Triss i Instagram


There is literally nothing like our braclets”? 
Jag menar inte att vara respektlös, särskilt inte med tanke på hur myclet det ”krigats” för dessa smycken, men Anis tennisarmband ser väl exakt ut som hundratals andra tennisarmband ute i butikerna. Om det Bianca påstår stämmer – alltså att deras armband skulle vara unika på något vis –  så är jag jättenyfiken på vad det skulle kunna innebära, men än så länge har jag inte sett något sådant alls. Har ni?

Om man inte visste bättre så skulle man kunna tro att Isabella Löwengrip knäcker extra som benmodell för Caia Cosmetics eller Ida Warg Beautys brun utan sol. Det ena benet är ”före” och det andra ”efter”.😉

Om en vecka kommer Douglas Murray och Penny Parnevik ha samma efternamn. Frågan är vilket efternamn de kommer behålla, Murray eller Parnevik!
Eller varför inte båda.

Kan man inte kan enas kring vems efternamn som alla i familjen ska byta till, så kan man alltid liva upp stämningen med ett lite skojsigt hittepå-efternamm.
Ni vet? Som ”klick klack – Herr och fru Molimenti ks back? 🥳🥳

28 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Du glömde lägga in inlägget om Parnevik, det är två IL på raken 🙂

  Ja, mygg suger, stackars isabella löwengrip.

  Tycker tennisarmband ser så slattriga och köpta-på-glitter ut oavsett om de är Biancas eller Ebba von Sydow som gör diamantsmycken. Inte särskilt unika, men antar att B och co dör för dem.

   Ja, de är mycket de dör för.
   Så löjligt när det är totalt banala saker som de tjatar om.

   Jag tycker armbanden är superfina!

   Köpte exakt såna armband på Glitter typ 2005. Bianca är så pinsam, allt hon kan tjäna pengar på är uuuuniiiiikt, faaaaantastisk, dööör.

  De är ju redan gifta enligt ratsit. Blir förvirrad…

   De är gifta på pappret, pga. slipper massa byråkrati med barnen, men ska ha vigsel och bröllopsfest nästa vecka, de sköt upp den pga covid.

  hon kommer ta Murray men säkert heta båda efternamnen i jobbet. hon känns väldigt traditionellt amerikansk på det viset! och innan folk hoppar på mig så menar jag med det att i sverige känns det numera vanligare att ta det ovanligaste/finaste/kändaste efternamnet och inte mannens automatiskt som det oftast var förr 😅

   De har ju ändå varit gifta ett tag så de har haft tid att fundera på det

  Tycker de ska heta Murrevik!

   Hahaha bästa jag hört

   Parnemurr?

   Purray tycker jag, kattigt liksom.

  Bella & Paul har startat en rese-tiktok, smidigt med alla samarbeten man kan få resa gratis med då

   Deras urtrista resor…

   Det fanns säkert en risk att de inte kunde dra av resorna på företagen då de gör mycket turistigt också och inte bara fotar/fotar samarbeten. Men en rese-tiktok är problemet löst och de kan göra vad de vill och få fler helt sponsrade resor. Behövs någon att ersätta Mogi också!

  Den här videoreklamen är sjukt irriterande.

   Ja jag avskyr den

   Min adblock funkar inte på den, förstår inte varför?

  Tycker att det som är mest anmärkningsvärt med reklamen för armbanden är att de på bilden också har med ett armband som inte ens ingår i deras kollektion? Det guldiga armbandet är ju från Cartier och kostar typ 50-75k (om det är riktigt dvs). Känns märkligt att ha med det i en reklam sådär kan jag tycka…

   Ja, eller smart? Att blanda med mer exklusiva prylar kan lyfta produkten.

    Jag antar att det är deras tanke, men man skulle också kunna argumentera för att det är missledande.

  Tycker att allt från ANI jewels ser ut som de där billiga smyckena som man köpte på någon lokal marknad när man gick i mellanstadiet. Bara ett marknadsstånd bredvid fanns varg-tröjorna, panflöjtarna och drömfångarna.

   Påminner om krimskramset i tuggummimaskinen som kostade en tiokrona.

  Världen behöver verkligen inte mer krimskrams.

  Tog ett tag innan jag fattade att Bianca inte gjorde reklam för Anis Don Deminas smycken.

  Tänkte inte ens på Bellas ben utan kikade bara efter myggbetten…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.