Carola dubbeldippar på Ellegalans efterfest

Inte nog med att Carola Häggkvist är på väg in i chokladfontänen med blottarrockens högerärm, hon dubbeldippar även sin mackarååååån – vilket så klart inte är okej. 
Jag skulle nästan vilja sträcka mig så långt som att säga att det är lite av ett kardinalfel att dubbeldippa i en chokladfontän, i alla fall i de chokladfontäns-kretsar som jag hänger i.

Herregud, hade det här varit för ett halvår sedan hade Carola blivit dubbad till ”superspridare” av choklad-dränkta coronavirus och man hade behövt bränna ner Grand Hotel till grunden för att bli kvitt utbrottet.
Tur för henne att det under rådande omständigheter är mer opassande än sjukdomsspridande, men man ska aldrig säga aldrig.
Om du vet med dig att du också njöt av denna vita chokladfontän under fredagens efterfest, så bör du nog testa dig ändå.

Använd rabattkoden #camcamscovidkod25 när du köper ditt test, så får du 25% rabatt på ditt test OCH så bidrar du till att THK äntligen kan få göra sitt efterlängtade ”tummy tuck”.
(Han har delade magmuskler faaaaaktiskt, och gör det inte för att bli smal och slät.)

 

118 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Älskar vit choklad ?

      Och jag avskyr det. Älskar vanlig och mörk choklad. Men vit, nä.
      Så all vit choklad till dig 🙂

      Vit Toblerone<3

      Vit choklad smakar bara fett och sött, föredrar självklart mörk ?

        Folk som påstår att mörk choklad är gott, de kan man inte lita på.

          Precis detsamma gäller folk som använder mjölk till något annat än matlagning. Lita aldrig någonsin på någon som har mjölk i kaffet och speciellt de som dricker ren mjölk till maten.

            Ett stort glas kall mjölk?

              Mjölk är det bara bebisar som dricker.

                Ok.

                Absolut. Dessutom från sin egen art.

                Jag har alltid HATAT mjölk, men när jag var gravid, i ca 3-4 månaden, blev jag så sugen på mjölk. Läste senare att det är då som bebisens skelett växer till som mest. Så det hade väl med det att göra. Åt mjukglass som besatt också.

            Nybakade kanelbullar och ett glas kall mjölk! Det är faktiskt livet!!! ❤️

            Drack mjölk till maten igår, det var jättegott! ? Är 33 år.

          De som ääääälskar 90% choklad 😮

            Handlar bara om att komma över invänjningsperioden, precis som med saker som kaffe, alkohol m.m. Jag började äta 70% choklad när jag blev laktosintolerant trots att jag inte var ett stort fan av det innan. Men efter ett tag ändrades min smak och jag började cravea ÄNNU mörkare. Nu har jag landat på 85-90% och njuter av varje bit?

              Haha men hur lång tid tar det att vänja sig? Jag är 30 snart och har försökt prova kaffe regelbundet många gånger, men det går verkligen inte, smakar apa?

                Börja att dricka kaffe först vid 50 så det går, nu tycker jag att en kopp då och då smakar gott. Så ge det några år till ?

                Hur smakar apa?

                  Kul.

              Varför ska man vänja sig med något äckligt när det finns goda saker?

                Vilken vuxen människa tycker att mat är ”äcklig” herregud. Det är väl jättebra att vidga sina smaklökar.

                  Mörk choklad är inte mat.

                  Byt ut det till ”dåligt” då. Varför vänja sig att äta något man tycker är dåligt när det finns goda alternativ? Livet är för gott för att äta saker man inte tycker om i hopp om att man en dag ska tycka att de är okej. Njut av det goda i stället.

                  Har ”äckligt” en ålder?

                Håller helt med, jag är likadan gällande allt annat! Äter det jag gillar och struntar i resten. Just här fanns det ju dock en vinning i att börja gilla mörk choklad, eftersom jag inte längre tål mjölkchoklad (och inte gillar de laktosfria alternativen). Hade jag inte funnit min kärlek för den mörka chokladen hade jag ju ståt chokladlös, gud förbjude!

                  Ja då får man ju vända sig till det bästa av de sämsta alternativen. Alltså de alternativ man inte skulle välja om man kunde välja de goda.

          ? Bra försök! Vit choklad är ju som alla vet inte ens choklad.

      Såååå äckligt.

    Jag tänker såhär, att vågar man äta från en chokladfontän, buffé eller liknande från första början så får man räkna med baciller. Sen att det är ofräscht att dubbeldippa och sprida ännu mer baciller, ja. Men något man måste ha i beräkningen.

      Med lite spritdrinkar i magen tror jag man är rätt safe mot bacillerna! ?

    Kunde du inte hitta något förfärande som Isabella har gjort på sistone?

    Hade det här varit ett halvår sedan så hade ingen velat röra den där fontänen och man hade istället gått på arrangörerna för att ha så dåligt omdöme att ens ställa en stor chokladfontän där från början.
    Ett perfekt exempel på hur lätt människor glömmer och hur lättanpassade vi är. Smittspridningen finns fortfarande, det finns fortfarande folk som ligger på intensiven osv osv. Men ingen pratar om det längre eftersom media har 110% fokus på kriget i Ukraina.

      Men snälla, palla prata om Leif och Lena som ligger på sjukhuset. Vi har pratat om dom i två år. Det räcker nu.

      Ska vi prata om alla som ligger på intensiven av alla möjliga orsaker tycker du?

      Skulle nog, om vi måste jämföra, påstå att det dör fler i Ukraina än vad som dör av corona i Sverige just nu. Människor har alltid dött av influensor.

      Och skulle hon skriva någon om Isabella så hade du gått i spinn för det.
      Låt du Camilla sköta sin blogg, det gör hon så bra utan dina förmaningar.

      Hade det varit för ett halvår sen hade den här tillställningen mest troligt inte blivit av i denna form.
      Folk tycks tro att pandemin är borta men tyvärr är den inte det.
      Precis som du skriver så hamnar folk fortfarande på intensiven.
      De skulle ta och fortsätta redovisa hur många smittade och svårt sjuka det är så kanske ni som tidigare svarar ovanstående också inser att vi lever forfarande i en pandemi oavsett vad ni eller de flata svenska myndigheterna säger.
      Angående Carola så är hon ju bara helt enkelt för mycket ?av allt, alltid.
      Denna människa med en av Sveriges bästa röster förstör ju nästan varenda låt med att det alltid i nåt parti bara ska GAPAS sönder för kung och fosterland. Hon skulle ta och sätta sig och lyssna på sin första Jul i Betlehem för där kommer hon till sin rätt och det är underbara arrangemang på låtarna och (nästan) inget gapande.
      Sen en sak till som jag har svårt begripa mig på med Carola är att ingen enda klagar på eller reagerar att hon på snart sagt alla bilder hon lägger ut använder nån form av utsmetande filter. Vore det Anna Book så skulle folk hoppa på det direkt.
      Ang dubbeldippet är det inte konstigt för hos, trots allt underbara Carola, finns inga hämningar eller tankar.
      Hon kör bara på hon ?

        Ingen har väl påstått att pandemin är borta, det var alla experter tydliga från början med att den nog aldrig skulle vara. Men den är inte samhällsfarlig längre och någon gång måste vi återgå till det normala. Vilket de som är experter menar på att vi kan göra nu.

        Det är lätt att vara anonym expert på internet.

          Som du då??

            Ja, och där la vi nivån alltså.

          Tala om det för Maggan Graaf. Hon träffade någon äldre dam och skrev typ ”Så skönt att Covid är över”.
          Man blir lite matt, man undrar hur folk tänker.

          För att den inte längre är samhällsfarlig så betyder det ju inte att den är ofarlig. Det är 2 olika saker.

            Ja? En influensa kan också vara farlig. Vad är din poäng.

        Skillnaden är att Anna Book filtrerar till ngn helt annan än hon är och Carola bara förfinar. Sen har väl inte Carola sagt att hon inte använder filter som Anna gjorde.

        Nej äntligen har media slutat skriva om något som för de allra flesta i dagsläget är som en jobbig förkylning. Och neeeeej jag vet att det inte gäller alla, men de FLESTA klarar av de muterade, mildare varianterna nu. Att vara konstant rädd i flera år skapar stress och det är som bekant inte heller särskilt bra för hälsan. Skulle gärna se de flata myndigheterna försöka råda bot på fetma om man vill se förbättring i folkhälsan på riktigt på sikt.

      Vad tycker du vi ska göra förutom att ”prata om det”?

      Nej, hon singeldippade i chokladfontänen hela kvällen så jag kammade noll där.

      Elllller för att det inte längre klassas som en samhällsfarlig och allmänfarlig sjukdom sen en månad tillbaka. Eller tycker du att media ska skriva dagligen om förkylningar och kräksjuka också?

        Kom nyheter igår att FHM ev om några veckor kommer införa dom lätta restriktioner vid hade i början av pandemin. Håll avstånd etc. Samt igen klassa Corona som en samhällsfarlig sjukdom. Källa, ekot.

          Eventuellt om några veckor. Då kommer säkert media eventuellt om några veckor skriva mycket om det igen.

          Men du, läs om och läs rätt. ” Sverige KAN se liknande åtgärder mot covid-19 som vi såg under början av pandemin, våren 2020, OM en ny smittsam virusvariant sprids. Det framgår av Folkhälsomyndighetens nya plan för smittskyddsåtgärder mot covid-19.”

        Ems, jag tror inte du vet vad samhällsfarlig betyder.

      Jäklar vad Bella är trist nuförtiden! Inga galna utspel alls längre.

    Länge sedan du skrev något om Anna Book. Har hon gått under jorden?
    Lika så Maggan Graaf.

      Anna Book gör inte så mycket nuförtiden. I alla fall inte i sociala medier. Hon verkar ha insett att SoMe inte passat så bra för henne.

        Idag solar hon solarium, bra att hon sysselsätter sig!

    Som om Covid inte längre finns ??Om några veckor kommer nästa våg.

      Folk oroar sig nog mer över det radioaktiva nedfallet sedan Putin avfyrat kärnvapen… Känner jag.

        Ja simpla människor kan bara oroa sig för en sak i taget…. *suck*

          För covid är ju verkligen ett hot i klass med kärnvapen..

            För många är den det.

    Carola, Camilla Läckberg, Anna Book. De tre har exakt samma personlighet, och är ”riviga” kvinnor liksom, de ser ungefär likadana ut också.

      Nja, Anna är nog i en klass för sig.

      De två övriga har någon form av talang , oavsett om deras utförande tilltalar just dig eller mig så drar de in kosing på det.

      Anna TROR hon har någon form av talang, avsaknaden av kosing samt efterfrågan talar för motsatsen.
      Anna saknar totalt självinsikt.

    Som ngn skrev ovan, det är kanske inte det mest hygieniska grej det här chokladfontän, speciellt inte kombon alkohol + chokladfontän.

    Ungefär som jordnötter i en skål på bardisken i Österrike, hej coronavirus.

    Men OAVSETT så är det helt otänkbart i min värld att (i all fall i nyktert tillstånd) göra så.

    Skulle i och för sig inte vara sugen på någon form av buffé när alkohol är inblandat, folk blir så slabbiga efter några groggar eller vinglas.

    Fast kanske är det inget alkohol på dylika tillställningar inser jag nu, jag vet inte, var inte bjuden eller avbjuden för den delen.

      Står både ölflaska och vinglas med rött i, i bakgrunden. Men det kan ju vara alkoholfritt 🙂

      // Var inte heller bjuden eller avbjuden

    Var är MM?

      Hennes ”kordinator” sköter i alla fall flödet med nya inlägg (med gamla bilder) på bloggen och IG.

      Senaste bilderna i stories på My i nutid verkade vara från ett sjukhus – dock inte bekräftat av henne själv.

      Varför låtsas hon att hon är i Portugal?

        För att där var hon befinner sig inte är så glammigt. Lite skämmigt med eftersom det ska mörkas.

          Var är hon?

            I story gör hon reklam för lifesum, liggandes i sjukhussäng o sjukhuskläder. Hon säger att hon ligger nerbäddad m migrän sedan några dagar.
            Förra gången hon låg inne på psyk, simulerade hon i veckor att allt var som vanligt m hjälp av gamla bilder. Hon skröt om hur lätt det var att lura följarna då. Jag vet inte med säkerhet men gör kopplingen att detta är en repris.

              Tror inte att hon lurar sina följare denna gång. Lurar bara sig själv.

    Fick covid för ett tag sedan och blev förvånansvärt rätt sjuk trots 3 sprutor vaccin. Vågar inte tänka på hur sjuk jag blivit utan vaccin alls. ?
    Dessutom är det luftburet så få spelar en chokladfontän mindre roll.
    Färre vaccinerar sig nu med din tredje spruta vilket bäddar för en ny våg, tyvärr!!
    Tror ingen är sugen på nya restriktioner igen!

      Och jag är helt ovaccinerad och fick en vanlig liten förkylning. Nästan som att det är som att spela på lotto oavsett vaccinstatus, så att tjata om vaccin känns väl lite tröttsamt numera.

        Ja det är ju omöjligt att säga om man hade varit mer eller mindre sjuk beroende på hur många sprutor man tagit. Jag blev sjuk innan vaccin erbjöds. Hade en lätt förkylning. Min trippelvaccinerade kollega blev jättesjuk och lider av svår postcovid nu. Så man har ju ingen aning verkligen.

        Du har alltså helt missat att vaccinet även minskar smittspridningen och därför skyddar de som av olika anledningar inte kan ta vaccinet? Vi som har vaccinerat oss skyddar otacksamma människor som dig.

          Borde inte naturliga antikroppar göra samma jobb som vaccinet?

          Du har för det första ingen aning om varför jag inte vaccinerat mig. Sedan spreds ju den här sista varianten lika bra bland vaccinerade så det verkar inte heller alltid spela roll.

          Men bra att du är trevlig.

          Precis, tack vare vaccinet slapp jag få corona fast att jag satt bredvid henne (1,5 m max) i 3 timmar när hon sen testade positivt och blev rejält sjuk samma dag.

            Min ovaccinerade vän blev inte smittad trots att hans son hade covid och de sov i samma säng hela sjukdomstiden.

          Vaccinerade har stått och står för en stor del av smittspridningen då många är asymtomatiska.

          Menar du på fullaste allvar att vaccinet minskar smittspridningen? Det finns ingen data som stöttar det narrativet alls längre. Alla som bär på viruset smittar oavsett vaccinstatus.

        Wow, då är det ju vetenskapligt bevisat. Tack för att du sprider kunskap och bildning över världen.

          Sa någon att det var vetenskapligt bevisat?

      Jag har inte vaccinerat mig alls och har hållit mig frisk medan flera i min närhet som är trippelvaccinerade har varit sjuka. Att färre vaccinerar sig är bara bra för immuniteten i befolkningen. Däremot tror jag på att vaccinera riskgrupper.

        Tro mig du kommer åka på det en dag, då får du hoppas att du inte blir så sjuk.

          Det får man väl hoppas på även som vaccinerad..

            Exakt!

        Tack för att du tog en för laget och inte vaccinerade dig så vi kan få immunitet i befolkningen ?

          Tack M!

        Jobbar inte du i vården? Vet din arbetsgivare om att du inte är vaccinerad?

          Ja, alla vet eftersom jag är så öppen med min vaccinationsstatus. Det är inget jag hymlar med.

          Men är du seriös?? Lägg av bara

            Menat tilö Kombo alltså

    Carola är bara så gränslös. Blir alltid lite nervös när jag hör henne intervjuas då det nästan alltid hoppar ut grodor ur munnen på henne.

      Hon är en färgstark person och jäklar vilken artist hon är!

    Sebastian och Ida från Bachelor skall flytta ihop! Kul när relationen håller!!

      Okej

    Carola gör väl lite som hon vill, hon är en ödmjuk diva ?
    Ena veckan åker hon till Ukrainas gräns och hjälper till, och låter en familj flytta hem till henne ( hon åkte ju också ner och hjälpte till vid flyktingvågen i Medelhavet )
    Och ena veckan dubbeldippar hon på fin gala.
    Älskar henne!

      Synonymer till ödmjuk:
      anspråkslös, blygsam, undergiven, underdånig, försynt, vördnadsfull, from, saktmodig, respektfull, foglig, spak, lydig, eftergiven.
      haha inte direkt vad jag förknippar med Carola.

    Guud va du påpekar på allas fel å brister???. Det är ju inte nästan skrämmande. Du är som kinas regering, de har spioner so kontrollerar vad människor gör. Beter du dig bra så är det frid å fröjd, men beter du dig dåligt…. ???.

    Vad volley ha för stämning i samhället? Ett där man ska rycka in vid minsta tveksamhet?

      Ditt inlägg är närmst helt obegripligt. Inte så svårt att läsa igenom innan man postar?

      Här bevakar man bloggar, då påpekas saker som dom själva skriver om.

    Avskyr när folk skriver vitchoklad. Vet inte varför, men det kryper i kroppen när vissa inte skriver ordentligt.

      Jag förståer verkaligen inte vad du menar . bara busdklapetr kommer afram som adet ska så spelar ede tvärl ingen romll hur man bokstaverar . Eller ?

        Ja, är det inte det som är poängen med ett språk, att kunna förstå och göra sig förstådd?

          Precisk eksajht så äar det ju fasltikst ! bawrnajk man fgör si gföasrto¨dd såok spelar duet j ujintgen roll hur man skrivern eller huir mans stavsars elle rk vilken grammatiskt s korrenkjat underbbyggtt a menaingesanr man s skriver.

            Det håller jag med om.

      Bästavän

      Haha samma här. Även när folk skriver t ex gullök. Det är som motsatsen till särskrivning, fast lika illa.

        Inte tänkt på det förut, men det är ju märkligt när man kan skriva ”rödlök” och ”vitlök” fast gul lök som två ord… Även purjolök, gräslök, vårlök och charlottenlök hade sett vrickat ut särskrivet!

    I sammanhanget finns väl bara en riktigt stilbildande referens nämligen scenen ur Seinfeld 4/19 ”The Implant”
    ”The Double-dipped chip”:
    https://www.youtube.com/watch?v=KLOyChP2AWA

    Känner spontant att det är för lite chokladfontän i mitt liv!

      https://www.teknikmagasinet.se/produkter/hemteknik/hushall/glass-popcorn/chokladfontan-liten?gclid=Cj0KCQjwpcOTBhCZARIsAEAYLuUh9F-l_WqnBiNucq3UdeAOAmUAGYnQzTGiXlxre6xeEJLp4SBODEUaAkkMEALw_wcB

      Var så god. Kom bar ihåg att blanda chokladen med grädde. Annars blir det för tjockt och hela toppen flyger av. Kvar blir massa tjock choklad på väggar och möbler

    Oj oj OJ VaD tOKiG hOn äR, som dubbeldippar!!! Krävs verkligen ingenting för att kändisar ska framstå som riktiga tokfior.

      Men charmen med THK är ju hans mage. Vad smarrigt det ser ut med chokladfontän. Jag hade stått där ett tag. ?

      Dubbeldippar gör ju ingen vettig människa. Bara dom som inte fattar att man inte ska dubbeldippa.

    Hade varit roligare om hon råkade doppa ansiktet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.