Paow på Tinder

Bildkälla: Ex on phspoiler Instagram

Det är bara några dagar sedan som Paow meddelade att hon och Alexander Zobel inte längre är ett par. Enligt Paow så dumpade han henne på telefon.
Det är classy, eller hur?
Hatten av Alexander! Hatten av!

Paow ligger själv inte på latsidan.
Nej, nej…
Hon finns redan på Tinder, någonting som förmodligen tog mindre av hennes tid i anspråk än det gör för henne att bädda den smala träsängen från Handmaid’s Tail.
And good for her, säger jag. Ibland är lite casual dejtande precis vad man behöver när man blivit dumpad, eller själv har avslutat en relation.

Jag vet att jag skrivit om detta tidigare och står fast vid min åsikt. 
Man gör det man behöver göra för att komma över uppbrottet, och det vet man ofta själv bäst.
Vissa gråter, andra dejtar och den tredje har så trasiga kläder. ???? Vem fattar referenser?

?

88 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker som så många andra skrivit att det är riktigt trist att dom har gjort slut. Vet inte varför, har väl aldrig brytt mig om Paow förut… ?? Men det är väl som hon sa själv att hon blir ledsen efter någon månad när det kommer ikapp henne. Så som de verkar levt tillsammans tror jag knappast någon kommer
    över på ett par dagar med tinder och en resa till Dalarna..

      Hur hittar man paows nya insta?

        Nya? Hon har samma.

    Nä jag behöver slicka mina sår lite längre än så.

    Bland måste man dumpa folk via telefon. Det är skillnad på att dumpa och göra slut tycker jag.
    Jag dumpade mitt ex efter nästan 20 år via sms. Han är en idiot så förtjänade inte att höra det öga mot öga.

      Så dåligt att göra slut på telefon eller sms. Jag tycker det är elakt.

        Vem vet vilka elakheter exet gjort som förtjänar distansdumpning.

        Finns liksom inget sätt att göra det bra om man inte är överens då. Lika bra att göra det på ett utifrån taskigt sätt så kan man bli lite arg.

        Det han gjorde mot mig var tusen gånger elakare så jag kunde inte bry mig mindre. Han hade förresten en ny en dag senare så han led nog inte särskilt för det.

      Må gud straffa dig

    Helt ot men trots alls Paows operationer tycker jag hon är sjukt fin. Hade lätt betalat för liknande om jag haft råd ?

      Synd att en 20+ söt tjej tyckte det var motiverat att göra en massa onödiga (riskabla) och kostsamma ingrepp som inte går att ångra, tänderna t.ex.

      Kollade Carolina Gynnings Cannes-inlägg och kände lite samma sak ? Hon är så himla snygg och vad hon gjort skulle jag kanske också göra om jag hade råd? Vem vet.

        Och ändå var hon tvungen att redigera sig smalare på bilder i vintras. Mjo man blir säkert nöjd och glad av att operera sig

          Bra att tänka på det! Men jag menade såklart inte att det vore en total existentiell lösning. Bara att jag kan förstå lockelsen och att hon faktiskt är jävligt snygg.

        Hon har ju dock ett visst slags grundutseende. Jag hade ju aldrig någonsin kunnat operera mig och se ut som Gynning

          Alltså att det inte är fysiskt möjligt med mitt utseende.

      Hon ser ju inte direkt ut så utan filter. Då är det en helt annan person.

      Men hon ser ju inte ut sådär. Man ser tydligt varje gång hennes Instagramfilter inte riktigt hänger med att hon är extremt opererad och att det inte har resulterat i ett bra jobb. Det har hon tom sagt bl.a om bullhorn liftet (mellan näsan och läppen). Hon har tydliga ärr i ansikte och på mage, rumpa efter operationer. Säga vad man vill om filter men det förskönar och suddar ut. Hon ser INTE bra ut utan.

      Med filter kan du redan se ut så. Inte ens Paow ser ut som Paow.

    Var det inte hon som dumpade ett ex över telefon? Och det var ok?

      Var de lika allvarliga med sitt förhållande?

        Vad spelar det för roll?

          Enligt mig så är det illa att göra slut över telefon alltid men mycket värre om man varit ett väldigt seriöst par som snackat barn och grejer.

            Bara nyfiken: Hur gör man om man har distansförhållande? Ska man åka tåg i flera timmar för att berätta att det är över och åka hem? Ska man åka dit, umgås i några dagar och sedan berätta det och åka hem? Eller kan man ta det över ett samtal? Hur är det om beslutet initierats av ett bråk och man bara är trött på människan – måste man ändå lägga tid och pengar på att åka dit och berätta det? Jag gjorde slut över telefon för jag var då så bedrövligt trött på mitt ex och ville inte lägga massa tid och pengar på honom mer. Ångrar mig inte.

    Nej nu tycker jag verkligen synd om henne, hur obrydd hon än spelar så är det är inte kul när er relation tar slut…

    Hennes återkommande relation med riksdagsmannen dock är intressant. Pågått i flera år, de varit på hotell senast igår. Undra om det är en kompis, en flört, något seriöst, eller kanske t.o.m. något på g inför valet.

      Vem är riksdagsmannen?

        Han syns på hennes snap, och hon har varit på kampanj med honom vid valet 2018. Vet inte om man får outa här. Man ser även vilket parti på snapchat.

          Men spill the tea eller ge fler ledtrådar…

            Någon från SD enligt Paow politiska åsikter…

              Nej SD-Tobbe har sambo och en stadig relation sen länge. Man kan faktiskt vara vänner som tjej och kille

            Hoppas att det är okej att dela länk ifrån plattformen denna blogg ligger på. Det är denna man: https://nyheter24.se/amp/noje/913498-har-hanger-paow-med-sd-toppen-tobias-andersson

              Men usch!

          Spelar det någon roll om det är någon från SD? Är det ok om hon går iväg med fd stadsministern? Annie Lööf? Morgan Johansson?

            det som spelar roll är att hon är Sd:are. Och inte bara det, hon är sjukt rasistisk.

            Men för mig spelar det roll, sd är rassar och nassar. Hur vi än vrider och vänder på det.

              Hon har dock dementerat att hon är SDare vid flertalet tillfällen. Hon hävdar att hon aldrig har röstat samt att hon basically är helt ointresserad och oinsatt i politiken.

              Jag känner väldigt många sverigedemokrater som varken är rasister eller nazister.

                Kul för dig! Om man sympatiserar med SD och inte fattar att de är rassar och nazzar så har man inte många hjärnceller…punkt slut!

                  Jag köper inte det. Menar du att SD vill utrota alla judar?

    Har vi pratat om att LD har bekräftat skilsmässan?

      när gjorde hon det?

        Igår på Patreon. Bad om ursäkt för försenat avsnitt, och skrev att hon ligger i skilsmässa så har mycket annat att tänka på. Oskar har ju synts flitigt på en annan (icke-offentlig) kvinnas instagram också.

          Alltså det om Oskar är mina ord, inte LD:s

          Då får vi hoppas att de inte hade äktenskapsförord. LD tjänar väl inte en krona men spenderar desto mer. Det är väl därför hon rantat i tirader om att den som tjänar med ska dela med sig. Massor.

            Om man följt LD så vet man ju att det är något de båda har kommit överens om, de vill ha barnen hemma mycket och att då en jobbar och en är hemmaförälder. Så det ska hon ju isåfall kompenseras för nu om det är den deal de haft?

              Förr i tiden skrev LD alltid att hon inte arbetade pga social fobi.
              Sedan blev de rika och då ändrade hon på berättelsen och började säga att hon inte hade arbetat för att han skulle kunna göra karriär.
              Så det är nog mest en efterhandskonstruktion att de båda valde att hon skulle vara hemma. De har ju dessutom haft barnen på förskola ändå.

                Vänta nu, har hon någonsorts redovisningsskyldighet över sina livsval? Oavsett om det beror på socialfobi eller om hon föredrar att sitta hemma och äta kakor få de väl komma överens om det? ?‍♀️

                  Spelar en stor roll i detta fall.

                  två helt olika motiveringar vad gäller hennes livsval ändrar ju allting.

                  Att ändra från Social fobi till att ”JAG ändrade PÅ MIG så att HAN skulle kunna göra karriär” är en ganska stor sak, speciellt när det gäller LD och hennes kvinnokamp.

            Hon behöver inte äktenskapsförord för han gav henne pengar redan i samband med försäljningen av företaget, tillräckligt mycket för att hon aldrig ska behöva arbeta (enligt henne själv, minns ej om det var på bloggen eller Instagram).

          Vems?

          LD gillade en bild han lade upp nyligen i alla fall så osams är de knappast.

      Det har hon bekräftat i bilder på Instagram ända sedan typ 1,5 år tillbaka. De har ju inte bott ihop öht på länge.

        Men jag minns att hon försökte bli gravid när Faye var det???

          Nej de började försöka nästan samtidigt, men sedan lyckades inte LD och så tog det lång tid för Fayme att bli gravid, och ungefär när hon blev det började LD med karate (började hänga med karategänget). Faymes bebis är nu snart ett år så det stämmer med att LD inte bott med maken på 1,5 år.

    Hade kanske varit klokt kanske foka på sig själv en liten stund iaf, men stress, stress och bekräftelse.. Ingen vila här.

      Varför ska man per automatik fokusera på sig själv om man blir dumpad? Hon kanske vet exakt vem hon är och vad hon vill.

        Inte mig du svarar på men jag tänker att nedtryckta känslor hsr en förmåga att bubbla upp senare i ett obearbetat skick?

          Så kan det absolut vara för vissa, men jag tycker att det är ett märkligt resonemang att man alltid ska fokusera på sig själv. Alla är ju olika individer.

      Man kan väl fokusera på sig själv och samtidigt vara på Tinder? Kanske bara vill träffa folk och ha kul eller hitta ett ligg. Det är inte så att man lovar en tinderswipe en massa tid, laga matlådor åt hen och stoppa hens strumpor.

    Thessan.se gör smygreklam för Ressidusoffical Stenstromsofficial Mango mfl på sina stories Instagram.

      Anmäl då?

    Gotta get that D

    Hon är också på SD’s ungdomsförbund Ungsvenskarnas konferens i helgen!

      Intressant. Undra om den andra influencertjejen som var med på hotellet också ska det?

        Yes, hon influencertjejenr är också med!

        Josefin Ottosson är också med på konferensen!

    Tale

    Cornelis Vreeswijk.

    Somliga går med trasiga jeans
    Säg vad beror det på
    Gud fader som i himmelen bor
    Kanske vill ha det så

    Skicka min vinst till den vanliga adressen.

      Nja, tror det är byssan lull av Evert Taube.

        Tänkte också på den. Fattar dock inte hur det ska referera till ett uppbrott. Har folk trasiga kläder när de har blivit dumpade?

      Nu var det väl till vaggvisan ”Tre vandringsmän” hon relaterade?

        Den heter Byssan lull

          Taube växlade mellan Byssan lull och Vyssan lull.
          En vaggvisa bör dock heta Vyssan lull.
          Referensen är till raden om att den tredje har så trasiga segel.

            Ja men den heter inte ”tre vandringsmän”

      Trasiga skor är det väl ändå..

        Haha ja vadå jeans ?

        Den oironiska generationen har talat.

    Byssan lull, koka kittelen full
    Där kommer tre vandringsmän på vägen
    Byssan lull, koka kittelen full
    Där kommer tre vandringsmän på vägen
    Den ena är så halt,
    Den andra är så blind
    Den tredje har så trasiga kläder

      Byssan lull, koka kittelen full
      Där kommer tre vandringsmän på vägen
      Den ene, ack så halt
      Den andre, o så blind
      Den tredje säger alls ingenting

    Sorgligt att Askungesagan Paulina o Alex inte höll. Hoppades på att det skulle hålla faktiskt på allvar. Men ännu sorgligare att Paulina hänger med ungsvenskarna o SDTobbe nu – verkligt sorgligt.

      Hon har varit SD i flera år dock? Ingen nyhet.

      Svårt att fatta att nån seriöst trodde det skulle hålla.

    Inte läst alla kommentarer så jag kanske upprepar, men: Är det inte en bra ide´att först försöka leva med sig själv? Leva ett eget liv utan en MAN som tröst och livsmening och mål? Försöka hitta sig själv och meningen med sitt eget liv, innan man (desperat, tycks det…) måste hitta en ny att klamra sig fast vid.

      Många vackra tjejer i hennes ålder får lite panik när de är singlar, upplever jag? De vill liksom smida medans järnet är hett.

    Jag fångar referensen ?

    Varför är så många här inne så ledsna över att det är slut mellan dessa två? Är det för att han är förmögen eller?

      De kanske gladde sig åt att en annan människa var lycklig o kär. Därför ledsamt det tog slut. Du vet det finns människor som är glada för andras skull.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.