Heard/Depprättegången är över

Jag har inte följt med alls, utan har bara läst det som skrivits.
Därför har jag ingen som helst uppfattning om vem jag tycker är mest trovärdig.
Det har däremot min namne – Camilla Läckberg – som helt och fullt ställt sig på Johnny Depps sida.

Pga mängden bevis som lagts fram i målet så förväntas inte domen komma förrän i slutet av månaden, alternativt i början av juni och jag utgår ifrån att allt som sagt och gjords under förhandlingarna kommer blötas och stötas in absurdum fram till dess?

Det enda jag undrar över i nuläget är följande:
Är det sant att hon bajsade i hans säng och har det i så fall framkommit vad som föranledde det?
💩

411 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag fattar inte… han har erkänt att han har skrivit i ett sms att han ska ”mörda henne, och sedan våldta hennes lik innan han bränner upp henne”; och folk fokuserar på att hon bajsat i hans säng? Säger inte att hon är oskyldig men jag fattar inte hur folk kan vända sig SÅ mycket emot henne när han uppenbarligen är en predator?

   I detta läge är min tanke att handlingar väger tyngre än ord. Hennes handlingar har varit mycket mer talande än några osmakliga ord till en vän i en privat konversation.

   Eftersom handlingar väger tyngre än ord?! Ingen fokusersr på bajset, snarare på all fysisskt och psykiskt våld AH utsatte JD för.

    Och det han utsatt henne för – spelar det ingen som helst roll för att hon, en b-skådis, behandlat honom, en man och allas gullegris, illa? Det finns sms och inspelningar där han erkänner sitt dåliga beteende, att han behandlar henne fruktansvärt, det finns vittnesmål från ett ex om hans svartsjuka och kontrollerande beteende, det finns sms där han säger sig vilja mörda henne, men det är som att alla glömmer det för att hon behandlat honom illa – som att det är okej att slå en kvinna för att hon slog? Det finns EN inspelning där hon erkänner att hon slagit honom EN gång, hon har erkänt detta och säger att det berodde på att han lappat till hennes syster. Det finns bilder på henne med blåmärken och blodig hårbotten, det finns vittnesmål om fläskläpp och blåmärken som sminkats över. Han är beroende av droger och alkohol och erkänner att han blir ett monster när han är hög. Varför försvarar varje kvinna HONOM? Varför?! Det är som att folk inte kan förstå att en man som misshandlar kan vara bra på sitt jobb, ha vänner, vara charmig, vara underbar – och samtidigt slå. Eller att han kan ha haft förhållanden där han inte slog. Det är klart som fanken att de var en dålig kombination, att hon också är skyldig, men det ursäktar aldrig att en fysiskt starkare person slår en svagare.
    Att han förlorat jobb kan han tacka sig själv för – han hade börjat förlora jobb långt innan hon skrev sin text. Det är som att alla blundar för detta för att han är så charmig och egen på film? Jag förstår inte.

     🙏🏻

     Det finns många trevliga män som beter sig som ett as hemma.
     Jag har sett rättegången, hört det som sagts om tex foton, som enligt expert är redigerade.
     Hon säger att näsan blev knäckt och ett foto dagen efter syns det inget av näsan som tyder på det tex ingen svullnad alls. * har inget med de bildbehandling fotona att göra).
     De här var en rättegång om förtal än en gång och inte om han har misshandlat eller inte.
     Tyvärr känns Amber inte trovärdig och det är väl bra att man inte blir dömd för misshandel för att man slagit igen skåpluckor.Då hade jag suttit bakom galler.

      Experten hävdade ju att det inte gick att svara på huruvida de var redigerade pga formatet och att de omsparats i flera omgångar?

       Han sa att det gick att se att fotona har blivit redigerade med ett program vid namn Photos 3 i EXIF datan

        Finns det flera experter då? Han jag såg sa gång på gång att det var omöjligt att svara på pga formatet.

      Hon har stämt honom för att han har misshandlat henne. Så rättegången handlade också om det.

       Nej, hon har stämt honom för att ha försökt smutskasta henne efter att JDs advokat Waldman har sagt i en intervju ”Ms. Heard continues to defraud her abused hoax victim Mr. Depp, the #metoo movement she masquerades as the leader of, and other real abuse victims worldwide.” i blast 2019.

     Om man dömer människor för att dom skrivit vidriga ord om sitt ex så skulle över halva världen sitta inne.

      👆🏻

     Har du följt rättegången??

     Du har inte sett rättegången hör jag när jag läser! Hon har inte ett enda bevis på att han slagit henne, inte ett ända?! Bevis finns att hon använt redegering på bilder och inga blåmärken funnits. Hon däremot har slagit honom flertal gånger och det finns många bevis på, både bilder, vittnen, ljudinspelning. Hon slår och kallar honom bebis för att han inte slår tillbaka utan låser in sig i badrummet mm. Att hon psykiskt och fysiskt misshandlat honom i flera år, ljugit för massmedia och under ed. Hon ville förgöra honom och tog metoo för att göra sig mera känd och samtidigt känna pengar på hans undergång. Hon har två psykiska störningar och det är också konstaterat, så sjukt allt det hon gjort!? Innan man uttalar sig utan att vara insatt i denna komplexa förtal/misshandel/övergrepp så titta på rättegången. Law&Crime är fakta. Hoppas verkligen han får rätt efter 6 år levt med detta helvete av lögner som hela världen läst, för han och hans barn

      Så alla hans bevis och vittnen och experter talar sanning, och hennes ljuger? Och det baserar du på… ?
      Det finns t ex expertvittnen på båda sidor vars vittnesmål går isär. Hur har du kommit fram till att hennes ljuger och hans talar sanning?

       Fast hon har ju inga tillförlitliga vittnen, inga bevis what so ever för att styrka det hon anklagar honom för. Att han våldtagit henne med en flaska, brutit hennes näsa genom våld flera gånger, slagit henne sönder och samman. Inte ett enda bevis? Däremot har Johnny oändligt med stödbevisning som stödjer hans version, vittnen (oberoende av varandra!) som styrker det han säger. Hon ändrar sina historier, han håller sig till en. Hon har stulit historier från andra (våldtäkten tex som en tidigare anställd anförtrott henne), hämtat citat direkt ur filmer osv. Nej men hur kan någon ens säga att hon på något endaste litet sätt är trovärdig? Det är fan skamligt. Och jag håller med Läckberg, kvinnor världen över behöver INTE detta.

        Hon har heller inte en endaste gång behövt uppsöka vård för den brutala misshandel hon anklagar honom för. Du går inte och lägger dig med bruten näsa och sedan gör tv-framträdanden dagen efter där den inte finns något spår av din brutna näsa.

        Som det sades i slutpläderingen – antingen tror ni på ALLT hon säger (vilket inte finns någon stödbevisning för) eller så tror ni inte på nåt av det hon säger. Antingen talar hon sanning eller så gör hon inte det. Alldeles uppenbart i min värld att hon ljuger och det är sorgligt av tusen olika anledningar.

     Har ni följt hela rättegången samt följt andra medier? Det ni ser på Aftonbladet räcker inte. Jag följde hela rättegången live.
     Läppen du pratar om är för att hon har en vana att dra huden på läpparna som oxå har bevisats med bilder som tagits innan hon blev tillsammans med Depp och även visats på film när hon gör det.
     Blåmärken som du pratar om försvann dagen efter hon tagit bilderna på sina blåmärken. Bilder tagna av paparazzi när hon går ute och skrattar. Det är jättesvårt att täcka över blåmärken helt. Jag vet vad jag pratar om då jag försökt göra det själv.
     De hemska textmeddelande erkänner han att han skrivit efter hon anklagat honom samt finns andra textmeddelande som någon annan skrivit som hon hävdar vara från honom med där saknas bevis på avsändaren och det är inte i närheten av hans sätt att skriva. Han erkänner att han sagt fula ord till henne MEN han har aldrig slagit henne. Hon är den som har slagit, sagt fula saker till honom, bråkat, provocerat enligt alla vittnen.
     Bilder hon har som bevis är samma bilder som redigerats vilket oxå bevisades och man kan själv se det tydligt. Hon hävdar att det var från olika datum men är exakt samma bild. Alla hårstrån, min, ansiktet är i exakt samma position.
     Till och med poliser som kom när hon ringde polisen såg INGA spår av misshandel, inga synliga skador, hon hade inget som visade att hon blivit slagen varken hennes beteende, skador etc vilket poliserna som har stor vana att av.
     Filmen när han slår igen köksluckor är dagen efter han fick höra om sin mammas död. Även där provocerade hon honom för att göra allt värre.
     Hon försökte gråta men inga tårar kom under rättegången. Hon gjorde bara väldigt udda miner. Hon växlade väldigt fort från ”ledsen” till vanligt. Till och med hennes skådespelarcoach vittnade om att hon kan inte gråta under skådespel så detta bevisade att hon inte talade sanning.
     Hon pratade väldigt osammanhängande ochkunde inte hålla tråden pratade både dåtid och nutid om en situation.
     Att bli så illa misshandlad så kommer man ihåg. Hon sa att han bröt hennes näsa minst två gånger men inget syntes dagen efter på bilder när hon var på fest och tillställningar dagarna efter. Ingen svullnad, inga blåmärken. De som fått sin näsa bruten vet att det syns. Hon sa att hon använde is på näsan som gjorde att svullnaden försvann men inte ens is hjälper när någon slagit dig hårt med ringar på fingrarna och bröt din näsa. Hon hade inga blåmärken eller svullnader. Hon har INGA läkarutlåtanden av någon form av misshandel och så illa hon blev misshandlat har inte setts av någon, inte av någon. Inga skador såg av någon. Enda bilden är när hon skulle anmäla om skilsmässa vilket var efter att hon hörde av Depp att han ville skiljas.
     Hon sa oxå att hon såå mycket bevis men det enda hon tog med var två bilder (som var samma bild som hon hävdade var från olika tillfällen), bilder på Depp som sover, bild på spilld vin på golvet. Så av alla bevis hon hade kom hon med dessa.
     Rekommenderar att ni ser rättegången innan ni bestämmer vilken sida ni är på.
     Det tragiska och hemska i detta är att hon har gjort det svårare för kvinnor som verkligen blir slagna på riktigt och flera kvinnor som har blivit slagna känner sig väldigt förminskade och svikna. Att ljuga om något så allvarligt är fruktansvärt

   Var inte det nåt citat från nån film? Ett (sjukt förvisso) skämt, men fortfarande bara ett skämt. Skickat till en av hans vänner och inte till henne.

    Monty Python and the sketch about burning witches and then drowning the witches.

   När jag hade lämnat mitt ex efter 5 år av nedbrytning och misshandel, så ville jag döda honom. Jag hatade honom av hela min själ.

   Är jag en förövare? Jag hade iofs ingen vän kvar att prata med, men jag sa det till kvinnojouren jag ringde.

   ”Du behöver inte vara rädd, det är ett långt steg från tanke till handling”, svarade hon mig.

    ❤️

     Tack, men kommit över det nu🥰

     Många här verkar glömma hur offer brukar reagera, under och efter en sådan relation när det är en man som utsätts.

     Han är tydligen dessutom uppvuxen med psykiskt och fysiskt våld. Så för mig är det inte alls märkligt att han inte lämnade.

      💯💯👏🏻

      Åh håller med dig, har försökt nå fram med det här flera gånger tidigare. Slå I skåp läcker och säga hemska saker om sin förövare är tyskiska saker för ett offer.

       Tack!

       Under det jag var med om så gjorde jag sånna sjuka grejer som jag ibland fortf skäms för, efter flera timmar med nedbrytning kunde jag till exempel skrika och svinga mig i lampkronan, klä av mig alla kläder och gå runt och skrika.

       Mitt förstånd och verklighetsuppfattning blev totalt grusad och jag förstod till slut ingenting efter ibland 6-7 timmar av hjärntvätt och hånande. Jag blev galen, och skulle det finnas på film så hade jag blivit inspärrad.

       Det psykiska var det allra värsta, det pågick så länge varje gång, och det gick liksom inte fly ifrån sin egen hjärna heller.

       För mig känns det ändå skönt att se att någon mer kanske reagerat på ett galet sätt.

       Call me crazy😅

    Exakt!

   Var inte det ett citat från en film som han och hans vän brukade referera till? eller så har jag blandat ihop det med något annat..

    Yes, Monty Python

   Det har kommit fram så otroligt mycket bevis i den här rättegången som visar hur hon misshandlat honom både fysiskt och psykiskt det där sms bevisar ingenting.

    Vilka bevis tänker du på då?

     Hon säger ju själv rakt ut att hon slagit honom.

      Menar du den gången hon trodde han skulle putta hennes syster nerför en trapp?

       Nej den inspelningen då hon ”i didn’t punch you, i hit you”

       Den gången systern var rädd att Amber skulle putta henne och Depp räddade henne menar du. Vilket Systern kort efter berättat för sina kollegor som vittnat om detta.

     Inspelningarna (där hon säger att hon slog honom, när han ber om utrymme och hon inte vill eller den när hon säger åt honom att grow some balls och kör med gashligting tekniker) Heard påstod att Depp förstört inredningen i trailern (ägare säger att den inte var förstörd), dokumentation av Depps skador, vittnen som säger att hon inte lämnade Depp ifred utan bankade på alla dörrar, Heard som påstår att Depp slog henne på munnen så att när hon öppnade den började det blöda men dagen efter var hon på tv i en talkshow och där syns ingenting och hennes svar var ”jag håller inte med”. Eller inspelningen från 2016 när hon rpjade försäga sig om att ha informerat pressen.

     Det är de jag kommer på på rak arm.

   Då är jag också ett monster! Jag avreagerade mig till min enda och nära vän efter att jag under blivit misshandlad under ca 10 års tid.

   Hans sms går inte ens att väga över det Amber och all bevis det finns på henne.

    Grejen är ju också att han erkänner smsen. Hon nekar, säger emot sig själv och helt uppenbart ljuger om allt. Liksom nekar saker man precis hört på inspelningar (som hon spelat in själv) och ba ”nej så var det inte”. Men människa du sa ju det precis?

     Kan du nämna en av de saker hon sagt som hon säger hon inte sagt?

      Hon förnekar typ exakt allt om du tittar på rättegången. Hittar även på att hon sminkat över saker som absolut inte går att sminka över, som sprucken läpp osv

      Nu kan jag inte direkt citera hela rättegången, men det är många gånger då man tex ser henne göra eller säga saker, som att hon sagt något under ett filmat förhör och hon ba ”nej det gjorde jag inte”. Men alla såg ju precis samma video.

      Oj, hon förnekar precis allt! Och ändrar sitt vittnesmål efter att någon vittnat om henne. Det är helt otroligt!

       Exakt så.

      Titta på rättegången finns på Law&Crime omöjligt att referera till alla lögner hon sagt och gjort?! Ljugit så mycket och under ed..

     Alla andra ljuger utom AH🙄

    Han skickade smsen innan de gifte sig. Han har även kallat sin expartner och mamma till hans barn för en vissnad fitta (withered cunt). Snäll kille!

   Som någon som själv kan uppskatta mörk och absurd humor så kan jag meddela att steget mellan ett grovt skämt i slutet sällskap och att göra något grovt är väldigt stort. Hur man skämtar säger inte nödvändigtvis något alls om vad man är kapabel att göra mot andra människor, man har bara olika humor, that’s all. Sms:et är en referens till en tramsig Monty Python-sketch. Man måste inte gilla Monty Python, men andra gör det, och det betyder inte att de är hustrumisshandlare.

    Tvivlar på att man i Monty Python sa att man skulle kn*lla det brända liket?
    Men det är väl klart – när han har en bortförklaring så gör man sitt bästa för att ursäkta honom, när hon har en bortförklaring är hon absurd, en lögnare och förtjänar att förlöjligas.
    Kvinnohatet är så extremt närvarande i denna rättegång.

     Men han äger upp till det han sagt och gjort? Hur kan du inte se skillnaden? Han säger att han missbrukat. Vilket hon också gjorde men inte kan medge. Han medger att han avreagerat sig till en kompis. Gör det honom till ett monster (som hon påstår) VS hon som inte kan medge ett enda skit utan att skylla allt på precis alla andra? Hallå!

     Nej äcklet över en manipulativ lögnare och människa som slår sin man.

     Kvinnohat?? Själv baserar jag min tro och åsikt efter bevisbördan. Inte om man är man lr kvinna. Depp eller Heard.

     Fast nej. Nu är du ute och cyklar.
     Det enda som jag kan säga om Heard att hon ljuger. Lite som att säga ”jag är en häst men har inget som bevisar att jag är en häst”.
     Finns inget kvinnohat i denna rättegång utan endast en kvinna som ljuger om något fruktansvärt.
     Att dra kvinnohat är ju bara galet i sammanhanget. Det finns kvinnor som ljuger och drar nytta av något som är fruktansvärt. Bara för att man är kvinna innebär det inte att man kan ljuga och hitta på saker som sedan alla ska tro på.
     Jag vet två män som blivit falskt anklagade för saker de aldrig gjort. Att bli falskt anklagad av hemska saker påverkar deras liv. Nu kom sanningen fram av kvinnorna själva då de sa att de ljög pga olika saker (ena under en vårdnadstvist och den andra pga killen ifråga inte delade samma känslor). Dock sitter denna stämpel på även om man är oskyldig.

      Svaret Skulle till anonym 12:33

   Till ??? – det märks att du inte sett rättegången. Amber har gjort betydligt värre saker mig Johnny än att bajsa i hans säng. Hon har bland annat erkänt i en inspelning att hon slagit honom och att han ska ”stop being such a baby about it”

    *mot Johnny ska det såklart stå 😅

    Låter som vilket random fylletjafs som helst om du frågar mig. Enligt henne var det nån av hundarna som poopade i sängen och det låter mer troligt, de var inte rumsrena alls enligt vittnen.

    Jag har tittat en del och tycker inte hon verkar mer skyldig än honom, förstår inte varför så många säger det.

    Dessutom är drevet mot henne vedervärdigt, så fruktansvärt. Särskilt alla dessa män som inte har ett skit att säga alla andra gånger det handlar om kvinnomisshandel, men nu när de tror en kvinna ljuger visar de sitt fula tryne med ett jäkla engagemang. De väljer sin krig på ett konstigt sätt.

     Men eller hur!!!! Blir så trött på mänskligheten. Har vi inte kommit längre än så här? Hur många misshandlade kvinnor tror vi vågar träda fram nu, nör de bevittnat drevet mot Heard?
     Det här är exakt vad som hände den svenska tjejen på någon pytteort (minns ej var) som blev våldtagen eller gruppvåldtagen och där hela bygden vände sig mot henne. För att killen/killarna var populära, ”inte min son” osv. ”Inte min Jack Sparrow”.

      Det handlar ju dock inte om det, utan om saker som faktiskt kommit upp i rättegången.

       Och det som framkommit om honom? Det är glömt för att det finns en ljudinspelning där hon erkänner slag?

        Finns inte ett enda vittne eller bevis på det. Inte hans ex. Inte okända. Inte abretskamrater.

        Det kan man inte säga om henne dock.
        Om ni dömer en man för att han missbrukat och avreagerat sig till en nära vän när han levt under psykisk press så är det sorgligt. Hade ni hört hela rättegången med alla ljudklipp så hade ni också märkt hur manipulativ och vidrig hon är i sättet mot honom. Han går undan när hon skriker, och vill bara ifred. Hon går efter honom. Om han är en som misshandlar sin fru hade jag som fru aldrig vågat provocera honom som hon gjort.

         Jag provocerade i ord min partner i en tidigare relation av olika anledningar. Ibland rann det över för honom och jag blev skuffad och ”choked”. Hade inte ett enda blåmärke eller märke. Berättade inte för någon. Ingen hade kunnat tro det om honom. Jag skämdes för mitt eget beteende och för att han gjorde så, men mest för mitt eget beteende. Det finns noll bevis för att detta hänt mig. Han hade däremot kunnat spela in mina hårda ord, spelat upp dem för en vän och sagt ”se vad jag lever med”. Jag hade inte kunnat bevisa vad han gjorde mig. Och jag betedde mig som jag gjorde flera ggr trots att jag ju upplevt vad det kunde leda till. Finns massor av psykologiska förklaringar till varför. Och jag ursäktar fortfarande hans beteende och anser det vara mitt fel för att jag var taskig i ord.
         Ibland är det så enkelt som att det finns ett undergivet offer och en förövare. Men ibland är det gråzoner där båda är skyldiga till olika saker och där den som fysiskt är det svagare offret kanske inte uppför sig som man vill att en misshandlad kvinna ska uppföra sig.

          Men fy. Varför höll du på så?

           Du ser – varför höll JAG på så. Inte ”du förtjänade inte att bli utsatt oavsett vad du sa”. Och här är en av anledningarna till att kvinnor inte berättar om våld de utsatts för.

           Jag tror det är rätt vanligt? Istället för att gå och vänta och leva i ovisshet för när våldet kommer så provocerar man fram det. Har hört flera som kände att den psykiska terrorn att gå och vänta på våldet är värre än att bli utsatt för det.

          Fast näää. Är du elak och begår psykisk misshandel så ser jag hans agerande som försvar. Om en man provocerad och begick psykisk misshandel på min dotter hoppas jag hon hade örfilat direkt och lämnat.

           Är du allvarlig? Man rör aldrig en annan person, aldrig. Man går därifrån. Jag hoppas det är vad du lär din dotter. Och framför allt son.

           Jag kommer inte lära min dotter att ta strypgrepp på och pinna ner en partner på sängen, för att hen tjatar och provocerar. Och jag kommer att lära henne att tjat och provokation inte ökar någons kärlek till henne (eller snarare att hon behöver älska sig själv, inte bli bekräftad av andra).

          Fast vad har det där ens med Depp och Heard att göra? Det finns ju till och med ljudinspelningar där hon erkänt att hon varit våldsam mot honom . Att han gick iväg för att skrek varpå hon följde efter och tog till våld. Han säger att om det blir våld i ett förhållande måste de göra slut, vilket hon inte vill gå med på.
          Det finns inspelat när hon hånar honom och säger att ingen kommer tro honom.

          Så vad fan har det ens att göra med att du har varit i en våldsam relation?

         Glöm inte kniven! Den enorma kniven hon gav mannen som hon var livrädd för i gåva. ”Tills döden skiljer oss åt”

        Tycker ni hennes anklagelse mot honom att han skulle ha knuffat ner sitt ex för en trappa är helt okej?

         Kate Moss vittnade 2 dagar efter Ambers påstående om den knuffen och Moss sa att det inte var en knuff. Det hade regnat och hon halkade.

      Amber heard är precis som Jodi Aries i sin rättegång. ”jag gjorde A” ”så du gjorde A?” ”nej, det är inte sant”

       Ja men exakt så!

      Fast exakt alla vände sig just mot honom honom och tog Ambers sida, förövaren. Exakt samma sak. Tänk ett varv till.

     Enligt AH ett practicaljoke went wrong 💩

     Du kan inte sett rättegången om du uttalar dig som du gör?!

   Men att skriva ett sms hur kemiskt det än är, är inte fysiskt våld.

    ”hemskt” ska det vara

   Man får tänka vad fan man vill. Tankar är inte olagliga. Han skrev det till en vän när han precis blivit anklagad för misshandel. Skulle gjort detsamma om nån faskeligen hade anklagat mig för något så fruktansvärt.

   I stundens hetta säger människor många saker. Om det sedan blir handling av det är någonting helt annat.

   hon har i ljudinspelning sagt att det var hon som slog,inte han,hon har bevisligen ljuget, bilderna hon sa visat misshandel var manipulerade, ingen som såg henne efter misshandeln såg nga märken,så även polisen som däremot såg märken på Johnny dep, hon ljög om smink och ändrade sig när tillverkare sa att hon ljög eftersom sminket hon hade använt kom ut på marknaden nga år efteråt. Hon ljög 8m att han misshandlat kate moss osv. allt hon sagt har motbevisats och att hon ljugit om allt inkl. hon ringde skvallerpressen för att de skulle komma och ta bilder. hon är en skam för alla utsatta,mån som kvinnor 8ch dessutom kopierar en historia från en som tidigare utsatts för våld.Amber heard borde låsas in på psyket.kvinna betyder inte frikort och att du får ljuga fritt och att all bevisligen är lögn,alla vittnen säger samma sak och lika så gör bevisen så ska man inte ge det du säger mer värde bara för att du är kvinna. riktiga våldsoffer som sett detta stödjer johhny depp,han är offret för ett våldsam kvinna som dessutom dömts för att misshandlat sitt ex på en flygplats inför 100-tals vittnen. ni som stödjer Amber heard, ni borde skämmas. skydda våldsförövare för att hon är kvinna

   I rättegången erkänner han det och skäms över det men jag fattar jargongen som det skrevs i och tror inte d va seriòst!

   Han sa att dom hade tagit det ur (om jag inte missminner mig Life of Brian)

   Dom va ju rätt råa på den tiden!

  Depp = Willy Wonka. Heard = Chokladfabriken…

  Bajs hittades i sängen. Det föranleddes av ett stort bråk i sängen som slutade med att Depp stack hemifrån. Hans team säger att det absolut inte såg ut som hundbajs, hennes säger att en av deras hundar brukade bajsa i sängen. 🤷🏼‍♀️

   Sandlådenivå 🙈

   Hur mkt har detta kostat!

   Ta tagni vapenlagarna istället USA!

    Tur dom betalar själva då.

   Alltså kändisar och deras otränade hundar, fan va äckligt det är att de inte är rumsrena

   Det är väl ändå inte olagligt att bajsa i sin partners säng?

   Detta ska alltså ha hänt i samband med att hon, Elon Musk och Cara Delevingne påstås ha haft trekant tillsammans i Johnnys och Ambers gemensamma hem?

   Med tanke på att Elon varit kär i Amber och att hon vände sig till honom inför skilsmässan och även berättade om sina anklagelser mot Johnny kan jag inte låta bli att tänka att bajskorven kanske var en liten souvenir från Elon till Johnny, som antagligen inte var Elons favoritperson på jorden. En liten ”Elon was here” typ. 😂

   Oavsett, vilken soppa allt är. Min personliga uppfattning är att paret Depp-Heard antagligen haft en väldigt destruktiv relation med våldsinslag av olika grader. Uppfattar dock precis som Camilla L att de utsagor och den bevisning som lagts fram tyder på att Amber utstuderat planerat detta, det finns också bevis på att hon själv initierat fysiskt våld, varför det ligger nära till hands att tänka att Johnny potentiellt kan ha försvarat sig fysiskt vid något tillfälle, men tror personligen inte att han varit drivande vi personvåldet eller att hon åsamkats de skador hon gör gällande. Det sista ter sig smärtsamt tydligt när man ser den bevisning hon åberopar, och ännu tydligare i och med brist på dokumentation av alla de händelser hon påståtts ha utsatts för (om du är ute efter att sätta dit din partner och han slagit sönder ditt ansikte kommer du inte fotografera ett blåmärke på armen men inte ta bilden så att de påstådda skadorna i ansiktet syns).

   Tror inte Amber är det offer hon påstår sig vara

    Hon låg även med James Franco

  Har inte heller följt, men sett att flera skriver att hon velat förstöra hans karriär från första början och att detta varit utstuderat. Jag förstår det inte riktigt, varför skulle hon vilja göra det? Det har ju liksom inte varit till hennes fördel att vara med om allt det här….?

   Hon trodde väl inte att det skulle gå som det gjort.

   Då borde du kolla rättegången för att få ett svar på det. T.ex fanns det ett ljudklipp där hon hån skrattar och säger ”gå och berätta för världen Johnny, att du är ett offer för våld i hemmet”

   Hon har också medgett att hon misshandlat honom. När han vill gå iväg när hon får sina utspel så finns det ljudklipp där hon är väldigt manipulativ och inte kan låta han få vara ifred.

   Finns så mycket sjuka bevis, att man fan blir illamående.

    Just det, hon förstår inte att det kan bli så, Jonny kan gå gå ut och berätta. Att han gjort det är en chock för henne.

    ”Tell the world, Johnny Depp, tell them, I, Johnny Depp, a man, I am a victim of domestic violence, and see how many people believe or side with you.”—Amber Heard

     Du citerar fel. AH säger:
     ”You can please tell people that it was a fair fight, and see what the jury and judge thinks. Tell the world Johnny! Tell them Johnny Depp ”I, Johnny Depp… man… I’m a victim too of domestic violence!” And I, you know, see if it’s a fair fight. And see how many people believe OR side with you.” Det lilla ”a” är inte med i ljudet och gör skillnad. Sammanhanget är också viktigt.

   Har också att göra med att hon under lång tid av oklar anledning både filmat och spelat in när de bråkat, sådant som hon sedan använde emot honom. Även i klippta versioner för att ta bort saker som inte var till fördel för henne själv. Varför spela in sånt?

    Är man utsatt för våld i hemmet kan det vara ett bra sätt att skaffa bevis, varför direkt vända det mot henne? Sättet folk skärskådar henne, men inte honom.

     Konstigt då att inget hon fått med är våld mot henne.

       Döda ting är inte Amber Heard 🤷🏼‍♀️

       Han slår i skåpluckor, ja. Sedan går hon iväg och hånflinar in i kameran, inte nåt en rädd människa gör direkt.

       Videon är efter att hans mamma gått bort? Och som Anonym skrev så hånler hon in i kameran och uppger sig inte varit rädd

       Men han slår i skåpsluckor inte henne! En film hon försökte filma i smyg där hon dessutom ses le och skratta i slutet.

      Har hon fått med våld mot honom? Jag hör två uppenbart påverkade människor skrika på varandra.

    Båda spelade in ljudinspelningar av varandra på uppmaning av deras förhållanderådgivare

   Hon ville ha pengar och status via honom, när han ville skiljas började denna komplott för att han skulle betala henne mycket. När han inte gjorde det genomförde hon sina hot, dvs anklaga honom för att misshandlat henne.
   Innan honom var hon okänd B skådis. Nu har hon fått tala i massa sammanhang om våld mot kvinnor , fått roller på köpet osv. Egen vinning blandat med hat typ?

    7 miljoner dollar som hon säger sig ha skänkt till välgörenhet vilket även det är en lögn.

     Varför tog hon inte då dom 31 miljoner dollar hon hade rätt till?

      Hon hade en image och ville vara ett offer. Hon red på Metoo-vågen. Tyvärr finns det folk som utnyttjar allvarliga saker. Hon hade en plan och som kvinna kände hon att hon skulle få medhåll då allt hemskt som kom fram under metod-rörelsen. Hon såg sin chans att bli något då hennes karriär som skådespelare inte var riktigt lyckat. En narcissistisk person tänker längre och anser sig själv som någon över alla andra. Hon vill vara den som folk vill ha, erkänd av alla. Pengar är inte allt. Om ni tittar på rättegången kolla noga på hennes beteenden både när hon pratar och när hon sitter med sina åklagare. Lyssna noga det hon säger.

       Sina advokater menar jag

       Du spekulerar mycket nu. Har du belägg för att det här är AHs plan? Varför skulle hon isåfall utföra den så dåligt och inte överdriva sina skador mer och redigera fotona på ett bättre sätt? Vad tycker du om att JD motarbete AHs ambitioner med skådespeleri? Vilken image förresten? När har det historiskt lönat sig för en kvinna att berätta om att en person i maktposition har lönat sig?

  Det som skaver så illa är ju att hon är hatad av hela världen på ett sätt som ingen skyldig man någonsin blivit. Men förstår samtidigt varför: Hon är både hatad av de vars högsta önskan var att hitta ett bevis på att metoo-rörelsen och häxjakten på män inte var befogad och också hatad av alla de som inser hur mycket detta förstör för kvinnors kamp för rättvisa och som kanske stod på hennes sida innan bevis på bevis radades upp om motsatsen. Sorgligt.

   Det är dock sjukt att de bevis som talas om mest i medier är de som sänker Heard, medan alla bevis som sänker Depp liksom glöms bort. En stor grej i den här rättegången har ju varit att han anklagat henne för att ha slängt en glasflaska på honom som skar av hans fingertopp, men det finns MASSA bevis som talar emot det, och att det var han själv som skar av den. Han skriver till och med ett sms till sin läkare att han skar av den själv. Det bevisar ju att han också ljuger om avgörande saker, så förstår inte hur alla kan va på Depps sida.. vi vet ingenting.

    Kan det som när kvinnor ljuger och säger att man gick in i dörr?

    Att ett offer för partnermisshandel ljuger om hur hens skador uppstod är väl iofs extremt vanligt. ”Jag gick in i en vägg.”

     Märkligt dock att detta argument inte gäller när Heard tar till det? Folk ifrågasätter henne för att hon inte anförtrott sig till sin läkare (parets gemensamma) eller vänner. Känslor av skuld och skam och förnekelse gäller alla som utsätts för misshandel, inte bara Johnny Depp.

      Men som du också ser så ändrar hon vittnesmål till sin fördel konstant. Johnny medger att han slog till skåpdörrar.

       Båda två är duktiga på att erkänna och bortförklara det som finns inspelat. Båda två är lika duktiga på att inte erkänna det som inte finns inspelat.

     Han sa till sin läkare hur det gått till när han kom. Även hon skriker och är påverkad finns inspelningar av läkare, sjuksköterskor som kom dit. Tyvärr fick den inte användas i rättegången för det måste bara vara Amber och Johnny!? Hört hela på nätet… läkaren ser direkt vad som hänt, sjuksköterskan också

      Men sluta ljug. Det finns ingen inspelning där Depp säger detta. Tvärtom sa han hela tiden att det var han själv som gjort detta. Det är nu han ändrat sin historia.

      Vad det däremot finns är sms där han säger att han skurit av sitt finger själv, och en inspelning där han hotar henne med ett likadant blodbad som det på Bahamas. Hon ber honom att släcka sina cigaretter på någon annan, säger att hans beteende har konsekvenser, varpå han kallar henne för ett fetto.

      Han har varit hög som ett hus de senaste 10 åren – tycker du att man kan lita på hans ord om att han aldrig rört henne? De var på Bahamas för att han skulle detoxa.

    Vetdu, det finns bevis på att hon är inblandad i det! Finns ett ljudklipp där hon ber om ursäkt för att hon skurit av hans finger sekunder efter det skett. Dom kunde inte ta fram det klippet som bevis då där är andra röster med i klippet. Men finns att lyssna på på nätet.

     DeT FiNnS FaKtIsKt På NÄtEt!

      Ja det finns! Varför blev du provocerad?

     Varför sa läkaren då att det var fysiskt omöjligt att det skulle skett med flaska?

      Det var flera läkare som vittnade, läkaren som vittnade för Heard sa en sak och läkarna som vittnade för Depp beskrev det på ett annat sätt.
      Jag har följt rättegången via en amerikansk kvinnlig jurist vid namn Emily D. Baker, kan varmt rekommendera hennes inspelningar. Hon förklarar väldigt bra hur de legala aspekterna funkar OCH tillåter absolut ingen form av name calling osv så det blir inte ett totalt babbel av misogyniska och funkifobiska kommentarer.

      Nej, läkaren sade att det är fysiskt omöjligt att säga exakt vad som skar av fingret.

       Nej så var det inte?! Hennes köpta läkare sa så men inte två andra

    Men om han skar av sin fingertopp, så skadade han inte henne.

     Nej men det kanske bevisar att han inte har alla hästar i hagen? Han skrev även meddelanden i blod på väggarna. Så om vi ska håna henne för att hon eventuellt bajsat i en säng kanske han kan hånas för sitt galna beteende? Eller jag glömde, Johnny Depp är ”udda” och ”charmig” när han gör så. Hon är en häxa vars unge förtjänar att stoppas in i mikrovågsugnen.

      Oh wow. Skiter i hur charmig han är! Han har också medgett att han var påverkad. Och levde under rejäl psykisk stress pga Amber. Men rätt ska vara rätt!

       När det kommer till honom finns det alltid en förklaring – droger, sorg. Inget han tydligen måste ta ansvar för som den vuxne man han är. Men när det gäller henne och hennes beteende så beror det på att hon är galen eller ute efter att förstöra hans karriär och det ska hon ansvara för.
       Tänk om det är så att han betedde sig som ett svin pga missbruk och psykisk stress till följd av Heard – och hon betedde sig svinigt pga missbruk och psykisk stress till följd av Depp? Tänk om det faktiskt är så enkelt att de båda betett sig som svin och är skyldiga till det den andra säger. Men det verkar vara en omöjlig tanke för de flesta trots bevis åt båda håll.

        Du tror uppenbart på Ambers version av händelser och bortser från fakta i saker.

         Vad baserar du det på?

         Jag tror att båda två är lika trasiga och – faktiskt – lika skyldiga till verbal och psykisk misshandel.
         Det jag har problem med är hur massan sväljer hans historia med hull och hår och köper varje ursäkt han kommer med, medan hon demoniseras och förlöjligas. Hans expertvittnen måste tala sanning – hennes ljuger. Hans påståenden är sanna – hennes är det inte. Det pågår ett sådant vedervärdigt drev mot henne med ett unket kvinnohat i botten. Drevet mot henne började innan rättegången, det har noll med bevis att göra. Det finns bevis på användande av bottar för att sprida hot och hat riktat mot henne i sociala medier. Folk klipper ihop bitar ur rättegången hipp som happ och svartmålar henne. Herregud man kritiserar t o m henne för att klä sig som han?! Det här är som att titta på en häxrättegång från 1600-talet.

      Det har bevisats att det var inte blod utan Ambers handstil med läppstift

       Men sluta nu – han har själv erkänt under rättegången att det är han som skrivit meddelanden till sig själv i sitt eget blod.

        Nej det har han inte

    Det finns ljudinspelning från händelsen där man Heard ber om förlåtelse för det när deras säkerhetspersonal och assistenter samt sjuksköterska bestämt sig för att skicka henne tillbaka till USA för att de vill skydda Depp

     Hör*

    Finns dock en ljudinspelning där hon erkänner att hon kastade flaskan. Fick dock inte ingå som bevismaterial eftersom det hörs andra röster i inspelningen varav en av dem är avliden.

   Förlåt men ingen hatar henne. Hur hon har betett sig är vad folk reagerar på, såklart! Efter 2016 trodde alla blindt på henne. Utan bevis what so ever! Tur fan denna rättegången visat vad som var rätt och fel äntligen.

    Fast det har den ju inte herregud.

     Jo det har den.

    Hennes bebis har fått dödshot.

   Fruktansvärt.
   Så mycket som påverkas av det hon gjort. Jag tycker på ett sätt synd om henne. Hela situationen är bara knäpp och tragisk.
   Dock som narcissistisk person som hon är (jag tror hon är det utifrån hennes beteende i rättssalen och utifrån allt man sätt henne i som intervjuer etc) kommer hon inte må dåligt då hon själv tror på det hon säger oavsett om det är sant eller inte. Hon kommer aldrig erkänna oavsett hur många bevis det än kommer fram mot hennes påståenden. Hon säger att alla ljuger, alla vittnen, alla bevis mot henne är manipulerade. Hon erkänner inget inte ens det hon säger själv i ljudupptagningar eller det hon sagt innan. Hon nekar till allt trots starka bevis. Hon till och med försökte motbevisa sina egna bevis som inte blev till hennes fördel att hon inte minns det🤔.
   Hon har Elon Musk barn så fattig och utblottad kommer hon inte vara.

    Troligt att Elon Musk donerat sperma till den surrogat-graviditeten.. Nä. Inte som att han har brist på barn.

  Äntligen! Vilken fars. Amber går till historien som den hysteriska kvinnan som var gift med Johnny Depp. Kul.
  Det enda jag fick med mig av det lilla jag såg var hur jävla olyckliga dessa rika människor kan vara, med allting dom äger och alla möjligheter dom har. Herregud. Det finns hemlösa människor på gatan som beter sig bättre och har mer integritet än dessa dårar.

  De är ju uppenbarligen inte friska i huvudet någon av dem så jag finner det bara osmakligt att så många människor har följt spektaklet.

   Exakt!
   Vad är det för fel på ”vanliga människor” som följer detta spektakel? Som orkar engagera sig i två helt uppenbart sjuka personer. Att ha så mycket åsikter.
   Världen är galen på många sätt.

   Varför följer du själv spektaklet då, om det nu är så osmakligt?

    Säger personen att denne följer spektaklet? Jag kan inte se det. Förövrigt så är det osmakligt. Uppenbart är det personer som inte mår bra i detta och att göra det till en historia som det ska snackas och skvallras om? Helt absurt.

     Hen säger att det är uppenbart att ingen av dem är friska i huvudet, så jag antar att hon hängt med i det hela, annars är det en rätt konstig sak att påstå?

   Inget tvång att följa. Jag förstår mer än väl efter alla de sjuka anklagelser Johnny fått utstå under alla dessa år att han vill att hela världen ska få se hur han påriktigt haft det och vad han genomlidit.

  Det jag slås av av det lilla jag sett är:
  – varför visas detta upp för allmänheten?! Det känns som att allt folk gör är att gotta sig i deras olycka.
  – de två borde aldrig blivit ihop och verkar ha haft ett oerhört ohälsosamt förhållande.

   Tycker det är med all rätt för hela världen att se! Folk hade inte ”gottat” sig i det om det inte var helt jävla sjukt. Sjukt i vad han fått utstå under så många år.

   Johnny Depp ville att det skulle filmas och visas upp just för att människor ska förstå att även män faller offer för våld.

    Det var väl snarare för att han skulle få ut sin historia som han ville ha filmning? (Och kanske för att Amber Heard ville att det skulle vara stängda dörrar?)

     Domaren bestämde detta ingen annan!

  Han är en trasig missbrukare, absolut, men han är absolut ingen predator baserat på vad som kommit fram under rättegången. Att folk vänt sig mot henne skulle du förstått om du hade kollar på hennes vittnesmål.

   Exakt. Hon kan inte ens medge att hon missbrukar..

  Är det inte slutet av maj nu? 😜

  Känns som media och många ”insatta” velat mata ut att hon är skurken och liksom driva med henne, så jag vet inte.

  Tror de är ganska goda kålsupare både två, uppenbart destruktivt förhållande där ingen hade vett att bryta i tid..

   Man har kunnat följa rättegången live och bilda sin egen uppfattning, det handlar inte bara om vad media matat ut.

    Jo det är ju det tusentals människor skriver hela tiden att de minsann har följt hela rättegången. Intressant då att man itne ens har koll på vad rättegången ens handlar om, vilket är förtal och inget annat. Också att man är övertygad om hans vinst och att något annat skulle tyda på felet med rättssamhället, när han redan förlorat en gång och det mest troliga är att han förlorar igen.
    Inte nog med det så är man väldigt duktig på att komma ihåg alla saker som kommit fram i rättegången om Heard men verkar ignorera allting som kommit fram om Depp. Efter att sett vad så många skrivit som påstår att de följt hela rättegången lutar jag noll och ingenting på dom och det bör ingen göra vid det här laget.

     Skönt då att hon råkade erkänna att artikeln var om honom. Så förtal lär det ju bli.

      Nej, det lär det inte bli. Om Heard kan bevisa att Depp varit våldsam mot henne så är det inte förtal.

       Men det kan hon inte så där sket hennes plan.

       ” Förtal är framförallt en juridisk term som avser en skada på någons anseende till följd av exempelvis ett uttalande eller spridningen av en bild. Förtal i juridisk mening är ett brott. I dagligt tal menas med förtal ofta smutskastning av någon bakom dennes rygg.”
       ” Förtal innebär att peka ut någon som brottslig, klandervärd i sitt levnadssätt eller på annat sätt lämna uppgift som är ägnad att utsätta denne för andras missaktning. Det har ingen egentlig betydelse om uppgifterna är sanna eller inte. Tyngdpunkten läggs vid om uppgiften är ägnad att utsätta annan för missaktning.”

      Nej, förtal hade det varit om hon hade nämnt hans namn i artikeln. Varför tror du han förlorade senast?

       Det var ingen rättegång mot AH utan mot tidningen The Sun.

     Haha du är allt rolig! Varför har du inte själv följt rättegången? Du gör ganska starka anklagelser utan att ha sett det själv.. och lägger egna ord på oss som faktiskt sett rättegången!

      Chilla ner en smula kanske? Förklara gärna var jag skriver att jag följt rättegången eller ej? För jag kan inte påstå att jag skrivit något av det. Vilka starka anklagelser ser du att jag skrivit? Att folk som på sociala medier påstår att de sett hela rättegången och samtidigt inte ens vet vad rättegången överhuvudtaget går ut på, inte går att lita på? Skulle säga att det är en ganska snäll och logisk anklagelse. Det är pinsamt att påstå sig ha så stark insyn och sen inte veta väldigt grundläggande saker.

       Det är klart folk vet? Förstår inte varför du hakar upp dig på det?

       Folk diskuterar vad som sker i rättegången.

     Men nu finns de ju faktiskt de som följt rättegången och har en del vettigt att säga. Det är ju din åsikt att inte lita på någon efter att ha följt den. Om jag är av en annan åsikt betyder ju inte det per automatik att jag inte följt rättegången.

      Må så vara, men det finns en väldigt stor mängd personer som uttalar sig på det här sättet och överhuvudtaget inte har koll på de mest grundläggande saker kring fallet och hur rättssystemet fungerar, då är det inte särskilt långsökt att ifrågasätta detta.

       Vilken tur att vi har dig som förstår sig på allt!

       Varför trycka ner folks åsikter bara för att du tycker annat? Så onödigt

        Kan du prova att läsa vad jag faktiskt skriver eller är det en hobby för dig att fultolka exakt allt? Och jag vidhåller, det är pinsamt att sitta på höga hästar och påstå att man tittar på hela rättegången och försvara en part samtidigt som man inte ens har koll på det mest grundläggande i fallet. Handlar inte om åsikter för det är inte en åsikt vad fallet handlar om, det är fakta.

   Tvärtom har media matat ut bilden i flera år att han är det

  Tyvärr är båda två förlorare i detta. Dom blev tsm 2013 tror jag det var och har ännu inte kunnat gå vidare och lämna detta bakom sig… men måste jag välja sida är det absolut johnny, han är mer offer i denna situation även om han inte är helt oskyldig heller

   Hur vet du att han är det?

    Har man följt rättegången är det ganska tydligt

  Han vill att hela världen följer hela rättegången så att media inte publicerar fake news. The Independent publicerade till och med en artikel där de redigerade dit tårar på hennes ansikte även om alla såg allt live. Tänk vad media hade gjort om allt sköttes privat. Förstår honom till fullo!

   Svar till Ano Nym ovan

   Exakt! Han har gått igenom den sjuka jävla karusellen en gång i UK och fattar att han inte tänker göra det en gång till. Det var inte till Ambers fördel dock.. hon trodde nog hennes urusla offerkofta skulle få världen att se henne som offer.

  Är det ändå inte spännande att Läckberg skriver ett inlägg på IG för någon vecka sedan att hon inte har tid med vänner (så ingen idé att fråga om något) men har sett hela denna rättegång 😂.

   Var min första tanke!

   Har hon skrivit det IGEN. Hon har skrivit det flera gånger tidigare också att hon inte har tid med vänner och att det är så jobbigt med vänner som hör av sig och frågar om dom ska umgås. Stackare som har vänner.

   Exakt vad jag tänkte skriva! 😄

   Vem gjorde dig kung över hennes prioriteringar?

  Det var ju Depp som såg till att hela rättegången skulle livesändas och vara tillgänglig för allmänheten. Efter att ha sett hur amber är i rättssalen samt de bevis som lagts fram kan jag förstå varför. Alltihop känns som ett skådespel från hennes sida och det är flera saker som inte stämmer. Jag tror inte någon av dom kommer få rätt men Johnny har åtminstone fått över folket på sin sida. Det är synd att detta kan komma att påverka andra kvinnor som blir utsatta och deras trovärdighet dock, samtidigt som folk kanske fått upp ögonen för att även män kan bli utsatta för psykisk och fysisk misshandel i ett förhållande.

   Jag förstår bara inte varför han stämmer henne för att ha förstört hans liv och karriär, när det uppenbarligen är HENNES liv och karriär som är över. Det var det redan innan rättegången, hela världen hatar henne. Folk gör namninsamlingar för att få henne ur den enda stora film hon nånsin varit med i, medan Depp har en briljant karriär bakom sig och hundratals fans som står o hejar på honom utanför rättegången. Jag tycker Amber är SÅ galet stark som ens orkar sitta där och försvara sig i motvind, hon har faktiskt svar på allt de frågar henne. Jag har följt allt och jag skulle inte kunna säga att allt hon gör är ett skådespel. Om det är någon som är bra skådis är det ju Depp, känns som han sitter i karaktär hela tiden.

    För att hon läckt fler falska ankalgelser i media om att han är en wife beater!! Det förstörde också hans karriär.

     1. Hon nämnde inte hans namn.
     2. Freedom of speach.

      Hon har erkänt nu att den var om honom

       Det förändrar inte det faktum att hon inte gjorde det från början.

        Haha men snälla!

        Det var inte direkt super svårt för folket att koppla hennes falska anklagelser handlade om Johnny

      Man behöver inte nämna namn för att det ska klassas som förtal om man ändå kan utläsa och förstå vem det handlar om. Har vi inte lärt oss någonting av alla inlägg om Virtanen vs Wallin?!

       Men du hänvisar till svensk lagstiftning här. Den ser olika ut runt om i världen.

        Sant! Hittar inte riktigt någon bra, lättillgänglig information om hur lagstiftningen ser ut i USA. Men det är klart, de har ju mycket tyngre lagar kring freedom of speech än vad vi har.

      Freedom of speach är f*n det löjligaste jag har hört, du låter som hennes advokater. Så jag kan skriva en krönika och dig och påstå att du har misshandlat mig och du hade bara varit ok med det? Låt oss säga att din chef hade läst krönikan och sparkat dig, hade det varit ok?
      Hon nämnde inte hans namn och har sedan 2016 sagt att krönika inte handlar om honom, men häromdagen sa hon att den handlar om honom .

       Poängen är ju inte vad hon säger nu? Rättegången handlar om krönikan där hon INTE namngav honom. Att hon nu medger att hon syftade på honom spelar liksom ingen roll.

        Spelar stor roll faktiskt

        Alla förstod att det handlade om honom direkt, han förlorade direkt rollen i POTC

      Nej de blev varnade innan den släpptes att det var förtal

      Freedom of speach innebär ju inte att man får sprida lögner om folk!

     Och hur vet du att du är falska?

      Det spelar ingen roll för förtal om det är sant eller inte

       Det var du som valde det ordet.

        Jag har inte sagt nånting, vi är flera anonyma uppenbarligen. Jag säger bara att det inte spelar någon roll när det kommer till förtal.

         Aha ett svar på en fråga ingen ställde.

          Tur att du själv tillför till diskussionen så det jämnar ut sig.

       I USA gör spelar det roll, det är därför det är såhär . För att de ska räknas som förtal måste man bevisa att de hon säger inte är sant

       Till Anonym / 13:19: Det spelar ingen roll för förtal om det är sant eller inte

       Bloggbevakning: Det är enligt svensk lagstiftning. Den ser olika ut, runt om i världen.

    Nej, hon har inte svarat på allt. Senaste cross häromdagen kunde hon svara på väldigt lite. Hon kunde inte ens svara på bevis som hennes advokat lagt i bevis och som visade sig otydligt (samma bild vid två olika tillfällen). Istället började hon argumentera.
    Depp är ingen ängel men han erkänner sina fel.

    Angående karriären, Depp förlorade kontrakt som en direkt effekt av Heards anklagelse för några år sedan. Det gjorde inte Heard, NU är det en annan sak dock pga rättegången.

     Exakt!
     Det är så irriterande med folk som inte sett allt och som kommer med urkorkade kommentarer

    För att hans karriär dog? Han sparkades från alla stora roller, de han med i har han producerat själv eller av nära vänner som känt honom och vetat att det Amber sagt är lögn. Som brytt sig om honom. Ingen annan har velat ha med honom att göra. Klart han vill sanningen ska fram

   Det var domaren som ville att det skulle livesändas. Depps team var för och Heards team försökte stoppa det.

  Amber Heard är en människa , hennes görande och låtande har inte med andra göra. Hur man ska se på kvinnor som anklagar män för övergrepp ska inte påverkas av henne. Döm henne inte som kvinna utan som människa.

   Döm människor efter bevis inte kön.

  Tycker de verkar rätt störda båda två. Men Johnnys obehagliga sms, att han inte ser på henne en enda gång och att han och hans team sitter och skrattar och flinar under rättegången… nej herregud. Och att han satsat så hårt på PR, och gnäller om en förstörd karriär (vem hade orkat en pirates of the c. film nr 6 liksom? :D). Lider med Heard mera, liksom. Tiktok-kontot @justiceforamberheard (eller vad det heter) visar lite mer av hennes synvinkel av härvan, rekommenderar. Får se vad rättegången får för följder.

   Hans sms är hans sett att avreagera sig till en vän. Jag är en i mängden som sagt hemska saker till nära när jag levde i ett rent helvete. Och vad jag såg så skrattade han aldrig när hon blev grillad på frågor eller när det handlade om något allvarligt. Han skrattade när hennes advokater gjorde bort sig och sa skumma saker. Däremot ser man ofta hur hon skrattar, himlar på ögonen och ser överlägsen ut när han blir förhörd så är hans små leenden inget i jämförelse faktiskt. Sen får vi inte missa när hon märker att kameran filmar henne går från skratt till ledset ansikte direkt..

    Objection! Hur vet du att hon skrattar om kameran inte filmar? Hon kanske inte hade nåt att skratta åt när kameran filmade? Människor kan visa flera känslor under en dag. Har du skärskådat honom på samma sätt?

    Hon ser stressad och ledsen ut. Hon skrattar inte.

     Då har du inte sett mycket av hennes ansiktsuttryck när han sitter i båset. Det både himlas med ögon och flinas.
     Klart hon vet att det filmas! det komiska är att när kameran filmar enbart henne så ändrar hon uttryck direkt till sad face.

      Och detta har du sett live från rättegången eller i klipp på Youtube upplagda av hans fans?

       Det visas upprepade gånger, i LIVE-streams, när hon gör det.

       Antagligen live från rättegången. Det är ganska tydligt där nämligen hur hon aktivt gör ett ledset ansikte istället för att just verka genuint ledsen. Sista dagen innan closing hade hon en stund i vittnesbåset där hon kändes genuint ledsen och påverkad och jag tycker verkligen synd om henne och jag önskar att hon kunde få genuin hjälp. Ännu mer nu när hon är mamma också och behöver vara stabil för sitt barn.

       Sen tycker jag personligen inte det är särskilt konstigt att båda har haft stunder de skrattar, eller att Amber har liksom ett ansiktsuttryck som är lite svårförklarat högdraget som en mask för att hålla inne alla känslor. Förutom de misogyna krafter som dyker upp kring rättegången finns det också många många funkifobiska kommentarer om tonfall, uttal, ansiktsuttryck och beteenden om såväl Heard som Depp som deras advokater och det är djupt osmakligt och ganska skrämmande. Flera saker som sagts om Heard och Depps beteenden som tecken på ”icke trovärdiga” eller andra grejer är saker som personer med vissa typer av adhd eller autism lätt skulle manifestera de med.

       Herregud! Titta på Law&Crime där rättegången visas istället för att gissa! Finns fakta där, inte gissningar. Amber är en väldigt sjuk människa med två personlighetsstörning som konstaterats. Hon säger bort sig själv och alla ljuger utom hon. Läkare, sjuksköterskor, polis, personal, vittnen, advokater, mm

        Jag gissar inte. Jag frågade vad Anonym baserade sin åsikt på.

        Hon kan eventuellt lida av en psykisk sjukdom. Han lider av ett tungt beroende som påverkar hans personlighet och omdöme minst lika mycket. Hennes vittnen backar henne, hans honom. Vad är din poäng?

       Från rättegången! Live!

   Han har lovat henne att aldrig med titta på henne, därför undviker han att titta åt hennes håll. Hon sa det själv under sitt förhör (heter det förhör? Vittnesmål kanske?)

    Och det tycker jag är helt legit! Beskriver hur ett offer mår också. Man vill inte se den som misshandlat en.

   Vet du varför han inte tittar på henne? Eller du kanske inte har följt rättegången?

   Men snälla hon sitter också och hånflinar och himlar med ögonen

  När beräknas domen komma? Hur lång tid har juryn på sig?

   I början av nästa vecka tror jag.

   Tisdag

  Alltså Simon Sköld och Pärleros, är de de dummaste med nån form av karriär vi har i det här landet?

  Två missbrukande labila personer som under en tid fann något i varandra och sedan borde ha gått vidare. Istället flyttade de ihop, hennes familj och vänner blev beroende av hans välvilja gällande boende och pengar (inte alla) och de var fast i en destruktiv nedåtgående spiral. Det har hänt så galet mycket skit emellan dem så att det är omöjligt för utomstående att avgöra vem som är värst. Åtalet gäller dock uthängningen Heard gjort och där är hon ju ”skyldig”, om hans beteende mot henne sedan gör att det är ok att berätta är också svårt att avgöra – helst eftersom även hon har varit destruktiv och våldsam.

   Inget konstigt att offer blir våldsamma.

    Precis, och det gäller ju både män och kvinnor.

    Nej, det är aldrig okej att ta till våld.
    Det finns en psykologisk aspekt som gör att man till slut inte pallar och då tar vissa till våld. Men det gör det inte okej.

     Ingen sa att det var ok.

  Det är nog första gången jag instämmer och håller med om något Camilla Läckberg skrivit

   Samma här!

  Rättegången handlar ju om defamation, alltså en typ av förtal, åt båda hållen. Depp för att hon ska ha skrivit om honom i en krönika och hon för att han ska ha framställt henne som en lögnerska. Hon skrev en krönika där hon i svepande ordalag nämnde att hon har erfarenhet av abuse, nämnde inte hans namn. Allt snack om bajs i sängen, avhuggna fingrar, lögner eller inte är enbart ett försök till karaktärsmord och spektakel. Blir hon dömd är det en skam för det amerikanska rättssystemet (vore inte första exemplet och jag har inte mycket hopp).

   Blir hon inte dömd är det en skam för amerikanska rättssystemet anser jag.

    Hon kan inte bli dömd eftersom rättegången går ut på att Amber ska bevisa att Depp varit våldsam och inget annat.

    Kanske kan vara bra att veta vad saken gäller innan man uttalar sig som du gör.

     Från en juristpodd jag lyssnar på så förklarade de att bevisbördan i UK vs USA är motsatt i de här fallen. Att i UK så krävs det att den som ”förtalat” bevisar att det som påstås är sant, men i USA är det den som menar att den blivit förtalad som ska bevisa att det som påstås inte är sant. Svårare att vinna i USA således men om man vinner får man betydligt högre skadestånd än i UK.

     Med reservation för att jag kan ha missuppfattat något, halvsov när jag lyssnade.

      Han bryr sig enbart om sanningen

     Det är fritt för alla att kommentera vad jag ser. Och tja, det råkade inte gå värst bra för Amber att bevisa något.

     Nja, de har ju båda stämt varandra, så dömda till skadestånd kan de båda bli.

     Depp har aldrig varit våldsam så varför skulle inte hon bli dömd som varit det?!

    Så att hon inte gjort det hon är anklagad för spelar ingen roll?

     Förtydligande: anklagad för i stämningen/åtalet. Anklagelser flyger hit och dit hela tiden men ingen av dem är relevanta i sammanhanget.

     Det är en förtalsrättegång ingen misshandelsrättegång där någon blir dömd för misshandel. Depp måste bevis att hon ljuger och AH att hon talar sanning i sin op ed som hon erkänt handlar om Depp.

  Intressant hur folk glömmer bort hur Depp redan blivit dömd i Storbritannien. The Sun fastslog att han misshandlat henne.

  Känner Läckberg att det finns ett behov av att tala om vilken ilska hon känner mot Amber efter allt näthat, hån och förlöjligande Amber blivit utsatt för? Trevlig kvinna!

   Nej, domaren sa att han inte kan döma Depp för något eftersom att han inte är den typen av domare. Det enda han kunde säga var att det KAN finnas lite sanning bakom det Heard har påstått och att the Sun därmed kan kalla honom för Wife Beater. Detta är samma domare som sa att hon inte kan vara gold digger eftersom att hon har donerat sina 7 miljoner dollar till välgörenhet (lögn), att hon inte kan slänga en burk Red Bull eftersom att hon inte dricker Red Bull och mycket annat absurt. Hade tagit The Sun rättegången med en STOR nypa (eller näve) salt

    Tack, blir så irriterad när denna rättegång dras direkt upp som nån form av bevis på honom.

    👏🏻💯

     Vad smidigt att den rättegången där han blev dömd inte ska räknas? Låt mig gissa: om Amber vinner nu så beror det också på ”fiffel” med rättegången?

      Han blev inte dömd, domaren sa bara att The Sun kan kalla honom för wife beater. Det var inte den typen av rättegång där han kan bli dömd för misshandel 😐

       …eftersom de ansåg att artikeln byggde på sanna uppgifter.

        Sanna uppgifter? Hon gav domaren foton som vi nu vet har redigerats med en programvara. Detta är bara ett exempel

      Det har framkommit att domarens son är kollega med reporter som skrev artikeln och är anställd av The Sun ägare, Murdoch. Domarens fru är vän med Ambers advokat och har umgåtts m amber innan och under rättegång. Fanns bilder på instagram

      Men snälla Han har INTE blivit dömd för något! Han förlorade i en rättegång mot tidningen The Sun! Som skrev att han var en wifebeater. AH var inkallad som vittne inget annat.

    ”Dan Wootton och The Sun har argumenterat för att artikeln inte utgör förtal eftersom de menar att den bygger på sanna uppgifter som till exempel vittnesmål, fotografier, medicinska bevis, Depps egna sms och ljudupptagningar.”

    https://amp.svt.se/kultur/johnny-depp

     Vilket inte visade sig stämma.

     Allt visade sig vara fabricerat

    Domaren i UK son jobbar för The Sun!? Så korruptionen är total där… fick inte heller överklagas där Just saying

     Nej, han jobbar på en radiokanal som ägs av ett dotterbolag till bolaget som äger The Sun. Kopplingen är långsökt och domaren hade anmält sig jävig om kopplingen betytt något.

   Det var en förtalsrättegång i England, Depp vs the sun, inte om misshandel har skett eller inte.

   The Sun fastslog att han misshandlat henne? Är du dum på riktigt? En TIDNING kan inte fastslå det 🤦🏼🤦🏼🤦🏼🤦🏼

    Du kanske får tänka lite själv också. The Sun argumenterade FÖR, och domstolen gav dem rätt.

     Nej domstolen tyckte väl att ord står mot ord.

      ”Under måndagsförmiddagen föll domen till The Suns fördel. Domstolen anser att anklagelserna mot Johnny Depp har bäring.”

      https://amp.svt.se/kultur/johnny-depp

       Äter var för att hon var ett vittne och då gäller inte samma regler när det kommer till bevis.

       Läs domen istället, det där stämmer inte

  Har inte sett en minut av rättegången så kan inte uttala mig om det. Dock är det otroligt sorgligt att Amber Heard nu, enligt typ alla, får representera/bära ansvar för en hel kvinnorörelse. I stället för att hon betraktas som ett undantagsfall, en ensam galning som avviker från normen vad gäller kvinnor i våldsmma relationer, så betraktas hon helt sonika som en ”typisk” kvinna som ljuger, fabricerar och hittar på allt i syfte att förstöra för mannen.

  Vi har alltså flera hundra år i ryggen av misstänkliggörande mot kvinnor som vittnat om våld och övergrepp, metoo-rörelsen som uppmärksammade omfattningen och gav legitimitet åt alla kvinnor och deras historier och erfarenheter, och nu är det helt plötsligt legitimt att – på grund av en individ – fortsättningsvis misstänkliggöra de kvinnor som vittnar om övergrepp? Det är som att folk riktigt gottar sig i Heards falska anklagelser i syfte att underminera alla andra kvinnor som vittnar om samma sak.

   Kvinnohat. Folk har längtat efter detta, en ”hysterisk kvinna” som bevisar att man aldrig ska tro på kvinnor.

   Vet inte vart du fått det ifrån för de flesta jag sett backar inte Amber och fattar samtidigt att inte alla kvinnor ljuger.

    Reddit, Instagram, Twitter – alla feed är fyllda av hat mot Heard och med det också massvis med rättfärdiganden kring hur man inte ska tro på kvinnor och hur mycket kvinnor ljuger om män.

     Men vad följer du för typer? Jag ser många som gör sig lustiga över en mängd bisarra saker som skett i rättegången men har inte sett någon som drar det till ”alla kvinnor ljuger” snarare har jag sett en sorg över det hela.

      Håller med! Har läst mycket på sociala medier och det handlar om just Amber. Men att både män och kvinnor kan vara offer.

      Alltså, inte som jag följer specifikt. Men som går att hitta i kommentarer. T.ex. säg en post på IG från en nyhetssajt eller entertainmentinriktat konto, fullt med sådana kommentar under en sån post. Eller en post på någon stor subreddit om det – massvis med sådana kommentarer under posten. Eller Twitter. Ser jag till de jag känner personligen och därmed följer så ärdet ju inte så. Men jag pratar större än enbart ens egan bubbla.

    Exakt, i sociala medier dvs människorna, massan ser att hon är en ensam galning. In och läs

   Att hon skulle vara en ensam galning är en Internetsanning, känns inte annorlunda än vanligt när kvinnor blir misstrodda. Känns som usa behövde en gemensam sak och det blev att hata AH.

    Oj, så ser inte jag det alls!

   Men det finns ingen norm när det kommer till en kvinna som misshandlats. Det finns inte en typ av kvinna, det är inte bara snälla och trevliga kvinnor som utsätts, det är långt ifrån alla som kan vara det perfekta vittnet. Och det är det vi kräver av misshandlade kvinnor för att tro dem – att de ska vara perfekta. För vi vill så gärna hitta ett kryphål så den älskade mannen ska vara oskyldig. Precis som den som våldtagits helst inte ska ha varit berusad och burit kort kjol i sällskap av tio män – för då kan det inte uteslutas att hon kanske ville ha sex med alla tio (inte mina ord, ord från verkliga domar).

   Håller med. Det är så märkligt att bara för att man tvivlar på Amber Heards ord, så ska man naturligtvis inte dra slutsatser om andra fall där en man anklagas för kvinnomisshandel.

  I den pågående rättegången är det Johnny Depp som måste bevisa att förtal har begåtts. Det innebär att han måste bevisa att förhållandet inte var våldsamt och att påståendena i artikeln därmed är falska.

  I en video som visades i rättegångssalen under måndagen syns Johnny Depp slå i skåpdörrar, krossa glas och skrika åt Amber Heard, skriver The Wrap.

  https://www.svd.se/a/8QdGjd/valdsam-video-pa-depp-visades-i-ratten

  Ja det känns ju väldigt otroligt att han skulle vara en våldsam man!! Eller?

   Eller hur, hon skärskådas på ett sätt han inte är i närheten av att bli. Misogyny at it’s worst.

    Exakt.

    Han ritar roliga gubbar och sitter och fnissar under rättegången: KUL! Skön snubbe!

    Hon tittar mot fel person när hon pratar: LÖGNERSKA. Allt är ett skådespel!

     Hon tittar inte ens fel, hon tittar på juryn vilket är en vanlig taktik då det är dom som fattar bestlutet. Men deras beteenden bedöms helt olika. AH ler –> hon ljuger! JD ler —> men gulle.

   Han slår inte Amber i filmen, inte sant? Varför vågar hon filma det om han är en våldsam man? Jo, för att försöka rättfärdiga hennes lögner om att han slår henne inget annat.

   Ett vittne sa att hon också skrattar i filmen före hon avslutar den. Om du är under pågående psykisk och fysisk stress så kan man slå till skåp dörrar, det betyder mest att man inte orkar ta mer skit psykiskt.

    Nej, han krossar glas, slår i skåpsluckor och skriker. Han är alltså våldsam.

     Jag har också smält igen skåpluckor i mitt liv men har aldrig slagit en människa (eller jo, min syster när vi var barn). Jag kastade också min telefon i golvet en gång. Gör det mig till en våldsam människa?

      Krossade du glas, smällde i skåpluckor och skrek åt din partner? Eller bara slog i skåpsluckor? En viss skillnad.

      Han slog i sina egna köksluckor medans hon står å skrattar och filmar dagen efter hans mamma dött!? Gör det han till våldsam eller henne till en kall psykopat? Vem gör så ens

      Om du beter dig som Johnny gör i denna video
      https://www.youtube.com/watch?v=EhnKxb99Li8

      Då har du problem och behöver söka hjälp.

    Ännu en självutnämnd psykolog har talat till JDs fördel 👏🏻

     Kom på något bättre snälla..

   Hon provocerade fram det precis efter att hans mamma dött…. att man blir arg och slår i skåpsdörrar någon gång ibland betyder inte att att man är en kvinnomisshandlare.

    Väntade på denna, ”hon provocerade fram det”. Misshandlarens favorituttryck. Vet du vad – han är en vuxen man och ansvarig för sina känslor och reaktioner, inte hon.

     Absolut och dom tog han ansvar för under rättegången. Vet inte hur du reagerar när en närstående dör men det är nog någon av få gånger jag själv skulle kunna hålla mina känslor i schack.

     Amen. Män ses ofta som barn, hjälplösa och oförmögna att ta ansvar. Kvinnohatet är så enormt.

      Klart det ska skrikas kvinnohat direkt 🥱

      Din mamma dör. Du får ett känslomässigt utbrott och skriker/slår till köks luckor medan din flickvän smygfilmar dig samt provocerar dig, och slutligen går bort och hån ler in i kameran.

      Kan säga att det hade jag aldrig i hela mitt liv vågat göra till mitt ex som var våldsam.

       Att le kan vara ett måste för att undvika att det eskalerar. Om du ser rädd, orolig eller ledsen ut kan mannen bli aggressiv och ge sig på dig. Många kvinnor som är misshandels offer har lärt sig att le för att minska risken att få stryk.

       PS: tror inte Amber är ett offer. Men att ta leende som ett bevis att en kvinna inte är ett offer var det dummaste jag hört.

    Det var inte samma dag som hans mamma dog.

   Krossa glas och slå i skåpdörrar är inte att misshandla en annan människa.

    Hans beteende i videon är dock inte normalt.

     Hans mamma hade dött. Hur man reagerar när någon dör är individuellt. Han reagerade inte mot Heard utan mot skåpluckor. Min kompis skrek i en kudde och slängde iväg saker när hon fick höra om din mammas död. Så hon är då en misshandlade och aggressiv person?

      Hans mamma hade inte dött den dag som videon spelades in. Och du har ju inte ens kollat videon. Det är inte normalt ”jag är lite sur och slår hårt i skåpsluckorna”, det är inget normalt ”skrika i kudden och slänga saker”, han visar ett ganska aggressivt beteende i videon.

      Hade din syster/dotter visat en video där hennes kille beteende sig som Johnny och hon var orolig för att hennes kille betedde sig aggressivt, hade du då sagt åt din syster/dotter att beteende var okej och att hon måste förstå att han kan vara aggressiv och slå, sparka och skrika när han har det jobbigt?

  Har heller inte följt. Vet inte ens vad som har hänt och varför det varit rättegång. Han är dessutom en person som jag bara hört talas om i samband med Pirates of the Caribbean (som jag för övrigt blev väldigt sugen på att se just nu. Tackar bakfyllan för att jag får ha en soffdag<3).
  Känner mig så lost! Har ju sett i ÖS där folk diskuterat och jag vet inte ens vem hon är. Inte intresserad nog att googla heller, så jag får ju skylla mig själv. Men känns som att jag bott under en sten ett tag😅

   Tack för att du berättade.

  Amber Heard kan inte rå för att hon är som är. Det känns inte bra att en hel värld är emot henne. Jonny Depp har fått sin hämnd, hon hade inte räknat med det?

  Rå för? hon får ju stå för sina handlingar. Jag tror ändå mer på honom. Och tror hon kommer få betala det han vill ha.

   Alla experter säger att Depp inte har en chans. Därav fokus på bajset i sängen osv. Det enda han kan vinna är folket.

    Hur kan han inte ha en chans när hon är psykopaten?

     För att även psykopater/hysteriska kvinnor/borderlinebrudar/galningar kan bli misshandlade.

      Absolut! Om hon kan bevisa det..

     Men snälla, kan ni som säger sådant här iallfall försöka förstå vad ens rättegången handlar om innan ni uttalar er så tvärsäkert om den?

     Depp behöver bevisa att han inte varit våldsam i förhållandet/gentemot Heard. Med den bevisning som lagtsfram är det i princip omöjligt att säga att så är fallet. För det finns bevis på sådant. Även om han förklarar bort vissa saker som ”skämt” eller dyl. och även om det finns bevisning för att hon också gjort diverse våldsamma saker gentemot honom. Att hon är en ”psykopat” i dina ögon eller världens ögon spelar inte särskilt mycket roll alls för domen, för det inte vad det handlar om. Juryn ska ställa sig till huruvida det är trovärdigt och sannolikt att Depp vart våldsam. Och det kommer de förmodligen säga att det är sannolikt trovärdigt att han varit det.

      Vilka bevis för att han har slagit henne har kommit fram?

    Han vill bara rentvå sitt namn. Pengar är inget han kommer få heller då hon har inte dessa pengar. Han vill bara att folket ska förstå att han är oskyldig. Han gör det för dina barns skull oxå som drabbats av detta.

  Nu är ju inte läckberg utbildad inom någonting som har med rättväsendet alternativt psyket och göra. Så att ens ha en personlig åsikt om vad som är sant och inte sant och uttrycka den som om de vore sanning är ju ganska likt heards beteende.

   Läckberg FÖRTYDLIGAR flera gånger att det är hennes eget synsätt att se på det hela efter att ha sett hela rättegången. Jag har också en åsikt om förtalsrättegången och det har vi alla som sett den.

    Fast varför har ni sånt fruktansvärt behov av att uttrycka det? Leka rättsexperter?

  Kunde inte bry mig mindre! 😄

  Kan tycka att det är rätt vidrigt att fläka ut att man ”känner ilska” mot Heard när det faktiskt finns bevis på att Depp varit våldsam. Tycker inte Läckberg att Depp har fått nog med stöd eller?

   Vilka bevis? När jag sett så verkar det finnas bevis för precis tvärtom, att hon är aggressiv och våldsam

    Filmen där han krossar glas och skriker åt henne, skrivit på väggen i blod, hans sms om att vilja döda och våldta hennes lik osv.

     Var är våldet mot henne sa du?

     Ett meddelande till sin vän där man avreagerar sig funkar liksom inte.
     Hon har dock medgett i ljudklipp att hon har varit våldsam mot honom.

      Läs igen.

      ”när det faktiskt finns bevis på att Depp varit våldsam”
      Våldet MOT HENNE är däremot det som domstolen ska bedöma.

    Det finns sällan bevis när det kommer till våld i nära relationer. Männen lär sig att kontrollera kvinnan, att slå där det är lätt att täcka med kläder. Kvinnan lär sig att le och vara tyst.

    Jag säger inte att just Amber är ett offer.
    Men din syn på hur lätt det ska vara för ett våldsoffer att lägga fram bevis är bara sjukt..

  Helt sjukt att folk tror sig veta precis, när ingen var där och därmed så vet ingen vad som hände. De enda som vet vad som hände är de två själva. Ingen vet hur någon/något är i hemlighet bakom stängda dörrar. Och Camilla Läckberg var definitivt inte där och vet därmed inte. När ska hon stänga igen sin käft, på ren svenska.

  En sak har jag tänkt på genom hela rättegång. Så otroligt tragiska och trasiga kända människor är. Inte bara Depp och Heard, utan det har ju även figurerat andra kända/rika som verkar minst lika trasiga och tragiska. Man beundrar kändisarna, de vackra, rika och berömda, men i själva verket så är dom ju bara helt vanliga, gråa, trasiga människor som inte är något speciellt eller spännande överhuvudtaget.

   Gråa vet jag inte…

  Vad hände med Joel Kinnaman och Bella Davis då?

   Han fick först igenom ett tillfälligt kontaktförbud (restraining order) gentemot henne tror jag, som sen blev permanent för några månader sedan. Tror inget mer har hänt sedan dess.

  Är så otroligt trött. När ska folk inse att vad vi tycker inte spelar någon roll?! Det finns I get team J eller team A.

  Detta är ett känsligt ämne som folk har gjort till en cirkus enbart för att de är kända.
  Det finns så mycket bevis från båda sidor.
  Folk väljer aktivt att strunta i Ambers bevis för att Johnny Depp är Captain Jack Sparrow. Jag kan inte se det på något annat sett.

  Man väljer att ta upp ett puttelitet klipp där hon säger något i stil med ”Tell the world I hit you!” Men ingen vill spela videoklippet vidare för det ifrågasätter deras poäng.

  Man menar att hon skurit hans finger, men var är bevisen för detta när det inte ens låter trovärdigt för exporter? ”Amber Heard paid him to say that!!!!11111!!!”

  Men sen tror de heligt på Dr. Curry för hon Johnny Depp betalar ju inte henne. Han hade inte druckit med henne och hon hade ju inte tidigare sagt att hon skulle sätta den diagnosed på Amber.

  När han säger att ”I cut my finger off!” Är det bara han som copar med situation och ljuger för hennes skull!!!1111
  När han skrattar, ritar etc så copar han!!!111

  Skulle Amber Heard våga le är hon en psykopat och när hon säger ”I’m sorry” på den där inspelningen visar det att hon är skyldig!!!!1111

  Det kan ju aldrig vara så att även hon har försöka ljuga för att skydda honom/copa med sotuationen?

  Nej, nej, nej. Sånt gör bara Johnny ”Captain Jack Sparrow” Depp. Han kan håna henne, han kan säga att han vill mörda henne, han kan försöka trigga igång Amber Heard’s advokat, han kan ljuga i rätten, hans advokat kan vara sjukt oproffsig… för han är oskyldig!!!!+11111 han skojar bara!!! Att slå skåp och förstöra hennes saker är inte misshandel!!!!111111!! Tittar han är så söt När han skrattar åt att han skrivit att han vil mörda henne!! Han copar.

  Men bränn Amber Heard på bål!! Hur vågar hon bara en grå kappa! Johnny har ju på sig grått!! Misshandel!

   Ser att stavningen är åt helvete, haha. Sitter på en buss och kom åt flera knappar samtidigt.

   Exakt så!

   Halle-f*cking-luja!

  Amber Heard har inte bajsat i JDs säng. Bajset var i hennes säng, och det var hundbajs.

  https://www.reddit.com/r/Deuxmoi/comments/ukgxe8/list_of_ahjd_abuse_myths_debunked/ Här finns svar på vanliga myter.

  https://mobile.twitter.com/arkhamcitysiren/status/1518296808241385472?s=21&t=xPYtnTYCCqlN_qP-Rb5H2g Här finns en del av JDs tidigare beteende upspaltat.

  https://www.reddit.com/r/Deuxmoi/comments/uvzch8/depp_v_heard_how_is_this_defamation_a/ Här finns en tidslinje över deras relation.

  https://twitter.com/cocainecross/status/1523767884488462336?s=21&t=jF2RszTgzdDl7PIJVxEH4g En till tidslinje.

  https://www.rollingstone.com/feature/the-trouble-with-johnny-depp-666010/ Artikel i rolling stone skriven på JDs begäran.

  https://www.gq-magazine.co.uk/article/johnny-depp-interview-2018 Artikel i GQ skriven på JDs bergäran.

  https://www.washingtonpost.com/opinions/ive-seen-how-institutions-protect-men-accused-of-abuse-heres-what-we-can-do/2018/12/18/71fd876a-02ed-11e9-b5df-5d3874f1ac36_story.html Op-ed AH skrev tillsammans med ACLU. AH hade även kontakt med en advokat för att det inte skulle bli förtal och uppfyllde alla kraven advokaten hade.

  ”Then two years ago, I became a public figure representing domestic abuse, and I felt the full force of our culture’s wrath for women who speak out.” Den här meningen är den som JD menar är förtal. För att det inte ska vara förtal räcker det med att AH kan bevisa att JD har utsatt henne för psykisk, fysisk eller emotionell misshandel vid ETT tillfälle under deras relation. JD måste även bevisa att meningen skrevs med elaka avsikter.

  Tyvärr har jag ingen länk till artikel i blast 2019 som AH har stämt JD för. I artikel sa JDs advokat
  ””Ms. Heard continues to defraud her abused hoax victim Mr. Depp, the #metoo movement she masquerades as the leader of, and other real abuse victims worldwide.”” AH behöver bevisa att detta uttalande har smutskastat henne.

  https://www.fairfaxcounty.gov/circuit/sites/circuit/files/assets/documents/pdf/high-profile/depp%20v%20heard/cl-2019-0002911_complaint_8766635_03_01_2019.pdf stämningen för förtal

  https://www.fairfaxcounty.gov/circuit/sites/circuit/files/assets/documents/pdf/high-profile/depp%20v%20heard/cl-2019-2911-def-counterclaims-8-10-2020.pdf Countersuit

  Det finns en teori att Waldman använde sig av bottar för att smutskasta AH. Tidslinjen finns här https://www.reddit.com/r/DeppDelusion/comments/uy79fy/adam_waldman_and_possible_bots/
  Bottarna verkar ha haft stor effekt på folkets åsikter, och de läckta ljudklippen (som var redigerade) spreds stort och gav en felaktig bild av situationen. Här finns ljudklippet i sin helhet: https://www.youtube.com/watch?v=k9pbrBmHI58

  https://www.judiciary.uk/wp-content/uploads/2020/11/Judgment-FINAL.pdf Förtalsmålet i UK. Rätten bedömde AH som trovärdig vid 12 av 14 tillfällen och JD förlorade. JD fick avslag på överklagan.

  Viktigt att komma ihåg:
  Det är ett civilmål. Ingen kommer sitta i fängelse.
  Om AH har varit våldsam eller inte har ingen betydelse i dessa mål.
  Vid slutet av rättegången hade JDs team ca 7 timmar kvar de inte hade material, bevis eller vittnen att fylla med. AHs team fick begränsa sitt innehåll för att deras tid skulle räcka.

  Om ni ska titta på nåt från rättegången rekommenderar jag uttalanden vid avslutningen: https://www.youtube.com/watch?v=xhZ1CKre2Sw

  https://youtu.be/xhZ1CKre2Sw?t=1374 Camille Vasquez
  https://youtu.be/xhZ1CKre2Sw?t=4273 Ben Chew
  https://youtu.be/xhZ1CKre2Sw?t=7848 Benjamin Rotterborn
  https://youtu.be/xhZ1CKre2Sw?t=12414 Elain Bredehoft

  Jag uppmanar alla att tänka källkritisk, och komma ihåg att myten om det perfekta offret är skadligt. Om du inte orkar läsa allt, läs om myterna. Desinformation är väldigt farligt för vårt samhälle.

   Tack för att du tog tiden att länka allt! Du är en ängel! De flesta JD fans kommer inte läsa detta då de lever i en ”Jack Sparrow can do no wrong” bubbla.

   Det är så otroligt skadligt att anklaga Amber Heard över att inte vara det ”perfekta offret.” Sånt finns inte! Alla bearbetar trauma olika! Varför vet man detta när det gäller J men vägrar plötsligt förstå att detta är så för Amber Heard också.
   Det är så för oss alla. Perfekt hos människor finns inte!

    Jag hoppas verkligen att någon läser att tar till sig. Det är så tungt att se allt hat mot AH och jag hoppas verkligen att det försviner. Som Rotterborn säger i sin closing statement så är det förödande för alla som blivit utsatta för våld i nära relationer.

    Precis som du skriver så bedöms dom som olika. JD ler i rätten = oskuldig och naiv. AH ler = bevis på att hon ljuger.

    Det enda sättet för JD att vinna är att rasera AHs trovärdighet och det är precis det han har lyckats göra i allmänhetens ögon. JD har även sagt att hans mål är att förödmjuka AH globalt i ett sms till sin agent (läs om det här https://www.independent.co.uk/news/world/americas/johnny-depp-amber-heard-texts-b2087471.html )

    Även det att AH kallas golddigger när hon hade rätt till $31 miljoner men bara tog $7 miljoner. Som hon planerar att donera, uttryckte sig på ett sätt som går att missförstå och samtidigt inte har kunnat donera pga JD har stämt henne. Och egentligen är det petitesser, det är inte relevant men det används som ett vapen för att minska AHs trovärdighet.

   Absolut inget av detta stämmer.
   Titta på rättegången och lyssna på bevisen som framkommit. Att gå till reddit, ett anonymt forum där vem som helst kan skriva vad som helst, bör ingen ta seriöst.
   Jag litar på de som faktiskt har utbildningen, kunskapen och de försvarsadvokater som faktiskt givit sin åsikt och de bevisen som finns där det framkommit att det är Ms Heard som misshandlat Mr Depp.
   Och nej, jag är inget ”fan”, har aldrig sett PoC.
   7 timmar? Du menar 7 minuter? Kanske för att det inte behövdes.
   Bajset var människobajs, inte hundbajs. Det ser man på bilderna och en ex Marine security detail var den som gav beviset att Heard hade gjort det som ett prank. Inte en chans att en liten hund kan skita en sån stor korv. Och ja, det var i hans säng. Housekeepern var den som upptäckte det först.
   Och rättegången gällande the sun handlade inte om att Depp var en wife beater, det handlade om blaskan the sun hade rätt att skriva att han var en wife beater eftersom Heard anklagat honom för det, nu riskerar hon perjury för att hon ljög. Det var hon som misshandlade Depp, precis som hon misshandlade sin syster och sin ex flickvän.
   Waldman är inte depp och skrev det oberoende av Depp.
   ACLU har redan erkänt att de först skrev Johnny depps namn men ändrade pga risken för att bli stämda, och att den handlade om honom och att Heard aldrig donerade pengarna.
   Och sist men inte minst, Johnnys team hade bevis (röstinspelning) på att amber erkände att hon slängde vodka flaskan så johnny blev av med tippen av fingret men i och med att inspelningen också har röster (ssk, bodyguard och housekeepern) så får de inte ha den röstinspelningen som bevis. Men i den så ber hon om ursäkt för fingret.
   Allt du skrivit är falskt och jag uppmanar alla att gå till källan, inte reddit och media, utan rättegången och beviset som finns tillgängligt.

    Exakt, bra skrivit! Så trött när man inte skriver Fakta!

     Om inte domen, rättegången och stämningsansökningarna är fakta, vad är fakta?

      Vi pratar om rättegången i Virginia där det framkommit nya bevis.
      Du vet att UK rättegången var en hel del korruption? Även jurister i UK höll med om det. Johnny fick inte ge alla bevis han hade. Åklagaren domaren vara nära vän med murdoch som äger the sun och sonen är nära vän med Dan R. De kommer få ta tillbaka beslutet och Amber riskerar att åka dit för mened.
      Och eftersom du nämner UK rättegången så kan du ju copy paseta där det sa att Depp inte var en misshandlare eftersom det inte fanns några bevis på det.
      Hela rättegången handlade om de hade rätt att skriva ’wife beater’ I titeln av artikeln, inte hurvida johnny var en wife beater eller inte.

       Jag har försökt läsa om den eventuella korruptionen men hittar nästan ingenting, har du någon bra källa? Menar du att rätten i UK kommer behöva ta tillbaka sitt beslut? Om JD och hans team anser att AH begått mened får dom kontakta polisen och starta en rättslig process.

       Jag känner inte för att leta igenom hela domen för att citera JD där han säger att det inte finns några bevis och är oskyldig. Jag vet inte varför du vill att jag ska göra det.

       Rättegången handlade om det var förtal att skriva wife-beater eller inte. Eftersom rättet bedömde att AH var trovärdig i 12 av 14 händelser var det inte förtal. JD är inte dömt för att ha misshandlat AH.

    Det är precis dom här myterna jag skriver om. Jag har även länkat till UK-domen, anmälan och sammanfattningarna från rättegången. Det är mycket information att ta in och därför är artiklar bra.

    Angående bajset i UK rättegången:
    Faeces on the bed
    477.
    The day after the birthday dinner (22nd April 2016) Hilda Vargas, who has been a cleaner and housekeeper for the Claimant for many years, arrived at the Eastern Columbia Building to clean PH3 (where the Claimant and Ms Heard were living) as was her routine. Neither the Claimant nor Ms Heard was present. On the bed she was horrified and disgusted to find a pile of faeces. Ms Heard and the Claimant had two Yorkshire terriers called Pistol and Boo. It was the view of Ms Vargas that the dogs
    MR JUSTICE NICOL Depp v NGN and Wootton
    Approved Judgment
    could not have been responsible for the faeces in part because they were too small to climb on to the bed and in part because she had seen their mess before and what she saw on 22nd April was larger.
    478.
    Ms Vargas took photographs of the faeces and reported it to Kevin Murphy who was effectively her line manager. Mr Murphy in turn gave the photographs to Sean Bett who passed them on to the Claimant. The Claimant said in his evidence that he regarded this incident as the final straw of his relations with Ms Heard and he resolved to divorce her. The Claimant thought that either Ms Heard or one of her friends had been responsible. Mr Murphy said that Ms Heard had told him that leaving the faeces on the bed had been ‘just a harmless prank’.
    479.
    In his cross-examination, Mr Depp accepted that his sense of humour was ‘niche’. It also had a lavatorial streak. On 11th October 2013 he had sent a text to Stephen Deuters which said (see file 6/119/F697.14),
    ‘Will you squat in front of the door of the master bedroom and leave a giant coil of dookie so that Amber steps in it and thinks that one of the dogs, primarily Boo, has a major problem. It’ll be funny!!!’
    480.
    Mr Depp’s belief that Ms Heard or one of her friends was responsible for leaving the faeces on the bed is relevant because (a) it led him to conclude that his marriage to Ms Heard could not continue and (b) it was the cause of part of the argument which subsequently took place on 21st May 2016. In my view, whether Ms Heard or one of her friends was in fact responsible is not important. It is remote from the central issue, namely whether Mr Depp assaulted Ms Heard. It is not even of significant relevance to whether Ms Heard assaulted Mr Depp. For what it is worth, I consider that it is unlikely that Ms Heard or one of her friends was responsible. Mr Depp had left that night for his property in Sweetzer. As long as he was away, it was Ms Heard who was likely to suffer from the faeces on the bed, not him. It was, therefore, a singularly ineffective means for Ms Heard or one of her friends to ‘get back’ at Mr Depp. Other evidence in the case showed that Boo (one of the two dogs) had an incomplete mastery of her bowels after she had accidentally consumed some marijuana. Ms Heard gave evidence that Boo had in the past defecated on the bed and that she herself had cleaned it up rather than leave that task to Ms Vargas. On 29th October 2014, Ms Heard wrote in a text message to Kevin Murphy that (see file 7/3(b)/H27.2),
    ‘Last night she [Boo] shit on Johnny. While he was sleeping. Like all over him. Not exaggerating.’

    Länk till bajsbilden: https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fpagesix.com%2F2020%2F07%2F14%2Fthe-poop-that-ruined-johnny-depp-and-amber-heards-marriage%2F&psig=AOvVaw0qVN01qs8eU3Bq072OYW7a&ust=1653839537910000&source=images&cd=vfe&ved=0CAwQjRxqFwoTCJCsh7TGgvgCFQAAAAAdAAAAABAD

    Rättegången mot the sun:
    Rätten i UK bedömde att AH talade sanning och därför var det inte förtal av the Sun att kalla JD för wife beater.

    Angående våldsamhet mot tidigare partner:
    Här är en artikel med AHs tidigare flickvän där hon dementerar ryktena att hon blivit misshandlar av AH. https://www.independent.co.uk/news/people/amber-heard-johnny-depp-tasya-van-ree-domestic-violence-allegations-a7072126.html
    Jag har inte läst eller hört att AH har misshandlat sin syster. Har du någon källa?

    Angående ACLU: Om JDs namn eller inte var med i op-ed innan publication spelar inte någon roll. Det är inte heller det AH är åtalad för. ACLU kommunicerade med sin advokat för att se till att AH inte bröt mot den NDA både hon och JD skrev på. Här kan du läsa mer om det: https://www.independent.co.uk/news/world/americas/amber-heard-aclu-depp-oped-b2067796.html

    Angående att AH kastat en flaska och skadat(amputerat) JDs finger:
    Från UK-trial. JD skriver i meddelande att han har gjort det själv. Han säger i rätten att det var AH som gjorde det.
    Dr Kipper was in Australia by 8th March 2015. Mr Depp sent him a text that day which said (see file 7/5(b)/H30.6),
    ‘Hi … Fucked man … Had another one … I just cannot live like this … She is as full of shit as a Christmas Goose!!! I’m done. NO MORE … !!!
    The constant insults, the demeaning, belittling, most heartbreaking spew that is only released from a malicious, evil and vindictive cunt!!!! But, you know what …?? FAR MORE hurtful than her venomous and degrading endless “educational” ranting … ??? is her hideous and purposely hurtful tirades and her goddam shocking treatment of the man she was meant to love above all … Here’s the real deal, mate … Her obsession with herself …. ?? Is far more important … she is SO FUCKIN’ AMBITIOUS!!!! She’s so desperate for success and fame … That’s probably why I was acquired mate… !!Although she has HAMMERED me with what a sad old man, has been I am… Cowan has done me the most cruel of favors … I’m so very
    MR JUSTICE NICOL Depp v NGN and Wootton
    Approved Judgment
    sad … I cut the top of my middle finger off … What should I do Except, of course, go to a hospital … I’m so very embarrassed for jumping into anything with her …’
    340.
    Mr Depp had plainly damaged his finger by the time this was sent. The time of text is recorded as 1.00am but this is ‘UTC + 0’. I consider that I can take judicial notice of the following facts (a) that UTC stands for Co-ordinated Universal Time and is effectively a successor to Greenwich Mean Time (b) that Australian Eastern Standard time (‘AEST’) is UTC + 10; (c) In 2015 Queensland did not observe Daylight Saving Time and adopted Australian Eastern Standard Time all year. Thus, the text to Dr Kipper was sent at 11.00am local time.

    https://youtu.be/BuxQ6KbGmqw?t=1806 här är ett ljudklipp där JD säger att han ”chopped his finger off”. Kan du länka mig till ljudet där AH ber om ursäkt för fingret? Jag har letat men hittade det inte, det är svårt att söka då det finns mycket material.

    Angående perjury:
    Det jag har läst av vad AH sagt så stämmer mycket överrens med den tidigare rättegången. JD verkar ha ändrat sig kring en del saker. Jag förstår det som att JDs team anser att AH har begått perjury och då är det rimligt att dom tar upp den frågan med polisen och utreder. Vad AH har gjort eller inte gjort med sina pengar är egentligen inte relevant för rättegången.

    Det jag skriver är inte falskt. Jag länkar till trovärdiga tidningar, domarna, UK-trial och rättegången nu. Reddit och twitter inläggen är bra sammanställningar på vad som har hänt, men absolut ska man läsa orginalinnehållet.

    När det gäller tiden som var kvar för båda teamen hittar jag ingen bra källa och jag förstår inte heller riktigt upplägget, så jag vet inte hur mycket tid någon av dom hade kvar.

     Se svar ovan.
     Vi är i Virginia nu, inte UK.
     Ny rättegång, nya bevis. Allt det du skriver har dementerats och bevisats vara antingen draget ur sin kontext eller rena lögner som ersatts med sanning i form av bevis.
     Amber riskerar att åka dit för mened och en omprövning kommer eventuellt göras i UK.
     Återigen, allt du behöver veta finns om du faktiskt tittar på rättegången och bevismaterialet. Finns sumeringar om du inte orkar titta på allt.

      Vet du varför rättegången är i Virginia av alla ställen?

   Och angående bots. Nej, inga bots. Åsikterna om Amber ändrades bara efter alla röstinspelningar kom fram och folk hashtaggade justice for depp.
   Sen så var twitterexperten och googleexperten den som sa att det var individer som skrev kommentarerna. Nämnde inte bots överhuvudtaget.

    Bottar berördes inte i denna rättegång, och det är bara en spekulation att Waldman har använt sig av bottar (vilket jag också skrev).

   Men du måste skämta?! Istället för att titta på heeeela rättegången så googlar du fram svar som passar dig!? Kan säga att detta stämmer ej!!

    Jag har inte sett allt i rättegången nej, men en del. Såg closing statements och en del förhör. Jag har inte googlat fram, jag har tagit fakta från domen i UK och letat upp artiklar och relevant information.

     Då föreslår jag att du gör det innan du uttalar dig om saker du inte vet något om.

      Okej.

   En video till folk som tror att Johnny är en oskyldig ängel som aldrig kan bruka våld.
   https://www.youtube.com/watch?v=mcmuuAfliaI

   En som jobbade på en film med Johnny berättar att Johnny slog honom på inspelningsplatsen.
   Det berättas hur han slog sönder ett hotell rum, vilket han erkänner.
   Han berättar själv hur han slagit folk.
   Hur han blivit arresterad för misshandel, och dömd för misshandel.

   Så han har våldsamma tendenser sen tidigare. Lägg till missbruk av alkohol och droger, så ligger våld i nära relationer inte så långt bort.

    JD ska ju upp i rätten igen juli gällande att han har slagit en personal vid en filminspelning.

    Amber blev arresterad av polisen för att ha misshandlat sin ex flickvän. Hon har även misshandlat sin egen syster Whitney.
    Finns inga bevis på att johnny slagit personal.

     Johnny erkänner ju i videon att han tidigare är dömd för misshandel.
     Vart har jag sagt att Amber är oskyldig och aldrig varit våldsam tidigare?

    Sjukt att inkludera paparazzi…han försökte liksom skydda sin gravida flickvän.
    Alla hans tidigare flickvänner och fru har sagt att han aldrig misshandlat dem på något sätt. Alla har försvarat Johnny. Även Kate Moss som han dumpade. Säger en hel del.

     Så det är okej att jaga folk med en träplanka? jag trodde självförsvar var när man skydda sig själv, inte när man med ett tillhygge i handen jagade efter andra och trängde in dem i en gränd.
     Men okej då vet jag, nästa gång någon stör mig är det fritt fram att springa emot dem med ett tillhygge i handen, och när polisen tar mig är det bara att hävda självförsvar 👍

     Alla har försvarat att Johnny inte var aggressiva emot dem, men när han var med Kate hade han inte lika allvarligt drog och alkohol missbruk som nu när han var med Amber.

     Och om du kollar videon jag länkade så erkänner Johnny själv att han varit i slagsmål, att han är dömd för misshandel, osv.

  De båda verkar ju ha varit aggressiva mot varandra. Vad är poängen med att ta någons sida?

  Sett till vad rättegången faktiskt handlar om är det bara konstigt om J inte förlorar. Läste det här i SvD som förklarar det ganska bra:

  I den pågående rättegången är det Johnny Depp som måste bevisa att förtal har begåtts. Det innebär att han måste bevisa att förhållandet inte var våldsamt och att påståendena i artikeln därmed är falska.

  – Det tror jag inte att han kommer att lyckas med, och därför tror jag att han kommer att förlora den här stämningsansökan, konstaterar Lapidus.

  Beviskravet innebär inte att Amber Heard ska påvisa bortom rimligt tvivel att det har varit en våldsam relation. Det räcker alltså med att Heard bevisar att det sannolikt förekom någon form av våld för att påståendet i artikeln ska anses som sant.

  – Det är en ganska låg tröskel. Det tror jag att Amber Heard med sitt team kommer att kunna nå upp till, säger han.

  Om den andra rättegången blir av hänger på om Amber Heard väljer att gå vidare med sin stämningsansökan mot Depp eller inte.
  Går hon vidare till rättegång är det hon som i sin tur måste bevisa att Johnny Depps uttalanden om henne är fullkomligt falska påståenden.

  – Det kommer hon inte att klara av. I slutändan, om det blir en andra rättegång, kommer båda två att förlora. De kommer att sitta med väldigt höga rättegångskostnader och Johnny Depp kommer att komma ut som vinnare i folkets domstol, säger han

   Exakt! Önskar att fler insåg detta! Tack för din kommentar.

   Är så trött på att folk får information via tiktok och dylikt och säger ”jag tror Johnny Depp… är det sant att Amber Heard gjorde x sak.”

   Läs på för tusan och förstå att Johnny Depp redan förlorat mot the sun och att detta inte handlar om vem som misshandlade vem.

  Det märks verkligen vilka som följt rättegången och vilka som inte har det i kommentarsfältet.
  Heard har hittills inga bevis på att Depp har misshandlat henne. Depp däremot har flera bevis att Heard har misshandlat honom. Bland annat från källan själv; Amber Heard som erkänt att hon fysiskt misshandlat honom.
  Jag föreslår att alla faktiskt tittar på rättegången som finns tillgänglig på Youtube och lyssnar på alla röstinspelningar.
  Sen så tycker jag faktiskt fler borde läsa på om halo effect och white female victim syndrome. Om amber var en kvinna av annan bakgrund och med annat utseende så skulle få människor, kvinnor som män, försvara henne. Ingen skulle automatiskt bli trodd som amber blev.
  ’Believe women’ har en helt annan innebörd och få har det privilegium att få automatiskt stöd från människor utan något som helst bevis än ett fåtal sms med mörk humor och referenser till monty python.

   Rättegången handlar ju dock inte om vem som har misshandlat vem.

    Handlar om förtal =trovärdighet

   Skämtar du? Om du ska använda dig av inspelningar av Amber Heard måste du också inse att det finns inspelningar där J erkänner att han ”headbutted her”.

   Att detta inte anses vara bevis nog är pga att ”fans” anser att det inte är bevis.
   Amber Heard har även blåmärken som ”fans” anser inte är nog med bevis.

   Experter till och med säger att det är omöjligt att säga om hon ”mixtrat” med bilderna eller inte då megadata ändras så fort du ladder upp bilden.

   Det är bara fans som inte vill ta in det som sägs för att ”Johnny Depp är oskyldig!!!111!!!”
   De vill hellre tro de bevis av folk som J betalar.

    Betydligt fler än de sk ”fans” du refererar till som anser Amber heard vara manipulativ och lögnaktig.

     Manipulativ? Du menar när folk som du som nekar till att det finns några bevis till att han slagit henne när det faktiskt finns bevis?

      Det finns bokstavligt talat inget bevis på att han har misshandlat henne.

      Finns inga bevis!

    Nej, han har Inte erkänt någonstans att han har headbuttat henne.
    Han sa att när hon attackerade honom med dörren och han böjde sig ner och han försökte mota bort henne så stötte deras huvuden ihop.

    Precis detta! Jag förstår inte hur foton, inspelningar och vittnen är 0 bevis.

  Också lustigt hur folk snackar om Depps drog och alkoholproblem när Heard drogade och drack minst lika mycket.
  Två rödvinsflaskor om dagen drack hon. Svampar, mmda, k.kain, stod tom på bröllopsschemat där hon satt ut en specifik tid där det skulle dro*as.
  Var så hög på svamp under coachella att säkerhetsvakten var tvungen att köra hem henne och hjälpa henne medans hon spydde.

   Från rättegångsprotokollet av rättegången i UK:
   267.
   Mr Depp said that Ms Heard behaved cruelly towards him at this time and withheld drugs from him that he was allowed or were intended to contribute to his recovery process. I have no doubt that the process of trying to rid himself of the addiction to Roxies was extremely stressful and painful for Mr Depp. However, I have seen notes made by Ms Lloyd. It is apparent from these that Ms Heard (referred to in the notes as ‘patient’s fiancée’) was keeping in close contact with Ms Lloyd and, after his arrival on the island, with Dr Kipper. There is no evidence that she did attempt to withhold from him any medication that he was supposed to have. In his text to Paige Heard, Ms Heard’s mother, on 19th August 2014 Mr Depp said (see file 6/119/697.41),
   ‘I couldn’t have made it without her … I would have gone for a swim and swallowed a big drink of ocean without her to be honest … It was a hell of my own doing that your little girl walked through with me step by step … I know you’re already proud of her, but if you’d seen her in action … Amazing!!! It was an exercise of monumental patience and instinct. I wouldn’t be alive, sweetheart … There were more than a few times when I thought it would be more simple to take that route. It was Amber and Amber only that got me through this … And it was not easy …’

   Här skriver JD om när han var på sin ö i bahamas för avgiftning. Flera bråk handalde om att AH ville att JD skulle sluta med droger.

    Men rättegången UK har inget m detta att göra.

     Varför inte? Det berör samma händelser i deras relation. I rättegången finns vittnesmål på händelserna.

    Alltså du e heeeeeelt ute o cyklar 🙄🙈🤣😂

     Aha. När något pekar mot att spräcka Depps story, då är man ute och cyklar? Men allt som pekar på att Amber ljuger, det är sant? Gärna sådant internetexperter säger är lögn.

      Precis så! ”jag såg på tiktok att hon tittade 90 grader i sydöstlig riktning, det betyder att hon har misshandlat” va?

     Jag vet inte ens hur jag ska bemöta det här. Jag klistrade in ett stycke från en rättegång. Jag har inte ens cykel.

    Och du och ditt eviga copy pasteande. UK rättegången har inget med det jag skrivit att göra.
    Jag talar om de NYA bevisen från DENNA rättegången i Virginia. Den som du erkänt att du inte följt.

     Du och ditt eviga ”relationen har ingenting med relationen att göra” rättegångarna berör samma händelser. Ja det finns nya bevis. Jag har följt delar. Jag har ett liv, kan omöjligt sitta och glo på youtube 8 timmar om dagen i sex veckor. Vilka bevis vill du diskutera?

  Här är ETT ex på hur sjuka människor det finns. Man eller kvinna……
  https://youtu.be/fJwsIB0mwLk

  Men hur orkar, eller hinner för den delen, någon titta på varje sekund av detta!?

  Jag tror absolut hon överdriver om den brutna näsan, våltäckt, osv.
  Däremot tror jag att han ljuger om att hon ska ha skurit av hans finger, osv.
  Jag tror att de levet i en våldsam relation med missbruk av drog och alkohol fått dem båda att agera på ett sätt de normalt inte gör.
  Jag tror att båda är skyldiga till att ha varit våldsamma emot varandra. Och ingen av dem är ett offer.
  Däremot försökte Amber göra sig lite rubriker genom att anklaga Johnny, när hon är lika skyldig själv.

   Finns inspelat där hon erkänner det.

    Det gör det inte.

     Det gör det visst.

     Men du Carolin, som redan sagt att du inte följt hela rättegången, verkar ha otroligt mycket att säga om det.
     Jag tycker synd om folk som tror på det du skriver. Du har fel i bokstavligt talat ALLT, vilket är sjukt då beviset finns framför näsan på dig men du vill så gärna ha Amber till ett offer så du medvetet inte ens gör din egen research och copy pastear saker som inte stämmer från anonyma forum istället för att gå till källan.

      Dela gärna videon där Amber säger att hon högg av Johnnys finger. För den videon finns inte.

       Jo, det finns. Men du verkar otroligt lat som inte ens kan googla på amber apologies for finger injury in Australia voice recording.
       Kan inte länka här så du får googla själv.
       De fick inte ha det som bevismaterial för regeln är att om andra röster hörs i ljudinspelning så får man inte använda det som bevis. Andra röster man hör är från bl.a. housekeepern.

        Det ljudklippet finns inte.

         Vad du ljuger. Tog mig inte ens 10 sekunder att hitta de inspelningarna.

      Jag har ju gått till källan? Läst domen från UK, läst stämingsansökningarna och kollat på delar av rättegången. Jag kan omöjligt hinna titta på varenda minut i rätten. Jag har länkat till domen och tiddsstämplar från rättegången. Vilken källa tycker du är lämplig?

       Men hur många gånger måste man förklara för dig att vi är i Virginia nu, inte UK.
       Ny rättegång!
       Källan är Virginia rättegången som finns tillgänglig på Youtube. Även summering från rättegången med alla bevis finns om du inte orkar kolla på hela rättegången.

        Jag har tittat på och läst summeringar.

  Tappade all respekt för CL efter hennes inlägg om ämnet. Osmakligt och ytligt. Släpp kraven på att kvinnor ska vara ”perfekta offer”.

   Verkligen. Det finns inga perfekta offer, inte ens döda kvinnor får rättvisa.

   Amber är inget offer.
   Johnny är det enda offret här och det är han som måste vara det perfekta offret för att bli trodd. Han får inte ens avreagera sig i text meddelanden med sina vänner. Han får inte dra några mörka monty python skämt heller för det ska tas bokstavligt.
   Låt mig påminna er om att det inte finns några bevis att Depp misshandlat Heard. INGA.
   Noll.
   Däremot finns det flera bevis att Amber misshandlat Johnny. Hon har erkänt det både i vittnesbåset och i röstinspelningar.
   Allt detta blundar ni för eftersom Amber är kvinna och alla (vita) kvinnor skall per automatik bli trodda i er sjuka åsikt.

    AH har presenterat flera bevis. Sen är det upp till juryn att bedöma trovärdigheten i den. Men bevis har hon.

  Det är ju skitsamma vad som föranledde det. Normalt funtade människor bajsar inte i sängen.

  När anklagelser först började komma från Heard var många personer väldigt snabba att döma Depp och krävde att han skulle bli canceled från alla framtida filmprojekt. Vilket han också blev.

  Men när det sedan visade sig att Heard var en lögnare och att det till och med finns ljudupptagningar där hon hånar honom, erkänner att det var hon som brukade våld mot honom och hånande säger till honom att ingen kommer tro honom, då började exakt samma personer säga saker som ”Ok men båda har gjort fel” och började istället plötsligt köra med en logik om att hon därför inte ska dömas av andra och att man bara borde glömma det och gå vidare.
  Jag säger inget om att någon av skulle vara oskyldiga, men hur fan ska folk ha det. Hyckleriet är bara löjligt.
  Dessutom blev till och med i rätten påkommen med att gång på gång ljuga och ändra sin historia. Under rättegången hävdade Heard och hennes advokater att hon hade blivit ”expert på att dölja sina blåmärken med smink”. De nämnde till och med exakt vilken sminkpaljett från vilket kosmetikmärke och viftade med den i rätten. Men företaget gick då själva ut och bekräftade att den sminkpaletten inte ens fanns ute på marknaden då utan marknadsfördes först ett år efter att Heard och Depp redan hade gjort slut.

  MEN! Man kan ju dock lägga till att Depp faktiskt inte har någon historia om att vara våldsam alls i förhållanden vilket Heard har (hon har ju till och med tidigare blivit anmäld av en polis som blev vittne till hur hon var våldsam mot en tidigare flickvän).

   Det märks att du inte följt rättegången.