Bröllopsdags hos familjen Montazami

Under helgen som gått knöt Sara Montazami hymens band med sin Diego Valdivia. 
Ceremonin ägde rum på underbart vackra Hilton Los Cabos Beach & Golf Resort, beläget längst ner på den mexikanska halvön vid Cabo San Lucas.

Här kommer en bildkavalkad från Sara och Maria Montazamis Instagramkonton:

 

Bröllop i paradiset – why not liksom? ?

89 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Aldrig förstått hysterin kring bröllop?
    Blir helt matt av bilderna.
    Fint att gifta sig och hitta sitt livs kärlek, men allt omkring stora bröllop känns så krystat.

    Såg Paris Hiltons nya serie om hennes giftermål som var helt galet.

      Älskar bröllop! Svinroliga fester för fan ?

        Haha du låter som en wedding crasher.

        Det är väl därför folk går på bröllop. För gratis fest, mat och sprit. Måste gästerna betala för kuverten blir det liv i luckan.

          Hur vanligt är det att man får betala för att gå på bröllop?

            Nya trenden online är att hänga ut bridezillas och i usa verkar det tyvärr vanligare än man tror. Sett inbjudan där värdet på presenten de ger avgör vad du får äta ?

              Jag bor i USA och har aldrig hört talas om eller varit på bröllop där man måste betala för sitt kuvert och jag har varit på väldigt många bröllop här, och har 5 stycken nu inom ett par månader.

        Svinroliga fester? Nja. En middag bredvid någons kusin som man varken mött eller har något gemensamt med. Sen tusen tråkiga tal och lekar som bara är kul för brudparet. Sen en fest iofs men svinroliga vet jag inte.

          Haha, eller hur. Bröllop är då det tråkigaste. Och nej, jag är inte tråkig, jag är rolig med folk jag trivs med, inte med någon morsas kusin som är tre gånger så gammal som jag själv i stelt prat mellan nervösa tal. Bröllop är ren artighetsplikt mot de som gifter sig, inget annat. Går gärna på fest med mina vänner eller typ en rave – men bröllop? ? Isf kan man fan inte ha haft kul.

            Då kan det bero på tråkig inställning hos er eller tråkig fest/deltagare.

            Jag tycker det är kul att prata med nytt folk och har tyckt att placeringen varit bra på de bröllop jag varit på. Bra blandning och match vid bordet, har alltid haft iaf en jag känt sen tidigare också vid bordet vilket ju underlättat. Vissa tal kan vara tråkiga, men oftast tycker jag de är fina eller roliga. Många som spexar, vilket jag tycker är kul. Det är glädje och kärlek i det, tycker det är fint att uppleva. Maten har varit god, drycken likaså. Efter maten är det mingel, musik, dans och bar! Trevliga miljöer, god stämning och blandad publik. Jag älskar det iaf ?

            Och nej, hade då verkligen inte gått på ett bröllop där man betalar kuvertavgift dock, lol. Antingen får man hålla det litet och bjuda på lite mat i en park eller trädgård, eller så får man betala för festen man vill hålla. Tycker jag. Det är bara att spara annars. Känns svenskt och fult att ta ut en avgift

            haha verkligen!!! jag älskar fest i vanliga fall men alla bröllop jag har varit på har varit så tråkiga och stela. Stel klädkod, tråkig bordsplacering, tråkiga långa tal, lekar som inte någon vill leka egentligen.. ja, man är verkligen bara där av artighet.

        Festen som fortsätter när brudparet har åkt i väg till bröllopssviten brukar vara rolig. Gratis bar och människor från alla generationer då vet man aldrig vad som händer?

    Det ser fantastiskt ut! Hon är en mkt vacker brud!

    Så fint brudpar ? och vilket drömbröllop ?

    Wow, hon är verkligen sååå vacker ??

    Sånt bröllop skulle jag vilja ha, tyvärr så är det ekonomin som sätter gränser, men drömma får man.

    Man blir glad av bilderna ?

    Gud va jag önskar att jag va rik

      Om pengar får mig att slösa på det sättet så hoppas jag aldrig att jag blir så rik. Visst fina bilder och antagligen ett minne för livet men till vilket pris?

        För dig kanske det är att ”slösa” medan andra vill lägga pengar på bröllop

          Men det är väl klart att olika människor gör olika val.

    Unpopular opinions om bröllop?
    Jag kan börja:
    Människor hittar partners, gifter sig, separerar och skiljer sig hela tiden. Kärlek är inget unikt eller speciellt fenomen. Förstår inte vad man har för behov när man måste ha andra att se på när man säger ”ja” till sin partner.

      Nej men vilken tråkig åsikt att dela just här ?

        Jag har tidigare tänkt att ställa frågan i öppet spår för att jag funderar på samma sak varje gång bröllopsfoton dyker upp i olika flöden. Tyckte den passade bra här med tanke på temat. Knappast läser Familjen Montazami heller och det är inget personligt riktat mot just deras bröllop utan om bröllop i allmänhet, ett fenomen jag inte alls förstår mig på.

          Nej men var ändå en tråkig och bitter kommentar ?

      Människor som tycker att det är ”sååå roligt” med bröllop är de som har de tråkigaste bröllopen

        Hur går det ihop? Om man tycker att bröllop är sååå tråkigt, så blir det väl precis det, tråkigt. Men om man tycker bröllop är sååå roligt, så går man väl ”in for it” mer och skapar ett skitkul bröllop? Jag tycker själva vigseln kan vara lite halvtråkig men bröllopsmiddagen och festen är ”sååå roligt” definitivt ?

          Det roligaste bröllopet jag har varit på var där paret inte tyckte att typiska bröllop är roliga. Blev en grillfest på stranden. Inga tal, ingen gästlista, ingen klädkod osv. Jättetrevligt.

            Låter skitkul! Det är väl lite det jag menar dock, man skapar ett kul bröllop om man tycker att bröllop är roligt! Sen har, såklart, alla olika syn på roligt. Jag har varit på svenska, grekiska, turkiska och ett eritreanskt bröllop, alla var roliga och världens fest. Kanske är tristare om har vänner som gillar det annorlunda och inte vill ha så mycket ståhej på festen ?

            ”Ingen gästlista”? Kom bara random strandbesökare då?

              Ja typ. Någon tog med sin kompis och dens partner när de kom, en annan stannade och frågade vad vi firade och han stannade kvar och tog en öl med oss, folk kom och gick under kvällen.

                Själva inbjudan var lite mer lös också. Vi är här den här kvällen för att fira att vi gifter oss. Kom om du vill, ta med ett gott humör, osv.

        Jag håller faktiskt med. Och sen går de runt och hävdar att ”allaaaaa gästerna tycker vi hade det roligaste bröllopet de varit på!” Ja, man kan Ju inte direkt säga att det var dötrist.

          Det är ju ingen tävling. Det är bara en fest. Och som med alla fester blir det vad man gör det till ??‍♀️

            För många par verkar det dock vara en tävling

      Tycker synd om dig, verkar som du haft dålig erfarenhet av kärlek och inte fått gå på några roliga bröllop

        Men vad är det för slutsats? Att man inte går igång på prinsessbröllop betyder inte att man har dålig erfarenhet av kärlek. Jag hade ett hyfsat överdådigt bröllop, över 100 gäster, pampig kyrka med solosång och en stråkkvartett, lyxig festlokal med fantastisk mat och fri bar hela natten. Toastmaster, marskalkar och tärnor. Allt var stylat. Kompisgäng som höll fantastiska tal och spexade och sjöng. Folk var kvar och dansade in på morgontimmarna. Är fortfarande lyckligt gift med samma man många år senare. Skulle jag välja samma bröllop idag? Absolut inte. Skulle välja något mycket mindre med bara de närmaste och en lugn plats någonstans i naturen, en öde strand eller en kobbe i skärgården.
        Grejen är den att när jag tittar på bilder känner jag inget särskilt än att det var en rolig dag, men den där djupare känslan infinner sig inte och det tror jag har att göra med att dagen var bara yta och en enda stor uppvisning och allt handlade om att leva upp till någon slags ideal. Istället har vi, min man, jag och våra barn, skapat en massa fina minnen som verkligen betyder något men lite sorligt är det att just bröllopet inte är en av dem.

      Jag älskar bröllop. Massor av människor, oftast i blandade åldrar, som samlas för att fira kärleken mellan två personer. Det handlar väl inte om att man har ett behov av att andra ska titta på när man säger ja, utan mer att man vill dela sin lycka med nära och kära. Finns inga bättre fester.

        Jag ser mer bröllop som ”hej, vi har levt ihop i x antal år och tänkte fortsätta göra det fast med lite andra skyldigheter och rättigheter mot varandra. Därför vill vi att ni ska vara där när vi skriver under vårt avtal, ge oss presenter och hålla tal för oss. Välkomna!”

        Lite som att man skulle förvänta sig presenter från hela släkten när man förnyar elavtalet eller gymkortet typ.

        Och ja, självklart går jag på bröllop med god min och har trevligt när jag bjuds. Jag är ingen ouppfostrad vilde.

          Haha äktenskap vs gymkort ?

          Och du får en trerätters middag och musik i gengäld

            Man är väl alltid tvungen att köpa en dyr present eller ge pengar till brudparet, plus betala för sin resa, så inte är det nån gratis fest för gästerna.

              Nej det skrev jag inte men mot att du ger en present får du iaf någonting tillbaka. Sen innebär inte alla bröllop att du måste resa långt heller ?

              Sommaren innan pandemin gifte sig flera av mina vänner. All min semester (plus semesterkassa) gick åt till att resa runt till olika bröllop. Alltså missförstå mig inte, jag är glad för deras kärlek osv bla bla men hade mycket hellre lagt semestern på något roligare.

            ”Får”… i utbyte mot en dyr present ja.

              Vem har sagt att du måste ge nåt jättedyrt?

                För mig och min budget så är det jättedyrt att ens gå på bröllop. En present på det också sen.

                Förstår inte heller det här med jätte dyrt? Jag har gett en live-it upplevelse för två som jag visste att dom skulle älska (kostade typ 699 kr, tycker det var rimligt men där kan man tycka olika), ett annat par samlade på vinglas så dom fick det (250 spänn på loppis! Unika och vackra!) alltså, allt är ju relativt och jag har ingen aning om vad dina vänner eller du förväntar er i present, men håller inte alls med om att det måste vara svindyrt!

                  Oj. 700 är verkligen jättedyrt i mina ögon. Lägg på en resa till själva bröllopet, hotell innan man reser hem igen. Nya kläder som passar klädkoden. Semesterdagar.

                  Verkligen inte billigt med mina mått i alla fall.

                    Förstår det! Man har olika ekonomiska förutsättningar. Som sagt så var en annan present 250kr, så det varierar otroligt mycket och jag vet att mina vänner blev jätte glada för vinglasen. Det finns ännu billigare presenter, alltså, om din vän förväntar sig något svindyrt så hade jag definitivt sett över den vänskapen ?

                    700 jättedyrt? Inom den kultur jag kommer ifrån är den minst 1000 kr, observera att detta är om man inte är nära vän eller familj, då kan man plussa på några tusenlappar till.

                      Klart att 700 är mycket för en del. Och kanske inte enda bröllopet man ska på den sommaren.

        Exakt. Det bästa med bröllop är att det är så mycket mer kärlek än den mellan man och fru. Ett tillfälle att bjuda in alla man bryr sig om men kanske inte hinner träffa så ofta och fira kärleken. Umgås. Ha en mysig dag.

      Folk som är anti bröllop är bara bittra över att de själva aldrig skulle kunna anordna ett riktigt roligt bröllop

        Eller så är de skilda

        Jag är anti bröllop (obs ej anti äktenskap) och skulle aldrig få för mig att bjuda in till bröllopsfest. Vi gifte oss med två vittnen och la pengarna på en fin resa för oss två som vi åkte på dagen efter vigseln. Det perfekta bröllopet för oss. Jag ser inte varför ett bröllop ska vara roligt för alla andra, för mig är det något mellan mig och den jag gifter mig med.

          Ja om man känner så för egen del är det ju så man ska ha sitt bröllop. Men man kan ju ändå glädjas åt andra som vill fira med släkt och vänner med stor fest

            Ja det gör jag väl, jag har gått på alla bröllop jag blivit bjuden på. Tycker de är rätt så tråkiga men det har inget att göra med hur roligt mitt eget bröllop var. Vilket var poängen i kommentaren som jag svarade på.

            Ja? Bara för att man i ett anonymt forum säger att man tycker att bröllop generellt är tråkiga betyder väl inte att man inte glädjer andra?

            Ni verkar tro att man vägrar gå på bröllop och tydligt talar om för paret hur tråkig festen kommer att bli.

              Om man skriver att man är anti bröllop och inte fattar varför det ska glädja andra så tolkar jag det som man är anti ALLA bröllop. Då skrev jag att man ju kan glädjas åt andras bröllop men då verkar alla svara som att de inte är anti bröllop.

                Men vad innebär det att vara ”anti” bröllop för dig? Ingen som har sagt att de tycker bröllop är tråkiga har sagt att de är anti, det är du och eventuellt andra anonyma som verkar gilla bröllop som kallar det anti.

                  Du svara just i en tråd där personen skrev ”jag är anti bröllop men inte anti äktenskap”. Att vara anti är att vara emot något

                    Nej det var ju någon innan som sa ”ni som är anti”.
                    Och ja, att själv vara emot något betyder ju inte att man går runt och klagar på att andra gör det.

          Sedan kan man ju ha en fest för alla nära och kära, i alla fall, om man nu vill träffas och umgås med dem. Man måste inte ha ett bröllop som en ursäkt.

        Och de som är anti de som är anti bröllop håller just nu på att planera sin stora dag och kan inte förstå att det finns de som inte går igång på val av färg till brudtärneklänningar och tårar vid vigselakten.

          Bara för man inte går igång på det själv behöver man inte klaga på andra ?

            Jo, det kan man faktiskt behöva, om det varit ett jävla tjat om det i så där ett års tid. 🙂

            Har någon här inne klagat inför brudparet tror du? Just nu får man ju inte ens tycka att bröllop ofta är rätt så trökiga.

        Jag är anti bröllop, och min man med, för är SÅ osugen på att stå i centrum för nått så stort. Älskar fester med våra vänner osv men skulle vara så obekväm där framme inför allas blickar. Så vi smet o löste det själva.

          Jo men är ni även anti att andra har bröllop med stor fest osv? Man kan ju vara anti att ha eget stort bröllop men ändå uppskatta andras bröllop

            Men vadå anti att andra har stora bröllop? Tror du att man säger det till paret eller? ?

            Man måste väl få tycka att bröllop ofta är tråkiga eller är det något heligt som man inte får ha åsikter om?

              Hon skrev ju att hon var anti bröllop och jag svarade är du anti alla bröllop eller bara att ha ett själv? För tråden verkar ju handla av ts att alla bröllop är onödiga

                Ja men tror du att hon går runt och talar om det för brudparen på de bröllop hon går på? Vad är det för fel på att tycka att något är tråkigt?

                  Nej men jösses vad du feltolkar. Personen skrev att hon var anti bröllop och inte ville stå i centrum. Jag frågar då är du anti alla bröllop för man kan ju gilla bröllop även om man inte själv vill ha ett där man står i centrum. Man får tycka bröllop är tråkigt men den första ts skrev väl inget om att det är tråkigt utan inte fattar vitsen

                    Men vad är problemet med att någon tycker det? Problem är det väl först om man går runt och klagar direkt åt de som själv har bröllop eller gapar om hur tråkigt det är under bröllopsmiddagen. Har någon gjort det?

            Nej inte alls! Vill bara inte vara föremål för det själv.
            Föredrar absolut mindre och mer intima, men går med glädje på alla bröllop.

      Folk fyller år hela livet och flyttar flera gånger, ändå fortsätter folk att fira det med fest. Varför inte fira den kärlek man har iaf just nu med en fest om man vill

        Jag skulle nog inte ha något emot bröllop om de var mer som en inflyttningsfest. Kom som du är, ha kul, osv. Inte en massa uppstyrda lekar som bara är kul för brudparet, tal i oändlighet, stel klädkod och bordsplacering där man kallpratar med någon man inte känner.

          Eller hur? Bröllop som inflyttningsfester, skulle vara en helt annan sak.

      En utav dem behoven som kanske inte finns i din värld är adoption. Många länder har blivit bättre så klart men det finns ett flertal idag som har krav på att man ska vara gift som par eller att gifta par bara får adoptera.

      Sen betyder inte det att man behöver ha en stort bröllop men för många är det en fin ceremoni och det finns många intima bröllop utan en massa uppmärksamhet. Varför det är sedan speciellt är inte för att man vill visa upp sig för att ens egen kärlek är speciell. Det handlar om att två familjer blir en och om du inte tycker det är något att fira så bra för dig, men jag tror många tycker det är roligt och samtidigt får visa alla hur det kanske kan vara starten på en livstid.

        Adoption borde förbjudas, speciellt utländsk. Det är människohandel som går ut över fattiga kvinnor och barn.

    Äktenskap är så otroligt överskattat. Och faktiskt helt sjukt om man tänker efter. Domstolen blir ju inblandade i förhållandet. Man måste ju ansöka hos tingsrätten (!) om man vill göra slut. Snacka om sjukt och snacka om att få total kontroll över en annan människa.

      Fast är man överens och det inte finns barn med i bilden är det inga ”problem”.

      Vilket också kan vara en stor hjälp och trygghet om saker har förändrats som man inte kunde förutse.

      Du vet väl att domstolen kan behöva bli inblandad när man gör slut även om man inte är gift. Tex om man har barn och inte är överens om vårdnaden, om man varit sambos och inte skrivit samboavtal och inte kommer överens, mm mm.

    Många troll som hänger här inne eller hur kan bilder på ett bröllop där alla ser glada ut på bilderna locka fram negativa kommentarer? Hur kan man ens finna något negativt i att två personer gifter sig. ?

      Vissa människor vill väl söka fel i precis allt. Aldrig nöjda ?

      Mja… jag tänker att det nog inte handlar om att se något negativt i det, men att man inte riktigt kan förstå ”hypen”. Jag delar den känslan. Bilderna är jättefina och jag tror säkert att de hade trevligt, dock är det inte min grej. Särskilt problematiskt blir det när folk ska trumfa varandra i att ha det mest storslagna bröllopet, den flashigaste klänningen osv. Men, som sagt… det är upp till var och en. Jag har levt med min sambo i 21 år. Ogift. Väldigt lycklig.

      Men det är väl diskussionerna, folks olika åsikter och kommentarer som gör att många faktiskt skriver här varje vecka.

    På älskar henne. Så himla vacker och känns genomsnäll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.