Dubbelbröllopshelg


Ring på finger. I kärlekens tecken. 
I helgen sjöngs det hymniga lovsånger över Stockholm, när inte bara en utan TVÅ ”influencers” sa  ”ja” till sin älskade.
Inte till varandra då, det hade varit ett konstprojekt som heter duga….

Penny Parnevik sa ”I do” till sin Douglas Murray och Jessica Wahlgren till sin Magnus Norman. En tidigare hockeyspelare och en tidigare tennisspelare. Proffsigt! 😁
Penny och Douglas ska redan ha gift sig borgerligt, men slog nu till med att ha festen. Vigseln – ni vet, den där ganska så viktiga punkten som Margaux Dietz och Jacob Liebermann missade. 😏

Pernilla Wahlgren och Hanna Hedlund var brudtärnor på Jessicas bröllop, klädda i jättefina gröna klänningar och Sofia Widstam agerade fotograf.
Hör kommer lite blandade bilder från de båda partajen. 🥳🥳
Vi börjar med bilderna på Jessica och Magnus:

Och så lite Pennybröllop:

Stort, stort grattis till de båda paren!

172 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Va inte Bianca med på Jessicas och Magnus bröllop?

   det är hennes morbrors exfrus bröllop. kanske inte superskumt att inte bjuda in hela fd släkten, det räckte väl med pernilla

    Okej jag har fattat det som så att Jessica och Bianca ändå har varit ganska nära och att de har känt varandra väldigt länge.

     Hon kanske var sjuk? Eller så valde Jessica endast alla närmsta vänner o inte med alla deras barn

     Är det bara ” kändisar” som var bjudna på Jessicas bröllop? Man ser inga föräldrar eller ens sina egna barn.
     Jag har svårt att se vad det är hon har på huvudet… är det en liten hästsvans eller vad är det?
     Otroligt vacker är Jessica iallafall och så fin klänning.

      De ”privata” personerna och barnen kanske inte ville vara med på foto inför så mycket folk, tänker jag 🙂

      ”Kändisarna” är ju inte bjudna för att dom är ”kändisar” utan för att dom är vänner till brudparet.

   Jag börjar få ont i magen när jag ser alla brända, rynkiga kändisansikten. Är det ett postcovid-fenomen att folk får tunn, ojämn, torr hy? Ser så många med nya åldersfläckar och fräknar också.
   Sola försiktigt!!

    Får du ont i magen, men alltså, vad är det du upplever som så negativt med deras ansikten och hur kan det påverka dig?

    Men jösses, låt människor åldras o njuta av livet i fred!! Behåll dina neuroser inför att åldras för dig själv! Sitta o hålla koll på andra människors (nya!) åldersfläckar o fräknar – ge dig!!

     Covid försämrar immunsystemet, förkortar telomererna, försämrar collagenproduktionen och leder hos många till långvarig inflammation i kroppen . Att se hur snabbt kändisar har åldrats de senaste två åren är inte särskilt lugnande när det gäller långtidseffekterna. Har själv haft hudcancer och tror att en svår influensa bidrog till den (finns forskning kring det sambandet).

      Du tror att du fick hudcancer av influensa?

      Mkay

       … bidrog… det är självklart multifaktoriellt (jag upptäckte den ovanligt tidigt, annars hade jag nog inte antagit ett möjligt samband). Samband mellan virus och cancer är kanske ny information för dig?

       Kohlhapp FJ, Huelsmann EJ, Lacek AT,
       Schenkel JM, Lusciks J, Broucek JR, et al. Non-oncogenic acute viral infections disrupt anti-cancer responses and lead to accelerated cancer-specific host death. Cell Rep. (2016) 17:957–65. doi: 10.1016/j.celrep.2016.09.068

        Oj Minna, oj…..

        Hahaha förlåt men bra trollat eller seklets sämsta ursäkt 😀 ”Att se hur snabbt kändisar har åldrats de senaste två åren är inte särskilt lugnande när det gäller långtidseffekterna (av covid). Har själv haft hudcancer och tror att en svår influensa bidrog till den (finns forskning kring det sambandet).” Allt detta för att du inte kan stå för att du bara vill klanka ner på folk?

         Jag trollar INTE och hoppas innerligt att jag har fel eller att det är övergående.
         Porerna tex. De har blivit synligare hos många – det kan vara en direkt följd av minskat kollagen. Och då blir solen farligare.
         Forskning visar redan att covid påskyndar åldrandet. Är det det vi ser här?

          Du ger dig inte va? 😅 Du går alltså seriöst runt o kollar in PORERNA på främmande människor o drar slutsatsen att det beror på postcovid? Kanske hitta en annan hobby/intresse?

          Du måste trolla 🙂 när du tänker på covid är din stora skräck betydelsen för porer…? Att de ska bli större?

    Brun utan sol är det nog en hel del 😄

     Ja, el för mkt smink. Tror många av dessa människor är vana vid mkt smink och blivit lite fartblinda, de brassar på lika mkt som när de var 25 och det blir liksom inte bra på en femtioårig hy.

    Varför skulle det vara ett postcovidsymptom? Det är ju naturligt att huden ändras med åldern. Det blir extra tydligt när man levt ett liv med mycket solsemestrar, massa teatersmink, krävande arbetstider och kanske massa alkohol.
    Inga konstigheter. Låt folk åldras, herregud.

    Blir du mörkrädd också?

    Jag tyckte det var uppfriskande att se riktig hy för en gångs skull. De är ju 45-60 allihopa.

    Vilka menar du?

    Varför får man tunn hy?

     Ålder, mindre Östrogen mm. Du kan även få tunn hy av överbehandlad hy.

    ÄR kanske du som kollar för mkt på Biancas och hennes fillersfyllda vänner som tror man ska gå runt med blankt ansikte och skina.

    Newsflash: varefter du själv åldras så kommer du uppfatta hur dina samlevande åldras också. Det blir torrt och rynkigt ju äldre man blir. Du har bara vant dig vid att se folk genom div filter.

  Förlåt men Jessicas tofs på huvudet?? Vad hände där 😳 tycker hon är så vacker men förstår inte hur hon tänkte där ..

   Håller med! Brukar inte kommentera folks utseenden men tofsen var inte fin och malplacerad!

    Hahaha såg den inte ens förrän era kommentarer! Tyckte hon var jättefin i utsläppt här och så bara, ahaaaa…

    Hon är säkert nöjd eftersom hon valde att ha den men känner ändå att jag blir typ ledsen för hennes skull för jag tror hon kommer ångra det, men det är min gissning bara utifrån hennes stil jag sett genom hennes insta alla dessa år, för då känns tofsen verkligen malplacerad och inte hon 😅

     Men va!? Den syns ju knappt, vilken petitessgrej att anmärka på 🙂 nyfiken, vad jobbar ni med som ser den? Observanta är ni iallafall!

      Första jag såg, den sitter otroligt högt upp på huvudet och sticker upp när man ser henne framifrån 🙂

       Undrar om tofsen skulle symbolisera en brudkrona? På lite håll kan det se ut så, men på närmare håll ser det ju bara knasigt ut.

        Ja, ibland gör en del en flätad brudkrona av sitt hår, riktigt fint på de jag sett, då gör man en sån här tofs och flätar sen olika delar och fäster upp som en krona. De kanske inte hann klart?

   Det enda jag såg i går, den där tofsen… Förstår verkligen inte vad tofsen gör där! 🤔

    Haha! Jag också! Hon är supervacker men det enda jag ser är tofsen. Känns som att den tar över hela bröllopet 😂 Jag hoppas att hon är nöjd med frisyren i alla fall.

    Supermärklig. Funderade på om hon haft slöja innan som var fäst i den? Men näe..ser jättekonstig ut.

   Jag trodde först när bilder från bröllopet dök upp på Instagram igår att tofsbilderna var tagna innan frisören gjort klart frisyren. Många uppsättningar utgår från en eller flera tofsar och därför kändes det inte så konstigt. Sen såg jag att tofsen hängde med under vigseln och på festen.

   Jessica är så himla vacker och hon kan, otroligt nog, bära upp även den här lite konstiga frisyren.

    Hon är super vacker, men tofsen känns bara konstig och otroligt dålig gjord, så lite hår i den och för högt upp på huvudet, den frisören som satt upp den tofsen borde skämmas.

     Ja, de var en kass frisör!
     Jessica som brukar göra Pernilla så gin i håret, får så dålig frisyr skälv när hon gifter sig 🤨.

    Exakt min tanke också när jag såg bilderna när hon gjorde iordning sig🙄

    Såg bara en bild där det stack upp lite hår och trodde det var ett vindkast som skapade tofs-effekten – men det skulle alltså vara så…

   Också funderat på tofsen 😂, vem kom på den idén, så fult. 🤣

    Ja men verkligen 🙈 och kan någon snälla sponsra Pernilla med en flaska silverschampoo??

     Skulle det sitta en slöja eller prinsesskrona i den????

      Prinsesskrona?

   Åh så underbart att vi fick något att skriva negativt om! Vi ifrågasätter en tofs och låtsas att vi känner bruden bättre än hon känner sig själv så att vi kan förutspå att hon kommer ångra frisyren. Verkligen faaantastiskt!

    Ingen som påstår det. Jag skrev att hon är nöjd eftersom hon uppenbarligen valde att ha den så, men min GISSNING är att hon kanske kommer ångra det för de ser faktiskt helt galet ut och hon är jäkligt vacker och stilmedveten enligt mig och detta var ett märkligt val.

     Min gissning är att du inte fattar sarkasm. Men för att vara helt osarkastisk; enligt mig var din kommentar oerhört märklig. Men, du är i gott sällskap här. Ni som bara måste hitta något fult att skriva, till och med om ett bröllop.

      Vi skriver om en tofs .. 🤔😅 du får det låta som om det är mycket värre.

       Exakt, en tofs ni tyckte var ful. Istället för att endast skriva det ni tyckte var fint fokuserar ni på det ni tyckte var fult. Det är inte tofsen i sig jag kommenterar utan den, enligt mig, vidriga egenskapen att man bara måste haka upp sig på en detalj man inte gillar och dessutom häva ur sig en otrevlig kommentar om det. Förstår du inte så förstår du inte.

        Ser hur många kommentarer som helst om hur vacker hon är? Men du missar kanske dessa?

         Du fattar verkligen inte. Bara för att någon annan skriver något snällt är det okej att du är otrevlig? Eller om du rättfärdigar din elakhet med att inleda med något snällt, ”hon är vacker, meeen…”

   Jättekonstigt, med tanke på att hon alltid fixar sitt och andras hår så snyggt annars.🙂

   Håller helt med! Alldeles för tunn, ser ut som Stig Helmer med den på.
   Sa verkligen ingen att det ser tokigt ut?

   Det måste vara nån intern grej, nåt mellan henne och maken …. Den ser ut som ett handtag… hmmmmm.

   Jaaaa har tänkt på det också. Det enda jag kan tänka mig att tofsen ska vara till, är en slöja. Men har inte sett henne i någon slöja.

  VAD GÖR PEG?!

   Skämmer ut sig. 🙃

    Varför behöver man stå och posa sådär på sin systers födelsedag? 🫣

     Födelsedag?

      Haha menade bröllopsdag såklart.

   HAR EN ASGRYM KLÄNNING PÅ SIG!!

    Såg mer ut som Marie Antoinettes underkläder.

     Var det den bästa dissen du kunde komma på?
     Kom igen, bättre kan du!

      Förolämpning? Vem sa det? Jag sa att utstyrseln ser mer ut som underkläder från en annan era än en klänning. Jag bryr mig föga vad folk har på sig på bröllop, så länge det inte är mitt bröllop.

     Det är ju knappast en förolämpning!

   Tänkte samma..

   Caption: min syster gifter sig!
   Foto: 4 bilder på sig själv

   Ok narcci

    tycker hon är så cool och vacker men ja hon verkar ha lite svårt när fokus ska vara på någon annan, känns som det kanske finns en liten avundsjuka mellan systrarna.

    Kan ju vara så att systern inte vill att hennes bröllopsbilder läggs ut

    penny var inte aktiv alls igår av förklarliga skäl, så inte konstigt att inte peg ville lägga ut bilder på henne när hon själv inte ens gjort det!

    Inte ovanligt att första bilderna man lägger ut från en festlighet är bilder på sin egen outfit. Kanske Penny även inte velat att för mycket bilder på henne skall spridas innan hon själv kan lägga upp de finaste bilderna som hon själv valt

    Är det narcissistiskt att lägga ut bilder på sig själv på sina egna sociala medier?

    Penny har en så fin och stilren klänning, klart syrran måste ”bräcka” med en gräslig burlesque-utstyrsel innehållande pärlfrans, snörningar och ryschpysch… Åma sig lite som en strippa oxå så tar man ännu mer fokus! Men hon har väl själv sagt att hon är avundsjuk på att Penny är mer älskvärd så vem är förvånad? Blir lite komiskt ändå.

     Ja det börjar bli riktigt sorgligt hur Peg håller på. Hon är så extremt osäker i sig själv och verkar aldrig mogna till. Hon pratade ju inte med penny på flera månader när hon berättade att hon var gravid första gången. Vem fan gör så mot sin syster? Klart det ska kläs i strippkläder på hennes bröllop också. Hon borde gå i terapi.

      +1
      Okej årets andra 364 dagar, men inte ens på syrrans bröllop kan hon ha lite klass..

     Misogyny much?

   Ja vad är det för fel med människan? Det är hennes systers bröllop.

  Perellis klänning. Åh så fin!😍

   Med 8 meter tyg som en hakklapp? Så märklig.

  Kommer aldrig få gifta mig. En stor sorg. Med vänlig hälsning, singel för evigheters evighet.

   Varför?
   Rätt var det är står du där med din stora kärlek vid din sida.

    Tror inte på ”rätt som det är”, Tror man måste anstränga sig. ”Rätt som det är” får man inte ett nytt jobb, nytt boende eller nåt annat heller. Men just när det gäller kärlek, då är det tydligen ”rätt som det är”. Högst tveksamt!

   Haha samma här, har typ förlikat mig med det! Det är sååå svårt att hitta en vettig snubbe 😳

   Samma här. Emotionellt och sexuellt, som happydating pratar om. Får ligga, men that’s it. Och även om det känns sjukt bra ibland, som att det finns något speciellt och djupt men hepp.

   Samma här. Har oxå förlikat mig med det. Det finns tyvärr inga vettiga män nuförtiden och i min ålder.
   De som jag vill ha vill inte ha mig och vise versa.
   Näe, jag fick inte ”gifta mig/vi är tvillingsjälar”-lotten tyvärr. Kanske i nästa liv!😢

    Här är en till…

     Ännu en! Vi borde åka på semester ihop vi 14 st (?) 😀

      Vi 357 000 samt en hel del kvinnor som lever i destruktiva eller allmänt dåliga förhållanden.

       Fast det är ju upp till er? Vi pratar om oss som aldrig får någon, vi finns också, likt manliga incels. Att män tycker att vi är för fula.

        Ja det finns såklart också, men det är inte bara pga att ”vi” är fula. Finns många anledningar och kan lika gärna handla om anknytning etc.

   Det är ju inte alls säkert!

   Nej men, håll ut! Jag var 41 när jag gifte mig med livets man. Han fanns, det tog bara en stund att hitta honom. Kram!

    Får vänta 15 år till då #yey

  Jag bjussar lite på Svensk Ordboks definitioner av några ord/begrepp inom den här genren. Om man vill kolla in de juridiska definitionerna är det väl lämpligt att kolla in äktenskapsbalken på riksdagens hemsida.

  Gifta sig: in­gå äktenskap
  Äktenskap: typ av sam­levnad mellan två vuxna personer som är reglerad av lagar eller seder och bruk
  Vigsel: hög­tidlig akt var­vid äktenskap in­gås i religiös el. civil form
  Bröllop: ceremonier och festligheter i sam­band med att två människor gifter sig

   Tack snälla, nu slipper förhoppningsvis fler förvirrade förstagpngsvigslare. 😘

   Har en fråga! Vad är det egentligen för skillnad mellan att fria och att förlova sig? Efter någon har friat brukar man ju säga att man är förlovad, men vad jag har hört är det inte samma sak.

    förlovning är ju ett löfte om äktenskap, att fria är själva akten när en person frågar en annan!

     Är då förlovningen en överenskommelse?

      När man officiellt blir ett par är det som när man går på en husvisning. När man friar är det som att man lägger ett bud. Förlovningen är perioden mellan det att man skrivit på de första papperna och vigseln som sker på tillträdesdagen

       Nja, förlovningen skulle va från att budet antas.

      det kallas ”ett informellt löfte”

    Du kan ju fria utan att bli förlovad (om personen säger nej) och förlova dig utan att fria (om man gemensamt kommer överens om att förlova sig, utan att den enda frågar den andra).

    När nån har friat är man förlovad. Man har ”lovat att gifta sig” genom att fråga eller genom att säga ja. Man kan även förlova sig genom att man kommer överens om att gifta sig, utan att nån friar. Nån måste ju ta upp ämnet men skulle inte kalla det frieri.

   De två som gifter sig = brudpar.
   (Vad ett ”bröllopspar” är, som Perelli skriver, vet jag inte.)

    Inte jag heller, förstår faktiskt inte alls vad hon menar!

     Skulle kunna vara ett par som går på bröllop……

    En av tidningarna skrev idag att ”Hon gick ner för altaret”…..
    Blir så trött.

   Bröllop var nytt för mig. För mig har det betytt samma som vigsel, man har alltså ett bröllop även utan fest.

  Jag fick en flashback till Anna Book, som hade tagit över showen och hållit tal om sina magoperationer på Rednex-Annikas bröllop.

   Hahah nej är det sant?!

  Wow vilken fin klänning Jessica hade! Brukar sällan gilla brudklänningar men den föll mig verkligen i smaken 😍

   Och jag tänkte raka motsatsen. 🙈

   Ser ut att vara en avtagbar kjol över en spetsklänning. Någon som sett en bild utan kjolen?

    Spetsbody är det säkert. Man har väl inte en kjol över en klänning?

     En lång,vid kjol över en kortare tight kjol?

    Jag såg foton som var tagna lite senare under festen,och då hade hon tagit av sig den långa kjolen och dansade i en jättesnygg kort spetsklänning.

   Min första tanke var att hon glömt att ta på sig överdelen, då den såg ut som en spetsbody eller liknande. De vigdes i kyrkan, och kalla mig gammaldags, men det hade varit snyggt med något som inte visade lika mycket hud. Tycker det ser billigt ut. Går ju att byta om till en annan klänning senare om man vill det.

    Tycker verkligen inte det ser billigt ut. Elegant tycker jag.

  Tofsen??????
  Tycker seriöst att Jessica är en utav Sveriges vackraste kvinnor. Vad hände med håret???

   Hon tyckte den var fin, en liten diskret tvist i allt det perfekta. Hon ser nöjd och glad ut!

    hon ser nöjd och glad ut för att hon inte hade sett bilderna på det än..

   Hon kanske vart inspirerad av Gene Simmons nu när de hade konsert här i Sverige i helgen ?

  Brudtärnor 50+.
  Brukar inte de vara unga ogifta?

   Du tänker på brudnäbbar nu va?

    Nopp

     amerikanska disneyfilmproduktioner som också lurat i alla att en röd klänning betyder astman legat med brudgummen?

     Unga ogifta var det nog i gamla bondesamhället och på den tiden kvinnan skulle vara gift innan 20. Men inte de senaste 80 åren.

   Kanske på stenåldern, men som tur är får man välja det helt själv idag 😍

   Bruden är snart 50 (och bär en annan mans efternamn) så hade väl varit mer märkligt med 20-åringar som tärnor?

    Hon gifter sig dessutom i vitt när hon uppenbarligen inte är oskuld i och med att hon har två barn. Skandal.

   Man brukar väl ha sina bästa vänner?! Eller ja i Sverige är det väl oftast bara en tärna. Tror ingen tänker på att det skall vara en ogift, utan man tar den som man vill ha med sig under hela dagen.

   Javisst! Och alla, inklusive bruden, ska vara oskulder!

   Traditionellt var det så men nu för tiden är det nog ingen som bryr sig om det. I och med att man gifter sig som äldre ibland, gifter om sig osv.

   I Sverige brukar brudtärna vara brudens vänner så oftast är de väl i samma ålder som bruden. Brudnäbbar är barnen men det är väl inte jättemånga som använder sådana.

   Så är det kanske om bruden är 20+, då det ska vara hennes vänner.
   I det här fallet är ju bruden snart 50, och då är ju hennes vänner/brudtärnorna också i den åldern. Så

   Tycker att det är härligt, hade lätt gjort det när jag blir femtio år ☺️

  Är den här Jessica kusin/syskon till PW eller vem är hon? Har ingen aning

   Tidigare gift med Linus Wahlgren som är Pernillas bror! Jessica och Linus har även barn ihop.

   Och då undrar jag, maken, är det Linda Skugges ex? (Kan ha helt fel här men namnet kändes så bekant)

    Linda Skugge är född Norrmann (inte Norman) och har ingen ex med det namnet.

     Norrman – blev ett n för mycket, men fortfarande inte samma namn, eller ex.

     Tack!

      Däremot heter väl Sandra Beijers ex Magnus Norman…

    Magnus Norman är en fd svensk tennisspelare.

  Men vänta nu. Enligt expertisen i gårdagens ÖS är det strängt förbjudet att kommentera andras utseende, så sluta genast att dissa någons håruppsättning!

   Fast nä? Kontentan var väl att de får kritisera andras utseenden som (1) röstar på SD, (2) om det gäller något som går att ändra eller har ändrats (kläder, hår, opererad näsa, fillers, fetma) men inte (3) ”permanenta saker” som medfödd näsa. Det var vad jag fick ut av diskussionen iaf 🙂

  Alltså Kristin Kaspersen och Sofia Wistam är så sjukt snygga!

  Jessica Wahlgren alltså – Top 10 av Sveriges vackraste kvinnor i kategorin 40+. När man inte trodde att hon kunde bli vackrare så lägger hon in en extra växel på bröllopsdagen – satan så sagolikt vacker hon var.
  Även om tofsen kändes 100% fel och inte alls förskönade henne, så gjorde den henne inte heller mindre vacker. Den satt säkert där av nån anledning…🥂

   Jessica och Andrea Brodin är enligt mig de snyggaste 40+ vi har i kändissverige.

   Tror oxå det, ngn intern grej.

  Vad var det för ”fotbollsbröllop” i helgen som Lustig, Guidetti, Augustinsson och NL mfl var på? 😊

   Albin Ekdahls

   Ser på instakontot till Mikael Lustig at det är Eric Smith.

    Såg fel, det var 2 veckor sen🤣

  Var det ingen som sa till jessica att den där lila tofsen på huvudet förstör hela uppenbarelsen.
  Hade blivit sjukt besviken och hade inte ens viljat ha ett foto framme.

  Och Pegs klänning?!!

  Ett redigt boomer-bröllop.

  Douglas Murray i kilt. Snyggt!

  Ändå kul att ses Pernille W och Charlotte P på samma tillställning. Gått snart två år sedan de slutade umgås. De är dock inte i närheten av varandra och de lägger inte upp bilder från varandras ”uppträden” på bröllopsfesten eller gillar varandras bilder. Så sjukt nyfiken på varför det skurit sig 😂

   Och hur vet du detta?

   Det kan jag berätta. Pernilla lade sig i konflikten mellan Charlotte och hennes ex. Nicola. Det handlar om en lång vårdnadstvist där Charlotte mer eller mindre hjärntvättat sönerna till att inte träffa sin pappa mer. Jag vet att Pernilla skrev ett jättelångt sms till Charlotte och vädjade om att lägga ned stridsyxan. Vädjade att Charlotte skulle tänka på pojkarna. Då blev Charlotte flyförbannad att Pernilla lade sig i. Där har du den sanningen

    Trist att bli osams när de känt varandra så länge och har samma vänskapskrets. Kan dock tänka mig att C.P är sjukt långsint!

     Ja, väldigt trist! Om det stämmer att de äldsta sönerna påverkats till att ogilla sin pappa är det enormt egoistiskt gjort av mamman. Har även sönerna påverkats att dissa sina kusiner på pappans sida?

  Men vilken taskig passform på brudtärnornas klänningar alltså, de var verkligen ingen hit måste jag säga.

  Jessica känns som en dampig 50-åring som hatar att stå i skuggan av sina kända vänner. Man ser hur hon njuter att för en gång skull få stå i centrum.

   Nu har du nog missuppfattat det här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.