Sprut och sniff

Åh, jag längtar efter helgen. 
Då ska jag och M stå tätt omslingrade och spruta parfym på oss själva, i någon form av skådespelat förspel som avslutas med att vi sniffar på varandras halsar, innan parfymen ens hunnit torka.
Tänk om man vetat att det är så här man ska göra till Alla <3 dag!!!

WINNING!!!

59 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Kan hon inte skriva på svenska? Eller var det färdigskrivna manuset på engelska?

   Det är för de internationaaal fänzen.

  Hahah så wannabe till de riktiga reklamfilmerna

  Detta måste vara en parodi? På riktiga parfymreklamer? Inte en chans att de har spelat in det där seriöst??

   Det här var så cringe att jag inte ens kunde se klart den… Nånstans där måste dom väl stanna upp och tänka: VAD GÖR VI egentligen?

   Musiken, poserna…. ? En stillbild hade räckt.

    Same

    O-BE-KVÄÄÄÄÄÄMT!

    Inzoomningarna?! De 20 olika vinklarna vilket betyder att de tog FLERA tagningar?! Rösterna på slutet?! Nej detta MÅSTE vara en parodi

  Hahaha wtf är detta? ?

  Det var lite cringe:igt…För övrigt måste Victoria ha det mest krystade flödet av alla flunsor. Var lite spontan och slappna av istället.

  Den var väl jättefin?
  Hade det varit Heidi Klum å en manlig modell hade ingen reagerat. All parfymreklam ser ju ut såhär. Är det fel för att dom ”bara” är influencers? För att dom inte ska tas på allvar då eller?

   Modeller är vana att posa framför kameran på ett annat sätt. Det är väl det som är skillnaden. Som nån skrev, hårfin skillnad mellan sensuell och cringe…

  På tal om det här med utfyllnadsinlägg…

   Hade det varit bättre med enbart ett granskande inlägg varannan vecka?
   Det har aldrig varit syftet med Bevakning och kommer nog aldrig heller att bli.
   Det är högt och lågt, och ibland ganska så triviala inlägg och ibland lite annat.

   Välkommen att skaffa en egen blogg där du skriver och publicerar djupa, långa, granskande och analytiska inlägg, fem ggr om dagen i sex år.
   Jag ser fram emot att läsa den, så du kan väl posta en länk till den här inne? ??

   ……………………….

   Det här skrev jag i söndags men det är fortfarande högst relevant:

   Att jobba med Bloggbevakning är mer än att bara publicera fem inlägg per dag.
   Inte alltid saker som syns i realtid, då eventuella granskningar tar tid.
   Under veckan som gått har jag – förutom att publicera fem inlägg per dag här inne – uppdaterat Instagram, skrivit färdigt en lång artikel om en viss typ av problematik inom influencervärlden, som kommer publiceras nästa vecka i en annan tidning. Gjort en intervju till en bok (där jag lagt tid på att förbereda bra och relevanta svar till ämnena jag skulle få frågor om)
   Förberett inspelningen av ”Påverkarna” hos Resumé vars inspelning skulle varit i fredags men som flyttades till i morgon. Till det måste jag tidsinställa inlägg så att de fortfarande publiceras medan jag är i studion. Jag ska även göra en engelsk inspelning tillsammans med Facebook, där jag måste förbereda en hel massa. Utöver det arbetar jag med flera andra granskningar som kommer publiceras inom kort.

   Ni ser inget av detta, utan bara de fem inlägg som kommer upp varje dag. (Fyra på helgerna)
   ?

    Samma svar till dig som förut: skaffa en assistent.

     Ilona?

     Och du kan väl sluta läsa här om bloggen inte passar dina krav. Lätt så.

      Och du kan väl sluta läsa kommentarer här på bloggen som inte passar dina krav. Lätt så.

       Men jag har varken problem med kommentarer eller inlägg. Så problemet ligger hos dig.

        Men om jag upplever problem med bloggen, så ska jag inte få läsa här? OK.

         Och Camilla har svarat dig, så du behöver inte tjata.

          Och jag har svarat dig, så du behöver inte tjata.

     Nä, det har jag inga planer på. ?
     Bloggbevaknings koncept är dynamiskt och kommer fortsätta vara det.

  Snacka om att man märker att gränsen från sensuell till cringe är hårfin här.
  Helt perfekt några sekunder sen känner man bara nej men sluta nu ?

  ????

  Är det bara jag som tokstör mig på Gabriella Joss Posslers filmsamarbeten som bara filmas i slowmotion sedan hennes snubbe/man börjat filma dom?? Okej med lite slowmotion ibland men i varje.jävla.klipp?!!

   Ett vinnande koncept! ??????

   Verkligen varenda klipp, och i dåligt ljus så man inte ser färgen ordentligt. Sen stör jag mig på att i princip varenda ett av hennes inlägg nu är reklam. Hon drar in pengarna åt hela familjen och det har blivit tydligt att det är många, många fler reklaminlägg sen hon blev ihop med killen.

   Nej! första filmen tänkte jag ,”wow proffsigt och seriöst samarbete” men nu bara Zzzz variera er lite. Ska det föreställa hans jobb att fixa hennes filmer så får han steppa upp lite nu

   Antingen så är det slow motion filmer eller så sitter hon på badrumsgolvet och bryr sig inte ens om att uttala företagens namn. ”Idag gör jag ett samarbete med *pekar* det här företaget, ni får så här *pekar* mycket % rabatt. Hon kanske inte märker det själv men det ser så ointressant ut och inte proffesionellt.

  Jaha är det nu vi alla dör? Ja jag vet att detta inte hör till inlägget, men Ryssland har invarderat Ukraina, folk dör och Putin hotar med konsekvenser vi aldrig någonsin skådat om någon utomstående blandar sig i. Jahapp, kan väl lika gärna skita i allt, om vi alla ska dö menar jag. Jag ska ta examen i juni, men kan lika gärna skita i skolan nu, om vi alla ska dö…….

   Ja, vi ska alla dö. Men om du tar examen i juni, så lär du leva sisådär 60, 70 år till innan det är dags för nästa kapitel.

    JAvisst ska vi dö men helst av naturliga skäl.

     Ja, det är ju det jag säger.

   Inlägg om situationen i Ukraina kommer kl 12.

   Fast kom ihåg att krig i princip alltid har funnits! Att lägga sig platt och tro man ska dö de kommande veckorna är inte särskilt rimligt.
   Läs på om andra världskriget t.ex. – hela jävla världen var kaos, särskilt Europa! Miljontals människor slaktades och jag kan inte föreställa mig hur hopplös situationen måste ha känts. Mina mor- och farföräldrar satt i arbetsläger och tvångsarbetade åt nazlsterna, livrädda att de skulle få någon fysisk skada och därmed dömas ut som meningslösa varelser… Mina föräldrar är födda strax efter andra världskriget i ett land som fullständigt slogs i spillror av nazlsterna. Men de överlevde. Livet fortsatte. De jobbade, slet, levde familjeliv, hade relationer, firade födelsedagar och julafton, festade och skrattade och världen byggdes med tiden upp till en något stabilare och mer kärleksfull plats… Tills nu då. Men min poäng är att vi har varit där förr och vi har tagit oss ur det. Ingen har ett intresse av att förgöra hela jordklotet för då förgör de sig själva.

   (Förväntar mig att någon skriver att jag är en stor naiv idiot snart – kan redan säga jag inte orkar bry mig om sånt. Jag går på vad min instinkt säger mig. Detta är fruktansvärt och jag har gråtit halva morgonen, men att lägga sig ner och dö är inget alternativ för mig, min släkt har överlevt förr och vi ska klara detta med.)

    Det förstår jag ju också. Mina föräldrar överlevde ett krig och tog sig till Sverige på 90-talet. Men hela situationen känns bara så obehaglig. Just Putins hot om kärnvapen – det skrämmer mig. Men jag kan inte föreställa mig hur de i Ukraina har det.. Skräck, ångest, död. Det är frukransvärt.

     Ja, fruktansvärt. 🙁 Det värsta är att man inte kan göra någonting? Just nu kan man bara hoppas att galningen på något mirakulöst sätt ändrar sig och lägger ner alla vapen…

  Säger som ungdomarna. CRIIIIIINGE

  Förlåt för off topic men helvete vad jag könner obehag för det som händer i Ukraina just nu. Har ingen koppling till varken Ukraina eller Ryssland men känner ren och skär ångest

   Ja, det känns obehagligt. Precis när man börjat känna lite mindre oro för pandemin, att anhöriga eller en själv ska bli allvarligt sjuk osv, så kommer detta hot från en man jag verkligen inte litar på.

    Men visst! Fy farao vad jag könner obehag. Och dessutom när Putin har kontroll över kärnvapen

    Ja jag saknar pandemin just nu… 🙁

     Ja, restriktionerna men inte viruset…

      Hellre virus och restriktioner än krig.

     Tur för dig att den inte är över än då.

   Håller med. Kändes verkligen som att saker höll på att ljusna, och så kommer detta. Även om vi i Sverige förmodligen och förhoppningsvis inte kommer påverkas på andra sätt än ekonomiska, så känner jag sån rädsla inför det här.

   Camilla skrev precis att det kommer inlägg om det klockan 12, kan ni inte hålla er till det då? För det är heller inte hållbart om det är allt man ska behöva läsa om överallt.

    Men scrolla förbi eller gå ett inlägg bakåt där man diskuterar vilka filter Laila använder bl.a. Eventuellt har 3e världskriget börjat så det är ganska förståeligt att folk behöver ventilera och ge/få stöd utan att få höra ”det är öppet spår kl blabla!!!”…

     Ventilera det på ett lämpligare forum då kanske?

      Fast många är vana vid att komma in här ett par ggr i veckan och skriva och känner igen andra som skriver här m.m. Kan vi va lite chilla en sånhär tid i historien kanske?

       Jag förstår inte varför inte bara Camilla gör om den här bloggen till ett enda stort öppet spår, om det nu är det läsarna vill ha?! Verkar ju mest vara fler öppet spår som önskas hela tiden.

        Jaha, jag tycker det är en bra blandning.

     Nej, tycker faktiskt att det är ni som behöver chilla ner med hysterin. Det enda ni gör är att göra andra människor livrädda och det behöver man inte vara i det här läget. Det finns lämpligare ställen att prata krig på än på varje inlägg i en skvallerblogg.

      Det ska väl inte du uttala dig om. Vad jag vet lever vi i en demokrati och du är inte vår envåldshärskare!

  Pinsamt ?

  För att tänka på nåt annat: ABBA- Björn och Agneta hittat tillbaks till varandra- önsketänkande?❣️

  ÅÅååååh han ser så obekväm ut så det gör ont att titta på!

  Hade varit så mkt bättre om de satsat på lite mer rolig och lekfull reklam. Isället för att försöka leka sensuella fotomodeller. Faller helt platt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.