Indragna körkort x 2

Skönhetsinfluencern Houda ”Queen Feyli” Feyli och hennes man fick tydligen sina körkort indragna igår efter att ha kört en smula för fort.
Hon ska ha kört 7 km över maxgränsen och mannen 1 km över gränsen för när man klarar sig undan med böter.

Så här ser det ut:

Man brukar få indraget körkort vid fortkörningnär man har kört 31 – 40 kilometer för fort i timmen. Spärrtiden för en sådan fortkörning brukar uppgå till två månader. Om den tillåtna hastigheten på vägen är lägre blir körkortet indraget snabbare än om den tillåtna hastigheten är högre. Har man begått en allvarlig fortkörning kan det bestämmas att spärrtiden blir längre än två månader. // Synega

Aj, aj, aj… och båda två också. 
Veckohandlingen ser ut att bli en smula utmanande ett tag framöver för paret.

Kämpa på, ni två! 🏎🏎

78 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Hur lyckas ens båda bli av med körkortet? Hände det samtidigt eller hur lyckas man?

   Körde ikapp kanske?

   Tänkte samma? Antingen körde de väl ikapp eller så är de så korkade så när ena personen fick körkorter indraget så bytte de plats i sin bil och så körde den andra för fort och blev av med sitt körkort med… Men SÅ dum är väl ingen? Eller…?

    Jo, så dum hade hon absolut kunnat vara. Jag får intrycket av att hon tycker att hon är väldigt hårtarbetande (ingen verkar arbeta lika hårt som henne, lol) och den klokaste samt mest genuina människan i världen men hon visar ju gång på gång motsatsen. Sen älskar jag också hur dessa alltid påstår att de ”inte bryr sig om andras åsikter”, men verkar ändå ta VÄLDIGT illa upp om någon ifrågasätter vad de gör eller säger?

     Vad är detta för otrevlig människa???

   Det är en jäkla bedrift i sig att båda lyckas! Nästan värt en applåd😂

  Har lite svårt för folk som skriver ”HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHA”, skratta normalt nästa gång.

   Tihi

    Hiho

     Tiho

  Nu söker de med ljus och lykta efter en privat taxi

   Vilken tur att de har råd med det 😂

   Uber?

   Däremot verkar denna privata taxin inte kunna köra henne till Stockholm, utan nu är det tydligen Polisens (?) fel att hennes kunder i Stockholm inte kommer att kunna få spruta in medel i sig tills hon fått körkortet tillbaka.

    Fattar inte hur folk kan skylla sina egna konsekvenser på alla andra jämnt? när ska dessa privilegierade människor lära sig att deras handling har konsekvenser?
    det är liksom sånt man lär sig som barn?

    Står att hon är mamma? hoppas skolan kan lära hennes barn sånt som hon och hennes man inte verkar ha fattat.

   Privat Taxi?

  Att hon är så dryg också och klankar ner på folk som kommer med fakta eller frågor? Jag skulle skämmas istället om jag gjort nåt så korkat och farligt…

   Troligen därför attityden, hon skäms som f** men kan inte skriva det..

    Tror inte hon skäms ett dugg. Tror faktiskt att hon inte fattar vad problemet är med att köra för fort. Hon verkar mest vara irriterad över att hon blir ifrågasatt.

     Vad är det här ens för idioter? Queen!? Fjortisbevakning borde få en egen sida så vi kan läsa om riktiga mediekreatörer här istället.

     Om man inte förstår problemet med sitt agerande är man en fara i trafiken och borde bli av med körkortet helt…

  Men det var väl inte direkt svårt att förstå att hon menade maxgränsen?

   Den kopplingen gör säkert alla med körkort. Men skulle tippa att många av hennes följare inte har körkort och det är dumt att anta att de fattar.

   Jo, det tycker jag. Då har jag till och med körkort sedan flera år tillbaka.

   ”Körde 1 km/h över gränsen”, ehm. En gräns är väl just en hastighetsgräns (exempelvis 110 km/h) och inte någon maximal gräns över tillåten hastighet som man får köra innan körkortet dras in? Så långsökt. Hon kanske borde erkänna att de inte kan köra ordentligt. Det är ju inte första gången hon försökt filma sig själv medan hon kör över tillåten hastighet.

   Fast man får ju inte köra 30 mer än hastighetsbegränsningen, det är belagt med böter.
   Så hon körde 31 km/h för fort, inte 1 över max
   Det är idioti att resonera så som hon gör.
   Är det 70 väg är det 70 som gäller, hur svårt kan det vara.
   Att köra 30 för mycket är ansvarslöst, att resonera som att det bara var 1 över är idioti.

   Nja, maxgränsen är ju max tillåtna hastighet på vägen.
   Så kör man på en 70 väg och kör 1 av max gränsen kör man ju 71 km/h.
   Sedan att hon anser att maxgränsen är 70+30= 100 km/h visar ju bara hur okunnig hon är och att hon verkligen inte borde ha körkort.

  OT men är det bara jag som fått känslan av att smekmånaden börjar gå mot sitt slut för antonija och oliver? De har inte synst i varandras kanaler på ett tag…

   Det är precis vad de vill ha, spekulationer och trafik till sina kanaler.
   Sen kommer de tillbaks och är ”kärare” än någonsin.

   Några dagar sen bara i Antonijas reel?

    Sluta titta på dem, snälla. Jag kan länka andra människor som både är roliga snygga och smarta, you Dont have to do that.

   Ja jag har märkt samma sak, men är säker på att det är ett av Antonijas ”PR”-trick. Helt odugligt och faller platt.

   Annars kanske det beror på att Olivers tidigare hyreslägenhet numera inte rymmer Antonijas pappa, då är han nog inte lika relevant för henne och hennes ”inre krets” längre. 🙂

  Usch vad otrevlig hon verkar

  Det är väl både indraget körkort och böter.
  Jag skulle skämmas arsle av mig om jag blev av med körkortet. Och definitivt inte gå ut med det på mina sociala medier.

   Känns som alla är perfekta och präktiga här och aldrig begått misstag. Fan vad ni skäms hela tiden

    Så du hade stolt basunerat ut att du blivit av med körkortet. Tur att vi alla är olika.

     Vart? Jag har inga sociala medier 😅 så mycket visste ni om mig!
     Jag menar på att folk begår misstag. Vad hemskt och leva i en tystnadskultur. Har aldrig påstått att det var ett litet onödigt misstag, bara att folk begår dem hela tiden. Tråkigt och behöva skämmas ihjäl för att man är mänsklig.

      Folk begår inte ”det lilla misstaget” att köra 31-40 km/timmen för fort hela tiden. Hur tror du det skulle se ut på vägarna om alla var så ”mänskliga” så dom körde så fort som dom ville? Det är liksom inte mänskligt att vara en idiot.

    Att kalla det ett misstag känns lite.. förminskande. Det är ett misstag som på riktigt kan kosta dig själv livet och inte minst andra bilister/gångtrafikanter i närheten. Det är inte värt det. Så ja, därför kan man döma detta ”misstag”

    Man behöver inte vara så perfekt och präktig för att behålla sitt körkort. Man ska begå ganska stora misstag med flit för att göra det.

    Det är inget misstag att köra så pass mycket för fort! Och ja, jag kör också ofta för fort, men det är som sagt inget misstag…

    Misstag? Om vi antar att de kört på en 110-väg (motorvägen) då är det alltså ca 150 km/h de har kört båda tollar för att bli av med körkortet. Vet du hur reaktionsförmågan är när man kör 150 km/h? Då kan jag lova dig att det inte finns utrymme för misstag. 🙂

    Misstag? hur kan hon av misstag köra nästan 40 km/h för fort? det är inget misstag.
    Ett misstag är ”händelse som inträffat trots att den inte är önskad”, detta var inget misstag, detta var ett medvetet val.

   Nej, det hade nog de flesta varit tysta om. Men folk som är mer ofilterade blir väl roligare att följa på sociala medier, dvs blir oftare influencers.

  Hon är sannerligen INTE ”Queen” i att uttrycka sig tydligt i text eller. Hon får skylla sig själv att hon blir missförstådd!

   (Inte jag heller tydligen.. 😂, ”eller” ska bort)

   Nej verkligen inte, jag förstår inte vad hon menar alls med slutet av det hon skrev 🤔

   Förstår inte att hon klarat en utbildning på högre nivå än gymnasie… med tanke på hur hon formulerar sig.

    Var det livets hårda skola?

   Håller med, förstår inte vad hon skriver

  Jag förstår att folk inte förstår vad hon menar, när hon skriver så otroligt illa.

   Ja hon får skylla sig själv om folk undrar när hon inte kan skriva vad hon menar. Måste erkänna att jag har noll koll på denna människa. Men uttrycka sig det kan hon inte.

   Varför skriver så många ”de” i stället för ”det”? Var kommer det fenomenet från?

    Lat, obegåvad, slarvig, välj själv.

     Men herregud, fokusera på sakfrågan och vad de skriver istf att kalla folk för massa skit pga hur de skriver – fel forum.

      Det är aldrig fel forum att kommentera hur dåligt folk skriver.

    ”Tar de som de kmr”….. 😣

    Talspråk? Dialektalt. Informellt språkbruk via sociala medier. I vissa fall är det säkert okunskap men i de flesta fall beror det nog på de förstnämnda alternativen.

     Talspråk, nej att tappa t på det är inte talspråk. Dialektalt, kanske. Kan bara komma på att jag hört bajenklacken säga deeee när man menar det. Informellt språkbruk via sociala media? Låter mer som bortförklaringar och försvarstal från lågutbildade influensers som inte kan erkänna att de f:ade svenskan.

      Lathet och vanesak. Behöver inte ha någonting med eventuella kunskaper i svenska att göra.

       Ehhhhh…jo.

      ”Informellt språk är det språk som används i vardagliga och andra avslappnade sammanhang. Det informella språket är, till skillnad från det formella språket, ofta fullt av små egenheter som inte hör hemma i formell svenska.”

      ” När du skriver meddelande till en kompis använder du informellt språk. I informellt språk är det okej att använda förkortningar, slangord, svordomar och emojis.” (första meningen här anpassas väl till influencers och deras följare där man ju vill få dem att köpa tjänster och produkter. Skapa en ”vi”-känsla).

      Vart är du ifrån? Jag hör ”de” istället för ”det” tex i stora delar av Småland, i Göteborg, flera större och mindre orter i Mellansverige samt Dalarna. (I det dagliga talspråket, det vill säga 😜)

     Då är det dags att lära sig hur man skriver rätt.

    språk⎜pol•is substantiv ~en ~er
    det sjukliga beteendet att dels haka upp sig på språkliga detaljer, dels inte kunna låta bli att meddela omvärlden detta; personer som lider av sjukdomen saknar sjukdomsinsikt, varför ett faktiskt tillfrisknande i praktiken blir mycket svårt till omöjligt att uppnå; smittorisk: medelhög, beroende på mottaglighet hos dem som kommer i kontakt med sjukdomsbäraren; sjukdomen hör till familjen hybris, underavdelning storhetsvansinne (hybris linguistica)

  Är på riktigt orolig över den här fluns-generationen (inte hela generationen såklart, men fler än någonsin) som har den här attityden. Tror att de själva ska behandlas med särskilda silkesvantar och slår ifrån sig med råge när de blir en smula ifrågasatta. Att skämmas och be om ursäkt verkar vara ett utdöende beteende?

  Har aldrig hört talas om den kvinnan. Fullständig ointressant

  Hon och hennes man har kanske som en egen regel att alltif köra som mest 30km/h över gränsen. Vet vissa som alltid kör så.
  Åk tidigare hemifrån istället.

  Dessutom är det nationell trafikvecka denna veckan, vilket såna som henne visar att det verkligen behövs.

  Aldrig förstått hur man kan följa henne, känns så osympatisk och svävar högt bland molnen. Man bara ok du är rik men du är fan ingen jävla drottning.

  Japp har en dålig dag 😂

   Om du menar rik som i ha mycket pengar så stämmer inte det. Men hon kan vara rik på annat…

   Hon är inte rik. Det är något hon vill ge sken av däremot.

   Dessutom hade hon tydligen för vana att säga till sina kunder (förr i tiden, vet inte om det har ändrat sig nu när verksamheten blivit större och troligtvis har mer kontroll av skattemyndigheter), när de anlände (eller på SMS precis innan), att kortmaskinen inte funkade och de behövde ta med kontanter.

    Så fungerar alla sådana verksamheter. Undrar vilket samhälle vi skulle bo i, i fall folk slutade skattefiffla!

  Det värsta är ändå grammatiken, hur kan vissa influencers INTE skriva korrekt? Vadå ”tar de som de kmr”. Får rysningar av hennes inkorrekta svenska! Det värsta är väl ändå att hon har bott i Sverige hela sitt liv.

   Nu får du väl bestämma dig, är det värsta hennes grammatik eller att hon har bott i Sverige hela sitt liv?
   Blir väldigt konstigt när du får in två ”det värsta är..” på den korta kommentaren.

    😂 Jag var disträ när jag skrev kommentaren, menar självklart att hennes grammatik är det värsta!

   Väldigt vanligt att inte kunna skillnad på de och det har jag märkt, ser det lite här och var att folk skriver det ena eller det andra som då blir att det blir fel.

  Jag förstår verkligen inte. Menar hon att hon körde maxgränsen för vad som gäller för att få indraget?

  Är det någon som förstår vad hon menar med det här:

  ”påstår och måstår man tror de domstol”
  WHAAAAAT???

   Ja, hon menar att hon körde precis över gränsen som gör att körkortet blir indraget.

   Ang. andra meningen:
   ”Påstår och påstår, man tror (att) de(t) (är en) domstol”

   Alternativt: ”Påstår och påstår. Man (kan) tro (att) de(t) (är en) domstol”

  Vad är det här för idiot??? Aldrig hört talas om henne förut och hoppas att jag aldrig behöver göra det igen! Hon och hennes man är uppenbart stenkorkade. Och värst av allt är att de inte ens har vett att skämmas. Sopiga människor

  Trash

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.