Problematiskt uttalande eller enbart en fin önskan?


Jag är helt övertygad om att Bianca Ingrosso inte likställer ett barn och en hund, utan att det snarare handlar om adoption och adoption. Alltså att det handlar om att ordet är detsamma, inte processen eller ”objektet” i sig ska likställas. ?

Hade hon kunnat uttryckt sig på ett bättre sätt? Absolut, men jag är hyfsat säker på att de allra flesta av hennes följare fortfarande förstår skillnaden och inte influerats att tro att det är samma sak att adoptera en hund, som ett barn. ?

Jag kan nästan garantera att ingen av Biancas följare från och med nu kommer tro att förskolor är den mänskliga motsvarigheten till hundstallet – från vilka de nu kommer besöka för att försöka få med sig ett övergivet barn hem från mot en mindre summa pengar. ?????

131 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hon kan kanske börja med att adoptera bort de jyckar hon redan misslyckats med kapitalt. Aggressiva, ej rumsrena och kan inte ens gå i koppel. Bra att hon inser sina brister iaf och aktivt Valt bort barn än så länge.

   Men fy, varför säger man så om nån annan?

    Snälla säg en sak i den texten dom inte stämmer?? Hon har gjort abort flera gånger och har gräsliga hundar.

     Hon är inte mer dogmatisk än att hon verkligen vill se snäll och god ut för att sälja mer. Får hon inte se snäll och godhjärtad ut kallar hon på pappa och alla andra.

     Sälj personligt men ta aldrig personligt ansvar™
     Då är det den elaka marknadens galna hundar som skäller urskillningslöst på den fina oskyldiga prinsessan.

    vad är så hemskt med den kommentaren? Har hon misslyckats med sina hundar eller inte? Följer inte Bianca men det jag uppfattat härifrån är att barn nog inte passar in i hennes nuvarande livsstil.

     Ja det har hon verkligen.

    Men hon tycker väl det är sant, då får man väl säga det?
    Hundarna bajsar ju inne

     Uttrycker man sin åsikt får man också tåla att man blir ifrågasatt. Om man inte håller med så får man väl säga det också?

     Vet man med sig att man bara vill ha hurrarop och ryggdunk så är inte det här det bästa forumet att kommentera på. Då är det mycket bättre att ringa en vän.

     Det är ju faktiskt heeelt sjukt när man tänker efter, att man lever med hundar som skiter inne?? Som Osbournes. Tänk vad man hade tänkt om nån arbetarklass-person hade det så?

      Bianca må ha gjort en klassresa men det betyder inte att hon känner samhörighet med sin nya klass. Bianca tillhör den övre medelklassen men mentalt (tror jag) och beteendemässigt beter hon sig som en person från arbetarklassen.

       Haha ? pratar man fortfarande om klasstillhörighet på det sättet i Sverige? Aldrig hört ?

        Nog mest i fiiiina Stockholm haha. 😉

         Du tar för givet att denna Evil är från Stockholm. Dessutom att alla som bor i Stockholm tycker som Evil? Riktigt intelligent verkar du vara mm.

       Dock vill jag tillägga att det mest verkar vara superrika reality stars vars hundar bajsar inne (även Hilton va, t.ex). Nån annan städar ju

        Har väl iofs inte så mkt med städning att göra som det har med att ha en god djurhållning? Att hundar är rumsrena är ju absolut basic, jag skulle säga att det är en generell brist i hur hundarna hålls om de inte är det, tex att de inte aktiveras på det sätt de behövs etc. Det hjälper ju inte städare mot.

       Som att arbetarklass skulle ha hundskit på golvet? Vad i helvete? Skärp dig.

       Hon har väl inte gjort en klassresa? Bara fått onödigt mycket pengar.

   Det hon gaggade ur sig här är så sjukt ointelligent. ”Adoptera ett barn eller en hund” Man blir ju helt matt.
   Hundar klarar hon ju inte av. Det har hon ju bevisat. Hon vill ha ”5 barn”…… Snälla människa, du klarar ju inte av att ta hand om dig själv. Vad har hon för romantisk och naiv syn på att vara mamma?

    Hon säger det ju för att samla godhetspoäng. Det märkliga är att när det är intervjuer i fintidningar och stora sammanhang så ska det vara Bianca som blir intervjuad och hon kallas ägare och grundare av Caia och ”fantastisk entreprenör” MEN när de får kritik så är det inte hennes ansvar och företaget borde ta ansvar och inte Bianca, då är det inte Bianca som är företaget utan det finns då fler i företaget. Ganska märkligt uttalande då hon sagt att det är jobbigt med de hundar hon redan har. Ted har man inte sett henne med på länge förresten MEN hon säger ju detta för att låta god och samla in pluspoäng och så fick hon lite positiv uppmärksamhet. Märks tydligt hur hon försöker få folk att kolla på hennes vloggar nu genom att lägga upp beröm om att vloggen var sååå bra (kanske hon el någon i hennes team skrivit, en taktik alltså, så som de ofta gör). Och så det löjliga att hon låtsas att Caia håller låga priser och att det skulle bli dyrare produkter om de säljer i fysiska butiker MEN de vill ju bara sälja online för att då tjänar de mer pengar och slipper ge en del till butikerna, och priserna håller de inte alls nere utan Caia har väldigt höga priser och kvaliten är varierande. Bianca är så manipulativ.

     Upprepa inte samma sak på varenda inlägg. Vi vet att du inte gillar Bianca men det börjar bli lite löjligt nu!

  Biancas försvarsadvokat rycker ut, ständigt redo. Tänk om Bella hade sagt något liknande, då hade det varit annat ljud i skällan?

   Och du är då Bellas försvarare? Eller??

    Haha jag är ingen flunsas försvarare men kan ju inte undgå att se att Camilla har gullgrisar.

     Alltid är det nåt. Är hon positiv till en influencer så är det fel, är hon kritisk till en influencer så är det också fel.
     Hur ska hon göra för att vara rätt i din värld?
     Radera sin granskning av Bella och kasta in henne i den cirkusen som brakade totalt?

     Så bitter ?

     Det är ju Bianca själv som uttryckt sig så här ointelligent. Camilla tar upp det för den här bloggen bevakar bloggar. OK?

     Hahahaha….är Bianca min gullegris?
     Tror du att hon också tycker det? ???

    Uppenbart

   Adoptionsbranschen är sjuk. Om Bianca verkligen vill hjälpa kan hon ju ge pengar till någon fattig kvinna så hon kan behålla sitt barn. Bevare mig väl för rika västerlänningar som tror att de kan köpa fattiga människors barn och känna sig som goda människor på samma gång.

   Ja den där mm rycker alltid snabbt ut till Biancas försvar haha, alltid, och har bra svar på allt. Idel hyllningar om Bianca. Klart att Bianca vet skillnad på barn och hund men för henne är ju hundar som barn alltså de är hennes bäbisar säger hon ju så. Drömmar har hon ju många också säger hon, hon får sina olika drömmar uppfyllda varje dag sa hon. Att släppa olika produkter, som är för OSS som hon säger, är ju också hennes drömmar och snart släpper de fler MAGISKA produkter säger hon. Allt är ”magiskt och det absolut bästa som hon älskar SÅ mycket”. Deras BUS verkade inte bli succé direkt så allt hon rör vid blir definitivt INTE till guld.

    Hej Stollis

  Var det bara jag som fick lust att gå till en förskola och försöka adoptera ett barn?

   Testa.

   Förhoppningsvis bara du ? (en person för mkt dock)

    Alltså inte seriöst, utan gå in på en förskola och bemöta dem som om de vore hundstallet och att det bara är att plocka ut ett barn. Lite som Hassan när det begav sig liksom.

   Pröva att göra som den där farbrorn som ”råkade” ta med sig fel barn hem och meddela oss sedan om hur det gick.

    Nej, det är ju inte kul. Det är ju mycket roligare och komma och bara ”Hej, jag är intresserad av en unge. Jag tycker om att röra på mig, är ute mycket och vill börja träna agility. Vilken kan ni rekommendera? Vilken skulle passa mig bäst? och hur mycket kostar adoptionen? Ingår vaccinsprutan förresten?”

     Biancas värld.

      Snarare Hassan

     ?

     Jag tror du har fel crowd härinne för den typen av skämt!
     Men ja, det hade varit en väldigt rolig sketch!

   Du kan få adoptera min 23 åring eller 22 åring ?

  Folk kan konsten att hitta fel i allt, förutom det som verkligen är fel. Fascinerande.

  Känns som ett jättestort och viktigt ämne att ta upp i dessa tider! ?

   Fast vill du diskutera världsläget så är du nog på fel forum.

   Här diskuteras bloggar. Du har troligtvis kommit fel om du tror att det är kriget eller världsekonomin det ska handla om.

   Såå trött på uttrycket ”i dessa tider”. Gud vet hur många gånger jag hört och läst det sedan corona bröt ut.

  Själva grejen som folk reagerar på är nog att det viktiga vid adoption är att man vill_ha_ett_barn. Inte att man vill adoptera. Det viktigaste är att barnet är efterlängtat och välkommet och inte något man tagit hand om för att göra en god gärning eller framstå som en fin människa.

   Bianca har alltid varit väldigt öppen med att hon vill ha barn, så även ifall hennes framtida barn är adopterade eller biologiska så behöver ingen vara orolig över att barnet inte kommer att vara väldigt efterlängtat. Det är ju dock långt ifrån alla som vill ha barn som kan tänka sig att adoptera. Så jag skulle påstå att det absolut allra viktigaste vid adoption är att man först och främst vill adoptera.

    Hon kan ju inte ens laga mat? Vet inte hur en tvättmaskin fungerar? Orkar inte städa? Har hundar som skiter inne? Ska barnen krypa i det? Snart 30 år och klarar inte av att ta hand om sig själv.
    Ja, jippi, jag vill ha 5 barn…..

     Men gud låter som hon bor i misär ?

      Just det.

     Är det hur bra man är på matlagning och städning som avgör hur bra man är som förälder?

      Det är ju rätt viktiga faktorer kan jag tycka?

       Alla mina vänner på 90-talet växte upp på halvfabrikat och blev vettiga och trygga personer.

        Du måste väl laga till halvfabrikat också? Bianca är ju helt ställd när det gäller annat än smink och att posa på bild.

         Vad snackar du om? Bara in i mikron i 2 minuter så är det färdigt. Alternativt dra fram en limpa bröd, en liter yoghurt och pålägg. Krävs ingen tillredning där heller.

          Behöver du inte laga alls mer än att micra så är det helfabrikat, bara fyi. Sådant som är färdigt att äta direkt eller bara värmas upp. Halvfabrikat är typ pasta, korv, ris, mjöl etc. som är processad men behöver tillagas på något sätt (kokas, stekas, ångas, bakas, blandas osv.).

           Sanning med modifikation. Mycket helfabrikat vill man steka och tillaga innan man äter. Som t.ex. korv (är faktiskt helfabrikat och inte halvfabrikat), färdiga köttbullar, pannbiffar etc.

           Är det sant att pasta verkligen är halvfabrikat? Jag tänker att en färdig schnitzel som man värmer upp är halvfabrikat, man måste ju laga till den…`Men blir osäker.

           Fair enough, kan hålla med om att korv/köttbullar etc. är helfabrikat också eftersom man egentligen kan äta det direkt och när man tillagar de så värms de ju bara/får yta – inte ändras genom tillagning som halvfabrikat som t.ex. pasta

       Mhumm, det säger du?
       Att lära ut en sund konflikthantering. Att ha en fungerande ambitionsnivå på föräldraskapet. Att lära ut hur man kommunicerar bra. Att ge uppmuntran och beröm, bygga upp en stark, självsäker individ med integritet. Att lyssna på barns behov, vara närvarande, att låta dem ha känslor och skapa ett tryggt barn.

       Är inte allt detta hundra gånger mer viktigare faktorer i ett föräldraskap än hur goda köttbullar man gör eller hur dammfria prydnadssakerna är?

        Hahahahaha, och dom egenskaperna tycker du att fröken Ingrosso verkar inneha?
        Sen behöver nog dom där 5 barnen tillagad mat ett par gånger varje dag dessutom.
        Hur köttbullarna smakar bryr inte jag mig om, men dock så ska maten fram på bordet.

      Det ingår i föräldraskap ja.

       Inte om man har pengar och kan betala en som kan göra det åt en. Men okej, jag förstår hur du tänker.
       Bör man även sköta sig exemplariskt innan man skaffar barn för att förtjäna att ha barn?
       Jag menar, det finns väldigt många som bara hade typ ketchup och mjukost på tub i sin kyl när de var singlar. Är de automatiskt dåliga föräldrar?

     Det är nog ganska många (de flesta) som lever ett annorlunda liv INNAN man får barn. Jag och min sambo försöker bilda familj just nu och Igår åt vi ostbågar och drack vin till kvällsmat. Vår hund hade magproblem när hon var yngre och bajsade då och då inne på nätterna när hon runt 2 år. Vi lät det självklart ligga kvar i flera veckor. Det är nog bäst att vi anmäler oss själva till soc redan nu ?

      Är du så här osmart eller gör du dig?

       Trevligt med personangrepp. Brukar du argumentera som en treåring hela tiden?

     Hon skulle nog kunna ta hand om ett barn men å andra sidan så har hon ju sagt att hon ska ha nannys och hemhjälp i framtiden så hon kommer köpa in hjälp.

      Barnet skulle ändå fara illa med massor av bråk i hemmet.

     Eller så kan hon allt det där, men säger att hon inte kan det för att hon behöver skapa content.
     Du vet att influenser sällan berättar och visar sina riktiga liv? utan oftast ett fejk liv.

    Man ska väl vara villig att göra jobbet att uppfostra ett barn helt enkelt, med allt vad det innebär.

     Först måste man vilja adoptera. Annars blir det svårt

      Kan det vara slut med pojkvännen eftrersom hon nu börjat prata om adoption, eller beror det på att hon inte vill riskera att hennes kropp förändras efter graviditet kanske. Men jag tror främst att hon säger detta för att plocka godhetsspoäng typ, för det låter bra. Hon måste låta godhjärtad för att vara omtyckt och kunna sälja mycket. Allt är strategi för karriär och pengar.

       En vanlig adoptionsprocess tar flera år.
       Hon bör bli mer psykisnt stabil först, annars blir hon inte godkänd.
       Sen ska hon vänta på barnbesked efter att hon blivit godkänd, söltså innan man får ett matchat barn -Det kan ta allt mellan 1,5-3 år beroende på land, minst.

  Det är så löjligt att kalla ett köp eller omplacering av ett djur för adoption. Man blir ju knappast djurets förälder i juridisk mening. Det låter fjantigt och förmänskligar djuren på ett konstigt sätt. Amerikanskt på värsta sättet.
  Mvh, någon som endast skaffat husdjur genom omplaceringar

   Man blir ju i och för sig djurets juridiska ägare och husse/matte. Varför haka upp sig på vad andra använder för benämning på samma sak?

    Du äger ett husdjur, du har vårdnaden om ett barn. Säger du att du ”adopterar” andra ägodelar? Juridiskt är det en jäkla skillnad.

     Rent juridiskt så har du ändå lite mer skyldigheter att ta hand om ett husdjur än en random ägodel.
     Det enda du t.ex. behöver göra med en bil är att se till att du har trafikförsäkring och att den går igenom besiktningen. Tar du och bryter mot en djurhållningslag blir du av med djuret. Så på ett sätt har du vårdnad om ett djur också.

     Menmen, jag skiter i vad folk kallar det. De får använda vilket ord de vill för min del.

     Fast det kanske säger något om hur man ser på djuret? Även om rent juridiskt det är så att jag äger mina två kaniner och de därigenom ses mer som en ägodel, så tänker inte jag på dem som ägodelar. För mig är de en del av vår familj. De är liksom inte en del av hemmet som vår soffa är en del av hemmet. Känner mig förvisso inte exakt som en förälder till dem heller, men förälder ligger bra mycket närmre än ägare iallfall. Känner absolut att jag har just vårdnaden om dem, även om lagen inte ser på det så.

      Jag håller med dig! Men många ser nog tyvärr djur mer som en soffa än en familjemedlem.

      Jo, men man skulle ju aldrig säga att en uppfödare ”adopterar bort” sina valpar.

   Håller med, betalar du pengar för ett djur, då köper du det. Adoption är bara ett ord folk använder för att tjäna + poäng och låta så fantastiska när de köper ett djur.

  Det jag upplever många missar är att det liksom inte bara är att adoptera ett barn, det är en lång och vanligtvis dyr process. Det är sååå mkt mer krävande att genomföra än att få biologiska barn förutsatt att du har hyfsat lätt att bli gravid/föda barn. Tycker många verkar tro att man adopterar som en god gärning, men numera är det ju verkligen inte så. Endast ett fåtal barn i världen kommer någonsin bli aktuella för adoption, och de flesta vill då ha så små barn som möjligt, de vill inte adoptera en 10-åring.

  Även de adoptioner som sker i samma land är komplicerade, så även om Bianca nu öppnar ett eget barnhem så är det ingen självklarhet att få adoptera där. Sepå Emma från gamla bloggen ” skitungarna” ( eller vad den hette) där hon öppnade ett hem för barn som levde på gatan i Uganda. Då mötte hon av en slump en nyfödd bebis på sjukhuset som någon dumpat nånstans och han fick bo med de andra barnen på hemmet. Även för Emma som då bodde i Uganda och redan tog hand om Isac som han fick heta var det ingen lätt process att få adoptera honom.

   Många blir bortadopterade mot mammans vilja dessutom. Trauma för både barn och föräldrar.

   Tack!

   //en som efter många års försök lyckades bli gravid och därför slipper ta ställning till det etiska med (internationell) adoption och slapp gå den otroligt långa och invecklade resan för att få adoptera ett barn.

   Mm precis tänker snarare att det är detta som är det problematiska i uttalandet. Att tänka att adoption är att göra en god gärning, ”rädda” ett barn/hund. När adoptioner avbarn visats vara ganska problematiska, dölja människohandel, korruption osv. Det är lite White saviour complex över det hela även om begreppet inte är på pricken rätt här.

   Nu vet vi inte hur väl eller illa genomtänkt Biancas funderingar kring adoption är. Att drömma och önska är helt ok.
   Håller med om att många inte har en realistisk bild av vad adoption egentligen innebär. Det är inte så att man får en katalog med en massa barn som man får välja ur. Man får det som erbjuds. Har för mig att man kan tacka nej 2 gånger.

    Bianca romantiserar sina föräldrars stormiga relation så jag litar inte på hennes omdöme.

     Bianca har ingen verklig syn på någonting. Hon lever i en bubbla och vet inte vad verkligheten är.

    Undrar dock vad det är hon drömmer om? Alltså, vill hon ”rädda” ett barn genom adoption? Om hon har den drömmen så borde väl första steget vara att bara googla lite kring information och det är väl ganska känt idag att det inte finns barnhem fulla med föräldralösa barn som väntar på att räddas till ett annat land. Det finns nog fler villiga adoptivföräldrar i västvärlden än det finns barn som faktiskt behöver internationell adoption. Är drömmen att hjälpa utsatta barn så borde väl familjehem tex ligga närmare till hands.

     Får ”white savior complex” vibbar av henne.

      Jag tycker det märks väldigt ofta att Bianca hoppade av gymnasiet och inte läser böcker. Hon är så obildad att hon ofta får problem eftersom hon inte vet hur verkligheten ser ut.

       Det är inte gymnasiet som lär en hur verkligheten ser ut.
       Det är ens uppväxt.

        Och skolan.

   Vill man verkligen göra en god gärning kan vara vara familjehem för svenska barn eller adoptera ett lite äldre barn som ingen vill ha. Men då är det plötsligt inte så många som visa vilka goda människor de är längre.

   Ja adoption är sällan en god gärning. Den som romantiserar bilden saknar helt enkelt kunskap.
   Så mycket som gått och fortfarande går fel när barn separeras och tack och lov börjar man ifrågasätta på riktigt.
   Man ska adoptera om ett barn behöver adopteras, inte för att man själv ”vill”. Efterfrågan finns- därav en industri även om det kanske känns svårt att ta in.
   Jag hoppas att folk läser på mer, utan att jämföra och dra paralleller. Vi känner säkert alla någon som är adopterade och mår bra. Men vad mer vet vi? Önskar alla att kunna läsa på mer om ämnet med en neutral inställning.
   För en framtid där färre barn skiljs från sina föräldrar.

  Alla borde gå in på stulen_identitet på Instagram och bilda sig lite bättre inom ämnet adoption!

   Fast hon är EN person som har sin avsikter pga nåt som hände just henne. Det finns många adopterade med helt andra historier vilket sällan kommer fram. Tycker att hon är bra arrogant i mycket av sina uttalanden…

    Jag håller med till viss del, men tycker ändå det är ett bra konto för att få en mer nyanserad bild av adoption. Innan jag kollade in hennes konto för x antal år sedan så hade jag nog mer den naiva, romantiserade bilden av adoption som jag gissar de allra flesta har. Så länge man inser att det är just en individ som delar mycket utifrån sina egna erfarenheter, så är det i mitt tycke fortfarande ett väldigt nyttigt konto att spana in.

    Problemet är ju att det inte hände bara just henne, utan att det framkommit att rätt många adoptioner inte gått rätt till. Hon skriver även mycket om den forskning som visar att det är högre risk för självmord bland utlandsadopterade. Samt svårigheter som det kan innebära att vara en del av två kulturer, samtidigt som man inte fullt ut får tillhöra nån. Så jag tycker att det finns mycket som är väl värt att läsa av det hon skriver.

     ”Forskning som visar att det är högre risk för självmord bland utlandsadopterade”
     Hur hög självmordsstatistik är det hos barnen som växer upp hela sina liv på hemska fattiga barnhem, som får bristfällig utbildning och kastas ut på gatan så fort det fyller 18 år?

     Även om det är jobbigt och risker med adopterade barn, så är det alltid bättre för barnet att komma till en familj och få en normal uppväxt i trygghet, än att stanna på barnhemmet.

     Känner flera adopterade barn som växt upp till normala människor, som lever ett bra liv och mår bra.

      Alternativet behöver ju inte vara att bo på barnhem hela livet. Många barn är kort tid på barnhem för att sedan adopteras internationellt, utan att barnets biologiska föräldrar fått vetskap om det. Och jag håller inte med om att det alltid skulle vara bättre för barnet att komma till en familj i västvärlden. Att du känner adopterade som är vuxna och ”normala människor” säger ju egentligen ingenting nånting.

      Hur kan man tro något annat än att det bästa för barn, i princip alltid, är att få växa upp med sin mamma?

    Läs DN:s granskning ”Barn till varje pris” så får du en helt annan bild: https://www.dn.se/om/barn-till-varje-pris/

   Jo visst vi känner alla någon adoptant eller adopterad, kanske mår de jättebra. Men vad mer vet vi?? Sanningen är att det finns så många mödrar/familjer som blivit bestulna på sina barn. Som söker men aldrig finner och adopterade lever kanske med tron om att de blev bortvalda. Allt är inte svart eller vitt men aldrig fel att breda sin kunskap.

  Vill såklart inte sparka på någons drömmar och det vore ju jättefint om hon lade tid och pengar på att hjälpa andra. Men ja, det jag tänker spontant är ju att det inte låter så genomtänkt. Det är ju tex enorm skillnad på att öppna ett hundhem och ett barnhem (i Sverige eller utomlands?). Har inte stenkoll på hennes liv nu och vad hon gör men det finns ju inget dom stoppar henne från att jobba som volontär på ett hundhem idag eller studera för att få kunskaper till när hon ska öppna ett barnhem. Om det nu är en så stark dröm alltså.

   Ja varför jobbar hon inte som volontär på ett hundhem? … nej såklart inte haha, det handlar ju om att det ska låta bra bara gissar jag, samla godhetspoäng, och öppnar man ett barnhem eller hundhem, eller adopterar, så får en ju uppmärksamhet och offentliga hyllningar. Man hyllas som hjälte och blir mer berömd och rikare. Det hör ju lite till att rika och berömda gör det och Bianca vill ju vara en stor berömd stjärna, folk runt henne försöker ju göra henne till en Star och själv beter hon sig som om hon är en superstar och verkar beundra sig själv. Tror säkert hon kan ta hand om ett barn men hon verkar inte mogen och redo för det än då hon verkar för självupptagen som det är nu. Nu vill hon ju göra karriär och är ute och festar titt som tätt.

    Jag tror att Bianca har mer pengar än hon behöver, och vill lägga pengarna på något hon tycker är bra och viktigt. Jag tror inte hon är ute efter att själv leka med barnen och hundarna.

   Hon kan ju inte ens ta hand om sina egna hundar! De är helt förstörda mentalt och kissar och skiter överallt inomhus inkl på nya kontoret. Riktigt äckligt. Något barn kommer hon inte få adoptera pga ostabilt hem med massa bråk.

  Tyckte hela hennes förra video var konstig, verkar som hon lever i en annan värld med sina adoptioner och sen att drömma i livet och att uppfylla de, det är ju bara att göra liksom enligt henne.. och reklam köp köp köp och hej ännu en gång, köp! Det bästa som finns är allt hon rör vid!

   Två saker slog mig i hennes senaste video:

   * hon gör verkligen bara vloggar när hon måste ut med ett samarbete.
   * hon skryter så enormt att man blir irriterad och börjar önska att hon ska misslyckas. Tror det ska vara tacksamhet men det låter mer som att hon berömmer sig själv.

  Tycker både Bianca och Lovisa är två drivna affärs kvinnor.

  Unga och har kommit långt, riktiga power woman ??.

  Det enda jag kan störa mig på , är när de va och besökte smyckes fabriken och Lovisa ska springa runt med solglasögon inne, och sen är jag trött på att alla hennes bilder ska va fokus på hennes bröstvårtor ?.

  Men som sagt jag gillar dom bägge två, power tjejer. Sen om de har blanka pannor och odresserade hundar ?‍♀️

   Powerkvinnor? Bianca hade legat kvar i sin mammas soffa och surat om hon inte blivit upplockad och satts som ansiktet utåt för Caia.

    Hennes blogg var ju riktigt stor innan Caia så det du skriver är ju rätt förminskande..

     Som hennes mamma skrev inläggen på. Bianca hade fortfarande legat på soffan om inte Vanessa fått fart på henne.

     Hennes mamma startade och skrev Biancas blogg. Det var så den startades.

   Inget elakt menat mot dig (fast kanske är det ändå) och menar egentligen genrellt, men eftersom orden används här…Kan inte ta folk seriöst som seriöst använder uttrycken power-kvinnor/tjejer/women eller boss-women/kvinnor/tjejer.

  Camilla, du vet att signaturen Lisa är här inne bara för att provocera. Skapa ”storm i ett vattenglas”. Så varför använda hennes inlägg? Content?

   Det finns ganska många fler än EN Lisa som kommenterar här inne. 🙂

    Tack för att du svarar. Jag förstår det också. Detta kändes, för mig i alla fall, som ett typiskt ”Lisa” inlägg.

     Det kan givetvis vara så, men den här gången tyckte jag det ledde till en intressant diskussion. Därför valde jag att lyfta ut det, särskilt som jag själv inte höll med Lisa. 🙂

   Jag är den Lisa som tyckte Biancas uttalande var värt att diskutera, efter att ha sett Stulen identitet lyfta det på FB/Instagram. I övrigt är jag inte särskilt flitig avseende att kommentera här inne; jag är alltså en annan Lisa än den du syftar på ?

  Finns verkligen några få influensers så alltid får hejdlöst med skit dag ut och dag in bland kommentarerna. Rätt sjukt att avsky och fixera sig vid människor man inte ens känner på det sättet.

   Vilka tänker du på?

   Bland kommentarerna kan man gå på både utseende, hur man stavar, hur dumma vissa är och tom diagnoser. Väl ingen direkt hemlighet. Och hur många känner dessa personer privat? Som My som det givetvis nu kommer bli tyst om (förhoppningsvis) en tid framöver av uppenbara skäl. Mest förundrad, så lite positivt och så mycket negativt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *