Eric Saades kärleksförklaring till flickvännen efter segern

  
Bildkälla: Expressen

Eric Saade och Katja Lujan Engelholm stod som vinnare av gårdagens Let’s Dancefinal och snuvade alltså Filip Dikmen på glasskon, som dagen till ära var guldglittrig.
När Eric får frågan av Expressen om vad hans ”rosa stöd” betytt för honom. (Flickvännen Hanna Schönberg bar en rosa kavaj) så svarade han att:

Hanna betyder allt, sen jag träffade Hanna började livet om på ett sätt jag knappt kan beskriva.

Fasen vad fint! *blödig Bloggbevakare*
Jag antar att efterfesten fortfarande pågår. Eric trodde att den skulle vara ända till måndag, så ”untz untz”.

Stort grattis till Eric och Katja, och till Filip och Linn till en hedervärd andraplats! 

67 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vet du om A B ska vara med på fångarna på fortet?

   Nej.

   Fast han sniffar ju Katja i håret i två av hennes stories? Vem gör så på en kompis?! ??

    Reflekterade över samma ??

  Kan inte låta bli att tycka lite… synd om partners till personer som är med i lets dance.
  Liksom Katja och Eric?? Gnistorna är ju all over the place?? Även om det är vänskapsgnistor måste det ju va pissjobbigt för deras partners, man är ju bara människa liksom

   Eller så litar de på att partnern kan delta i ett lekprogram utan att vara otrogen. De kanske pratar med varandra och har fungerande kommunikation?

   Jag har alltid litat på mina partners i livet (på gott och ont ?) och är inte speciellt svartsjuk av mig även om det såklart slagit till ett par gånger i livet (men då har jag ändå känt att det varit obefogat och ältat det med tjejkompisar och så har det släppt). Men just Lets dance hade jag nog faktiskt tyckt varit skitjobbigt, vet inte varför…??? Tyckte så synd om peg parnevik (var det peg?) som fick såå mycket skit när hennes kille var med i LD. Förstår att det kan vara skitjobbigt att som partner stå bredvid och se på… betyder inte att det är rätt/fel känslor men problemet är ju att man får försöka att inte agera på det och verkligen inte ta ut det på sin partner… men nej. Tur man aldrig kommer ha en kille i Lets dance ?

   Eller så tycker man det är kul och härligt att se det slå gnistor om ens partner…

   Vänskapsgnistor? Finns det ens? ? Och om
   det r det är det väl lugnt, pga just vänskap.

   Ska man få höga poäng så måste det finnas connection mellan de som dansar. Tror att hans tjej är glad att det gått så bra för honom.

   Tycker du lika synd om partners till skådespelare som spelar kära i sin roll? Artister som sjunger känslosamma duetter tillsammans?

    Jaa, det måste vara jättejobbigt att vara tillsammans med en skådespelare som ska låtsas vara kär i någon, kyssas och vara intim med andra. Speciellt med tanke på hur vanligt det är att de blir ihop med sina motspelare, och att par i let’s dance blir ihop. Jag hade tyckt det var skitjobbigt

     Fast såå vanligt är det väl inte. Betydligt vanligare att paren INTE blir ihop men alla dom paren kommer man inte ihåg.

      16 säsonger med vadå.. 10 par i varje?! Så 160 par. Hur många har blivit ihop? Någonstans mellan 5 och 10 stycken kanske? Sen kan man ju ta in hur många av de som var singlar och hur många som redan var i en relation, det vet jag inget om. Men kanske lättare om bägge är singlar gissar jag. Så ja, betydligt mer vanligt att inte bli ihop.

       Jag in komma på tre par… plus två som blivit ihop med någon annan i produktionen

       Sigrid blev väl ihop med de flesta innan hon till sist nöjde sig med Robin.

        Vem mer än Samir var hon tillsammans med menar du?

         Norrmannen vänstrade med henne.

    eh ja, det måste varit jäkligt jobbigt för tex irina shayk när bradley & lady gaga körde sin duett hela tiden och romansryktena flödade. speciellt så intimt som det var på oscarsgalan samtidigt som hon satt i publiken ?

     Eller så är hon helt införstådd med att det inte är något annat än en show och rykten.

     Fast Irina gick nog hem, tittade sig i spegeln, och log. Kvinnan de är otrogna mot dig med, är alltid mindre attraktiv.

   Eller så förstår de att dans kräver god kontakt med sin danspartner.

   Jag tycker snarare det verkar som det fanns gnistor mellan Katja och Filip??

    Om du tittar på de flesta par som varit med under åren så finns det ”en gnista”. Det måste liksom finnas det.

   Håller med. Har tyvärr tänkt precis samma. Jag och mannen såg finalen igår (han har aldrig sett det innan) och hans kommentar: Är dessa två ett par? Dansar man som flickvän och pojkvän?

   Jag tycker att Eric är rätt intim med henne, på ett sätt med sin beröring och hur han gräver ner näsan i hennes hår och andas djupt in medan han håller henne hårt. Dessutom är det tusentals fans som skriver kommentarer som: Ni passar SÅ bra ihop! Alltså säga vad man vill, men krävs verkligen en stark person för att inte må dåligt eller känna svartsjuka med en sådan synlig kemi danspartnerna emellan. Jag hade personligen gått under helt, trots att jag inte annars är väldigt svartsjuk. ?

  Lets dance, ett program som borde lagts ner för 15 år sedan.
  Har de inga programmakare på Tv4?

   Lets dance är ett toppen program. Om du inte vill se finns det massa andra kanaler för dej.

    Nej, de är inget toppenprogram.

   Varför?! Det engagerar ju verkligen och folk får se folk och kroppar i alla åldrar

  Hon i vit klänning var väldigt lik Bianca (så som hon såg ut innan sina skönhetsingrepp)

   jaaaa tänkte samma! gamla biancas face

   Katja? Det kan jag inte se

   Haha ja, det håller jag nog faktiskt med om! Sjukt söt tjej. Det tyckte jag om Bianca också förut, hon är såklart fortfarande vacker men jag fastnar oftast mer för människor som ser personliga ut. Som är söta med sina unika ansiktsdrag och sätt.

   Det sorgliga är ju att de flesta som gör fix och fillers till slut börjar likna varandra. Samma ansiktsuttryck, eftersom botox sprutats in på samma ställen och resten av ansiktet rynkar sig efter dessa stela områden. Fixade tänder och läppar ser likadana ju ut efter samma, perfektionerade mall. Vips har de inte längre bara samma beige inredda lägenheter och Adoore-klänningar, utan även samma face. Fastän de från början ju hade unika ansiktsdrag, klädstilar osv som väckte uppmärksamhet runt dem to begin with.

   In i influencermaskineriet som en söt och unik person, ut på andra sidan som en stöpt klon av resterande bransch. Sorgligt.

  Alltså har en magkänsla att det är något lurt mellan gabjos och hennes make? Hade dem inte typ kärleksförklaring i bio osv? Kan vara så att jag är söndagstrött och bara är alldeles för uttråkad ?

   Har väl varit något lurt med den killen sen dag ett… Hon är ju gravid nu så de kommer säkert vara tillsammans några år framöver men av någon anledning känns det inte som att de firar sina 60årsdagar ihop typ.

   Grammatiken har inte vaknat än i alla fall.

   Dom avföljde även varandra när dom var i Grekland. Så verkar något stort bråk hade skett. Nu följer dom varandra dock igen.

   Känner själv ett par där pojkvännen blockar och avföljer direkt då dom har bråkat. Han är 34 år. Otroligt barnsligt att hålla på så här i vuxen ålder.

    Är all for andras drama och att följa det (ja, sån är jag) men hur märker man ens det? Att dom hade avföljt varandra alltså, kollar helt random eller fanns det en indikation på det? ?

  Haha, aldrig sett denna show och vet inte vad priset är – läste glass-kon först.
  Funderade på om det var ”kon” som i strut, eller om det faktiskt var en kossa av glass.

   I gårdagens öppet spår skrev någon om sitt bröllopspresent, och jag var redan på väg att googla vad toa-stjärn var för något…

    Haha samma här

    Haha:
    ?⭐️
    ??

  ”Min fucking bror/broder/syster” ? Alltså detta tragiska icke-språk från förorten. Bara lägg ner.

   ?

   Tönt

   Vad är det för fel på det? Hur menar du med icke-språk? Är väl absolut språk om något. Förstår att du bara försöker förlöjliga hur vissa människor uttrycker sig vilket är ganska tragiskt i sig. Visar bara på hur du saknar kunskap om hur identitet och språk går hand i hand.

  Härligt med två skånska pågar i finalen!
  Båda var bra!

  Erik är ett riktigt charmtroll.

  Undra vad som hände med Nicole och han fick kalla fötter precis innan bröllopet……

   Jag fick en dålig känsla kring Nicole efter att följt hennes uppdateringar i videoform med förberedelserna för bröllopet. Det kändes som att hon blev en riktig ”bridezila”

   JAG tror att Eric drog sig ur innan ”det var försent”, att han insåg att han innerst inne inte ville leva med Nicole. För Nicole kom det väll som en blixt från klar himmel men hon såg kanske inte klart och på samma sätt som Eric. Förstår hon blev sårad men kan inte hjälpa vad man känner och inte känner.

   Tycker aldrig de haft kemi. Han verkade alltid ledsen och tung i själen när hon filmade dem. Helt oengagerad i förlovning, bröllop och alla dessa sagodrömmar som lilla Nicole hade.

   Det var även skandaler runt honom på grund av henne. Först när hon delat att han ”bara” köpt kudde och täcke till henne på alla hjärtans dag och sedan när han på skoj (medans hon letar godis i köket) kallar henne för lilla tjockis.

   För en utomstående som mig, så kom det verkligen inte som en chock. De hade noll och nada kemi. Till och med förlovningen kändes som att det skedde bara för att hon tjatat sig till det.

    Håller med! Hon framstod som elak ibland också, i klipp och sånt hon lade ut. Och han såg genuint ledsen ut, så verkar inte ha varit en jargong som passade honom (om det var så hon tyckte att det var – en jargong)

    Är det någonsin skoj när ens kärlek kallar en ”lilla tjockis”

     Nej men pallar smygfilma och dela till 200k följare när man skämtar med sin partner. Nicole är uppenbarligen inte överviktig och han skämtade med henne? Jag och min man har sån jargong titt som tätt (där absolut ingen av oss tar illa upp) antar att det är fler än vi som håller på så? ?

  Katja och Linn verkar verkligen vara två toppentjejer! Verkligen down to earth och inte ytliga som dagens ”influensers”.

   kanske down to earth för att de båda har riktiga jobb som de faktiskt är duktiga på

  Tycker dock Filip förtjänade att vinna mer. Han har inte dansat innan och gjorde värsta shownumret, medan Eric liksom körde samma shownummer som han använde i Melodifestivalen förra året? Det var exakt samma bara att Katja dansade bredvid typ… Så på det sista numret vann definitivt Filip. Men tycker ofta det är folk som redan har artist/scen/dansvana som vinner (typ Benjamin, Måns) så den här tävlingen känns uppgjord på förväg.

   Men det är oxå en brottare, en stark man, två fotbollsspelare, en tv-kock, en slalomåkare som har vunnit. Ett tag tyckte ju folk att sportstjärnor hade en fördel (för att de fick tittarnas röster)
   Men jo det är klart att yngre och musiker med en viss taktkänsla har en fördel.

   Jag hejade också på Filip då han verkligen kom från att inte ha dansat alls.

  Så glad att Eric och Katja vann. Varit mina favoriter hela tiden. Vilken utstrålning. Härligt. ??❤?

  På katjats Instagram finns en kort video i hennes storie där det nästan ser ut som att Eric är påväg att ge henne en puss… ?

   När dom dansar vid toaletterna ? Tänkte på exakt samma sak! Tänkte även på samma sak i ett inslag som hade under Let’s Dance .

   Jaaa! Ser jättekonstigt ut?

  Fin kärleksförklaring och ja han känner mer öppen och harmonisk i media nu sen han mötte henne.

   Håller med. Han och Nicole var verkligen en missmatch. ?

  Spännande att se om Erik kommer se äldre ut någon gång och vilket utseende han då får. Han är ju sjukt söt iaf

   Så länge han har en sån där 4 årings lugg så blir det svårt att tas som vuxen.

  Själv satt jag och hoppades på att han och Katja skulle bli kära ?????? Utseendemässigt passar de galet bra ihop och hans nuvarande tjej verkar vara så oskön och en wannabe av gigantiska mått. Eric ❤️ Katja hade varit pricken över i:et ?

   oskön? hon verkar tvärtom helt underbar och godhjärtad, hon taggar eric och katja på varje story och likear och kommenterar alla katjas inlägg, tillskillnad från peg som skapade drama och pikade linn som dansade med hennes partner hela tiden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.