Inga mer hälsningar från Anna Book

Jag undrar hur många förfrågningar Anna Book får varje vecka. 
Tio? Hundra?
Det måste ju vara en hel del eftersom Anna gör ett sådant här inlägg, eller hur?

Har du någonsin bett en kändis om en hälsning till dig eller någon annan? ?

71 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sjukt imponerad att hon ”försvunnit” så mycket som hon gjort nu en lång tid. Verkligen det bästa valet för henne.

   Mycket bra beslut av Anna. Hon mår nog bäst av att bli mer privat. Jag är bara så otroligt förvånad att ingen (?) uppmärksammat hennes ”bomb” som hon hintade om i en live för några månader sedan. Hon och den ohängde sonen vann ett förtalsmål mot ”Aktaerfördessa-kontot” på Insta. De fick skadestånd men inte tillnärmelsevis så mycket som de begärde. Avgjordes nu i april. Inte ens gamarna på fb har koll på detta. Anna har varit helt knäpptyst men fattar givetvis varför. Sonens anledning till att han blev uthängd på kontot från första början är ju inte särskilt smickrande.

    Oj, coolt! Hade ingen aning. Intressant att de vann.

    Hur vet du det här?

     För att jag läst domen.

    Aha så det var det som var det jobbiga hon hade framför sig. Även något annat rörande sonen var det väl innan dess också, och efter det började hon dra sig undan på instagram.

   Det roliga är att varje gång hon är och solar solarium så blir det storyinlägg men i övrigt är hon tyst, solklart spons eftersom att det ska visas upp varje gång, uppenbart. Även annan smygreklam som när de varit på hotell eller restaurang, men i övrigt ganska tyst.

    SOLklar spons ?

   Någon skrev att hon blev uppsagd från Memmo eftersom hon inte utförde de beställningar hon fått.

    Aha, det var förklaringen.

  Nej aldrig, känns bara fånigt.

  Jag skickade en förfrågan till Laleh förra året. Då skulle våran skola göras om från en f-9 skola till en f-3 skola. De senaste sex åren har eleverna varje dag möts av ”Goliat” och textraderna vi ska ta över världen. Fick inget svar, vilket jag såklart fattar så här i efterhand men i den separationsfasen vi befann oss i förra året vid den här tiden var fasiken inte nådig.

   Det kan ju vara så att just Goliat är en låt som sjungs på var och varannan skolavslutning i landet, t ex sonens klass hade den som examenssång. Han får kalla kårar bara han hör introt, troligen pga de många timmar de övade innan… Det är en fin melodi men känns lite uttjatad. Hon kanske har fått otaliga förfrågningar och har tröttnat hon också?

    Det tror jag också. Hade dock inte önskemål om att hon skulle sjunga den utan bara en hälsning.

  Nej, skulle aldrig fråga efter någons hälsning.

  En gång, för 20 år sedan. Hade Christina Schollin att skriva en hälsning på ett vykort som jag postade till en kompis, det var alltså en typ av ironiskt skämt ?

  Hon har väl sålt hälsningar via memmo (?). Så det är ju inte random att folk stannar henne på stan. Så nu slutar hon sälja hälsningar. Och lever på makens lön.

  Jag tror många har beställt memmo från Anna för att reta vänner, så hon vet att folk driver med henne. Hon lever väl på sjukpension.

   Knappast…. För att få sjukersättning måste du ha en sjukdom eller funktionsnedsättning som gör att du aldrig kan jobba nu eller i framtiden. Hon vill ju gärna jobba, men bara med ”rätt” saker som den världskända artist hon är…..

   Tror också att en del som köper hälsningar gör det lite för att skoja med vänner. Det är nog nästan vanligare än att det bara är ren och skär beundran? Tror absolut att Anna Book kan vara en storsäljare just därför, finns ju många som låter sig underhållas av henne.

   Mitt intryck är att det där med hälsningar är en jättestor marknad, tycker folk köper hela tiden till bröllop och sånt.

   Det som är jobbigt är väl säkert alla som vill ha gratishälsningar och vill förklara varför just dem ska få det.

   Jag har fått en hälsning av Anna Book via memmo! Från min sambo, i födelsedagspresent. Jag skrek rakt ut pga Anna Book är Anna Book! Givetvis är hon inte min idol utan mer ett guilty pleasure, men hälsningen var fin och personlig!

  För övrigt, ingen som reflekterat över intervjun med Bianco Ingrosso; där hon slänger ur sig att hon vill ”öppna ett barnhem eller hundhem” samt ”adoptera antingen ett barn eller en hund”? Tyckte det var ett riktigt idiotiskt uttalande, känns som om hon likställer barn med hundar.

   ? Va

   Övertygad om att hon vet skillnaden mellan barn och hundar. Bra att hon vill stödja barnhem i utsatta länder, eller de som försöker hjälpa djur, nu när hon har pengar till att göra det. Letar man fel så finner man fel…alltid.

    ?

    Fast det är ganska insiktslöst att jämföra adoption av hundar med adoptionsindustrin för barn.

    Adoptioera och öppna hem för hundar tycker jag absolut man kan ägna sig åt för att göra en god gärning och förbättra världen. För barn är det väldigt mycket mer komplicerat.

     Ja, det var så jag tänkte…

     Vem fan jämför?! Nu får folk fan ta o kamma sig !

      ? Det är ju Bianca som likställer det.

   Vet inte om jag tycker att hon likställer, men det är lite naivt att tro att man bara öppnar ett barnhem hux flux för att man har pengar.

    Ja, det är väl bättre att sätta befintliga välfungerande barnhem motsv verksamhet med familjetöd osv om man har pengar att bränna.

   Det är mångas dröm att kunna hjälpa människor och/eller djur i världen. Ser inget fel i hennes kommentar

    Vem som helst kan ju säga att man vill göra x eller y. Varför inte göra det först, och sedan berätta om det? Annars ser det bara ut som att man samlar brownie points…

     Haha, varför? Är väl inget fel att berätta om sina drömmar? Förstår inte resonemanget. Får man bara berätta om drömmar som inte är ”goda”? Då framstår man ju istället som dum och ytlig om man enbart berättar om ”ytliga” drömmar.

     Aldrig kan man göra rätt. ?

   För mig som inte kommer att skaffa barn så är hundar bättre än barn alla dagar i veckan så tycker att det är ett fullt rimligt svar 🙂

    På vilket/vilka sätt tycker du att hundar är bättre än barn?

     Alla!!

      Okej!!

   Men hon menar ju inte att likställa utan hon tänker ju bara högt vad hon vill göra.

    Ska jag köpa en svart kappa eller kanske en beige? Adoptera ett barn eller kanske en hund?
    Det är något som fattas där….

   Inlägg kommer.

   Det säger hon ju för att samla godhetspoäng. Det märkliga är att när det är intervjuer i fintidningar och stora sammanhang så ska det vara Bianca som blir intervjuad och hon kallas ägare och grundare av Caia och ”fantastisk entreprenör” MEN när de får kritik så är det inte hennes ansvar och företaget borde ta ansvar och inte Bianca, då är det inte Bianca som är företaget utan det finns då fler i företaget.

   Intervju? Hon sa det i sin egna vlogg.

   Det är värre att hon ser barn som handelsvaror. Tycker jag

    Så då ser alla som adopterar barn dessa som handelsvara tycker du, eller är det bara Bianca??

  Det där är väl inte hela sanningen … Anna tackade nej för mycket och memmo fick ta emot kritik från missnöjda kunder.

  Anna, som nyss pep i media om att hon har det tufft ekonomiskt, skulle aldrig släppa en chans till inkomst.

   Jobbar du där eller hur vet du det

   Vadå tackade nej för mycket? Det är helt upp till personen själv vart välja vilka förfrågningar den ska tacka ja eller nej till.

    Vart=att

     Det är det väl inte om man betalar för det?
     Självklart finns det nån klausul om vilken typ av hälsningar som inte är ok, men inte att bara random skita i det som nån betalt för.

   Det där vet du absolut ingenting om så sluta hitta på.

   Jag tror tvärtom att hon inte fått så många förfrågningar via memmo för inte skulle hon väl tacka nej till en så lätt inkomst. Däremot kanske hon fått många förfrågningar om att göra hälsningar utanför memmo och det vill hon inte göra gratis och lägga tid på. Kanske har hon börjat jobba med något vanligt, kanske städjobb eller hoppar in på den där restaurangen där dottern jobbar? Fast mest tror jag att hon gick ut med detta för att hon ville ha uppmärksamhet, och det fick hon, med en snyggbild också.

  Jonas Gardell lade idag ut på instagram ett inlägg om att han får massor med förfrågningar av de som går ut nian eller gymnasiet om en kändishälsning till nånslags challenge. Kan vara att det hänger ihop?!

   Gardell är otrevlig som bara den privat.

    Har också ”upplevt” honom privat tyvärr… Stod i kön vid receptionen på hotell Gothia i Göteborg. Då kommer en tjomme och knöt sig före i kön, skriker och gapar att han måste ha sitt rum NU!! Det var Jonas Gardell… han var otroligt dryg och otrevlig mot personalen. Jag kunde inte vara tyst, så jag upplyste honom om att han inte var förmer än någon annan, varpå han vrålade: Vet du inte vem jag är?? ???

     Åhhh, den där ”vet du inte vem jag är”-repliken!!! Alla kändisar som använder den borde bojkottas för evigt!

      Min kille är känd artist. Han brukar skoja om att om han skulle aldrig dra den frasen ”vet du inte vem jag är” för tänk om han fick svaret ” jo, och därför kommer du inte in….”

    Även bakom scen kan jag meddela…. Sveriges största diva som kräver att ingen tittar på honom bakom scen när han ska gå på eller av scen eller till sitt rum. Vi fick order om att bokstavligen ställa oss längs väggen och titta på våra skor om han kom.

     Var det inte Stjärnorna på slottet han medverkade i och betedde sig som en idiot?
     Sen dess finns han inte för mig.

   För människor i ung ålder låter det trist att få en hälsning från Gardell.

    * Såg nu att jag tänkte fel ?

  Nej… tack o lov

  Ja jag har bett om en hälsning från en kändis då vi skulle på hens föreställning vilket var en överraskningspresent till min vän. Kändisen i fråga spelade då in ett klipp för den sa grattis och välkommen till showen typ, vilket också blev sättet som presenten avslöjades på till min vän. Så det var ett fint komplement till överraskningen ?

  Denna kändis sa också att hen får väldigt många förfrågningar och att en dag i veckan ägnas åt att spela in alla dessa hälsningar som hen ger bort gratis. Tyckte det var VÄLDIGT fint och generöst att hen faktiskt arbetar gratis en hel arbetsdag VARJE vecka för att göra sina fans glada ☺️

   Wow vad coolt! Och så fint av hen!
   Kan du inte säga vem, det var ju enbart positivt om personen?

  Har fått en videohälsning i present men det var den personens idé själv att skicka en hälsning till min födelsedag, jag visste ingenting det var min bästa kompis fixade med allt, blev totalt överraskad.

  På jobbet fick vi David Hellenius att spela in en hälsning till en blivande pensionär – han hade verkligen gjort sitt bästa för att göra den personlig. Pensionären blev superglad!

  Snötäckt Märsta minsann

  Halleluja ? Äntligen äntligen….. Yes yes yes ???????

   Synd bar att hon blockar allt ?har gillat Hennes insta bilder ) så hade hon frågestund på insta ! Undrade bara hur hon tänker med Job i pandemin!! Block o adjö ?

  Ingen videohälsning, men jag fick en gemensam musikerfavorit att skriva en hälsning på ett vykort till en kompis. Den är han fortfarande glad för, tjugo år efteråt.

  Min dotter som hade det tufft vid tillfället fick en gratis hälsning från Mimi Werner som det året var med i melodifestivalen. Hon peppade min dotter och min dotter blev så glad att hon började gråta:) Det värmde i hjärtat!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.