Bianca Ingrossos tårfyllda farväl till Nelly

Bianca Ingrosso släpper sin sista kollektion för Nelly och gråter över avskedet i sin senaste vlogg.
Enligt henne själv är detta hennes bästa kollektion för företaget och den innehåller hennes drömplagg.
Med tanke på att både plagg och interiör går i pastellens alla färger så gissar jag att den även fått Marguax Dietz att pirra lite extra. 😉

Här är fem plagg från kollektionen – bland annat Biancas absoluta favoritset i rosa byxor och topp överst.
Vad tycks?

Bildkälla: Nelly
Bildkälla: Nelly
Bildkälla: Nelly
Bildkälla: Nelly
Bildkälla: Nelly

Jag ÄLSKAR att Nelly visar kollektionen på olika modeller, i flera olika storlekar! 
Yes yes yes!!
(Inlägget handlar om Bianca, så därför har jag valt bilder på henne)

95 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nej inlägget handlar inte om Bianca utan är reklam för Nelly men för att det inte ska bli för uppenbart så slänger du in lite om Bianca. Allt är Biancas absoluta favoriter och drömprodukter det är så löjligt, och att hon måste blinka och pussa i varenda story, fånigt, tröttsamt att se. Att hon filmar sig när hon gråter och låtsas gråta – alltid när hon släpper nya produkter eller kollektioner- för att det ska sälja bättre då och hon ska då slippa få kritik tänker hon. Hennes taktik och mönstret är så tydligt, och så brukar hon be sina följare att stötta henne ”snälla stötta mig nu när jag släpper nya produkter” betyder snälla hjälp mig att bli ännu rikare.

   Menar du att Camilla gör smygreklam för Nelly? ???

    Har du inte sett hur många anmälningar Camilla fått för smygreklam? Skrattretande.

     Ja det är skrattretande att folk lägger till på att anmäla Camilla för smygreklam när det krävs 2 hjärnceller för att förstå att det inte är det

   ??

   Åh gud kunde inte sagt det bättre själv ? vad är det här senaste med bölande influencers? ?
   Va fasen..lägg upp en bild bara där du ser ut som du gör när du vaknar..skippa allt påklistrat..oahh..kringe som ungdomen sagt. Skippa åmandet och kråmandet å den eviga blinkningen å kåta blicken med lätt öppen mun ??

    Haha där fick du verkligen till det!

  Ja, fantastiskt med olika storlekar. Väldigt många har blivit bra på det och jag tycker att det till och med börjar bli vanligt att se när man handlar på nätet. Även dyra märken, Versace, Michael Kors tex, har större tjejer nu på catwalken, och supermodellerna också, Elsa Hosk gjorde en kampanj med större tjejer. SÅ bra! Borde hänt för längesen, men bätte sent än aldrig. Så kanske äntligen flickor/tjejer/kvinnor kan slippa ätstörningar, självhat osv.

   Fast iaf. everyday-koftan gick att beställa i de olika storlekarna S, XS, och XXS… Inget mer.

  Men gud, det är väl inget att böla över! Säkert fejk, man får hoppas det för hennes skull iaf…

   Ja, precis. Det är ju bara ett jobb. Visar återigen hur oproffessionell hon är och blandar ihop sin privatperson med sitt yrkesmässiga jag.

    Ja ve och fasa om någon gör det katastrofala misstaget…suck!

   Vet inte hur du funkar, men när jag slutat på ett jobb så gråter jag. Oavsett hur mkt/lite jag tyckte om det, ändå jobbigt ☺️

    Oj, varför då? Jag har gråtit en gång, det var av lättnad över att komma därifrån (och då hade jag bara jobbat där i 2.5 månader men jag hatade stället från dag 1).

     Jag är inte samma person som skrev ovan men jag är likadan. Har svårt för avslut, oavsett vad det gäller ?

    Jag brukar vara euforiskt lycklig. Take this job and shove it liksom, haha.

  Fina kläder, väldigt ungdomliga och kanske inte så snygga i passform men ändå fint på unga människor som kan bära upp allt.

   Kan se de kläderna på vilken ålder som helst. Jennifer Lopez skulle vara skitsnygg i de kläderna och hon är 53 i år, så det har inget med åldern att göra.

    Ja Jennifer Lopez ser verkligen ut som gemene 53åring

    Ja- absolut!
    Bra jämförelse?

    J-Los yrke är att vara snygg i den typen av kläder.

  Krig i Ukraina, hushåll får sämre ekonomi, familjer förlorat familjemedlemmar till corona… Bianca gråter över… ”hennes bästa kollektion”. Yep helt rimligt.

   Eh….så man får aldrig gråta över saker för att ngn har det värre?

    Tänk lite..

   Faktiskt ändå. Det vanliga livet fortsätter även i svåra tider. Man har rätt att känna sorg (eller glädje) över något andra personer tycker är trivialt. Därmed inte sagt att jag sympatiserar med just Bianca.

   När jag tidigare hade cancer tänkte jag likadant. Folk i min omgivning bad om ursäkt för deras ”små” problem och jag blev alltid så irriterad över det. Alla har rätt till sina känslor oavsett hur fucked världen är. Kan vi bara sluta förminska andras känslor bara för att det är krig i Ukraina. Vi måste få skratta, vara glada och känna att vi lever. Och vi måste få bry oss om annat än elände.

    Fast är det här verkligen ett problem? Jag gillar verkligen inte när folk ska gråta i tid och otid. Lite som att ropa varg så den dagen hon faktiskt ledsen så är alla mer ”mäh” ??‍♀️

    Klart att ens egen vardag fortsätter och alla lever sitt liv med glädje och sorg. Det jag reagerar på är hur banal samtiden blivit att en klädkollektion som Bianca inte själv designat utan pekat ut ur en katalog skapar ett sådan känslostorm hos henne.

     Är det verkligen samtiden som blivit så banal? Är det inte Bianca (eller för all del; influencerbubblan) som blivit det?

      Fattar vad du menar dock är ju influenserbubblan en del av samtiden. Tack och lov bara en bubbla bland en massa andra bubblor.

   Samtiden när den är som bäst för en stackars flunsa som lever i sin egen flunsabubbla. Lika fascinerande som när en annan flunsa tar itu med problemet att organisera sina smycken i sina praktiska smyckesaskar?

  Reklam? Tror inte Bianca designat plaggen utan det är som med Joakim Lundell, de lånar ut sina namn och tjänar pengar på det, och Nelly säljer mer genom Bianca som gör reklam. Varför är det sista gången om hon nu älskar det så mycket och kollektionerna säljer bra? Var väl inte längesen Bianca avskydde pastellfärgat förresten. Bianca som alltid jobbar sååå hårt men hon har ändå tid att, enligt egen utsago, kolla youtube i soffan och lyssna på alla poddar dessutom hinner hon med att gå ut och festa, frisörbesök väldigt ofta och andra ingrepp och skönhetsbehandlingar… Stör mig på hennes manipulativa sätt med fejkade tårar som ska filmas och hennes blink- och pusstics och hur hon överdriver så extremt, allt är så fantastiskt och helt magiskt och ”asså ni förståår inte… det är allt jag drömt om och allt ni önskat och längtat efter” Asså. Nyligen var Tanrevel det bästa som hon älskade men nu är det annan BUS som gäller och som hon avgudar ? Komiskt att Bianca och Pernilla brukar hävda att allt i WV är äkta och det görs inga omtagningar (fast när Bianca gjort bort sig och får kritik då är det en roll som spelas typ, säger de då) fast Sofia W sa i ett poddavsnitt att de gör mycket omtagningar haha busted. P och B är inte helt ärliga om allt inte helt transparenta om man säger så, mycket ljug. Allt handlar om att tjäna mycket pengar.

   Exakt!

   Stycken för fan.

  Om det där är drömplagg tycker jag att man behöver höja sin ribba några meter.

   Smaken är olika och det som får mig att himla med ögonen går någon annan igång på. Men, alla plaggen är väldigt dåligt sydda och i dåliga material. Sömmar drar sig och passformen är riktigt usel när kläderna sitter uselt även på en pinnsmal person som Bianca.
   Designen är inte direkt nyskapande. Den svarta kreationen, kjolen och toppen sydde jag till mina Barbiedockor och med bättre resultat.

    Vad folk tycker är fint lägger jag mig inte i. Men som du säger, det ser inte ut att vara kvalitetsplagg, de sitter illa och är obekvämt material. Låter ytterst odrömmigt.

    Imponerande ändå att du sydde bättre till dina barbiedockor! Jag knöt mest tygstycken runt dom när jag gjorde kläder.

     Hrm, fick en del hjälp av min snälla mamma ska erkännas, men lärde mig sy.

   Allt är så trashy, billiga fula material och design. Har sett andra influencers prova kläderna och jag har nog aldrig sett en haul där vartenda plagg har så dålig passform och kvalitet. Allt ser ut som det är köpt från wish för 10 kr, vilket det förmodligen är. Samma tillverkare iaf. Vad bra att det är hennes sista kollektion.

  Inget man inte sett förut! Otroligt enkelt med tanke på att vårens stora trend är färger, ser inte mycket färger heller

  Nelly är världens skitföretag! Så usel policy när de gör fel och otrevligaste företag jag någonsin råkat ut för. Total bojkott för det företaget för alltid!

  Tycker det börjar bli lite Anna Book varning på allt Biancas gråtande

   Ja faktiskt. Helt ärligt kan hon inget. Jo jag vet hon har ett sminkbolag men enda anledningen att det säljer är att människor är intresserade av att titta på henne. Och då menar jag bokstavligen titta på henne när hon gör sina emotionella utfall eller putar med röv, tuttar och mun. Det kommer en dag då hon nått sin gräns för vad som är charmigt och gulligt och istället blir det pinsamt och bara konstigt. Precis som Anna Book uppfattas av många.

    Du skulle väl oxå puta med läppar, tuttar och rumpa om du lagt pengar på 1.Fillers i just läpparna gjorda på två olika ställen 2. Gjort brösten två gånger på Victoriakliniken och en bbl
    Inget konstigt att vilja det. Därav Biancas så mycket mer urringade exponering sen en tid tillbaka. Beviset på framgång idag. Tycker bara idealen är vidriga för unga tjejer. Det går inte ihop med en bantad smal kropp och att sen ha supertuttar och rumpa på det. Sorgligt

     Har Bianca opererat röven??

   Hon mår väl skit

    precis

  Tycker mig sett dessa kläder på typ Gina och bikbok under hela våren ?‍♀️

  Allt dom Bianca rör är väl det ”bästa hon någonsin gjort” och hon är så lycklig och glad och amazing och det är livsviktigt och ändrat hela hennes liv! ??‍♀️?
  Men personligen, nej, jag gillade inte kollektionen, passar absolut inte min S/M storleks kropp och skulle inte kunna använda dessa plagg.

  Inget inlägg om att Elon Musk har köpt twitter för att kunna ge folket yttrandefrihet på nätet igen?

  Hurra! ???

   Finns på Instagram. ??

    Okej! Använder inte Instagram, därför jag inte sett det☺️

  Allt hon gör är ju ”bästa jag nånsin gjort” Hon har verkligen ingen trovärdighet längre. Om något så är det väl skådespelartalang.

   Går rätt bra för henne, tror inte Sverige direkt representeras av åsikterna om henne här 😉

  Hon mår verkligen inte bra.

  Allt ser billigt ut(och det är de ju förstås också prismässigt)
  De där korta silkiga klänningarna ser ut som nattlinnen så funkar bra om man ska på pyjamasparty annars så skulle jag inte sätta på mig dem och gå ut bland folk..

   Underkjolen är dessutom längre och sticker ut nedanför kjolfållen. ??‍♀️

  Cam du borde skriva om caias nya bus som färgar av sig och förstör kläder! Sett flera videos på TikTok där den hade blivit blå och färgat av sig i hela lägenheten, soffa, kökskåp osv och det går inte bort ?‍?.

  Det är nog sista kollektionen för att hon och lovis kommer släppa kläder i framtiden.

   Åh herregud! Mer illasittande polyester till folket asså! ?‍?
   Ska vi gissa på mycket beige och vitt? ?

  Benjamin Ingrosso vann igår pris för ”Årets hetero”.
  Kommer vi se tillbaka på den utmärkelsen och tänka ”hm….nja….”
  Lite som vi trodde att George Michael var hetero 😀

   Vad antyder du?

    Var inte det uppenbart vad hon antyder. 🙂

    Håller för övrigt med MrsT..hehe

     Jo, men varför antyds detta?

   Bara så du är tydlig: Benjamin är INTE homosexuell däremot metrosexuell. En kille som är supertrygg i sin sexualitet. Så sluta kom med antydningar. Inget fel att vara gay men rätt ska vara rätt

    Inte ett dugg fel att ”vara” varken det ena eller det andra. All kärlek är kärlek.

    Hur vet du att han är metrosexuell?

    Nä han är inte snygg ! Har en haka som Bröderna Dalton eller den tecknade porr karaktären på -80 talet med jätte hakan som sa Ynf så fort han besteg en kvinna ????

   Just därför det känns så fint att han fick precis. Som ett bevis på att män kan vara känslosamma, snälla, modeintresserade, jobba inom showbiz utan att vara homosexuell. Välkommen till 2022.

    Faktiskt. Tycker det är så jävla attraktivt!

  Illasittande, dåligt sydda i kass passform, dessutom i plastmaterialet Polyester.
  Ärligt talat, gråter man över detta att det skulle vara så fantastiskt?!
  Pinsamt är bara förnamnet och inte så lite manipulativt av Bianca som bara vill tjäna cash.
  Så tråkigt att många unga går på denna hype.

  Här testas plaggen. Inga håller måttet.
  https://youtu.be/409v4Pfbs9o

   För henne menar du? Inget som säger att det är fel på plaggen för det.

    Jo om man vet kvalitet är, så är det inga som helst problem att se.

   Hahaha underbar parodi (för det var väl inte på allvar?) ?

   Men hon verka ju ändå hylla kollektionen..

   Fast jag kollade videon nu bara för att (för jag har själv beställt bikinin, så blev nyfiken) och hon gillar ju alla plagg hon provar. Eller har du råkat länka fel klipp?

    Hon vill så gärna att kläderna ska vara fina bara för att det är hennes älskling Bianca. Men alla med bra syn ser att det är skräp hon fått hem.

  Ännu en slit och släng kollektion. Stackars oss och vår miljö.

  Det går väl skitbra att bära en sån kollektion med små bitar av tyg här och där om man har ett par gjorda bröst av silikon som sitter på plats!

   Nelly visar plaggen med olika modeller, ser knappast ut som om samtliga har silikonbröst (om man också ska veta innehållet i implantaten). Newsflash, hela modellindustrin kryllar av modeller med inplantat, rätt få som har fylliga bröst när de är måste vara så pass smala/magra. Med sunt förnuft får man väl själv avgöra om man kan passa i plaggen eller inte.

   Håller helt med. Den kroppen hon har köpt sig är inte direkt samma kropp som vanliga tjejer har. Hon har blivit så olik sin egen målgrupp att hon inte kan göra sitt gamla jobb längre.

  Beställde för första gången från en ”Influencer-kollektion” och det blev denna av Bianca. Blev dock besviken, en av topparna som jag såg mest framemot var inte med. Sen den rosa toppen som syns på bild här ovan var mer som en träningstopp/sport-bh i materialet. Provade även bikinin och den svarta klänningen och där var jag ändå helt ok nöjd förutom att bikinitoppen inte gav något stöd alls.. så lär ej behålla något tyvärr.

   Beställde också bikinin. Är såå i valet och kvalet om jag ska behålla… håller med om bikinitoppen för man måste ju ta ut ”fodret” eftersom det syns igenom annars och det är ju så fult…

    Säger väl allt om vilken skitkvalitet det är när fodret måste tas bort för att det lyser igenom annars. Yeez! ?

     Fast så kan jag tycka att det är med många bikinis. Och i många fall så blir det ändå snyggt då om man tar ut fodret. Så finns väl ingen anledning att ”jeeza” över det…

  Undrar hur kläderna sitter på oss som inte gjort en BBL.

  Ser riktigt plastigt och dåligt sytt. Fattar inte hur man kan välja att fronta en sån kollektion. Men allt för pengarna I guess…

  Polyester och akryl från Kina. Sluta köp skiten.

  Plaggen ser riktigt billiga ut, både vad gäller material och tillverkning. På klänningen (?) på den sista bilden är ju sömmen helt skev och felsydd. Om Biancas klänning, som jag antar är utvald som en av de bättre, ser ut så kan man ju undra hur resten ser ut…

  Om de ser så dåliga ut på bild dessutom, hur ser de då ut i verkligheten? ?

  Krokodiltårar 🙂

  Vad ni än säger så skrattar nog Bianca hela vägen till banken. Skulle jag tjäna de pengarna hon gör skulle jag också kosta på mig att gråta lite och ta på mig i princip vad som helst. Skulle nog till och med visa mig naken.

   För hon verkar så lycklig trots att hon har pengar

  för hennes pengar spelar ingen roll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.