Hand upp!

Hur många känner spontant att ni valt fel yrke efter att ha läst Tramsfrans inlägg – hand upp?
🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

Hur många kan identifiera sig med Kristian Täljebland – hand upp? 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
Djungelvrål är min ständiga last, men som jag gärna har famnen full av varje vaken minut på dygnet.

Vem vill lyssna på Benjamin Ingrossos nya playlist, hand upp?
🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

Vem kommer dricka ännu mer kaffe nu – hand upp?
🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

Någon som råkat tvätta kläder i 90 grader och krymt dem – hand upp?
🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️

66 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Nån som vet vilken studie Aftonbladet menar? Nej jag orkar inte googla…

  Kommer hålla mig till tre koppar/dag som var d optimala.

   Trots ”minskad dödlighet” får jag nog ändå tillstå att dödligheten är 100%😀

   Drickar typ 8 shottar espresso om dagen, om jag inte är odödlig nu…

  Så mkt kaffe som jag dricker är jag odödlig

  Vad är Biancas stoooora och stööörsta nyhet ever som ska släppas imorgon?

   Biancas eller Caias?

   Gissar på nytt tv-program eller liknande som verkar ha filmats ett tag tillbaka.

   Det vet vi ju…..imorgon 😅

  Lovisa hade verkligen ett unikt och vackert utseende innan hårförlängning, näsoperation, botox och fillers. Nu ser hon ut som alla andra influencers.

   Inklusive den alltid plutande halvöppna munnen.

    Snipigt nollställt ansiktsuttryck.
    Och vad fasen har hon på sig?

    Blir så när man sprutat in för mycket fillers, det går inte att stänga munnen ordentligt, svårt att äta och dricka, det påverkar talet så de låter som små barn som precis lärt sig prata. Biancas läppar ser helt galna ut i GT kampanjen, kände inte ens igen henne för båda kropp och ansikte har fått en extreme makeover av plastikkirurgen. När ska denna tragiska p0rr-trend med uppblåsta läppar, bröst och rumpa dö ut?? Det är hemskt att skönhetsidealet är att vara så opererad och onaturlig som möjligt, allt är fake. Uppblåsbara Barbara. Löjligt att prata om girl power och feminism när allt de lever för är för att satisfy the male gaze. De väljer att genomgå dyra, riskfyllda och omfattande operationer och lägger sjuka summor på löshår, lösfransar, lösnaglar och fillers för att se ut som kn-llbara p0rrfilmsbrudar.

     Folk har väl alltid velat göra sig fina för att attrahera den man vill ligga med. Ju snyggare man själv tycker att man är ju snyggare partner hoppas man väl få så de lanske väldigt gärna vill ha en snygg sexpartners att ligga med. Sen är ju smaken vad som är snyggt lite olika men Bianca anses väl av d flesta som riktigt snygg inklusive mig själv.

    Va ere att alla plutar med läpparna så fort en mobil-/och eller kamera är i närheten? Fattar dom inte att det exakt ser ut som en analöppning? Med andra ord vidrigt.

   Ja och noll karisma på det

    Får jättedålig känsla av hennes personlighet? Hon och Armando Feola känns 100 procent som ”mean girls”

     Exakt min uppfattning av Lovisa och Lucas!

   Men strunt samma. Vad spelar det för roll hur man ser ut?

    Eh jättestor roll?

     Nej? Blir sån dubbelmoral när man ska acceptera hur man ser ut, att utseendet inte är det viktiga. Samtidigt som det är såå synd att någon ändrat på sig så hon själv blir nöjd, men vi andra ska inte vara nöjda? För att hon kunde varit såå mycket finare? Fattar inte. Kan man inte bara låt folk få se ut som de ser ut.

      Fast om man accepterar hur man ser ut så skulle ingen operera sig

     Öhhh nej

    Frågan är väl varför just Worge alltid måste se så himla sur ut? Det är inte så att man tänker vilken intressant person hon verkar vara utan snarare vem har hon bråkat med nu. Hon känns snipig och oskön.

   Kollar man henens gamla blogg ser man knappt att det är samma person.

  Hennes ingrepp börjar synas allt tydligare. Ser faktiskt ut som hon har för stora kindimplantat (nej usch nu känner jag mig taskig som kommenterar det här). Hon är fortfarande otroligt vacker

   oj sorry, såg nu att du pratar om lovisa. jag syftade på bianca!

    Bianca var inte ens en del av inlägget? Trevlig skitsnacksperson du verkar va, Johanna…

     naae men jag läste kommentaren om ”biancas stora nyhet” och bara fortsatte scrolla ner och såg inte att personen jag svarade pratade om lovisa 😊 du verkar inte alls rolig att skitsnacka med så hejdå med dig Sara 👋🏼

      Jag trotsat hon är gravid. Det är nyheten.

      Hon har skrivit golas på gungställningen 👶🏻👶🏻👶🏻

       Det tror jag tyvärr inte. För det första kommer Philippe fortsätta leka med hennes känslor och aldrig uppfylla drömmen hon har om att bli mamma och för det andra dricker hon alkohol samt festar alldeles för ofta för att vara gravid. Men ändå intressant! 🙂

       Däremot har hon alltid drömt om att skapa ett barnhem, kanske något sånt?

  Dagens mode 😭 dessa stora byxor och alla satans magtröjor måste fan försvinna nu!!! Går inte att köpa ett plagg i butik längre och skulle hellre hoppa gå runt med en sopsäck än det Lovisa har på sig.. det är fruktansvärt

   Eller alla cut outs eller vad fan det heter

    Blir helt galen. Alltså alla tjejer under 30 ser för jävliga ut, när vänder det?

     vid 30

  Vill inte bo stockholm alls, speciellt inte i innerstan.:)
  Inte sälja saker på Sellpy heller, vill inte stötta det skitföretaget.

   Tror han var ironisk, så du kan va lugn 🙂

  I Lovisa Worges kläder skulle jag inte sträcka upp armarna… 😛

   Inte jag heller…..

  Jag blev inte pepp på Tramsfrans inlägg… Inte kaffet heller. Tror inte ett ögonblick på studien. Har de helt missat kaffets påverkan på vår hormonhälsa och hur koffein flushar ut näringsämnen från kroppen. Känns som en högst otillförlitlig studie där jag vill veta mer kring de kaffedrickare som lever längre. Hur ser deras liv ut i övrigt. Har svårt att tro att kaffet som enskild faktor skulle ha sådan betydelse för kroppen.

   Källa på dina påståenden?

    Vulverine?

     Ja, men med länkar till studierna.

   Eller hur. Det går att vrida och vända på det mesta så det passar ens tes. Har nån ens kollat hur studien är utformad? 😄 Vi ska även äta choklad och dricka sprit för att optimera hälsan. Nej, jag tror mer på minimalt kortisolpåslag, artegen föda och bra sömn.

    Läste att man för att helt eliminera livsstilsfaktorer tittade på asiater (kineser?) som inte dricker alkohol pga allergi jämfört med dem som ej har den allergin, och på så vis kunde konstatera att även vin i väldigt små mängder är dåligt för hälsan.

    Men gruppen som dricker typ ett par glas i veckan är väl en grupp som ofta har många andra goda vanor (som medelklassen generellt har) så därför är det svårt att helt isolera effekten av just alkoholen.

   Man får väl hoppas att de kontrollerat för andra faktorer, det är ju standard.

   Och även om det skulle finnas fel i studien så att kaffets hälsoeffekter överdrivs så verkar ju inte de ”utflushade” näringsämnena pga kaffe ta livet av folk.

  Restauranger utan mellanrätter ❤️ Vill inte dela min mat

   Vad betyder egentligen mellanrätt?

  Kommer bli intressant hur alla som opererat och sprutat in grejer kommer se ut om 20 år. Inte jättefräscha förmodligen

   Släta pannor och skrynkliga halsar.

  Och byxorna krympte så mkt att hon blev tvungen att låna farfars 🤣🙈

  Uber till återvinningsstationen? Sjukaste jag läst.

  Hade en röd ylletröja som var en favorit i garderoben när jag var tonåring. Min mamma råkade tvätta den fel och sen var den i storlek som en pann/grytlapp. Eller till och med som en barbietröja. Det var lite jobbigt, men jag var för slö för att tvätta själv.

  Åh vill kunna dricka mera kaffe men högst 2 koppar pga känslig mage. Inget att göra åt. ☕

   Jag tycker det smakar rävgift när jag är gravid. Får hoppas mitt liv inte förkortas allt för mycket va nio kaffefria månader…

  Efter detta trodde jag att du skulle ta hand om ditt kommentarsfält. Men så är inte fallet märker jag.

  https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/gWom65/efter-ilskan-mot-bloggbevakning–vidtar-atgarder-mot-hatet

  Någon som tänkt på hur mycket Mariette (artisten) har med sina barn i klipp på Instagram? Det är reklam och ständiga dansklipp. Den yngsta är bebis! Det känns mest som hon försöker sälja bilden av sig själv som en tokig mamma. Dessutom. Kan man inte sköta sitt artisteri utan att dra in sina barn?

  Varför följer folk Lovisa? Hon och hennes instragram verkar ju vara bland det tråkigaste som finns.

  *krympt

  Titta på gänget runt Bisse m fl i den åldern Stockholm.

  Läppar, bröst, stora fejkfransar och så insmorda i BUS och massa smink. Fillers.

  Var ska det sluta när de redan börjat.

  Går typ inte att känna igen Lovisa längre mot hur hon såg ut på riktigt.

  https://nouw.com/lovisaworge/torsdag-260117–28676162

   Måste ändå vara konstigt som förälder att ens barn inte ser ut som ens barn längre. Självklart älskar man sitt barn ändå men jag kan varje liten kurva och grop i mitt barns ansikte även när jag blundar, måste vara wierd att personen inte har de dragen längre

  Det här med kaffets goda hälsoegenskaper (det handlar också om flera olika cancerformer) är känt sedan länge inom forskarvärlden, så det blir lite kul när en tidning som Aftonbladet hittar en ny studie och presenterar det som en nyhet. En sak bara: det ska vara bryggkaffe, inte kokt kaffe, espresso eller dylikt. Det beror på att fettet i kaffet (som annars tvärtom kan ge kärlskador och leda till hjärtinfarkt) fastnar i filtret om man brygger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.