My Martens inlagd på sjukhus

Jag har legat inlagd på sjukhus för en misstänkt stroke/ hjärnblödning. Vid en av röntgenundersökningarna upptäckte man istället bla ett flertal tumörer i min hals, Jag inväntar just nu operation. Dessa veckor i ovisshet, in och ut på KS och Danderyd på olika röntgen, biopsier och allt annat som hör denna situation till har och är overkliga. // My Martens

Jag har fått flera kommentarer här inne där ni undrat var My Martens tagit vägen. 
Jag har haft noll svar att ge er – har inte vetat mer än ni – men nu har My själv uppdaterat sin blogg där hon berättar att hon ligger på sjukhus och har fått tumörer i halsen.

Läskigt så klart, men Mys läsare gör sitt bästa med att försöka muntra upp henne i kommentarsfältet, samtidigt som de skickar kramar och stöd. 
Krya krya till My! ?

 

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bästisen Anna lyser med sin frånvaro. Tänker att i stunder som denna borde hon verkligen stötta sin vän

   Men sluta!

   Inte ens ett sånt här inlägg med tråkigt innehåll kan göra att folk hittar något att klanka ner på.

    Man kan ju stötta utan att det syns på sociala medier.

     Inte när det gäller Booken. Syns det inte på Insta har det aldrig hänt.

      ?

      Tror A och K dragit sig undan My, med all rätt, och det har väl gett My huvudvärk. Problem med sköldkörteln har hon hintat om länge ju och det har hon väl vetat om länge. Sen att hon kallar det tumörer och misstänkt hjärnblödning är ju strategi – för att få uppmärksamhet, mer följare och högre statistik så hon kan få fler samarbeten och tjäna mer pengar samt att hon älskar att få snyfta och att folk tycker synd om henne, hon vill ha sympatier det är inget nytt. Det är smaklöst att hon alltid vill få folk att tro det värsta, allt överdrivs, det saltas och kryddas. Samma visa varje gång hon förlorat vänner eller följare då kommer dramainlägg om sjukdom med bild som skapar uppmärksamhet, slår aldrig fel. Hon och sonen har ju varit näradöden många gånger, enligt My då.

   Är A och M ovänner igen tro?
   Eller dom umgås helt enkelt i perioder bara så dom är fortfarande nära vänner?

    Tror vissa vänner vänt My ryggen och då brukar ju My åka in till sjukan, då ska det vara synd om henne. Hon vill väl ge ”vänner” dåligt samvete och dessutom få sympatier. My har ju på senare tid hintat om vänner som vänt ryggen och snyftat om att kroppen inte svarar, vilket är återkommande. Alltid så när vänner gjort slut, hon gått upp i vikt OCH när hon tappat följare och likes minskat för då behöver hon få uppmärksamhet och fler likes och det fungerar varje gång – nu fick hon tillbaka följare och uppmärksamhet i pressen också. My gör dramainlägg om sjukdomar med jämna mellanrum för att öka besökstatistiken och få sympatier och uppmärksamhet, det är så My jobbar, det är strategi. ”In och ut från lasarett, röntgen och prover..” har vi hört många gånger tidigare. My överdriver det mesta, säkert även denna gång. Hon kryddar alltid. Skriver tunga ord som stroke och tumörer för extra drama och fuzz, då blir folk nyfikna och skriver sympatikommentarer och det är så hon vill ha det. Nu är hon kanske inlagd och ska opereras, hon har ju hintat om sköldkörtelproblem länge och ska väl kanske operera bort den nu och har knutor i den – vilket hon kallar tumörer för då blir det rubriker. Man är väldigt skeptisk till hennes historier, hon är så manipulativ och genomskinlig, man ser ju mönstret.

  Usch, hoppas att det inte är något farligt!

  Den här gången får man väl ändå utgå ifrån att det hon skriver faktiskt stämmer.

   Jo, absolut. Men när hon gång på gång skriker ”vargen kommer” så blir det till slut svårt att ta hennes ord på allvar.

    Ropar man varg för många gånger..

   Nja det är definitivt kryddat för att få uppmärksamhet, det ska alltid låta dramatiskt, det är så My jobbar. Kul att hon fick vara med i Aftonbladet också hehe och de kallar henne träningsprofil och lade in en snygg gammal bild på henne och rubriken ”My Martens har hjärnblödning” Men NEJ det har hon inte, möjligtvis ska hon operera sköldkörteln och har knutor i den (som hon kallar tumörer för mer tyngd), ganska vanligt och ofarligt och hon har länge pratat om sköldkörtelproblem. Trist att opereras, fast kanske är det en skönhetsop hon ska göra, men nu är My nöjd över all exponering, sympatier och alla likes, och följarna hon tappat har hon fått tillbaka igen nu genom detta. Det är så hon brukar jobba när hon behöver uppmärksamhet och tappat följare – då är det sjukdrama med bild på akutintag och så vips ökar det igen det vet hon. Att ”misstänka” att man fått stroke eller hjärnblödning ja det kan man göra vid svår huvudvärk. Mycket jag misstänkt att jag drabbats av som hjärtinfarkt, hjärntumör, stroke.. men det betyder inte att jag haft det. Det är My i ett nötskal att skriva dramatiskt för att få folk att bli nyfikna, tycka synd om henne och besöka hennes kanaler. Alltid efterkonstruktioner och drama och allt går i cirklar och mönster, beroende på vad som behövs för stunden och för att tjäna pengar. Hon är genomskinlig, manipulativ och det är svårt att tycka synd om henne.

    Ganska tröttsamt att du och andra bagatelliserar sköldkörtelproblematik.

    Varsågod att tala om hur enkelt och ofarligt det är när du själv drabbats.

    På sikt om jag som sköldkörtelsjuk inte tar min medicin så dör jag.
    Dessutom är det jävligt tråkigt att ha en kronisk sjukdom, sen jag blev sjuk har mitt liv förändrats och inte till det bättre.
    Jag kan inte hitta en enda fördel faktiskt.

    Så tagga ned om hur jävla simpelt det är

     Är väl ingen som bagatelliserar sköldkörtelproblematik men det är ganska vanligt och My vill ju få det att låta värre än det är, hon nämner tumörer av en anledning och misstänkt hjärnblödning av en anledning – för att det ska låta allvarligt och då blir följare nyfikna och skriver sympatikommentarer. Om du hade följt My en längre tid så hade du sett mönstret.

     Men lugn? Jag har också problem med sköldkörteln men jag lever ett helt normalt liv.

  Många frågetecken hur tolka detta som Mysan skriver.
  Misstänkt stroke=var det en stroke eller var det inte?
  Tumörer i halsen=förändringar? Godartade?
  Väntar på operation =akut? Biopsi? Något med sköldkörteln?
  Om man har en misstänkt stroke och allt blir svart-spelar man då in en film med mobben om Lifesum från sjukhussängen?

   Ungefär vad jag tänkte också-
   Hon lägger ut att hon är nedbäddad med migrän, spelar in en rätt lång rant om Lifesum från en sjukhussäng, detta då enligt henne (nu i efterhand) i samband med att hon fått åka in akut med misstanke om hjärnblödning.

   Det känns märkligt, betvivlar INTE att hon mår dåligt, men det är alltid luckor i hennes historier som är svåra att få ihop

   Vänta bara snart skriver hon att filmen var gammal och hon la upp den för att dölja den verkliga orsaken till att hon låg på sjukhus.

   Att åka in med ”misstänkt hjärnblödning” låter ju hundra gånger bättre i Mys värld än att bara skriva att hon fick blixthuvudvärk som sedan visade sig vara ofarlig. Förlåt, jag tycker jättesynd om henne och önskar henne det allra bästa tillfrisknandet, men kan man hennes historia av överdrifter och lögner till förbannelse så har man faktiskt svårt att ta henne på allvar i något hon skriver. Hon vältrar sig i sin egen (och sonens) olycka och sjukdomsbild. Måtte det vara detsamma även denna gång. Hur som helst, krya på dig My!

   Finns ju många saker som kan vara misstänkt hjärnblödning , därför säger man kanske det för att utesluta. Betyder inte att det är det.

   Hoppas hon snart får komma hem och att allt är bra!

   Ja, reagerade också på att hon la ut lifesum reklamen på story från sjuksängen… Känns ju lite konstigt om stroke misstänks… På bloggen skriver hennes hjälpskrivare att det misstänktes stroke, men istället hittade man tumörer i halsen. Det blir ju väldigt öppet för tolkning.

   Jag hoppas att tumörerna är godartade. Är det sköldkörteln kan det vara så.
   Håller tummarna att My snart är frisk.

   Hon orkade ”bråka” med folk på sin Instagram för 4 dagar sen, så den energin har hon iallafall ??‍♀️

   På pricken Lavendel. Alltid så mycket frågetecken runt My.
   Medvetet eller omedvetet förmedlat av My och hennes team?

    Det är mycket väl medvetet att det ska låta så dramatiskt som möjligt för det är gynnsamt för engagemang, ger värdefull exponering, fler följare och sympatier vilket My vill ha. Allt är strategi, även att hon ofta lägger ut bilder på henne ihop med Pischa – också taktik för att My då ska verka som en kunnig och välrenommerad PT, hon vill försöka få folk att tro att hon är lika kunnig som Pischa.

  Oavsett vad My har sagt och gjort tycker jag att det är viktigt att visa medmänsklighet och sympati i denna situation. Hon har en son dessutom som säkert är jätteorolig för sin mamma.

  Alla vi som själva eller har/ har haft nära anhöriga som får en diagnos där ordet tumör/ biopsi osv är inblandade vet hur otroligt tärande det är och hur fruktansvärt laddat ordet är.

  Jag hoppas att det är godartade förändringar för Mys del. Allt annat vore fruktansvärt.

   Just med tanke på att hon har en son, som säkert är väldigt orolig över sin mamma, så borde hon verkligen inte lägga upp läkarnas spekulationer på nätet. ”Det kan vara hjärnblödning eller stroke”, sen sätter sonen igång och googlar, så är ångesten total. Bättre att hon väntar tills svaret på ryggmärgsprovet och/eller ct kommit.

    My tillhör kategorin människor som saknar såväl filter som omdöme och integritet. Noll uppfattning om vad som är lämpligt att lägga ut för allmän beskådan. Gränslöst beteende kallas det också. En av hennes bästisar är exakt likadan. Kaka söker maka. Tok söker bok, om man så vill…

   Håller helt och fullt med!!

  Tyvärr, men jag tror inte på det. Hon ligger säkert på sjukhus, men inte pga det, utan pga utmattning/något psykiskt. Men hjärnblödning, stroke och tumörer – Nej. Vad är oddsen att allting skulle hända just henne. Det är ständigt något med sjukdomar. De var även bland de första som fick Covid och de höll även på att dö av Covid, trots att de var unga och friska. Nej, nej.

   Vissa har otur. Jag har själv drabbats av hälsorelaterade problem i åratal, senast aggressiv cancer. Varje gång jag tillfrisknat från en svår sjukdom har något nytt kommit upp. Dåliga gener, antar jag ?. Egentligen borde jag inte ens vara vid liv vid det här laget.

    ??❤️

    Detta är så sant och svårt för vissa att förstå. Jag själv fick cancer som ung och allt kring cancern påverkade min kropp negativt och jag fick sen en kronisk sjukdom. Allvarliga cellförändringar och blodproppar och mängder med andra hälsoproblem. En sak kan ofta leda till en annan när kroppen stressas och utsätts för tuffa saker. Jag vågar inte ens berätta för folk när något händer längre då jag vet att folk innerst inne tänker att jag överdriver eller fejkar.

     Jag har en mängd kroniska sjukdomar, samt skador som gjort mig till ung sjukpensionär. Utöver det har jag drabbats svårt av mobbing/utfrysning, dåliga pojkvänner med psykisk misshandel, förtalad på nätet med mera med mera med mera…. Men jag säger inte ens hälften av vad som hänt eftersom jag tyvärr tror att många som får höra tror jag hittar på eftersom i princip inget av det som hänt mig syns. (haltar inte, sitter inte i rullstol etc)

      Kram!

   Tycker det är ledsamt och dålig stil att prata om vad är oddsen för att någon ska drabbas av flera typer av sjukdomar. Ja en del har riktigt otur. De har det redan jobbigt nog och behöver inte att folk dessutom ska misstro dem. Ett exempel från en av mina närmsta anhöriga: kämpat med psykisk ohälsa större delen av livet, fick borrelia som ledde till hjärnhinneinflammation och tillfällig ansiktsförlamning, fick ett kraftigt krampanfall och föll ihop hemma – det visade sig vara en hjärntumör och fick diagnosen kronisk cancer, opererades för hjärntumör och genomgick strålning, fick återfall av tumören och opererades igen, fick sedan ännu en hjärnhinneinflammation, extrem hjärntrött och ja jag kan fortsätta med exempel. Kommer hen någonsin klassas som frisk? Nej, troligtvis inte.

   För de som inte delar vardag med någon som har en kronisk sjukdom eller har upplevt hur det är att själva leva med kroniska sjukdomar är det säkert lätt att avfärda som hittepå eller överdrift. Men vi som är mitt i det vet hur otroligt mycket otur en enda person kan drabbas av.

   Tror hon ligger inne för psykos

  Jösses vilken dramaqueen

  Min dotter då 22 år åkte in akut med misstänkt hjärnblödning, inom några timmar och en magnetröntgen var det uppkollat och vi fick svar direkt den dagen att det var migrän. Men My ligger inne så klart och får sväva i ovisshet.
  Bara för att något misstänks så betyder det inte att det är det man har, det är alltid det värsta scenariot när det ska läggas ut på Instagram.
  Jag har bl.a haft misstänkt bröstcancer, misstänkt livmodercancer, misstänkt malignt melanom, misstänkt magcancer, misstänkt hjärtinfarkt, misstänkt blindtarmsinflammation…ja ni hör ju hur det kan låta i en vanlig människas sjukdomshistoria. Misstänkt betyder sällan att det är det utan något läkare säger för att det är symptom som patienten säger som måste kollas.

   Du verkar ha haft det körigt, bara för att något är ”misstänkt” så oroar man sig ju inte mindre.
   Jag är INTE ironisk, vet hur det är att gå runt i ovisshet och invänta provsvar och MR resultat.

    Lite körigt, men tyvärr är läkare rätt så dramatiska ibland. Dom slänger ur sig vissa diagnoser när man kommer in, eller beställer undersökningar för att utesluta diagnoser. Jag ska tillägga att jag är 50+ och ingen ungdom.

     Jo det är klart, men sen kan det bli tokigt på andra hållet, har en närstående som genom en hel sjukdomsprocess fått uttalanden som inte stämt, fast på andra hållet.
     ”Det är inget farligt, oj, det var lite farligt men går att åtgärda, oj vi hade fel, det är jättefarligt osv osv”.
     Det känns också tråkigt, särskilt som uttalandena kom från personer som inte skulle uttalat sig.

     Ja, så något där emellan hade varit bra, men eftersom det är människor inblandade så kan det bli både högt och lågt och mittemellan, precis som livet i stort.

     Det räcker ju med att läkaren sagt att dom måste kolla upp att det inte är en stroke. Då skriver My att det är en misstänkt stroke.

   Man blir inte inlagd i veckor för att kolla upp dessa saker. Hon verkar ju ha haft, har restriktioner m telefon då någon annan sköter hennes sociala medier. Tidigare när det svävats mellan liv och död har det uppdaterats flitigt. Mer än vanligt faktiskt.

   Hon ljuger konstant och det gör hon troligtvis nu med. Hon kan koka ihop det mest grova saker. Så gränslösa att folk tänker att det måste vara sant, för ingen människa skulle hitta på något sådant.

   Du låter nästan som min mamma. Hon ska alltid ringa och vara dramatiskt över ngn knöl, viktnedgång, kräkningar och allt där till.
   Hon diagnostiserade med MS 1994, och låg inne hit och dit och slutade jobba osv. Sen gick det ”över” och hon fick bara skov när det var ngt hon inte ville göra som var aktuellt., Typ städa med området, besiktiga bilen osv.

   Nu verkar du inte alls lika dramatisk, men jag orkar inte ens bry mig när min mamma ringer och säger ” Vet du, nu har de hittat en knöl i bröstet” med sin speciella ” tyck synd om mig- röst.
   Sen är det ju ingen fara efter en vecka.

   Tur att inte facebook fanns under min uppväxt – hade skämts ihjäl om min mamma höll på att lägga ut alla sin krämpor där, räcker ju att se hur en del 50-talister använder instagram och facebook i dag.

   Men ja, allt är ju misstänkt tills man fått en diagnos. 😀

  Krya ?

  Dylika inlägg bäddar för diskussioner och spekulationer – särskilt när det gäller My som har en historik med väldigt mycket förvirring i det liv hon visar utåt i sociala medier.

  Mys inlägg på insta har nu över 700 kommentarer och jag är fullkomligt övertygad om att My är nöjd med den uppmärksamhet denna händelse tillägnas.

  SEN kan hon, när hon läst igenom detta inlägg ”rasa” över allas spekulationer och synpunkter. Och jobbar vidare med det.

  Så går det runt i en evihghetsloop .

   Bloggbevakning och influencers lever i symbios.

  Hon har ljugit om mycket, men den här gången tror jag henne.
  Hoppas för hennes och hennes son skull att hon blir frisk/botad

   Man får väl snarare hoppas det är ofarligt.
   Tumörer i halsen är ju ofta ofarliga, alltså oönskade utväxter.

  Kanske hon inte varit inlagd hela tiden utan varit på återbesök för kontroller. Är det sköldkörteln så tas den bort och du kan ofta åka hem dagen efter. Prognosen är god och det krävs då ingen strålning eller liknande. Hennes inlägg vad lite spekulativt och sa eg inget om vad diagnosen är. Håller tummarna för henne för det känns som hon behöver lite positivism och medgång.

  Är det sköldkörtelcancer så är det ju en av de bättre cancerdiagnoserna man kan få.
  Den här god chans till att man blir frisk igen(beroende på sort)
  Min sambo har fått det och opererat bort hela sköldkörteln men han har tyvärr fått metastaser i lungorna, men de har stått stilla i storlek sen de upptäcktes som skönt är.

  Nu tror jag dock att folk väljer att missförstå My, just för att det är My… men också för att det är lätt att missförstå henne när hon skriver så oklart. Är verkligen inget My-fan, tvärtom. Men var det inte så att hon åkte in för misstänkt stroke/hjärnblödning, fick röntgentid där de kunde utesluta det och konstatera migrän istället. Iom röntgen upptäckte de också tumörerna i halsen. Sen väljer hon att utesluta info att de konstaterade migrän för att få fler sympatier eller också kom det inte med omedvetet för att hon är slarvig och oklar i allt hon kommunicerar i text. Men ingenstans i den senaste texten står det att hon faktiskt fick en stroke/hjärnblödning bara att det var misstänkt när hon åkte in.

   Varför säger hon i så fall, glad som en spelman, att hon ligger nedbäddad med migrän med filten på sig (som väldigt tydligt är en blå tröja man har på sjukhus) och sen rantar vidare om lifesum.

   Vid detta tillfälle måste ju MR då vara klar och hon berättar om migrän.
   Detta innan senaste utlägget.

   Ja, hon är svår att förstå men det gör det också lite intressant

    Ja det är det jag menar. Hon har konstaterat att det är migrän via den instastoryn (som jag själv inte sett men andra har skrivit det här?) Så där berättar hon hur det ligger till, att det är migrän hon har, så det är ju svaret från MR. Men sen när hon skriver texten till den senaste instabilden så utesluter hon infon om att det är migrän (medvetet eller omedvetet). Om medvetet för att få fler sympatier, om omedvetet för att hon alltid skriver så snurrigt. Oavsett så var det ju migrän och inget annat vilket är skönt. Och förhoppningsvis är tumörerna sådana tumörer på sköldkörteln som många skriver här är ofarliga.

     Då förstår jag vad du menar, ber om ursäkt, missförstod din första kommentar

     Det är helt medvetet, hon vill få det att låta värre än det är, det ska låta så dramatiskt som möjligt och det är en strategi hon har och är mycket väl medvetet. Därav att hon använder ord som tumör och hjärnblödning för det skapar rubriker och fler följer, hon vill också ha sympatier. Många gånger tidigare har hon ju påstått att hon och sonen varit näradöden, allt kryddas och det är taktik med sjukbilder och sjukdraman. Ganska osmakligt men hon behöver det för att hålla sig relevant och för att ha kvar sina läsare och följare och för att tjäna mer pengar.

  Krya på sig!

  ”Pga av”

  hon är iaf aktiv i louis vuitton-gruppen på facebook, med inlägg senast i förrgår. hon försöker sälja sin alma bb, en filofax och tror det var en neverfull också. totalt ca 30 000.

   Länk?

    du måste vara medlem i gruppen för att se inläggen, du kan sen söka på hennes namn så kommer hennes inlägg i gruppen upp. https://www.facebook.com/groups/162333307794629

     Inlägget verkar vara bortplockat?

   Hon är i behov av pengar antagligen då, ja då måste ju följarna öka och bloggbesöken öka för då tjänar hon mer. Dessa dramainlägg om sjukdomar drar hon ju till med med jämna mellanrum alltid när hon tappat följare och likes och då ökar det snabbt igen och det är hon så medveten och och gör medvetet, det är Mys strategi. Men visst hon kanske ska opereras, sköldkörteln möjligtvis eller så är det en skönhetsoperation så hon inte kan träna på ett tag.

  Något måste ju till i dramatisk väg för att dölja hennes katastrofala felsatsningar och lögner om sig som träningsprofil. En välbesökt studio och
  många klienter online, populära träningsresor finns bara i fantasin.

  Jag fattar inte vem hon är? Vad är hon känd för? Aldrig sett hennes namn någon annanstans än på den här bloggen.

   Hon var med i ”ensam mamma söker” för 100 år sedan och blev då vän med programledaren för programmet, Magdalena Graaf.

  Tumörer är ju inte lika med cancer. Kan lika väl vara godartade (ofarliga) tumörer som hennes läsare är inne på. Just när det är My är det ju tveksamt om det faktiskt är så illa som hon får det att låta som. Men hoppas om det är illa att hon repar sig.

  Nu bor jag visserligen i Göteborg men här var det inga tio månader i kö för att träffa en Ö/N/H-specialist när jag hade problem med yrsel.

   Garanterat inte någon annan stans heller.

  Jag har själv haft papillär sköldkörtelcancer. Man gör en biopsi och inom två dagar (oftast snabbare än så) kan man se om det är en cancertumör eller en godartad knöl. Sen opereras sköldkörteln bort (inom en månad) och inom ett halvår blir det strålbehandling med aktiv jod för att få bort det sista av sköldkörteln. Eftersom sköldkörteln sitter på stämbanden så är det svårt att få bort allt utan att skada stämbanden, så man använder strålbehandling för att få bort det sista.

  Min pappa fick en stroke i höstas och även där fick man svar snabbt. Samma dag.

  Jag blir lite provocerad att hon håller på så här…

   Ja hon berättar saker som om hon tror att alla vi andra är idioter. Många har varit med om dessa saker och vet att hon överdriver/hittar på/ljuger. Det finns ju även vårdpersonal som är insatta. Hon gör ju bara bort sig ännu mer.

  Misstänker dem en stroke så röntgas man helst inom en timme eftersom det ger hjärnskador om man har det för länge. Då sätter man in behandling direkt beroende på om det är en blödning eller propp. Det är inget man utreder under lång tid. Så när hon skriver misstänkt så skulle jag tro att dem röntgat henne kanske pga huvudvärk men att det inte var det. För det skulle dem sett direkt.

  Min sambo har haft en stroke och då blev han halvsides förlamad och tappade talet. Det är liksom inget man bara misstänker på sin powerwalk och kollar upp senare som en misstänkt stroke. Du får symptom som är direkt akuta och du får behålla direkt om fu har det.

   *du får behandling direkt om du skulle ha det…

   Skulle det stå.

    Självklart är det så en akut åtgärd. My vill att folk ska tycka synd om henne och hittar tyvärr på olika sjukdomar och gjort i flera år. Hon lider av en psykisk sjukdom! Synd att Aftonbladet går på de här men journalister vill också ha klick precis som My?

   Exakt. Min man hade också en misstänkt stroke och det var ilfart in till sjukhuset och det gjordes först läkarundersökning av en strokeläkare (förlåt, heter säkert något annat men han hade en ryggsäck på ryggen där det stod så) och sedan röntgen direkt. Att det inte var en stroke visste vi inom en timme.

  Skulle gissa att det är hennes grundsjukdom som spökar, alltså hennes bipolära sjukdom…

   Man blir väl inte idiot för att man har en bipolär sjukdom?

    Nej men vid mani kan man tappa verklighetsuppfattning.

  Är det inte märkligt att man just på det sista inlägget kan se hur många som ”gillat”, de andra inläggen är det dolt på.

   Såg det oxå ?

  Inte märkligt när det gäller henne. My gör allt för att få sympatier och just Det visar hon upp.

   Svar till Ulle.

  Borde inte My ta en rejäl paus med bloggen? Hon mår inte bra och vad hon skriver tycks inte ökaförtroendet för div samarbetspartners.
  Det ser ut som om hon bara går ner sig mer och mer och blir alarmerande sämre psykiskt,

   Hon har skrivit att hon nu pausar alla sina kanaler. Håller med dig hon borde ta en längre paus men blir förvånad om det håller i sig i längre än en vecka.

    Nu har hon uppdaterat bloggen . Dax för OP imorgon .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *