Benjamin Ingrossos spontantspelning

Fasen vad trevligt ändå! 
Benjamin Ingrosso gör en Håkan Hellström och bjuder invånarna på Norra Lagnö på en spontan gratiskonsert.
Mormor Christina Schollin gjorde ett bra jobb som ”head of marketing” må jag säga.

Vems spontankonsert skulle ni helst ramla över? Jag säger Molly Sandén, Darin eller Sarah Dawn Finer om man får välja bland svenska artister, men tar det mesta – dock inte Håkan Hellström.  😁

133 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jättefint!

  Fint gjort❣️ Musik är inte bara kommersiellt 😍

  Fint gjort! Kan dock bara tänka på hur satans varmt det måste va i den där stickade västen 😂

   Kollade bilden tack vare din kommentar och svettades ännu mer i kön som jag står i. Har tunn kort luftig klänning på mig och kände att det var för mycket kläder för värmen. Hur fixade han det där??

  Kul! Skulle hellre se honom än Håkan Hellström, även om jag aldrig Benjamin honom yttra ett ord ens.

   Fast en spontanspelning av Håkan för ett antal år sen gav så mycket känslor och kärlek till musik och texter. Hade gärna sett honom spontant igen. Då menar jag spontant och inte något halvplanerat ”nu kallar vi det spontant”. Plura eller Thåström (gamla låtarna) annars.

  Camilla, Det är något som knasar rejält på bloggen. Reklamen ställer till det och gör så att inlägg och kommentarer inte är synliga förrän flera timmar efter att det publicerats

   Ja hur länge ska det se ut såhär???

   Så har det varit för mig sedan början av året 😔

    Va? På riktigt??

     Ja det var tyvärr inget som kom med reklamen för min del. Jag vill minnas att det började i december till januari för mig. Det är precis som ni skriver att inlägg och kommentarer syns flera timmar senare. Andra grejer är att inlägg syns för att sen försvinna, samma med kommentarer. Lite lotteri när man kommer in på bloggen hur många inlägg och kommentarer som finns 🙄.

     Jag har skrivit i Öppet Spår om det någon gång men jag fick inget svar i min tråd så jag verkar varit ensam om problemet, fram tills nu då.

  Victor Leksell 😍

   Åh ja, jag hade så gärna sett Victor Leksell ❤️

  Molly alla dagar!!! Och Ulf Lundell 👏🏻👏🏻👏🏻

   Newkid ♡!!

    ABBA vore najs

  Så fint av honom. Håller med om Molly, hennes sånger på svenska är helt magiska!

  Ja himla fint och bra initiativ! Att allt inte måste handla om att tjäna pengar så som det känns med hans mamma och syster.
  Bra gjort!
  Hoppas nu inte han blir anmäld som Håkan blev.

  För jättejättemånga år sedan var jag på besök hos några kompisar i Göteborg. En kväll drog dom med mig till någon märklig tillställning. Det stod jättemånga tonårstjejer med randiga tröjor och stjärnor under ögonen på en trottoar. Plötsligt dyker det upp en tanig grabb på ett tak och börjar sjunga.
  ”Det är han Håkan, från Broder Daniel” sa en kompis.

  ”jag känner fan ingen Daniel” tänkte jag.

  Och det var enda gången jag sett Håkan Hellström uppträda 😛

   Tack för rolig och söt anekdot 🌟

  Som vanligt drama i nellies liv. När de inte som familj har andra att hata och dreva mot så vänder de sig inåt och ger sig på varann. Pappan träffar ny och skiljer sig och blir förskjuten av barnen. Barnen börjar träffa pappan och blir förskjutna av mamman. Mannan träffar ny och blir sågad på insta av äldsta dottern och mamman får ej längre träffa barnbarnet som hon var med när han föddes.

   Ja vilken soppa! Tycker dock att mamman beter sig som en tonåring med bekräftelsebehov vars ”kändisskap” stigit henne åt huvudet

    Tycker du? Hon har ju inga spons eller något.
    Mer lite att hon har 40 års kris och tränat som en galning för att bevisa hur smal och snygg och lycklig hon är som dumpad och enbart för att visa exet vad han gick miste om. Riktigt desperat postande om vilken powerwoman hon är. Fast iof jäkla duktigt att gå från en kropp som en öltunna till fin och hälsosam, det ska hon verkligen ha cred för oavsett anledningen till springandet.
    Och nu ny kärlek som var tvungen att visas upp på insta för att visa exet såklart.

     Och så kommer alla och gnäller på kvinnan…som vanligt. Farsan som postar bilder KONSTANT på nya tjejen sedan lång tid tillbaka. Vääääääärldens bästa tjej osv osv. Nu efter att ha blivit dumpad av sitt livs kärlek (enligt vad man sett vad hon skrivit) och det har gått vaddå, 6 mån så lägger hon för första gången ut en bild på en ny kärlek! Klart som fan hon ska få göra det!

      Skillnaden ligger kanske i att Antonio har 7 tusen följare och låst konto och bara godkänner bekanta numera mot Jossan som har 23 tusen och öppet konto för alla. Även hans nylagat privat konto så inget som alla nyfikna behöver se vad de lägger upp.
      Varför man inte värnar om privatlivet som privatperson är för mig obegripligt.

       Det märkliga är väl att mamman lägger ut hur otroligt lycklig hon är och att hennes liv blivit bättre än någonsin, och detta efter att hon förlorat kontakten med båda barnen och barnbarnet som var hennes liv. Om jag som barn sett det hade jag blivit besviken på att det är det hon lägger fokus på istället för att laga relationen.

       Sen har man ju hört sedan det att Nellie var liten att mamman är otroligt speciell och knepig med ett hett temperament. Så det är nog inte bara pappans affär som är grunden till skilsmässan..

        Det ryktades väl om skilsmässa redan när familjen flyttade till Skåne? Och när var det, 2015?

       Fast hennes konto är väl också privat? Har sökt på henne några gånger efter att folk skrivit om henne här men alltid stått att det är privat

        Klockan är 10:28 och det här är den senaste kommentaren jag ser. Har det verkligen inte kommenterats någonting här på 1 timme och 20 minuter?

        Jag har kollat in henne flera gånger men senast var det privat så då gick jag bet

     Jag tror å andra sidan inte att A bryr sig ett dugg om att J blivit smal – det är nog inte en smal kropp han går miste om utan en jättejobbig personlighet han slipper ifrån.

     Stackars N. Idel drama. Inte undra på att hon ofta skriver om hur trött hon är.

   Jahaaaa. Och alla var på Benjamins spelning? Eller hur menar du….

    Är väl en OT såklart och fullt tillåtet

    Du vet att det är fritt fram för OT om influencer i alla inlägg va?

   Tycker dock inte man kan säga att det är Nellies fel och att hon gör fel som bryter med sin mamma. Verkar ju som att mamman försökte få sina döttrar att vända sig mot pappan, när deras skilsmässa är en sak mellan dem två, barnen ska inte behöva välja sida.

    Då behöver ju Nellie inte skriva ut det på sin stora insta så alla kan lösa att hon nu enbart umgås med pappan och ej mamman. Varför inte vara storsint och hålla dom helt utanför sina åsikter offentligt tills det lugnat ner sig vilket det brukar göra efter några år och alla i alla fall kan acceptera varann vid tex bröllop och begravningar

     Barn ska inte behöva vara ”storsinta” – det ska föräldrarna vara!

      Barnet är en egen mamma så lite mognad får hon nog tänkas ha

       I relation till sina föräldrar så är hon barn, hon har inget ansvar för deras skilsmässa och ska inte behöva vara den som tar ansvar…

        TACK!! Inte ofta man ser den synpunkten. Som skilsmässobarn har jag hört båda mina föräldrar prata skit om den andra och det har verkligen stört min syn på båda två och min anknytning till folk är skev. Hur gammal ditt barn än är – snacka inte skit om den andra föräldern. Det är som sagt ditt barn, inte din jävla terapeut, håll det för dig själv eller sök professionell hjälp så ditt barn slipper seriösa anknytningsproblem, tack.

       Barnet är en egen mamma vars ENDA skyldighet är att vara mogen och inte projicera tankar åt något håll åt sitt egna barn. Barnet ska inte behöva vara terapeut åt någon av sina föräldrar. Barnet ska inte behöva välja sida. Barnet ska inte behöva lyssna på när den ene snackar skit om den andre. Ska vi fortsätta?

   Klassisk sak när föräldrar skiljer sig att ställa barnen mellan sig. Och barnen ser sig som en blandning av sina föräldrar så de skäms över att tex ha sidor av sin pappa när de är med sin mamma och vice versa.
   Benjamin ingrosso pratade om detta i sitt sommarprat, något alla föräldrar borde lyssna på, för sina barn.

    Jag kan sälla allt jag äger på att pappan erbjudit lösning för att barnen skulle kunna bo med honom men att mamman totalt vägrat och förgiftat all vad hon kunnat för att få barnen att bryta kontakten vilket verkade fungera bra i ett år tills mamman började dejta och bry sig mer om sig själv än om att serva barnen. Pappan är en bestämd men hygglig prick och omtyckt av de flesta. Jag har själv sett honom mycket på tävlingar och hur han alltid haft en hjälpande hand om någon sett ut att behöva det. N och J har däremot stått med hatiska blickar och stirrat på alla andra på tävlingsplatserna under alla år . Mamman är en riktig kaninkokerska som skulle kunna gå över lik. Som sagt nu när de som familj inte längre har andra hemska medmänniskor och hyresvärdar att gå ihop mot så vänder de sitt gift inåt.vill dock tillägga att Jossan är en riktigt rolig prick att ha som bästis så länge det bara är ni två mot värden. Aldrig aktuellt att ha fler gemensamma vänner ihop då klipper hon utan ett ord all kontakt för all framtid. Hon och N är kopior i sitt sätt och tänk. À och S är med lika och har ett helt annat förhållningssätt till folk. Sett helt bortsätt från skilsmässan men jag vet att han försökt lämna tidigare med hemska hot om konsekvenser. Han hade aldrig lämnat barn om alternativet funnits att behålla kontakten oavsett vilken ny kärlek han drabbats av. För honom är barnen allt pg av kärlek, för J är barnen också allt men mycket som känslomässig handlelsvara.

    Kred till A som tillslut orkade bryta upp trots att barnen försvann en tid!
    Kred till J för sitt grymma maniskamotionerande som gjorde att hon efter 20 år äntligen fick kroppen hon aldrig vågade hoppas på!
    Kred till S, fortsätt som du gör så kommer allt bli toppen för dig!
    N, sluta kopiera din mammas sätt även om du hela din uppväxt inte sett något annat.
    O, håll i hatten och börja sätta hårt mot hårt annars kommer du bli en enormt ensam person helt utan vänner och andras input i livet. Redan nu är du helt isolerad och fängslad med både arbete, barn och boende helt utan andra att prata med.

     Har också tänkt på att Olav får stå ut med mkt drama. Men nu har de ju flyttat hästarna till en anläggning så då får han kanske lite mer sociala kontakter än när de bodde på gården med en anställd

   Det förstår jag inte heller hur hon kan vara så arg på sin mamma. Såg att i hennes story hade hon skrivit att de inte haft någon avlastning för deras son men det stämmer inte. Hon skriver själv att deras hästskötare passar honom och i början skrev ofta och berättade på YouTube att hennes mamma passade sonen. Jag hoppas de får en relation igen eftersom hennes mamma verkade hjälpa henne mycket men jag tror hon inte ser det.

    Fast mamman verkade ju manipulera henne också. Även om man får hjälp så är det inte okej att försöka lägga över sina känslor på barnet och få henne att vända sig mot pappan 🤷🏼‍♀️

     Svårt när pappan dumpar hela familjen och slänger sig i armarna på en yngre tjej direkt. Då beter man sig nog inte rationellt alla gånger. 🙄
     Och som mamman ställde upp på döttrarna med stöd och boende medan farsan slapp allt…

     Tycker Nellie är en bortskämd unge som det är drama kring konstant.

      Fortfarande inte en anledning att vända barnen mot den föräldern.

      Så var det dock inte. Pappan har försökt lämna tidigare men det har alltid varit hot som fått honom att stanna. Mamman ställt upp? Ja, det hade pappan med gjort om han fått.

   Så konstigt upplägg också att skriva ”denna fråga kommer jag inte att svara på” och sen svara att hon och Smilla är besvikna på mamman osv. Klart att man då blir nyfiken på vad som hänt och hur det är idag. Smilla är fortfarande skriven hos sin mamma så man undrar ju hur situationen ser ut där. Otroligt tråkigt oavsett att föräldrarna blandar in barnen i skilsmässan samt att föräldrarna sedan missar delar av tiden när Nellie själv blir förälder och bebistiden med barnbarnet. Fattar inte att man inte är en större människa och ser vad som egentligen är viktigt i livet. Tycker själv att det blir så oerhört tydligt just när det föds nya barn eller folk dör.

   Vilken pajasfamilj.

   Åh, nu klarnar det lite kring frågan N fick om sina tatueringar! Hon svarade en följare att hon har 3 …. Men nämnde inte den 4:e, den hon, mamman och systern gjorde som nån slags grej om sammanhållning eller nåt.

    Hon gjorde ingen den gången pg av att hon var gravid, bara s och J som gjorde men Nellie var med. Kanske pg av spons

  Veronica Maggio skulle jag gärna se spontanuppträda. Hon har en helt annan känsla i sin musik än andra svenska artister. Väldigt intensiv.

   Hamnade på en spontanspelning med Maggio för massa år sedan (typ 2010), innan hon blev superstor. Hon spelade på Mosebacke i Stockholm då, och jag var bara där. Stod vid scenen av en slump och hamnade längst fram när hon började köra. Det var otroligt, vilken stämning på en sån intim spelning!

  Inte för att vara tråkig, men krävs inte tillstånd enligt ordningslagen??
  Är det en viss mängd folk så krävs ordningsvakter t ex.
  Visst, de tar inte inträde men kunde ju blivit kaos.
  Ja, ja kanske ingen risk egentligen, han är ju inte Bruce

   Fast är väl ett midsommarfirande där som hålls årligen oavsett

    Detta var på midsommardagen. Men hur vet vi att de inte hade tillstånd?

     Svårt utfärda tillstånd till en tillställning utan max antal deltagare, går ju inte att besluta om vakter behövs osv.
     Eller så var det inte öppet för alla, bara jag som tolkade det så

   Behövs inte om det var privat tillställning på privat mark, tror inte det finns så mycket allmän platsmark och detaljplanelagt område på norra Lagnö, men jag är ingen expert på skärgården iofs.

  Winnerbäck….

  Weeping Willows och de ska sjunga motown.

   Magnus, en av världens bästa röster

    Jaaaa! Sån känsla när han sjunger oxå! Svinbra och sjukt underskattad i den bemärkelsen att han inte får den tid i media som tex andra mindre bra artister. Å andra sidan besitter han ju integritet och vill kanske inte synas & höras överallt..

  Sorry, men om jag varit där och han börjat spela skulle jag farit därifrån på stört.
  Tänk att man kan tycka så olika.

   Är väl inget konstigt alls, alla har ju inte samma musiksmak 🤷🏼‍♀️

   Om du menar Benjamin, så samma här, klarar inte läspandet.

   Me too…

   Inga problem att lyssna på honom men inget jag skulle betala för. Tycker han verkar vara den trevligaste i familjen Wahlgren/Ingrosso och hans röst är ok. Men han gör inget originellt. Även originalmaterial låter som en cover.

    Trevlig? Så mycket som han skriker på alla för att pastan kokat 10 sekunder för mycket i wahlgrens värld

     Var väl dock flera år sedan, när han var tonåring. Förhoppningsvis har han mognat lite 😅 Har också skrikit ett antal gånger på min familj när jag var yngre pga helt oviktiga saker

     Sa inte att han var trevlig utan trevligast. Jag kunde också skrivit att han är den minst otrevliga vilket jag egentligen menar men det kändes lite negativt i onödan.

  För mej är han en drömkille. Jag gillar honom mycket. 😘

  Och min kommentar smälte bort??!!

   kommentarer förvaras vid högst +8 grader

  Om Molly börjat sjunga hade jag gått där ifrån illa kvickt!

  Hade velat höra Björn Dixgård med eller utan band, fantastisk röst

   Jaa, han oxå! Helt fantastiskt, bästa ”pop/rock rösten” som kan sjunga precis allt och det låter svinbra. Och med en integritet som heter duga, älskar allt med Dixgård!

  Fint gjort tycker jag 🌸

  Nä va fint!!! Det här hade jag så gärna sett. Ser helt magiskt ut!! Benjamin eller Ebbot är de jag helst spontanser på en liten scen på sommaren.

   Ebbot kör ofta spontant på Blomstermåla i Särö

  Jag hade valt Hellacopters alla dagar i veckan.

  Benjamin, nej tack.

  Nej tack till hela wahlgrens helst.

   +1

   +1

   -1

  Fint gjort 😍

  Sonja Aldén , Smith & Tell eller Tomas Ledin. Verkar inte så troligt att dessa dyker upp på den värmländska landsbygden och börjar spela dock…

   Smith & Tell kommer dock till Värmland för en spelning snart 🙏🏻

  Laleh 🤩

  U2, Coldplay

   Coldplay för 7 år sedan, inte idag 🙁

    Ja men vad hände med Coldplay!!

     Coldplay har tappat de helt. Fattar inte vad som hänt

      Tappt det helt? Deras nya musik är såklart inte som deras gamla men deras liveshow är fortfarande en av de bästa i världen.

       Såg Coldplay i Globen typ 2006 och de var inte ett bra liveband.

     Superbowls mellanakt hände. De var så kassa och klarade aldrig att komma tillbaka efter det.

    För mig 15 år sen

    Har ingen koll på Coldplay, vad är skillnaden?

  Mauro och Plura…

  ”Vill ge tillbaka så här får ni lyssna på mig gratis”.. wow. Vilken ära..

   Var ju en hel del folk så de var säkertjättenöjda

   Haha! Exakt! Varsågod världen! Liiite självupptaget och världsfrånvänt🙃

   Dom som ville lyssna var välkomna.

  Alice avföljer Antonija Mandir, pga A gjorde något med Alice ex. Varför bryr jag ens mig. Haha lol

   Vilket ex, det senaste?

   Och hur vet du det?

   Exonph eller vad hon heter har skrivit att Antonija och Philip W har hånglat

  Jag får fortfarande inte upp rubrik mm i och med att det ligger någon reklambanner inte rör sig när man scrollar.

  Alltså Camilla kan du inte blocka Wahlgren/Ingrosso? Orkar fan inte.

   Det är väl mer ditt problem än Camillas?

   De är mina favoriter. Jag vill ha mer.

  Håller med om Molly Sandén! Fantastisk röst

  MissLi!

  Mauro…

  Såg att Peter Jöback satt i publiken. Synd att inte han sjöng!

   Han är en humble king

   Han bor i närheten så inte konstigt att han dök upp.

    Vet du inte att han är vän till Wahlgrens?
    Firade midsommar ihop med em bl a.

     Vän och vän det går att diskutera. Snarare bekant. Men jag tror fortfarande att det handlar om var han bor.

      Dom är definitivt vänner och familjen Jöback firade midsommar hos Wahlgrens, det gick inte att undvika på Instagram.

  Kleerup.

  Victor och Gustaf Norén

  Had Cass Klatzcow gjort en gastric bypass? Hennes senaste bild hon lagt upp på instagram ser ut att ha en del konstiga ärr på magen. Någon som själv gjort en liknande operation och kan bekräfta?

   Har gjort en GBP med titthålskirurgi, mina ärr (5 st) är väldigt små och placerade på olika ställen över buken.
   På hennes bild ser det mer ut som att hon gjort någon form av öppen kirurgi, iom att ärret (om det ÄR ett sådant) går lodrätt och är ganska långt.

   Nej hon har gjort Bukplastik

    Nej kolla i hennes stories. Ingen som gjort bukplastik har så fladdrig mage (obs inget fel på det, tycker det ser bättre ut än en läskig spänd kirurgiskt hopdragen mage). Tycker knappt det ser ut som ärr utan som en skugga eller liknande? Tror absolut hon gjort GBP men de lämnar väldigt minimala ärr vanligtvis.

  Hade gärna ramlat över Håkan trots att jag inte brukar lyssna på han. Gillar alla upplevelser som berör publiken och drar igång alla. 🙏🏻❤️

  Danny Saucedo! 😍

   Neeeeeej.

  Perssons Pack eller Ebba Grön i bra form hade varit najs. Men vem hade tackat nej om ABBA plötsligt steppat upp på en lövad liten scen inför 50 förvånade personer? Inte jag i alla fall. 🙂

  U2 eller Daft Punk hade varit nice

  Najs, men kanske inte så akustiskt med ett elklaviatur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.