Triss i Instagram Story

Gabriella Possler har tagit fram ett smycke tillsammans med Pearls of Freja. Det heter ”Strong bond” och ringarna ska representera det starka bandet mellan två människor och stenarna för två hjärtan.
Jag ser bara handklovar.
Någon mer?

Varför ens bemöda sig med att skriva ”adlink” när man ändå har för avsikt att dölja det helt?

Bianca Ingrosso kommunicerar till företag att hon gärna vill att de gärna ställer frågan till henne innan de skickar henne bud.
Det är ju jättebra, men jag har en känsla av att de flesta företag inte jobbar så.
Jag undrar hur många företag/pr-företag som frågar före utskick?
Max 10 % skulle jag säga.
Vad tror ni?

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur mycket tjänar man på adlink?

  Tycker bara det var pinsamt att hon kom med tusen storys där man är tvungen att klicka in på varje för att se vad det är för produkt. Kunde ju haft bild på produkten och en adlink tänker jag, men man tjänar kanske mycket på dom klicken? För självklart klickar fler om det inte finns någon bild så man vet svaret.

   Hatar när de gör så. Tror de hade tjänat mer på att berätta om det så man vet vad man trycker på ?

    Så störigt och känns som hon är väldens mest pengak*ta människa när hon gör så? alla behöver såklart en inkomst, men alltså.

    Klickar aldrig på sånt när det är det dom vill man ska göra?

  OT

  MM, tumörer i halsen? ?
  Ser man på röntgen om det är godartade eller elaka? Eller det vet man först efter operationen?

   Hemskt. Verkar vara någon stroke eller hjärnblödning också. Hoppas allt går väl ?

    Vem är mm?

     My Martens.

      Vad hemskt. vet inget om tumörer i halsen men är nog inte så vanligt. Stackars henne. Jag tycker smyckena är fina. Kollade deras hemsida.

       Ganska vanligt med tumör på sköldkörteln. Bra prognos.

        Förlåt, läste ganska ovanligt 🙂

       Jo, om man har problem med sköldkörteln är det vanligt. Ofarliga.

    Men snälla, hon har naturligtvis inte fått stroke och hjärnblödning. Hon har varit sjuk nonstop med olika besvär i minst 10 års tid.

     Men håll bara tyst!

     Inte riktigt tio år men i många år nu, sedan hon började gå upp i vikt och sedan hennes vänner dragit sig undan henne för då vill My att man ska tycka synd om henne. Manipulativ dramaqueen så vad hon säger och skriver är svårt att tro på.

    Det var ju det hon inte hade, utan migrän. Tumör betyder knuta och kan vara ofarlig. Så förhoppningsvis överdriver hon som vanligt…det hoppas jag för hennes skull.

     Migrän va det ju. I flera dagar. Lätt o glömma när man ljuger så mycket.

     Troligtvis överdriv i vanlig ordning för att få igång engagemang och få sympatier och likes. Hon hade väl migrän och hon åker ju alltid in så fort hon har feber – för det är värdefullt för henne med en sjuk husbild vilket hon lägger upp med jämna mellanrum – alltid när vänner dragit sig undan eller det gått neråt för henne och hon tappat följare. Svårt att lita på My, man ser ju mönstret (fast inte alla som gör det verkar det som). Lätt att påstå att man ”misstänkt stroke” eller annat, och tumörer behöver inte vara farligt. Hon har väl pratat om sköldskörtel innan och vad hände med hennes vanliga ”sjukdomsbild”? Det är ju många år som hon letat efter sin ”balans” nu, många år nu som hon gått upp och ner och enligt henne själv åkt in och ut, sonen också ju. Hon har ju åkt in och ut som hon säger så många gånger (nåja) men som sagt svårt att tro på. Är det så att hon ska göra någon operation så är det nog en skönhetsoperation och då behöver hon ett alibi typ för att inte kunna träna och visa sig på ett tag.

    Det står misstänkt stroke eller hjärnblödning. Inte att hon fått det.

     Precis, My lyckas få till det och får allt att låta mer dramatiskt än det är, som alltid, och vissa går på det rakt av. Nä det är svårt att tro på det hon skriver då man ser hennes mönster, man kan hennes taktik vid det här laget. Tror inte hon behövt hjälp med att skriva inläggen heller, eller får hon hjälp med att gilla sitt inlägg från alla sina konton också. Nä alltså, tror mest hon ville få uppmärksamhet, få upp engagemanget och få likes, kommentarer och sympatier. Det är som det brukar, ”sjukbild” med jämna mellanrum. Gissar att hon gjort sig ovän med vissa vänner också så då ska det alltid snyftas, det är det vanliga så jag har svårt att tro på detta. Blir det någon operation så är det säkert någon plastikoperation i så fall. Förlåt men My brukar ju leta efter fel, hon vill hela tiden hitta fel för att beklaga sig och hon åker in för minsta lilla, väldigt ofta iaf, tur vården har så mycket resurser att lägga på My.

      Fått upp kommentarerna har hon lyckats med, 650+ kommentarer som vanligtvis är allt mellan 1-70 per inlägg. Oftast max 20 kommentarer men finns undantag.

      Har inte följt henne så länge så vet inte hennes mönster. Förstått att vissa kallar henne Mytoman och läst lite saker hon ljugit om, men inte läst in mig eller vad man ska säga.

      Jag hoppas såklart inte att människor ska vara sjuka, men hoppas ändå att det hon säger är sant för tycker det är så äckligt beteende att ljuga om något sånt här. Speciellt när hon skriver tumörer för det kopplar man oftast till cancer (fast tumör kan vara godartade såklart) och ljuga om cancer är vidrigt.
      Tappar hoppet totalt om mänskligheten om detta bara är något ”tyck synd om mig”-drag. Men av kommentarerna att dömma verkar det ju inte osannolikt..

       Och vill verkligen poängtera att jag såklart inte önskar att någon människa ska vara sjuk. Rädd jag uttrycker mig klumpigt så det missförstås.

       Nu lär hon vara nöjd över alla kommentarer iallafall. Det har väl knappt varit mer än 1-3 kommentar på hennes inlägg på sistone och inte så många likes heller, men när det kommer en sådan bild då ökar det och det vet hon ju. Drama håller kvar läsare och lockar följare. Sympatier är gynnsamt. Hon skriver ju vissa ord för att hon vill att folk ska bli nyfikna och koppla det till annat än det är, troligtvis gör hon likadant nu för så har hon gjort tidigare. Skapa drama för vinning, taktik. Hon har tidigare överdrivit sjukdom om både sig själv och sin son, ganska osmakligt. Hon har kanske varit sjuk i huvudvärk och varit en natt på sjukhus men mer än så tvivlar jag på, kan också vara enbart för att det ska tyckas synd om henne, men man måste nog ha följt henne för att se mönstret. Önskar inte heller sjukdom åt andra kan jag poängtera, är bara skeptisk till My.

     Jag tvivlar på att man ”ligger inne” någon längre tid för misstänkt stroke/hjärnblödning. Det kollas ju upp väldigt snabbt. Antingen har man det eller också inte.

      Är det hög misstanke och oklar orsak kan man få ligga inne tills de hittat orsaken.

    M, varför verkar det vara det? Nej det verkar det inte, hon misstänkte det först när hon hade huvudvärk skriver hon (du?) ju. Tror inte tumörer i hals har samband med stroke el hjärnblödning heller men hon har möjligtvis tumörer i sköldskörteln som eventuellt ska opereras bort, och det har hon nog vetat om länge och det är vanligt och helt ofarligt. Tror M ville locka dit folk.

   Efter att de har skickats för analys vet man säkert om det är malingt eller.beningt. ibland kan man se med blotta ögat men tumörer skickad som PAD.

    Det är så ovanligt med maligna halstumörer (ffa i kombo med stroke..?) så det låter väldigt besynnerligt.

     Är det? På halsen finns lymfkörtlar så om en cancer spridit sig är det inte ovanligt att metastaserna sitter just i dessa (eller lymfkörtlar i armhålor eller ljumskar).

      Tror mer att det sitter i sköldkörteln, det är inte så ovanligt.

   Saken med My Martens är ju att man, efter alla hennes lögner och konstiga historier, omedelbart tvivlar på sanningshalten i det som hon nu säger har hänt. Det känns elakt att tvivla på någon som berättar att de genomgår en utredning för tumörer i halsen men i hennes fall har jag svårt för att åtminstone inte vara rejält skeptisk.

    +1 på den tyvärr, hon har ropat att vargen kommer ett otal gånger genom åren, men givetvis håller jag tummarna för att hon ska bli frisk fort, oavsett vad det nu är hon har drabbats av eller inte drabbats av denna gång.

   Men hjälp, spontant tänker jag på cancer som spridit sig. 🙁 Men hoppas verkligen det är något mycket snällare för hennes och familjens skull.

   Troligtvis gör man en finnålspunktion, alltså sticker in en nål och drar ut lite celler för att analysera vad de består av.

   Troligtvis tumör på sköldkörteln eftersom hon haft problem med den. Det är ganska vanligt och ofta ofarligt. Känner fler i min bekantskapskrets som opererats.

   Jag fick tumörer på min sköldkörtel, fick operera bort min och äta levaxin istället. Vet att många har besvär med rätt dosinställning osv men jag hade tur och fick rätt direkt. Kunde stå kvar på samma dos under graviditeter osv. Det enda bestående jag har kvar förutom ett ärr på halsen är svårigheter att tappa vikt.

  Man kan ju också tacka nej till pr, alternativt be företagen att ta bort en från listan.

  Vilka problem vissa har

  Ja själv skulle det vara rena drömmen om man fick massa paket. ?

   Njaääe, tror det skulle vara jättekul och smickrande i början men skulle man tröttna precis som Bibbz har gjort. Man blir helt enkelt mättad.
   Tänk att få 100 olika krämer, 100 olika läppstift osv osv…hur kul skulle det vara i efter ett tag…

    Skulle bli galen på all skit både i form av produkter man inte vill ha men även kartonger osv.

  Jocke Berg släpper soloalbum. Allt annat är irrelevant idag (och den 27/5).
  Slut på meddelandet.

   Surast på Kungskolmen.

   Jag längtar så!!!

  Ot
  SM-GULD till älskade Färjestad och snart Cornelia Jacobs i Eurovision, blev en toppenkväll detta.
  Skål och trevlig kväll alla glada männskor här inne ???

   Grattis! Jag såg matchen och är glad för sambons skull ?

   Själv längtar jag tills hockey-VM drar igång ”på riktigt” ???

    Och ja, Cornelia är jag också sjukt taggad för!!

     Känns som kameran inte var 100% synkad, filmade hennes rygg ett bra tag, men jäklar va bra låten är, hon måste gå vidare

      Läten är bra och hon lär nog placera sig ganska högt på lördag.

    Satt och hoppade i soffa, personligen skpr detta högre för mig än VM-guld, men Sverige får gärna vinna ????

     Jösses, var så uppspelt nu att jag stavde sämre än vanligt. Nåja, Sm-guldet orsakade en mindre stroke hos mig.

  Vad gäller Gabriellas smycke så är det nästintill en kopia på armband och halsband från Efva Attling.

   Och typ alla edblads smycken. Två ringar som sitter ihop känns inte så unikt nej.

   Har det stora från attling själv. Minns inte namnet men jag älskar det i alla fall.

   Japp har haft mitt i 7-8 år

   Det där smycket har ju funnits i en hel del år. Hur kan man tycka det är kul att kopiera andra?

  Så mycket smycken, alla ska göra smycken nu. Cornelia sjöng nyss, lite svajigt i början tycker jag men hon fick jubel, hoppas nu hon går vidare men det gör hon nog.

   Känns inte så spännande i år. Utgår från att Ukraina vinner och då har jag inte ens hört låten.

    Tror samma, det kommer bli sympatiröster i mängder.
    Tror på top 5 för Sverige

  Emilia och Marcelo ska flytta till Stockholm enligt exonphspoiler.. hur länge kommer de stanna där då??

   Förhoppningsvis länge så deras barn slipper flytta nu när hon börjar förskolan

   Sådana där människor kan inte hålla sig från Stockholm.

  Haha det är så billigt på nåt sätt att lägga in såna där adlinks. Och så många av dem också, ingen beskrivning, ingenting förutom ”bästa x” Ska du vara influencer och tjäna pengar gör då något du kan vara lite mer stolt över. Skulle aldrig klicka på en länk.

  Då man sätter adlink uppe i vänstra hörnet tänker jag att man antingen:
  1) vill att reklammarkeringen inte ska synas eller
  2) inte har koll på hur mycket Instagram klipper bort i stories beroende på vilken telefon du har. Jag har arbetat rätt mycket med Instagram stories via jobb och har haft mallar för att kunna se exakt var jag måste placera alla element för att de ska synas på alla möjliga olika typer av smartphones. Jag hade liksom ALDRIG varit medveten om det om jag inte jobbat med kanalanpassning på det sättet och jag tror verkligen inte det är helt omöjligt att många influensers helt enkelt inte kan nog mycket om anpassning beroende på publikens hårdvaror. Jag vet att jag själv placerat saker typ där reklammarkeringen sitter, innan jag lärde mig om de olika storlekskraven…

   Hur får man dessa mallar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *