Anna Book har frågestund

Anna Book har haft en ”sant eller falskt-frågestund på Instagram och här är några av frågorna som hon svarat på.
Vill läsa precis alla så får man se till att. hålla sig framme när det vaknas Q&A för jag orkar omöjligt syntolka dem alla.

Fråga: Läser du allt som skrivs om dig?
Anna: Falskt. Lever ju med mig själv 24/7 så varför skulle jag ens behöva göra det? Anser inte heller att det är hälsosamt med alla vinklingar och osanningar som folk sprider. Jag VET hur mitt liv är och VEM/HUR jag är. 🙂

F: Ny musik på g?
A: Falskt

F: Du är super snäll och omtänksam person?
A: Känns lite konstigt att svara på detta själv faktiskt. Men, det är sant – då jag är mer omtänksam, kärleksfull, förlåtande, förstående, generös, stöttade och tålmodig. Än vad jag är negativ ovh sur/elak. Men…du vill inte svika mig för många gånger och utnyttja min persona DÅ är jag som alla andra normala människor,. 😉

F: Du bär på mycket sorg?
A: Sant. Tyvärr… Men jag tror på att älska och förlåta. Samt att jag gör mitt bästa för att fortsätta vara positiv och jag känner trots allt stor tacksamhet för mitt liv. – Jag har ju bara detta. <3

F: Du vill ge ut ny musik?
A. Sant. Men bara om det känns 100% rätt och jag själv får vara delaktig. Annars avstår jag hellre. <3 Jag har äntligen fått så pass mycket självrespekt, så jag kommer inte bara göra det för att göra.

F: Det är du som bossar där hemma?
A. Falskt. Sorry, tyckte inte denna var genuin. Det är ingen som bossar i vårt hem. Alla har lika mycket att säga till om och alla respekteras. Det där är verkligen bara ett elakt och mycket fördomsfullt rykte som svaga personer sprider för att stärka sig själva och för att försöka sänka mig. Jag är nog den som anpassar mig mest och bäst efter ALLA i min familj och jag finns tillgänglig 24/7för dem alla. Är det bra eller mindre bra? Jag vet inte, men jag GER ALLT till min familj och andra närstående alltid igenom hela mitt liv, så pass att jag åsidosätter mig själv – så nej jag är ingen boss.

F: Man tjänar mer på sociala medier än som artist idag?
A: Falskt. Iaf i mitt fall, eftersom jag inte jobbar med sociala medier. Gjort några få samarbeten, men min proffesion är sångerska / artist.

F: Du har lång stubin och förlåter hellre än att vara långsint?
A. Sant

F: Att du är en (för mycke) kyckling mamma?
A. Falskt! Ett till rykte skapat för att förstöra och få mig att framstå som dålig. Men jag har varit en otroligt NÄRVARANDE mamma som aldrig snålat med kärlek, omsorg och tid, TROTS mitt jobb. Men kycklingmamma? Nääää 🙂

F: Du skriver egn frågor till dig själv? 😉
A. Falskt. ? ännu en grej man sprider för att smutskasta mig. Visste inte ens man kunde det. ??? Den som sprider det gör det förmodligen själv.;-) Man känner ju andra EFTER SIG SJÄLV! ?

F: Du har en lång blockeringslista på Insta?
A: Sant. Men jag vet många som har ännu fler. ???? Vilken jävla spinn det är på sjuka rykten och överdrivna grejer med mig. ?
Att man orkar. ?‍♀️

F: Du filmar inte dig själv lika mycket på live längre pga att folk gör narr(?) av dig?
A: Falskt. Känner bara att jag vill hämta ut oddsen lite. 😉 JAG ser inte er, då behöver inte NI se mig. ?
Tillägg: Cencurerar ALLA VIDRIGA plattformar som utsätter människor för hån, häckel, osanningar och alla typer av mobbing eller förlöjligande!!! Skrämmande att barn hänger där ???

F: Ska du skilja dig?
A: Falskt. Men det är mååååååånga som hoppas att det skulle vara sant. ???? Tjiiiiio får dem 😉

F: Du trivs att vara hemmafru?
A: Hemmafru?? ??? ??? ???
Tack för skrattet. Herrejissaness.
Tips. Sluta surfa runt på sjuka plattformar och sluta anta saker. Jag har jobbat och varit försörjare sedan jag var 14 år / Pandemin har slagit ut många fler än mig och gjort oss ofrivilligt arbetslösa i Nöjesbranschen, så lägg av med förolämpningarna, tack. Hemmafru ??? ???
Sen att DU skriver det som att det vore någonting fel att vara hemmafru också. ?‍♀️?‍♀️?‍♀️ DET är nästan ännu sjukare än ditt dumma antagande. I rest my case. Så jävla tröttsamt. ?

Den enda som ser det som någonting fel och som en förolämpning att kallas för ”hemmafru” är väl Anna själv? 
Här är det sannerligen ”attack är bästa försvar” och jag fattar verkligen inte hur hon kan gå igång på att någon vill veta om Anna trivs att vara hemmafru. Anna vill kalla det för ”ofrivilligt arbetslös”, men sanningen är ju den att hon genom att ha blivit ”ofrivilligt arbetslös” haft möjligheten att testa på hur det är att vara mer hemma, och fixa och dona.
Själv älskar jag den extra tiden jag fått pga pandemin att vara mer hemma och fixa i vårt hem, och skulle någon vilja kalla mig för en ”deltidshemmafru” och fråga om jag trivs med det så skulle mitt svar vara JAPP! Älskar det!

Hon tände på alla cylindrarna där verkligen, och visade alla cybertroll att ”hemmafru” är ett nytt uttryck att använda om man vill jävlas lite med Anna Book. 
Jag förstår inte att hon inte själv ser vilken räkmacka hon serverar dem? Hugger på kroken innan den ens landat i vattnet?

125 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nästan alla dessa frågor är skrivna på samma sätt, som ett påstående istället för en fråga.
  Om jag hade frågat henne en fråga hade jag skrivit tex så här:
  ”Är du inte trött i armarna av att ständigt fluffa kuddar?”

  Inte: ” Du är trött i armarna av att fluffa kuddar?”

  Så jag är övertygad om att Fru Book har skrivit nästan alla frågor själv , någon enstaka kan komma från någon av hennes ytterst få riktiga följare, de som brukar be om recept på en kopp kaffe eller tycker att hon är en världsartist med en underbar personlighet.

   Snillet spekulerar…man skriver ju alltid sådär på ”sant eller falskt”

    Väl rutet!
    Jag skrev hur jag själv skulle formulera mig, inte hur ”man” ska göra .
    Har lite svårt att se hur man inte kan svara sant eller falskt på det sättet jag ställer en fråga, men jag är väl för smart snille antar jag?

    Och ja, jag förstår ironi…?

     Man ska inte ställa en fråga, man ska skriva ett påstående. Hänger du med?

      Återigen, ja jag hänger med , jag beskrev hur jag skulle fråga.
      Hänger du med?

       Så för att DU skulle göra på ett annorlunda sätt (tvärtom mot hur alla andra gör) – så är du övertygad om att Anna har skrivit alla kommentarer själv?

        Nej, att jag formulerar mig på ett annat sätt än ”alla” andra , är inte det som gör mig övertygad om att hon skrivit de flesta frågorna själv.
        Det är bl.a. ämnena , sättet de är formulerade på så att hon passivitet aggressivt får hylla sig själv som en ödmjuk, förlåtande, fantastisk världsartist som inte blickar bakåt , utan förlåter och bara vill väl.

         I din första kommentar så skriver du att de flesta frågorna är skrivna som ett påstående och således är du övertygad om att hon skrivit dem själv.

         Det minsta du kan göra nu – när du hade missat att poängen med leken är att skriva just ett påstående – backa och kanske t.o.m. be om ursäkt?

          Känsligt ämne för dig märker jag, tycker du att det är dig jag ska be om ursäkt till?
          I så fall ber jag om ursäkt för att jag uppenbarligen kränkt dig med mitt tyckande.

          Fortsätt leka leken på ditt sätt, så fortsätter jag på mitt sätt, bra så?

           Inte alls känsligt. Tycker bara synd om Anna som får stå ut med skitsnack av den här typen pga att du själv inte har koll.

   Är det inte de som är sant eller falskt?
   Jag har fattat det som att man ska skriva ett påstående som man tror är sant, alltså inte ens ställa en fråga och personen svarar sant eller falskt.
   Men kanske jag som missförstått ?

    Nä, du har förstått! ?

     Man skulle kunna säga att jag är lite av ett geni!

      Sant!

   Inte alla – JAG skickade en fråga – och fick svar där! 😀

   För att inte tala om hur extremt otydlig hon är med sitt svar om att vara hemmafru!
   ”Hemmafru EN SÅDAN FÖROLÄMPNING” för att i samma mening även påtala att frågan är kränkande mot de som är hemmafruar för det är set ju inget fel på??
   Jösses…

   Tycker alla de här inläggen och kommentarer som haglar om Anna Book liknar vuxenmobbing. Ofräscht och elakt tycker jag.

   Oh no inte hoppa på Anna. Hon har det tufft nu, en kudde har ramlat och pizzadegen på favorithaket är inte kalorifri. Hon behöver stöttning, kärlek och trooooooo. Åsså lite baaam och emojis. Tur att hon har sitt hov som står upp i vått och torrt. Familj och vänner när de är som bäst!

  Ja det är ju uppenbart Anna själv som ser ”hemmafru” som en förolämpning för varför skulle det vara det, sen att hon skriver att DU som frågade skriver som att det skulle vara något fel.. Men nej, det är Anna och endast Anna som skriver som om det skulle vara något fel. Hon antar att det var en förolämpning, hon är känslig. Hon ÄR ju hemmafru och det är ju inget fel med det, även om hon själv menar hon är ”ofrivilligt arbetslös pga pandemin” MEN hon är ju hemma och städar, lagar mat och donar som en hemmafru. Vore kul om någon frågade vad det är för föreställningar, gig och jobb hon skulle ha gjort som blivit inställt 😉 Vissa andra artister har ju haft en hel del jobb även under pandemin. Anna sa tidigare att hon valt att vara ledig under hela 2020 men nu heter det istället att pandemin gjort det svårt för henne ekonomiskt och på alla plan, konstigt att hon kunde ta ledigt innan då ? Men nu är det fritt fram för Anna att ge sig ut och giga 😉

   Det är ju hon själv som skriver frågorna.

    Ja iaf dom som innehåller beröm eller ställer frågor som ”du är super snäll och omtänksam” och ”du bär på sorg” så att hon ska kunna framhäva hur god, fin, omtänksam, förlåtande och kärleksfull hon är och få sympatier. Illfundigt men genomskinligt. Tänkte på det att Hannah Graaf kallar sig inte artist sedan 20 år eller hävdar sin rätt att få utöva artistyrket, hon har ju varit popstjärna, varit med i mello, sjungit in plattor, turnerat och programlett. Anna har länge velat framhäva hur god och omtänksam hon är men nu får jag känslan att hon vill försonas men någon, kanske systern, eftersom att hon skriver flera gånger att hon är förlåtande och inte långsint, känns som det finns en baktanke med det. ”Du förlåter hellre än att vara långsint” har hon nog skrivit själv för att hon ville få fram det. Intressant att hon skriver att hon har lång stubin och är tålmodig haha hon har ju jättekort stubin.

    Nix, inte alla. Jag skrev en fråga/ett påstående, och hon tog med det och svarade 🙂

    Nä jag har ställt frågor till henne

     Haha sure

      Hur kan du tro att INGEN skulle ställa ett fråga till Anna? Hon har liksom en tråd som är över tusen sidor lång

   Trodde hon varit till 99,5% hemmafru sen hon gifte sig m nuvarande man. Typ

   Jag skrev en fråga på hennes live hur det går med jobben block o ??‍♀️

  Alltså, wow. Man blir ju mållös.

  Jag är otrooooligt snäll och förlåtande, ger alla många chanser och har väldigt lång stubin.

  Hemmafru?!??!????! Kycklingmamma?????! Boss!!!!!!? Nä nu JÄVLAR ????

   Snacka om att du lyckas sammanfatta Annas personlighet med två meningar ???

   ?

   Jag följer henne och har lyckats förbli oblockad. Hur? Genom att aldrig interagera med henne. Har så många frågor om så många olika saker, men får sätta mig på händerna för att inte ställa en fråga som – hur banal och snäll den än är – kommer att totalt missuppfattas och direkt leda till block. Hon är ju däremot väldigt mån om att lägga ut hintar och göra sina följare nyfikna kring än det ena än det andra, men om du frågar henne i direkt anslutning till detta. T ex när man förstår att hon blivit osams med någon och lägger ut det ena citatet efter det andra. *BLOCK!* I skrivande stund undrar jag t ex; Hur går det med Attefallshuset? Varför åker de inte till segunda casa oftare? Var har kusinsystern tagit vägen? Vilka arbeten har hon sökt? Så många frågor…

    Samma här, även fast jag följer bloggbevakning på Instagram,
    Så funderar på om det beror på att mitt användarnamn börjar på Y, d.v.s. långt ner i listan på följare så hon kommer aldrig så långt när hon granskar sina följare.

   En sak hur man är mot folk i ens närhet än idiotier på nätet som man inte känner!

  Det kan inte finnas någon människa med mindre självinsikt än Anna Book.

   Haha. Ja mitt påstående (oförskämda antagande) hade varit att hon saknar både självinsikt och självdistans.

  Jag tror att hon skriver en del beröm och frågor till sig själv, fast hon låtsas att hon inte vet hur man gör ? den frågan skrev hon nog själv för att kunna förneka det och säga att hon inte vet hur man gör hehe, så hon fick det sagt. Sen ”du prioriterar andra före dig själv” och ”Folk är duktiga på att döma dig utan att ens känna dig” tror jag hon skrivit själv, eller dottern, för det vill Anna gärna svara på och påpeka. Hon vill framställa sig som godhjärtad och bra och använder taktiskt instastory till det, och ständigt fiskar hon efter tv-medverkan genom att tagga kanaler, press och personer. Men hon söker INTE (enligt henne själv) uppmärksamhet. Lätt att genomskåda hennes avsikter. Alla hyllningar hon visade upp på story efter att hon sjöng för Keyyo var många misstänkt lika – smått överdrivet beröm och med ett tack på slutet – de tackade Anna och skrev att det var genuint & från hjärtat osv, lät och såg ut som Annas egna ord.

   Japp, så fungerar hon. Svårare än så är det inte, men en del verkar ju gå på vad hon sysslar med och det räcker för henne.

  Lite ovidkommande, men säger man inte hönsmamma, eller är det dialektalt?

   Jo.

   Det beror på om man är könsmogen eller inte. Vilket alla mammor borde vara och därmed heta hönsmamma.

  Tänk om hon hade fått frågan om vad hon jobbat med sedan hon var 14 år, Mello 2 gånger, Lets dance, Klassfesten, Secret singer, Biggest Loser och sedan var det slut. Nästan 40 år och väldigt lite jobb, då har man inte precis jobbat utan gjort några inhopp i arbetslivet.

  Jag undrar bara vad hon fått sina pengar ifrån, a-kassa, sjukpenning, aktivitetsstöd, sjukpension m.m. Eller kan 1 lön försörja 5 vuxna personer, varav den ena gjort flera plastikoperationer, fixar hår och naglar regelbundet m.m.

   Nämen nu glömde du Fångarna på fortet… 261 ggr!

    ?

   Hon har ju faktiskt försörjt familjen sen hon var 14 år! ???????? Men ingen vet hur ??‍♀️?

    Eyyyyy panta mera ?

   Vet att hon brukar dubba filmer men det är väl också av typ inhopp ingen regelbunden inkomst. Kan det vara så att hennes man jobbar mycket, helger och tar på sig extrapass.
   Han kanske kommer upp i en och en halvtidslön. Inte ovanligt att en i familjen jobbar mycket och den andra lite eller inget alls. Anna hade säker fullt upp hemma tidigare men börjar nu känna sig mindre behövd när barnen har vuxit upp. Bara en gissning.

    Fast hon finns bara med i dubblistan på en film och tror det var 20 år sedan.

   Om man ska vara petig så har hon tävlat i mello 3 gånger plus medverkat 2 el 3 gånger utom tävlan. Sedan får du inte glömma alla gånger i Fångarna på fortet, Körslaget och Kändissverige bakar där det gick sådär för Anna. Och så Arga snickaren och säkert har hon vid något tillfälle sjungit ABC på Pride. Men de senaste fem åren typ så har hon väl inte i någon större utsträckning jobbat som sångerska/artist utan det har varit en del medverkan i lek- och tävlingsprogram. Hon fick en hel del pengar för Biggest loser och får nog någon ersättning oftast vid tv-medverkan och så har hon ju gjort en del reklamsamarbeten. Nu verkar iaf 2 av barnen ha jobb så 5 personer behöver inte försörjas på 1 lön.

    om man har Taxeringskalendern så kan man se hur mycket enskilda i familjen tjänar och inkomst av kapital, AllaBolag visar även för Enskilda firmor i vilket spann av intäkter man ligger i. Tyvärr så har jag inte den.

   Har inte mycket övers till Anna men rätt ska vara rätt.

   – mello 3 gånger
   – dubbat filmer
   – uppträtt väldigt mycket på företagsfester osv

    Mycket till övers.

   Carola, Anna, Lena Ph och Pernilla slog igenom ungefär samtidigt. Av de fyra var det egentligen bara Carola som hade talang. Lena Ph har klarat sig bra genom annat även om hon haft framgångar som artist också. Så kvar Pernilla och Anna. De två är ungefär likvärdiga sångmässigt. Ingen märkvärdig utstrålning och halvkass personlighet. Det som skiljer är kontakter. Kan inte låta bli att undra hur det hade gått om det hade varit Anna som haft kontakterna och Pernilla som börjat från noll.

    Är det Pernillas ”kontakter” som ser till så att hennes föreställningar säljer slut också?

     Blir ofta förvånad när jag läser kommentarer här…
     Jag trodde du förstod att funderingen handlade om två unga medelmåttor till artister. Den ena med kontakter den andra utan och hur det gått för de två i livet. Hur hade livet sett ut om det varit tvärt om. Hade Pernilla istället varit driftskukun på bloggbevakning och Anna haft utsålda föreställningar?
     Det behöver inte vara svårt att hålla mer än en tanke i huvudet samtidigt! ?

      ”Hur hade livet sett ut om det varit tvärt om. Hade Pernilla istället varit driftskukun på bloggbevakning och Anna haft utsålda föreställningar?”

      Kort svar: nej.

       Wow var har du köpt din kristallkula? Eller är det teblad du kör på? Hittar jag dig under Madame Eggbert? Dig måste jag bara ha i mitt stall av rådgivare. ?

        Behövs ingen spåkula för att komma fram till vad jag, och flera med mig här nedan, har kommit fram till.

        PS. Skippa gärna sarkasmen, det är riktigt ocharmigt.

         Stackars, du är inte speciellt smart, va? Bättre om du låter bli att svara när du inte förstår.

      Pernilla hade antagligen inte varit så stor, men Anna hade nog gjort sig omöjlig trots kontakter då hon verkar vara lättkränkt och sakna självdistans.

    Men snälla Pernilla Wahlgren är ju väldigt begåvad artist. Hon är ju en av våra största som dessutom säljer ut egna föreställningar utöver de musikaler och andra shower hon gör. Ge kvinnan lite kredd ändå!

     Begåvad beror nog på den personliga måttstocken. Vem jag väljer att berömma är väl ändå upp till mig? Eller är du SaraF den allsmäktige som bestämmer allt? Dessutom verkar du helt missat poängen med min kommentar. Jag spekulerar i hur situationen sett ut om Anna haft Pernillas kontakter och Pernilla varit okänd. Dessutom du är ju så snabb att försvara alla som blir kritiserade var är din lojalitet till Anna nu?
     Och till sist. Tycker Pernilla är pinsamt dålig hon sjunger som vilken medelmåtta som helst och hennes shower påminner mest om entusiasternas julavslutningar i skolsaulan. Men vi tycker alla olika och visst är det väl härligt att leva i ett land där man fortfarande får tycka och uttrycka vad man vill. Tycker inte du också det SaraF?

      Man kan vara en bra artist även om man är en medioker sångerska. Pernilla är just det, en artist. Booken är definitivt ingen artist…bara en medioker sångerska. DÄR är skillnaden. Pernilla har, humor, självdistans och vågar bjuda på sig själv av både bra och dåliga sidor. Ngt ni sett Booken göra?

     En av våra största artister? ? Herregud

     Är Pernilla en av våra största artister verkligen?

      Japp!

    Jag erkänner att jag har halvbra koll på Pernilla, men ingen märkvärdig utstrålning och halvkass personlighet? Nä, av det jag sett så är det väl det som är den stora skillnaden mellan de båda. Pernilla känns genuin och rolig och Anna känns tillgjord och absolut inte rolig. Bjuder inte på sig själv och har inte kunnat nätverka pga det, troligtvis. När jag sett intervjuer med Pernilla så förstår man ju hur hon slitit och kämpat samtidigt som hin gick igenom ett helvete där hemma. Tycker verkligen det är sån enorm skillnad på Pernilla och Anna! Inga kontakter i världen hade gett Anna likadan karriär som Pernilla.

     Det man jämför är de två hur de är idag. Min fundering handlar om hur Annas karriär sett ut om hon haft samma möjligheter som Pernilla.

      Den hade nog sett likadan ut och utan låten ABC hade vi aldrig känt till henne överhuvudtaget antagligen.

    Håller inte med om att Pernilla och Anna är lika sångmässigt. Pernilla sjunger inte falskt. Hon kan dessutom ta höga toner som Anna aldrig skulle klara. Hon hade ju t o m problem med den enkla sången i det senaste programmet hon var med i.

     Mmm Pernilla träffar inte heller alla toner och hennes koloratursopran är mer oljud för hon kommer upp i falsetten men har aldrig bemödat att lära sig jobba med rösten i det läget. Men igen min fundering handlar om hur Annas karriär sett ut om hon hade haft bättre förutsättningar? För när de två slog igenom var de i samma härad talangmässigt.

      Icke sa Nicke! Anna Book har aldrig kunnat sjunga. Nasalt och skrikigt med ett scenspråk som kunde ha väckt en mumie. Talangen fanns aldrig där. Hon saknar öra för musik och toner. Där har ni skillnaden mellan PW och LP jmf med Booken. Hon utövar inget instrument. Kan inte noter. Hon har aldrig gjort några låtar! Okej då! Kanske en eller två som aldrig blivit någon hit. Sen är Booken LAT. Hon tror sig vara Guds artistgåva till publiken ?Icke sa Nicke! Patetisk och otrevlig hemmafru utanför Märsta.

    Håller med. PW har ju dessutom fått uppsving de senare åren pga sina barn som i sin tur red på kusinens S Ingrossos berömmelse.

   Glöm inte inkomster från alla GENUINA samarbeten! Tvätteriet, glasögonföretaget, fyndvaruhuset, partybutiken osv. ????

    Såspåsarna / påssåserna då?
    Eller var inte det nåt samarbete?

   Exactly ?

   Svärfar (han har lite kapital) har pytsat in, han ägde tex 93% av lägenheten i Solna men lät dem behålla vinsten från försäljningen till köp av hus. Plastikop har hon ju gjort i TV även, naglar och hår har hon säkert fått rabatterat mot ”reklam”.

  typiskt traumarespons

  Anna Books tråd på flashback, som för övrigt är den längsta på hela flashback, innehåller skärmdumpar och videolänkar där man klart och tydligt ser exempelvis att Anna inte kunde tänka sig göra annat än vara artist. Om man håller sig till att läsa och lyssna på vad hon själv skriver och säger så märker man att Anna Book är en person ljuger konstant och har noll självinsikt.

   Där slog du huvudet på spiken. Säkert en massa skit men det mesta kommer från Anna Book by herself. Kolla in youtube ???

    Jisses!!!! Jag gick nu in på Youtube och på Annas live om feminism!!!…….Hon kändes ju heeeelt psykotisk och otroligt obehaglig…… sedan äcklig när hon åt vattenmelonen men det handlar ju snarare om stil, vett och etikett…

  Nu kokas det kanin igen?

  Skulle jag beskriva Booken så skulle inte förlåtande, inte långsint och lång stubin vara med på listan alls faktiskt.
  Men hon känner ju sig själv bäst såklart. Hon har ju självinsikt, brusar inte upp lätt och håller humöret så hon har självklart bättre koll! ??‍♀️

  Jag är hemmafru och trivs jättebra med det. Visst jag kan ju bli lite uttråkad ibland. Men det ÄR många, såsom Anna, som ser ner på det – inte minst andra mammor. Men jag känner liksom okej då får ni göra det, jag tänker inte börja jobba när jag inte behöver det bara för att ni ska tycka bättre om mig. Nej, aldrig. ?

   Fast tycker du att frågan om hon trivdes som hemmafru förtjänade hennes reaktion?
   Nu är jag inte hemmafru och såg inte någon värdering i personens fråga. Du som är med om andras fördomar, vad tyckte du om den frågan som hon blir upprörd över?

    Jag tyckte inte alls att det var en negativt laddad fråga, vilket AB uppenbarligen gjorde, även om hon försöker få det att låta som om att hon inte har något emot titeln ”hemmafru” alls.
    Jag får ofta frågan om jag trivs med att vara hemmafru, men oftare får jag frågorna ”varför jobbar du inte/ varför vill du inte vara självständig/ varför skriver du inte fler böcker osv”. Och helt ärligt så är sistnämnda frågorna provocerande, för de frågorna anspelar ju på att jag tydligen inte är tillräckligt ambitiös eller att jag inte är en ”power woman” som tydligen är så jävla viktigt att vara idag. Jag trivs som sagt superbra med att vara hemmafru. Vi kan resa hela tiden så länge den lilla inte börjat skolan, jag har mer frihet och tid för roliga saker och känner heller ingen ekonomisk stress eftersom min man tar hand om det och det går ju helt ärligt extremt bra. Sen kanske hemmafru är mer ett negativt laddat ord i Sverige pga att man ofta förknippar det med städning, matlagning osv. Vi har personal hemma så jag behöver inte göra det där tråkiga heller. Kanon tycker jag. Och jag tror de flesta hade tyckt samma om de varit i samma sits som jag.

     Kul att höra att du trivs med ditt liv. När jag var yngre hade din kommentar provocerat mig. Men inte idag. Jag hade gladeligen varit hemmafru. Men jag har ett annat problem för min man har inte heller några problem med att vara hemmaman.

     Bara du planerar för framtiden, och om din man skulle bli sjuk eller gud förbjude avlida. Det är många kvinnor som levt som hemmafruar och som nu lever på en mycket låg pension.
     Sedan kan ni skilja er, sådant tänker man inte på när allt går bra.

      Jag utgår från att en hemmafru 2022 tänkt på allt sånt ?

       Självklart jag är ju inte korkad bara för att jag är hemmafru.

     Tack för bra svar!
     Då var det inte bara jag.
     Jag ser ju hemmafru som något positivt om familjen sett till att trygga pension etc även för den som inte lönearbetar.
     Såsom du resonerar låter det som att ni tänkt på allt.
     Förstår att det är svårt att ignorera kritikerna ibland. Vill säga skit i dem, även om det inte alltid går.

     Gud vad spännande! Bor ni i Sverige? Är barnen/barnet hemma hela tiden eller går den lite på förskola? O vad jobbar din partner med?!

      Vi bor mellan Nya Zeeland och Sri lanka. Spenderar sommaren i Europa då jag är svensk. Barnet är 1,5 år och vi har en heltidsanställd nanny eftersom hon inte kan gå på dagis då vi pendlar men jag är hemma mycket så träffar mitt barn lika mycket som vilken annan mamma som helst.
      Min partner jobbar inom fastighetsbranschen och som investerare. Han är 25 år äldre än mig och gjorde sin förmögenhet innan vi träffades och nu jobbar han bara lite då och då så vi har familjetid tillsammans i stort sätt hela tiden vilket är fantastiskt.

       Wow!! Coolt!

       Men varför har ni en nanny på heltid om du är hemmafru?
       Är det inte lite det som är tanken bakom att vara hemmafru, att ta hand om barn och hem?
       Jag kanske är gammaldags som tänker så, nu verkar visserligen många ha nannys för att hinna träna, fixa naglar, fransar , botox, och umgås med sina vänner.

  Älskar hur antalet emojis ökar i samband med att hon blir mer provocerad.

   VAD???? menar du????? Jag skrattar bara FÖR att jag tycker DET är kul ?????????????? med allt hittepå ????????????? du HAR aldrig sett mig??? PROVOCERAD

    Ja, det är ”lustigt” (olustigt?) hur hon liksom hånar frågeställaren via sina skrattgråts-emoijis, typ ”hur kan du ens komma på tanken att fråga om mina tänder eller mitt långa hår är äkta?”.

  Men låt henne va bara. Skulle ni själva vilja bli utsatta för era häcklingar? Tröttsamt.

   Hon bjuder ju själv in till det. Hon lägger ut små provokationer för att få respons, och går igång på det.

    Mm det där påminner om klassiska ”asså vi pratar inte skit, vi pratar sanning” och ”hon förtjänade faktiskt att bli mobbad”

    Ni har inte tänkt att anledningen till att Anna blivit som hon är, är pga att folk ända sen hon blev känd drivit satan med henne? Tycker bara synd om henne att hon är den hon blivit pga folk

     Fast Anna kunde ha ha valt att inte KLAMRA sig fast vid offentligheten när hennes korta artistkarriär var över. Men hon har VALT att fortsätta sitt ljug om att hon MINSANN varit artist i 36, snart 37 år.
     Om hon under denna tid hållet sig till sanningen, inte gjort sig ovän med ALLA, och inte försvarat brottslingar genom att folk smutskasta deras offer, så TROR jag inte att folk hade ”drivit” med henne.

   Nu ville hon ju ha frågor, hur kan det vara vårat fel då?

   Håller helt med. Varje inlägg om Anna följs av massor med kommentarer där folk antar saker som ingen faktiskt kan veta om de stämmer. Sen dras slutsatser på dessa obekräftade påståenden och blir till en sanning i kommentarsfältet. Blir bara värre och värre med tiden.
   Låt henne va, ingen förtjänar att hånas på det här sättet.

    Nu bad ju Anna om sant/falskt som hon kunde bemöta.

     Ja? Det vet jag. Problemet är att det leder till ett kommentarsfält fullt av hån, egna slutsatser och obekräftade sanningar som jag skrev.
     Att någon på Instagram ber om frågor eller påståenden de kan svara sant eller falskt på berättigar inte att folk ska bete sig som de gör i kommentarerna här.

     Hon kanske inte kan skilja på sant eller falskt?

  Anna, Anna, ANNA!!!!! Skärp dig!!! Det finns inte nån, NÅN, som misstolkar frågan som är skriven om hemmafru!! Du är en obehaglig martyr helt enkelt, paranoid och narcissist. Hoppas att du tar hjälp så fort du kan. Det finns inte nån som vill ha ett samarbete med en sådan personlighet. Det borde du har förstått redan genom att fundera på varför du inte får jobba trots att du har en fin röst. Jisses!!!

   Ett av narcissistens mest framträdande kännetecken: ingen självinsikt… Då blir det så här! ??‍♀️

   Oj, vad skriver du egentligen?!

   Narcissister kan inte behandlas pga bristen på förmåga till självreflektion och insikt. Tyvärr.

  Sprider falska saker om henne. Svarar hon på blockeringsfrågan.

  Men vi är ju många här som aldrig skrivit en rad till henne, eller som inte följer bloggbevakning (som tydligen kan göra att man blir blockad). Ändå är vi blockade av nån anledning. Så det är ju sanning, hon kan ju inte ska få till att alla vi som är blockade är elaka troll.

   Exakt, jag är blockad troligen för att jag följer någon av hennes antagonister, läs Bloggbevakning.

  Men, det är sant – då jag är mer omtänksam, kärleksfull, förlåtande, förstående, generös, stöttade och tålmodig

  Om önskningar upprepas tillräckligt många gånger så kan önskningar gå i uppfyllelse.

  Hon är Gunilla Persson i en yngre version …..
  Att inte någon tv kanal nappar på en reality serie med Anna och Gunilla .. skulle kunna bli hur intressant som helst ? antigen så blev de som piff och puff eller ärkefiender

  … ’min proffesion’… åh kära nån.

  Men Hallå!! Hon BER om sant eller falskt, varför då inte bara svara? Nä, då ska Anna själv välja vilka frågor som ska få en liten utskällning och vilka som känns enligt henne ”genuina” ? Och ALLT är tydligen endast för att skapa rykten om henne.

   Är inte poängen att man kort och gott bara svarar sant eller falskt? ?

  Om hon inte skrivit frågorna själv så tycker jag det är konstigt att av alla större konton som har Q&A så är hon den enda som får så fånigt mycket smicker? Och besvarar det.
  Normalt sett kommer det frågor om typ produkter som personen har eller ska släppa, hur ser den å den inredningen ut? Vart ska ni flytta? Nått om ngt ev barn.

  Anna får ju typ bara påståenden om henne själv? ”Du är sjukt snygg och ärlig?” ”Svar: o ja ??????‍♀️?”

  Det är ju inget vettigt folk frågar?
  Vilket får en att starkt misstänka att stor del av de riktiga frågorna som handlar om ”vad har du för jobb på G?” Eller ”vilka barn bor ff hemma?” Eller ”hur kommer det sig att din man är allergisk endå gör du skaldjur hela tiden?” Blir ratade och det fylls ut av henne själv annars skulle det bli typ en fråga

  Det har hänt förut för några månader sedan, det utlystes en frågestund men det kom aldrig nå svar.

   Håller med. Dels lustigt att hon väljer att lägga ut flera komplimanger om utseende i ett ”sant eller falskt” av typen ”du har sååååå vackra läppar” medan hon samtidigt verkar ducka för frågor om att inte bli tagen på allvar vid jobbsökande eller hur pandemin gjort henne ofrivilligt arbetslös. Med tanke på intervjun i Expressen nyligen borde hon väl få en del frågor kring detta?

    ”Andra som är omtänksamma och omhändertande hyllas medans du hånas ? För mig helt obegripligt”

    VEM ställer en sån ”fråga” under en sant eller falskt?

    Det heter dessutom MEDAN, inte MEDANS. Detta gör att misstankarna växer…

   Så sant ? ingen mening med frågestund då alla frågor är strykande medhårs som gynnar A ! Ställde en simpel fråga block o adjö ?

  Åh herre min ? bristfällig självinsikt minst sagt ?

  Var tvungen att kolla på hennes youtubevideo om feminism, vad svamlar hon om!?? Kallar sig dessutom feminist och har inte levt självständigt på typ 30 år utan låter hennes man försörja henne. Och vem smaskar på en melon sådär och babblar både med melon i munnen och mellan tuggorna. ?

  Men herregud.
  Att människan bara fortsätter att göra bort sig.
  Över 50 år och håller på som en tonåring.
  Hennes man är den enda i familjen som arbetar, sonen sitter uppe på nätterna och sänder live medan han rökar och har flera domar, äldsta dottern är dömd för att stjäla från en gammal dam.
  Yngsta dottern har klarat sig bäst men har valt en kille som också har flera domar.
  Med tanke på alla domar Anna har själv så lär det ju inte fattas ämne att diskutera vid familjesammankomster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.