Bianca Ingrosso får egen talkshow

Bildkälla: Discovery+ pressmeddelande

Det här alltså anledningen till att Bianca Ingrosso valde att lämna Talang – hon ska få en egen talkshow. 
Kan Skavlanproduktionen implementera några fler uttryck, responser och reaktioner än de hon idag normalt använder sig av så kan det här säkert fungera.  Allt beror ju på vilka gäster hennes program ska ha. Är det personer från hennes egen ”värld” så är det nog inga konstigheter, utan där jag tänker att det kan bli svårt är om Bianca ska intervjua människor från andra delar av offentligheten, med tanke på hennes bristande allmänbildning och att hon inte ens gick färdigt gymnasiet.
Eller är detta vad Skavlans produktionsbolag ska försöka styra upp så gott det går?

Det allra mesta Bianca rör vid blir per automatik till guld, så det här projektet ska bli spännande att följa i höst. 
Vad är er spontana reaktion på pressmeddelandet?

260 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  😴😴😴😴

  Tror ni verkligen att Bianca kommer att skriva frågorna själv? Jag tänker att det kommer att finnas en produktion bakom som gör research och förbereder frågor.

   Så är det nog, men kommer hon kunna ha förmågan att ställa vettiga följdfrågor, krävs ju ett visst intellekt för att inte sitta som en fågelholk bara…

   Ja, så brukar det väl vara?

   Det finns alltid en redaktion bakom varje talkshow, se tex Skavlan, Breaking News osv.

   Det är väl självklart att hon inte kommer skriva frågorna själv. Men som Ano Nym skriver behöver hon ju fortfarande kunna tänka lite själv under intervjun och inte bara köra hennes standard responser som: ”VAA” ”nä är det sant?!” ”vad sjukt”.

    Hon vill nog gärna bestämma frågorna själv, hon vill väl ställa sex-frågor och sånt tänker jag. Det ska väl vara vågat, hon och dem hon beundrar brukar ju snacka sex och vara frispråkiga, de tycker att de är häftiga och kul men blir ju skämskudde fram.

  Jag är mätt på hela familjen Wahlgren så nej, jag kommer inte att kolla.

   Mätt är bara förnamnet…. Wahlgrens värld, Pernilla som skriker i Masked Singer, Bianca som skriker i Talang, Benjamins kök plus att de själva är gäster i exakt allt. Nej men absolut, behövs verkligen en talkshow också 😆 Bianca har väl youtube, men där syns hon alltså inte tillräckligt nej. Plus Caia där hon är både ägare, modell och marknadsförare (men absolut inte ansvarig för konsumentkritik!). Kan någon ny familj dyka upp, tack?

    Anni
    Vad jag håller med.

     Jag med, helt otroligt. Vi är ett litet land, fullt av enastående människor med massor av talang, sångröster, intellekt, bred kunskap mm, ändå syns nästan bara denna familj precis överallt. Obegripligt. Tycker det är lite, från TV bolagens sida,att intelligensbefria TV tittarna, genom att tro att detta är vad folk vill titta på.

      Fast bevisligen vill ju folk titta på familjen?

       Ja typ 250 000. Inte jätte imponerande och majoriteten kvinnor 25-34.

    Håller med. Kommer absolut inte titta.

    Älskar Benjamins kök.

    Kan bara instämma! Jag fattar inte att folk inte tröttnar på denna ytliga kvinna som bara tänker på sitt utseende. Jag tror inte heller att hon är kapabel att göra mycket utan uppbackning och research. Antagligen ska hon bara vara ansiktet de visar upp utåt. Jag har fått nog av hela den här familjen. Nu dyker Christina Schollin t o m upp i reklamen för K-Rauta. Dessutom ska Pernillas matlagningsprogram komma tillbaka. Det finns 10 miljoner människor i Sverige, men bara en handfull som duger att visa upp i alla tänkbara sammanhang?! Det här programmet ska jag bojkotta.

     Aha, det ju snarare positivt att Bianca vill ha nya äventyr och satsningar. Finns få så säregna personer i kändis världen som Bianca. Jag mår bra av det hon bjuder på, och det krävs en back up i det mesta idag. Jag är en äkta fan och vill nästan skåda hon själv en dag. Det finns mer än ett skal i kvinnan. Inlevelsen och den auran är sällsynt. Älskar initiativet.!

   Inte jag heller. Blir trött i huvudet när hon pratar och gör reklam för caia.

   Hahahaha Jag loooovar att du kommer kolla!!! För annars kommer du inte kunna klaga på avsnitten och då kommer ditt liv inte ha nån mening längre hahahaha

    Vilken korkad kommentar. Hur kan du lova att anonym kommer att kolla? Fattar inte riktigt varför någon skulle vilja slösa bort tid på ett program med Bianca?

    Haha annan anonym 😆 Nej kommer absolut inte att kolla. Inget behov av att klaga på avsnitten eftersom jag förskonar mig från att se hahaha! Livet har så mycket mer mening!! ( Vet inte hur många haha jag ska skriva).

    Haha, nej varför skulle jag kolla på ett teveprogram som inte intresserar mig? Jag har fullt upp med att se teveprogram som jag uppskattar.

  kul! men vi kan väl i alla fall få slippa höra hennes svengelska hela tiden och barnsliga uttryck om att grejer är goals och gummor hit och dit..

   Jag gillar inte hennes språkbruk så kommer inte att titta.

   Svengelskan slipper vi nog inte då hon planerar att intervjua internationella gäster!

    Va pinsamt! Är det ingen på 5an och Discovery som tänker tanken att med Bianca skämmer vi ut oss?

  Kul tycker jag! Gillar folk som spänner bågen.
  Kan i och för sig inte förstå hur marknaden inte känner sig mättad på just talk shows. Varje känd person i Sverige har ju talat ut på bryggor, i slott, på öar, i studio hos skavlan/Anna Hedenmo/Tilde de Paula you name it. Finns det verkligen mer att berätta, eller snarare fler frågor att ställa?

   Folk är mättade på Wahlgren ingrosso

    Sedan 80-talet. Proppmätta. Spyfärdiga.

     Nej det är dom inte alls, då hade Wahlgrens inte varit populära!

      Precis så är det! Alla här inne kollar på WW och följer både B och P och Benjamin.
      Jag menar, jag tycker AB är sveriges största stolla men jag njuter av att följa henne på Insta. Lite för att hånskratta, lite för att få min inställning till henne bekräftad.
      Detta är jag absolut inte ensam om att tänka och göra.
      Vi har alla ett litet svin inom oss. Hahahahha

       Jag har tittat på Wahlgrens värld men slutade förra säsongen, detta då jag tyckte att det blev mer och mer överdrivet och flamsigt.
       Följer varken Bianca, Pernilla eller Benjamin på sociala medier. Har inte sett ett enda avsnitt av Pernillas och Benjamins matprogram och tittar heller inte på Masked Singer. Så nej, alla här inne tittar på WW eller följer några av dessa familjemedlemmar. Tråkig inställning du har när du skriver att AB är Sveriges största stolla och att du följer henne för att hånskratta. Nej, alla har inte ett litet svin inom sig…

       Kan garantera dig att alla varken kollar programmen eller följer någon av dom. Skrattretande hur de tidigare varit kränkta över att folk är trötta på att se dom överallt samtidigt som de gör allt för att synas så mycket som möjligt.

       Jag har aldrig sett ett enda avsnitt 🤷‍♀️ Gäller även de flesta jag känner

        Har heller aldrig sett något av detta. Fick som sagt överdos på 80-talet av melodifestivalen, dubbningar, musikaler, löpsedlar och alla glättiga människor i denna klan överallt – ja, före internet, till och med!

       Nyttnamn
       Men sluta komma med egna påhittade ”sanningar”. Jag läser här men följer INGEN i denna familj! Byter kanal om det är tv!

    Varför har då deras program så vansinnigt höga tittarsiffror?

    Varför väljer tv-bolagen att ta in familjen vid varje chans som finns?

     250 000, tycker du att det är höga tittarsiffror?

      Ännu mindre v.19, endast 186.000.

      För att vara kanal 5 ja!

       Alla mot alla har det dubbla. Men oavsett kanal är det dåliga tittarsiffror som enbart är möjliga för att det är en lågbudgetproduktion. Det enda som kostar är arvode till wahlgrens.

     Det har det inte

     V.19 var det bara 186.000, inte speciellt höga siffror.

    Min 6 åriga dotter sa för någon dag sedan. Nu är den skrikiga tanten på TV igen!!!! Kan du ta bort henne.😊

  Biancas största dröm går i uppfyllelse ofta, olika saker men alltid drömmar hon haft i så många år, största någonsin, magiskt, så stolt (vilket man såklart ska vara), kämpat osv.

  Så många drömmar som går i uppfyllelse varje år för henne har jag inte haft i hela mitt liv😅 låter väldigt sorgligt när jag tänker efter, förmodligen bra att ha något att sträva efter.
  Jag ville gå från långtidssjukskriven till att jobba, det har jag klarat. Nu vill jag bara må bra och trivas med livet, och att mina närmaste får må bra och leva länge men där har man ju ingen kontroll och kan försöka uppfylla det utan får mest bara hoppas.

  Har ni många stora drömmar och mål i livet?

   Haha ellerhur! Reagerade på samma

   Min största dröm är att vinna OS-guld i min idrott. Men det är inte målet för man måste vara realistisk också.

   När jag var ca 10 så var min största dröm i livet att få vara med i sagan om ringen. Alltså filmer som spelats in många år innan. Önskade typ att jag skulle vakna en morgon och så skulle tiden magiskt ha förändrats eller nåt och min karaktär ploppat in i filmerna.

   Det hände tyvärr inte. Undra varför.

   Min största dröm just nu är också att gå från långtidssjukskriven till att bli frisk och kunna jobba eller börja plugga.

   När jag väl blivit frisk är mina stora drömmar att arbeta som lärare och bli mamma, ha en egen familj 😅 sen har jag en dröm, som för mig känns helt och hållet osannolik, att skriva och släppa en bok. Antingen biografisk eller skönlitterär. Men för en kroniskt deprimerad tjej född och uppvuxen på samhällets ”botten” känns det som en fantasi 😂 sjukt hur ”drömmar” och mål kan vara så olika (liksom mina drömmar låter säkert som pissar i havet för gemene influencer).

    En som är kroniskt sjuk och önskar samma 🙋🏼‍♀️ Att få vara FRISK! Att jobba och fan få en fjuttig lön hade redan gett mig glädjetårar.

     Men verkligen! Att få LEVA. Jag får in 10k i månaden just nu, varav mer än hälften går till hyra. Liksom bara att kunna få unna sig att ta en fika, gå på bio, åka till en annan kommun, äta glass.. småsaker som många tar för givet känns så långt borta just nu. Jag vill inget annat än att bli frisk och kunna börja leva igen men man cyklar fan uppförsbacke i motvind asså.

      Precis! Känner så med dig ❤️

       ❤️❤️

   Varje år? Nej men VARJE DAG till o med så går hennes olika drömmar i uppfyllelse, det var ju vad hon själv sa för några dagar sedan. Varje dag så går hennes drömmar i uppfyllelse. En stor dröm hon länge haft var att släppa en ansiktsolja sa hon nyligen. Det är få förunnat att få sina drömmar uppfyllda varje dag, så hon har det bra Bianca. Lät lite kul att hon sa ”att göra talkshow är min absolut största barndomsdröm, eh en av dem…..” Hehe den absolut största drömmen, en av dem… hon har tydligen många drömmar, och att säga barndomsdröm ska sälja och låta bra liksom. Löjligt att Benjamin går bredvid och säger ”Du har ju haft idoler hela din barndom, som Oprah och Ellen De Generes. Här ser ni våran nya talkshowlegend” Alltså hur de hela tiden försöker hypa upp varandra med överhyllningar, likaså Pernilla, sist kallade hon Bianca för Gudinna och alltid ska hon hylla och försvara Bianca i sin podd och Wahlgrens värld – säger hon ett hyllande ord till om Bianca i deras podd så slutar jag lyssna på den. Helt sjukt när Sofia pratade om Dagny som gått bort och hyllade henne då skulle Pernilla flika in om sin mamma hela tiden istället, pinsamt. Pernilla är så stolt nu över Bianca för att hon tjänar stora pengar, och Bianca och Benjamin älskar varandra så mycket nuförtiden och hyllar varandra sedan de blev framgångsrika. De försöker ju liksom rida på varandra också. Jag gillar Benjamin och Pernilla kan vara kul att se men Bianca orkar jag bara inte med, henne vill man slippa se mer av. Förstår inte att Skavlan vill stå bakom henne men de ser väl pengar och överskattar nog Biancas dragningskraft för den är nog inte så väldigt stor längre faktiskt.

  Wohoo!! Jag kommer ge det en chans, tycker Bianca är skön ☺️

   Berätta gärna om ngt skönt hon gjort ? Skön gentemot sin mamma ?

    Ty ler också att hon är dryg mot sin mamma men jag är av åsikter att barn beter sig dåligt mot sina föräldrar pga just föräldrarna. Om jag hade sagt ”dum” eller ”idiot” eller något till min mamma (eller pappa) då hade jag fått en toffla emot mig. En gång sa jag ”tönt” till mamma…är fortfarande rädd att säga tönt i smyg. OBS! Blev aldrig misshandlad, toffla är ett skämt.

     Förklara gärna hur du tycker Pernilla bettet sig illa mot Bianca. Var det för att hon anmälde sin ex man för misshandel? Borde hon tagit skit för Biancas skull menar du?

      👏🏻👏🏻

      Det här är psykologi, hur det blir i familjer där olika våld förekommit. Trots vad man kan tro ställer barn sig på föräldern som gjort fel sida, de vill inte förlora den föräldern eller själva drabbas. De har även lärt sig att offret, här mamman, kan man och ska behandlas respektlöst. Det är blir det normala, och att förälder som misshandlar också är bra på att berätta alternativa historier och för ett växande barn är det svårt att veta vad som är sant, vad man verkligen minns och vad som är lögn. Alla barn vill dessutom tro sina föräldrar och bli älskade.
      Självklart inte alla gör som B men det är inte ovanligt alls, det krävs insikt och förståelse för att bryta sånt.

       Är detta något du googlat fram?

       Känner att det är mest bortförklaringar och ingen fakta. Finns ingen orsak att bete sig så vidrigt som B gjort.

    Kommer inte på någon specifik grej men gillade hennes podd, tycker hon har humor, jag vet inte jag gillar henne bara!
    Sen vilken relation hon och hennes mamma har är inget som angår mig.

     Personligen har jag svårt att se förbi såna saker och skulle aldrig någonsin kunna kalla henne skön. Aldrig.
     Är man skön på något plan så blir man totalt oskön om man inte visar sina föräldrar respekt.

      Är helt med dig där Ka!

    Hon och hennes mamma har ju en jättebra relation, det sa ju Pernilla till och med i sista Wahlgrens värld.
    Sen tycker jag också att hon är sjukt respektlös mot sin mamma när de är ovänner, pinsamt och omoget och man hoppas Bianca växt ifrån det.

    Men hon verkar ju ändå bry sig om sin mamma, de hittar på saker ihop, osv. Hon köpte en jättefin present till sin mamma när hon fyllde år och berättar ju hur mkt hennes mamma betyder för henne.

     Får en känsla ibland att B är avundsjuk på sin mamma. Kommer ihåg avsnittet där hon hånade unga Pernillas utseende när hon var på något omslag. Pernilla var skitsnygg när hon var ung/yngre och det utan operationer.
     Sen så är Pernilla naturlig blondin med blåa ögon, något som bianca har sagt flera gånger att hon önska hon hade. Hon hatar när någon säger att hon ser italiensk ut. Har sagt flera gånger hur fula hennes (otroligt vackra) bruna ögon är. Ironiskt nog så är biancas ögon (ögonform o färg) det finaste med hennes utseende. Hon har förstört sitt fina, tjocka, glansiga mörka hår med alla blekningar. Dessa fula vitgråa slingor hon envisas med. Hennes hår ser så torrt ut.
     Hennes olivfärgade hud döljer hon med spraytan.
     Hoppas verkligen inte hon yttrar sitt självh.t i sin nya talkshow. Unga tjejer behöver inte höra det i ytterligare en kanal.

      Hon behöver knappast yttra något självhat när andra sköter det åt henne. Du uttrycker just vad du säger att unga tjejer inte behöver höra. Du rabblar ut dig hat, till en ung tjej. Och du anklagar henne att håna sin mamma. Är det då ok att ge igen med samma mynt, och håna hennes val gällande sitt utseende? Skäms! Har man inget gott att säga kan man hålla tyst.

       Ung tjej? Vem pratar vi om? Bianca? Född 94. Det enda som är ungt hos henne är intellektet.

        Sorry, missade att hon var född 94. Då är det såklart helt ok att hata. 🙄

     Hon har många miljoner, att köpa en väska eller en hammock märks inte ens i burken med kaffepengar. Om hon däremot visade sin mamma samma respekt som sin pappa eller pappans nya tjej hade hon vuxit i mina ögon. Mamman och mammans inredning är jiancas ständiga slagpåse

   Jag också.

  Vilka gäster tror ni kommer komma till showen?

   Ja inte fan kommer det vara några raketforskare eller nobelpristagare i alla fall

    DET hade ju varit jätteintressant, iofs!

    Hade varit otroligt bra om någon sån kom och förklarade för henne på en lätt nivå så yngre och andra som kanske inte är experter i dom områdena lär sig. Tycker alltid man ska göra vetenskap och forskning förståeligt och lättilgängligt för alla.

     Och du tycker att Bianca är den personen?

      Ja varför inte hon är väl ett jättebra exempel på någon som kanske inte prioriterat utbildning

    Fy vad du sjönk där, Camilla! ”Inte ENS gått ut gymnasiet”…Varför trycka ner någon och skriver så nedvärderande om någon som inte gått ut gymnasiet?! Min dotter har inte heller gått ut gymnasiet men hon är framgångsrik, otroligt smart och ett socialt geni! Tänk på alla inga tjejer (och killar) som läser här!

     Fast det är ju verkligen ”inte ens” att inte ens klara av gymnasiet. Det flesta som inte klara av att inte ta sig igenom gymnasiet är inte otroligt smarta eller några genier socialt.

     Din dotter är antagligen inte så smart om hon inte lyckades gå ut gymnasiet. Det kan man göra genom att lägga några timmar i veckan.

      Oj, vilken dömande kommentar. Att gå ut i gymnasiet handlar sällan om smarthet utan om diverse förutsättningar och omständigheter. En elev kanske inte klarar av gymnasiet och heller inte behöver ta tag i det som vuxen för att denna elev (nu vuxen) har fått andra förutsättningar och möjligheter (t.ex. utbildning via arbetsplatsen) som gör att denna klarar sig utan den utbildningen.

      (Har själv gått ut gymnasiet och studerar på avancerad nivå. Kan vi slippa sådana tankar)

       Att klara godkänt i basämnena handlar faktiskt om en sak och det är att tillgodogöra sig kunskaperna som krävs för att få godkänt. Det finns en grupp i samhället som behöver extra stöd för att klara det. Resten har förutsättningarna men väljer av olika anledningar att fokusera på annat.
       För att utge dig att vara bildad förvånas jag över att du inte kopplar varför utbildning är viktigt och konsekvenserna för alla dem som inte klarar av en gymnasieutbildning som idag av samhället anses vara en lägsta nivå.

        Information med källor följer:

        Självklart handlar det om att klara av kunskapsnivåerna för att klara den lägsta gränsen (E-nivå). Men det gäller fortfarande under rätt förutsättningar. I gymnasiet är det t.ex. vanligt att läsa 8-14 ämnen samtidigt, vilket inte funkar för många elever. Många elever skulle istället behöva läsa färre ämnen under en period på ett mer intensivt sätt. Nu ska t.ex. ämnesplanen ändras så att elever i gymnasiet, likt på högstadiet, läser ett ämne under flera terminer och sedan får ett slutbetyg, istället för att som idag få ett kursbetyg.

        En mycket märklig slutsats du drar från min kommentar. Jag tycker i allra högsta grad att utbildning är viktigt. Med det sagt behöver inte gymnasieformen vara den som är lämpad för exakt alla elever. Vore väldigt märkligt om exakt alla individer var lämpade för exakt samma skolformat. Med tänker är ju alla människor lämpade för exakt alla yrken, vilket vi nog kan vara överens om inte är en sanning. Att av olika anledningar ha svårt i skolan är INTE ett bevis på att man är dum – osmart. Det var det jag ifrågasatte.

        Här kan du läsa om en granskning (utförd av Skolinspektionen) som visar att elever som är i behov av anpassningar och stöd INTE får det i den utsträckningen de behöver. Många gånger ges felaktiga anpassningar och de anpassningar som sätts in följs sällan upp:

        https://skolinspektionen.se/globalassets/02-beslut-rapporter-stat/granskningsrapporter/tkg/2016/extra-anpassningar/skolans-arbete-med-extra-anpassningar.pdf

        62 procent av femtonåriga flickor och 30 procent av elva- och femtonåriga pojkar söker hjälp för psykosomatiska besvär. Årligen. Den vanligaste anledningen till att unga söker psykiatrisk hjälp är pga ADHD, där dubbelt så många pojkar söker hjälp. Den näst vanligaste anledningen för flickor är ångestsyndrom medan det för pojkar är inom autismspektrat (Folkhälsomyndigheten, 2019). Lägg därtill anledningar som socioekonomiska förutsättningar.

        Att påstå – hävda! – att anledningar som dessa inte skulle kunna påverka elevers möjligheter och förutsättningar är inte bara naivt – det är världsfrånvänt.

         Enligt den forskning du hänvisar till ja. Du verkar inte riktigt förstå den större frågan som handlar om den klasstruktur som så många kämpat för att lösa upp. Det finns många problem i dagens skola men att tackla den genom att minska kunskapskraven skapar mycket större problem. Kanske den viktiga frågan är att erbjuda en utbildning baserad på individens förutsättningar som leder till ett yrke som passar personen.

          Det finns mycket forskning och många inspektioner som visar samma resultat.

          Jag har inte pratat om minskade kunskapskrav så vet inte var du får det ifrån?

          Jag ifrågasätter idén om att människor som inte ”klarar” gymnasiet är osmarta. Det kan bero på många olika faktorer. En individ är inte dum för att denna har det svårt.

          Alla elever har enligt lag rätt till utbildning utifrån deras förutsättningar men som jag visade från Skolinspektionen får inte elever det. Däri ligger problemet. Inte elevernas intellekt.

           Min poäng är att det finns elever som behöver stöd i sin inlärning. Men det gäller inte alla som misslyckas i skolan. Det finns en grupp som återfinns bland influensers som inte prioriterar utbildning för de tror de blir rika och framgångsrika i alla fall. Attityden finns även hos andra grupper i åldern 16-25.

           Okej, det framgick inte från början eftersom jag besvarade kommentaren som sa ”Din dotter är antagligen inte så smart om hon inte lyckades gå ut gymnasiet”.

           Att det finns elever och människor som tror att all form av utbildning är onödig är så klart inte en bra samhällsutveckling. Utbildning är alltid bra. Men utbildning kan komma i olika former. Det kan ju också vara så att en del av de elever som har det svårt i skolan/för skolan av diverse anledningar säger på det sättet du beskriver för att det helt enkelt låter mycket bättre än att behöva bemöta att man är osmart som inte klarar av skolan. Etniskt (främst) svenska elever har en ganska tråkig attityd till skolan, men den har ju inte uppstått från ingenstans. De fostras av en tidigare generation i ett visst typ av samhälle. Och denna generation fostrades av en tidigare generation, från ett visst typ av samhälle. Och så vidare.

           Men vi är överens om att utbildning är viktigt och att attityd kring utbildning ofta kan vara tråkig. Jag vill dock hävda att jag betvivlar att attityden blir bättre av att man anklagar elever som inte klarar sig i skolan för att vara ”dumma”.

     Det säger iofs alla föräldrar om sina barn.

    Vilka pratshower brukar de besöka då?

   Benjamin hennes pappa samt alla henne fd assistenter som nu har egna smyckeskollektioner/träningskläder

   Hmmmm, är skeptisk. Biancas journalistiska ådra att ställa frågor och ta gästerna på rätt sätt känns sådär. Men vad vet jag kanske har hon talang för det med.

   Det blir väl Rosanna, Edwin T, Lojsan och liknande som Bianca ser upp till. Sedan Vanessa, Benjamin, Åsa och Emilio och mamma Pernilla tittar säkert förbi. Kul för henne, och hennes andra dröm gick i uppfyllelse häromdagen nämligen att släppa en olja – det har varit en dröm hon haft sa hon. Och deras serum är det bästa hon använt och världens bästa som alla måste ha, de är magiska och heroes (och dyra också antar jag) … Men bara det att hon går ju och gör ansiktsbehandlingar på salong så är det serum som hjälpt henne eller möjligtvis salongsbehandlingarna? Hon duckade ju frågor om deras BUS var bättre än hennes älskade Tanrevel. Nej alltså Bianca är så motsägelsefull, falsk, manipulativ och så tjatig o tramsig med sitt puss o flirtande.
   Hon vill ha dålig syn skrev hon igår för hon vill ha glasögon för det var snyggt. Asså.

    Du sa det vi alla tänker!

   Lovisa Worge typ

   Förmodligen de som kvällen innan var i Benjamins program.

    🤣

    Haha det hade faktiskt varit ett kul koncept, om de kväll 1 blev lite fulla hos Benjamin och kväll 2 fick bakis-mysa lite hos Bianca.

   Jag tror Johannes Hansen

   Pernilla Wahlgren + gubbe, Christina Schollin + Hans Wahlgren, Benjamin Ingrosso, Linus Wahlgren, Emilio Ingrosso, Lovisa Worge, ansvariga för Caia etc. etc.

    Glöm inte Vanessa och hennes otroooliga resa!

    Hon sa i Efter fem på tv4 att hon önskar få dit Sarah Jessica Parker som gäst och Ellen Degeneres, och hon vill ha med hela sin familj sa hon. De pratade om det som om Bianca ska bli nya Ellen och jämförde henne med Ellen, Oprah och andra kända amerikanska talkshowvärdar typ hehe, lite märkligt. Storhetsvansinne deluxe.

   Hennes bästis Lovisa. Blir kul

  Maken till kändis som förvaltar sitt personliga varumärke i samma omfattning som Bianca är svårt att finna i vår moderna tideräkning. Undra var det slutar? När hon köper meta för 40 miljarder dollar och driver sitt egna rymdturismbolag?

   Ja, knappt 10% av Meta kan hon få för 40 miljarder dollar 🙂
   Meta Platforms, Inc hade igår ett börsvärde på 421 miljarder dollar.

    Tack för att du dödade mitt försök att vara lite sarkastisk genom att anspela på Elon Musk 😊

   Kanske slutar det med att hon får sin ”största barndomsdröm” uppfylld: åker ut i rymden och imploderar, fullständigt utanför täckning och i total tystnad?

    Haha! Kvar finns rester av fillers som visat sig överleva både hettan och trycket i jordens mittpunkt samt massiva svarta hål i rymdens utkanter. Genom Biancas ”största barndomsdröm” förstår vi att mänsklighetens chans till överlevnad hänger på en ny planet konstruerad av fillers och caias senaste ögonskuggepalett eftersom de visar sig vara de enda materialen som motstår universums starkaste krafter. Med på det enda räddningsrymdskeppet som lyfter vid jordens kollaps, ”Wahlgren Ingrosso”, får endast Biancas familj, influencerkollegor och assistenter medfölja. Den nya planeten Bianca bebos därmed enbart av hennes närmaste ja sägar-krets. Inom två generationer har mänskligheten dött ut helt och hållet till följd av skadlig konformitet och kraftig inavel.

     De dör snabbare än två generationer eftersom ingen av dem lyckas lista ut hur man gör upp eld.

     Efter att ha saturerat den nya planeten med filmdubbningar, Astrid Lindgren-baserade musikaler, roséviner ”från egen vingård”, glow-produkter etc etc

  Garanterat att Benjamin kommer in som sidekick. Får de aldrig nog själva ? Obs ej avundsjuk.

   Som Plura sa, självupptagna. De älskar att prata om sig själva, hela tiden och överallt.

    sa han det när han va med i Benjamins?

     Nä, i Så mycket bättre tror jag?

      Ja, exakt. Han sa att B babblade på, var självupptagen och det hade varit trevligt om några fler än Benjamin hade fått komma till tals.

      Och i Fördomspodden väl, det var där jag fick höra det😄

    Jag tänkte faktiskt när jag såg den säsongen och någon artist berättade att hon skulle tolka Benjamins låt. Då sprang han runt, skrek, gjorde segergester, alltså det var helt sanslöst vilken show han satte igång. Markus Krunegård satt i bakgrunden och såg så märkbart störd ut av det här, men försökte liksom le lite och se glad och trevlig ut typ. Jag kan ju ha fel, men jag upplevde att det gick igenom att Benjamin tog över väldigt mycket. Sen att han hela tiden hänvisade till deltagarna som nära vänner och familj när de hängt i två dagar tror jag också var lite too much för typ Plura som verkade ha noll intresse av att hänga efteråt.

     Benjamin försökte sälja in sig stenhårt till Plura och Mauro Scocco, att få hänga med dem osv.
     Men Plura var svårflörtad minst sagt och den dörren var ordentligt stängd.

    Plura är väl inte den som skall kasta sten i glashus?
    Alkoholiserad föredetting som tar varje chans att supa i tv på bästa sändningstid och stå och prata skit.

     Musikaliskt har han ju dock en del kött på benen, jämfört med Benjamin…så att säga…

      Fast Benjamin är väl också musikalisk? Det sa ju t.o.m. Plura själv i fördomspodden.

   Hoppas Lovisa Worge och Lucas Armando Feola blir stående inslag.
   De kan vara mellanakt för att det inte ska bli för många och långa pinsamheter med gästerna.

    Nej tack, vill inte se de tre tillsammans faktiskt. Mean girls 2.0

    Dom tre ger mig Matilda, Miron och Simon vibes.

  Discovery+ behöver en ny kreativ skribent/korrekturläsare.

  Kul för B, jag kommer inte titta.

  Det har man ju förstått men oväntat att Skavlans produktionsbolag ska göra det. Vilka stora ord om Bianca uj uj, superlativ efter superlativ, så som Bianca själv håller på. Snarstucken glömde de nämna. Nej allt hon tar i blir inte guld och hela svenska folket älskar inte henne som vissa skriver, definitivt inte. Undra om det inte är så att hon lämnade Talang för att hon tyckte att hon inte fick tillräckligt mycket betalt för hon borde kunna hinna med talkshow ändå liksom. Nu är Vanessa nöjd för det är positivt för deras business och försäljning att Bianca syns i tv och blir poppis, som att Vanessa fixade så att B fick tala om psykisk ohälsa inför många tusen barn och ungdomar häromdagen – en affärsstrategi för Caias skull så B blir idol för naiva barn o unga som sen köper smink.

   👏🏻👏🏻 du sa det!

   Att byta jobb pga lönen är ju dock inte ovanligt? Och att hon ”borde hinna med ändå” är väl ändå att förminska det hon faktiskt gör på sin arbetstid? Vi kan göra oss lustiga av många influencers och deras (så kallade) arbetstid och vad de gör men Bianca är ju en av dem som verkligen arbetar? Hon gör och utför ju många saker och arbetsuppgifter som andra okända arbetare gör och utför. Med tanke på de många produkter, projekt och samarbeten hon genomför och har så är det nog rätt säkert att säga att hennes kanaler inte alltid visar exakt vad hon gör varje arbetstimme (som jag i Biancas fall många gånger är mer än 40 timmar i veckan).

   Sen kan man ju tycka vad man vill om hennes produkter och den person som visas upp. Men det är ju helt valfritt vad vi konsumerar. Oavsett om det är en produkt eller ett tv-program.

    Håller med!

    Men M, du tror väl ändå inte att Bianca står och packar paket med produkter för att de fotade när hon, Lovisa och Lucas gjorde det, de gjorde det just och när de fotade/filmade bara, iaf Bianca de andra kanske packade en stund. Bianca är sällan på kontoret och det hon gör där är inte särskilt mycket el hårt arbete. Visst att hon varit med i talang och WV och haft mycket med det i perioder, och även en del fotograferingar MEN hon har mycket fri tid också då hon sitter i soffan och kollar youtube, enligt vad hon säger själv, är ute och festar mycket och verkar ha gott om tid för frisör, spraytan, ansiktsbehandling osv. Inte att förglömma är att det är Vanessa som fixar samarbeten och styr upp, assistenter, Lovisa och andra chefer på Caia så Bianca behöver mest bara posera men visst vill hon, och hennes nära, ge skev av att hon arbetar sååå hårt.

     Har inte sett det du syftar på så det var inte det jag åsyftade. Med vad vanliga arbetare gör och vilka arbetsuppgifter de utför menar jag många yrken. Inte bara paketeringen. Finns många arbetsuppgifter bakom att ta fram en produkt. Att B kan ha assistenter är väl inte konstigare än många andra yrken där arbetstagare har arbetsuppgifter som assisterar andra inom yrket?

     Angående hennes arbetstid: B är ju inte väldigt social med vänner och spenderar ofta tid själv (mer social med L sen hon kom in i bilden). Det innebär ju inte att hon kan varva tex häng i soffan och youtube med att också fixa med arbetsfrågor? Det gör iaf jag 🤷🏻‍♀️.

   1. Väldigt många byter jobb pga lön
   2. Men mest troligt fick hon sluta på Talang eftersom hon skulle vara programledare i en konkurrerande kanal. Hon tyckte väl talkshowen lät mer spännande helt enkelt.

  Nya Carina Bergfeldt men för en yngre publik eller? Tycker att Bianca ser rätt härjad ut, den tjejen kan inte må bra, men det är väl nu när hon är som hetast som järnet ska smidas. Jag får vibbar av att hon svälter sig för hårt & alla de där behandlingarna för att fräscha till sig bara ökar hennes psykiska ohälsa. Nr brister det?

  ORKAR INTE MER WAHLGREN/INGROSSO!! 😫

   Det är så skönt att blockerat dessa så man slipper se dom på instagram iallafall. Att de inte kommer upp som förslag.

    Har aldrig följt någon av dem men ser dem ändå överallt, senast något program om Pernillas matresa som dök upp på Cmore, Benjamins osv. Och inte minst alla olika reklamsammanhang Bianca dyker upp i hela tiden. Det finns fan inga som inspirerar mig så lite som den familjen. 🤢

    Har jag också gjort.

  Discovery+ kan väl byta namn till PWIngrosso+ *snark*

  Känns som det kommer bli mest flams, och gäster lär bli influensers och ev några artister som hon kan flamsa med.

   De nämnde ju att internationella kändisar kommer vara med. Vilka kan det tänkas va? Tänker i första hand på Zara.

    Molly Sandén kanske. Kenza kan kanske räknas som internationell (med många internationella följare iaf). Vanessa kan kanske få dit Alesso.

     Då kanske Jon och Janni är aktuella

      Dom kan ju alla sitta och diskutera hur härligt Dubai är tex

    Du menar Zara Larsson?

  Obegripligt.

  Smart att försöka utöka sin målgrupp från barn/tonåringar/unga vuxna till en lite äldre publik. Tyvärr tvivlar jag på att hon har den allmänbildning som krävs för att vissa grejer inte ska flyga henne över huvudet. Sen så är hon ingen journalist så frågan är om hon kan låta bli att lägga fokus på dig själv och framhäva gästerna istället.

  Hade nog varit en större framgång om det varit nåt lekprogram typ 24 karat eller nåt likande som var stort ungefär när hon själv föddes

   Men tänk om hon faktiskt pluggar på och lär sig inför det här, detta kanske är motivationen hon behöver för att bli mer allmänbildad

    😂😂😂😂😂

    Fast har man missat hela livet att lära sig nåt om omvärlden är det svårt att plugga på så snabbt. Visst om hon kan lära sig om gästerna men hur andra saker hänger ihop kan hon inte plugga på. Tror överlag det är svårt att bli allmänbildad om man inte är intresserad av omvärlden

    Det kommer bli en Pärleros tvåa av Bianca… Nej tack!

   Exakt! Blir inte långvarigt om hon kör med samma snack hon gör allmänt.

   Vilken äldre publik ska programmet vända sig till? Undrar genuint.

   Tror inte det är tanken, tro tanken är talkshow riktad till ungdomar (upp till max 25år), de som kollar på dokusåpor typ.

    Min fråga var till 12:38 eftersom jag inte förstår vad hen menar. Men tack för svar. Jag tänker precis likadant.

   Fast syftet är ju att lyfta fram Bianca och få henne till en tv-stjärna typ, det kommer ju fokusera på henne och inte på gästerna i första hand men en talkshow måste ju ha gäster liksom. Gästerna kommer nog vara sådana som Bianca (och Caia) liksom kan dra nytta av, och personer som Bianca avgudar. Nu sitter hon i Efter fem, igen, och ska prata om att hon får leva ut sin barndomsdröm. Hon kan gärna ha en hund till sa hon också, var det inte hon som tyckte det var så jobbigt med tre hundar? Nyligen var hon med i Efter fem för att hon skulle sluta i talangjuryn och då räckte hon ut tungan, flirtade och betedde sig pinsamt. Löjligt hur tv4 ska hylla och upplyfta henne jämt. suck

    Jösses. Jämförde de henne med Ellen D G och även med Oprah och Letterman haha. Ellen har gjort sin sista talkshow och nu tar du över sa Anna Brolin haha. Alltså tv4 till o framställa Bianca som en superstjärna som arbetar hårt, och sitter hemma och utvecklar produkter på nätterna som en annan tv4-kvinna påstod i en intervju något som Bianca själv tillbakavisade och skrattade åt efteråt. Sjukt, aldrig en kritisk fråga till Bianca i intervjuer, aldrig ett enda ifrågasättande. Bianca lät inte jättebright men hon lät iaf bli blinkandet och pussandet denna gång. Hon såg nybotoxad ut alldeles blank och näsan helt glowig… ja jag vet man ska inte kommentera utseenden men det var ju mest sminket. Förresten vad är det för doktor hon har, som sagt att hon inte får ta fillers under ögonen mer, har hon en asiktsdoktor? Eller kan det vara en strategi för att folk ska tro det är den nya ögonkrämen från caia som tar bort hennes mörka ringar för hon har ju marknadsfört även den nya nu att den tar bort mörka ringar under ögonen.

  Bianca gör ju uppenbarligen någonting rätt med tanke på allt som manifesteras i hennes liv. Sen kan jag personligen tycka att det är lite märkligt med tanke på att hon, bakom allt flams och trams, har visat sig ha en rätt oskön attityd om man inte hyllar precis allt hon gör och säger. Och så alla dessa blinkningar med ena ögat samt den ständigt halvöppna munnen som bara gör att hon ser ut som om hon varit hos tandläkaren och bedövningen fortfarande inte har släppt. Kul för henne absolut, men jag kommer inte att titta.

   Precis. Skulle ha respekt för henne om hon kunde hantera kritik utan att bete sig som en brat. Men, hon visar egentligen bara sin rätta sida när det stormar vilket är bra. Folk är mycket blinda när det kommer till Bianca.

  Internationella gäster, hur ska det gå med biancas engelska?

   Jag tror att de menar svenskar i Hollywood som Joel Kinnaman, Alexander Skarsgård och Zara Larsson.

   Förutsätter at hon pratar engelska om hon har engelskspråkiga gäster. 😉
   DU behöver troligen inte oroa dig. 😉

  Det finns faktiskt andra personer i Sverige än Wahlgrens/Ingrosso. Man vet allting som finns att veta om dom nu. Dags för andra att få chansen!

  Meeeen kan hon inte göra en Jerry Springer-typ av show? Roligare än att sitta i soffan och prata med gäster so Lovisa, Schyman osv.

  Jag gillar Wahlgrens värld men det blir lite väl mycket Wahlgren/Ingrosso på discovery och kanal 5 nu (och tv4)

  Där sjönk Fredrik Skavlan i mina ögon. ”Sveriges främsta profil, omättligt populär entreprenör, folkkär”??? Nja är hon så himla folkkär och populär verkligen? Skulle snarare säga egenkär diva som många är trötta på att se. Många nästan kräks på hennes divalater med blinkningar och självbeundran, och så hennes manipulativa försäljningsätt med överpriser på produkter hon vill kränga som trots hennes hyllningar av produkterna visat sig inte vara sådär jättebra och magiska som hon utlovar. Så nja.. nej. En kvällstidning skrev dessutom för några år sen att Bianca köpt en stor del av sina instaföljare, och inte var hon bland de mäktigaste på sociala medier heller, så nja.

  Något jag absolut inte kommer kolla på.
  Riktigt mätt på Bianca. Hon är inte heller särskilt rolig.

   Nej, och när man vet hurdan attityd och översittare hon är så blir denna falska yta bara skrattretande.

    Spill the beans!

  Jätteroligt! Hon är grym, kör!

   Håller med!
   Tråkigt att Bloggbevakning tar upp att hur ska hon göra detta då Bianca har bristande allmänbildning och inte ens gått klart gymnasiet? Tråkig inställning tycker jag.
   Jag tycker att hon är modig!

    Modig absolut. Men det finns en poäng i hur Bianca pratar som inte passar i denna typ av program.

     Vem bestämmer att det inte passar?

     Vad har det med att hon inte gått klart skolan att göra, tycker det var lite onödigt skrivet i inlägget.

      Hon är ju inte direkt smart och kan någonting om världen

      Här håller jag med. Finns massor av framgångsrika entreprenörer som inte gått ut skolan och presterar toppen ändå.

       Jag menar, allmänbildning och att man gått ut gymnasiet behöver nödvändigtvis inte gå hand i hand.

       Ja det har ju inte direkt gått dåligt för henne trots att hon inte gått klart gymnasiet

       Nämn någon? Det finns några framgångsrika entreprenörer som inte avslutat sin utbildning, på universitetsnivå. Om det är influensers du menar är framgångsrika entreprenörer så är det att jämställa med att svära i kyrkan. Skulle i bästa fall kalla dem för mediokra hästskojare.

       Nu syftade jag inte på att hon inte gått gymnasiet. Syftade mer på hur hon pratar allmänt. Hennes attityd. Hur hon ska ge följdfrågor etc.

    Modig är man om man har en chans. Hittills har inte Bianca uppvisat någon allmänbildning. Varje gång hon öppnar munnen befäster hon bara det alla redan vet att hon har intellekt som en 12 åring.

  Vilken antiklimax när hon släppte nyheten! Trodde verkligen att det var något riktigt ”stort”. 😂

  Hur många har kanal 5?
  Inte alla och hur ska syret räcka till på kanalen mellan Bianca och Filip och Fredrik???

  Nopp, nej! Aldrig i livet.

  Min första tanke är jättekul för Bianca men om jag ska vara helt ärlig är jag lite trött på att se familjen Wahlgren/Ingrosso överallt. Reklamer för typ all märken, restauranger överallt, tv-program till höger och vänster

  Bör man inte vara allmänbildad för att leda en talkshow? Eller ganska mycket allmänbildad ?

   Det underlättar definitivt! 😂

   Inte om gästerna är av samma kaliber. Då behövs 0 allmänbildning.

    Då kommer samtalen nog bli rätt platta

     Bah,asså, gaaaaaaaaaadddddd, asså, nääääääääeeeee, finigar (antagligen det enda ordet bland övriga läten).

      ”Ååh magiskt!! Succé! Gumman som du kriiiiigat!”

       Haha ja. Vi har en ny sociolekt, influensiska som består av lösryckta ord ihopsatta huller om buller med ett och annat engelskt ord för lite finess.

   Åtminstone någorlunda intelligent som konverserar begripligt och inte svänger sig med svengelska uttryck stup i kvarten.

   Svårt att tänka sig någon sämre kandidat än Bianca Ingrosso i den rollen (om man då inte anställt valfri ph-typ alltså). Jag undrar hur snabbt offerkoftan dras på och gråten på instagram börjar när/ om hon får kritik för sin prestation. Och denna gång är det helt självförvållat.

   Men vi får väl se – hon kanske motbevisar oss.

   Framför allt måste man ju låta gästerna få en syl i vädret! 😆

  Kommer absolut inte att se. Skönt att jag kan byta kanal eller slå av 😄 Det jag verkligen gillar är att lyssna på Titt Schultz. (Ja jag vet att det är skillnad på tv och radio 😉).

  Maggan Graaf verkar recycla gamla blogginlägg…

  Lite förvånad då jag upplever att Bianca inte verkar trivas i rampljuset på det sättet. Hon är rolig i vissa sammanhang men verkar väldigt obekväm i andra (de mindre uppstyrda) och verkar i de sammanhangen många gånger spela Allan. Antar att formatet likaså gästerna isåfall är väldigt anpassat efter henne men tänker rent allmänt att en programledare ska kunna ta olika slags personligheter utan att det blir för mycket spex (men det kanske som sagt är det som är tanken?). Tänker på Helle Schunnesson i Gift vid första ögonkastet eftersnacket. Det har inte gått ett program utan att hon vävt in sig själv. 🥱 Hoppas Bianca kan rikta fokus mot gästerna och visa att hon kan programleda (antar att hon får lite utbildning i det?).

  Jag tycker hon är modig som testar! Man lever bara en gång, och man är ju korkad om man inte provar om man får chansen.
  Fungerar det inte eller man inte trivs, då får man väl göra något annat bara.

  Hoppas dock på andra gäster än influcensers, och att det inte ska bli för flamsigt.
  Drömmen vore ju om publiken inte bara var upp till 25 år, och att hon körde lite Oprah med Give Away till publiken, kanske lite livsöden blandat med större kändisar men också aktuellt i media.

  Tycker man ändå får ge henne en chans för sjutton.

   Håller med dig Emmy 🙂

  Jag drömmer om att se några av våra största (?) Influencers (Bianca, Isabella, paow m fl) i ett frågesportprogram. Och det behöver inte ens vara det svåraste (typ Muren eller På spåret), duger bra med Alla mot alla. Betvivlar att någon av de tre skulle kunna besvara EN fråga.
  Jag skulle definitivt sitta bänkad.

  Så jo, visst behövs det ett minimalmått av allmänbildning för att leda ett talkprogram. Man skulle iofs kunna ersätta detta med charm och empati (det bevisar benjamin) men tyvärr är det väldigt långt mellan äpplen och päron i den familjen……

   Jag med! Kan man inte önska det till kanal 5?

   Tror att Isabella, om du menar Löwengrip, skulle kunna besvara någon fråga åtminstone, hon har ju varit politiskt aktiv och har mer erfarenheter än Bianca och Paow genom att hon startat flera företag, rest mycket, har hus, körkort, barn och sådär. Hon har ju förresten även erfarenhet av att intervjua kändisar, Isabella L har ju haft talkshows på youtube där hon intervjuat andra, hon har även agerat konferencier på någon gala. Tror Isabella hade passat som typ talkshowvärd faktiskt och hon hade nog lockat mycket tittare. Biancas är nog mer tänkt vara lite lättsamt med sexsnack och influencers men Isabella hade passat för något mer seriöst typ som något liknande Malou efter tio. Håller med att det vore kul att se influencers i frågesportprogram typ alla mot alla.

    Visst, hon kan starta företag (för övrigt ett begränsat kunskapsområde som bella fick med sig redan i vaggan av sin pappa) – men konsten ligger inte så mycket i att starta ett bolag (det är mer en teknisk angelägenhet som vem som helst kan ta till sig) – utan i att hålla det vid liv…..

    Ändå har Isabella tjänat ihop en bra slant och är är verkligen typexemplet för ordspråket med de dummaste bönderna och de största potäterna….. Nästa beundransvärt hur man kan ”bygga ett imperium” och förbli i sådan eklatant avsaknad av någon som helst allmänbildning.
    En femteklassare är smartare….

  Med tanke på att hon inte kunde prata med en vanlig person (Mauris kompis) när hon och Mauri ”bytte liv” i hans program kan man undra hur hon ska kunna ställa följdfrågor och ha ett samtal igång med folk hon inte känner. Ska någon viska alla hennes frågor i örsnäckan?

   Fast det är väl fräcka personer hon kommer intervjua, då kan hon nog få ut ut lite oviktiga ord

  Tycker det är sorgligt eftersom Bianca inte är en bra förebild med tanke på alla operationer och att hon svälter sig/ kräks, och att det säkert kommer att vara många yngre som tittar och ser upp till henne. Tror att det var i fredagspodden som det nämndes att Hannahs dotter hade sagt typ att man kan ju kräkas om man vill bli smal, det gör ju Bianca.

   I vilket avsnitt? Något nytt avsnitt av Fredagspodden?

    Det var i början av året någon gång tror jag.

  Ot: Gabjossposs åt sushi igår och dricker energidryck på morgonen, lägger hon upp sånt för att provocera?😂

   Menar du pga graviditeten? Sushi kan man nämligen äta enligt livsmedelsverket! Håller man sig inom rekommendationen för koffeinmängd kan man säkerligen dricka energidryck också, hon kanske inte drack hela!

   Sushi är inte ett problem som gravid så länge den kommer från restaurang, och man får dricka 200mg koffein per dag som gravid så.

   Källa: livsmedelsverket

   Varje dag läser jag nån OT-kommentar om nåt provocerande hon har gjort och så är det sånahär små skitgrejer.

   Märkligt att hon dricker koffein när hon vid flera tillfällen sagt hur dåligt hon mår av det.

   Sköt du ditt!

  Det här var det sista världen behöver just nu. Nej tack.

  Kommer hon ha Melina som sidekick? Kommer ju bli SUCCÉ GUMZ!

  Kommer inte att titta. Personligen tror jag det blir en flopp, det är för mycket Wahlgren/Ingrosso överallt nu och många bröjar tröttna. Har svårt att ta henne som seriös med alla dessa offerkoftor hon tar på sig. Tror det bara blir en massa flams och intervjuer med hennes närmaste. Discovery+ och Kanal 5 sjönk i mina ögon nu.

   … börjar inte ”bröjar”…

  Jag lovar er att det kommande inlägget efter att 1a programmet har sänts kommer ha över 250 kommentarer här. Trots att INGEN här inne ”kommer titta på hennes program minsann”

   Varför misstror du andra människor? När man läser igenom kommentarerna här så finns det både dom som vill se programmet och dom som inte vill se programmet. Menar du att dom som kommer att se programmet också ljuger eller hur menar du?

  Hon är ju inte så påläst och allmänbildad, lite orolig över hur det går om hon gästas av någon med lite intellekt. Kommer hon kunna föra en vettig dialog då!? Eller bara sitta och fnittra?

   Det kommer nog va margoux stil på intervjuerna . Sitta och skratta med och fråga villka drinkar som är godast xD hoppas på att jag har fel

  Tänk så konstigt det är att Bianca – trots att de flesta här varesig shoppar nåt som hon frontar lr ser program som hon är med i – har så många följare som hon har på sina kanaler. Att CAIA, NA-KD, Intimissimi, Gina o allt annat hon rör vid blir till guld trots det är oxå konstigt, sen att tittarsiffrorna sjunker rätt rejält när hon väljer att sluta i en tv-produktion är ytterligare nåt att ta i beaktning. Det är avund ni håller på med, ni ljuger för er själva o kan inte stå för att ni avgudar Bianca o lätt skulle vilja vara hon.
  Men om jag mot förmodan har fel, så är det ju bra att ni håller ert hat o avund här hos CamCam så ni inte sprider skiten utanför sas.
  Bianca for President!

   Det kanske har undgått dig, men vi har ingen president i Sverige.

   ”Ni är bara avundsjuka” är så himla osant i de flesta fall. Jätte osant här också tror jag. Ibland gillar man bara inte nån.

   Lite nyfiken, exakt vad skulle folk vara avundsjuka på?
   Tror du verkligen inte att det finns människor som är nöjda med sig själva och inte är avundsjuka på andra? Att skriva sin personliga åsikt är inte synonymt med att vara avundsjuk. Personligen är jag väldigt nöjd med det jag har och är definitivt inte avundsjuk varken på Bianca eller någon annan. Kanske är det du som är avundsjuk på Bianca…

   Tror du på riktigt att folk som läser den här bloggen är hennes följare 😂😂😂

  Tror tyvärr på flopp och att det blir max en säsong. Har inget emot Bianca men tror att hon och andra överskattar hennes popularitet. Precis som Isabella Löwengrip överskattade sig själv och trodde hon var mer poppis än vad hon faktiskt var. Men hoppas jag har fel, önskar Bianca allt gott.

  Såhär kommer det låta när hon ställer en fråga:
  – Asså hur känns det lixxxom? Men guuuuuud

  Jag är otroligt besviken på Skavlan som jag alltid sett upp till. Jag drar mig till minnes hans intervju med Jimmie Åkesson där Skavlan briljerade som aldrig förr…han fick den verbale och hale Åkesson att göra bort sig totalt när han konfronterades med diverse uttalanden som olika partimedlemmar gjort. Ett-noll till Skavlan. Jag kan inte se Bianca komma någonstans i närheten av en sådan prestation. De enda hon kan intervjua är väl artister och wannabees som kör med oneliners…jag läste någonstans att en duktig programledare måste kunna glömma sig själv och framhäva gästerna med hjälp av skickligt ställda frågor. Det spelar ingen roll hur många duktiga medarbetare som skriver frågorna…programledaren måste kunna styra upp diskussionen och ställa uppföljande frågor om någon gäst slingrar sig. Jag kan inte se Bianca göra det. Det enda som kan funka om man inte har några högre krav är väl snälla frågor till artister och andra likasinnade som får visa upp sig och tjäna en slant på det. Vad Bianca kommer att tjäna vill jag inte ens tänka på…

   Skavlan är socialist! Därför köper han Bianca! Som är till salu för vad fan som helst…Motsatsen till Åkesson

   Det där är så sant. En skicklig programledare ska kunna utmana gästerna och skapa intressanta diskussioner. Det handlar inte bara om att det ska vara en karismatisk talkshoware, de ska framhäva gästerna på ett skickligt sätt som gör bra TV. Tror tyvärr att Bianca har missuppfattat vad det faktiskt innebär. Nå, ska ge det ett avsnitt!

  Nej jag vet inte… Kul att det är nåt relativt nytt för en influencer, och jag gillar i grunden Bianca, men inte ”inflencern Bianca”. Men om det mest kommer vara intervjuer med kollegor och andra i den lilla plaskdammen så kommer innehållet inte intressera mig. Jag tror tyvärr inte heller hon har kapaciteten att intervjua tyngre människor, typ statsministern, filmregissörer eller va det nu kan va. Förhoppningsvis har jag fel!

  Nej, jag tror att det krävs en mer allmänbildad och kanske framför allt mer samlad person för att leda en bra talkshow. Även om Bianca själv inte skriver sitt manus så krävs att man kan ställa relevanta följdfrågor som håller ett intressant samtal igång – långt ifrån alla gäster är ju mediatränade. Bianca känns alldeles för flamsig för att leda en talkshow. Dock tror jag showen kommer gå långt enbart på hennes stora följarskara tyvärr. Sedan beror det ju givetvis på vilka som gästar showen, det är ändå stor skillnad på intervju om hjärnforskning och intervju om tiden på Paradise Hotel.

  Hon nämnde att hon kommer ha de gäster som hon tycker är intressanta kan redan nu räkna upp några jag sätter 100 spänn på villka som kommer va gäster 1 Benjamin ingrosso 2 Pernilla whalgren , 3 Emilio ingrosso 🤷‍♀️ hehe xD

  Urs vad jag tycker alla som skrivit här är elaka!!!
  Att lägga alla dessa kommentarer på en människa, då måste man har tittat en del på hennes tidigare…
  Måste känna henne väl & tro att allt bara rullar på!
  Att komma så långt som hon gjort i allt hon företar sig i kräver en väldans massa jobb & tro på att det ska lyckas… som det också gör!
  Mycket avensjuka tycker jag mig höra!
  Nej, sluta skriva en massa skit och lägg tiden på något annat!
  Kram & jag önskar Er alla en fortsatt fin fredag ❤️

   Att komma så långt som hon gjort kräver en känd mamma som gjort att hon fick vara med i en realityserie som gjorde henne till en stor influencer som gjorde att hon fick göra smink och diverse annat. Ja jag är avensjuk

    Vanessa har en stor del i det också, vad och var vore Bianca utan Vanessa. Det är Vanessa som fixar och styr upp åt Bianca, och så får hon väl en del av allt Bianca tjänar på tv-framträdanden och samarbeten också. Visst är det mest pga mamma Pernilla också, utan henne hade inte Bianca blivit känd genom lets dance och inte fått något realityshow heller troligtvis.

     Ja , det är ju Vanessas jobb!

   Urs, !!!, &, avensjuka. Kämpa på och varför inte göra det på grundvux tillsammans med Bianca?

  Jag tycker det sk bli kul, kommer absolut kolla 😊

  Orkar inte mer kan dom inte bara leva ett vanligt liv 😩Har dom sån hybris

  Hur fan kan ett helt kommentarsfält fyllas med så mycket hat?
  Det är en människa ni pratar om. Herregud inte konstigt att unga tjejers självkänsla är i botten idag. Jag nästan lova att majoriteten är medelålders kvinnor, bittra på livet som önskar att ni fortfarande var 25.

   Vad är det för fel på att vara medelålderskvinna, Vendela?

   Är kluven till om allt i det här kommentarsfältet verkligen är ”hat” eller om det snarare är kritik eller bara att man inte tror på idén.

   En människa som ständigt hörs och syns i alla tänkbara sammanhang. Då får man också räkna med kritiska röster. Jag ser Bianca som en dålig förebild för unga tjejer som kämpar med sin kroppsuppfattning. Vilka signaler sänder en 27-åring ut som är full med botox och använder bulimi för att hålla vikten?

  Kanske blir som kris jenners talkshow , massa flams en säsong sedan slut 🤷‍♀️

  Tror det kommer falla platt! Inte bara för att det just är Bianca utan mer att formatet känns så utjatat? Vad kommer just denna tillföra? Har så svårt att se att det kommer bli bra.. Vilka gäster? Hur ska den nischas? Har svårt att se henne ha seriösa intervjuer utan mer ”heeeej gumman Ååh hihihi”. Men kan ha fel..

  Å herregud! Men man måste ju skratta ändå – finns det ingen botten i folk, klarar de att svälja hur mycket skit som helst?

  Ge mig samhällsreportage. Djuplodande program som vågar gå på djupet om avancerad forskning, utan att behöva använda ”ett lätt språk”. Fräls (för den som nu tror annorlunda är jag ateist) mig från tjafs och trams och krokodiltårar och falska känsloutbrott.

  Berika mig med politiska diskussioner.

  JAG VILIL INTE BEHÖVA UPPLEVA EN ENDA MER FÖRSLÖSAD SEKUND!

  Kul tycker jag. Sedan spelar det ju ingen roll vem som hade stått i rampljuset här, för ni hade hatat den ändå. De kända människor jag inte gillar så mycket låter jag passera i periferin istället för att vara upprörd över dem.
  Hade Jonna Jinton fått en talkshow hade ni varit hysteriska då med.
  Jag känner faktiskt inte en enda människa som skulle uttrycka sig så som de flesta här inne gör och hoppas jag slipper stöta på någon irl också.

   Men vilka fördomar du har!

    Nej det vill jag inte påstå att jag har.

  Klart hon måste ha skavlan med sig som räddar upp situationerna. Finns inte en chans att hon får internationella gäster utan honom.

  Fy fan vad folk är taskiga! Tänk om Bianca läser alla dessa kommentarer, fattar ni hur dåligt ni skulle få henne att må?

   Om hon ens förstår dem.

   Hennes mentala välbefinnande är knappast vårt ansvar.

   Det är upp till henne. Väljer hon självmant en karriär i underhållningsindustrin får hon förvänta sig kritik, antingen negativ eller positiv sådan.

  Jag tycker det ska bli kul! Bianca är väldigt rolig och dessutom är hon öppen på ett naturligt sätt. Jag ska absolut kolla!

  Jag har i många år saknat en svensk Ricki Lake, – Birgitte Söndergaard gjorde väl ett fatalt försök. Det tog mer än 20 år, det kan bli något för både yngre tjejflickor och klimakteriekärringar 😀

  Aldrig att jag skulle titta.
  Ser ingenting med den familjen, absolut inget och har aldrig sett t ex den där hemma serien med Pernilla och hennes familj. Ett undantag kan ev vara Benjamin som är bra ibland. Men när hans morsa stövlade in i ”Benjamins kök” då var det bara att trycka på off-knappen.
  Har inte media fått nog av att flasha denna familj???

  det du skriver om att hon inte ens gått klart gymnasiet… camilla, kan du inte lägga ned att sänka folk såhär (och ja, det berör fler än bianca när du formulerar dig på det här sättet)? lågt.

  Varför skulle man inte kunna intervjua andra människor bara för att man inte gick ut gymnasiet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.