37 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad har hänt med MMs läppar..? Se hennes story.

   Oj… Dåliga fillers eller så är det ett kasst filter? Vissa filter smetar ut läpparna så som hennes överläpp så tror nästan mer på det…

   Hon har målat långt utanför läpparna, det ser märkligt ut?

   O så hennes äääääältande ?

   Och Biancas läppar och under ögat…

    Ältande om att alla har ”sötsug” etc. Väldigt tjatigt. Varför inte bara äta vanlig mat och någorlunda koll på kalorierna in och de man gör av med? Vägrar leva på kyckling och proteinpulver samt göra ”låtsassnacks” på dadlar. Bara ät mat och ha lite koll. Finns inget trollspö.

   Vem är mm?

   Vem är det?

  Förlåt för off topic OCH särskilt under ett sånt här inlägg men jag är mitt inne i en panikattack och har ingen att prata med. Jag är så extremt ensam, har verkligen inte en enda vän och jag klarar snart inte detta mer. Har tid för psykolog i mitten av maj men det är långt kvar. Fattar inte vad felet är hos mig, alla har åtminstone 1 vän. Jag har ingen

   Perfekt att jag glömde skriva det viktigaste som är hur får man hjälp? Behöver ha hjälp snarast

    Du kan ringa självmordslinjen 90101 https://mind.se/hitta-hjalp/sjalvmordslinjen/
    eller chatta med mind här: https://mind.se/chatt/ <3 <3 <3

   Hej<3 jag vill inte att du ska må dåligt…

   Mitt hjärta brister, du ska inte behöva vänta till maj ♥️ Kan du få samtalsstöd på annat håll, elevhälsa/företagshälsovård? Jag har ingen egen erfarenhet av panikångest men vill att du ska veta att du har en hel trupp här inne som vill dig väl ♥️

   Mindler!!! 250kr om du är över 18 och annars gratis. Finns tider inom 24h <3

   Kan du ringa en online psykolog? Jag älskar Mindler!

   Försök att klara av den här dagen bara, imorgon blir en ny och bra dag!❤️ Jag lovar att vi är många som lider av ångest och panikångest i smyg (ingen skulle någonsin tro att jag led av det, utåt sett har jag det perfekta livet med många vänner, perfekt instagram-flöde osv. Men vet du? Allt är ett jävla spel för galleriet.)

   Ha en riktig snäll-kväll ikväll, se en bra film/serie, ät favoritsnackset, ta ett bad eller varm dusch. Om du mår lika dåligt imorgon, ring och hör med vc om du kan få en tid snabbare. Det finns bra hjälp att få och du förtjänar verkligen att må bra.

   Och ett tips under en pågående panikångestattack; sätt dig i soffan/sängen med benen i ”manspread” och luta ned huvudet ”mellan” (svårt att förklara) och försök bara att andas in genom näsan och ut genom munnen. Gör det ett par minuter tills du fått tillbaka andningsrytmen❤️

   När jag fick remiss på vårdcentralen av läkare till terapeut sa hon att man alltid kan och ska höra av sig om det blir mer akut så ordnar dem hjälp. Det har inte behövts i mitt fall men tog verkligen till mig.

   Med det sagt! Vi är flera här som tänker på dig nu. Se över om du kan få tiden flyttad närmare och boka in en tid via Mindler eller liknande innan.

   Stor cyberkram till dig vem du än är❤️

   Skickar en stor kram och hoppas att du finner hjälp i kommentarerna här. Du är inte ensam <3

   Tack snälla för era kommentarer och tips. Panikattacken har gått över men känner mig fortfarande som en riktig loser. Får liksom panikattacker som grundar sig i att jag är ensam, jag är 22 år hur kunde mitt liv bli såhär

    Åh vännen, fattar att det känns så tufft och hopplöst nu. Men, och jag menar detta på allra snällaste sätt, ditt liv har liksom inte ”blivit” något ännu när du är 22 år, det är inte färdigformat. Du är ung och har så mycket framför dig som kan ändras och bli bättre. Så bra att du söker hjälp och som någon här ovan skrev, ta kontakt med mindler och/eller ring och ligg på din vårdcentral om att få en tidigare tid. Kämpa på, du klarar det!

    Förstår dig till 100%. Är också ensam och har inga vänner, är 27 år. Det är så frustrerande att inte veta hur livet kunde bli såhär.
    Stor kram till dig ❤️

    Hej, om du bor i Stockholm kan vi ses och fika. Kan ta med min hund, hon är en glädjespridare ?❤️

     Av ett enda inlägg – ditt, Linn. Så känns det som att hela Bloggbevakningen har blivit så mycket bättre. <3

      Hej igen Anonym, jag tänker på dig! Svara gärna om du känner att du vill hitta på nåt i närheten av Stockholm ❤️

       Fan vad fina ni är! ❤️❤️

    Kanske ingen tröst direkt men jag är 32 och känner ofta samma sak. Hur kunde mitt liv bli såhär? Det är en jättevanlig tanke och absolut inget fel på dig. Det bästa med att vara 22, eller 32 för den delen, är att det verkligen inte är för sent att göra livet till det man vill. Kram ❤️

    Jag har också känt som du gör i den åldern, det är riktigt jobbig ålder. Man ska klara sig själv, försörja sig själv, bo, skapa sig ett liv och det är FAN inte lätt. Jag kände mig också som en jävla loser i flera år. Kände mig ful/dum/tråkig/loser. De bekanta jag hade tog jag inte ens kontakt med och började undvika sammanhang för jag skämde så mycket för mig själv och mitt liv. Det blev bättre med terapi och nu hatar jag inte mig själv längre <3. Det finns JÄTTEMÅNGA "normala" människor i 20-årsåldern som känner sig extremt ensamma och utan vänner. <3<3<3<3

   ❤️ Det verkar bara bli mer och mer vanligt att sakna vänner? Tycker jag läser om det relativt ofta. Hoppas du får någon slags hjälp snart.

    Kommer säkert bli ännu vanligare framöver när så många unga berövats sociala gemenskaper under pandemin, särskilt de som pluggat på distans.

   Finns appar som kry, mind, psykolog online osv. Kostar som ett läkarbesök. Dem kan man ”träffa” på kvällen. Jag fick tid samma kväll.

  Alltid fint med nyfödingar. Grattis alla nya föräldrar!

  Trodde det var Bingo Rimer som pussade tjejen längst ner. 😀

  Ilmrud väntar barn nr 11 (?) eller var det 12?

  Och det enda jag kan tänka är FAN ”alla andra” får flickor.
  Kan man typ lasra bort lite av sin hjärna för att slippa en hangup som växt till något helt oproportionerligt och som jag verkligen inte vill ha?

   Vad är det som gör att du så gärna vill ha en flicka?

   Kan ju säga så här, det är skitkul med killar, har två med 12 månaders mellanrum! 😀

   Får du en tjej så kanske hon blir väldigt ”killig”, avskyr att hänga med sin morsa och blir en riktig pappiggris i tonåren.
   Så försök tänka om. Det är ju inte säkert att man får det man önskar om ändå liksom, barn har ju en egen vilja.

   Fattar inte denna besatthet med att få döttrar. Skaffa inte barn om du inte är öppen för att acceptera de barn du får. Se på dina barn som människor, inte ett kön som ska passa dig och dina egoistiska behov.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.