kolla handen!

   Jag tror att Vanessa Ammar varit där och fixat lite med handen ??

    Precis min tanke också.

   Exakt!

  Om man kollar 4 radar ner i flödet så ser man bild från samma tillfälle där bänkskivan är rak. Kanske du kan uppdatera inlägget? 🙂

   Varför ska hon uppdatera inlägget? Hon påstår väl inget annat?

    Gissar att Amalia menar att hon ska uppdatera inlägget med bevis på att marmorskivan är rak, och att Carolina har retuscherat bilden.

  Dessutom ser det svårt ut att öppna köksluckan uppe där vid själva pumpen?

   Ja, här klagar folk på Anna Books bänk i köket som blockerar skåpsdörrar, men den bänken har iaf hjul och kan dras fram. Gynnings placering av pumpen ser ju bara helt ogenomtänkt ut.

  Så kul med hennes dravel om att acceptera sig själv till slut mm. Visste det var bs… Hon är så utseendefixerad, puta rumpa alla lägen hon får….

   Hennes ”dravel” handlade väl dock om att hon kände att hon inte behövde banta så som hon alltid gjort förr.

    Jo, fast det klingar väl lite falsk när hon ju gjort massor med sin kropp.Bantning är en sak, men alla korrigeringar då? Då har man väl knappast accepterat sin kropp som den är? Jag tror tyvärr hon dessutom kommer fortsätta. Hörde på deras podd och hon klagade på att Kim K nu skulle förminska sin bakdel och att det var ”ute” med stor bak…Tror tyvärr Gynning, som jag verkligen gillar jättemycket som person i övrigt, är otroligt lättpåverkade av skönhetsideal, hon är sin egen värsta fiende i det, för hon är ju skitsnygg i grunden, av naturen och förstör ju i mitt tycke det, med allt fix.

    men det har att göra med att skönhetsidealet har ändrats, inte någon utveckling hos carolina. Nu ska du har rumpa, kurvor och tuttar (inte silikon handbollar), carolina är precis så utseendefixerad och desperat efter bekräftelse som hon alltid varit. Fokus har bara flyttats nu.

    Exakt, hon är ju större än hon var tidigare så hon bantar ju inte på samma sätt.

  Morgon kaffet håller precis på att börja verka trots att jag nästan satte det på vrångstrupen här men kommer inte på något fyndigt, förstående, dräpande att skriva utan det får bli ett OMG!! HUR tänkte hon där?

  Hon har kanske beställt skivan av företagen som sätter buckliga kakelplattor och sneda dörrkarmar hos alla influencers. Populär verksamhet!

   Tja om man tjatar till sig gratisgrejor får man hålla till godo med det man får.
   Endast den som betalar vad saker egentligen kostar har rätt att klaga.

  Usch vilken elak kommentar!

   Fattar inte hur sådana kommentarer får vara kvar här.

    Jag har anmält. Men den är ändå kvar. Förstår inte heller!

  Så pinsamt.

  Jag är nyfiken på monteringen , hur får hon upp dörren till köksskåpet?

   Det var min tanke också. Hon kan ju bara öppna en glipa på det skåpet närmast fönstret. Men antar att hon fick offra ett skåp för en luftvärmepump.

    Man kan inte ha stora saker i skåpet, eftersom inteksn öppna skåpet helt.

   Hela ”installationen” kanske bara är en fejkad bild helt och hållet. Hon kanske klippt och klistrat in värmepumpen?

   Dörren går att öppna men glaset går sönder varje gång.
   Panasonic kommer dock och sätter in nytt glas i dörren enligt avtalet.
   Själv vill jag se en bild på utedelen där värmepumpen egentligen sitter.
   Om något surrar och låter så är det den.
   Innedelen är ganska ointressant för den är förstås tyst som en mus.

  Hon har fixat till rumpan på sin insta för hennes träningskläder för ett tag sedan som har syfte att citat ”lyfta upp och strama åt”. Ja jäklar ? snacka om falsk marknadsföring?!
  Bara det att hon glömde nog detta o la ut den oretuscherade bilden också
  Retuscherade: https://www.instagram.com/p/CIYX0QhBMh0/?utm_medium=copy_link
  Oretuscherade (bild 2): https://www.instagram.com/p/CIQbKMJHIfS/?utm_medium=copy_link

   Nämen fy fan vad pinsamt! Alltså jag får panik på att inte ens vuxna influencer kan ta sitt samhällsansvar och inte elda på utseendefixeringen. Får TOTAL panik verkligen. Avgå!

    Haha håller med i vad du säger och andan du säger det med!

   Hon har ju en mycket snyggare rumpa på den som INTE är retuscherad!!

  Undrar vad Panasonic säger om retuscherade kroppsbilder, ffa när det gäller en förebild (för många).

   Inget säljer väl en luftvärmepump så bra som en stor retuscherad röv?

   De borde ju ha åsikter ang installationen eftersom att man inte kan öppna köksluckorna runt om.

  Måste ju vara något som är gjort med vilje för vad är meningen med en sned bänkskiva? Hennes lår skulle inte bli så påverkad utav den redigeringen.

  Tror garanterat det var medvetetet gjort då det är ett betalt samarbete företaget kan ge provision på antal kommentarer likes hur många som har gått in och kollat det läggs upp på bloggbevakning ännu fler som går in och kollar, smart ändå.

   Du överskattar verkligen hennes intelligens

  Så sorgligt ändå. En snygg normal kvinna i 45-årsåldern som inte kan lägga upp en bild där hon knappt syns utan att dra i spakarna för att ändra på sig själv. Bra förebild för döttrarna ?

  Skäll inte på Carolina. Hon är bara ännu ett offer för den hysteriska utseendefixeringen för framförallt tjejer utsätts för men ni även mer och mer för unga män. Kardashians opererade stora arslen har ju inte hjälptvtill direkt. ?

   Du menar att hon inte kan tänka själv? Väldigt förminskande kommentar.

    Har jag inte sagt. Lär dig att läsa eller var tyst om du inte har något eget vettigt att säga. Eller är du Bloggbevaknings lille kontrollant av åsikter? ?

    Inom feminismen brukar man kritisera fenomen, inte enstaka personer.

   Hon är inget offer för en hysterisk utseendefixering, hon är själv den hysteriska utseendefixering personifierad. Hon vill själv alltid i all evighet vara SNYGG, SNYGG, sexig, attraktiv, hon säjer ibland att hon nu inte längre tycker det är viktigt, men finns det nån som tror att hon verkligen tycker så. Vad har gjort med rumpan? Berätta det för följarna.

    Märks att allt flugit över era huvuden. Stay in school kids och lär er att se saker ur ett större perspektiv, blir mer givande diskussioner då, än att sitta och klanka ner på personnivå. Är ju inte mellanstadiet fortfarande.

     För att vi inte delar din åsikt?

  Vilken snedvriden reklam det är inte pumpen man ser direkt , Läser man inte texten förstår man inte vad hon gör reklam för.

  Var dessutom inne på hennes instagram konto inte en enda person kommenterar pumpen liksom det kan väl inte vara bra?

   För henne är det bra uppmärksamhet. Inte för företaget. Nej.

   Eller hur man ser knapp värmepumpen haha så pinsamt! Säljer detta verkligen??

  Vad fan snackar du om? Carolina har alltid varit en kurvigare och ”större” tjej. Hon har alltid fått banta för att modellagenturerna påstått att hon varit för stor.

   Nej, hon har varit helt platt, googla innan du skriver. Herregud.

    Nej, hon har verkligen inte varit ”helt platt”. Isåfall har du väldigt skev kroppsyn.

    Behöver inte googla, har följt henne sen Big brother.

   Va, är hon en fotomodell? Trodde hon var en … ja, vadå… men hon förekommer väl i någon tv-soffa ibland, varför vet jag inte. Tycker hon är fruktansvärt gapig.
   Men uppenbarligen har hon stor putrumpa som ideal (dålig retusch). Pinsamt och sorgligt.

  Alltså, jag begriper inte att alla dessa influencer, ja även kreti och pleti, retuscherar sina bilder så mycket? När man sedan träffar dom i verkligheten så ser dom ibland ut som rena raset, hahahaha. Jag minns även en gång när jag skulle sälja en jacka på nätet, inför när vi skulle mötas upp på stan så sa hon ” jag ser inte riktigt ut som på min FB-bild” och jag kan lova er att det var mer än sant, ca 35kg sant. Hahaha

   Dock är det ju skillnad på att ha en gammal bild och att man sen går upp i vikt vs att redigera sina bilder till en helt annan person

    Självklart! men hon som jag träffade hade bara retuscherat bilden, ansiktet vill jag inte ens kommentera hahaha

     Det framgick dock aldrig i din berättelse eftersom du endast nämnde hennes vikt

   Förstår inte heller. Indirekt vill man ha likes och hurrarop på sitt låtsasutseende? ?

   Förmodligen för att hon mår dåligt över det. Och du skrattar? Läs igenom nästan alls kommentarer här – då förstår man varför folk mår dåligt och använder filter.

    Jag har sagt det förr och jag säger det igen. BYGG UT PSYKIATRIN!!!!

     Eller sluta kommentera andras utseende och kroppar!

      Men det blir ju lite av Kejsarens Nya Kläder av alltsammans då…… Alla ser hur bedrövligt det blivit men ingen ”får” säga nåt, för då ”kroppshetsar” man.

      Jag tycker det är bra att det uppmärksammas och pratas om i raka ordalag.

       Lägg ut din bild då så kan vi kommentera den.

    Men det folk mestadels klagar på är ju just fixet och trixet – inte det naturliga utseendet

    När folk som ser ut som Gynning mår dåligt över sitt utseende, men ändå retuscherar bilder och smackar in mer fillers m.m., vad ska då alla med normalt utseende göra? Man måste få kritisera individer som påverkar andra individer, även om det även finns ett samhällsklimat och en stor skönhetsindustri som också ska kritiseras. Om inte väldigt vuxna personer som Gynning fattar att de är del av hetsen, och i alla fall slutar retuschera bilder, så vet jag ärligt talat inte vilka vi kan förvänta oss ska fatta problemet. Hon har dessutom döttrar som hon borde vilja ska få en sund kroppsuppfattning. Fast om man tittar på alla Housewives of-program (råkade tyvärr se en glimt när jag låg sjuk) så vill den här kategorin människor tydligen att deras döttrar ska starta med fillers redan innan de gått ut gymnasiet. Sorgligt.

     Nyttnamn är dock inte nyanserat kritisk, utan hånfull. Väldigt stor skillnad.

   Tycker att det är obehagligt när man, som du, skrattar åt folk i såna här situationer. Det rör sig ju uppenbarligen om enorma osäkerheter, och är jättesorligt att så många känner att de är så missnöjda med sitt riktiga utseende. Osoft att vara hånfull över det.

    sorgligt*

    Är det bättre att retuschera bilder då tycker du? Och att man på detta sätt ”överför” osäkerheten vidare till nästa generation?

     Förstår inte riktigt hur du drar slutsatsen att min åsikt om att det är elakt att håna och skratta åt folk, betyder att jag tycker att det är bra att retuschera sina bilder?

     Jag tycker att det är dumt att knarka också, men tycker inte för den delen att man ska håna missbrukare eller skratta åt deras misär.

  43-årig kvinna som photoshoppar bilder på sin kropp, kopierar andras konst och hantverk, använder sex för att marknadsföra sina efterapade alster och har ett intensivt behov av att alltid stå i centrum -tragiskt.

   Rätt vanligt bland de flesta i denna yrkesgren. Om du inte har det så får du fuska fram det;)

  Smart ändå. Hur många fler besökare har hon fått härifrån på grund av detta? Och från alla andra ställen som har uppmärksammat det. Ser bra ut när Panasonic vill se statistiken.

  Synd om hennes döttrar som med säkerhet kommer få en skev kroppsuppfattning…tragiskt.

  Skrev hon inte nyss ett inlägg om att hennes tredje dotter fått henne att älska sin kropp som den är? Mm visst…

  Carolina har lika dålig självkänsla och samma enorma åldersångest som House of Philia har.
  HoP Petra, kvinnan som kommer förneka sitt klimakterie för evigt…

  Det kanske är krökningen av rumtiden runt hennes hand?

   Eller det kanske är armbandet som består av mörk materia.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.