Boys, boys, boys…

Att influencerbranschen domineras av kvinnor är sedan gammalt, så därför tänkte jag dyka ner på Instagram för att ta reda på vad några av branschens andra aktörer har för sig.

Bingo Rimér verkar göra smygreklam för den nya Kardashianserien.
Kollar ni? Kollade ni tidigare?
Jag har inte sett ett enda avsnitt någonsin. Har jag missat något?

Bildkälla: Bingo Rimér Instagram

Daniel Norberg gör Pepsi Max-( huuuuu)-reklam tillsammans med Ellen Bergström.
Pepsi Max liksom? När det finns Cola zero?


Hugo Rosas gör också smygreklam, med lite produktplacering för Clean Drink som grädde på moset.
Är ingen nervös för att stämmas av patent och marknadsdomstolen? Det kan ju bli svindyrt och antalet stämningar verkar ju bara öka.
Modigt eller bara dumdristiskt?


Daniel Paris har gjort om sin student från 2007, och den här gången precis så som han vill ha den.
Superhäftigt!


Alex Schulman släpper ny bok efter sommaren. Mer omarkerad reklam.


Och på tal om böcker och reklam…
Pascal Engman och Johannes Selåker har skrivit boken ”Till minne av en mördare” och det är en av de absolut bästa deckarna jag läst.
De väver in året 1994 i storyn och det är ett år som etsat sig fast i mig på flera sätt vilket gör den den här historien än mer mäktig.
Läs. Den.

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  – Känns löjligt att man skulle behöva reklammarkera att ens egna bok finns att köpa signerad?

  – Gör Bingo verkligen smygreklam? Tror inte de väljer att betala just honom för att göra reklam för Kardashians?

  – Känner Bingo Rob på riktigt?

   Det sista vill jag också hemskt gärna veta ?

    Lika bra vänner som Kenza och Kanye.. ?‍♀️

     Alltså det där med Kenza o Kanye, döööör så pinsamt töntigt det var! Lol

    Nej men han har väl träffat honom en gång på något event/fest/tilställning typ på andra sidan Atlanten för en herrans massa år sen gissar jag. Han har ju även träffat Paris Hilton en gång och även Hugh Hefner.

   Kortet på Bingo och Rob har ett antal år på nacken! ?
   Inte riktigt så Rob ser ut nuförtiden.

   Är inte Bingo en av de mest pinsamma man kan hitta i Sverige, tillsammans med sitt ex Katrin? ?

   Tänkte också det. Så länge han inte får betalt av hulu eller kardashians så är det väl inte smygreklam?

  “Jag och Jullan kollar ihop och det är kul.” – det lät så krystat?

  Dessutom: jag vet inte varför det känns förlöjligande för kvinnor när Daniel Paris tar kort i klänning. Bara en känsla och vet inte varför… kanske det beror på att på vissa bilder är det uppenbart att han bytt om på plats för att ta en snabb bild för att få likes – och sen byter om igen. Alltså att det blir mer som en tokig utklädnad

   *vet inte varför, men

   Han gör väl allt för likes och kändisskap? Förlöjligande av kvinnor får jag det dock inte till…

   Håller inte med om det med Daniel. Usch vilken hemsk kommentar

   Jag tror inte syftet är att förlöjliga kvinnor. Däremot är det som du säger. Han tar på sig klänning, tar några bilder sen byter om och äter lunch i ”vanliga” kläder med någon influenser. Jag tror mer han har märkt att han får mer uppmärksamhet genom att ta kort i klänning och skriva något om att ”äntligen få vara sig själv”. Och sen ses som någon fantastisk förebild som vågar vara sig själv.
   Tycker det känns krystat.

   I Stockholm har många killar kjol. Paris är jättesnygg i klänning ?

    Var i Stockholm sker detta? Har inte sett en enda man i kjol, någonsin.

    Nej, det är inte många män som går i kjol i Stockholm.

    Eh nä han är inte snygg i kjol o exakt var i Sthlm går det runt en massa killar i kjol?

    ? Många killar i kjol i Stockholm? Det var bland det dummaste jag har hört. Paris jättesnygg i klänning? Nä, verkligen inte utan bara löjligt.

   Förlöjligande för kvinnor är det väl inte men däremot så känns det som att han gör det för att få uppmärksamhet och vara pk liksom, han känns dessutom inte bekväm i det, han ser liksom aldrig bekväm ut i klänningar, klackar eller annat han spökar ut sig i. Är han inte kompis med Hannah Graaf längre? Nu verkar han hänga med Sofia Wistam och Martina Haag en del istället och så Katrin då.

  Sigrid Bernson är gravid ?

   Okej? Vad har det med saken att göra?

   Nyss? Det var ju typ 2-3 år sen!

   Jaha? Det var väl för det första 2019 hon gjorde abort, och för det andra för att hon var sjuk och sjukskriven. Hade hon fött barnet hade du säkert tyckt hon var oansvarig som blev förälder medan hon var svårt utmattad… Suck.

   Grattis till henne och Robin! ❤️

   Grattis! Känns som om hon velat stadga sig och få barn lääänge.

    De har ju redan ett barn?

     Det är ju inte hennes, bara Robins?

     Det är Robins son från ett tidigare förhållande. Sedan har väl Sigrid synts ihop med sitt lilla syskonbarn en del.

     Det är hans barn sedan innan.

   Men åh vad roligt!

  Haha var inte det sista också omarkerat???

   Nej Camilla gillade ju boken, då spelar det ingen roll ?

    Och på tal om böcker och reklam
    ??

     Du skrev inte ”smygreklam” eller ”omärkt reklam”, du är så erfaren att du måste förstå att du kommer få kritik.

     (Viss sarkasm)

     Dock skriver ju författare inlägg om sina nya böcker jämnt… när blir det reklam?! Är det när det nämns företag där man kan köpa den?!

  Vilken spännande värld vi lever i. Eller verklighetsfrämmande. Eller så är vi bara lättroade och uttråkade vad vet jag?

  Så skumt allting är. Allt från fenomenet Kardashians till killar i bröllopsklänningar. Dömer inte, säger bara att världen förändrats mycket under väldigt kort tid. Känns som att jag inte hinner med allt som ska bojkottas, hyllas, manifesteras, triggas och skammas. Vilken ände börjar man i?

   Ingen. Inte värt att grotta ner sig i, för undertiden har det hänt en massa nytt.

  Tyckte om att slökolla på första säsongerna av keeping up with the Kardashians men tyckte det blev tjatigt. Kollade första avsnittet av nya serien men tilltalade mig inte. Kändes fööööör perfekt och tillgjort allting.

   Märkligt att de gör en stor grej av att de lägger ner serien sen inom ett år så är de tillbaka igen haha precis som systrarna Widell som hade ”avskedspodd” och efter en kort tid var tillbaka igen, och likadant Alcazar… Det är ju ett sätt att få uppmärksamhet och fler att kolla/komma/lyssna då det sägs vara det sista, ett knep så att säga.

  Jag förstår inte riktigt grejen med att ”göra om” grejer från barndom eller ungdom? Vi har alla ett förflutet som är obekvämt, fult eller pinsamt. Låt det vara, känner jag. Ha ett fult ”senior photo”, ha tråkiga minnen från studenten. Allt måste inte vara kul och perfekt, livet funkar inte så.

   Håller med. Man får ta det fina med det fula tänker jag. Är det inte Elsa som ska gifta om sig eller typ ha bröllop en andra gång med samma man för att det är kul? 😛 Lite märkligt det med. Gillar man fest kan man väl ha det utan att gifta sig igen..

  Praktiskt att ta studenten i bröllopsklänning…

   Rättar mig själv här. Heter det inte brudklänning?

    Nja, brud=kvinna och Daniel=man så det blir skevt.

     Jag förstår hur du tänker, men plagget heter väl så ändå? Jag kan ju tillexempel köpa herrskor, trots att jag är kvinna. Det beskriver ju bara storlek och form.

  Gillar inte humorn i ”killar i kvinnokläder” för det känns så förlöjligande. Så det är skönt att se en kille som Daniel Paris som har på sig klänning för att han vill! Och han äger det! Det är skönt att se en kille i kvinnokläder där det inte är en massa trams och ”kolla på mig vad jag är roliiiiiig”

  Apropå Bingo…. Han är trött idag. Har bara sovit tre timmar. Därför har han tagit dubbla dosen ADHD-medicin!? Är det bara jag som reagerar?

   Ajaj, inte bra.

   VEM är förvånad? ?

   brukar jag också göra ibland. precis som jag på mina slappardagar hemma ibland inte tar meds alls. kanske inte optimalt, men vem fan gör allt optimalt precis jämt?

    Mediciner ska tas enligt läkares ordination. Förstår att man ibland kan glömma, men att medvetet mixtra med dosen är oansvarigt. Det är folk som Bingo som gör att andra inte tar adhd seriöst utan ser det som ett sätt att få ”kul” medicin utskriven och sedan ha ett enkelt sätt att piggna till eller banta på…

     Om man inte tar diagnoser på allvar för att EN influencer ökar dosen vid behov så hade man inte tagit diagnoser på allvar oavsett.

      Det har snackats flera år om detta, långt innan ordet influencer ens fanns.

     kan också vara så att det är enda sättet att överleva i ett samhälle där ens kapacitet inte går ihop med de krav som ställs. För migrän det en nödlösning att ”mixtra” med mina meds. något jag gör för att inte krascha totalt de dagar då jag pga min adhd varit vaken hela natten. inte pga det är så jävla kul. Hade verkligen, mer än något annat, önskat att jag var normalfungerande utan medicin.

     Men andas.

  MM ältar det gamla vanliga igen för 150nde gången. Skapa content? Inga klinkers? Inget bootcamp? Inga träningsresor? Inget alls?

   Först på Instagram sedan kommer samma inlägg på bloggen. Hon verkar ha svårt att vidare, ältar samma saker gång efter annan.

    * gå/ komma vidare

  Energidryck & yoga känns som den sämsta reklamkombinationen??

  Daniel Norberg har en sån krystad ”theatre kid” energi. Klarar inte av honom.
  Mumbo jumbo är så cringe.

  Va inte du emot männ som klär sig som kvinnor ?

  Bingo gör ofta smygreklam även fast detta kanske inte var det men om det är det så kanske det är smygreklam för en viss bok i inlägget, det sista. Alexander S och brorsan Calle gör jämt smygreklam. Alltså Alex…så självgod nu när han får vinna i Alla mot Alla genom att vara i lag med Jan Guillo, så får Alex lite revansh och får se lite smartare och kunnigare ut än vad han är och vad han visat i tidigare säsonger haha dessutom är han ju kompis med Wikingsson så förvånar mig inte om han fått veta en del rätta svar innan. Utan Jan så hade aldrig Alex vunnit, inte ihop med sin fru iaf hehe.

  Hur blev Daniel Paris känd från början? ?

   Genom Ung och bortskämd tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.