Bisse hittade en ”look alike”?

Bildkälla: Bisse_ Instastory

Jannike ”Bisse” Nordström har varit och ”influencer-jobbat” nedåt Europa, genom att delta på någon form av pressresa där vinprovning och kändismingel stod på agendan.
Det verkar i alla fall vara vad Bisse trodde, när hon stötte på den här kvinnan och bad om att få ta en bild.
Hon verkar ha trott att detta var Charlotte Casiraghi – dotter till prinsessan Caroline av Monaco och hennes andre make Stefano Casiraghi. Hon är alltså barnbarn till Rainier III av Monaco och Grace Kelly.
Bilden – som kvinnan även taggades i – ska ha tagis ner ganska snart efter att den först publicerades, och ni är några som spekulerat kring om anledningen var att det inte alls var Charlotte av Monaco som Bisse tog bilden med.

Jag är inte superbekant med Charlotte Casiraghi, men här är en nytagen bild på henne som publicerats på ett Instagramkonto, skapat av ett av hennes fans, vilket också råkar vara kontot som Bisse i sin tur taggade.

Vem är det egentligen som Bisse tagit och taggat en bild med?
Charlotte Casiraghi? Eller någon helt annan person?
Your guess is as good as mine. 🙂

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Ja, inte är det Charlotte iallafall!

  Med vem? Nån helt random dude.

   Haha älskar att man inte frågar innan man tar bilden. Eller är det bara jag som tänker så? Alltså vad trodde tjejen som bilden togs med? ???

  Leendet och tänderna är ju inte alls lika.

  Ser inte alls speciellt likt ut men kanske är bilderna på Charlotte som vi sett väldigt tillrättalagda och retuscherade. Tror det är många man inte skulle känna igen IRL. Men här, nja, tveksamt, ser verkligen inte ut som samma person.

  Charlotte (den verkliga) är väldigt lik sin mor då hon var i samma ålder (alltså för trettio år sedan).

   Eller hur, tänkte precis detsamma och att det var Caroline på bilden, jösses alltså, hela genpoolen från mamman där alltså!

  Kvinnan på bilden med Bisse har ju ett födelsemärke vid sidan av munnen och det har inte Charlotte..

  Alla dessa kändiskåta nollor. Pinsamt att överhuvudtaget tro att Charlotte har något intresse i att ta en selfie med nån svensk influenser.

  Har ytterst svårt att tro att kungligheter skulle tillåta andra ta random selfie med personer de inte känner för att sen inte kunna kontrollera hur bilderna används.

  Kanske låta folk fotografera dem under ordnade former, men inte så här.

  Men vad vet jag, 2000 talet kanske är mer framåt än min gamla hjärna.

   Jag har tagit kort med Charlotte Casiraghi! Det var på ett hästhoppningsevent och hon ställde plikttroget upp. Tyvärr blev bilden suddig och jag vågade inte be igen ?

   I brittiska kungahuset råder selfieförbud, men Charlotte C räknas väl knappast som kunglig…? Såvitt jag vet har varken Caroline eller Stéphanies barn kungliga titlar så de betraktas väl som vanliga privatpersoner. Skandalerna i furstehuset står morbror Albert och hans maka för:-)

    Det vet jag inget om men jag minns att jag fick syn på hennes dåvarande man Gad Elmaleh och tänkte gå fram och fråga om en bild men han hade två vakter som höll folk på behörigt avstånd. Han är ännu mindre kunglig än vad hon är men tydligen lite mer primadonnig ?

    Av Carolines fyra barn är det enbart Hennes Kungliga Höghet Prinsessan Alexandra av Hannover som har en kunglig titel.
    Titeln är nu för tiden enbart en sk courtesy title (hövlighetstitel) eftersom det sedan 1919 inte finns några kungligheter i Tyskland.
    Prinsessan Alexandra kallas i Tyskland Alexandra Prinzessin von Hannover där Prinzessin von Hannover är hennes efternamn i folkbokföringen.

  Men alltså va? Hahaha hur kan hon inte se?
  1. Ögonbrynen är totalt olika
  2. Tjejen bredvid influencern har sånt där tandkött som syns jättemycket så fort stackarn skrattar + stora läppar
  3. Hon har ett födelsemärke
  4. Hela ansiktet är ett annat, punkt.

  Väldigt olik.
  Möjligen lite drag av Sofia Coppola
  Pinsamt

   Jag tänkte också ett tag att hon kanske skulle kunnat tro att det var Sofia Coppola men blandat ihop namnen, men att hon ändå taggade Charlotte AKA Charlottes fan-konto gör det hela mycket roligare. Sofia skulle dock aldrig visa sig med sådana ögonbryn.

  Inte ens likt…

  Fick precis mail om att Ida Wargs senaste brun utan sol återkallas pga. missnöje. Vad är folket missnöjda med? Har inte hört något om detta.

   Varit en buzz på tiktok tror jag.

    Ahaa, trodde det gällde Caia.

  http://www.thessan.se gör mycket smygreklam för bla stenströms och residus på bloggen dyra kläder smygreklam varvat med familjens resor och utflykter. Ni kan se det själva. Vore bra om Camcam kunde granska de som gör ovidkommande smygreklam även om de har ca 10 000 följare på sina socialamedier.

   Nej Thessan vi kommer inte gå in på din blogg.

    Ni förstår väl att jobbar man som en influenser oavsett hur stor man är så bör man bli granskad. Spelar ingen roll om de har endast10 tusen följare gör se smygreklam gång på gång så bör de bli granskade och synade som även de större influenserna. Varför ska de slippa för? Detta yrke är ett skämt. De skor bara sig själva inget annat.

     Anmäl inläggen till RO då.

  Va? Viljen taskig kommentar. De har väl lika mycket tänder båda två?

  Jag har blivit frågad många ggr om jag är Therese Lindgren ? Ett tag hade vi lika långt hår, liknande kroppsstorlek och ja. Är väldigt lika bara. Sjukt kul men nä, är icke Tessan ?

  Haha, kom att tänka på en bekant som stolt deklarerade att hon träffat Tiger Woods. Och det var inte han på bilden…

  Om det hade varit den riktiga Charlotte så hade hon inte ens fått komma i närheten. De har livvakter med sig. Det är ju en extremt förmögen familj.

  Gu va pinsamt

  Gud vad pinsamt att visa hur idiotiskt korkad man är.

  Fattar inte kändiskåta Bisse att den kungliga familjen i Monaco inte umgås med trash?! O definitivt inte på trashiga ställen som dessa ”reklampelare” reser till för att låtsas att de är rika o kändisar?? Trodde Bisse hade lite mer bakom pannbenet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.