Dennis Maglic försöker återigen utnyttja människors rädslor

Minns ni när covid-pandemin slog klorna i samhället och människor panikslaget försökte få tag i handsprit och ansiktsmasker
Minns ni också vem det var som vackert placerade sig själv mitt i alltsammans och med ganska oärliga metoder försökte framställa sin webbsida som någon typ av auktoriserad sida där man kunde köpa svindyra  produkter?
Det var Dennis ”DennisM” Maglic.
En sida gav medicinsk legitimitet till en annan, men sanningen var den att det var han som stod bakom dem båda.
Han stängde ganska snabbt ner sina sidor när detta uppdagades, men nu är han igång igen med att försöka profitera på människors rädslor med oärliga metoder.

Den här gången har han startat upp en webbsida som han givit namnet www.krisskydd.se där han säljer olika typer av ”överlevnadspaket” där upplägget är ungefär detsamma som för ”handsprit och mask-paketen” när det begav sig.

Så hur skaffar han sig kunder till sin nya ”krissida”?
Jo, han verkar bland annat ta alla telefonnummer från kunder som tidigare köpt kläder via dmretro, och skickar dem sms från avsändaren ”Krisskydd” med texten:

”Viktigt meddelande!!!
Vårt nödlagen på www.krisskydd.se börjar ta slut, beställ ditt kris-paket nu!!

Direktlänk jojk.me/kris”

Jag blev uppmärksammad på detta genom en av mina läsare som skrev så här till mig:

Att skicka ut sms på det här viset är under ALL kritik.
Att han har mage…?
???

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  2019 och 2020 ser inte så bra ut resultatmässigt för Dennis M AB iallafall, ska bli intressant och se hur 2021 siffror ser ut när de kommer, men jag är förvånad att han lyckas sälja något alls.

  Verkar även ha varit med och starta upp 2 andra företag under slutet av förra året.
  Maglic Holding AB
  Bolaget skall äga och förvalta aktier och andelar samt därmed förenlig verksamhet.

  Semsa AB
  Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder och industrilokaler. Handel med och förvaltning av värdepapper för egen räkning. Reklambyråverksamhet. Personaluthyrning.

   Har ju nyligen köpt en herrgård i Lindesberg som låg ute för 15 miljoner så dåligt går det väl inte.

    Det säger ju inget om hur hans bolag går. Jag och min man får också låna 15 miljoner med våra löner.

     med era löner? ? tror inte det finns någon som får låna 15 miljoner baserat på sin lön. baserat på sin kontantinsats, absolut.

      Du förstår nog vad jag menar eftersom du är ett sådant ljushuvud Johanna.

       absolut, synade direkt ditt försök att skryta ?

        Är man två heltidsarbetande höginkomsttagare utan barn med jobb i Stockholms innerstad är 15 miljoner i lån verkligen inte mycket Johanna…

         lol jag har aldrig sagt att det är mycket ? säger bara att ingen får lån baserat på sin lön!

          Det är väl klart att man får lån baserat på sin lön? Kontantinsatsen är ju en bråkdel av lånet.

     Uppenbarligen har han tjänat pengar. Bodde ju jäkligt fint innan också. Kan man köpa för 15 mille är man inte medelklass direkt

  Vilket jävla svin han är! ? Förlåt men kan inte komma på något mer nyanserat såhär tidigt på morgonen.

   Inte jag heller jävla svinpäls är han ?

   Sån äcklig människa. Profitera på människors rädsla och det faktum att det är fullkomligt kaos. Hoppas han skänker varenda öre till Ukraina men det är väl att hoppas på för mycket……..

   Skulle jag köpa ett krispaket är han den sista människan jag skulle köpa av.

  Gick in på hemsidan nu kl. 06:00 och där verkar det ha varit hög trafik på beställningar nu på morgonen, i alla fall om man ska tro den lilla bilden som poppar upp längst ner till vänster i hörnet 🙂 ”Berit har för 5 minuter sen köpt en sovsäck”, ”Sofia har för 9 minuter sen köpt en nödradio” och någon annan har för 19 minuter sen köpt en ficklampa. Ja, herregud vad tragiskt att han gör så här. Osmakligt

   Vad sjukt att han outar sina kunder, eller att det är fejkat. Men sjukt oavsett vilken av de två.

   Jag vet att det är väldigt populärt på renodlade scamsiter (som bara lurar en på pengar utan att skicka någon produkt) att använda sådana typer av ”livefeeds” för att ge intrycket av popularitet och att det handlas för fullt på siten. Så det passar ju bra för Dennis att använda det på hans siter kan man ju ändå tycka. Dock får man väl i alla fall den utlovade, överprisade, lågkvalitativa produkt man beställt i slutändan.

  Definitionen av att bokstavligen gå över lik.

  Smart ju. Omoraliskt? Kanske.
  Folk får skylla sig själva om de inte är bättre på att införskaffa information.
  Alltid ska bristen på eget ansvar skyllas på någon annan.

   Inte brist på eget ansvar som detta handlar om jeez!

   Va? Personen skaffade sig ju information genom att se vem som ägde sidan och agerade utifrån det.

   Nej inte smart. Finns så många fel med det Dennis gör. Men det värsta är ändå att försöka lura till sig pengar genom att spela på folks rädslor precis som han gjorde med Covid.

   Jag har varken kryssat i för medlemskap eller att personen ska skicka reklam via sms, ännu mindre för detta företag .. så smart? Nej, tvärtom. Det gjorde mig som kund hos DM 1st (1) köp 2018 jävligt förbannad.

    Borde vara brott mot gdpr?

     Japp! 1 år får det sparas!

      Det får sparas mer än 1 år. Är det samtycke som är lagligt grund får uppgifterna sparas fram tills dess att samtycket återkallas av den som gett samtycket, om inget annat står.

       Fel.

       Det får sparas för det specifika ändamålet som man har gett samtycke till – eller samma produktgrupp som du tidigare har handlat ifrån.

       Dvs. samtycke till marknadsföring för exempelvis kläder (DMretro) eller coronaprodukter har absolut ingenting med krisprodukter och göra, och samtycket är därför inte användbart i detta fallet.

        Hur är det fel? Inhämtar du ett samtycke för ett specifikt ändamål får du självklart ha kvar uppgifterna i längre än 1 år om de behövs för ändamålet?

         Ja, sorry om jag missförstod – jag har ingen aning om vart folk har fått 1 år ifrån. Jag läste ditt svar som att du menade att behandlingen var laglig eftersom de gärna får behålla samtycket mer än ett år, menade därför främst att påpeka att man ju inte ens har specificerat ändamålet (eller tredjeparten) och att man inte bara kan ta ett samtycke från ett bolag till ett annat utan att kunden har informerats (vilket bör vara svårt i detta fallet då bolaget inte ens funnits sedan någon vecka tillbaka).

          Då är jag med på hur du menar, och instämmer självklart i det du säger.

          Det är ju inte helt oproblematiskt med samtycke som rättslig grund i allmänhet. Det ska vara tydligt preciserat (vilket många missar..) och ska även gå att ta tillbaka utan problem (vilket också många missar). Som du nämner kan aldrig en rättslig grund överföras heller från ett bolag till ett annat, varje bolag (företag, myndighet etc) måste ha gjort en egen bedömning av rättslig grund för behandlingen av uppgifterna.

       Dessutom är det troligtvis helt olika organisationsnummer och därför har uppgifterna alltså skickats från ett bolag till ett annat; utan att slutkunden har informerats om att deras personuppgifter har delats, då detta organisationsnumret (bolaget) troligtvis inte fanns när övriga sidor skapades.

       Ni som är drabbade: Anmäl till Integritetsskyddsmyndigheten!

        Ja anmäl! Har så svårt för honom sedan han mobbade ”tjocka” människor.

         Vill minnas att han tyckte att människor som vägde mer än 40(?!) kg skulle betala mer på flyget..

    Gran Anna, Anna Benson gör samma sak. Så fort hon startat ett nytt företag så får kunder i något av hennes andra företag massor med sms och mejl.

    Tack för er input! Ska anmäla

    Fast kommer ni verkligen ihåg vad ni godkände ni som har gjort en tidigare köp hos honom? (genuin fråga). Jag brukar då sällan grundligt läsa igenom de avtal jag godkänner vid t.ex. köp av kläder. Sen brukar jag sällan handla från aktörer i stil med Dennis.

  Det är också väldigt tveksamt att det är förenligt med svensk lag, speciellt GDPR, att göra såhär. Samtycke för att överföra personuppgifter (telefonnummer) ska ha getts i samband med köpet ”av kläder” i detta fall och det känns tveksamt att de tagit in det och dessutom har det sparat.
  Till det ser det inte ut som att den kontaktade har opt-out-möjlighet?
  Detta går att anmäla!

   Beror lite på vad det första samtycket omfattades av. Ofta i tex klädbutiker (för att ta ett enkelt exempel) samtycker man ofta till att klädbutiken får föra över personuppgifter till tredje part, samtidigt som man samtycker att gå med i deras kundklubb och får rabatter.

    Samtycke förutsätter att du kan bevisa att du fått ok från uppgiftslämnaren att spara information. När du dessutom använder en sparad uppgift i ett utskick måste du fråga om lov till den du skickar till att deras uppgifter får ligga kvar i ditt register.

    Överföring av personuppgifter till tredjeparter brukar man ”oftast” inte ge samtycke till.

   Här är ett par delar av det avtal man godkänner om man handlar eller blir medlem på/via DM:

   ”Uppgifterna kan användas för identifikation, direktmarknadsföring, kundundersökningar, nyhetsbrev samt för statistikändamål. Uppgifterna kan även användas för utskick per post, sms och e-post samt för marknadsföring och information via telefon, om du inte invänt mot detta. Du kan när som helst kontakta oss för att avbryta marknadsföring mot dig som kund.”

   ”Behandling i syfte att förbättra betalningslösningar och betalningsprocesser kan inkludera behandling där dina personuppgifter, bl.a. ditt personnummer, överförs till andra bolag inom DM:s koncern och tredjepartsleverantörer för att ingå som analysunderlag.”

   Detta är ju som sagt bara ett par urklipp. Det går att läsa i sin helhet på hans hemsida om man scrollar längst ned och klickar på länken ”Hantering av personuppgifter”

    Sätter pengar på att det här är Denis eller hans pojkvän. ”Greven” som just köpt en herrgård och är väldigt stolt över det….

     Då förlorar du dina pengar. Hur kom du fram till denna eminenta slutsats?

     Allt jag har gjort är att klistra in text från deras avtal (som är ganska lätt att hitta på hemsidan) utan att bifoga någon som helst personlig värdering. Om du missat det så är det precis vad denna tråd handlar om.

     Om du istället skulle spendera lite tid att läsa några av mina andra kommentarer så skulle du kanske inse att jag tycker att DM är ganska så slemmig och omoralisk.

      Nej.

       Nej, precis. Jag tyckte inte direkt att du framstod som någon som kunde argumentera för dina påståenden tagna ur luften.

        Du är genomskinlig.

         Bravo. Ytterligare ett eminent påstående som jag antar att du inte har förmågan att utveckla det minsta 🙂 Vad är det din irritation härstammar från? Att du inte kunde läsa avtalet och nu får reklam? Att din största dröm är att ha en herrgård men att du aldrig kommer lyckas med något sådant?

         Att du är för snabb att dra slutsatser men samtidigt hatar att ha fel? Eller är du helt enkelt i utkanten av din intellektuella kapacitet och tar dig inte längre än såhär?

         Så många frågor, men jag gissar redan nu att om det ens kommer ett svar så kommer det vara ett väldigt icke relevant som inte säger någonting alls förutom om din förmåga att delta i en konversation/diskussion.

  Jag va tvungen att gå in på hemsidan, det står ju inte heller vad dessa paket/väskor innehåller…den innehåller ”bland annat”.
  Vad jag kunde se med min pytteminililla erfarenhet är det ju inte heller anpassat för överlevnad i hemmet…utan snarare en väska för en dag/överlevnad i skogen typ ?‍♀️ vår krislåda (som vi haft länge) ser inte ut så iaf. Och min sambo är överlevnadsinstruktör så han har ju ändå lite koll 🙂

   Vad innehåller krispaketen då?

   Jo, det står:

   Vårt familjepaket innehåller:

   2 * Nödradio med vev

   2 * Ficklampor med SOS-funktion

   2 * Extreme Power Bank

   1 * Överlevnadsryggsäck Mini

   Om det stämmer är ju bilden till som visar betydligt fler saker väldigt missvisande. Och stor tvek på att värdet på detta ska vara nästan 6000 kr. Nu ”nedsatt” till billiga 3600 ?

    3000 för det????????

     Japp. Men ”totalt värde” hela 5300 påstås det. Verkligen trovärdigt ?

      Står i beskrivningen att det ska vara bra vid kris typ pandemi. nödradio och ficklampa. Ahh precis när du ligger hemma med exempelvis covid är allt du behöver en nödradio och ficklampa, en liten väska med rep och kompass.

       ???

    Precis, och ryggsäcken innehåller bland annat rep,kompass och ”första band kit” (bra översättning de gjort där)

    Vad ska man ens med en ”överlevnadsryggsäck mini” till, som en familj? Är det något speciellt med den, typ vattentät? Annars är jag säker på att alla barnfamiljer (eftersom det var ett familjepaket) redan har en liten ryggsäck därhemma som kan användas tex om en i familjen behöver ta sig ut och fixa mat eller nåt. För vad mer kan en miniryggsäck användas till? Räcker ju Max till att packa dokument och vatten och snacks för en halvdag liksom.

     Är väl dock inte meningen att du ska packa ner egna saker, utan den innehåller redan grejer.

      Men när är det denna ryggsäck ska användas? Ska du ut och fly till fots är det ju jätteviktigt att det du packar är just det du behöver, inte så att en familj kan ta denna väska och bara dra liksom. Man vill ju inre heller släpa mer än nödvändigt.

  usch vilken idiot ?

  En del människor förtjänar sin plats i ? ?

  Har du sökt Denis Maglic för kommentarer? Och inte bara via mail, ring upp honom och spela in samtalet.

  Däremot är detta med krispaket väldigt smart! Hade exempelvis Clas Ohlson haft något liknande färdigt paket hade jag köpt, just nu vet jag inte var jag ska börja ?

   Länken nedan har skickats ut till alla hushåll, för ett tag sedan.
   För bra och korrekt information är mbs.se en bra sida att skaffa sig info istället för Clas Ohlsson.

    Poängen var ju snarare att Classe hade kunnat sälja färdiga paket så att man själv slipper leta på olika ställen, inte att man hämtar krisinformation därifrån.

   Haha kan faktiskt hålla med! Jättesmart med ett färdigt kit för de som inte preppat sedan 1988. Dock vill man ju inte bidra till att Dennis konto växer. Hemsk person.

    Just det här kittet är tycker jag bara ser ut som sorglig överkonsumtion. Material för att kunna fiska, allvarligt? En familj ska alltså ta sig till vatten, hoppas det finns fisk, dra upp några, göra upp eld och sedan föda familjen på detta? En storstadsfamilj eller vad? Alltså, den som bor där det finns fisk, har sommarstuga eller liknande och ha spö så kan såklart fisk vara en del i att klara sig men annat sär det inte troligt att det kommer ge mer energi än det tar och inte lätt för den okunnige. Tändare är betydligt enklare än tändstål för den som är oerfaren och snabbt behöver göra upp eld. Varför inte ta med en vattentät jacka istället för plastskydd, om man nu har möjlighet attta med sig något?Som någon skrev, ser mest ut som ett kit för den friluftsintresserade, inte en familj som plötsligt ska evakuera alt. är utan el och vatten i ett hus. Bättre att utgå från egna behov och vad man redan har.

     Håller med om allt förutom tändare vs tändstål. Ett tändstål är väderbeständigt och går att använda även om det regnar och blåser (förutsatt att ditt bränsle är någorlunda torrt då) och räcker i evigheter jämfört med en tändare där gasen kan ta slut. Inte svårt att använda ett tändstål. 🙂

      Ja alltså hade jag varit tvungen att fly till fots längre sträckor så hade jag såklart valt tändstålet. Men då hade jag p andra sidan packat helt andra grejer, tex vill man såklart ha en karta om man har kompass (som ingick) nedpackat etc. Men ska du tex tända några värmeljus hemma vilket kanske är mer sannolikt för en person i lägenhet som ej flyr så hade jag valt tändare.

   Nej, det är faktiskt inte speciellt smart som ett krispaket. I händelse av krig är det få saker i den där ryggsäcken du faktiskt har nytta av. Första hjälpen-kitet, värmefilten och ficklampan möjligtvis. Vad tänker du att du ska med ett fiskespö, kompass och typ tio meter rep till i ett skyddsrum under ett bombanfall?

   Det finns färdiga krispaket att köpa! Såg att general prepper har, om inte annat kan man titta på innehållet för att bestämma vad man vill köpa, och köpa sakerna man önskar separat.

  Han och hans man/pojkvän har tydligen just köpt Wedevågs Herrgård så om ni ser massa influencers göra smygreklam för det stället så vet ni varför….

   Vedevåg? Där ser bor typ 500 pers och är typ 3 hyreshus som mest är tomma, en tveksam pizzeria, en skola, några villor, kor och… Vatten. En herrgård där kan inte kosta många kronor i jämförelse med annat. (Bor i närheten)

    Wedevågs herrgård är smakfullt renoverat och drivs eller drevs som rätt exklusivt hotell/b&b. Bland det bästa ni har i de där trakterna skulle jag tro 🙂

     ”Samkfullt” är högst subjektivt men jag brukar inte räkna ”made in china” riddarrustningar som smakfullt.

      Du har rätt. Jag tycker oavsett att det är ett toppenställe att bo på, för att inte prata om maten… och frukosten

  Radion beskrivs som prisvärd men en snabb googling ger att den kostar 335 på Amazon kontra 499 hos Dennis. Ok….

   Även ryggsäcken går att hitta billigare. 900 vs 1500. Bara ett konstaterande. Sen får folk köpa vad de vill.

   Det är så han tjänat pengar i alla år. Importerat billigt skräp, höjt priset och sålt det som ”designat av Dennis M”. Han är värsta sortens krämare.

    Märkligt ändå att det fortfarande funkar. Alltså självklart finns det folk inklusive mig själv som gärna betalar extra i en butik där man kan se och ta på varan, få hjälp och få den direkt. Men när det bara är en googling bort, varför beställer folk från den här typen av företag?

   Finns vevradio att köpa på lets deal.

  Får upp reklam därifrån i mitt Facebookflöde fast jag aldrig varit in på deras hemsida el köpt något från DM

  Fick också sms och reagerade precis lika jävla illa som hen skrev, DM förlorade just en kund.

   Var det du som ovan skrev att du senast handlade kläder hos honom 2018? Om du fick sms om detta nu så har ju dina personuppgifter sparats i mer än 1 år, då kan du anmäla honom för brott mot GDPR tror jag.

    Nej, bara för att uppgifterna sparats mer än 1 år bryter det inte mot GDPR.

    Antagligen har samtycke använts som laglig grund för den första behandlingen av personuppgifter. Det här samtycket (vet inte hur detta utformats) KAN ha innehållit att uppgifterna får sparas och dessutom får delas med tredje part (dvs med andra företag). Har personerna aktivt samtyckt till detta så bryter det inte mot GDPR. Som jag skrev i en tidigare kommentar är detta vanligt i klädbutiker när man går med i deras kundklubb för att få rabatter. Det man samtycker till är ofta att ens egna uppgifter man skriver in får delas med tredje part. Det är ett vanligt utformande för företag som dessa. Däremot innebär samtycke att du ALLTID kan ta tillbaka samtycket, vilket betyder att företaget då måste radera all behandling av uppgifterna som baserades på det samtycket.

    (Ja… jag jobbar med detta ?)

     Du som jobbar med detta (?) borde veta att sådana third parties ska vara specificerade, så att man vet vem och vad man ger samtycke till får behandla (processa) dina personuppgifter. Detta kan omöjligt åberopas eller vara tillfället här, då kris-bolaget inte ens var skapat då.

      Ja, jag som jobbar med detta. I ett samtycke behöver inte tredje parter vara specificerade, även om de ju ofta är det. Det är heller inte något som man explicit samtycker till men som står med. De kan sälja dina personuppgifter för reklamsyfte, även om detta ofta framgår i ett sådant fall. Se valfri personuppgiftspolicy för klädbutiker (som ju var mitt exempel i kommentaren ovan).

       Jag håller inte med. De som tar del av dina uppgifter behöver vara specificerade, detta är också ett krav inom vår koncern (enligt vår tolkning av GDPR), främst då kunden behöver ha möjlighet att vem och vilka som kan ta del av deras data. Rent logiskt hade man ju annars kunnat ha en enormt bred definition av tredjeparter och mer eller mindre överlåta kundens data till all-världens bolag, om du nu verkligen bedömer att till och med icke-existerande bolag (vid tiden för samtycket) skall omfattas av sådant samtycke.

        Förlåt för min formulering i kommentaren ovan (läste om den nu och blev själv förvirrad). Menade INTE att tredje parter inte måste vara specificerade. De ska självklart vara det för att följa lagen. Det jag menar är att många inte specificerar tredje parter, eller ens leverantörer/underleverantörer.

        Överför bolaget uppgifterna till en tredje part (nämnd i en samtyckestext eller ej) så följer ju inte den rättsliga grunden med oavsett.

        Tror vi är på samma tankebana, och jag håller självklart med dig.

         Hahahha ”jag håller inte med”, spelar det någon roll? Vilket av era kommentarer stämmer liksom?

   Ja det var jag som skrev!

  Snyggt jobbat Camilla i expressen?

  Kom ihåg att myndigheter aldrig skickar länkar i sina sms.

   Polisen skickade då länkar i båda deras SMS gällande mitt nya pass

  Falsk marknadsföring. Med hans paket överlever man ett par timmar, kanske dygn. Beroende på situationen.

  Några av grejerna han missade som man behöver för att överleva vid en kris:
  Gasolkök eller spritkök + bränsle
  Vattendunkar
  Torrvaror (t ex ris, nudlar, pulvermos, linser, torrjäst)
  Konserver med mat (som exempelvis soppor, makrill, bönor)
  Mediciner, så som värktabletter och andra nödvändiga mediciner som du måsta ta
  Första hjälpen-kit.
  Varma filtar
  Batterier i olika storlekar och eventuellt en powerbank till din mobiltelefon
  Pannlampa
  Silvertejp
  Ljus
  Tändstickor
  Tandkräm och tandborste
  Hygienartiklar som fungerar utan vatten, till exempel våtservetter
  Kontanter
  Vevradio
  ev Vattenreningstabletter

   I princip allt då. Det som kommer i hans paket verkar man kunna plocka ihop hemma själv nästan,..

   Precis. Din punkt nummer 2 är jag förvånad över inte finns i Dennis s.k. ”överlevnadspaket”! För mig är vatten A och O. Människan klarar sig ett tag utan mat, men vatten är absolut nödvändigt för överlevnad, och ha då gärna i åtanke att det kan finnas fler kriser än just ’krig’ då vattnet vi dricker kan drabbas. I Malmö och närliggande kommuner drabbades exempelvis hushållen av vattenförorening i all kranvatten för ca. 1,5 år sedan, och all (flask)vatten tog slut på få timmar i alla affärer, då folk desperat köpte upp dessa.

   Hopvikbar vattendunk var något av det första jag införskaffade mig när kriget i Ukraine bröt ut. Tar väldigt lite plats, men kan fyllas med 15 liter vatten (tips: köptes för 59 kronor på Biltema, ser dock att priset har höjts med 10 kronor nu: https://www.biltema.se/fritid/friluftsliv-och-camping/vattendunkar/vattendunk-med-kran-15-l-2000022025).

    Vi hade samma i min kommun ett år, något fel på vatten så det inte gick att dricka eller använda till matlagning. Folk hamstrade vatten från mataffären och blev halvt panik eftersom det tog över 1 dygn för kommunen att fixa vatten stationer i stan.
    Jag hade turen att ha bil och vatten dunkar hemma, så jag kunde köra över till grannkommunen där vatten gick att dricka och hämta vatten i dunkarna.
    Men det blir snabbt kaos när det inte finns rent dricks vatten, folk kan inte göra välling till sina barn, laga mat, osv.

   Alltså ett par timmar och något dygn överlever du väl utan någonting alls såvida du inte skjuts eller bombas till döds.

    Man kan ju frysa ihjäl eller dö pga syrebrist om man inte har sin astmamedicin osv. Det finns verkligen inget Universalkit varför det är så viktigt att folk tänker över sin egna situation och förbereder sig dels för att klara sig hemma, dels för att fly. Enormt slöseri och falsk trygghet att köpa ett sånt här kit, köp det du behöver själv.

  Har aldrig kommer aldrig handla av denna hemska människa.

  Har han och hans karl köpt en herrgård som de ska driva? Wedevågs Herrgård?

   .. har han sällskap? Undrar hur tusan det är att vara tillsammans med en sådan människa

    De har varit tillsammans många år.

  Svagt minne av honom från covid-svängen. En del människor skiter verkligen i sitt anseende. Patetiskt att profitera på elände och olyckor och krig så här. Att andra butiker säljer produkter är inte samma sak de har alltid sålt tält, tändstål etc det är inget de börjat med nu pga krig och oro i världen.
  Vidrigt beteende.

   Omg haha, jag föll för hans skit och köpte deras handsprit (trots att handsprit annars var slut i ALLA andra affärer och överallt i hela världen).

   Kan konstatera att det absolut inte var handsprit alls, det var istället någon blå flytande vätska (dvs inte segt som vanlig handsprit utan vätska som vatten), som inte ens luktade av den famösa spritlukten. Ingen aning vad de hade blandat i den, men slängde alla fyra mini-flaskor jag hade köpt (till överpris dessutom). 😀

  Samma grejer han lurar på rädda människor finns bra mycket billigare på andra ställen.

  jojk.me? Profiterar han på samisk kultur också?

  Kan hända att någon redan postat denna info, men jag gjorde lite sökningar på wish/aliexpress i relation till Dennis fantatiska produkter.

  Powerbank – Dennis = 599kr – Wish = 62kr /// Differens = 537kr
  Ficklampa – Dennis = 399kr – Wish = 66kr /// Differens = 333kr
  Nödradio – Dennis = 499kr – Ali = 119kr /// Differens = 380kr
  Myggarmband – Dennis = 299kr – Wish = 9kr //// Differens = 200kr
  Vattenrening – Dennis = 499kr – Ali = 170kr /// Differens = 329kr

  Sen orkade jag inte kolla något mer. Men i slutändan går ju allt han säljer att hitta på Ali eller Wish. Det är ju inte någon nyhet för någon dock. Kan ju dock vara lite intressant att se vinsten han gör per produkt osv. Sen ska ju givetvis skatter tas i åtanke på slutpriset, då vi ändå måste utgå från att han gör det trots att han är en väldigt slemmig person.

   Oj vilken skillnad. Och han har ju inte lagt något enormt arbete på att sätta samman dessa paket heller antar jag. Hade det varit ett heltäckande paket som klarar alla situationer (och kanske lite tillval) kan man förstå att folk är beredda att betala lite extra för detta. Men det här var ju väldigt random grejer. Tror också att valet av produkter kan skrämma folk i onödan, ska alla preppa för att leva i skogen under längre tid nu?

  Det är brott mot GDPR-lagen att spara och använda kontaktuppgifter på detta sätt som han gör.

  Glömmer aldrig hans blogginlägg med rubriken ”DET ÄR INTE HÄLSOSAMT BLONDINBELLA!!” där han lagt ut bilder på Isabella Löwengrip i bikini och menade att det var oansvarigt att publicera bilder på en så ”fet” kropp för allmän beskådan.

  Vedervärdig.

  Samtliga produkter han säljer nu – finns på wish för ca 75% billigare pris, än det han lägger ut i sin ”shop”. Tycker hela grejen han kör med är så otroligt grisigt.

  Lämna klagomål om brott mot GDPR! Man godkänner att informationen får lämnas över till tredje part i syfte att analysera och förbättra betalningsmetoder, inte att det får överföras till tredjepart i marknadsföringssyfte.

  Länk finns här:
  https://www.imy.se/privatperson/utfora-arenden/lamna-ett-klagomal/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.