Dagens offpist-inlägg

Under varje Öppet Spår dyker det upp kommentarer som den här där någon är kär i, förälskad, betuttad eller bara lite småintresserad av en arbetskollega. 
Som någon skriver här ovan, så spenderar man ju väldigt mycket tid med sina kollegor, så det är kanske inte helt orimligt att ljuv musik ibland kan uppstå, trots att det kanske inte handlar om mer än lite smygtrånande. ?

Så vad säger ni om att Bloggbevakning goes Statistiska centralbyrån och tar reda på hur landet ligger, i alla fall vad gäller er här inne?

Spill yer beanz! 
Vad är dina erfarenheter av kärlek och attraktion på arbetsplatsen?

155 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sitter jämte min exkollega. Ihop 3,5 år. Kollegor i 3 ?

  Jag träffade ett ex på jobbet, väldigt spännande, särskilt i början. Vi var ihop i tre år. Båda hade bytt jobb när vi gjorde slut så det blev aldrig stelt.

  För mig var det inte en kollega, men min psykolog som jag också träffade väldigt mycket och pratade mer med än vissa vänner. Jag förstår ju att jag blev kär mer i det här att man blir sedd osv, men det var verkligen fruktansvärt jobbigt. Att vara olyckligt kär är verkligen hemskt, även om det är en idiotisk sak. Att man blir kär i ”fel” person eller en fasad eller vad som. Ont gör det ju ändå…

  Jag träffade en kollega ett tag. Vi höll det hemligt på jobbet vilket gjorde det hela väldigt spännande.

  Det enda jag tänker när jag läser om detta är att jag blir så ledsen? Tänk alla ovetande partners :((

   Jag kan inte annat än hålla med. Hjärtlösa, otrogna svin. Och dom som är ”den andra kvinnan” och har en romans med en upptagen man för egen vinning skull för spänning osv är lika illa dom, trots att dom själva kanske är singlar. Det är samma kvinnor som sen springer och klagar i Metoo. Metoo var ett enda luftslott bara.

    Vad har Metoo med otrohet att göra?

    Hahahah okej Lisa…….

    Att va kär i nån innebär inte alltid att man är otrogen…

    Ah exakt, för det är verkligen otrohet att KÄNNA något för någon…

   Men alla som blir betuttade i kollegor är ju inte redan i relationer? Vissa är ju singlar. Och de i exemplet verkar inte ha korsat någon gräns.

   Tyvärr har jag dock erfarenheten av att vara en drabbad partner och det är inte kul. Jag och mitt ex var två år in i fertilitetsutredningar och IVF-behandlingar när han plötsligt lämnade mig. Nu bor han i hus med kollegan ”han absolut inte hade ihop det med” när jag ställde honom mot väggen och frågade om han hade träffat någon annan.

    Både jag och min kollega var singlar.

   Blir också så less. Vad håller folk på med. ?

   Håller helt med! Förstår mig inte på folk som tar noll ansvar för sina känslor. ”Jag kan ju inte rå för att jag råkade bli kär i en kollega fastän jag är gift.” Det är ju bara ursäkter.

    Hur menar du? Man bestämmer ju inte sånt. Man kan inte styra över sina känslor men över sina handlingar. Hur menar du att man skulle göra, tror du folk vill bli kära i olämpliga personer??

     Självklart kan man styra över att inte bli kär i någon när man redan har partner. Kan man nu inte det så ska man inte vara i en monogam relation.

      Wow grattis till dig då som kan styra dina känslor helt och hållet, är du en robot? Jag förstår inte hur jag skulle kunna gjort det, detta är inget jag valt. Blir ofta lite småkär i andra och det brukar gå över, det är väldigt vanligt vad jag hört. Ska man då inte nånsin va i en monogam relation? Hahaha.

       Ja, för en del så verkar det tyvärr vara vanligt. Precis som folk har berättat i tråden och tycker så synd om alla era partners!

     Såklart man kan styra över det, annars ska man inte vara i en monogam relation.

      Varför ska man inte vara i en monogam relation? Man måste ju inte agera på alla känslor man har. Jag kan leva monogamt och hålla mig till alla formella och informella regler kring min och min partners förhållande och ändå tycka att min kollega är lite het.

       Stor skillnad på att tycka någon är lite het och att få känslor/flirta eller gå ännu längre…

        Få känslor och flirta/gå längdenhet inte samma sak. Känslor kan man inte styra över, bara sina handlingar. Vore jättepraktiskt dock om man kunde bestämma helt över sina känslor…

  Hade en hemlig romans med en kollega på mitt första ”riktiga” jobb, var ca 25 då. Hade sen en hemlig romans som blev till en riktig relation med en kollega på mitt andra jobb. Nu är jag singel och har ett nytt jobb men känner att jag inte skulle blanda kärlek och jobb igen, om jag fick välja. Har dessutom blivit lite äldre så de flesta jag jobbar med är redan i relationer (verkar iofs inte hindra alls här, haha)

   Otrohet är väl inget att skratta åt, det är bland det värsta en människa kan råka ut för.

    Lugna dig.

    Tänker ändå att det finns värre saker att råka ut för?

     ”Bland det värsta”

      Jag blev bedragen för inte så längesedan och ja, det är fan något av det värsta man kan vara med om känslomässigt. Går i terapi och äter lugnande dagligen. Skratta om ni vill men jag blir fan ledsen över hur romantiserat och ”härligt” otrohet blir överallt. Det går inte att fatta förrän man är utsatt för det själv.

       Är ju fullt möjligt att ha varit utsatt för det och ha en mer sund syn på det. Trots otrohet i flera relationer kan jag komma på minst 3 saker som jag skulle ta mer illa upp av i en relation.

        ”Synd syn” säger ju allt om din syn.

         Sund*

         Ja, det är inte sunt att se otrohet som något av det värsta något en människa kan göra. Det skapar ett tabu som förstör mer än vad det hjälper. Det är också helt galet at man sitter här och blir orolig mår dåligt över att höra om andra människors flirtar på jobb.

          Jag tycker också att det är skillnad på otrohet och otrohet, men det vågar man väl inte säga i det här kommentarsfältet…

          Och nej, jag har aldrig varit otrogen själv, inte heller varit med någon som varit det.

          Men jag skulle bli jävligt mycket mer sårad om jag var med någon som liksom satte i system att lura och bedra mig, särskilt om jag själv gjorde allt för personen och vårt förhållande, än jag varit om en partner i ett förhållande som ändå är på väg att ta slut av andra orsaker, skulle begå ett snedsteg på fyllan och sedan få dåligt samvete och direkt berätta det för mig.

          Men i de här diskussionerna dras alltid all otrohet över precis samma kam.

       Vem romantiserar otrohet?? Inte här iaf.

    Vi alla fattar att du blivit lämnad av din man för hans yngre kollega, tagga ner det finns fler scenarion än det du råkat ut för.

  jag har haft tre seriösa förhållande i mitt liv, ett är mitt nuvarande. de andra två var gamla kollegor ? var dock ung och jobbade i restaurangbranschen så det kanske är mer vanligt där eftersom det är mycket fest & fylla inblandat ?

  Jag förstår inte det här överhuvudtaget och jag tycker att det är respektlöst. Jobbet är till för att jobba. Blir illamående när kollegor flirtar med varandra, och speciellt då man vet om att de är gifta/upptagna. Varje gång det varit fest, konferens, folk varit iväg på nåt, osv, då har folk hållit på med varandra. Nej, känner jag bara. Sen så klagar kvinnor i Metoo att manliga kollegor och chefer flirtar osv. Trots att de själva håller på lika mycket. Jag förstod aldrig Metoo, kvinnorna håller ju på lika mycket och flirtar och såna saker på jobbet.

   Håller med dig fullständigt.

   Om du tror att metoo handlar om att folk inte får flörta har du missförstått grovt.

   Seooooosh!

   Meetoo handlar inte om flirtande.
   Det handlar om tafsande o gå över gränsen

    Håller med vad du skriver förutom seooooosh, vad betyder det?

     Swoooosh
     (Gör ljudet m munnen)
     I detta falla /
     så flög innebörden meetoo över på trådstartaren

   Att du inte förstår vad metoo är, är väldigt uppenbart!

   Men vad spelar det för roll för dig? Blir du äcklad av förälskelse och kärlek? Brukar inte dra det här kortet men du låter väldigt avundsjuk och bitter…

  Herregud vad jag är attraherad i min kollega, ibland går det över till förälskelse (inte minst vid ägglossning?). Har varit i tre år och inser att det nog kommer fortsätta så, men att inget kommer att hända. Det fanns helt klart något mellan oss när vi började jobba ihop men båda var och är upptagna, vi började började arbeta hemifrån och sen fick vi barn på varsitt håll. Ibland undrar jag hur det hade gått om inte pandemin kommit.

   Precis samma för mig. Det kommer aldrig bli han och jag (vad jag tror just nu iaf) men han gör det åtminstone väldigt mycket roligare att gå till jobbet. Just nu känns det inte värt att splittra två familjer och jag vet inte heller hur jag skulle kunna närma mig honom och få honom att förstå vad jag känner.

    Samma för mig. Men hur vet man om han är intresserad? Min kollega har gjort saker som jag definitivt hade trott skulle betyda något om han var singel. Men nu är han gift (jag också) så nu vet jag varken ut eller in. Jag tror jag är kär i honom och blickarna han ger mig tror jag säger samma, men är rädd att det kanske bara är mina starka känslor som gör att jag inbillar mig en stämning som egentligen inte finns!? Det hände en grej på jobbet som gjorde att jag var tvungen att fråga honom rakt ut om vår situation men han sa att han bara hade ett förtroligt samtal med mig… tänker på
    Den stunden än idag, hade jag verkligen fel eller skäms han bara för vad han sagt…

     Gud exakt samma här… Tror att det kan va kul att flirta lite med andra för vissa även om man har partner? Spicea upp vardagen? Med kommentarer osv. Sen kanske man är lite intresserad/attraherad vilket syns på blickar. Men att det inte är djupare eller man skulle lämna sin partner för den andra. Jag är t.o.m. jättekär i min kollega men älskar min man och vårt liv och skulle inte lämna honom för kollegan även om han kände samma. Så låter det vara som det är, antingen känner han liknande eller så är det bara på kul, det påverkar egentligen inte situationen. Men är ens eget förhållande dött och man skulle vilja va med den andra istället förstår jag att man undrar.

     Jag tror att jag läser in massor pga mitt eget intresse för honom. Men ändå svårt att veta. Låtsas att han också är intresserad men låter det stanna där. Han verkar ändå hyfsat nöjd med sitt äktenskap så inte läge att sabba något där precis.

  Blev intresserad av en kollega, han visade sig också vara intresserad, vi blev kk och när han flyttade till annan ort pga annat jobb så tog det ”slut”. Inte mer dramatiskt än så ?‍♀️

  Jag och min kollega är ett par sedan 10 år. Vi driver eget ihop och är varandras enda kollega?

   Samma, men 17 år.

  På en del låter det som de är stolta över sitt beteende på jobbet. Har ni det så uruselt hemma att ni måste söka bekräftelse att ni är åtråvärda.
  Hur skulle ni reagera om eran partner gjorde likadant?

   Men alla som flörtar och har relationer med sina kollegor är ju inte otrogna.
   Jag och min kille träffades när vi var kollegor och singlar. Varit ihop i 7 år nu och är fortf kollegor.

    Men de som skriver på öppet spår är ofta upptagna eller suktar efter någon kollega som är gift.

     Det betyder inte att man gör nåt. Känslor rår man inte för. Många, inklusive jag, vill inte känna så och försöker få det att sluta men det kan man inte alltid styra. Man får vänta ut det.

      Sund inställning ?

     Det betyder inte att man gör nåt. Känslor rår man inte för. Många, inklusive jag, vill inte känna så och försöker få det att sluta men det kan man inte alltid styra. Man får bara vänta ut det ibland.

     Betyder inte att man är otrogen, känslor får man inte för.

  Alltså jag kan tycka att det beror på relationen och hur mycket man litar på sin partner. Om det är lite flirtig stämning med en kollega på jobbet men stannar där, så vad är det för skada skedd? Jag vill inte direkt veta om min sambo gör det, men skulle heller inte klandra honom. Anser inte att det är otrohet.

   Säger som du. Jag är ständigt betuttad i folk omkring mig men jag ÄLSKAR min man och är inte otrogen. Flörta är ej lika med svek och så länge gränsen inte korsas bryr jag mig noll om vad han gör och han om vad jag gör. Vi är inte svartsjuka och har det hur bra som helst.

    Jag tror dig och jag kan verkligen se att det fungerar för många men personligen hade jag inte uppskattat om min man blev betuttad ständigt i folk. Jag är inte sån och vill inte ha en partner som är så heller. Olika förhållanden har olika parametrar helt enkelt.

  Nej ingenting för mig. Har dejtat en skolkamrat och en klasskamrat och det var jobbigt nog. Är hellre singel för evigt än dejtar någon av mina kollegor.

  Träffade min man på jobbet. Har barn nu, jobbar ej på samma jobb nu. Ingen otrohet eller något, det behöver inte alltid vara så dramatiskt.

   Samma här! Jobbade tio år på samma företag, ingen var otrogen och idag har vi varit gifta i sju år.

   Samma här!

  Två personer som är gifta stod och kysste varandra i hissen på mitt jobb för några veckor sedan.
  Problemet är dock att dom inte är gifta med varandra och så glömde dom bort att hissen är av glas ?

  Tycker så synd om personerna dom är gifta med.

   Jag hoppas verkligen att du har berättat för dom som dom är gifta med att deras man/fru är otrogna?

    Nej fy, skulle inte vilja bli inblandad om jag inte är en närstående. Har också sett mycket prassel på jobbet mellan redan upptagna parter men jag håller mig utanför så gott jag kan. Har tappat lite respekt för en del arbetskamrater p.g.a detta faktiskt.

    Not your circus not your monkeys

     Älskar det här, har snott det från den som postade det här inte tidigare (kanske var det du). Hjälper verkligen när jag inte vet vad jag ska göra, haha.

    Jag personligen har inte berättat det.
    Men det var flera som såg det och en av dom är nära vän med mannens fru, som jag förstått det har dom varit vänner sen lågstadiet så hon har berättat för frun. Hörde att hon slängde ut honom och att han bodde på hotell ett tag, vet ej om det är sant.

    Mannens fru berättade det för kvinnans man.
    Båda paren har barn som går i samma klass, så dom känner varandra lite antar jag.

    Men varför skulle hon berätta det? Hon har väl ingenting att göra med vem som kysser vem? Jag tror att du har blivit extremt sårad och sviken Lisa, därför reagerar du såhär. Det verkar som det hände nyligen eller så har du aldrig kommit över det.

   Fy fan vad äckligt.

   Usch

  Men alltså ingen har väl sagt något om otrohet? En singel kan ju bli kär i en singelkollega?

   Inte här! ?

  Är idag gift med mannen som var min chef för snart 12 år sedan ? tre barn tillsammans. Arbetade dock som reseledare och där finner sjukt många varandra ❤️

   Vi med! Men vi jobbade inte i samma team, men på samma destination. Lite smyg i början då framförallt jag var trött på att inte ha ett privatliv. Sju år senare är vi gifta <3

  Min sambo och jag träffades på jobbet. Jag slutade på den arbetsplatsen strax efter att vi officiellt blev tillsammmans, men vi jobbade ihop under de två månader vi dejtade. Vi har varit tillsammans i snart 7 år och har tre barn!

  Jag har tre positiva erfarenheter av jobbromanser och tänker att det är ett naturligt sätt att lära känna varandra? Jag och de har alla varit singlar så inga andra drabbades av det. Den första av dem blev jag hopplöst förälskad i medan han bara ville ligga så där blev mitt hjärta tillknycklat men såhär ca 15 år efteråt är jag glad för erfarenheten. Kollega nummer två och jag fann varandra efter att båda separerat med något halvårs mellanrum och gav varandra stöd och närhet när vi behövde det som mest, vi är fortfarande vänner idag. Den tredje hade jag en kort fling med på mitt nuvarande jobb och såhär ett par år efteråt är vi fortfarande goda kollegor och kommer bra överens.

  Nej för fan! Har dessutom så svårt att bli kär.

  Träffade min man på jobbet för snart 13 år sedan. Vi höll det hemligt till början men lite svårt när även min mamma jobbade på samma jobb och jag bodde även hemma ?

  Inledde en kk-relation med en kollega (vi var båda singlar) vilket var väldigt spännande! Det tog slut när jag träffade min nuvarande sambo men vi är goda vänner än idag ?

  Samma här.

  Vi pratade om det så sent som igår, min man sa ”om man umgås 40h i veckan och hittar någon med samma humor etc. Klart det kittlar lite? Man är väl mänsklig?” Sen behöver man ju inte ta action på det, såklart.

  Men utöver det fullt mänskliga så får jag väl lov att erkänna att jag är lite trött på par/relationer/romanser på jobbet, min chef har sin fru på jobbet = ? Ingen gillar henne, ingen törs säga något, ingen är hennes chef pga min chef är högst upp.

  På mitt gamla jobb var det rent incestuöst, ett triangeldrama som CHEFERNA fick reda i pga det gick ut över alla andra, vid ett annat tillfälle mötte två personer som utgjorde ett 100% olämpligt par (båda i relation, ena chef andra nyanställd) på en restaurang när jag var ute med min man ”oj hehe… tänk att möta dig här….” Mm.. Tack för den infon jag helst hade sluppit. ?

  Nä, det finns en hel värld utanför arbetsplatsen? Bajsa inte där du äter.

   Jag håller med dig, men å andra sidan är det lätt för mig, som inte är intresserad av att träffa någon, att göra det.

   För frågan är hur man träffar någon som man blir kär i/intresserad av? Nätdejting eller krogen funkar verkligen inte för alla. Själv måste jag träffa folk i mer naturliga sammanhang för att få den typen av känslor överhuvudtaget. Och tar man bort jobb och studier, vad finns då kvar? Hobbyaktiviteter? Men det vore ju störigt om alla kom dit för att ragga…

    Jag kan absolut se att man träffas och inleder en relation på jobbet, men av flera olika skäl tycker jag att åtminstone den ena borde flytta på sig när det blir något eller om det skiter sig med en gång.

    På min förra arbetsplats fick vi följa två människor från förälskelse till tre barn till separation till träffa någon ny.. Chefer fick medla och scheman fick specialanpassas, alltså? ?

    En av cheferna försökte få sin partner anställd, vi fick sitta och lyssna på deras tjafs på frukost/lunchrast. ”gulligt gnabb” – eh nej, privatliv, ta skiten hemma.

    Har även haft familjedraman då en chef tog in sin dotter, som föll för och gifte sig med en annan anställd. När hennes son sedan började jobba hos oss och föll för en kvinna som tydligen var fel, så blev det både chefen, dottern och den nya svågern som gaddade ihop sig mot den ”nya kvinnan”.

    Ja, ca 100 anställda, jag var där i tio år, sån jäkla cirkus ?

   «Har sin fru på jobbet”?

   Som i att hon jobbar där och alltså är din kollega?
   Eller ”har” han henne liksom sittande där?

    Hon jobbar också, men mest lägger hon sig i vad alla gör och skapar dålig stämning.

    Tanken var dock god från början, han äger företaget och hon kom från helt annat håll och ville ”börja nerifrån” för att verkligen lära sig och förstå allt och kunna hjälpa honom driva företaget.

    Hon kan inte driften, hon är en skitdålig ledare och hon är en energitjuv helt utan känsla och filter, men ändå sitter hon ”högst upp”.

  Min man var min chef när vi lärde känna varandra, han bytte dock tjänst efter någon månad och vi blev ett par efter ytterligare en tid när vi träffades igen på en företagsfest ?

  Mona kompis Marcelo (eller vad han nu heter. Som jobbar m smink o youtuber) ska vara med i värsta bilföraren. Ooooo så stolt hon borde vara nu då ??

  Skulle bli väldigt obekväm om någon stötte på mig på jobbet, för mig är mitt jobb ett ställe jag vill vara bekväm och avslappnad och skulle inte var det i en sådan situation. Däremot bryr jag mig inte om andra skulle ha relationer eller om folk är otrogna eller vad det nu kan vara, inte mitt problem.

  Oj, har sett så mycket otrohet på mina fd arbetsplatser så det är sjukt.
  Så vanligt. Jag jobbade inom mediabranschen om det kan ha betydelse men tror inte att det spelar någon roll var man jobbar.
  På fester, konferenser var det mer regel än undantag.
  Gift eller singel spelade ej heller någon roll.

   Japp, har sett så mycket att det faktiskt skadat min tillit till folk i de avseendet.

    Jag får skadat förtroende av det här kommentarsfältet och alla andra som fylls av ”jag är så kär i min kollega” etc. Har ingen som är i ett förhållande byxorna på? Får ångest

     Men kär i betyder inte otrogen! Det är naturligt att få känslor för andra, betyder inte att man gör något av det. Har faktiskt bara sett olyckligt kära i kollegor här, eller singlar.

    Ja, det är faktiskt lite deprimerande.

  Läste en amerikansk artikel om att kvinnor gärna flirtar lite med någon utvald kollega av motsatt kön utan att nödvändigtvis inleda ett fullfjädrat förhållande då det kunde innebära fördelar såsom att den mannen tog med kaffe till henne, tog hennes sida på personalmöten osv. Fenomenet kallades ”work husbands”.

   Mhmmm måste skaffa mig en work husband, lät otroligt.

  Någon som vet på vilken klinik Bianca Ingrosso har förstorat sina bröst på och hur stora implantaten är i cc?
  Den senaste månaden har man sett tydligt vilken perfekt, implantat klyfta hon fått. Dessutom syns läkningsbh:n i hennes vloggar. Men har inte hört huruvida hon nämnt vilken klinik hon gjort dem på. Vill ha tips på kliniker! 🙂

   Spelar väl ingen roll? Och HUR skulle nån veta? Du får nog googla runt själv.

   Klyftan kan inte kirurgen lösa, den kommer se exakt likadan ut som den du har nu fast med mer fyllning. Skinnet sitter fast i bröstkorgen som det sitter, och det här ändras inte av implantat, vissa har bredare mellanrum, vissa smalare.
   Min kirurg var oerhört tydlig med det, tuttarna blir efter dina egna förutsättningar, han gav bara råd om storlek som såg proportionerligt ut till min kropp (jag ville ha ett naturligt resultat) och mina tuttar blev fantastiska.

  Träffade min sambo på jobbet. Han var skild sen ett halvår tillbaka när vi fick upp ögonen för varandra. Så vi hade jobbat ett tag ihop innan något hände.
  Ibland är det bökigt men för det mesta gillar jag att jobba ihop med honom, vi kan alltid räkna med varandra och är ett väldigt bra team.
  Våra kollegor vet om det, det spred sig snabbt. Vi skulle aldrig stå och ta på varandra eller så på en fest eller konferens. Sen kan vi prata om saker som innefattar vårt privatliv, tex vad vi ska köpa med oss hem osv med andra kollegor som vi står nära.

  Här är jag två roliga historier att dela. Den ena var min mormor som hade en affär med sin chef, hon var hans sekreterare. Tack vare affären finns min mamma och i sin tur jag då. De uppdagades inte förrän långt senare tyvärr så min mamma visste inte vem hennes riktiga pappa var.

  Jag själv har också haft haft en kortare romans med en kollega. Han refererade alltid till ”bossen” när han nämnde vår chef. Visade sig senare att vår chef var hans mamma (vi var båda i 20). Vid ett tillfälle gick vi in i hennes arbetsrum och hade sex. Han sa det var lugnt. Rätt som det var knackar det på och det var hon. Hon förstår vad vi håller på med och säger att hon inte ska störa och fortsätt ni så går jag. Haha, måste ändå älska att hon tog det så bra. Och ja, det var galet men jag var 20.

   Huh? Så man fattar inte bättre än att ha sex på chefens rum när man är tjugo? Det är ju bara skitkonstigt.

    med chefens son dessutom. Vilken mes till morsa som tillåter sonen bete sig så på jobbet. Han fick nog betalt för att enbart befinna sig på arbetsplatsen.

  Träffade min partner på jobbet. Vi är idag gifta och har barn 8år senare. Jag var i en relation när vi träffades, där jag utsattes för psykisk misshandel, som jag än idag bearbetar.

  Tror helt ärligt att jag inte hade levt om det inte var för att hen fick mig att våga ta steget och lämna. Ångrar absolut ingenting och är lyckligare än jag någonsin varit i mitt liv.

  Vad har ni för yrken?! Jag är jurist och har jobbat på flera olika arbetsplatser och aldrig sett någon som vare sig flirtar eller ”värre” med varandra.

   Gissar att du inte jobbar på byrå? ? Funnits flera par på de byråer jag varit på även om många hållit låg profil, i vissa fall har den ena slutat efter ett tag för att det kanske inte varit så passande..

    Haha nej, aldrig byrå bara domstol och kommun – är kanske mer fartfyllt (på många sätt) i byråvärlden ?

     Jag såg mycket på kommunen dock. En gift chef som pillade på en sommarvikarie på en AW. En gift sekreterare som smsade med en gift manlig kommungubbe.

      Kanske bara jag som är ouppmärksam ?

   Jag är också jurist! På domstol. Har inte sett folk flirta heller men vet att två kollegor dejtade länge i smyg. Det slutade dåligt men även det har de dolt bra. Och några andra kollegor hade sex efter en AW. Blir lite nyfiken på hur mycket som pågår som jag inte får här talas om alls 😉

   Vill också veta haha. Min arbetsplats är så tråkig, hade kunnat döda för en kontorsromans.

   Lärare.. I skolan händer det grejer kan jag lova! ? (obs, ej sett otrohet, därav smiley).

   Jobbar på myndighet och har inte heller sett nåt! Men vi har typ en aw om året samt en ”fest” där alla går hem vid 20 efter ett glas alkoholfritt bubbel. Jag vill såklart inte att någon ska vara otrogen men det vore kul om ett par av singlarna åtminstone kunde ha nån romans så vi andra kunde få skvallra lite?

   Jobbar på bank, händer en heeeeel del ??

  Jag är så oerhört attraherad av en kollega. Det är så oerhört jobbigt men samtidigt blir det ju så mycket roligare att gå till jobbet för att han är där. Det kommer aldrig hända något även om det skulle visa sig att han kände samma sak för mig. Inte värt att splittra på två familjer pga lite attraktion. Hoppas istället att jag och sambon hittar tillbaka till varandra på riktigt när småbarnsåren är över.

   Ugh så sorgligt, önskar att du o kollegan får ihop det och har ett kul liv tillsammans. Verkar så hemskt att vara fast i en tråkig situation med en partner hemma när man egentligen har träffat någon som är en bra match på jobbet. Tror att de man träffar på jobb ofta är en mycket bättre match, det är ju en person som man umgås med dagligen och som på så vis verkligen känner ens vardag och ens personlighet. (Har en kompis som gift sig med en man hon träffat via bekanta – och hon säger att hon inser nu att hon aldrig hade gjort det om de varit kollegor. Då hade hon direkt förstått att han inte är rätt man för henne).

    Men det behöver inte vara sorgligt. Man har ju medgångar och motgångar i ett förhållande och småbarnsåren är tunga. Vi hade det också kämpigt då men sen så kommer man ut på andra sidan! Jag har haft känslor för flera andra personer under mitt förhållande, bl a en tidigare kollega, men det betyder ju inte att man skulle funka ihop långsiktigt. Tycker M har en sund inställning! Och det ÄR roligare på jobbet när en kollega får det att pirra lite?

    Men självklart lär man känna sin partner bättre som man delar livet med!
    Tycker inte man ska hålla ihop till varje pris och leva i ett dött förhållande hela livet men tror ts gör rätt som inte splittrar sin familj för attraktion. Även den reaktionen skulle bli tråkig vardag till slut (iaf delar av tiden).

  Har också sett mycket otrohet på arbetsplatser. Till och med en fd chef till mig (kvinna) som är gift hade det lite trevligt med en betydligt yngre kollega. Jag har haft ett par flirtar också men då har både jag och dem varit singlar. När jag slutade hörde en av killarna av sig och frågade ut mig på dejt, men vid det laget hade jag inlett en seriös relation så det blev inget med det.

  Träffade min man på jobbet. Jobbade ihop under några år och sen insåg vi att vi ville något mer.

  Jag ”hittade” en kollegas man som hade kört fast i snön med sin kvinnliga kollega på en liten oplogad skogsväg då jag åkte hem från stallet en vinterdag. De var båda två snofsigt kontorsklädda(han var chef för ett stort företag i grannstaden) . Jag drog loss dem och låtsades som om det regnade. Som tur var kände han inte igen mig men jäklar vad dåligt samvete jag hade sen när jag mötte hans fru dagen därpå på jobbet, Bestämde mig för att inte säga något……

   Jag sprang in i ett av telefonbåsen på jobbet lite i stress utan att kika om det var upptaget och sprang då rakt in två kollegor i en kyss ? Både de och jag blev chockade och jag bara stängde dörren och tog ett annat rum ? Båda gifta och ja det var på arbetstid

  Enda personliga erfarenheten är att min före detta sambo hade en relation med sin kollega i flera månader bakom min rygg och sen lämnade mig för henne. Så nej jag förknippar inte relationer med kollegor med något ”härligt”, spännande eller positivt. Det är också min generella uppfattning att relationer med kollegor tyvärr nästan alltid sker mellan personer där i vart fall en av dem inte är singel. Vidrigt med andra ord.

   Med det sagt så ser jag inget fel i att träffa sin kollega under förutsättning att båda är singlar och man sköter det snyggt, dvs på jobbet är man kollegor och inget annat!

   Fy hur fick du reda på det? Har också uppfattningen att det ofta sker bland kollegor som redan är upptagna. Kan få lite ångest när jag tänker på kvinnor som kanske limmar på min sambo på hans jobb.

  Fy detta väckte min ångest! Jag skrev till en manlig kollega på messenger igår och frågade om han ville ta en fika eller öl. Han läste det aldrig men jag tog bort det jag skrev och ber faaan till gudarna att han aldrig upptäcker detta bland meddelandeförfrågningarna.

  Har hela dagen haft sådan ångest. Det värsta är att jag är genuint intresserad och kommer skämmas ögonen ur mig när vi ses igen (jobbar på olika enheter). Jag skippar nog nästa APT om dryga veckan.

   Varför tog du bort det?

    Vet inte fick sådan ångest.. Men nu har jah ångest över att ha tagit bort och hur jag ska förklara bort detta ?

   Du ser inte att han läst det förrän han godkänner meddelandeförfrågningen så det är möjligt att han sett ditt meddelande innan du raderade det.

    Men neej nu fick jag ännu mer ångest. Jag får skylla på fylla och säga upp mig.

   Nej men skäms inte! Det är bara modigt och fint att våga ta steget och gå efter det man vill ha! (Om man är singlar, vilket jag antar ni är).

    Ja det är vi. Skulle aldrig skriva ngt till ngn som är upptagen.

  Man ska inte begå h#r där man jobbat och bor var ett motto jag försökte följa när jag va singel

  Beror ju på vad man jobbar med och vilket livsstadie man är 🙂

  Under studietiden raggades det massor på mitt extrajobb. Skiiitkul! Min sambo är min gamla kollega. Nu har vi båda gått vidare till andra yrken. Det var kul att vara runt 20 och dra till extrajobbet med alla snyggingar haha..

  På det jobb där jag är idag tror jag inte det raggas bland oss anställda i alla fall ?.

  Har hemlig romans med min kollega. Väldigt trevligt! Dock typ mest KK, så när det tar slut lär vi bara fortsätta va kompisar.

  Träffade min nuvarande på jobbet. Vi höll det hemligt och det var så spännande.

  Kollegorna misstänkte ingenting, sa de iallafall för jag tyckte inte att vi var så duktiga på att vara hemliga ?

  Nu är vi sambos och har nyligen köpt vår första bostadsrätt ❤️ Jag är så lycklig.

  Vilken tur att hon var/ är tillsammans med sin man och inte någon annan hahahaha

  Min man anställde mig en gång i tiden. Vi jobbade ihop i drygt ett år innan vi tog steget och erkände våra känslor för varandra, då hade jag bytt arbetsgrupp och hade en annan chef, men vi var fortfarande kollegor på en väldigt liten arbetsplats. Han var singel från början, och jag avslutade min relation när jag insåg att jag hade känslor för en min kollega. Hade dock inte på något vis agerat på känslorna så otrohet var det inte.

  Till sommaren har jag och den numera före detta kollegan varit tillsammans i sju år och vi väntar vårt tredje barn. Så det blev himla bra. Ser inget konstigt med att träffa sin partner på jobbet. Man tillbringar så mycket tid med sina kollegor, på samma sätt som man skaffar sig vänner på jobbet så faller det sig rätt naturligt att man kanske träffar kärleken där också.

  Hade inte velat starta en romantisk relation med en kollega tänk vad jobbigt om det går dåligt, man kanske blir dumpad. Svårt att undvika exet då, Så jobbigt att gå till jobbet då, nej att dejta en kollega låter som det kan komplicera ens liv för mycket. Sen skvallras det ju en hel del på vissa jobb och det vill man ju inte bli föremål för.

   Har inget emot att bli skvallrad om ?

  Flirtar med en kille på mitt nya jobb just nu. Osäker på om något kommer hända dock, mest spännande.

  Min dåvarande + 17 är äldre gifta kollega är nu min man och bästa vän. Pappa till mitt barn. Vi spenderar typ all tid tillsammans men ändå saknar jag att höra hans fotsteg i korridoren och hoppas att han var påväg mot mig. Eller de diskreta blickarna vid morgonkaffet. Eller följer åt samma håll efter jobbet. Tror det är väldigt lätt att bli kär på jobbet.

   Blev ihop med min kollega för 17 år sedan och vi är gifta med två barn.

    Vi HAR två barn! Härligt syftningsfel det blev ?

  En kille på mitt förra jobb (stort CRO I**ON i Sthlm) hade förhållande med 3 tjejer samtidigt på 3 tjejer samtidigt på jobbet som alla blev avslöjade för varandra och började skicka anonyma brev till varandra till cheferna men även till andra kollegor. Killen hade samtidigt gravid flickvän i Gbg. Var en cirkus utan dess like ett tag. Killen fick till slut sparken.

  För jättelängsen träffase jag en kille när jag gick ut från jobbet, hade aldrig träffat honom innan men det jobbade åas över 1000 pers där så inte så konstigt kanske, vi kollade på varann och sa hej. Attraktion från första sekund från mitt håll. Dan efter sökte han upp mig och vi började prata, varenda ledig sekund på jobbet pratade vi. Sen nämnde han att han var gift och hade en dotter och jag försökte hålla det vänskapligt efter det, men det var så svårt! Han bjöd ut mig och jag nobbade i typ 10 år innan jag inte kunde stå emot mer, SÅ dåligt samvete efteråt men attraktionen finns fortfarande där och det är svårt att låta bli än idag (det hände något typ 4 ggr, sexuellt en endaste gång dock, anser dock att de andra gångerna var värre eftersom det var en sån emotionell gre jag var dock singel..) har lyckats hålla mig från fler snedsteg, men det är svårt.

   Vilket as…

  Blev ihop med min kollega för 5 år sedan, är fortfarande tillsammans och har en 1,5åring tillsammans. (Fortfarande kollegor än idag?)

  Tillsammans med min kollega. ? Lämnade våra x för varandra. 6 år tillsammans nu och 2 barn. Bästa vi gjort ❤️

  Är tillsammans med min kollega, båda avslutade sina relationer innan vi gjorde något och nu ska bo tillsammans inom kort. Så ja det händer ju tydligen att man blir kär på jobbet, fast jag inte alls hade tanken att det skulle ske 🙂

  På jobbet är man ju ofta en annan roll är privat. Man kan välja precis vem man vill framställa sig som. Man kan fly vardagslivet. På jobbet finns inga barn att uppfostra, inget hushåll att ta hand om osv.
  Kollegorna känner ju bara en sida av en, om man då inte umgås privat (vilket de otrogna sällan gör).
  Att vara singel och träffa en singel ser jag absolut inget fel i när man är kollegor.
  Mer än att jag skulle tycka det var sjukt jobbigt att ha respektive på min arbetsplats.

  Men har aldrig förstått de som antingen är otrogna (speciellt om det dessutom sker på arbetsplatsen) eller de som är föremål för otroheten. Har själv drabbats. Och skulle aldrig kunna njuta av det med vetskapen att någon annans liv rämnar. Eller att det är barn inblandade.
  Och att välja någon som inte pallar trycket? Som väljer otrohet som lösning på sina problem. Fegt och sjukt avtändande för min egen del.

  Och tycker visst man kan styra sina känslor. Eller ja, man kan tygla sina lustar. Och man ska inte förringa att stanna vid fantasier. Och man kan bli förälskad i någon annan fast man har förhållande. Tror många drabbas av det. Bara det att man väljer att inte agera på det. På grund av att man står över sina känslor och kan förstå konsekvenserna av sitt handlade.

  Åh jag hade en kollega en gång i tiden som jag blev så förälskad i. Han var så rolig och charmig och vi hade så kul ihop. Egentgien var han inte alls lon typ, men vi klickade så otroligt bra med varann. Jag var singel, men han var i en relation sedan lång tid tillbaks. Vet att hans relation knakade i fogarna, men de hittade på ngt sätt tillbaka till varann och hon blev gravid i samma veva. Jag trodde nog egentligen att allt var inbillning från min sida. Att han bara delade min humor, för det hände aldrig något mellan oss. Men, jag fick senare förstå i samtal med andra kollegor att hela arbetsgruppen hade sett att det var något mellan oss. Jag tänker på honom ibland, och jag är glad att han redde ut sin relation (de lever fortfarande ihop) men såklart kan jag tänka vad som hänt om han varit singel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.