Joe & the juice egna sätt att få dricks


Jag fick det här skickat till mig på Instagram.
Joe & the juice använder sig av Depp/Heard-rättegången som ett underhållande sätt att få dricks.
Jag undrar om andra kända rättegångar använts på samma vis?
Kanske rent av kända mordrättegångar? Det borde få dricksen att flöda, tror ni inte?

Mördade OJ Simpson två personer, inklusive sin exfru? Svara genom att dricka här:
Ja — Nej

Mördade Casey Anthony sin två år gamla dotter Caylee Marie? Dricksa här för JA och här för NEJ!

Vad tycker ni om det här sättet att dricksa?
Dricksa här för 👍🏻👍🏻 och dricksa här för 👎🏻👎🏻.

144 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Tycker personen överdriver. Skillnad på en stämning mellan två kända personer och mord.

   En stämning som handlar om grovt våld i en relation ja.

  It’s 2022, how dare you make a joke?!?
  Skämt åsido – osmakligt, Johnny och Amber tar säkert jätteilla upp.

  Tyckte det var rätt roligt 🙂 folk måste chilla lite

  Tror man inte ska bry sig så mkt om det helt ärligt

   Som att metoo aldrig hänt. Om weinstein varit lika mycket hunk som Depp hade ha friats

    Depp är ju dock offret här.

     100 %. Följer man de livesända rättegångarna så får man mer insikt om att Johnny är offret här och Amber Turd är en mästare på psykiskt och fysiskt misshandel.

      Om man har följt rättegångarna har man fått bevis på att Depp inte är speciellt oskyldig han heller.

       Jo man har fått bilden av en man som varit utsatt för psykisk misshandel och mått dåligt och dränkt det med alkohol och droger. Destruktivt Ja men han är fortfarande offret.

        Jag håller inte med dig.
        Man har fått bilden av att det här handlar om två personer som tagit fram det värsta ut varandra. Där båda har bidragit till ett väldigt destruktivt förhållande. Deras bidrag har kanske inte varit en 50/50 fördelning. Men båda två är skyldiga och båda två ljuger, har vridit rätt kraftigt på sanningen så att det ska passa deras narrativ.

         Amber har misshandlat flera andra partners, kolla på Musks blåmärken i ansiktet när de var tillsammans.
         Hon blev gripen när hon slog sin x fru.
         Samtliga Depps X säger att han är världens snällaste.
         Men hon pressade verkligen fram Depps sämre sidor, men misshandel ingick inte.

          Är man världens snällaste om man skriker ”you stupid fuck” till någon? Eller skriver att man vill dränka och bränna upp en människa

          Johnny Depp är inte helt oskyldig i detta.

           Tror många som.vlivit misshandlade fantiserar och skriver om fruktansvärda saker. Att se göra det är en annan sak.

           Oj, då måste jag också varit en vidrig människa! Har absolut tänkt vidriga tankar och skrikit fula saker åt hen som misshandlade mig.

          Det där om hennes ex hade vägt så mycket tyngre om det inte vore för att exet uttalat sig och sagt att det hela var ett missförstånd, att Amber blev felaktigt anklagad och att de som anklagade henne visade sig vara homofober. Exet är på Heards sida.

          Och angående Depps ex. Han blev arresterad efter att ha förstörd ett hotellrum i ett bråk med Kate Moss när de var tillsammans, och Jennifer Grey skrev i sin självbiografi att Depp kunde bli galet svartsjuk och paranoid under deras relation. Så helt hyvens verkar han inte ha varit i alla sina tidigare relationer.

          Han har ju dessutom en historia av att kunna ta till våld mot människor (2018 ska han ha slagit någon som jobbade på inspelningen av en film, t.ex.) så den där bilden av honom som sprids just nu, som världens mjukaste och försiktigaste man, är kanske inte helt sann.

           Fast det var hennes vittnesmål, att de skulle varit homofober. Däremot den kvinnliga polisen som tog i mot anmälan är själv tillsammans med en annan kvinna och medlem i en HBTQ+ organisation. Så check your facts

           Exet (och säkert Heard också) sa att de var homofober, som jag skrev, så vilken fakta ska jag checka? Och vad har polisens läggning med saken att göra, ringde polisen dit sig själv?

         Exakt! Tack för de orden. Blir alldeles knäckt av det man läser på tex livechatten under rättegången. Fruktansvärt hur man fullständigt krossar Heard. Jag tycker som du att båda nog bidragit och som du skriver, tagit fram de mörka sidorna hos varandra. Sen är ju Depp en tung alkoholist och ser man på videor där han härjar skulle jag också bli livrädd av att vistas i samma rum (därmed inte sagt att han är sån nykter) Tycker oxå han har ett otroligt arrogant sätt i rätten, där han antingen hånflinar el helt ignorerar och sitter och ritar gubbar…Heard verkar överdriva och tala emot dig själv emellanåt (rätt ofta) antagligen för att hon känner sig i underläge redan från början. Amerikanerna (majoriteten) vänder precis allt till Depps fördel, deras skådespelarhjälte…Fy farao, man får verkligen hoppas det är en nykter och opartisk jury som kan se vad detta handlar om, två bittra, sårade människor som upptäckte att kärleken till varandra inte var vad de först trodde. Dricksgrejen är med allt jag sett och läst, minst sagt osmaklig.

     Han är ju knappast helt oskyldig till allt som gått snett i detta förhållande

     De är nog båda lika goda kålsupare.

      Och framför allt två skådespelare vilket man nog ska ha i åtanke när man ser deras vittnesmål.

    För att en man även kan ha misshandlats av sin fru är helt otänkbart?

     det verkar ju som att det varit slag från bägge håll absolut men att stämma heard för att hon väljer att tala ut om det är ju ganska sjukt, speciellt som hon då inte nämnde hans namn i sin artikel.

      Nu finns inte ett enda vittne mot depps sk våld. Endast mot ambers. Hon behövde inte nämna honom vid namn, alla visste vem hon var gift med under den perioden.

       Inte så att han är VÄRLDENS bästa skådespelare, har ”it” dvs bevisligen extremt charmig, samt väldigt rik har någonting med hur han framstår, vad folk är beredda att vittna för/emot att göra. 🤔

       Finns vittne till att han slog henne.
       Han har även erkännt själv att han slog henne. Om man ska gå efter inspelningarna när Amber Heard säger att hon slog honom, måste man gå efter att Johnny Deep säger att han slog henne.

       Lätt att neka fakta, lätt att dömma utan att ha varit där.

        Det säger han inte. Och det finns inga vittnen, bara Ambers ord och fejkade skador.

         Han säger att han ”headbutted her.” Plus att folk vittnar om att de sett honom slå henne.

         Du vet heller inte om det är fejkade skador på henne. Varken du eller jag vet något om vad de gick igenom.
         Du vill bara tro att Johnny Depp är oskyldig till allt. Antar att du anser att alla Ambers vittnen ljuger oavsett vad de säger, trots att de har varit vän med både J och A, medan de vittnen som är Johnny’s anställda, som Johnny *betalar* talar sanning om allt.

         Flera gånger har det bevisats att Johnny och hans anställda sagt emot saker de tidigare sagt.

          Ingen har vittnat om det. De har sett Ambers fejkade skador.
          Ja han skallade henne när det var tumult, inte med avsikt.

           Jo, Amber Heards vän, samt en person till, har vittnat om att de sett J slagit A.

           Många har även vittnat om att ha sett hennes skador.

           Man väljer att tro vad man vill men du är väldigt selektiv i det du spider runt som fakta. Varken du eller jag vet vad som hänt så sluta sprida din åsikt om vad som *kan ha hänt* som fakta.

           Jag kommer inte skriva här vem jag tror på mellan Amber och Depp. Men jag har en klar uppfattning om vem av dom jag anser är mest skyldig i deras relation. Däremot är det spännande att vissa verkar bli förvånade över Joes (etc) smaklöshet. Trodde alla visste att de är 2020- talets version av Abercrombie & Fitch! 🤨🤨🤨

          Word! Vi var inte där och har inte en susning om vad som exakt hänt. Att säga hon ”fejkade skador” är typ som att säga jag var där och såg det.

         Det finns visst vittnen. Hans assistent tror jag det var, som skrev i SMS till henne om att han mådde jättedåligt över att han sparkat henne. Ni kan läsa dokumenten från hans UK rättegång.

        Ärligt nu. Hur många timmar per dag har du sett av rättegången? Jag har sett varendaste sekund och hört varenda vittne. Det innebär flera timmar om dagen. Jag gick in i tron att Amber var den som talade sanning. Nu har jag NOLL förtroende henne och anser att det är Johnny som är offret.

         Du har ju även uppenbarligen ALLDELES för mycket tid.

          Du vet ju inte varför jag har ”för mycket tid” just nu eller hur? Och jag anser inte att msn ska uttala sig om rättegången om man inte sett hela.

           Jag har följt detta sedan 2019 och har via konton på YT och Twitter tagit del av vittnesmål och bevismaterial lyssnat igenom alla inspelningar som Amber spelade in under deras relation.
           Jag håller med dig helt, ser man klarsynt på det är det svårt att se något annat än att Amber är en farlig person.
           Och kommentar till de som tycker detta skadar kvinnor att bli trodda.
           När jag började läsa var majoriteten som trodde på Depp, när världens trodde Amber, främst kvinnor som själva levt i en relation likt Depp.
           Den som skadar att offer blir trodda, är såna som ljuger likt Amber.

          Varför måste man förolämpa folk som har tid för saker? Vissa människor har mer tid över än andra, inget fel med det.

           Detta är väldigt kul faktiskt. Alla pratar/önskar alltid mer tid, hur tusan blev det plötsligt en förolämpning att ha _för mycket_ tid? Låter underbart!

         Jag har bara sett några klipp och då trodde jag att JD var oskyldig. Det är nämligen de klippen som verkar få mest spridning. Sen läste jag bevisningen från hans förra rättegång och nu tror jag henne. Det finns en anledning till att han inte vann den rättegången.

        Har inte följt rättegången slaviskt men jag såg ett klipp förra veckan där han tydligt sa att han aldrig någonsin slagit henne, eller någon kvinna. Har något nytt uppkommit sen dess?

        Sen är han säkert inte guds bästa barn (med hotfulla sms, droger osv) men rätt ska väl ändå vara rätt.

         Finns inspning där han säger att han ”headbutted her” samt att vittnen säger sig sätt honom slå henne och att de sätt skador på henne.

         Precis som du säger, rätt ska vara rätt.

          Sett honom slå henne ska det stå.

          Vilka har sett honom slå henne? Ambers syrra? Hon är inte heller så himla trovärdig, ärligt talat och hon är väl den enda mig veterligen som påstår hon sett nåt. Sen de andra vittnena är fd vänner till Amber, de är med på länk med vittnesmål från 2019, inget nu. De använder i mångt och mycket Ambers ord när de beskriver Johnny. ”Sober Johnny is magical”.

          Om man blev så himla misshandlad, våldtagen med en flaska bland annat (om man inte hade tagit den historien från någon annan som faktiskt upplevde det) varför finns det inga medicinska journaler på det? JDs vittnen framstår som några 100 gånger mer trovärdiga. Sen ja, de här smsen Johnny skrev var inte trevliga, men man kanske kan tänka sig att han behövde ventilera. Finns fortfarande inga bevis på att han faktiskt har slagit henne eller varit så våldsam som hon påstår.
          Snarare att han försökt komma undan men att det triggade henne ännu mer (se Dr Currys vittnesmål om hennes diagnosticering av Amber)

           Ah. Johnnys vittnen är mer trovärdiga enlig dig därför ljuger alla andra.

           Så här är det, varken du eller jag vet vad som hänt. Detta är en ”he said, she said” story. Johnny Depp har vittnen som är anställda, alltså honom trogna, vilket de också har sagt att de är. Dr. Curry hade även haft middag med honom innan hon vittnade och ska även ha sagt till J att hon kommer säga att A är bi-polar.

           Vi både kan gå ”back and forth” om vem som är mest trovärdig, det kommer inte leda någonstans.

           Finner det dessutom så intressant att man alltid anklagar Amber att inte haft tillräckligt med bevis. När hon haft bevis är det inte trovärdigt och att hon inte är ”the perfect victim” för hon har minnsan en historia av x sak.

           Var är alla Johnnys bevis? Varför ifrågasätter man nästintill aldrig detta? Varför är han ”the perfect victim”? Trots att han har en historia? ”Han har aldrig misshandlat någon.”
           Hur vet folk detta?
           Jomen Johnny säger så. De han betalar säger så.

           Vet ni hur få som gått genom misshandel som faktiskt anmäler detta? Och nu med detta fall kommer säkerligen mindre komma fram.

           ”The perfect victim” finns inte och vilka vi finner ”trovärdiga” är i slutändan inte fakta. Vi vet inte vad som hänt.

         Så om han säger att han aldrig har gjort det så är det så?

          Men herregud. Jag svarade på kommentaren ”Han har även erkännt själv att han slog henne”. Man behöver inte hugga direkt, gå tillbaka och kolla ursprungskommentaren istället.

          Jag är inte ens team Depp, jag tror båda är to blame in this.

         ”hotfulla sms”, har du sett videon där han gick bärsärk i köket? Jag tror iofs inte han misshandlat henne mer än hon misshandlat honom, framförallt psykiskt. It takes two to tango..

        Jag tror inte att Depp är helt oskyldig men än så länge finns det mer bevis på skadorna som Depp fått av henne än som hon fått av honom.

       Det där är dock jävligt farligt. Finns inga vittnen mot mitt ex misshandel av mig heller. Skulle det rättfärdiga då? Verkligen inte.

        Exakt. Anonym 09.39.

        Finner det sjukt att så många bryter ner folk som gått igenom så många otäcka saker genom att försöka ”sätta dit” Amber Heard. Det måste vara så otroligt jobbigt att höra och se allt hån Amber måste utstå. För ”vanligt” folk kan misshandel och dylikt vara en verklighet och att de måste se allt detta…. fy vad hemskt.

        Du är otroligt stark, Anonym. Jag önskar att du aldrig behövs gå igenom det.
        Önskar dig all lycka. ❤

         Det behöver inte finnas vittnen till själva misshandeln men visst är det konstigt att ingen noterat skador på Amber när de sett henne i närtid efter den påstådda misshandeln?
         Eller att hon själv aldrig dokumenterat sina skador genom foto eller läkarbesök? Hon har till exempel fotat ett märke i sänggaveln men inte de påstådda blodiga kuddarna i samma säng vilket känns märkligt.. så har det varit med flera scenarion hon målat upp i rätten.

         Det jag tycker är obehagligt i fallet Amber vs. Johnny är hur snabbt vi tror på en part för att de är av ett visst kön. Kvinnor kan också vara den som misshandlar och efter att ha lyssnat av timmar av rättegången ser det ut att vara så i detta fallet. Lyssna gärna på Dr. Currys utlåtande av Ambers personlighetsstörning och sedan Ambers vittnesmål.

          Exakt! Det jag också starkt reflekterat över är att så som hon skriker vidriga saker åt honom i ljudklippen, provocerar och skäller ut honom etc hade man aldrig vågat göra om man varit livrädd för den våldsamma mannen. Man är livrädd och försöker gå på äggskal runt honom.

           Nu får du ändå tala för dig själv. Det går att vara rädd för någon och trots det ibland bli så arg att man ser blint och för ögonblicket inte tänker på konsekvenserna.

           Framförallt är ”såhär beter sig inte ett offer” det absolut obehagligaste argumentet i såna här sammanhang.

           Snälla, jag har aldrig påstått att ”så är det”. Jag säger att det är väldigt få som vågar göra det om gärningsmannen är så gränslös som AH påstår.

           Haha nej, du sa inte ”väldigt få”, du sa ”man hade aldrig…”. Och det du säger är absolut att det finns ett rätt sätt att bete sig som offer och att det faktum att Amber inte beter sig så gör henne mindre trovärdig. Oavsett om hon är trovärdig eller inte i det här fallet, är det farlig retorik – Det är ju så kvinnor som talar ut generellt bemöts. De granskas i sömmarna för att kontrollera om de beter sig som det perfekta offret, och gör de inte det så misstroendeförklaras de ofta.

          Jag (som skrev Anonym 09:39) kan säga att ingen såg eller märkte mina skador heller. Man blir livrädd, blir expert på att dölja, ljuga osv. En skada som syntes (pannan, en fet bula som sprack tillslut) lyckades jag ljuga om att det skett under ett träningspass. Alla köpte det och så va det med det.

          Menar inte att jag är på nåns sida i detta. Men nån skrev om att ”ingen har märkt nåt”, viket beror på att man inte vill/vågar att nån märker något. Tyvärr, av rädsla.

           Förstår precis vad du menar.
           Också varit i den situationen. Han valde att slå/sparka på ställen där det inte syntes (såklart), jag var snabb på att lära mig att dölja det på bästa sätt och bli en mästare på att hitta på historier.
           Min chef såg en gång mina blåa armar när jag av misstag råkade dra upp min långärmade tröja, drog en historia om en skogspromenad, stark hund i koppel och ett rådjur. Hon misstänkte ingenting.
           Jag pratar såklart bara för mig själv, men jag vågade aldrig dokumentera skador, söka vård eller spela in. Jag var LIVRÄDD för honom och visste mycket väl att om något sådant skulle upptäckas så hade min kropp, med största sannolikhet, hittas livlös i någon skog.
           Det är så lätt att säga hur man ”borde” agera, men verkligheten ser inte ut så.
           F ö, Anonym, heja dig som kom ur det. Heja oss! ❤

         Tack snälla ❤️ Jag höll tyst om det i 12 år, men sen berättade jag. Jag va bara 18 när det hände, livrädd för att ingen skulle tro mig och ingen skulle bry sig för alla älskade honom. Han va ju den roligaste, charmigaste killen på alla fester och släktträffar osv.

         Insett mitt värde nu (är idag 33 år) och kommer aldrig mer acceptera minsta tecken för ett vidrigt beteende. Då är jag hellre ensam resten av livet 😍

         Tack fina du ❤️

        Om du hade satt igång att spela in en massa av era bråk men inte dokumenterat en enda allvarlig skada hade jag tyckt d var konstigt, inte annars. Många skäms ju för att ha blivit misshandlade, skyddar sin partner och hoppas att hen ska ändra sig.

         Har du varit med om misshandel själv? Psykisk och fysisk? Förstår du eller kan du sätta dig in i vilken rädsla man har? Man hoppas/tror inte att hen ska ändra sig, man är livrädd för att tillslut kanske få sitt liv avslutat eller leva i skräck för resten av sitt liv.

        Självklart rättfärdigar det inte misshandel men anmäler du det för polisen är det inte oväntat att de behöver bevis. Vilket är vittnen, läkarutlåtanden, synliga skador till exempel.

  Ganska harmlöst, tror Johnny Depp och Amber Heard bryr sig jättemycket…not. Hade det varit en mordrättegång kanske man kunde börja fundera på om det var osmakligt eller ej. Men nu, nej.

  Kan de säga vilken Joe and the juice det är så jag kan gå dit och dricksa, var ju harmlöst kul. Är väl jättebra att rättegången sänds så folk kan få inblick i hur rättsväsendet funkar.

   I Sverige är de flesta rättegångar öppna så att du kan gå dit och närvara om du vill se hur de går till. Däremot får du inte filma när du är där.

   Jag tror inte att den här specifika rättegången kablas ut live i lärande syfte heller. Eller vad tror du?

    Är man intresserad av amerikanska tvistemål går man väl knappast till en svensk domstol? Sen så struntar jag i att rättegången sker i Virginia så att den kan live sändas. Hade den inte livesändning hade folk bildat egna uppfattningar ändå. Nu kan man gå in och följa rättegången och bilda sin egen uppfattning istället för medias tolkning, hur kan det vara något dåligt?

     Nej men jag tog svenska rättegångar som ett exempel. Självklart är jag medveten om att rättegången hålls i usa.

     Men ja, om du vill tro att det är av ett lärande syfte som den visas och tittas på så fine. Jag tror det inte.

      Nej men snälla,

      jag skriver: vad bra att de livesänder så att tittaren får inblick i rättsystemet och lär sig något nytt

      Du läser: de livesänder i utbildningssyfte

      Det är två helt olika meningar.

       För att jag inte håller med dig. Det är inte för att lära sig något nytt den här rättegången sänds live. Inte heller för att få inblick i rättssystemet. Det trodde jag var uppenbart.

        Haha det har jag inte påstått? Jag har sagt att JAG lär mig något nytt inte att det är syftet med livesändningen. Det finns liksom ingenting för dig att hålla med om? Herre gud.

         ”Så att folk kan..”
         ”Nu kan man…”

         Låter inte som att Adelina pratar om sig själv i alla fall.

          Det känns mer och mer som att du går igång på att tjafsa för tjafsandets skull. Jag diskuterar rättegången med vänner, kollegor. Vi kollar upp engelska rättegångstermer och kollar på klipp tillsammans och fascineras av det amerikanska rättsväsendet uppbyggnad – vi lär oss saker vi inte hade gjort om denna livesändning inte hade hänt. Sänds den i utbildningssyfte? Nej men den får oss, och säkerligen många andra, att bilda sig för att kunna hänga med.

     Är du samma person som tycker att true crime är bra för att lära sig om gärningsmäns djupa psyken?

  Det finns väl värre saker att hetsa upp sig över.

  Jag tror ärligt folk försöker hitta saker att jaga upp sig och bli upprörd över? Herregud vem bryr sig om detta 😭

  Han har skickat sms där han beskriver hur han vill mörda henne, elda upp henne och begrava henne. Och även om han försvarat sig med att det bara var tankar tycker jag det går märkbart smärtfritt förbi. Jag är inte på någons sida och amber verkar inte må 100% okej i skallen, men hennes oro kan mycket väl varit befogad. Därav tycker jag det är otroligt osmakligt att folk höjer Jonny till skyarna och skrattar åt ambers känslor.

   https://vm.tiktok.com/ZMLKLBbCj/?k=1
   här finns de bland annat.

   Undrar ifall kärringarna som tycker att detta är skitroligt också hade tyckt det om 1. det var deras dotter/son i rättegången 2. dem själva.

    Exakt anonym 07.46. Folk vill bara ha en anledning att prata illa om kvinnor och ”sätta dit dem”.

    Man kan tycka att Johnny Depp är oskyldig utan att vara vidrig mot Amber Heard. Men det går inte tydligen. Man ska hånar sönder henne på alla sätt och vis. Förstå hur andra kvinnor som gått igenom något liknand och ser hur samhället sviker kvinnor igen och igen. Ingen kommer våga komma fram med sin verklighet när man inser hur vidrig världen faktiskt är.

    Även om man tror att Amber Heard är den skyldige, visar man enbart hur mycket man hatar kvinnor när man beter sig på detta sätt. Försvara Johnny om man tror på honom, okej. Men detta är sjukt, man hånar något som kan vara en våldt*ckt.

    Lider så med kvinnor/män som gått igenom detta och måste bli bombarderade med kvinnor och män som lever på att nedvärdera och trigga dem. Man kan liksom inte fly undan detta. Folk har tappat det totalt.

     Verkligen! Kan inte säga något om just detta specifika fallet, är ju såklart möjligt att Amber är spritt språngande galen och har gjort sig skyldig till misshandel. Men det som skaver är att det känns som att folk känner att ”äntligen, en anledning till att stötta min tes om att kvinnor ljuger”. Upplever att många njuter av att sätta dit en kvinna.

     Sanna, har du sett rättegången? Har du hört Ambers vittnesmål?

     Jag tycker det är fel att dra ”kvinnokortet” i detta sammanhang. Min upplevelse är att personer inte tror på Amber och att man ifrågasätter hennes vittnesmål – inte att man hatar hela kvinnliga befolkningen? Eller får man aldrig ifrågasätta och kritisera ett kvinnligt vittnesmål? I så fall lever vi i en farlig värld.

     Då lever vi i Ambers värld. Där man aldrig tror på mannen –
     “Tell the world, Johnny Depp, tell them, I, Johnny Depp, a man, I am a victim too of domestic violence, and see how many people believe or side with you.”— Amber Heard

      Jag har aldrig sagt att man inte får ifrågasätta något. Det har vi alla rätten att göra och i min kommentar sa jag aldrig att man enbart skulle tro någon.

      Nu är det så att det finns ett sätt att ifrågasätta och ett annat sätt att ifrågasätta. Att kalla Amber Heard vidriga saker, att håna hur hon ser ut, denna dubbelmoral, kalla henne psyksjuk, att göra narr av hennes upplevelser på sociala medier… detta är inte att ifrågasätta någon. Detta är att mobba, trakasera och försöka förstöra en människa totalt.

      Det är precis detta beteende Johnny Depp fans anklagade Amber Heard av och fann så hemskt. Nu gör de exakt likadant. Men då är det mer okej för… ja, varför?

      Det är här jag drar ”kvinnokortet” som du kollar det. Män och kvinnor tracker ner Amber Heard såpass att det är skrämmande. Jag har sett så många trådar där män och kvinnor säger att detta är bevis att ”så många kvinnor ljuger om misshandel, våldt*ckt, etc” och att de som lider mest av detta är män för kvinnor är odjur som enbart vill förstöra för män.

      Det är detta som är skrämmande Anonym 12.32. Många kvinnor står redan med en osäker fot runt om i världen. Kvinnor blir knappt trodda, de blir anklagade och blir fortsatt uttsatta för psykisk, fysisk och/eller emotional misshandel utan stöd från samhället.

      Hur kommer detta fall påverka de som är uttsatta när till och med Marylin Manson vill dra upp sitt eget ex för att ha ljugit och så många redan nu försvarar honom utan att ens ha någon fakta över huvudtaget.

       Dessutom… hur många människor som överlevt misshandel etc ska behöva se hur världen sliter sönder Amber Heard innan folk tycker att de ”ifrågasätt” detta fall tillräckligt?

       Du måste ju förstå att allt detta hån når ut till folk som blivit utsatt för detta och kanske mår dåligt över det och konstant blir påminda om vad de gått igenom för att folk gillar att håna ett så känsligt ämne..
       Det går inte fly ifrån det.

       Igen måste de som mår dåligt av det fly. De är aldrig mobbarna som ska dra örnonen åt sig, de har ju rätt att ifrågasätta om Amber Heard är psyksjuk eller inte. Det är alltid alla andra som mår dåligt av detta som ska försöka undvika allt.

        Fast man kan inte vara så känslig.
        Som jag skrev i en tidigare kommentar. Att man gått igenom det en gång gör inte att man för alltid är trasig och triggas av allt. Jag följer rättegången. Det är skillnad på mig och Heard. Jag ljög inte. Jag överdrev inte, jag vann.
        Jag har inte det minsta ont av att följa rättegångar om misshandel trots att jag gått igenom det själv.
        Tala inte för alla oss är du snäll.

         Tala inte för alla? Vem säger att jag gör det? Att du inte mår dåligt av det är ju bra?

         De finns folk som inte mår bra av det och folk har gjort det till underhållning att riva sönder Amber Heard. Det handlar inte om att vara lättrigad eller att jag talar för alla. Det handlar om att det är ett känsligt ämne och att man inte ska behöva ta del av det om man inte vill eller klarar det. Men detta går inte inte fly undan.

          Men nu vill inte många driva på AH bekonstad, utan helt enkelt inte köper hennes uttalanden. Finns en skillnad där.

          Det som kommer upp i ditt flöde styrs av algoritmer.
          Det som syns där är liknande det du aktivt sökt fram.
          Är man inte alls inte på liknande sidor kommer inget upp.
          Min man hade ingen aning om att det var en rättegång förrens han såg att jag kollade.
          Då jobbar han med sociala medier och är inne överallt jämt. Men helt enkelt inte på såna sidor utan andra ämnen. Då är det det som kommer upp.

          Jag mår dåligt av Ukraina. Jag kan inte förbjuda medier att skriva om det.
          Då får jag helt enkelt välja att begränsa vart jag är inne.

    Jag har vart med om en rättegång. Jag blev misshandlad av ett ex. Det var inte jättekul. Men jag tycker ändå att rätt ska vara rätt.
    Jag backar inte alla kvinnor, för alla kvinnor har inte rätt bara för dom är kvinnor. Vad har könet med rätt att göra?
    Jag följer absolut Depp V Heard och tycker det är intressant.
    Bara för man vart med om något betyder inte det att man är skadad och blir triggad av det hela livet.

    Exakt! Detta är ingen realityserie likt Kardashian. Detta är en tragedi mellan två människor. Det är smaklöst av joe & juice. Men även av discovery+ och dplay som försöker marknadsföra detta som något smaskigt och spännande och därmed tjäna pengar på någon annans livstragedi. Detta är inte underhållning.

   Har fantiserat om att misshandla och grovt skada t.o.m. mörda min pappa som misshandlade min mamma och oss barn hela uppväxten.

    Same! Vi är tydligen mördare och våldsamma vi också.

   Just det var ju dock ett citat ur en film. Så inte han själv som kom på det.

  OT men har ni sett Hanna Friberg senaste storys bland annat bilden i zebra bikini, varför drar hon in magen sådär? Det är ju helt uppenbart och ser bara så konstigt ut

   Tycker inte det ser så konstigt ut.

    Ser inte konstigt ut? Magen är ju delad på mitten

     Du vet hur kroppen är gjord va?
     Vad är det du försöker uppnå genom att försöka få henne och andra att skämmas för hur de ser ut när de spänner magmusklerna?
     Hon ser helt normal ut på bilden.

   Vem drar INTE in magen på bilder, gör nog 98% av Sveriges befolkning. Män som kvinnor.

   Ser inget konstigt med det alls

    Snarare konstigt att du behövde kommentera det 😅 Är väl därför folk blir osäkra, för att människor som du sitter och granskar varje millimeter av en

     Då kanske en person som valt ett jobb som influencer välja att influera på ett bra sätt, visa de unga tjejerna som ser upp till en att ens kropp duger som den är. Är väl snarare dessa tjejer som drar in magen som har hundratusentals följare som gör att unga tjejer blir osäkra på sina kroppar.

      Försöker du rädda upp dig själv efter att ha skammat henne för hur hon håller in magen?
      Hon är en vanlig influencer som är ovanligt hälsosam,ingen bodypositivity. Ditt sätt att kommentera hennes mage och därmed nagelfara hennes kropp på ett offentligt forum är det som gör många vanliga personer kroppsmedvetna på stranden.

      Nej Mimmi, jag tycker att det är din typ av kommentar som är konstig. Sluta sitta och kommentera människors kroppar.

       Tycker bara det känns tråkigt att en tjej med tusentals unga följare och har en för många ”perfekt” kropp redan känner behovet av att behöva dra in magen på bilder för att se ännu smalare ut.

        Men Mimmi det är ju du som läser in massa grejer i bilden.
        Sluta bara, det är inte sunt för någon att kommentera kroppar på detta sättet .

   Nästan alla drar väl in magen när de fotar sig så pass avklädda…?

   Så ser min mage ut när jag står upp eftersom man spänner in magen för att ha en bra hållning.

   Hon gör ju exakt samma grej på alla bikinibilder.

   Haha va? Är väl inget konstigt med den bilden. 😂

   Ja som någon annan också skrev – min mage ser ut sådär när jag står upp. Utan att jag drar in den på något särskilt sätt.

  Är ju inget att bry sig om överhuvudtaget. Folk skulle nog behöva genomlida lite tuffare tider så dom får inser vad ett problem är…

  Jag blir ofta sekundärkränkt och sur för allt möjligt men nej detta är verkligen inget att reagera på. Jag drog dessutom nästan på smilbanden.

  Tycker inte det är något att hänga upp sig på.

  Tyckte inte detta var så hemskt om jag ska vara ärlig 🤷🏼‍♀️

  Mer intressant varför Joe and the Juice bara har unga killar (enstaka tjejer) anställda?

   För att det lockar folk?

    Det gör väl tjejer med stora tuttar också! 😂 Sexistiskt argument.

     Finns en hel del saker som kan locka folk 🤷🏼‍♀️ Men nu valde dom unga snygga killar.

   det är väl som att fråga varför hooters bara har unga storbystade tjejer?

  Ja i USA var det väl lika många som bettade på OJ-rättegången som spelar bingolotto på uppesittarkvällen. Visst kan man tycka att det är ofräscht men i ärlighetens namn så har väl de flesta som följer rättegången en åsikt om vem som är skyldig. Man säger det bara inte.

  Orsaken till att instinktivt reagera med fasa över en sådan grej är också en sak att prata om..

  Det är ungefär som att den där klänningen med olika färger skulle bli kränkt över folks delade åsikter. För hör och häpna- man behöver inte tycka lika som alla andra, och det är inte den som skriker högst som har rätt.

  Håller också med att detta inte var jättefarligt direkt, men de hade också kunnat skippa det..värre var det för 5-6 år sedan när de hade en ringklocka och ringde när snygga eller ”fula” tjejer gick förbi😕 härlig machokultur.
  https://amp.svt.se/nyheter/lokalt/helsingborg/joe-och-the-juice-anstallda-ringde-i-klocka-for-snygga-eller-fula-tjejer

  OT Bianca’s nyaste blogg gällande serum, OMG, kan inte leva utan dessa serum, bästa serum som finns, hela världen har förändrats osv 🤦🏻‍♀️

  Läser på Annicas storie att hon vantrivs med sitt liv. Saknar allt i Sverige osv.
  Tror hon är obekväm att vara i skuggan av sin mer berömda man. Hon skrev förut att ingen kände igen henne i Calgary vilket hon inte var van vid.
  Förstår inte varför hon inte åker hem lite då och då, businessclass till Sverige kan ju inte vara allt för betungande.

  Är det bara jag som minns anklagelserna back in the days att Depp skulle ha misshandlat sin fru Vanessa Paradis? Har inte läst någon om det i samband med detta…

   Vanessa Paradis stöttar ju Depp i detta så det förefaller vara helt fel. Hon talar bara gott om honom, både som far, make och människa.

    Det i sig är verkligen inget bevis. Det händer ofta att ett offer stöttar sin gärningsman

  Kanske är den enda människa som inte följt Depp/Heard-skiten… men 1. Är detta verkligen något att haka upp sig på? Och 2. Hur kan man vara så säker på vem som är skyldig och inte?

   Nej, man kan inte vara säker. Det är det rättegången är till för. Båda lägger fram bevis för sin sak och sen är det upp till juryn att bedöma vem de tycker är mest trovärdig. Hur de än dömer betyder det inte att det är sant egentligen, bara att den sidan lät mest trovärdig.

  Inget som skapar obehag hos mig direkt.

  Bra idé för lokala ställen vid t ex derbyn, dricksa på det lag du tror vinner.

   Att jämföra ett brottmål där två personers liv blottas ut och ett derby är obehagligt.

    Det här är inget brottmål.

     Det har du rätt i! Uttryckte mig lite fort. Problematiken jag syftar på är dock detsamma.

    Det var ingen jämförelse.
    En reflektion att det inte störde mig.

    Mitt förslag var ju av helt annan oskyldig kaliber, lokala lag, inte uppmuntran att använda brottsmål

  Sköna snubbar som drar ett skämt på en (eventuellt misshandlad) kvinnas bekostnad.

   fast det är tvärt om, rättegången handlar om att Depp blivit misshandlad av henne. Eller ja de stämmer varandra så it goes both ways.

  OJ frågade inte polisen när de först uppsökte honom hur Nicole eller Ron dött vilket är det första någon brukar fråga i den situationen, så den ja-dricksen skulle vara full. Dåligt exempel

  Svar till Sanna 10:39 eftersom svara-knappen fattades.

  Jag håller helt med dig, vi vet inte sanningen, kan inte veta 100% heller. Det kan inte heller juryn, oavsett vad de gör för bedömning behöver inte den vara sanningen.
  Min bedöming efter att ha sett delar av rättegången är att det är Amber som ljuger, med de bevis och vittnen som presenteras.

  Varför man inte ifrågasätter Johnny är kanske för att han framstår som mer trovärdig, till skillnad från Amber. Det finns inte så mycket att ifrågasätta som med Ambers bevisning.

  Sen borde fler anmäla misshandel, och ingen nånsin bli misstrodd vare sig man eller kvinna men just _i_detta_specifika_fallet_ så tror jag mer på Johnny.
  Eller ska jag blint tro på Amber bara för att både hon och jag är kvinnor eller vad menar du? Ska jag tror på Amber för att ”hon säger så”? Varför?

  Amber betalar väl också vittnen, i alla fall den psykolog/läkare hon hade att uttala sig. Johnny har poliser, psykolog, advokater. professioner som skulle förlora ganska väldigt mycket på om det kom fram att de begick mened.
  Ställ det mot Ambers syster och fd kompisar.

   +100

  Jaha, hon som lagt ut detta på instagram verkar ja för mycket fritid

  Detta är ju kopierat rakt av från USA, där de har detta överallt.

  Precis som den här bloggen använder rättegången här för klick och kommentarer?

   Precis som all media gör när de skriver om saker? 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.