Världens sämsta reklam?

Marcelo gör reklam för…?
Ja, vaddå?
Av företagets namn så kan man ana att det handlar om sexleksaker, men mer än så går inte att utröna från Marcelo Penas reklaminlägg.

Det är inte bara jag som är förvirrad visade det sig.
Jag undrar vad företaget har betalat honom för det här inlägget?
Jag skulle kalla det ”pengar i sjön”.
Vad tycker ni?

104 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Instagram har börjat rulla ut en funktion som influencers (och företag) kommer att hata. Man kommer bara kunna se 3 stories och vill man se fler från någon så måste man aktivt klicka på ”Visa mer”.

  Tror ni att influencers och företag måste se över hur många stories som läggs upp (så att dom inte försvinner i mängden) eller kommer influnecerna att säga åt följarna att klicka på ”Visa mer” för att följarna ska se all reklam?

  T.ex. Kenza klagade igår att det blir väldigt mycket färre likes och engagemang i flera dagar efter när hon gör reklam och hon får det till att det är IG som gör något med algoritmerna för att dom inte vill att man ska tjäna pengar genom IG utan dom vill tjäna pengar genom deras egen reklam. Undrar hur detta kommer tas emot ?

   Tycker det är väldigt mycket sponsrade inlägg med reklam. Det går inte värja sig från reklam på Instagram längre tyvärr.

   Vet inte om det är positivt eller negativt heller om Instagram styr algoritmer. Jag hoppas att fler kan leva på reklamintäkter och inte bara de största som gynnats hela tiden orimligt mycket.

   En annan sak, har sett att mitt följarantal flukturerar en del. Ibland avföljs det men sen kommer de tillbaka och följarantalet är som innan utan att jag kan se att jag fått nya följare. Varför är det så?

    Jag har också sådär med mina följare, förstår ingenting.

     Handlar om följare som inaktiverar/aktiverar sina konton ?

   Eller så är Kenza överlag ganska ointressant ?‍♀️ Men absokut, vi skyller på instagram

  Att tacka nej till ett samarbete var aldrig en tänkbar möjlighet förstås, hellre står man och lider bakom soffan.

   Varför blir jag inte av med min prenumeration på nya kommentarer?? Går in på länken jag får via mejl för att uppdatera mina inställningar men möts av något konstigt meddelande 🙁

    Hej! Forwarda ett av dessa mail till kontakt@bloggbevakning.se så hjälper jag dig.

  Måste vara lite knepigt om man har problem med ”manlighet” kontra nöjet med dessa leksaker. Tror inte Marcello är säker innerst inne. Flertalet gånger visar han att han är mer uppblåst än trygg.

   Har han berättat att han har potensproblem eller är det en slutsats du drar på grund av att du upplever honom som uppblåst och otrygg?

  Hahahahaha asså VA

  Det är ofta företagen själva som skriver texten som sen publiceras så de har nog klantat sig likvärdigt.

   Då kan ju inte deras PR-människa skriva heller. ”Högkvalité” är inte ett ord.

   Nja, företaget skickar ofta pointers eller keywords de vill att man har med/tar upp, sällan hela texter.
   Oavsett vem, så är det ju klantigt gjort.

    Och det säger inget om vilka produkter det är. Ska man gå in på deras hemsida och gissa sig fram till vilka produkter det är han tycker är hög kvalitet och snygg design om man nu blev sugen själv?!

    Men måste inte företagen godkänna texten innan publicering? Eller har jag missuppfattat det kanske. Oavsett är det en bedrövligt skriven text.

     Ibland, men min erfarenhet är att det främst är när det gäller lite större eller mer omfattande inlägg eller samarbete än. Det varierar även från företag till företag. Vem vet, kanske är Sinful supernöjda med inlägget?

  Vad är det där i mitten? Det ser ut som en högtalare. Vad gör man med den?

   Jag vill veta men samtidigt inte haha

   Varför kan jag inte gilla kommentarer dammit! ?

   Skulle tro att det är någon typ av sleeve när man runkar. Säkert vibrerar den lite.

    Vad är en sleeve?

     Vet du! Jag kan googla. Det vet jag hur man gör. Haha

      Sleeve är nog fel ord använt av mig när jag tänker efter, men någon typ av masturbator/lösvagina eller vad man säger.

  OT
  GP har recenserat Sandra Beijers allt som finns kvar, citat ”Sandra Beijers nya dramaserie håller inte riktigt hela vägen”. Är det inte där hennes kille är kulturchef? Måste ändå vara lite känsligt?

   Fast de ska väl ändå vara ärliga? De spelar väl ingen roll vem som är chefen??

    Det spelar roll, och är svårt att vara ärlig mot kollegor / chefer, och därför tar man in någon extern precis som när en journalist anställd på en tidning skrivit en bok. Men målet är ju att det ska bli en ärlig recension.

   De skriver ju uttryckligen att recensenten jobbar på SvD eller dn (minns ej vilken) just för att hennes kille är kulturchef på gp.

    Ja, det är ju kutym när det finns en koppling mellan tidningen och den som recenseras.

   Skönt att någon sågar den. Den är ju värdelös precis som boken.

    ”Håller inte riktigt hela vägen” är väl ingen direkt sågning. Lite ljummet omdöme kanske.

  Vad är det sista? Ser ut som ett plaströr som… räcker inte handen?

   Det är väl en pocket?

   Vad är det för konstig kommentar.. räcker inte fingrarna för oss kvinnor också då?

    Hade velat likea denna kommentar men funktionen funkar inte så du får en skriftlig like! Håller verkligen med. Är väl toppen att man tar tag i njutningen på egen hand!

    Jodå, men ett plaströr till en kille som enligt sig själv kan få vilken tjej han vill.

     Plaströr?

     Sen finns det väl många som är i relationer som ändå har leksaker. Man kan använda i förspel tillsammans, när man inte är tillsammans osv. Vad dömande du låter.

  OT men hade gärna sett ett inlägg om hur opartisk Therese Lindgren är i sin senaste video där hon pratar med socialdemokraterna inför valet och sedan reagerar (? bara så konstig grej öht?) på intervjun med Anders. Jämförelsevis sa Ulf Kristersson ungefär samma sak när de pratade om hur de ville lösa problemet med psykisk ohälsa, men när Annika Strandhäll sa ungefär samma förslag var hon mycket mer kritisk. Varför influencers ska hålla sig borta från sånt här!

   Ännu roligare var när Anders skulle låtsas (?) att inte veta vad välfärd är??? Och trodde det hette vallfärd?? Hahahahahah

    Men jaaa, han får ställa frågor om det mest självklara och Therese är pedagog

    Men det är väl frågor de tänker sig att hennes tittare har kanske? För övrigt har väl Therese sagt att hon är röd(?)

     Men ändå märkligt att han måste låtsas undra saker, kan de inte bara förklara ”svåra” begrepp ändå?

   Ja det blev inte alls bra tycker jag när de ska reagera. För Therese hettar till och har jättesvårt att hålla sina egna åsikter för sig själv när det är tanken att serien ska vara informativ för förstagångsväljare. Däremot märktes det ju att hon både gillade Ulf och Ebba, så man märker var hon står politiskt också.

    Ja det är ju ingen hemlighet att hon står till höger politiskt, hon har bland annat varit med i MUF tidigare.

     Fast hon har väl varit röd senaste åren så det stämmer inte riktigt, om vad man ska utgå ifrån vad hon själv uttryckt.

   Påtal om detta, är det någon som sett Margauxs och Thereses avsnitt om valet och har åsikter? Bra/dåligt/flamsigt osv?

    Inte sett Margaux. Therese däremot blev jag besviken på. Har alltid gillat henne men fick rejäl avsmak för den här serien. Först och främst framstår hon som extremt partisk och ibland till och med okunnig när hon ”kritiserar” partierna då hon reagerar på videon. Sen så är frågorna även så sjukt grunda att alla partier låter helt underbara när man tittar på videon, inga svåra frågor, inga ifrågasättanden osv. väldigt grund intervju med andra ord, man hade lika gärna kunnat läsa partiprogrammen på vardera partis hemsida.

    Enda gången hon ifrågasatte någon direkt var Nooshi med ”hur de skulle finansiera *insert lösningsförslag*”, antagligen för att göra en poäng av att V vill höja skatten. Jag tyckte dock det var väldigt konstigt gjort eftersom alla partier kommer med lösningsförslag som kostar pengar men endast V fick den frågan.

    Videorna är ca. 20-25 min långa och det är två partier per video så ca. 12 min var. Men videon består 50% av hennes ”egna reaktioner” så själva intervjun med varje parti är knappt 5 min. Personligen hade jag hellre sett 15 min endast intervju med tuffare frågor än att hon och Anders sitter och kritiserar svaren i efterhand.

    Förlåt för novell men här fick du en review. Disclaimer att detta endast är mina åsikter. 🙂

     Tack för novellen! Väldigt intressant ju! Jag hade gärna sett Camilla göra ett inlägg om dessa videos när Therese släppt alla sina.

     Vet att Therese sa att hon blev missnöjd med upplägget och resultatet, därav tror jag lösningen med Anders var en efterhandskonstruktion för att göra det mer intressant? Eller nåt. Jag som inte sett videosen stör mig på bilderna hon valt ut som thumbnails där partiledarna ser smått galna ut och hon står som en barbie med hennes våfflade hår haha.

     Jag har sett maggans och ett av Therese.
     Maggans är extremt låg nivår på, hon frågar bla Ebba om hon använder en vibrator. Jag känner inte att jag vet något mer om några partier, förutom det basic, som man typ vet. Hade gärna velat ha följdfrågor om hur de tänker genomföra saker, precis som tesssan gjorde mot Nooshi en gång.

     Det enda man fick ut av maggans serie – att de är härliga människor. typ.

      Men åh nej. Så Maggan inspirerar sina följare att rösta efter hur trevliga partiledarna är. Vad bra!!!

  OT , men varför har vi inte fått se Elsas sons rum än? Hon visar allt annat i lägenheten och hans rum på Gotland visas glatt upp. Är inte det märkligt ändå? Skäms hon över att det skulle vara så litet? Jag bor litet skulle vilja se hur hon löst det .

   Antagligen för att det är en skrubb som saknar dagsljus så det är nog svårt att fota. Vet inte om hon skäms, men de letar ju större så jag förmodar att de inte är 100% nöjda

    Vad sjukt att låta en 6åring bo i en skrubb ? hur gärna kan man vilja bo på Mose backe

     Min femåring leker fortfarande hellre där vi är än på sitt eget rum. Alla barn är ju för det första olika, sedan tror jag inte att han lider oavsett om han är en sån som kan leka timmar ensam på rummet.

     Ska jag vara ärlig så tycker jag vi har en lite skev syn på hur stort man måste bo och hur stora rum barn ska ha idag. Jag tror inte att han lider av en mysig liten skrubb för jag antar att han hänger mest i vardagsrummet ändå. Jag hade tyckt det var läskigt att sova så långt bort från min mamma och pappa men som nån skrev, alla barn är ju olika.

      Tycker också det. Många barn trivs bra med att vistas i kök och vardagsrum där alla andra är och har det egna rummet mest som en säng (om ens det). Det är inget sjukt med det. Går knappast någon nöd på hennes son.

     Jag bodde i en skrubb från 13-19 ?

      Samma här ?

   Hon har visat upp rummet en gång i nåt samarbete om jag inte minns fel. Jag kan vara helt ute och cykla tidsmässigt också men kanske förra vintern eller nåt?

   Därför de är väl inte ens lagligt. Rum där man sover måste väl ha fönster som nödutgång? Kul om de börjar brinna

    Det finns också dagsljuskrav till uppehållsrum, och dit räknas sovrum.

    Även om man skulle bo på typ sjunde våningen?

     Ja antar att man ska kunna bli räddad genom fönstret om man har tur ?

    Det måste väl vara att bygga så dom är olagligt, eller hyra ut. Knappas olagligt om jag väljer att sova i garderoben?

     Det är inge olagligt att bygga rum utan fönster, det går ju att använda som data rumt/kontor/förråd, osv.

   Hon har visst hans rum. Men tror det var i en instalive eller nåt.

  Och Emilias kommentar ”snygging i bakgrunden” ??

  Viktigt att glidmedlet är snygg design..

  Perfekt produkttext ju, bara att kopiera och klistra in på nästa samarbete!

  De har hög kvalité och framförallt snygg design. Förstår inte var ni får sexleksaker ifrån, det är ju uppenbart att det bara är prydnadsföremål.

   Bäst teknologi också.

   Nej men om du går in på deras hemsida hittar du den och kan läsa om den

    Vore ju bra om han skrev ut vad den hette så att man slipper sitta och jämföra och leta och gissa sig fram till vilken det är på hans bild.

    Men varför inte bara skriva vad det faktiskt är och gör? Är det meningen att man ska bli nyfiken och leta upp själv? I så fall är jag hellre lat och fortsätter att vara nyfiken. Om det är reklam blir det ju lite kontraproduktivt kan jag tycka.

   Glidmedel – hög kvalitet och snygg design!

   Det senare är inte så viktigt för mig när det gäller glidmedel i alla fall.

    Haha! SÅ viktigt med snygg design på glidmedel. För det ju något man ofta har stående framme ändå, att visa upp för gäster och så

  Ja, där var det inte mycket jobb gjort.

  Vad extremt mkt tatueringar han gjort. En stor Farao på hela ryggen. Och så tänderna på det! ?

   Jag blir full i skratt varje gång jag ser honom ha gått från 0 tats till 100 på så kort tid. Känns som han bara desperat ville bräcka de andra i PH typ.

  Jag trodde det var duschkräm osv och tänkte att skämtet var typ ”duscha med vår nya produkt och bli grå-svart över hela kroppen”. Förstod först när jag läste kommentarerna.
  Mvh gammal

  Tycker de är så roligt, de är en lös på v a gin a, och han skriver att den har bäst teknikolgi. Hahaha har han köpt så pass många olika och klagat över hur otekniska de är och nu äntligen hittat rätt???

   Inte jätterolig spaning tycker jag. Ja, en del leksaker är inte så jättekul. Tyvärr så vet man ju inte det förrän man har köpt dom. Har ett flertal hemma som jag aldrig använder för de var inte min grej. Bland annat den hypade satisfyern. Så besviken.

    Eller hur så dålig ju, alldeles för stark alltså intensiv.

   Har jag också fått göra dock…? Tror jag iallafall testade 10 olika vibratorer innan jag hittade rätt.

  Han verkar ju nästan skämmas att göra ett samarbete dem.

  Hehe, efter att vara ha kollat på bilden så trodde jag att det var typ googlehome-liknande produkter ?

  Var inne på sinfuls hemsida och sökte på mentech men fick inte upp någon som såg ut som dessa. Två sleeves men ingen som var lik. Vad är det för produkter han rekommenderar?

   glidmedel, någon form av portamuff och buttplug

  Jag trodde det var reklam för en tröja med låtsastatueringar.

   Ja jag trodde att han hade på nåt sånt konstigt plagg också.

  Nej det var ingen bra reklam. Otydligt gjord och jag tycker inte att konsumenten ska behöva leta efter vad det kan tänkas vara.

  Vi kan ju gissa vad det är istället.

  Mina
  Grej 1: generic spray (funkar lika bra att rengöra glasögonen som mot dålig andedräkt)
  Grej 2: Liten portabel högtalare
  Grej 3: Dammsugarmunstycke

  Ja, dålig reklam.

  Jag ser att det i princip alla recensioner av Masturbator nämns att den måste vara avsedd för mindre penisar.
  Vi får då förmoda att eftersom @amarelloo trivs med denna därmed är klent utrustad……

   Det är väl bra att det finns modeller för alla typer av storlekar och former? Eller är de bara de ”välhängda” som ska få njutning av sexleksaker?

   Vad spelar det för roll om han är det eller ej?

   Varför ens fundera över andra människors penis storlek?

  Inga kommentarer om att det finns barn som följer honom och att det är olämpligt att göra reklam för detta då? Det brukar ju kvinnor som visar upp leksaker få höra..

   Kanske därför han gör reklamen på det sätt han gör?

    Ja för Marcelo är ju så mån om att vara en fin förebild för de unga….

    Tror snarare att reklamen är utformad som den är pga hans låga iq.

   Brukar de?

    Inte av dig men av flera som kommenterar. Bara att gå tillbaka till inlägg som handlar om det.

  Tänkte det var reklam för rengöringsmedel med tanke på hur smutsig han ser ut.

  Negativiteten här inne då?

  Tycker att den är smakful och diskret, bara texten som är otydlig och med dålig grammatik. Det är okej att tjejer marknadsför leksaker speciellt utformade för tjejer, det är normaliserat att vi använder leksaker också. Men för män är det konstigt?

   Jag reagerar inte på att han gör reklam för sexleksaker för män. Jag reagerar på att det är omöjligt att veta vilka produkter han egentligen gör reklam för. Och vad mer specifik är bra än att de är hög kvalitet och design? Inlägget säger absolut ingenting om produkterna och jag som eventuell kund vet inte ens vilka produkter de handlar om. Inte ens genom att söka på sinfuls hemsida på ”mentech” lyckas jag lista ut det. Bra samarbete?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.