Caia Cosmetics brun utan sol del 2 — UPPDATERING FINNS!

Uppdatering 28/4 kl 10:44:

Så här har produkten i det här inlägget fortsatt bete sig.
Det MÅSTE ju vara en defekt produkt? Eller?


Ja, det blev en heldag med Wahlgren/Ingrosso-inlägg idag. 

The silver lining if you really wanna see it – hon verkar inte ha smörjt in sig i ansiktet med produkten. 
Stackarn….

Här hittar du Caia Cosmetics brun utan sol del 1

Tack för tips!

68 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ser amatörmässigt gjort också så går knappast bara skylla på produkt ?

      Aldrig varit med om att händerna sett ut sådär, även om det var en misslyckad busning…

        Jo det här hänt mig om jag använt bus mycket och sedan slutat. Om man har torra händer så suger torra partier upp färgen mer. Sedan tvättas ju händerna bra mycket mer än resten av kroppen = fläckar. Man blir väl ofta rekommenderad att inte smörja händerna med BUS?

    Alltså hon skriver ju själv att hon tagit den mörkaste, och är dessutom kritvit. Sedan har hon ju smort sig extremt ojämnt? Det är ju knappast caias fel. Tycker det är en extrem häxjakt på att hitta fel hos caia.

      Det står ju inget om att det är Caias fel…

        Det är ju det vinklas som..

          Jag håller med. Vad skulle vinklingen annars vara? Om det ska vara en annan så krävs tydlighet. Att hänvisa till ett annat inlägg som har en negativ vinkel gentemot företaget gör att detta inlägg får samma vinkel.

            Precis.

      Jag är nog om möjligt ännu blekare än henne och köpte deep, blev så naturligt och fint på mig så vettetusan vad hon pysslat med ? till och med sambon såg och berömde (?!) så nog tycker jag inte att det är en kass produkt inte.

        Hur länge hade du på den? Jag pallar inte sova med kladd fy fan

        Håller verkligen med om att det är häxjakt på Caia. De kan ju inte hjälpa att något stjärnskott inte kan välja färg eller smörja in sig på rätt sätt.

    haha, vad är detta för en produkt? ?
    Brun målarfärg? Inte undra på att det blir fläckar i sängkläder m.m.
    Verkar vara en lågkvalitetsprodukt nu igen från Caia, fast med priser som hos bra kvalitetsmärken. När ska flunsor lära sig idén om kvalitet och hållbarhet. Eller är det som man starkt misstänker, att de endast är pengarna som styr?

      Fast nej, hon har ju tagit den mörkaste nyansen när hon är kritvit. Denna nyans ska självklart någon med mörkare hy använda. Är väl jättebra att det finns nyanser som passar alla ??‍♀️

        Jag använder den mörkaste nyansen i BUS (inte caias) och är kritvit, har aldrig fått sådär. Så tror knappast nyansen spelar roll

      Är du samma person som skriver typ fem inlägg om att ’det bara är pengarna som styr’ under varje inlägg om Wahlgren-familjen? Det är samma taskiga språk i varje inlägg. Tror du att du kanske bryr dig lite för mycket om dem?

        Tycker ärligt talat att det känns som St*llis språkbruk (om du minns den galningen). Samma person som verkar avsky My Martens. Kolla sättet att skriva ??‍♀️

        Ja det finns en person som verkar avsky My Martens och Wahlgreens/Ingrossos men hyllar Isabella Löwengrip till skyarna oavsett vad hon gör. Om detta hade handlat om Löwengrip hade hen försvarat henne med näbbar och klor. Handlar det om Bianca dissar hen henne med näbbar och klor. Hen verkar få väldiga hangups på vissa personer. Det är samma person som känns igen tydligt på sitt speciella språkbruk.

    Tack för tips? Vad är det här för tips egentligen?
    Jag kan också ta den mörkaste nyansen av vilken brun utan sol som helst och låta min femåriga brorson smörja in mig. Kommer du dedikera ett inlägg åt den produkten också? Eller är det begränsat till bara Caias produkter?

    Men man kan väl inte ta den mörkaste färgen om man är jätteljus själv. Då måste man väl ändå förstå att det ser ut som skit och att det blir tydliga kontraster om man smörjer in dåligt… ??‍♀️

    Vilket konstigt inlägg.

      Om du läser del 1 om Caia brun utan sol så fattar du nog.

        Jag har läst det redan.

          Vilket jävla proffs! ?

            Förlåt. Det skulle inte komma som kommentar.

        Jag har läst det. Det här inlägget är fortfarande fruktansvärt konstigt

    Men oj, hon har ju inte ens smort in sig ordentligt. Amatör

      Det beror nog på att caias BUS är vit. Vanligtvis finns det en guidefärg så att man ser att man smort in överallt men det blir svårt när dom gör en helt vit BUS

        Hur är det svårt? Höger fot, man smörjer överallt. Gör klart benet. Vänster fot, man smörjer överallt och gör klart benet. Förstår inte hur man kan missa något. Man får ge det tid och vara noga bara.

          Det är ändå jättelätt att missa fläckar när man inte ser hur man smörjer

          Höger hand vänster hand / höger fot vänster fot / farbror Abraham / farbror Abraham osv osv osv
          (förlåt @Ems men din kommentar gjorde genast att sångfan började gå på repeat i hjärnan)

            Farbror Abraham??? Är det inte Fader Abraham? Nu måste jag googla.. eller har jag sjungit fel hela livet.

          Tja det finns en anledning att de flesta BUS inte är vita även om det inte är omöjligt att få det jämnt ändå. De flesta vill underlätta för kunden och på så sätt sälja mer.

    Hur man förarbetar innan bus är ju rätt viktigt oxå…

    Nu kan inte jag _veta_ såklart, meeeen känns som man kan få till det där katastrofala resultatet med vilken BUS som helst som är i nyans ”dark” när man själv är blek som ett pappersark och applicerar slarvigt i ett nedsläckt badrum.
    Så kanske hon vet med sig att hon får lite extra uppmärksamhet om hon ’klagar’ på just CAIA. But what do I know, kanske är jag bara lite väl cynisk.
    Har inte köpt, och kommer inte köpa, denna BUS oavsett, och de kommer nog lyckas tjäna en rejäl kosing på denna produkt också så de drabbas nog inte nämnvärt av denna recension.

    Det enda sättet för mig att inte bli fläckig på är att gå runt naken typ en timme efter att jag smörjt in mig. Hoppar runt och fuldansar för att torka snabbare. Mitt bästa hack för händerna är att smörja in dom och sedan tvätta bort efter 15 minuter, skrubba noga mellan fingrarna.

      Vi vet /grannen.

    Varför hamnade min kommentar i modd? 🙁

    Margareta Grääs är väldigt upprörd över kritiken mot CAIAS brun utan sol.

    Här var det nog ett par felbeslut i rad från användaren och inte fel på själva produkten skulle jag tippa på.

    Känns som det är medvetet gjort för lite uppmärksammhet.

    Hur är det Caias fel att hon inte smörjer in fötterna ordentligt och tvättar händerna? Tips för de som har svårt med händerna, smörj in dem först som om busen vore handkräm (Var noga) sen när man smörjt in bus över kroppen tvättar man händerna (igen, noga) med tvål och vatten 2-3 gånger. Då blir färgen bra.

      Färgen ser btw riktigt snygg ut på armar osv, blev lite sugen nu på att köpa och testa.

        Snygg nyans. Inte alls orange.

    Jag tycker att de droppar som man kan blanda i sin vanliga hudkräm eller ansiktssmörja är mycket bättre. Ger gradvis färg och blir inte ojämnt eller flammigt. Luktar inte heller sur mjölk.

    Fick upp en tjej på Tiktok som hade använt sig av Caias BUS och blivit grå/blå av den och lämnat fläckar som inte gick bort över hela lägenheten, blondinalkin heter hon på Tiktok.

    Hur orkar ni folk hålla på smörja er med BUS? Var bleka ist! Är inte fel vara ljushyad.

      Exakt. Varför är det så hemskt att ha sin naturliga hudfärg? Jag har olivfärgad hy så jag blir grå under vintern. Skiter fullständigt i det.

      Aldrig använt BUS men man gör det väl av samma anledning som man sminkar huden, gör fransarna mörkare och längre, färgar/bleker/klipper håret, fixar naglarna osv osv… Helt enkelt, för att man vill och tycker att det är fint?

    Om man inte smörjer in sig överallt så blir man ju inte brun överallt heller.

    Hur luktar man efteråt?

    Hmm. Ser slarvigt ut.
    Ska man använda BUS med bra resultat gäller det att anstränga sig. Jag var typ beroende av BUS för några år sedan och blev sällan fläckig oavsett märke. Först duscha och skrubba hela kroppen ordentligt i duschen. Alltså riktigt ordentligt. Sedan leta efter eventuella torra partier t.ex. armbågar och knän och smörja lite mandelolja på dem. Sedan på med BUS, massera in överallt ordentligt. Till sist tvätta händerna och ta en lite fuktig handduk och försiktigt torka av undersidan av armarna och baksidan av knäna, samt halsen (de partierna brukar sällan vara lika bruna som resten av kroppen). Sedan gå runt naken och låta det torka i ungefär en timme. Då blir resultatet bra, troligtvis även med ett sämre märke. Min favorit var Doves som är blandad med vanlig lotion (luktar fruktansvärt dock) och body shops som hette något med coconut (lite svårare att få jämn men doftar bättre).
    Men med åldern har jag blivit lat och numera använder jag aldrig BUS. 🙂 Ska jag på bröllop eller annat stort går jag 2 dagar innan på spraytan.

      Har provat en massa olika bus i olika prisklasser, tills jag fick tips om acos på apoteket som kostar strax över hundra. Den är svart m guldfärgad kork. Jättefin färg o luktar gott.

    Vilka snöflingor, Naturligtvis provar man först på ett ställe som man kan dölja då man provat en ny BUS! ?

      Du kan vara snöflinga

    Men snälla nån. Hur vet vi ens att detta är på riktigt? Hon kan ju ha lagt flera flera lager BUS och även någon annan BUS ovanpå och gjort det slarvigt med flit. Allt för att få fler följare.
    Konstigt av Camilla och lägga upp trams som hon inte kan veta äktheten på. Men Camilla kanske var med vid tillfället eller har en video på hela förloppet.
    Jag väljer att tro att detta är fejk. Tills äktheten kan bevisas!

      Hej hej! Det är jag som är människan på bilderna. Det är ett lager av den mörkaste men låt oss konstatera att jag är riktigt kass användare av BUS. Jag har inte kritiserat produkten överhuvudtaget, bara drivit om mitt jävligt kassa resultat som jag orsakat själv tänker jag. Ben, armar, mage osv har fått ett fint resultat. Torr som tusan på händer och fötter som jag inte smörjde innan. Och jag har inte gjort detta för att få följare, jag är en helt vanligt arbetande människa i en väldigt liten stad i Värmland ?

        Tycker faktiskt att det framgick ganska tydligt att du drev med dig själv och ditt ganska misslyckade försök till att få en schysst bränna ?

    Jag använder BUS jämt använder vante och varierar mellan cocoa Brown dark,paradise island dark alltid snyggt jämt brun ?

    ???????

      Anonym!? Varför! Har du inget att göra? Skriv ditt namn.

    Fråga. Någon som har erfarenhet av sån spraytan man kan köpa hem? Alltså maskin, tält, vätska. Jag är sugen.

    Fan folk ser ut som de livear en annan etnicitet. Nä tycker det ser för roligt ut…
    Joakim Lundells brorsa är ett levande exempel på när BUS går för långt.

    Men snälla man ser ju vilken amatör hon är.
    Jag har deep tan från Caia & färgen blir superfin!

    Jag har inte använt BUS sen det släpptes på 90-talet… (både jag och mormor såg ut som morötter). Men t.o.m. jag ser ju att hon gjort fel. För det första så har hon valt fel nyans, andra adderat det slarvigt, tredje inte smort in torra partier med annan fet lotion innan.

    Jag har använt BUS sedan ca 1990. PÅ den tiden luktade det otroligt äckligt även efter flera dagar och dusch varje dag. Det var också svårare att applicera jämnt. Succesivt har det blivit bättre och bättre varor. Sedan 1,5år använder jag Ida Wargs medium dark på min fläskvita hud och på mig doftar det inget efter ca 1h. Jag använder vantar på båda händerna vid applicering och lägger på ett TUNT lager 3 dgr på raken(ibland morgon o kväll) det blir aldrig fläckigt eller randigt resultat eftersom huden absorberar helt när man inte mättar huden med för mycket BUS per gång. Har endast vita sängkläder och badhanddukar som aldrig blivit missfärgade. Gör det som jag och bli glad.

      Åh hur gör du för att lukten ska försvinna? Jag har testat att låta bli att duscha efter Wargs BUS, duscha efter några timmar och även dagen efter. Lukten sitter kvar och den är så äcklig!

    Jag är 100% säker på att det är mycket ironi inblandat i användarens recension av produkten. Följer henne på instagram och hon är verkligen en jordnära och genuin tjej! Men jag är i alla fall tacksam över att hon gjorde den då jag själv brukar köpa mörk nyans när jag är kritvit så jag kommer definitivt gå på en ljusare nyans för att slippa se likadan ut som henne!

    Men hjälp vilka oranga toner Ida wargs är bäst dessutom pris vänlig köp den istället

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.