Strand och styrka med Elin Härkönen

Leker ni också så här med era vänner när ni är utomlands?
Busar loss på stranden?
Ja, jag med!!!!
Tyvärr antar jag mer skepnaden av en pankopanerad säl, där jag ligger och vältrar mig i sanden. En kullerbytta kan jag kanske få till, men det är också allt.
Jag skulle förmodligen rulla över någon unges jävla sandslott också och så har det helt plötsligt blivit dålig stämning bland dynerna.

Elin Härkönen och Anthony Yigit är idag ett par, men deras relation tog sin början när de båda medverkade i programmet ”Elitstyrkas hemligheter”.
Vänskap ledde till kärlek och nu verkar de vara ”craycray” i varandra.
Och på tal om Elitstyrkans hemligheter. Jag är HELT hooked! Jag har till och med börjat titta på den brittiska versionen i väntan på fler svenska avsnitt.
Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men än så länge så anser jag att den svenska versionen håller än både högre och bättre klass än den brittiska.
Det var samma sak med brittiska Legomasters.
Så dåligt, det gick inte ens att kolla klart.

Jag undrar lite över hur det kan komma sig att jag sitter bänkad framför Elitstyrkas hemligheter, samtidigt som jag blir rastlös framför de allra flesta andra program, där jag gärna vill göra saker under tiden som programmet rullar.
Krig, förnedring och människor som gråter – ja, det verkar vara min melodi.
Borde jag ta upp det med min psykolog? 😉

50 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej då! Jag kollar bara på dokumentärer om seriemördare så du är safe ?

   Så skönt att det finns en människa till som sitter och kollar på seriemördare?

    Älskar alla dokumentärer. Seriösa som oseriösa.

    En soulmate! Trodde jag var ensam haha. Jag vet inte varför men är helt besatt ?

     Ensam? Väldigt många tittar på sånt. (Ja jag med) ?

   Bränner de serietidningar? Varför gör de det?

   Hit med de bästa dokumentärerna!!

    Världens historia på SVT är en grymt bra dokumentärserie.

  Vi kollar också på elitstyrkan, SÅ bra! Slam är en snygging…

  Min favorit är nr 12 (Susan) som verkligen inte framhäver sig själv men är så duktig. Tycker om att få veta lite mer om dem, som sjuksköterskan som blivit misshandlad av sin mamma under uppväxten, det ger en förståelse för deltagarna. Jag tycker svenska versionen är mer mänsklig än de andra. Elin härkönen var ingen favorit när hon var med, dock. Har jättesvårt för henne utan att riktigt veta varför

   Har kollat på alla versioner av Elitstyrkan jag kunnat hitta???, svenska, engelska, danska och australiska och den svenska är ju helt klart den med minst aggressiva instruktörer?. Lite kul att både danska och australiska har en ”kändis”-säsong (dem danska instruktörerna va ju dock BETYDLIGT snällare mot ”kändisarna” än de vanliga rekryterna i de andra säsongerna)

   ..undrar vilka svenska kändisar som skulle ställa upp om svenska elitstyrkan hade en ”kändis”-säsong?

  Beiga morsor? Är det inte jävligt hur ätstörningar har normaliserats?

   huh?

    Podden! Första avsnittet var btw sååå rörigt. 10 olika samtal samtidigt på gång, fram och tillbaka, upp och ner. Ellinor började prata om vad som är grundläggande i en relation men kom aldrig fram till saken, hopp till varför de ska flytta från huset, hopp till Benjamin Ingrosso, hopp till Melinas uppväxt, hopp hopp hopp. Saknade verkligen ett traditionellt ”vem är du”, trodde jag lyssnade på dubbelspeed men nej.

   Jag ska lyssna (orkar bara lyssna på deras bonus avsnitt).
   Det första jag reagerar på, Melina säger ”jag har en bästa vän som lider av det (ätstörning) väldigt grovt tyvärr.” Hon pratar såklart om Bianca. Så där var det svaret, hon spyr som aldrig förr.

    Jag fortsätter, den andra beiga bruden (vad heter hon) fick panikattack för att hon fick en massage, hon gillar inte när folk tar på hennes kropp.

     Då kanske man inte ska gå på massage? Det är ju lite det som det går ut på

   Ja, jag tycker inte att Melinas levnadssätt låter helt sunt.

  Kan vi diskutera Wahlgrens Värld? Bianca säger i senaste trailern (finns på Biancas insta) att anledningen till att hon inte lämnar Philip är att hon inte vill bli som Pernilla.

  Tycker tvärtom att hon har skapat en exakt kopia av sina föräldrars ohälsosamma förhållande. Om hon ville bli annorlunda skulle hon ha gjort slut för länge sedan.

   Det är ingen i den familjen som lyckas med förhållanden. Pernilla, Linus, Niklas, Peter, Bianca, Benjamin, Oliver osv.. Singlar allihopa eller så separerar de till och från bara, alla Wahlgrenarna har så struliga/märkliga kärleksliv. Lite konstigt med tanke på att Christina och Hans har varit tillsammans på ett i typ 60 år och utan några offentliga skandaler i äktenskapet.

    Som alla vi andra då med andra ord ?

   hahaha ja verkligen.

  Är det fler än jag som reagerat på Maja NLs hopp från L’Oréal till Sensai på samma vecka och hur hon direkt börjar prata om hur hon prioriterar kvalité före kvantitet och hur hon pratar om att Sensai har hudvård och är så bra för huden? Menar hon då att L’Oréals hudvård är skit?

   Jaa jag reagerade också på det

    Indirekt så dissar hon ju L’Oréal och det låter inte alls som hon stått för deras varumärke. Inte smidigaste övergången…

   Detta gäller väl mer eller mindre alla flunsor. Noll trovärdighet. Allt för pengar

    Maja N-L är väl å andra sidan en av dem som verkligen har trovärdighet.

     Ja och man fick verkligen intrycket av att hon lämnade L’Oréal för Sensai eftersom det var hejdå L’Oréal ena dagen och ”nu är jag ambassadör för Sensai” den andra.

      Jag antar att sådant tar ett tag, det ska skrivas kontrakt, det ska kollas med jurist osv. Hon lämnade nog Loreal pga kontrakt tog slut eller så fick hon bättre betalt. Men det var nog bestämt sen ett tag tillbaka.

       Ja absolut att det tar tid emellan alla steg, men utifrån så ser det inte så bra ut att det officiellt sker med bara några dagars mellanrum på instagram.

   Hon sa ju dock att hon tidigare jobbat med stora och bra märken inom skönhet innan, då tolkar jag att hon menar bland annat Loreal.

    Jag tolkade det som hon pratade om hudvårdsmärken, typ Filorga och Clarins. L’Oréal är väl dock mer smink än hudvård och har aldrig sett att hon gjort reklam för deras hudvård.

  Jag kan inte se bilden på Cams text men gissar att leken består i att Elin står på händerna som hon brukar göra överallt. Så busigt!

   Jag gick in på Elins insta någon gång och det var en person som typ frågade om det var det enda hon kunde göra. Tyckte det var träffande och rolig kommentar. Elin tog det inte skämtsamt men de få gånger jag varit inne på hennes insats så har det bara varit stå på händer som gäller. Jag tycker hon skulle vinna lite om hon kunde driva med sig själv lite där. För övrigt hon verkar urtrist och fattar inte varför någon vill se vuxna människor stå på händer och göra olika akrobatiska övningar.

  ????

  Nej, jag klarar inte av den människan. Det känns som att hon gör allt för att bli känd. Hon känns inte äkta.

  Nellie B har ”unnat” sig en bil. Köpte de inte dyra bilar för bara nåt år sen? Det töntigaste jag vet är folk som visar upp sina nya bilar och tycker att de är coola haha

   Till skillnad från andra som sitter och svär i sin bil gör han något. Men det kanske man inte får, får då kan ju någon stackare bli ledsen.

    Man kanske ska låta polisen sköta det istället för att bruka våld?

    Det går ju bra att spela hjälte när polisen är tre meter bakom och klientelet är fredligt. Den mannen är en pajas. Hade han dragit i min arm….

    Polisen var ju där. Jan som har en viss följarskara ville ställa till med en scen för att han visste att skulle få medhåll från sina följare.

   Otroligt bra agerande av honom. Väldigt sällan man ser en såsse göra något vettigt för samhället.

   Han är patetisk.

    Ett rikt svin som uppfostrar en bratt till son o s v. J-E är ett stort skämt.

  Trodde de va omodernt med kalsongerna under badbyxorna ?

  Jesus vad högt ljud det alltid är på instagramklipp.

  Själv är man lika graciös som ett kylskåp ?

  Är det någon som vet om Elin kan stå på händer?!

   Hela hennes personlighet är att kunna stå på händer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.