48 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Och så ännu ett inlägg på skolgårdsnivå

   Varför är Ida orange? Verkar vara svårt att få till en BUS som ser naturlig ut eller åtminstone som ser ut som brun hudfärg.

   Instagram är så jäkla på väg ut… Ingen orkar se sånt här skit längre. Sönderspeutade pinuppor i princip. ???

    Man följer inte dessa personer bara. IG visar väl det man brukar titta på. Så min visar pyssel, blommor och roliga klipp

    ”Anonym / 2022-05-13 20:14
    Instagram är så jäkla på väg ut… Ingen orkar se sånt här skit längre. Sönderspeutade pinuppor i princip. ???”

    Jag tänkte också ungefär så där- så tragiskt med söndersprutade porrmodeller som säkert är på god väg att även sönderoperera sig.

    Fan ta alla dessa äldre narcissistiska kvinnor som visat vägen för dom yngre o skriker ut att det är helt okej o tom ETT MÅSTE att hela tiden operera o spruta sig som kvinna för att duga som objekt för män.

    Hemskt att kvinnor ska behöva riskera sina liv för att operera sig till en sexighet som dom inte hade innan o som dom kände att dom inte kunde leva ett lyckligt liv utan.

  Jag förstår mig inte på fyrkantiga sulor på skor…

   Ser ut som ankfötter.

  Vet inte vem Fanny är men hennes HÅR!!! ?

  Förstår inte vilka som följer tjejer som Fanny, Keela och även Nicci H. Det är mode att lägga upp bilder som 90-talets utvikningsmodeller?

   Kolla på respektive Instagram -> följare så ser du.

   Jaa det ser verkligen ut som en utvikningsbild. Vissa har ingen självrespekt.

    Om man bara har sin kropp, så är det tydligen det som man visar upp. Tycker så synd om dessa tjejer.

  Vaknar hon upp sådär snyggt sminkad?

  Idas ansikte blir bara mer och mer stramt

  Suck!
  porrigt ?

  Utseende, utseende, utseende.. influencers liv. Vad ska de göra den dagen det inte längre går att leva på utseendet. Pengarna lär de ha bränt allting längs vägen på operationer, märkeskläder osv. Det får bli Soc.

   Åh du är alltid så härligt positiv! Det är kanske vad som skulle hända dig, men du underskattar ju värdet av kontakter. Det är riktiga människor du pratar om, trots att den här bloggen bidrar till att de skulle vara något annat än ”vanlisar”. Du har ingen aning om deras ekonomiska situation eller hur de hanterar sina pengar, det har inte du med att göra heller för den delen.

  Jag är inte på ett bra mode idag och blir mest nedstämd när jag ser hur ful jag är jämfört med dessa tjejer. Fan vad jag önskar att jag också hade en kropp som går att visa upp.

   Känner exakt samma. Därför följer jag inte influencers. Räcker med det lilla jag ser här.

   Fast om du levde på ditt utseende hade du också haft tid att träna tillräckligt för att se ut så + ha pengar till ingrepp. Lägg därtill filter och Photoshop. Kort sagt: de ser inte ut så i verkligheten. Och som Camilla skriver, de ser inte så avslappnade ut va?

    Min fulhet blir inte hjälpt av träning men tack för pepp ändå.

     Kanske hjälper tanken att de flesta av dem använder filters för att se ut så?
     Många av dem har inte de utseendet bilden visar.
     Finns många som demonstrerar hur filter och dylikt förvränger en person totalt. Kanske du kan googla lite på det och se hur annorlunda människor ser ut med och utan filter.

     Alla är fina på sina egna vis men ibland kan det vara bra att påminna sig om att det man ser online inte alltid reflekterar verkligheten.

     Hoppas du/ni har en fin helg!

     Du upplever dig ful. Men du vet inte hur andra ser på dig. Kanske tycker dom precis tvärtom…att du är jättefin. ?

    18:52
    ?

   Smaken är som baken.
   Tycker inte hon är snygg för fem öre den där med underkläder och smink i ansiktet.

   Man uppnår det genom att använda redigeringsprogram och operation. Lite fillers och inlägg i rumpan.

   Med det kan alla uppnå detta

   Man ser t.o.m. ärr på Fannys mage från plastik 🙂 du är inte ful, du är fattig

   Kram till dig vi alla har sånna perioder! Så starkt utav dig att avfölja så du inte triggas, och viktigt att komma ihåg hur allt är fake och gjort för content. Började titta på Bianca Ingrossos YouTube men bara efter 2 videos så kände jag som dig. Jättetrist verkligen.

   Va? Du ser väl hur dom svankar ryggen till max eller poserar järnet i andra konstiga poser för att framhäva vinklar SAMTIDIGT som dom alldeles uppenbart suger in magen för att dom är värda. Det du ser i spegeln när du pikar och kritiserar dig själv är exakt samma som dom ser i spegeln på morgonen. Men sen sminkar dom sig, BUSar sig, opererar sig och poserar. Väljer ut den där bästa bilden av 100 försök, redigerar och lägger ut. Sluta slå på dig själv, DU är inte den sorgliga i den här kråksången.

  Ser förstoppade ut bägge två?

   ?

   Mer Laxoberol åt folket!

   Kanske dags för lite katrinplommonjuce! ??

  Idas bilder är fina. Mer stil på dom.

   uppstyltat.

  Snygga men inte särskilt avslappnade.

  Den där Fanny ser ut att kunna vara Keelas syster typ. Antar att hon också lyfter löningen från ett OF konto….

  Redan när jag såg Bisses inlägg för Caia i minispetstrosor och bar mage (som nyss operarats för diastas-förstås) visste jag att det skulle bli debatt!

  Älskar Fannys hår! ?

  Pov du vaknar upp och jag besvarar mejl i obekväma underkläder med ett fullsminkat ansikte, stylat hår och ett väldigt väldigt fullt glas iskaffe(?), men utan dator eller telefon.

  Det är viktigt att vara snygg när man mejlar, även om man gör det telepatiskt.

  PS, om du rör dig spiller jag kaffe i hela sängen.

   Man ser ju en liten del av datorn nere i vänstra hörnet…

  Det som är unikt med Fannys utseende jämfört med alla andra är att hennes läppar är helt naturliga. (Gått i samma skola som henne i flera år när vi var små så vet detta)

   Haha jaha, resten då? ?

  Varför granskar du inte Jennysmatbloggs resa till Dubai. Hon raderar alla kritiska kommentarer på instagram. Man får givetvis resa vart man vill, men som en stor influenser med ca. 260K följare på insta så ger det en väldigt fadd eftersmak. Kommer hennes nästa resa gå till Röda torget, då tydligen ett väldigt generöst influenserarvode går före hennes värderingar?? Trist!

   Camilla har ju redan skritvit om detta, inlägget innan det här.

    Sorry, jag missade det:(

  Det lockiga håret är mitt drömhår ??.
  Sedan förstår jag inte helt alla kommentarer om att dessa inte ser ut så där irl…okej, DE kanske inte gör det men jag behöver bara gå utanför dörren i min lilla stad så möter jag massor av tjejer och kvinnor som ser ut som dessa och några av dem för unga för eventuella operationer etc. Så har det varit sedan innan botox etc blev något för gemene kvinna. Så det är ju inget onaturligt med att ha ett utseende som dessa i grunden, även utan operationer och skit.

  Fattar inte? Varför ska de se avslappnade ut? Du försöker ju bara få folk att skriva elaka saker om det. Jäkligt omoget….

  Förresten; det pågår en del mobbing i mitt ena barns klass. Tänkte faktiskt en dag på att många av dina inlägg påminner om kommentarer som kan droppas där

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *