Paow gör slut med Danmark. Igen.

Aldrig har jag väl satt ord som ”praktiskt” och ”Paow” i samma mening, men nu har det hänt. 
Paow lämnar Danmark för ett skyddsrum på Karlaplan, och nu är det pojkvännens tur att göra lite uppoffringar.
Gladast är nog ändå katterna som i protest (mot Danmark?) försökt slakta Alex danska residens.
??

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Fy fan vilken deppig lägenhet

   Mitt på Karlaplan ändå… ? Det är viktigt.

    Det är hennes pappas.

     Ja hon säger ju det.

   Deppig? Hade jag bott i stan hade jag lätt velat bo så, ingen som kan kolla in på en. Jag tycker lägenheten är cool.

    Inte många som hade offrat frisk luft för mörker. ? Blev plötsligt sugen på att köpa nya gardiner, det är trots allt dags att byta ut dem.

     Jag älskar mörker, men där är man tydligen olika med tanke på hur många som får panik av att det inte fönster. Det hade inte stört mig alls. 🙂

      Wow det här är verkligen helt galet för mig, det stör inte dig om du har fönster eller inte? Jag hade gått under, måste ha ljus ljus ljus, hade hamnat i djup depression annars ?

       Jag älskar att ha fördraget MEN jag vill ändå veta att det är fönster där bakom, och att man är över jord ? Källarlägenhet känns inte lockade alls… Hoppas hon kommer trivas! Tveksamt dock, de flyttar nog snart igen om jag känner henne rätt.

       Nej det stör mig inte alls faktiskt. Har jobbat i butik på köpcenter i många år och där har vi inga fönster. På vinterhalvåret är det mörkt när man åker dit och mörkt när man åker hem. Har ofta fördraget hemma också om jag är ledig och det är soligt. 🙂

   Får man ens kalla det för lägenhet när den inte har fönster? Är det liksom en godkänd bostad?

    Okej, jag googlade själv

    ”I Boverkets byggregler BBR står det i sammanfattning såhär:

    6:253 rum för bla. sömn och vila skall ha möjlighet till forcerad ventilation eller vädring. Vädring ska kunna ske ut mot det fria.

    6:322 I rum där människor vistas mer än tillfälligt (som ett sovrum) skall utföras så att man får god tillgång till direkt dagsljus. ”

    Hur är det med utrymningsvägar?

    Fast det är fönster väl? De gluggarna som ser ut att vara fördragna är väl små fönster?

  Så hon har blivit mobbad och utfryst av hela Danmark, hon fick tydligen inte en kändisbehandling?
  Stackare…nooot!

   Ja väldigt speciellt att bli mobbad av ett helt land, de var något nytt

   Varför förminska att hon upplevt sig mobbad? Är ju inte alls otroligt att överklassen fryst ut henne pga hennes stil.

    Överklassen? Så hon har umgåtts med överklassen i Danmark!
    En såpakändis som inte ens är känd för annat än plastikoperationer och sex och fylla i TV i Sverige. Tillåt mig att ?

     Ja hennes kille är ju överklass om du missat det.

      Tror skillnaden i Danmark är att de inte hyllar eller ser upp till nyrika på samma sätt som Sverige/stockholm gör. Här går ju tydligen Jockeboi, Paow och sånt hem. Tror Danmark är mer av den ”gamla” skolan och att dokusåpadeltagare inte får någon status, hur mycket de än kämpar.

       Tror helt ärligt att hon menar MOBBAD på riktigt. Inte att hon inte blivit hyllad som dokusåpadeltagare, det tror jag inte är något hon förväntat sig.

        Hon känner sig nog mobbad för att hon inte fått den uppmärksamheten hon förväntat sig. Eller fått negativ uppmärksamhet för att hennes stil inte gått hem.
        Svenska influensers har någon konstig förväntan om att alla ska veta vem de är och reagerar inte folk känner de sig kränkta.

         Eller så HAR hon faktiskt blivit utfryst på riktigt? Är det så osannolikt eller varför dessa bortförklaringar?

          Varför förväntar hon sig värme och kärlek av danskarna? Speciellt rika?

           Alla människor förtjänar respekt oavsett utseende.

           Sluta försöka legitimera mobbning och utfrysning, det är bara äckligt av dig.

          Läs igen det jag skrev. Jag ifrågasätter inte vad hon känner. Danskarna är uppenbarligen inte intresserade av henne och vill inte ha en relation med henne. Menar du då att det är mobbing?

           Utfrysning och elaka kommentarer (som hon säger att hon blivit utsatt för) är absolut mobbning, ja.

           Varken du eller jag vet vad som verkligen har hänt eftersom all information är Paows upplevelser. Hon känner sig utfryst och hon har uppfattat att hon fått elaka kommentarer. Om någon visar eller säger till dig att dom inte vill ha en relation till dig för att de inte gillar dig är det då mobbing?
           Hon kan mycket väl ha blivit mobbad eller så har hon det inte utan känner sig kränkt av att de inte gillar henne. Vi vet inte vi spekulerar.

       Förlåt men vem ser upp till Paow eller Jockiboi? Barn kanske? Tror inte det har så mycket med Sverige vs Danmark att göra utan det är främst en klassfråga egentligen. Hade Paulina träffat en snubbe från överklassen med old money här i Sverige hade hon garanterat inte blivit accepterad där heller.

       Har alltid upplevt Paulina som en väldigt osäker person som vill ge sken av någon som är väldigt självsäker. Hon är van att umgås med avdankade PH-deltagare och influencers som kysser hennes röv vilket säkert får henne att tro att hon är on top of the world men sen hamnar hon i en kontext där hon inte ”är någon” och då ryker hennes självförtroende direkt.

        Hur förklarar du då Gynnings karriär från Big brother-huset till överklassen, eller Robinson-Emma? Eller varför inte Paradise Hotel-Sofia som blev prinsessa? Det är visst annorlunda i Sverige, väldigt få andra länder ”embracear” denna typ av människor rakt in i finrummen som vi gör här. Och det kan jag förstå att Paow saknar.

         Men alla dom du räknar upp slutade ju vara och bete sig som avdankade dokusåpa-kändisar och spelar sin roll ”rätt” nu och ser ut därefter. Undantag Gynning möjligen. Tror knappast Sofia hade lyckats med sin övergång om hon haft samma stil som Paow?

          Gynning är från en konstnärsfamilj i Falsterbo med sommarställe i Nice. Hon var väl lite överklass från början.

          Emma var snygg. Räcker uppenbarligen långt. Robinson är dessutom mer ”ok” dokusåpa än Paradise Hotel. De visar inte sex och snusk vilket väl är det enda Paradise Hotel handlar om. Många äldre med ”seriösa” jobb som ställer upp i Robinson också (ingenjörer, läkare m.m).

      Det är han det, hon är bara bihanget som låtsas vara överklass. Du behöver bara titta på henne och hennes stil så förstår du.
      Han lär nog snart välja något mer i sin klass.

       Men han har ju lika dåligt klädstil han med,

    Även medelklassen klassar henne som lite sunkig..

     Nog för att jag också kan tycka att Paulina är lite trashig. Men jag hade ju inte behandlat henne illa om jag hamnade i hennes sällskap. Jag hade varit lika trevlig som jag är mot andra så länge hon inte behandlar mig illa.
     Förstår inte hur man kan försöka rättfärdiga att bete sig illa mot någon för att man tycker den är trashig. Låter väldigt icke-classy i mitt tycke ?

   Herregud. Jag tänker att hennes reaktioner och hat mot Danmark kommer från nån avgrundsdjup hybris kring sin egen person… Var har hon hängt för att känna sig så hatad? Vilka har hon träffat? Vad har hon förväntat sig? Finns det ens någon där som vet vem hon är och att hon är D-kändis i Sverige?

    Hon har hängt med överklassen.

  Inga fönster?

  Nej fy. Inga fönster så man kan se ut och få in lite dagsljus.

   Fönstrena är fördragna. Den är ljusare än man kan tro

    Det är djupa källarfönster och det är mitt på dagen mitt i sommarn som det kommer in lite ljus.

     Så på vintern är fönstrena alltså täckta med snö…. Mys.

      Men snälla, hur många tonåringar är det inte som har rum i källaren??

       RUM, inte kök, badrum, sällskapsrum, hall osv. De kan klättra ut ur sin grotta när de vill, Paow lever i grottan 24/7.

        Alltså det finns hur mycket folk som helst som bor såhär? ? kolla London t.ex. väldigt vanligt med källarlägenheter där.

       Du jämför en hel lägenhet i ett flerfamiljshus med ett tonårsrum i villans källare?

      Antagligen och kan även stå buskar framför i rabatten mot husfasaden. Skulle jag vara desperat och alternativet var en parkbänk skulle jag bo där när jag letar annat men får lite Dracula vibbar. Skulle direkt leta efter likkistan.

  Vad jobbigt att inte ha några fönster alls!

  Men det där måste ju vara en stor källarlägenhet! Ser så ut iallafall.
  Men asså mörkret där inne, skulle tro att det var kväll hela tiden ?‍?

  Sen när är det så hemskt att bo i en källarlägenhet? Har ni sett hur studenter bor runtom i landet?

   jag hade ett studentrum i en studentkorridor med 7 andra. hade 1 fönster iaf!! 🙂

   Hellre en studentlägenhet med fönster och ljus än det där. Alla dagar i veckan

    Finns studentlägenheter utan fönster..

     Nej, i alla fall inte från en seriös uthyrare. Utrymmen som ligger delvis under mark får inte användas för bostadsändamål. Blir därför lite förvånad när jag såg Paows bilder från lägenheten vid Karlaplan.

      Det kan ju omöjligt stämma? Jag själv var nära att köpa en bostadsrätt som låg i en källare för något år sedan. Den var sjukt cool men såhär i efterhand när jag köpte en nybyggd lägenhet med genomgående ljussinsläpp från två håll är jag glad att det inte blev den.

   Ja alltså, det kan stå mellan en källarlägenhet och utan lägenhet, eller flytta in hos en förälder. Så svårt som det redan är att få en lägenhet i Sthlm, om man inte är rik, så är den där en väldigt bra alternativ tycker jag.

    Pojkvännen har ju pengar och antagligen kontakter så de hade nog kunnat fixat något bättre.

     Kanske känns bättre att bo där just nu, än att lägga ut 5 miljoner för en annan lägenhet?

  Tryggt att bo i typ en bunker ändå.

   Ja framför allt i dessa tider…

    Lite det jag syftade på. ?

   Fast bara för att man bor i en källare är man inte säker OM en bomb slår ner.
   Alla källare är inte skyddsrumsklassade. Visst, det är säkerligen tryggare/säkrare att bo så än på tredjevåningen om man snackar splitter.
   Men jag vill då inte ha raset över mig från de övriga våningarna.

   Få källare är skyddsrumsklassade.

    Tolkade det som ett skämt 🙂

   Nog inte den smartaste bunkern i så fall. Hon kommer bli begravd levande där.

  Var det inte Paow som skulle bo soligt nånstans i USA? Har jag inte hängt med alls?!?

   Nej! Hon var på semester i Miami under tiden hon bodde i Köpenhamn.

   Är ju inte så lätt ett bara bosätta sig i USA

  Kan inte tro att Alexander kommer att vilja flytta till Sverige för att bo i den där bunkern när han har en läcker lägenhet med havsutsikt i Köpenhamn.

  Jag har också flyttat utomlands och ”gett upp allt” för att bo tillsammans med min pojkvän och fan vad jag har fått anstränga mig för att få nya vänner och ett eget liv här där jag bor. Skrivit i grupper om att jag behövt vänner, gått på massor AWs med tråkiga kollegor för att se om det inte kan vara någon där som jag kanske hade kunnat bli vän med, gått på vänn-dejter, par-dejter, bjudit ut min frisör på lunch och nu 7 månader senare har jag möjligtvis 2 vänner jag kan hänga med.

  Förstår inte vad hon hade förväntat sig? Att hon bara skulle flytta till Danmark och få massor av vänner direkt? Man måste anstränga sig i ett nytt land med nya människor.

   Hon har väl inte sagt att det är permanent. De kanske vill bo där så de kan bli etablerade och leta en bostad i lugn och ro.

   Fast grejen är ju att Paow ser ut som hon gör medan hennes kille och hans kretsar är överklass.

   Spelar nog ingen större roll om hon hade ansträngt sig eller inte.

    Förhoppningsvis älskar han henne för den hon är och skiter i vad andra tycker.
    Båda har ju samma klädstil så de gillar ju det.

    Och i kontrast till henne, hur ser han ut menar du? Rent objektivt tycker jag de ”ser ut” på samma sätt? Pratar nu i fråga om stil, kroppsmodifieringar och uttryckssätt, de verkar ha samma smak?

    Så märkligt förövrigt hur folk här inne bara lättvindigt tycks vifta bort hur människor betett sig mot henne bara för att hon ”ser ut på ett visst sätt” och att hans pojkvän säga hänga i ”överklasskretsar”?

    ”Såklart” typ. Som om att tillhöra överklass dels är synonymt med att bete sig illa och därutöver rättfärdigar det? Det senare är en slutsats utifrån att man ser typ noll problematisering av faktumet trots flertalet konstateranden.

    Visst att risken är större att stöta på individer med grandios självbild ju högre upp i klasskikten man rör sig, men för människor att därutöver bete sig illa mot personer man bedömer inte tillhöra samma elit, rent av mobba dem, är nog närmast ett symptom på att man är väldigt osäker i sig själv och har ett behov av att hävda sin excellens, eller i mer sällsynta fall att personen har någon form av emp*tist*rning.

    Det är vuxna människor vi pratar om här?

    Haha fast fattar inte allas fokus på just det. Kolla hur snubben ser ut själv – är ju verkligen kaka söker maka! Tror inte alls det har med nån ”old money”-grej att göra.

   Är i exakt samma situation! Tog flera år för mig att bygga upp min ”egen” tillvaro med vänner och hobbies här i Schweiz.

  Postar samma kommentar som i en annan tråd:

  Jag är dansk och har varit bosatt i Danmark nästan hela mitt liv. Jag tror hennes hat beror på följande saker:

  – Hon är inte (per definition) en överklassmänniska. Hennes partner ingår dock i den danska eliten (överklassen) med flera i nätverket son utgörs av av de största och mest framgångsrika entreprenörer, samt med flertalet anknytningar till både kungahuset och politiker. Jag tror tyvärr att de ser henne som en skandalperson med platinablont hår, BBL och onaturligt stora bröst, som är på fel plats, evt. som en som utnyttjar Alexander, och därför har svårt att acceptera henne. Detta berättigar inte deras beteende, men är endast min gissning av vad jag tror ”föraktet”, som hon påstår finns mot henne, bottnar sig i.

  – Den danska mentaliteten skiljer sig från den svenska genom att danskar inte är lika konflikträdda. Danskarna är mycket raka på sak. Det kan tolkas som att de är avundsjuka eller elaka, men det är (likt tyskarna) en del av deras mentalitet att man är rak på sak och inte skräms av att det kan leda till en konflikt.

  – De kretsar och klubbar som hon hänger på (genom sin partner) är nog inte där man träffar de mest ödmjuka personer. Om hon istället hade gått ut med några tjejkompisar på ett lite ”sunkigare” (?) ställe hade hon nog fått uppleva trevligare folk.

   Tror att det här stämmer till 100 %. Samtidigt som Paow är i Stockholm och visar upp sin nya källarlägenhet så visar Alexander upp sin lillebrors nya sommarhus på sin story, kolla och jämför…en stort modern hus vid havet med egen strand liksom, och då är lillebrorsan yngre än Paow. Det kommer att bli mycket svårt för dom två att hålla ihop i längden tror jag tyvärr, dom verkar kära och så men kommer från helt olika världar.

    Inte direkt som att lillebrorsan jobbat ihop insatsen till sommarhuset på egen hand.

     Hur vet du det? Ja han har fått ett stort arv som han delat med flera hel och halvsyskon efter sin rika och nätverkade far. Nicolai har en egen karriär inom finans och riskkapital så han har nog helt egna pengar också som han knåpat ihop helt själv.

    Vilket magiskt hus brorsan köpt! Kanske solnedgången va en bidragande faktor men ändå! Älskar stora fönster mot natur och hav .. såg super fint ut, skulle bo där permanent ?

   Hennes utseende är ju uppseendeväckande men samtidigt är ju Alexanders också det på något sett. Jag tror kanske att hans familj och vänner blir rädda att Alexander ska genomgå en massa farliga operationer eftersom att Paow har fått honom att göra två (tänderna och ögonbrynen) på bara ett år. Hon är bad influence så som man var när man var 16 år och rökte.

    Vad har han gjort med ögonbrynen?

     Foxy eye

   Håller med dig! Jag har hängt mycket i Köpenhamn och älskar den staden? tror som du säger att om hon hade hängt i andra kretsar så hade hon nog uppfattat Köpenhamn annorlunda. Men det är såklart många faktorer som spelar in.. hur hon bemöter andra också såklart.

    Ja det är ju aldrig enkelt att komma in i sådana kretsar. Bor i CPH och Alexander och hans bror har ju varit otroligt eftertraktade och wellconnected snubbar.

    Det är nog inte lätt att komma in i de där ”old money” kretsarna för någon. Och kanske särskilt svårt för Paow med hennes bakgrund inom reality-tv etc. Trist för de är ju inte hennes fel.

     ”Trist för det är ju inte hennes fel”? Det är väl precis vad det är, hennes fel. I Sverige har hon gjort sig känd som influencern som hade sex i Paradise Hotel. Hon har varit aktiv på sociala medier i många år och provocerat och bråkat med folk till höger och vänster. Hon åker till Turkiet stup i kvarten och opererar den ena kroppsdelen efter den andra satt klär sig i smaklösa kläder och har stora tatueringar. Hela Paow skriker WT och det är verkligen bara hennes eget fel.

     ”…de är ju inte hennes fel.” Onödigt att börja skuldbelägga någon, tycker jag. Det går inte att tvinga människor att tycka om andra. De flesta söker sig till likasinnade, människor man relaterar till. Kan vara att man delar intressen, politiska åsikter, utseende, utbildning, pengar eller brist på pengar. Utan att lägga in några värderingar är Paows liv väldigt olikt Alexanders.

      Absolut håller med och allt. men menade att det är allmänt svårt att komma in i old money kretsar (och att det inte är hennes fel, det är svårt för många). Men klart allt uppradat så där så kanske inte hennes bakgrund direkt gör det enklare.

      Menar inte att skuldbelägga, verkligen inte.

    Plus att hon ju också är extremt obildad och inte verkar ha något större yrkesmässigt driv.
    Att hon ser ut som hon gör med tatueringar, plastikoperationer gånger tusen etc kanske hade kunnat komma att accepteras om hon var mer bildad och hade något mer att komma med.

   Fast han känns ju som han är på samma plan utseendemässigt som henne… de verkar ju ändå passa ihop. Dock tror jag inte hon vill passa in bland överklassen och deras fisförnämhet.

   Det som är grejen är att det aldrig är hans överklass familj som behandlat mig dåligt. Dem gillade mig för att jag var kaxig och egen och inte verkade som en liten modell tjej vars enda mål i livet är att ha en rik kille. Så ja, jag kunde ta hand om mig själv och det respekterade dem skiten ur mig för.För smarta människor som gillar att tjäna pengar bryr sig inte så mkt om utseende, det är enkelt att hitta en blond söt tjej med stora tuttar. Men personlighet är ovanligt bland tjejer i dessa kretsar 🙂 Och i influnser världen i köpenhamn så var jag mer än välkommen. Min enda vän där heter Emeli sidlev..
   Endast hans low class vänner som ville få ut något av A, jag ifrågasatte en av dem efter dem lånat A´s lägenhet ett par dagar och den såg ut som skit. Då fick han ut sig ”ja men Alex har ju ändå städare ”…
   Sen med mobbningen så menar jag att att tjejer har tryckt in mig i ett hörn när jag var själv och sagt till mig att alla dem ”legat med A”. Så jag berättar det för A och alla tjejerna går ihop och säger ”va det har vi aldrig sagt du är så osäker”.. Är flera sådana situationer. Så folk är så orättvisa här..

   Sen ja jag bor heller i en källar lägenhet för 10 miljoner mitt på karlaplan, än i en etta i farsta 🙂 folk är verkligen sååååå avunsjuka. Tänker att det är typ medelålders kvinnor som jobbar som sekreterare/sjuksköterska och har en man som dem vet är otrogna. Så dem sitter varje kväll och skriver elaka kommentarer på den här bloggen, pimplar lådvin och röker röda marbrlo som dem gömt i tvättstugan i nån trött förort längst ut i villa områdena. RIP

   /PAULINA PAOW DANIELSSON

  Ser enbart positivt på detta, härlig motpol till alla vindsvåningar som ska renoveras och ha sig.
  Jag vet inte hur Paulinas ekonomi ser ut men både hennes pappa och kille verkar ju ha gott ställt så det känns som hon hade lätt kunnat fixa något ”bättre” om hon verkligen ville. Så jag tycker det är en skön kontrast till de övriga influenserna.

   Grejen är väl att den där lgh går på minst fem miljoner (beroende på storlek). Ja, hennes kille och pappa har säkert mer pengar men tro inte att lägenheten är billig, den ligger på karlaplan.

  Men är hon inte exakt alla de saker du nämnde nu?

  Så synd med alla operationer är det enda jag tänker på när hon pratar…

  Hon var ju likadan innan all förändring på sin kropp.

  Jag förstår bara inte varför hon aldrig nånsin blir nöjd med sin utsida… nu har hon ju en BBL, enorma bröst, är pinnsmal, pytteliten näsa, skarpa kindben och långt blont hår. Man kan tycka att hon uppnått det som går gällande modifiering från hennes äkta jag. Nej, då ska hon tatuera och pierca hela sin kropp konstant. Det kan ju inte ens handla om att bli snyggare längre, snarare att bara ÄNDRA för sakens skull. Vad gör en sån människa när det inte finns några kroppsdelar kvar att operera, tatuera eller pierca? PS. Förstår inte vad hennes kille ser i henne alls.. förlåt

   Hon gör det för att hon vill antagligen? DU behöver inte förstå vad och varför hon gör si eller så med SITT utseende. Antagligen tycker Alex om henne och hennes stil annars hade han la valt någon annan

   Gissar att när man liksom gjort allt upptäcker att man ändå inte mår bra, och därför fortsätter med det man kan..

   Ja man undrar lite var det ska stanna? Minns att hon sa något om att hon egentligen inte ogillade sin näsa men att hon tycker det är KUL att ändra om sig lite och därför opererade hon den? 😮 Vad ska hon göra om något år då? Tighta till huden över knäna eller vad? Är så förvånad hon inte verkar kunna stanna med att se bra ut, utan allting måste bli så överdrivet…

    Hon får ju betalt för att göra operationerna och reklam för dem. Även content till sina kanaler

   Har man enorma bröst kanske man måste skaffa bbl tillslut, för att balansera ut vikten liksom

   Hon har väl inget annat för sig. Vad gör hon om dagarna egentligen? Plastikoperationerna har blivit någon slags hobby som hon kan fylla sin tid med. Tragiskt.

    Vissa av oss underhåller oss med en bok, se en serie eller måla. Andra underhåller sig visst med att slipa ner tänderna, såga i ben och fylla upp kroppen med silikon, så olika man kan vara! ?

     Eller fylla badrumsskåpet med allt bara det är fina flaskor, köpa finbil, fylla huset med saker som inte behövs och sådär allmänt vilja osa av klass, status och inte minst lycka. När man hela tiden lever för att andra ska beundra och lovorda sitt liv med alla dessa ytliga tilltagen blir jag så full i skratt och tänker att det måste vara ett förfärligt liv att hela tiden behöva leva upp till andras ideal utan att det lyckas.

   Allmänt känt att kan du inte vara nöjd med det du har kommer du aldrig att bli nöjd med det du får?

  Jag umgås i många olika kretsar och det är ibland svårt att komma in i en. Allra helst om man som Paow valt att förändra sig till den bild folk har av bimbos och därtill sakna utbildning och aktat yrke helt och hållet. Via mitt förra yrke umgicks jag väldigt mycket med överklass. Champagne i Falsterbo, vernissage i Köpenhamn, mingel i Stockholm. Det var svårt i början men tack vare att jag haft rika stallkompisar var koderna inte så svårknäckta. Första gången jag såg ett foto på Paow och hennes pojkvän så tänkte jag ”hon kommer ALDRIG bli accepterad, han kommer tvingas dumpa henne”. Det är inget fel på ”överklass”, det är så mer eller mindre i alla kretsar.

  Hennes kille är ju jätterik så jag gissar att de bara bor där tills de får tillträde till en betydligt bättre och finare lägenhet. ?

  Vem är hennes kille egentligen? Och vilken ”ställning” har hans familj i Danmark?

   Danmarks rikaste familj…

    Är de företagare? Vilken bransch? Aldrig hört talas om varken honom eller familjen, dock har jag inte särskilt bra koll på Danmark så det kanske är rimligt :))))

     Men googla då i stället för att fråga här.

     Nej, de är inte ens bland de 100 rikaste (Lego i topp?). Deras farfar grundade Codan, stort försäkringsbolag. Sonen tog över. Sonsönerna spenderar och tillhör knappast överklassen per se. Klassisk förvärva, ärva, fördärva.

      Fast jooo de är överklass. Jag bor i Köpenhamn, de anses absolut dansk överklass.
      De har ju old money också (godsägare utöver försäkringsbolaget och hästsporteriet – de med det efternamnet). Har ju någon koppling till det adliga eller kungligheter. Sönerna har ju dessutom ärvt otroliga summor redan. Det handlar ju inte bara om att ha mycket pengar, det är ju det kulturella sammanhanget de kommer ifrån också.

     De är kända inom hästsport och hans farfar deltog i os 1956 i hästsport. Vet inte vilken vilka grenar dock. Hans pappa var advokat och hade höga poster i näringslivet. Familjen Zobel har kopplingar till danska hovet lite osäker på hur. Både Alex och hans bror Nicolai håller på med finans och riskkapital antagligen med tech bolag.

    Nej, absolut inte rikast. Tror ”bara” hennes kille har typ 20 miljoner.

  Jag kände direkt att den lägenheten ger depressionsvibbar. Inte bra att bo så i längden och vem vill ens på Karlaplan?

   Det är ju väldigt många som vill bo på Karlaplan.

    Om man gillar dryga snobbar så…

     Så alla som bor vid Karlaplan är dryga snobbar? Var bor du? På gärdet?

     Trevliga och artiga men det är min uppfattning.?

      nja…

  Många som blir avundsjuka på denna lägenhet i dessa tider ?, jag skulle vilja bo där

  Hon har definitivt inget att vinna på att prata ner danska mentaliteten och människorna i Köpenhamn. Det är inte så att man kan dra alla över en kam.
  Om man vill komma in i Danmarks societet måste man förstå de sociala koderna som gäller. Det kanske krävs en del intellekt och att man är bildad för att lättare bli accepterad annars måste man vara ödmjuk att det tar tid att skapa sig nya vänner. Omgivningen (hans riktiga sanna vänner) kanske känner att hon har dålig inverkan på Alexander och vågar visa det. När man är nyförälskad vill man inte lyssna på sin omgivning.
  Hon kan mycket väl ha blivit utfryst men frågan är hur mycket hon har del i det själv.
  Bara sättet på som hon förminskar den danska mentaliteten känns inte särskilt moget.

  Sen tycker jag att man ser att de är förälskade och jag önskar dem all lycka. Min känsla är att Paow är en väldigt fin person med dålig självkänsla. Kanske är Alexander en av få som faktiskt förstår henne?
  Bra att de följer sitt hjärta. Hon kanske har rätt att de bara är elaka och kanske dömt henne på förhand.

  Tror de kommer trivas toppen i Sthlm och särbo är inte heller fel.

  Hoppas att hennes pojkvän trivs i Stockholm. Undrar om han kommer att få liknande problem som Paow haft i Köpenhamn? Han är van att umgås med den bildade och (ofta) utbildade överklassen, men i Stockholm lär han väl umgås med Paows vänner som saknar både bildning och utbildning och det kan ju också vara en ganska stor omställning att göra det efter typ 30 år.

   Den kretsen kanske inte är lika benägen att se ner på folk som inte är som dom?!

    Nej, men vad får han för utbyte av det är väl snarare frågan.

     Ja, jag tänkte också på det. Säkert kul en kväll att festa med Paows kompisar utan utbildning, bildning och moderat intelligens.
     Men att bara umgås med dem är nog inte så stimulerande för någon som är van vid att umgås med bildade, utbildade, intelligenta och driftiga personer med karriärer/planer.

  Folk skriver om hur rik och överklass hennes pojkvän är. Nån som vill berätta mer? Har ingen aning om vem han är, visste inte ens att han var dansk ?

   Jag förstår inte hur man ska kunna snacka med sin partner.

   ”Skal vi spise pandekager i dag?”
   ”Det låter ju bra…?”

    Dom pratar på engelska har hon sagt förut,

  Hoppas hon ser till att de skaffar en bra och fin lägenhet, sen inreder den fint och skaffar sig en vettig sysselsättning. Hon kan väl börja jobba i hans företag?
  Eller starta ngt helt annat, mer seriöst om han kan stötta henne ekonomiskt.
  Känns som att hon behöver landa lite och kanske vägledning i vuxenlivet. Hon har ju sagt att hon vill ha barn.

   Jo skriver att hon öppnar sitt Only Fans igen. Räknar du det som vettig sysselsättning?!

  Ointelligent, skränig, krävande, respektlös och nedsättande mot andra beskriver exakt hur jag uppfattar henne, men det har inget att göra med hennes utseende. Om jag bortser från alla hennes operationer skymtar jag snarare en kvinna med drag av klassisk skönhet. Med en annan personlighet hade hon kunnat haft en räkmacka i livet. Det som förstör hennes utsida är en rätt hemsk insida som är allt det du beskriver.

  Jag gillar Karlaplan. Önskar dom lycka till. Tror dom börjar med detta och sedan köper en annan lägenhet. Lycka till. ?

  Kanske en lägenhet i Legoland hade passat.

  Men va?!? Får man verkligen bygga om.skyddsrum till lägenheter???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.