Öppet Spår

Det här är alltså ett inlägg där det är fritt fram att kommentera om vad du vill, när du vill, hur du vill, på vilket sätt du vill.
Dock undanber jag mig politiska diskussioner, tack!
OT är mer än välkommet och det finns inga rätt eller fel.
Är du ensam hemma? Sjuk? Uttråkad? Vad som helst, du är VÄLKOMMEN hit för att snicksnacka om vad som helst!

Givetvis gäller samma regler som vanligt och om man inte sköter sig kan man bli satt på moderering – men det är sen gammalt och ni sköter ju er så go nuts… ?

Ps! Tjafsa mindre!

433 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Vad tycker ni om att flytta ihop efter att ha varit ett par i bara 12 månader?

   Flyttade ihop efter 4, kör ba!

   Tidigt om man är väldigt ung men är man närmre 30 så brukar man väl redan efter 1 år veta om det känns rätt eller inte. Rätt vanligt att flyta ihop då iaf i stödet med dyra hyror? 😉

    Vi är båda mellan 30 och 40 och tycker att det är bökigt att bo i olika städer. Jag tänker även hyra ut min lägenhet i andrahand i början.

     Då skulle jag säga go for it! 🥰

     Tycker absolut att ni ska flytta ihop. Lycka till!! 🤗

     Smart med andrahand, för säkerhets skull.

     Låter ju toppen 🙂

     Vi var typ 24 och trötta på att bo i olika städer, så flyttade ihop efter 8 månader. Det var nio år sedan och vi är väldigt lyckliga och gifta och sånt 🙂

   Flyttade ihop med min pojkvän efter 3 månader, köpte lägenhet tillsammans efter 9 månader. Tillsammans i 12 år i år. När det är rätt vet man, bara kör 😊

   1 år tycker jag är ganska länge! jag & min sambo flyttade ihop efter ganska exakt 1 år, 13 mån kanske. men vi bodde på olika orter, annars hade vi nog gjort det tidigare! men det beror nog faktiskt på vem man är tillsammans med.. och om det finns barn tex inblandat. men om inte – känns det rätt så kan man flytta ihop när som helst tycker jag, tvekar man fortfarande efter 1-2-3 år så vet jag inte varför man ens är tillsammans.

    Tvekar mest för att vänner och familj säger att man inte bör flytta ihop för snabbt. Men jag tänker ju hyra ut min lägenhet i andrahand också, så jag kan flytta tillbaka om det skulle vara så.

     1 år är inte för snabbt. 1 månad, sure.

   Vi flyttade ihop efter bara några veckor. Han hade ett studentrum och jag var mellan lägenheter. Vi bodde i hans studentrum i två månader, innan vi flyttade tillsammans till min lägenhet.

   Vi är idag gifta, med hus och barn!

   Funkar det inte är det ju bara att flytta isär igen 🙂 klart ni ska flytta ihop!

   Min syster och hennes kille flyttade ihop efter två veckor och det har gott många år sedan dess och dom är fortfarande ihop.

    Oj! Det var snabbt!

     Har flyttat ihop med alla (3) jag haft längre förhållanden med efter max ett par månader. Har velat vara tillsammans jämt.

      Samma här. Fattar faktiskt inte varför folk bryr sig så mycket om hur andra väljer att göra.

   Flyttade ihop samma dag vi sågs. Höll två år men hade inte gjort det igen 😂
   Då 12mån är lååång tid om man jämför.

   Kör och lev livet. Tar det slut så har ni iaf testat ❤️

   1 år? Inte så konstigt.

   Fråga gabjoss!
   Fööööörlåt kunde inte låta bli 😅 var och en gör såklart det som känns bäst för en själv!!

   Bara 12? Haha tycker det låter jättemycket.

    Haha, ja ett år är ju länge!
    Senaste varianten flyttade jag ihop först och blev ett par sen, men det har gått sex år och två barn så det kan också fungera 😁🤷‍♀️

   Vi flyttade in ihop efter 12 månader och det gick super! Dock så sov vi hos varandra majoriteten av kvällarna så vi hade som en gemensam vardag redan innan. Jag var endast 18 så många ryckte på ögonbrynen men det har funkat hur bra som helst för vår del.

    Eller rynkade de på axlarna?

   Flyttade ihop efter två månader och gifte oss efter ett halvår. Kör bara!

   Vi är inte speciellt spontana människor. Hade dessutom båda varit singlar i evigheter och alltså bott själva i många år med allt vad det innebar av inrutade vanor. Vi träffades i september och i april flyttade vi ihop. Det var 15 år sen nu så det funkade uppenbarligen bra.

   Men då hade vi iofs inga barn som skulle ”fösas samman” eller så, i så fall behöver man ju ta det varligt för deras skull. Skulle jag träffa någon nu (om jag var singel) så skulle det få ta lång tid innan ev ihopflytt pga barn att ta hänsyn till.

   Mina föräldrar flyttade ihop en dag efter att de träffades. Firade guldbröllop nyligen!

   Kör! Vi anmälde intresse på hyresrätt efter bara några veckor, flyttade ihop efter 4 månader och firar snart 5 år. Alternativet hade varit pendlande, långdistans och pusslande, vi ville ge det en riktig chans. Är det bara hyresrätt är det (relativt) enkelt att bara flytta isär igen om det inte håller, så smart att hyra ut din lägenhet utifall att!

   Träffade min man när jag var 25, och vi bestämde oss efter 6 mån att flytta ihop. Och vi har snart varit tillsammans i 30 år 😍.

   Ni kan istället bygga ett maskhål mellan era hus, som i Stargate.

   Vi var i 20 års åldern, flyttade ihop efter 3 veckor. Fortfarande tillsammans efter drygt 30 år. Så kör på 😊

   Jag och min sambo flyttade ihop efter fyra månader. Nu har vi bott ihop i 11 år 🥰

   Jag och mitt ex flyttade ihop efter två månader. Tog slut strax efteråt och var ett helvete med att ordna med både gamla och nya boendet.

   Flyttade in hos min pojkvän efter tre-fyra månader, sex år senare har vi radhus och nu är det bröllop på g ☺️
   Beror kanske lite på ålder, men generellt sett så nej, tycker inte det är tidigt.

   Känns det bra så go for it! Vi flyttade ihop efter 2 månader när vi knappt kände varandra, det har gått bra.

  Varit i olika poddar nu ämnet, ifall man är i förhållande; ska man berätta om en kyss som skett en natt då man varit ute eller hålla den hemlig för partnern? Alltså om det endast är en kyss?

  Jag tror inte jag skulle önskat få veta om det endast var en kyss en gång, that’s it, förstås om mer osv så vill jag veta men om mannen skulle ha kysst någon så njae..

   Njaaa. Kanske inte behöver berätta.

   Om det bara är en enda kyss så hade jag inte berättat. Jag hade inte heller velat veta om min kille kysst nån annan.

   Det beror nog på hur lätt man får dåligt samvete också. Jag hade nog mått jättedåligt av att inte säga något.

    Fullt rimligt att den som kysst en annan mår dåligt. Egoistiskt att lägga över den bördan på partnern bara för att du själv ska må bättre.

     Inte alls egoistisk! Jag hade inte längre velat vara i min relation om min sambo gjort så här och jag hade velat veta så att jag kan avsluta relationen.

      Avsluta allt för en kyss?

       För att han valde att svika mig i så fall, ja!

        Ok, ja alla är olika. Tänker att alla kan göra ett misstag och det är svårt att hitta kärlek.

         Absolut så är det. Men vi har väldigt lika värderingar när det kommer till tillit, otrohet osv så hade han faktiskt kysst en annan person så hade det handlat om ett djupare svek än just bara en kyss.

    Om du tror att din partner hellre hade sluppit veta är det egentligen inte särskilt snällt att berätta bara för att själv lätta sitt dåliga samvete. Då gör man ju det bara för att själv få må bättre, trots att det är man själv som gjort fel.

   Jag hade inte berättat och hade inte brytt mig om min man undanhöll det för mig heller. Hade nog inte brytt mig om han berättade heller.

   WHAT? Självklart berättar man, tycker jag?

    Inte självklart för alla nej. Varför riva upp himmel och jord för en kyss. Kommer bara såra och riskerar förhållandet, för nåt som inte är såå farligt ändå (inte bra såklart, men inte värt det.)

    Jag är inte själv helt säker (min kille är inte typen som kysser främlingar ändå, så tror inte vi hamnar i den sitsen). Men jag har vänner som verkligen säger rätt ut att de inte hade velat veta, att de vara tycker det vore ego om deras partner skulle berätta en sån sak.

    Och jag tänker att finns det folk som känner så, då är det väl inte särskilt självklart. Man berättar ju för den bedragnes skull – men om den som blivit bedragen inte hade velat veta?

   Nej det tycker jag verkar onödigt. Varför riva upp massa grejer bara för det, skulle bara såra. Skulle inte vilja veta själv.

   Beror väl helt på vilket förhållande man är i, men jag hade sett det som ett stort svek om min sambo var ute och pussade andra tjejer på krogen. Och ett ännu större svek om han sen inte hade berättat det.

    Klart det är ett svek men inte hela världen? Inte som att ligga med nån. Inte värt att göra slut för.

     Skrev inte att jag hade gjort slut 😌 men hade velat veta så jag hade kunnat dra honom i örat.

      Onödigt jobb och jobbiga känslor 😄

    Håller med M.

   Ett tips är att prata med partnern om såna här saker tidigt i relationen så man vet var man står och har varandra.

   För mig är en kyss verkligen ingenting, och i perioder hade det tillomed kvittat om min partner haft sex med någon annan, jag har dock varit tydlig med att jag inte vill veta, han kan ha sitt (eventuellt) dåliga samvete för sig själv 🤷‍♀️

   Det jobbiga är att det inte finns nåt rätt och fel på den frågan utan människor kommer agera så som de själva hade velat (t.ex om man hade velat höra själv så kommer man berätta om det händer). Svårt också att sätta upp riktlinjer för en sån grej i ett förhållande men det är väl egentligen det bästa, att man pratar om det innan det händer. Personligen hade jag velat veta. Betyder inte nödvändigtvis att det hade tagit slut såklart, utan jag hade mer velat veta utifall vi hade problem som vi behövde lösa.

   Jag hade inte berättat men mått skitdåligt – jag tycker dock inte man ska berätta ”för att själv må bättre” utan isf för att man vet att ens partner vill veta…

   Jag hade själv inte brutit upp vårt liv tillsammans om min man kysst ngn på fyllan – och vill därför hellre inget veta…

   Folk verkar ha otroligt olika syn på otrohet, så det handlar väl om var man som par drar gränsen. I mitt förhållande är en kyss totalt oacceptabelt. Kanske sticker det folk lite i ögonen- men om man verkligen älskar varandra och är attraherande av varandra så tror jag inte att man går och kysser någon annan än sin partner. Så för min del: JA, berätta!! Något står inte rätt till i förhållandet om man har ett behov av att kyssa någon annan.

    Vi är bara djur egentligen…en kyss behöver inte betyda något.

     Ja faktiskt.. Undrar om vi är gjorda för att va monogama. Den här normen om att bara göra vissa grejer med en person kanske är nästan omöjlig och hämmar oss, samt skadar förhållanden (man måste akta sig för sånt och bryta upp om nåt händer osv).

     Nej den behöver inte betyda något. (Det behöver inte sex heller, för den delen.) Men många gånger gör den ju det.

    Klart det inte är acceptabelt för många. Men inte värt att göra slut på ett långt förhållande eller skapa massa problem för. Håller inte med att allt inte står rätt till, kan finnas många orsaker.

   Svår fråga – jag hade nog inte tyckt kyssen i sig är ett så stort problem, men hemlighållandet i sig hade jag haft problem med om jag fick veta i efterhand. Jag tycker det är viktigt i en relation att vi känner varandra utan och innan, är synkade och ärliga. Så själva hemligheten är nog värre i min bok

   Min kille kysste en annan när han var otroligt full på en fest – och berättade direkt. Jag blev såklart ledsen men det märktes tydligt att han var ångerfull så jag kunde förlåta honom ganska snabbt. Är väldigt glad att han berättade. Har mer tillit till honom nu då han varit så ärlig mot mig. Hade inte kunnat förlåta honom om han hemlighållit det för mig och jag fått reda på det från andra.

  Jag är imponerad av Bianca och det hon har lyckats åstadkomma under de senaste åren, mycket pga hennes driv och persona. Men jag kan inte undgå känslan av att livet är så orättvist. Och att de viktigaste förutsättningarna för att lyckas i livet är i många fall att man föds in i rätt familj och i rätt miljö. Likt Bianca.

  Har liknande drömmar som Bianca har och haft och, hatar att jag säger detta, men jag blir lite ledsen över att jag försöker och kämpar för att uppnå dem men startsträckan är flera mil längre för mig. Och för många andra också.

  Har ingen offerkofta och ja, jag vet att många har det betydligt mycket sämre. Men har känt en ledsamhet idag över att livet inte alltid blir som man vill. Samt misslyckad när man ser någon jämngammal göra det men själv önskar göra.

   Du kan trösta dig med att hon verkar må piss och har världens sämsta självkänsla. Jobba på din egen så har du vunnit över henne i något.

   Men tänk vad många som är jättefattiga. Inte har mat eller hem. Jämför dej inte med andra. Var Glad att du kämpar och för det du har.

   Jag tycker det här blir ett helt orimligt resonemang, och det skrämmer mig lite att jag läser det här och var på senare tid. Bianca är en på flera miljoner, så lyckligt lottad hon är.i sina förutsättningar. Influncers lever inte i närheten av normala liv. Det är tusen gånger mer lyx och flärd än vad de allra mest kända personerna levde i i Sverige bara för typ 30 år sedan.

   Det blir helt SKEVT när vi jämför oss med Bianca och co och kommer fram till att vi själva har sämre förutsättningar. Jag menar okej, du är inte född i kungafamiljen, men bara att du är född med ett svenskt pass gör ju att du har mycket bättre förutsättningar än en random person I världen.

   Om influencers lådsasvärd är vår nya måttstock, som de själva ofta dessutom bara bygger upp som en fasad, så är vi verkligen påväg utför.

   Jämför dig med folk överlag, med klasskompisar eller kollegor. Inte med inlfuncers.

  Du/ni som tipsade om Lindex bh Dahlia häromdagen, tack 😀 Köpte två stycken idag som fanimej satt perfekt.

   Jag var in på Lindex igår och shoppade BH, då satt det en skylt uppe om att flera av deras BHar byter namn, bla blir Diva Dahlia. Varför byta? Dom flesta kunder har ju sina favoriter och vet vad dom heter. Vad tjänar dom på att byta?

    Tror det var för att de fick kritik för de gamla namnen. Typ Rebel, Wow (den med mest push-up) och Tease (med lite push-up).

   VARSÅGOD! Alltså jag ÄLSKAR dom! Har en i varje färg typ haha 😍 Älskar även att det finns från neutral till färgad till spets! No more boobies som trillar över kanten heller, ÄLSKAR den höga kanten 😍

  Tycker Elsa Billgrens inlägg idag var vackert

  Går och väntar på besked om bröstcancer, är lite deppig då läkaren sa efter mammografin att det såg ut som jag hade det. 😔

   Jag håller tummarna för bästa möjliga besked för dig!!

   Kram till dig! ❤

   Jag röntgade mig för något år sedan och fick besked att dom såg något i bröstet (det var inte det jag röntgade egentligen utan bara tur att dom såg det) så blev skickade på mammografi. Dom kunde inte avgöra på mammografin så dom ville göra ultraljud direkt efter, inte säkra då heller så fick göra ett vävnadsprov också. Väldigt hemsk väntan när dom gjorde två undersökningar men inte kunde avgöra, förstår din oro💕

   Fick du veta hur lång tid det skulle ta tills du fick svar?

   Hoppas allt går bra❤

   ❤️❤️❤️
   Hur kan läkaren säga så?
   Känns ju väldigt oseriöst att uttala sig innan man vet 100%?

    Upplever tvärtom att seriösa läkare säger om de ser något , direkt.

     Jag tycker en seriös läkare säger ”vi ser något som vi behöver titta ytterligare på”…inte ”vi ser något vi tror är cancer”…

     Det ska dom inte göra. Hemskt att gå med onödig ångest och sen var allt bra.

    En vän till mig fick höra ”detta kan tyda på en sällsynt väldigt aggressiv bröstcancer” och blev skickad på mammografi. En läkare kom och klämde efteråt, dubbelkollade bilderna och sa ”här finns absolut ingen cancer. Du har en inflammation i bröstet bara.”… Jag tycker verkligen läkare borde lugna sig med c-ordet tills de har det svart på vitt framför sig.

     Men om det hade varit tvärtom då, att läkaren först hade sagt att det var en inflammation som sedan hade visat sig vara en aggressiv cancer. Hade det varit bättre?
     Tycker det är bra att läkaren är tydlig från början med potentiella diagnoser så man förstår varför man slussas runt på olika undersökningar.

      En läkare ska inte dra förhastade slutsatser. Hen bör säga ”det är viktigt att detta undersöks så vi vet vad det är” och efter mammografi eller biopsi ge besked. Kvinnor kan ha många problem med brösten, fettknölar, andra ofarliga knölar, inflammation, hormonell ömhet m.m. som inte har med cancer att göra så som sagt, varför hoppa till c-ordet på direkten? Onödigt att skrämmas.

       Klart läkaren inte ska dra förhastade slutsatser, men jag tycker inte heller läkaren ska undanhålla att det finns en risk att diagnosen är cancer.

  Emelie la upp bild på sin dotters förskoleplats. Färgen var lila på rutorna vilket betyder Stockholm. Så då ska de tillbaka till stockholm igen

   Hu?

    Stockholms förskoleplattform är lila.

     Vem är emelie och varför bryr vi oss om vat hennes barn ska gå i fsk?

      Emilia och Marcelo som flyttar med sin lilla dotter 3 gånger under hennes 8 månader

      Marcellos tjej

       Hon heter väl Emilia?

        Korrekt. Jag skrev fel 🙂

   Bra att veta.

   Ok? De får väl flytta vart de vill

    Ja? Skrev jag att de bröt mot ngn lag eller?

    Jag tycker det är intressant att de inom ett år flyttat från Stockholm till Sigtuna till Stockholm till Gävle och nu till Stockholm bara.

     Det är ju hon som inte vet vad hon vill, virrhöna.

      Det är väl inte så konstigt att de inte vet vad de vill, eller iaf att de försöker se vad som är rätt för dem. Emilia verkar ju ha hela sin familj och sina vänner i Gävle, sedan de bott i Gävle verkar det som att hon kommer ut och träffar folk osv, vilket hon aldrig gjorde i Stockholm. Och för Marcelo är det väl tvärt om, han har alla sina vänner och sin familj i Stockholm. Han har åkt till Stockholm varje helg nästan, från vad jag har sett, sedan de flyttade till Gävle. Det är svårt att börja om i en ny stad, speciellt när man inte flyttar för att studera eller dyl där man möter massor av nya människor hela tiden. Emilia verkade jätteensam i Stockholm och Marcelo verkar ensam i Gävle.

     Vad som är intressant är varför du engagerar dig i detta? Det är jävligt märkligt, tycker jag.

      Jag brinner för flyttar, det är min stora passion. Möter eller hör om ngn som delar mitt intresse och passion så vill jag vara en del av det

       Fast du skrev ju mest om dottern och förskola…. Inget om deras flytt.

      Varför då. Jag och många är intresserade vad som händer. Dom berättar ju om sitt liv och Marcelo är kändis.

       Kändis? Är det så dagens unga ser på kändisar? Åh jösses jag är gammal 😯

     Gud vad många inlägg om deras flytt i flera veckor nu (från massa olika personer i kommentarsfältet här). De verkar ju ha varit smart av dem att hålla det hemligt IAF eftersom det tydligen skapat ett helt oproportionerligt intresse för något ganska ospännande.

   Ja det är väl ingen hemlighet. Det är pga jobb

    Vems jobb? Han har ju jobb och hennes jobb är sociala medier?

     Varför bryr du dig? Man kan väl byta jobb?

    Hade de inte gjort slut???

   Så du vet färgen på alla förskolor i hela Sverige…?

    Olika KOMMUNER har olika färger. inte förskolorna i sig.

     Oj? Jag aldrig hört talas om…och har ingen aning om vad min kommun har för färg…har haft barn på olika förskolor i samma kommun och aldrig sett att de haft en gemensam färg…eller är det inte så i hela landet kanske?

    Räcker med att TS vet lila=Stockholm, behöver inte kunna alla kommuners färger utantill liksom…

     Kan väl finnas mängder av andra kommuner som också har lila? Finns väl inte så himla många färger att välja mellan 🙂

   Såna här kommentarer tycker jag är så fruktansvärt obehagliga. På riktigt läskiga.

  Hade ni några tecken på graviditet innan mensen upphörde? Vilka?

   Nej. Enda tecknet för mig var att mensen inte kom.

   Ja, jag var jättehungrig. Kände mig oklart konstig bara i hela kroppen, men jag ville verkligen konstant äta

   Nej, men fick positivt en dag när jag kände mig jättekonstig, typ sjuk och inte fått mens 2 dagar tidigare

   Med första hade jag ont i brösten, med andra kände jag efter för mycket och tog ett tidigare test så hann inte få någon symtom innan jag visste.

    Molande mensvärk (och mens som aldrig kom). visade sig vara plus på stickan 🙂

     Samma här. Molvärk cirka en vecka innan beräknad mens.

   Jag har haft mer graviditetssymptom under väldigt många av alla 36 månader jag försökte bli gravid, jämfört med de två gånger jag verkligen var gravid.

    samma här.. typ en liten rap så googlar man och ba ”gravid vecka 4 symtom rapar mycket” hahaha man blir helt galen

   Förstoppning och trötthet var mina första tecken.

    Motsatsen till förstoppning var mitt första tecken (det är ett så äckligt ord dock så jag vill inte skriva det).

     Diarré?

      Världens fulaste ord (Och därför är Desirée ett förskräckligt namn).

       Desideria då?

   Yr, svimfärdig, sjukt trött, aversion till alkohol, bredare höfter, smärta i bäckenet som sedan visade sig vara foglossning.

   Ja, mensvärk längre ner än jag normalt brukar ha, ont i brösten och en nidblödning.

   Mycket mindre PMS än i vanliga fall. Bölade inte till mitt vanliga gråtprogram. Då visste jag att det var något 😂

   Molande ”mensvärk”, ömhet i brösten upp mot armhålorna, supertrött och superhungrig.

   En oerhörd trötthet. Gick och la mig vid åtta.

    hahah känner igen det där.. somnade 17 och vaknade 19 TRODDE JAG och ba åh skönt med en två timmars nap men nej klockan var visst 07 och jag hade sovit 14 timmar i sträck 😂

   Nej. De månader jag kände alla möjliga symptom och var tvärsäker på att få ett plus kom mensen alltid tills sist. Men månaden den inte dök upp kände jag ingenting annorlunda alls.

   Jag kände typ en ägglossningskänsla två dagar innan bm så tog ett test dagen efter och det visade svagt positivt

   Nidblödning. Molande värk i nedre delen av buken. Kissade väldigt (!) ofta i förhållande till hur ofta jag annars brukar. Utebliven PMS.

   Jag hade massvis med symptom varje månad jag inte lyckades bli gravid. Den månaden vi blev gravida var jag så ledsen för var jag tvärsäker på att det inte lyckats den här gången heller för alla symtom var som bortblåsta. På bim hade jag liiite lätt mensvärk som kom och gick typ, den var inte ihållande som jag annars brukade ha. Plussade på bim+1.

   Nej, inga tecken innan mensen upphörde, var helt övertygad om att det inte tagit just den månaden.

   Japp. Så äcklad av all mat 😂 Men kopplade inte det förrän jag tog testet och det va positivt 😂

    Och extremt fin hy. Tog test en vecka efter efter missad mens och aldrig sett två starkare streck 😭 (häromdagen, så är väldigt nytt) 🥺

   Tyckte allt luktade mer och äckligare.

  Jag kom att tänka på flygplansdörrar häromdagen. Vad händer om någon galning försöker slita upp dörren under flygfärd? Är det möjligt? Det borde ju vara det…

    Tack! Jag tänkte inte på det 🙈 då vet jag att det inte går pga lufttrycket.

   Klart det inte ”borde” vara möjligt. Vore ju helt sinnessjukt om säkerheten skulle vara så låg.

   Åh, börjar tänka på Supernatural 😍

   Enligt en sak som händer där så är det två ton tryck så ingen människa kan öppna. Och den faktan stämmer säkert så vet inte varför jag skriver detta😅 alltså att man inte kan öppna stämmer, men just två ton vetefan.

   Det går faktiskt att öppna dörrarna om piloterna väljer att sakta in planet och det har till och med hänt att man gått ned i höjd och saktat in för att medvetet öppna dörrarna för att få ut rök ur kabinen.

   Herregud 🙈 Stay in school kids

  Bästa BUSet?

   St.Tropez Self Tan Express Mousse

   Du får färg efter en timma, medium efter två och full färg efter 3 h. Färgen blir djup och ser äkta ut. Guidefärgen är fin och tydlig. Jag har aldrig fått några linjer eller fläckar med den. Alla BUS stinker ju tyvärr och det är problemet med även denna, men det går ju inte att komma ifrån. Den doftar gott under tiden den appliceras i alla fall 😂

   Karamellfärg i mjölkpaketet.

    😄

    Det ska jag testa imorgon:)

   Ida Warg

    Min vän använder denna, har alltid linjer och orangea händer/fötter. ser inte äkta ut på kroppen heller

  Skönaste stödjande bh-n för ömma gravidbröst? Små bröst men växande.

   Jag gick till twilfit och fick hjälp att hitta skön och stödjande BH när jag var gravid. Jag berättade att jag är gravid och har väldigt ömma bröst.
   Jag fick jättebra hjälp 🙂

   Boob 24/7 amningsbh. Sååå himla sköna och användningsbara även efter graviditet o amning👍

  Hur slutar man känsloäta?

   När känsloäter du? Jag brukar tänka på att det är dåligt för tänderna att småäta hela tiden, jag är typ mer rädd om tänderna än övrig hälsa! 😅 På kvällarna har jag svårt att inte äta något extra framför teven, förr brukade jag handarbeta typ virka/brodera och då hann jag inte äta på samma sätt 😁
   MEN! ibland behöver man faktiskt känsloäta också ❤

   Ät mer de ordinarie tiderna (frukost lunch middag) så du inte är sugen sen.

    Har du någonsin upplevt fenomenet känsloäta? Att äta regelbundet hjälper 0% mot det skulle jag säga…

   Öva på att ta tag i jobbiga saker direkt och att inte alltid välja den bekväma vägen. Då blir du bättre på att klara av att vara i den ”jobbiga” känslan som kommer när du vill lindra med mat.

  Snällaste ni gjort mot någon och någon gjort mot er?

   Jag betalade 5 färdigrätter åt en gammal man på ICA en gång när hans kort inte hade pengar och han förklarat att det var tre dagar kvar till pensionen kom😊

    Det var 5 för 100kr men ändå – ganska snällt tycker jag🙈 eller så är jag bara en snålis😂

     Jättefint att betala och göra en sån ska, spelar ingen roll om det gäller 100 kr eller 1000 kr.
     Kan tänka mig att mannen blev väldigt glad och tacksam, så fint av dig! 🥰

     Nä det var snällt!

   snällaste jag gjort mot någon är att jag som tonåring käftade emot flera vuxna för att få ta hand om ett litet barn som blivit våldtagen. Dem brydde sig inte och flickan hade ingen. Detta var inte i Sverige, jag gjorde min praktik utomlands.

   Snällaste någon gjort för mig var när min dåvarande pojkvän for i flera timmar med buss för att överraska mig när jag tillfälligt bodde på annan ort och kände mig såå ensam.

   En kväll när regnet vräkte ner stod jag i fönstret och tittade ut. Då kom en tjej med två matkassar i papp och ledde sin cykel.
   När hon är utanför vår lägenhet går påsarna sönder och all mat trillar ut på gatan.
   Där står hon med en cykel i ena handen och har ingenstans att lägga maten.
   Jag sprang ut med två plastkassar till henne.
   Då kände jag mig snäll 🙂

    Åh ❤️👍🏻

   Brukar swisha pengar till en tjej jag följer på Instagram lite då och då.

    J**n*?

     J*

   senast idag på jobbet skulle jag duscha en tant men så sa hon att jag kom mitt i ”bytt är bytt” som hon ville se klart, så jag gick därifrån och tog en annan vårdtagare emellan så hon kunde se färdigt sitt program 😂 kanske inte det snällaste jag nånsin gjort men det var dagens snällaste!

    Det tycker jag var jättefint – min mormor bor på ett boende och hon tycker det är så jobbigt (men förståeligt såklart) att hon inte får styra sin tid…tex att hon måste duscha när hon inte känner för det osv. En liten sak kanske men ändå en stor sak när man hela livet kunnat bestämma själv och helt plötsligt kan man inte det längre…

    Så tanten blev säkerligen jätteglad😍

    Värt så mycket. Fler skulle vara som du 🙂

   Lånade ut 5000:- till en person jag aldrig träffat (vi började prata via nån dejtingapp) pga han verkligen behövde pengar för att betala sin hyra. Tänkte att jag hade råd att förlora dem i värsta fall. Jag fick tillbaka mina pengar en tid senare utan tjat eller likande.

   Det snällaste någon gjort för mig är nog allt min styvpappa gör för mig och mina barn. Blod är inte tjockare än vatten

  Har någon tips på hårvårdsprodukter som är snälla mot hårbotten och samtidigt vårdar håret?

  Har använt ACO dry scalp schampo och balsam som har räddat min hårbotten men skulle vilja ha något som vårdar själva håret bättre. Kanske nån mask?
  Har långt, tjockt, vågigt hår som är ofärgat om det spelar nån roll 🥰

   Örtshampo från Odylique, så snällt och fint mot håret <3 ..jag kan rek.märket överlag, finns på glimja 🙂

   Om du gillar banandoft vill jag tipsa om The body shops bananhårmask och balsam. Känns väldigt vårdande och doftar skumbanan 🙂 Gillar även Löwengrips hårmask, den luktar äppelpaj 🙂

   Använde också den från aco innan, nu har jag maria nila heal och den gör under för min torra hårbotten 🙂 använt 1,5år nu efter testamde av otaligt många märken

   Jag däremot skulle varna för Maria nila, min hårbotten blev värre och full med kliande eksem.

    Ja fast finns ju säkert de som har en annan erfarenhet av Maria Nila.
    Nu kommer jag inte ihåg vad ena schampot jag hade hette, men jag fick kliande hårbotten av det och massa ”fina” hudflagor som fastnade i håret pga det. Min kompis däremot, hon fick inte det minsta problem med det schampot när hon hade samma serie.

    Sen provade jag två serier från kerastase, det enda var att håret växte snabbare, fortfarande skeptisk till hur det gick till men det var såpass att folk såg det en månad efter klippning.
    Iaf. De hade i övrigt inte önskad effekt på mitt hår och funkade inte alls. Sen läste jag här i ös att många rekommenderade det, så hårvårdsprodukter är ju väldigt individuellt, Maria Nila kanske är räddningen för ts t.ex😊

  Någon som lider av ångest och lever med en partner som också gör de? Och där partnern är ”beroende” av er då hen inte har så stort umgänge. Hur funkar det för er? Jag själv tycker det är rätt jobbigt o ökar på min ångest.

   Jag har inte just den problematiken själv, men har levt med någon som var väldigt beroende av mig pga de orsaker du nämner. Det begränsar ens egen utveckling/tillfrisknande väldigt mycket… känner du att du förväntas vara ”den friska/fungerande” av er eller är du lika beroende av hen?

  Mina grannar har fest, tredje helgen i rad och detta är femte festen. Håller på från ca kl 17-00:00:30 typ varje gång.

  Nu är klockan inte ens 21, men när är det okej att säga till? Måste jag stå ut till kl 22?
  Har sagt till en gång när kl var 23, dom sänkte och lugnade sig men dagen efter var det fest igen och ännu högre, så känns inte som att dom bryr sig direkt.

  Ska man behöva säga till varje gång? Känner mig som världens tråkigaste och mest bittra människan, vill inte vara sån men detta är så jobbigt.
  Börjar bli galen.. Känner deras bas, alla skrik, hör vilka låtar dom spelar. Orkar inte en kväll till.. Vill bara ligga i soffan och kolla på film, gillar inte att ha för högt ljud men även om jag skulle ha det så går det inte ens att överrösta dom.

   Säg till nu. Man får inte störa hur mkt som helst även om klockan ”bara” är nio. Ring störningsjouren om de inte blir tysta. Helt orimligt med fest tre helger i rad.

    Hmm.. hittar inte ens ett nummer till störningsjouren 🤔
    Vill inte behöva säga till personligen igen, känner mig som världens hemskaste granne.

    En kväll framför en serie blev förstörd. Får sätta i öronproppar och hoppas på att kunna somna ist.. detta får mig att må så dåligt, men får väl glädjas åt att veckodagarna är rätt lugna iaf🙃

     Hamnar i modd hela tiden..

    Hmm.. hittar inte ens ett nummer till störningsjouren 🤔
    Vill inte behöva säga till personligen igen, känner mig som världens hemskaste granne.

    En kväll framför en serie blev förstörd. Får sätta i öronproppar och hoppas på att kunna somna istället. detta får mig att må så dåligt, men får väl glädjas åt att veckodagarna är rätt lugna iaf🙃

   Att du måste stå ut till 22 är en myt. Man får inte störa grannarna oavsett tid på dygnet. Ring störningsjouren varje gång de håller på. Till slut får de problem med hyresvärden.

    Störningsjouren för att grannen har fest kl 21 på en fredag..?

     Vi andra har fest utan att det stör. Det här är nån ängslig svennegrej att man ska tolerera hög musik annars är man tråkig?
     Jag har haft så många fester i mitt liv, att hålla nere volymen är inte ett problem!

      Tycker det är mer ängsligt att ringa störningsjour så fort minsta ljud hörs.

       Hennes beskrivning låter inte direkt som ”minsta lilla ljud”…

     Men en fredagkväll kl 21 ska man kunna ligga och titta på teve utan att höra grannen juuuuu

    Förutsatt att man bor i hyresrätt eller att ens brf har avtal med en störningsjour.

    Men… Vad hände med att prata med sina grannar?

     Hen har ju redan försökt det.

  Gravid med andra barnet, när kom er gravidkula? 🤰🏽 är i vecka 11 nu och alla byxor är påtok för tighta, framförallt eftersom jag också mår väldigt illa, men jag tror ingen skulle se att jag är gravid. Ser mer bara.. tjock ut?

   Var väldigt, väldigt svullen sådär i början, sen la det sig lite och jag såg rätt ”vanlig” ut ett tag innan den riktiga kulan.

   Första grav syntes det inte direkt förrän kanske v25. Andra grav omöjligt att dölja redan v14 typ.

   Så var ”bara tjock” ett tag, vad är farligt med det?

    Hon kanske inte vill?

     Dålig idé att bli gravid då….

      Det är ju skillnad på att ”se tjock ut” och att se gravid ut. Det får man väl ändå lov att känna, herregud

   Folk trodde att jag var 4 mån gravid när jag var 8 mån. Trodde att det skulle synas snabbare med andra men så var det inte. Sen sa det pang och jag såg höggravid ut i 3 veckor. Såg också lite tjock ut fram till mån 7 typ..eller mer ölmage och och svullen. Inte snyggt.

   Med första v22 och andra v8! 🙄

   Runt vecka 20 med båda barnen

  Gott upp så mycket i vikt. Jag känsloäter. Kan äta en hel chipspåse. Hade ett ex som såg ut som de där fitnesskillarna (gymbroes) och en gång sa han att han hade fobi för feta och jag hade gått upp jättemycket. Det där har satt jättesjuka och djupa spår i mig. Vill börja träna ordentligt men vågar inte hamna i gamla hjulspår. Vill också bli smärt och smidig så nu ska jag faktiskt ta och glömma det där. Att gå ned i vikt kommer inte vara lätt men det ska fan gå. Dock kommer jag inte träna kl 05 på morgonen, aldrig att jag kommer palla det.

   Gå i terapi. Eller sök hjälp på ätstörningscentrum. Träning är inte så viktigt om man vill gå ner i vikt. Det är kosten som är avgörande och det absolut viktigaste.

    Jo? Träning är viktig haha

     Inte för viktnedgång, för de flesta. Man bränner relativt få kalorier på att träna jämfört med hur snabbt och enkelt det är att äta för många kalorier.

     Ja det är bra men påverkar inte vikten så mycket. Det är kosten sommar den största delen.

   Äta en hel chipspåse är väl inget konstigt eller ovanligt?

    Nej verkligen inte, just den grejen kan du släppa. Tror de flesta kan fastna i en chipspåse för att det är så gott och sen vips är påsen slut.

   Tror inte chipspåsen är problemet utan aset till ditt ex. Inse att han var en idiot och uppskatta din chipspåse.

  Börjar nytt jobb på måndag, jobbat på mitt tidigare jobb i drygt ett år. Trivts superbra men fick bättre erbjudande som jag inte kunde tacka nej till. Är så nervös för nytt folk, nya rutiner och att man ska känna sig så dum som inte kan något 🙁 Någon som har bra tips på att minska ångesten?

   Tänk på att alla har varit nya på jobbet. Var glad och trevlig och observera vilka som är nyckelpersoner på arbetsplatsen.

  Äntligen!
  Tack Camilla – för att du visar oss väsentligheter! Som Selma & tjocka syrran!

   Förolämpa inte en kattpojke som är storebror.

   Syrran va??!

  Är så orolig. Fick djup ventrombos (blodpropp) i benet i februari och trots behandling så är blodproverna dåliga. I förra veckan skannades mina lungor och buk med kontrast och DT. I söndags ringde de från röntgen och sa att jag måste direkt till akuten då jag har en lungemboli (blodpropp i lungan). Efter många timmar där och behandling och ny medicin kunde jag åka hem. I tisdags kontaktades jag av min vårdcentral och de meddelade att det även syntes en förändring på levern vid gallgångarna och jag måste gå på MR för att se vad det är samt att jag måste ta blodprov för att se albumin-halten. Är det någon som haft förändring i levern/gallan? Jag har googlat och det enda jag hittar är tumör och att utsikterna är dåliga.

   Jag har haft förändringar i både gallgångarna och flera år senare i levern. Inget av det var farligt, men efter googling av framför allt levern var jag helt övertygad om att jag var dödssjuk. Även akutläkaren på sjukhuset antydde att det var riktigt illa. Mitt absolut bästa råd är att inte googla! Jag vet att det är svårt men jag har själv googlat på just lever och det finns absolut noll positivt att läsa på hela internet, men ändå är jag här 1,5 år senare med fina leverprover och är friskförklarad. Riktiga leverläkaren kunde vad han pratade om (till skillnad från akutläkaren) och hade uppenbarligen fått sin kunskap från någon annan källa än Google.

   Det låter som om du har haft, och har, en jobbig tid. Hoppas innerligt att du får den absolut bästa vården som finns och att du får positivt besked efter MR!

   Hoppas det går bra för dig! ❤️

   Jag var nyligen på röntgen. Men ångra jag gkck. Har ett bråck på diafragman 8 centimeter. Och cystor i lever och njure Men detta är vanligt. Men fan vad ont jag har ibland av bråcket. Har sån otur.

    Har också ett bråck, dock bara två centimeter. Har inte ont av det men innan jag sökte hjälp för det gick jag med halsbränna efter varje måltid i sju år! Har också cystor på levern som jag inte själv märkt av, upptäckte det av en slump i samband med DT.

  Gravid. Berätta allt om era graviditeter. Allt!

   På riktigt? Vad vill du egentligen höra och varför?

    Allt ni vill berätta. Är själv gravid och så kul att höra om andra.

     Är det? Varför? Varför bry sig om nån annans graviditet, så tråkigt.

      Om du inte har något att berätta själv så kan du låta bli att skriva och starta din egen tråd. Jag säger ju varför, jag ör själv gravid och tycker att det är kul att höra om andras graviditeter.

      Seså, vidare nu.

       Men oj vad sur! 😄 Seså på dig själv.. Klart man undrar när nån frågar sånt 😄

        Och varför skulle nån berätta såna privata saker för en främling på internet?

         Haha ja för folk är så privata med sina graviditeter här inne annars 😅😅😅😅

          Haha i och för sig.. Jättemärkligt. Undrar om ts förstår vad hon släpper lös? Massa klag! 😄 Men kul att höra om andras krämpor, visst! 👍🏻

   Jag fiser hela tiden och det luktar avskyvärt. Ska sitta i en bil med några kollegor i veckan och hoppas verkligen magen kan samarbeta för annars får jag sparken tror jag.

   Men snälla rara

   Gravid i v 38 med graviditetsdepresssion, hemorrojder, halsbränna, foglossning, karpaltunnelsyndrom, snarkningar, hårig mage, svårt att hålla tillbaka pruttarna, förlamande trötthet, sömnsvårigheter, en oförstående partner och mardrömmar. Längtar efter den lilla men ändå känner jag mig inte färdig med graviditeten.. <3

  Någon här som inte är gravid?

   Jag!

   Jag 🙋

   Alla är gravida här idag märker jag. Grattis alla!

   Kommer aldrig bli gravid.

   Ligger och blöder ut IVF försök 2 just nu så nej, inte gravid 💔

    ❤️

    ❤️

    ❤️ vet hur de känns.

    ❤️

   Förmodligen inte. Önskar att jag var dock!

    Då är vi två 🙁

     Tre…

   Jag! Som tur är. Vill aldrig bli. 😄👍🏻

    Inte jag heller!

     🎉

   Jag! Vill inte bli heller.

   Nej men önskar jag var 🙃

   Jag!
   Steriliserade mig efter senaste ongen, så värt.

  Varför är folk så otroligt dåliga på trafiksäkerhet. Antonija lägger upp en story på sitt gudbarn(?) i bilbarnstol, framåtvänd, internsele och de har dragit bort selen. Alla fel. Grattis.

  Amber vs Heard – sista dagen live just nu. Vad tycker vi?

   Är hon mot sig själv??

    Haha fort och fel. Vs Depp givetvis.

     🙂 Förstod det.

   Hon är helt bakom flötet. Hennes jag-tittar-mot-juryn-hela-tiden beteende driver mig till vansinne.

    Det förstår jag faktiskt inte varför folk retar sig på, det är de som ska lyssna på hennes vittnesmål och då är det inte konstigt alls att hon talar till dem också.

     Jo för det är inte tillåtet.

      Är det inte tillåtet att titta på juryn när hon svarar på frågor eller läser sitt vittnesmål?

       Hon ska se på den som pratar med henne vilket inte är juryn. Om du granskar deras kroppsspråk så ser du att de under många tillfällen vänder ryggen till. Hon söker sympati: enbart därför.

        Varför blir hon inte tillsagd isåfall? Enligt vad jag har läst är det ganska vanligt att vittnen instrueras till att se på juryn men tydligen inte då.

         Hon blev tillsagd varpå hon svarade: jag svarade enbart på det du sade och då sade advokaten: Jag frågade dig ingenting över huvud taget.

          Du menar när Depps advokat sa åt henne att inte ”make arguments to the jury”? Det var ju just för att hon börjat prata till dem utan att vänta på en fråga, inte att hon tittade på dem.

           Okej Amber försvarare.

           Precis detta är problemet: Ni hatar Amber så mycket att ni inte ens klarar av att se det objektivt. Håll er till fakta åtminstone, blir sån dagisnivå…

    gud det finns en video med där johnny ger sitt testimony eller vad man säger och amber sitter och fejksnyftar och tittar mot juryn då och då och verkligen typ ”kollar ni? kolla vad ledsen jag är”

   Mest tragiskt att det har blivit en så stor grej och att folk behandlar det som underhållning.

   Måste erkänna att jag tidigare skrivit nån kommentar om att han absolut är skyldig till anklagelserna, men har tittat på rättegången de senaste dagarna och det är helt enkelt inte rimligt att alla vittnen ljuger utom amber.. tycker hela situationen är så hemsk, så trakasserad och hånad som hon blir är tyvärr det vanliga när kvinnor berättar, och eftersom det verkar som att hon har hittat på eller åtminstone överdrivit mycket så ger det folk ännu en orsak att säga att kvinnor ljuger och falskanmäler män.

    Klart hon blir hånad när hon ljuger.

     Nu finns det mycket som tyder på det jo. Men sådär blir ju kvinnor behandlade hela tiden oavsett om de talar sanning eller inte. Därför tycker jag inte att man ska göra tiktoks där man hånar någon som berättar om sexuella övergrepp oavsett om man tror på personen eller inte.

      Det är lite för mycket konsensus för att det ska kännas bra. Hon har naturligtvis betett sig illa, men man är två i ett äktenskap och om han hade det så jobbigt borde han ha stuckit tidigare. De har inte ens barn ihop.

       ”Om han hade det så jobbigt borde han ha stuckit tidigare.” Säger du det till kvinnor som lever i relationer där de blir förtrycka och förnedrade också?

        Nej det gör jag faktiskt inte. Men en rik och berömd man som är äldre än sin fru borde ha verktygen för att reagera.

         Varför borde han det?

          Pengar, kontakter, livserfarenhet

          Maktposition pga kön, ålder och status.

         Är du medveten om att ålder, pengar och berömmelse inte automatiskt ger dig självförtroende eller styrkan att lämna ett destruktivt förhållande? Du har en väldigt oskön attityd och säger indirekt att det är hans fel.

          Men kom igen. Vi pratar om Johnny Depp. Ser du hur han har rättegången som runt sitt lillfinger?

           Det är inte det jag fokusera på. Tycker det är en oskön kommentar att fälla oavsett kön helt enkelt 🙂

       Säger du likadant när en kvinna blir misshandlad och nertryckt i ett förhållande?

    Jag tror mer på han. Men oj vad han verkar ha hållit på med droger. Gillar han verkligen som skådis. Dom var tuffa mot henne idag. Jag tycker allt är så sorgligt.

     Honom.

   Efter att ha följt hela rättegången nu de senaste 6 veckorna, via Law&Crime och LegalBytes livestreams på YT, så är jag helt övertygad om att JD är oskyldig till detta, och att AH är en gravt mentalt instabil individ som planerade detta allt från första början. Hon har seriöst inga bevis på domestic violence – INGA. Inga av hennes ”vänner” (som dessutom inte har någon kontakt med henne längre) hade sin vittnesbörd över videolänk, inspelat. Ingen var där live förutom hennes syster (som också blivit utsatt för misshandel från henne i åratal) samt expertvittnen som får betalt. Det säger ganska mycket.

   När hans advokater Camille och Ben höll sina closing statements med brutna röster idag sitter Amber och seriöst hånflinar mot kameran. Vad fan är fel på henne?

   Hon och hennes syster borde åka dit för mened suttit och ljugit i sin vittnesbörd. Men tyvärr är det inte så enkelt enligt Virginias lagar. Nåväl, oavsett hur det här slutar så har Johnny Depp vunnit över allmänheten på sin sida.

    Pissdåligt skrivet märket jag nu, gick alldeles för fort med fingrarna lol

    Jag är övertygad om att Amber är instabil och att Depp är en gammal missbrukare som det slagit slint för ibland. Klart hans köpta personal försvarar honom.

    Tycker båda är fruktansvärda tbh men tycker mest synd om Amber som blivit till sådant fruktansvärt åtlöje.

     Men alla som har varit där och vittnat för JD har ju inte fått betalt? Tror du t ex Kate Moss eller snubben från TMZ fick pröjs eller?

      Nej, men hur mycket säger det egentligen att han inte slog sin tjej för 25 år sen? Han har ju pundat non stop sen dess.

       Knarkat och druckit – ja visst? Men var är bevisen för domestic violence? (Och btw, tror du att HON var nykterist då eller haha? Under deras tid tillsammans så tog de båda hejjjjvilt, det är ganska viktigt att ta med i beräkningen)

        Det är väl just bevisen som domstolen ska gå igenom nu. Hon har såklart inte varit nykterist nej.

        Menar bara att vad hans ex från 90-talet har att säga kanske inte är så avgörande med tanke på tiden som förflutit.

         De har även pratat med Vanessa vilken han var gift med i över tjugo år.

          Nä de var ihop i 14 år. Aldrig gifta.

       Men Kate Moss var väl endast kallad som vittne eftersom Amber tog upp henne. Amber sade ju att Depp knuffat Kate nedför en trappa. Kates vittnesmål var ju typ fem minuter långt och var väl endast för att bevisa att Ambör ljög

        Ja. Amber ljög om Kate Moss-incidenten. Därför Kate Moss lämnade en redogörelse under ed. Amber Heard är därmed en bevisad lögnare.

         Alltså hon berättade vad hon hade hört… Det har ju gått rykten tidigare om det där med trappan.

          Jaså? Vart har du hört det ryktet?

     Amber verkar ha någon störning (det är inte normalt att b*jsa i sin partners säng oavsett om det är som hämnd eller ”skämt”) och är säker på att hon ljuger.

     Jag tycker dock inte om att se hur hon har blivit något slags internationellt skämt och att hela världen hånar henne, oavsett. Vi har sett vad sådant här kan driva folk till om det vill sig riktigt illa. Förhoppningsvis har hon pengar undanstoppade och kan dra sig tillbaka för efter det här är hon paria i Hollywood.

      Det är fortfarande ovisst om det var hon eller deras hund. Men Depp-sidan vill ju förstora upp allt som är helt crazy eftersom de antagligen inte kommer vinna. Då vinner han åtminstone sin heder.

       En liten yorkshire terrier gör inte ifrån sig så stora 💩

    Har följt det precis som du och håller med, hon är väldigt psykiskt sjuk dom också är konstaterat! Bevis mot henne finns i massor och lögner. Vidrigt med bajsat i hans säng, fimpat på honom anklagat för sexuella övergrepp men inte ett ända bevis?! Hoppas verkligen han får upprättelsen han så väl förtjänar efter 6 år i helvete

   Något gott är att folk lär sig mer hur rättsprocesser går till. Så många objections av ”hearsay” och ”leading the witness” och så vidare. Typ:

   Försvarare: ”Did you see the clothes in the bathtub?”
   Åklagare: ”Objection leading the witness!”

   Försvarare: ”What did you see – if anything – in the bathtub?”
   Vittne: ”There were clothes in the bathtub”

   Och så håller det på. Först berättar försvararen vad de vill höra, och sedan frågar försvararen igen.

    Amerikanska rättsprocesser är ju helt ointressanta i Europa.

    Varför är det bra att folk lär sig hur amerikanska rättsprocesser går till? Det verkar mest förvirra svenskar som inte förstår att det inte går till så i svenska domstolar.

    Ja det är intressant att se hur den amerikanska rättsprocessen går till ja. Men som flera har sagt så har det ju inget med den svenska att göra.. Reglerna för vad som får ledas i bevis är helt annorlunda (och hårdare) i och med att en jury med lekmän bestämmer, vilket är anledningen till att det är så många objections ibland. (Ja, jag har nördat ner mig rejält i det här de senaste veckorna ska erkännas! Haha)

  Nån som gillar Kent? Lyssnat på Jocke Bergs nya låtar nu, Barn av vår tid var väldigt fin.

   Har inte hört alla låtar än men de jag hört hittills var väldigt fina. Vågade inte ha för höga förhoppningar men det här var precis det jag önskade.

   Har lyssnat på halva albumet och tycker mycket om det! Gillade framförallt Ingenmansland tror jag den hette.

   Älskar Kent över alla andra. Inte hunnit lyssna än men hoppas albumet är bra.

   1.20 in i Begravningsbål, så fint! Jag har inte älskat Kent alltid (jo jag älskade Om du var här förstås, gick i sjuan vaa vänta 1997 står det på Spotify, det stämmer väl inte?) men nu när detta album släppts känner jag bara <3 <3 <3 till honom. Väldigt fina låtar.

   Även Jonathan Johansson skiva från i år är så fin, tips om ni inte hört! Jag var på Dansens hus tidigare i våras där han hade tonsatt Boyes dikter och sjöng dem på scenen till dans och akrobatik. Låtarna var helt fantastiska och sen när hans skiva kom kändes det som om om han inspirerats av sin egen musik från föreställningen för låtarna lät ungefär exakt precis lika härliga och speciella/fina.

  Hänger här inne dagligen och har aldrig kommenterat men kände att det var dags! Vill bara tacka alla som kommenterar, har alltid kul när jag läser 💯 det va det, tack för mig!

  Fler här som går på VLCD? Jag kör pulver och har gått ner 5 kilo på 2 veckor. Nu har det stannat av lite, gått ner 2 hekto om dagen nu i 4 dagar. Lite frustrerande. Finns det något man kan göra för att kicka igång allt igen? Har 25 kilo att gå ner så det borde gå lite fortare nu i början tycker jag…
  Gick på pulverdiet för 10 år sedan (har diabetes och fel på sköldkörteln så att äta mindre och träna funkar inte för mig) och gick då ner 30 kilo på 4 månader. Mådde asbra och höll sedan vikten (+- 2 kilo) fram till förra året när jag blev gravid så jag tror på metoden 🤘

   Vad är vlcd?

    Om du inte vet vad det är så är du nog inte en av de erfarenheter som ts söker…

   De första 1-2 veckorna när du drag ner på cal, i synnerhet om du gör VLCD (eller keto/LCHF för den delen) så går du ner mycket mer än du kan räkna med att göra i längden. För du tappar en massa vattenvikt. 2 hekto om dagen är inte lite, det är 1.4 kg/vecka, vilket motsvarara ett underskott på ca. 1540 cal/dag. Vet inte hur lång du är och hur mycket du väger, men det utan träning är det osannolikt att du kommer kunna gå ner snabbare än så. Det är en väldigt bra takt. Kom ihåg att det kommer sakta ner ju mer du går ner, så du inte blir besviken.

  Hej kompisar!
  Jag söker seriöst, har stort djurintresse, älskar hundar (har hund) och gillar gaming. Någon som är duktig på att skriva en Tinderprofil åt mig med det här? 😂

   Skriv så typ? Det värsta som finns är ju putslustiga presentationer, brr…

    Nej fy fan haha pinsamt!

    Jag håller helt med dig. Var bara dig själv och försök inte så himla mycket i presentationen. Blir bara lätt desperat.

  Bianca i efter fem… hur ser hon ut!? Ser helt svettig ut. Men är tydligen ”glow”. Kunde inte ta henne på allvar då jag i princip såg mig själv i hennes glansiga panna

   Hela glow-trenden är lite överdriven i Sverige. Utomlands är folk inte lika glansiga, det har gått överstyr här.

   Vad tråkigt att du inte kan se förbi sminket på en kvinna, måste vara jobbigt att vara så trångsynt.

    Skulle väl vara lika glansigt på en man, eller hur menar du nu?

    Om jag ser förbi sminket finns där bara tomhet.

  Men varför är det så många som trycker ihop en lång text i story i minibokstäver? Ska man behöva göra screenshot och zooma bildjäveln själv för att se??

   Undrar också det!! Och ofta vit text mor ljus bakgrund, ser fan ingenting. Det får vara då, orkar inte försöka läsa.

  Är ingen barnmorska eller expert MEN, hur är de möjligt att GABJOSS mår som hon mår? Jobbar som barn ssk i primärvården så kommer i kontakt med många nyblivna mammor både jobb o privat. Aldrig hört talas om grava symtom och besvär och foglossning i gravid vecka 10? Har någon erfarenhet av liknande karaktär?? Frågar för blir rädd själv för att bli gravid när man läser om hennes upplevelse… Skrev hon såhär om graviditeterna med tidigare barn? Överdrift?

   Det är ju klart man kan få foglossning tidigt speciellt när man redan vart gravid innan. Sen undrat jag hur mycket som är överdrivet. Hon har klagat på illamåendet och det låter som att det är fruktansvärt extremt. Hennes illamående låter tusen gånger värre än den jag själv hade. Jag hade själv hyperemesis (allvarlig gravid illamående). Lergigan som hon nu fått utskrivet är super klent mot illamående. Så tror inte vården uppfattar det man som läsare uppfattar. För de med allvarlig gravid illamående funkar ingen medicin och man blir inlagd några gånger per graviditet om det är illa, blev inlagd 2-3gr per graviditet. Låg själv i ett mörkt rum 23 timmar per dygn pga illamåendet. Vissa väljer tillslut att göra abort för att de inte klarar av. Men fortfarande så LÅTER hennes som den värsta illamåendet någon människa skådat.

   Nu talar jag bara för mig själv, läser inte hennes blogg, men mina två sista graviditeter spydde jag dagligen. Började omkring v 7-8 och fram till förlossningen, så självklart kan man må piss tidigt. Jag tyckte själv att det blev värre för varje graviditet dessutom (har tre barn), vilket kanske inte är så konstigt.

   Jag mådde SKIT från vecka 8-17 typ. Inte foglossning, mer än stel i ländryggen, men illamående från h-vetet. Det var som att vara magsjuk, åksjuk och ha influensa på en och samma gång. Så fort jag var uppe och gick så blev jag kallsvettig och benen bar mig knappt.
   Hade i princip likadant båda mina graviditeter. Så visst kan hon må sådär. Jag kunde absolut inte ut och äta på restaurang eller bo på hotell så det kan inte vara SÅ illa för henne.

   Men oroa dig inte, tror det är ganska ovanligt att må SÅ dåligt!

   Jag fick foglossning med andra barnet i vecka 10. Hemskt.

   Tror hon är trött på att blogga och tar i lite då ang hur hon mår.

   Ja, man kan få foglossning redan från början. Du kan ju läsa på 1177, står att det utlöses av ett hormon (och egentligen är bäckensmärta, inte foglossning). En del får foglossning så de får sitta i rullstol.

   Dock ska hon väl få sitt tredje barn och jag tror foglossning ofta blir värre för varje graviditet?

   Och man man kan ju såklart må hur illa som helst, en del blir ju inlagda pga illamående.

   Sen om Gabjoss överdriver eller inte går såklart inte att veta, men visst finns det folk som mår sämst hela graviditeten. Det finns också dem som mår toppen.

  Beställde klänning för första gången från Adoore . Jag är 160, och inte speciellt kurvig. Jag har alltid haft 34-36. Alltid. Beställde en 34, och jag fick påriktigt bara upp plagget till KNÄNA hahaha. För MIG var detta en helt ny upplevelse. Skiter fullständigt i storlekar, men de frustrerande var att man går efter storlek för att veta vad som passar en. Sen blev jag lite äcklad över hur storleks-marginalen utesluter folk .

   Jag har motsatt fråga om HM. Va f-n har hänt? Mina gamla HM-kläder som jag fortfarande använder är 38-40. Nu köpte jag online utan att prova och kläderna är för stora. Jag har inte gått ner i vikt. Gör de glädjestorlekar för att sälja mer eller vad är det frågan om? Nu måste jag skicka tillbaka en kofta som är enorm och en pyjamas vars urringning går ner till naveln typ. Storlek 38 som jag alltid brukar ha hos dem.

    Tror inte det är det utan att allt är oversize… Har köpt flera plagg på andra kedjor i S och M eller 44 fast jag egentligen har XL och 46-48.

     För att jag inte vill att de hänger..

     Det blir jag bara glad av. ”Åh xs passar mig!!!”

      Haha jo iofs 😄 Men man vet ändå att det är fejk..

    Är nog modellen på plagget. Tycker hm har små kläder numera eller så är de jättelånga och bylsiga även om det är tunna blusar . Tilläggas att jag har sett likadan ut i många år så inte min kropp som har ändrats

    Haha va lustigt att du tog upp det. Har jobbat på H&M, och storlekarna har faktiskt gjorts större enligt några bekanta som arbetat med produktion.

     Haha men vafan, jag som tycker storlekarna har blivit mindre! Är väl jag som blivit större då.

      Tycker också de blivit mindre.
      Eller en del har det, andra är sjukt oklara. 3 par byxor i samma storlek: ett par för stora, ett par perfekta, ett par alldeles för små. Rimligt!!!

      Haha , men sen är faktiskt stor skillnad beroende på vilken modell och koncept plagget är ifrån ( när det gäller h&m 🙂

       Ja men köpte t.ex två par linnebyxor, samma modell olika färg. Samma storlek men ena paret passar inte alls.

     Nej det stämmer inte.

      Fast det har de. Har storleker från 20+ år tillbaka och de är mindre än idag. Det kallas ofta för ”vanity sizing”.

   Om du beställer online, i synnerhet om du beställer från ett nytt märke, kolla alltid just DERAS storleksguide. Det varier rätt singifikant från märke till märke. Men går man efter de mått som står i storleksguidar så brukar det oftast gå bra.

  Tittade på bilderna från Cafés fest bäst klädda man och kände typ inte igen en enda person?! Jag är 82:a själv så börjar ju bli lite äldre än många… jag kände typ bara igen 70-talisterna.. dvs de gamla rävar Daniel Lindström och Lina Thomsgård t ex som var kända för länge sen också (och de var inte ens på porträttbilderna utan bara på mingelbilder). Ni andra yngre här, vet ni vilka alla de på bilderna är?

  En annan sak, jag tittade på en vlogg med
  Bianca härom dagen och hon gör ju ingenting eller? 🙁 Det är bara gå omkring i samma lilla radie, ha möten och ”möten” och städa, handla osv. Jag tänkte, tänk om hon bara skulle ta och plugga till SSK och göra något rejält vettigt i livet, sen fick jag idag höra om talkshowen här på bb. Eller om hon skulle åka ut till Artepelag och gå på en konstutställning eller gå på Morbror Janne på Stadsteatern, se en verkligt bra pjäs. OKkkk självklart får alla leva sina liv och det där är ju hennes men ändå, hon verkar inte må bra och en del kanske beror på att livet består så mycket av att hylla smink?

  Dessutom, alla kända tjejer med botox?? Eller fillers eller vad det är. Jag går in på instagram ca en gång i veckan och varje gång bara shiiit hon också. Sorgligt.

  Vad önskar jag? Mer galenskap i livet. Intensiva upplevelser och sann glädje. Tycker det var så sorgligt med författaren Johanna Ekström. Och kvinnan och barnet i Mälarhöjden. Och all annan död och förstörelse 🙁 Ta hand om er.

   Vad gjorde hon Lina förr? Har bara hört henne podda, hade aldrig hört hennes namn innan. (Är född 1992)

    Hej! Nä hon var inte så jättekänd men hade en rolig och välbesökt klubb med två kompisar på Spy bar runt 2003 där vi oft hänge 🙂 och så jobbade hon med Robyn. Sen blev hon ju stor med rättviseakademin och kvinnohistoriska, apropå vettiga och rejäla saker i livet!

  Någon som vet?

  Bianca har alltid ett halsband på sig med ett litet B som berlock. Någon som vet var det kommer ifrån? 🙏

   Testa med att kolla hennes och Lovisas märke. Dom hade med bokstäver såg jag.

    Nej hon har väl haft det i många år? Hon berättar om det i nån video men kommer inte ihåg märket.

    Hon har ju dock såna halsband i sin kollektion. Tycker det är snyggt med bokstavshalsband och det är bra pris, funderar på om jag ska låta halsbandet ta min bianca-ingrosso-relaterade-varumärke-oskuld.🤔

     Finns finare på Safira och Pearls of Freja

      Nej tyckte de var fula på båda sidorna.

       Tur man tycker olika då för tycker Biancas är rätt fula 😉

        Japp smaken är som baken.

  Du som har tjatat om aisha eller vad hon heter, hon är tillbaka på ig nu

  Har inte friendforce blivit rätt tråkig på insta? Är Daddy issues ens bra längre?

  Jag ska på bröllop snart och är på jakt efter klänningar. Jag har en liten bebis hemma och kommer inte i några av mina gamla klänningar. Jag helammar dessutom.

  Så tips på klänning som gärna är omlottskuren eller med djup ringning alt rak ringning med ”krinklor” över bysten och axelband som är enkla att lossa, något som går ner till knäna ca och helst i bomull eller likande där ev mjölkfläckar inte lyser. Behöver en rejäl BH så allt med var rygg eller halterneck går bort. Det kommer att vara ett enkelt utomhusbröllop och dresscode är därefter.

  Hjälp mig! Gillar inte att köpa nya finkläder egentligen men har verkligen kris. Tror inte brudparet godtar mjukisbyxor och amningslinne som lämplig klädsel 🤪

   Other stories brukar ha fina omlottklänningar

   Köp en kjol och blus annars?

   Skjortklänning är bra när man ammar också. Eftersom det är enkelt bröllop och du överväger en bomullsklänning så borde det funka

    Har funderat på det men är tyvärr ingen kjol-person. Skjortklänning var ett bra tips! Det hade jag missat. Tror det går bra. Vi kommer vara ute hela tiden och dom var måna om att ha en ”nedklädd”tillställning. Typ fest-med-vänner-finklädd om ni förstår.

    Och tack för tipset om &otherstories, där ska jag kolla 🙂

   Den här hade jag på ett bröllop förra helgen, lätt att klä upp med en fin väska och snygga skor. Plus att den går att använda även vid andra tillfällen som inte är bröllop ☺️

   https://www.vila.com/sv-se/–3-4-armad-midi-omlottklanning-14076788_JellyBean_952591.html

   Köpte fina sommarklänningar på Monki förra året, både omlott och skjortklänningar

   Kolla in https://se.byic.com
   Tycker dem har fantastiska klänningar, finns på Instagram med.

   Bubbleroom har massa fina klänningar! Finns en hel kategori med omlottklänningar också 🤩

  Någon som minns vilket öppet spår det var där det var en super bra tråd om tips vid magsjuka? Mina barn har livets första magsjuka och jag kan verkligen inte hitta vilket inlägg det var?

   Från den 4:e maj (tog screen shot av tipsen)

  Matplatsen klagar på massa reklam på instagram så klickar jag vidare på hennes instastory så blev det en annonslänk direkt 😄😂

  Forni och Herbertsson har släppt in varandra i värmen igen 🎉🎉

   Vad menas?

   Varför har inte Linn uppdaterat sin insta sen 2021? Eller har hon ett annat konto?

  Mina bonusbarn har precis flyttat till oss på heltid eftersom deras mamma mår psykiskt dåligt och de har det bättre här. Jag älskar mina bonusbarn och tycker självklart att dom ska bo med oss, men jag märker redan nu att relationen med sambon har blivit sämre. Tidigare bodde de varannan vecka hos oss och veckorna när vi var själva var han betydligt mer kärleksfull. Jag saknar det och bävar inför sommaren när vi ska ha dom nästan hela semestern och vi inte kommer hitta på någonting själva. Men jag känner mig så dum och egoistisk när jag känner så.
  Dessutom längtar jag otroligt mycket efter ett eget barn. Sambon är inte så sugen men har väl sagt att han kan ”gå med på det” för min skull. Men nu vill han vänta, gud vet hur länge, eftersom hans barn kräver så mycket. Känner mig orolig över att han faktiskt aldrig kommer vilja ha barn med mig. I så fall kommer jag inte kunna stanna kvar.
  Åh har så mycket ångest…någon som har något bra råd? Hur ska jag tänka?

   Ja det är faktiskt ganska dumt och egoistiskt att känna så och jag hoppas verkligen inte att du visar minsta tecken inför barnen att du känner så.

   Är så trött på bonusföräldrar som klagar på barnen och saker kring dem. Dejta en barnfri kille om du inte orkar ha hans barn där. Det är deras hem och liv som du har kommit in i. Inte tvärtom.

    Man kan ju inte rå för hur man känner, tycker du är lite väl hård mot ts.

     Sanningen är hård ibland.

     Jag tycker att ts är lite väl hård mot barnen.

      Men hon visar ju inget mot dem och vill att de ska bo där. Hur är hon hård? Jag förstår henne helt, klart det är jobbigt att inte ha nån egentid med sin partner. Skulle aldrig kunna bli ihop med nån med barn på heltid…

    Såklart barnen ska komma i första hand. Kanske något som även separerade föräldrar borde tänka på när de träffar en ny partner. Det att risken är ganska stor att den personen kommer vilja ha barn. Så vill man inte ha fler barn träffa någon som redan har barn eller förbli singel!

   Hade nog känt likadant som du gör. Dock vill man ju kanske inte skaffa barn med någon som inte tar fullt ansvar över barnen han redan har, så det känns som ett dilemma. Kan ni inte skaffa barnvakt korta stunder i sommar? Det gör ju även biologiska föräldrar menar jag.

   Gällande situationen med bonusbarnen har jag inga råd. Sådana svårigheter är en av alla anledningar jag personligen hade valt att hålla mig ifrån någon som redan har barn tror jag, i synnerhet om jag också ville ha barn, men även annars. Eller förbli särbo utan gemensamma barn tills hans barn är ute.

   Men gällande andra delen, hade nog inte velat ha barn alls med någon som inte är så sugen men säger att han an ”gå med på det” för min skull. Är det verkligen så du vill att pappan till ditt barn ska se på ert barn, ert föräldraskap? Hur delaktig förälder tror du han kommer vara med den inställningen? Kommer du någon gång få höra ”men det var ju du som ville ha barn” om han inte vill göra någon grej eller inte ta ansvar för någon grej eller om du beklagar dig under gravditet eller som förälder?

   Så blir det med barn, man kommer i andra hand och förhållandet blir sämre. Känner med dig men har inget råd tyvärr..

   Med ett gemensamt barn kommer ju situationen bli så som du beskriver nu. Mindre tid till varandra, barnen i fokus/första hand. Om du redan nu tycker att det tär på ert förhållande med hans barn, varför då skaffa ett gemensamt? Hans barn måste få komma i första hand. Alltid. Och även om ni skaffar ett barn tillsammans så kommer ju inte det att förändras. Ni kommer inte komma närmare varandra för att ett till barn kommer in i ett liv. Första åren med småbarn är tuffa.

   Jag får inte riktigt ihop situationen: om du inte trivs med er relation när bonusbarnen ”stör”, varför tror du att det kommer vara annorlunda när ni har en gemensam bebis? Det här är väl snarare en försmak på ett eget familjeliv, förutom att de första åren med bebis har man ännu mindre tid för relationen.

   Ang. Bonusbarn tänker jag att ni hittat en dynamik i ert förhållande som ni kanske behöver göra om lite nu när ni har barn på heltid. Att fokusera varannan vecka på relationen fungerar inte längre, ni måste hitta sätt i vardagen.

   Sen tycker jag verkligen inte du ska skaffa barn med den här mannen om ni inte landar i en bra familjedynamik med bonusbarnen. Den här perioden blir väl ett bra test. Om du inte trivs med det (efter att ha gett det lite tid) – gå vidare i livet. Hitta en kille utan barn. Alla är inte gjorda för bonuslivet och det är helt okej, så länge man tar ansvar för det (dvs absolut inte skaffar barn med någon när man inte trivs med deras barn sen tidigare).

   Att ha barnen på heltid är ju egentligen inte så konstigt, han måste kunna vara heltidsföräder utan att det blir ett problem.

   Och du är inte ego för hur du känner. Det viktiga är hur man agerar.

   Hej!
   Är själv i en bonusfamilj och det är helt ok att känna en sorg över att man inte får hitta på saker själva. Det ska inte förväxlas med att man ogillar barnen, det handlar om ens egna förväntningar och planering som inte gick att genomföra. En rutin förändras och många mår jättedåligt av det. Samma här, har inte med barnen och göra

   Först och främst behöver ni nog bara landa i det. Nu vet jag inte hur involverad du är eller hur länge er relation har varit. Men det kan vara att din sambo känner att han måste ge 100% nu när mamman inte är närvarande. Min sambo överkompenserade allting i början när vi träffades för han var nyskild. Det är det ständigt dåliga samvetet som spökar och det kommer kanske aldrig lägga sig men man får kompromissa med tiden.

   Kommunikationen kommer bli superviktig, annars funkar det inte. Pratar du med din sambo om dina känslor? Jag tog det svåra steget att förklara för min sambo att jag kände mig ensam när vi flyttade ihop. När han hade sin son så titta han knappt på mig. Visade sig att han drog sig undan med sin son för han trodde jag ville ha mycket egentid (alltid bott själv). Rak och ärlig kommunikation kan lösa mycket missförstånd.

   Semester utan barn kan ni fortfarande ha. Barn som bor med båda sina biologiska föräldrar blir också bortlämnade. Har din sambo föräldrar som kan passa? Kan morföräldrarna till mamman passa? Utnyttja ert kontaktnät. Barnen lider inte av att vara med sina släktingar om dom har en relation till dom.

   Vet inte hur gamla ni är heller eller hur långt ni var i planerandet av barn. Du ska inte behöva pausa något du gärna vill men sätt upp en plan med din sambo. Är det heltid fram till hösten eller pratar vi år? Ni kommer komma in i rollen som heltidsföräldrar men ni behöver bara landa i det lite. Men att skaffa bebis mitt i oroligheterna är kanske påfrestande för er båda just nu.

    Såå bra och klokt svar!

  Jag är 20 år. Senaste månaderna har jag haft detta problem, elr vad jag ska kalla det.

  Saker jag älskade förrut, är inte kul längre.
  Ex kunde vara ute o festa t 05, och verkligen ha SÅ jävla roligt. Nu när ja är ute kan jag ofta längta hem…
  Hitta på saker är inte lika roligt, känner mig likgiltig inför mycket. Kan vara med kompis ex o ha trevligt, men hade lika gärna kunnat vara hemma . Känner inte samma livslust(?) som jag tidigare känt. Gå på fest där jag inte kände någon var bara roligt, nu gör det mig nervös och obekväm osv.
  Värt att tilläggas: haft en vidrig höst/vinter på jobbet( jag kommer byta jobb till hösten.) Under den tuffa perioden på jobbet började denna förändring/känsla/likgiltighet. Det är lugnare nu på jobbet om man jämför med då.

  Har någon vart med om samma grej, hur kommer man ur det? Blir galen av att inte vara samma person jag varit tidigare.

   Kan det vara tecken på depression? Jag tycker du kan besöka en vårdcentral och berätta det du skrev här så kanske du kan få lite tips av en psykolog eller liknande.

  Varför är jag satt på modd sedan flera månader ?? Har inte gjort något otrevligt?

   Det var jag också. Nu kommer jag fram helt plötsligt! Har inte heller gjort något🤷‍♀️

  Tycker det var sjukt okänsligt av Gabriella JP att gå ut med sin graviditet så kort efter henne ex lilla pojke dog

  Är jag i mod test test x)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.