Vem är det som ska skämmas egentligen?

Bildkälla: Bianca Ingrosso Instastory

Ja nej men då kom ännu en man fram och sa att jag borde skämmas över mig själv och att det är pinsamt att folk tycker om mig och sen vägrade han gå innan han fick säga att han hatar mig. Då satt man där med tårar på lunchen igen. // Bianca Ingrosso

Jag har sagt det förr och jag säger det igen:
– VILKA ÄR DESSA DÅRAR SOM GÖR SÅNT HÄR?

En vuxen man alltså? En vuxen man stegar fram till Bianca Ingrosso och säger att hon borde skämmas över sig själv.
Jag vet inte hur ni ser på saken, men i den här interaktionen mellan två personer så finns det bara en som borde skämmas, och det rejält, och det är verkligen inte Bianca.
Ponera att den här mannen har barn? Herreguuuuud, vad de skulle skämmas om de fick veta hur deras pappa beter sig!
Han tyckte alltså också att det var pinsamt att folk tycker om Bianca.
Har han inga som tycker om honom, eller vad handlar detta om? Kanske skulle han också vilja ha folk som tycker om honom? Jag undrar om det slagit honom att det här typen av beteende inte direkt hjälper? Det gör ju honom inte direkt lättare att tycka om, om man säger så. Snarare tvärt om…

Slutligen vägrade han alltså gå om han inte fick tala om för Bianca att han hatar henne. 
Återigen, jag undrar om det är många människor som hatar honom och att det varit en bidragande orsak till att han själv går runt på stan och hatar människor han inte har någon som helst relation till?
Och återigen (en gång till), den här typen av beteende är inte direkt sådant som gör folk mer benägna att sluta hata någon, snarare tvärt om.

Jag försöker föreställa mig vad det är för människor som gör sånt här…
Vad det är för sorgliga typer som tycker att det känns bra och helt befogat att stega fram till vilt främmande människor som de inte känner, annat än från media, och verbalt kränka och attackera dem på det här viset.
Det är patetiskt, det är vad det är. Patetiskt, pinsamt och penibelt.
P P P borde någon skriva i den här mannens panna med permanent spritpenna om han nu ska vistas ute bland folk.

Fy fan vad jag blir förbannad på sånt här!
Jag tycker så synd om Bianca som utsätts för den här skiten och än mer för att hon blir så ledsen.
Det är lätt att säga så klart, men vad jag önskar att hon bara kunde garva honom rakt i ansiktet och idiotförklara honom i samma andetag, då det är exakt vad han förtjänar.
Nothing more, nothing less.

Eller som Fredrik Backman så fint sa det:

Så…
Kan människor sluta vara kompletta rövhattar?
Det skulle uppskattas.
Tack på förhand. 🙂

 

217 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Sorglig människa ?

   Hur vet vi ens att det är sant? Bianca kan lägga ut såna här saker och empatin och kärleken raaaasar in. Hon kanske bara ville få lite pepp. Jag litar inte 100 % på en ytlig influencer iallafall.

    Nä men jag håller med. Förvisso finns det gott om rövhattar men jag tror inte ett dugg på det där. Bara ett sätt att få uppmärksamhet.

     Nått har säkert hänt fast hon skarvar lite kanske.

     Typiskt woke vänstern att säga att ingen får ogilla någon av dem men dom hata och ljuga om oppositionen hur mycket dom vill

    Tror inte heller att det stämmer. Möjligen om det var på kvällen när någon idiot druckit för mycket, men har väldigt svårt att se att detta skulle hända på någon av de ställen Bianca lunchar på.

     Men de har ju hänt innan som också, av en slump, filmades av wahlgrens värld. Så varför skulle de inte kunnat hända igen?

      Det var inte riktat mot Bianca utan på en person som ofrivilligt blev filmad. Sen får Bianca det till att någon hatar på henne. Så tror inte på hennes lilla utspel.

   Vem av dem? Bianca eller mannen?

    Mannen så klart

   Det finns massor av ensamma män som utvecklar ett kvinnohat. Men naturligtvis behöver inte han vara en av dem. Han kan ju vara en vanlig som gubbar till sig. Vi vet ju hur många kvinnor som får stryk hemma. Vi kunde läsa vilket hat Greta fick av gubbar. Det är män som styr världen. När en kvinna gör karriär känns det hårt för gubbarna. Det är vad jag tänker.

    Magdalena, jag instämmer. Seriöst alltså – det är hög tid för världens kvinnor att stå upp för sig själva nu, sluta dalta med vuxna män och att tvinga dem att bete sig respektfullt mot kvinnor. Kvinnors rättigheter är i fara – bara se på USA, Polen och arabländerna inkl våra egna nordiska länder. Varför alla dessa kvinnor överallt som hjälper män att försvara deras vidriga kvinnoförakt, kvinnovåld och kvinnohat? Det är ta mej fan hög tid att män börjar uppföra sig som folk (även mot kvinnor, barn, djur och andra män än vita män). Så trött på detta jävla mansfjäsk. Männen har aldrig tackat oss och de kommer aldrig att tacka oss. Och vill män ha kvinnors respekt så får de lära sig att bete sig.

    Gubben som gick till attack mot Bianca har sannolikt en övertro på sig själv som en ”uppfostrare” av kvinnor, vilka kvinnor som helst – till och med kvinnor som är honom helt främmande. Jag har mött den typen av män många gånger i mitt liv. Män som upplever sig ha behov av att övervaka, uppfostra och kontrollera till och med vilt främmande kvinnor (trots att de har lyckats skaffa sig egna kvinnor att bestämma över). Män som innerligt hatar kvinnor som är glada, lyckliga, tjänar pengar, är självständiga och oberoende, har självförtroende och självkänsla, är välutbildade, vackra eller som kör om männen i en lyxigare bil. Manlig avund, missunnsamhet, illvilja och förakt gentemot kvinnor är helt klart en inneboende känsla hos många heterosexuella män. Det är sjukligt.

  Fy ???

  Ja, det har säkert hänt. Absolut. Nästan säkert. Hon, som rastar sina hundar inne i lägenheten, hittar aldrig på något för att vinna sympatier. Never ever.

   Rastar hundarna i lägenheten, whaaat??

    Händelsen som beskrivs av Bianca, påminner mycket om det kvinnor i årtionden har upplevt mer eller mindre. Respektlöst bemötande från både män och andra kvinnor. Allt från olämpliga uttalanden till fysiskt våld. När ska detta samhällsfenomen upphöra? Utifrån den här specifika händelsen på individnivå är det helt förkastligt att en person i detta fall en man som beter sig på i högsta grad respektlösa sätt, vare det sig det är mot en kändis eller inte. Händelsen som beskrivs är inget som ger en trevlig publicitet, och varför skulle någon då vilja så att säga hitta på en sådan händelse. Empati är något som behövs i ett demokratiskt samhälle och som jag snarare är orolig för hotas. Är det så svårt att ge stöd åt utsatta människor? Jag tycker verkligen det är viktigt att en kändis eller inte kändis lyfter problem som faktiskt existerar i vårt samhälle.

     Du skojar? Hur kan du påstå att Bianca är utsatt? Utsatta är kvinnor som smyger in på centralen med alla sina ägodelar och hoppas på att överleva ännu en natt utan att bli skadade.
     Bianca är en kvinna med osunda kroppsideal och med en objektifierande kvinnosyn.

   Vem tror på att det har hänt? Ja en tydligen då, märkligt. Skulle inte vara första gången Bianca snyftar och hittar på för sympatier och uppmärksamhet – och det funkar varje gång. Nej går inte att lita på Bianca. Varför filmade hon inte?

    Förvånar mig att bevakaren köper det med hull … Lika hemskt är det väl att skapa konton för att häkckla, skapa rykten och sprida hittepå om en människa, eller m o bba online. visst det är sjukt att gå fram till någon på stan men om det hänt är det nog isåfall en äldre man som tycker hon ska skämas över sitt beteende mot sin mamma, om det ens hänt vilket jag betvivlar. Bianca vill ha uppmärksamhet och sympatier. Hon kryddar och överdriver allt och hittar på, det säger t o m hennes mamma.

     Man ser direkt vem du försvarar. Det är inte henne det skrivs om nu.

      Jag försvarar ingen men jag ifrågasätter skillnaderna, visst det är jättesjukt att gå fram till någon på stan men är väl lika fel egentligen att skriva påhopp och bedriva m o bbning online när det är väldigt utstuderat, tycker du inte? Då menar jag inte kommentarer under blogginlägg utan artiklar, inlägg, instakonton etc.

       Kort fråga: varför särskriver du ord du vet inte ska särskrivas?

        Kan vara SFS, Spastic Fingers Syndrome, inget att leka med när man är upprörd över oviktiga saker och vill förmedla världen sin sanning.

        Vissa ord fastnar ju i modd, så det är troligtvis därför.

        Vet du vad sammansatta ord är eftersom det ordet du avser inte är ett sammansatt ord.

         Aha! Jag trodde att det stavades ”mobbning” och inte ”m o bbning”. Tänk så fel jag hade.

          Men mobbning är ju inte ett sammansatt ord. Så det går inte att särskriva. Ska du göra dig lustig på andras bekostnad behöver du nog vässa retoriken lite.

           Nu undrar jag om du har alla Mumin i dalen. Det är ju det jag säger, att ”mobbning” inte ska särskrivas, så som 15:09 gör. Om det är oklart, så får du fråga en vuxen om hjälp.

           17.17 – Mumin och Mumin. Klart är att du behöver träna på både ord- och läsförståelsen.

       Ja det är nog värre och jobbigare att bli utsatt för smutskastardrev av tidningsskribenter och andra på nätet och offentligt, vilket Bianca slipper, än att en person kommer fram på stan. Det är förstås obehagligt men det händer nog de flesta kända då och då men Bianca är väl snabb med att snyfta och göra en grej av det och gör det av en anledning och med ett syfte. Jag tvivlar dock på om denna händelse hänt, tror det är taktik av B.

    Men man fick ju faktiskt se att precis detta hände på gatan i Wahlgrens värld så en gång har det ju hänt ändå.

     Och du vet att det inte var riggat? För produktionen handlar det ytterst om att göra bra tv.

      Så kan det också vara, man såg aldrig någon man utan vi fick höra en röst som kan ha tillhört vem som helst men jag tror faktiskt just det hände fast det var inte riktigt som Bianca beskrev det, han sa inte att han hatar henne och kom inte fram just till henne utan till filmteamet för att han trodde han blev filmad. Bianca går inte att lita på.

     Nej, så var det inte. Det var ingen man som kom fram där för att skälla på Bianca, det var en man som gick bakom och blev filmad då de filmade och han sa att han inte vill vara med på film och sa sen till Bianca jag vet vem du är och vad du har gjort, och då sa Bianca varför hatar han mig, han hatar mig, men det var inte vad han sa riktigt. Minns del väldigt väl.

      Gud vad överdriven B är.. skäms för hennes skull ?

     Alltså Wahlgrens värld fungerar som Kardashians och allt går efter manus.

    Det har ju hänt tidigare, under inspelningarna av Wahlgrens värld. Så varför skulle det inte kunna hända igen?

     Nej samma scenario har INTE hänt i Wahlgrens värld, det som filmades där var en man som gick bredvid, han gick då fram till teamet, inte till bara Bianca, och sa att han inte vill bli filmad, sedan när Bianca sa något så sa han att han vet vem hon är och vad hon gjort. Det var allt. Sedan gapade Bianca om att han hatar henne fast det sa han inte.

  Hur vet vi att det hon säger är sant ens? Hon om någon är väl expert på sympatier.

   Jag tror absolut att det här är sant och då är jag inget fan av Bianca. Det finns dokumenterat på WW att män har gjort såhär förut på gatan.

    Nej det finns det inte, det var inte alls så. Nu använder Bianca Vip:en på Arlanda också, något som hennes mamma tyckte var så löjligt av Isabella Löwengrip att använda, men Pernilla själv har nyligen använt den haha och nu Bianca. Nu har tydligen folk förstått att det är en tjänst man kan köpa. Flera kändisar som numera brukar använda den, vissa blir sponsrade kanske.

     Tack vi fattar att du avgudar IL. Det räcker.

    Där var det en man som kom fram till kamerateamet för han ville inte bli filmad och då sa han till Bianca att han vet vem hon är och vad hon gjort, sen sa Bianca att han h*tar henne men det sa han inte. Så den händelsen har Bianca förvridit. *a

   Exakt. Tror inte på det, Bianca behövde väl uppmärksamhet och sympatier. Hon ljuger och kryddar och säger att folk h*atar henne så fort någon säger något negativt.

   Precis, förvånande att bevakaren tror på det och blir så upprörd… Lika hemskt är det väl att skapa konton för att häkckla, skapa rykten och sprida hittepå om en människa, eller m o bba online. Men visst det är sjukt att gå fram till någon på stan men om det hänt är det nog isåfall en äldre man som tycker hon ska skämas över sitt beteende mot sin mamma, om det ens hänt vilket jag betvivlar. Bianca vill ha uppmärksamhet och sympatier.

   Hon och hennes team har strategier. Bianca måste komma med något som ger sympatier emellanåt för att det ska sälja bättre. Det är helt klart hittepå, iaf kryddat. Bianca har ju tidigare påstått att folk sagt de h a t ar henne men det är hennes egna ord. Kritik är h a t enligt Bianca och säger någon emot henne eller säger något mindre positivt så säger de, enligt B, att de h a tar henne.

    Du låter som att du är i behov av hjälp. Livet kan vara jobbigt ibland men det blir inte bättre av att ta ut sina aggressioner och projektioner på främlingar du tycker är rikare och snyggare än vad du är.

     Ha, amatörpsykologen har avkunnat sin diagnos.
     Bianca lever på att vara en offentlig person. Hon har fått smak på att leva med pengar och beundran. Inget triggar köpviljan och sympatin hos fårskocken som lite snyft och tårar från mama bee. Om du lyssnar nog kommer man höra bräkandet från fåren i bakgrunden på nästa stories post.

     Vilken tröttsam kommentar. Funderat på att skaffa ett liv?

      Typisk kommentar för att flytta fokus från det som skrevs, att hoppa på om att personen behöver hjälp, uppenbart B själv eller någon i hennes team.

       Alltså kommentaren 15.56 menade jag, är typisk för att flytta fokus och är uppenbart någon i teamet el familjen.

    Låter som Blondinbella.

  Jag känner en som tycker det är fullt rimligt att kasta skit på influencers och vara elak pga allt hon fått vara med om i livet, bla mobbning.
  Jag försökte få henne att inse hur sjukt det lät men det gick inte in.
  Hon är 28 och man hade väl hoppats att en 28-åring är mognare än så, men icke. Jag har aldrig blivit mobbad och kan därmed inte sätta mig in i situationen, men jag tycker ändå inte att man kan försvara det med ”jag blev mobbad så jag får bete mig hur jag vill”.

   Det är ju sjukt såklart. Som att om någons föräldrar slog den och därför kan den gå och sparka på barn i lekparken.

    När man ung , vacker , rik så många avundsjuka gubbar å kärringar.
    Dom är hatiska i deras personlighet.
    Bianca är inte en tjej som ser ut gråta på beställning!
    Har man som jag stor erfarenhet av livet ser man det.
    Nästa gång Bianca köp glass till dom säg varsågod så ni blir söta i ert sinne vill dom inte ha dom glass ge andra direkt.
    Killar tonåringar få glassen.
    Skärp er medelålders komplex människor var stolta över artister i Sverige.
    Med många hälsningar blackflower

     Artist?

  Det är verkligen vidrig beteende, att man ens har mage att gå fram till någon och yttra sig sådär. Jag undrar dock, varför Bianca med tanke på hennes kändisskap inte är ”tränad” medialt/mentalt, att kunnat tex hantera kritik eller otrevliga främlingar som kommer fram till henne. Jag tänker med tanke på hur känd hon är så borde hon också kunna stå på sig och skälla ut någon som beter sig som den här mannen gjorde. Även när hennes produkter kritiserats har hon tagit det så personligt och yttrar sig oftast som att det skulle vara personangrepp när det verkliga fall handlas om företagets produkter.

   Fast om någon skällt ut mig oväntat på stan hade jag också blivit ledsen och chockad oavsett om jag var känd eller inte förmodligen. Att någon klagar på ens produkter tycker jag är en helt annan sak.

    Precis, är bara mänskligt att bli ledsen om någon kommer fram oprovocerat och beter sig så.

     Ja, och som vanligt kommer man på efteråt vad man skulle ha svarat.

   Om det nu överhuvudtaget har hänt.

   Jaaa du! Känd och känd, det är något vi borde stanna upp och tänka till hur vi definierar det till överlag. Hon är i alla fall (Ö)känd att vara otrevlig som gäst på restaurang! Hon är inte ”bra” känd för att få beter sig som en diva. I sommar har både Post Malone, Lady Gaga och Drake varit matgäster så hon och alla andra mupps till svenska ”kändis”eliten ligger i lä och bör hoppa ner från sina allt för höga hästar.

   Helt rätt

  Är det någon som vet om Emilia och Marcelo väntar barn igen? ?

   Är väl upp till dem att gå ut med det isåfall om så vore fallet, ingenting man behöver spekulera i.

    Menade om det var så att de gått ut med något, men då kanske de skulle lagt ut en bild ??‍♀️ Fick för mig att jag såg nåt swisha förbi men det kanske var någon annans annoncement jag sett

   Hon vill väl så gärna vara gravid. Det var ju sååå mysigt.

  Sinnessvaga människor!

  Fruktansvärt dåligt beteende att bli utskälld på stan. Klart att hon blir ledsen. Hon är en människa och ge henne empati. Och ni som skriver skit om henne här. Skäms på er!! ?? Hon är inte felfri. Det är ingen!! Hon gör sitt bästa. Kram till dig Bianca ingrosso ???

   Ja hon gör sitt bästa för att folk ska tycka synd om henne och för att sälja grejer och bli så rik som möjligt. Det behövs sånt här som ger sympatier emellanåt särskilt nu när hon ska på resa och snart släpper nya produkter. Det är strategier. Och nej hon är INTE största influencern och caia säljer INTE som smör, troligtvis inte Ani jewels heller, som vissa tjejer alltid skriver i diverse artiklar.

    ?

    Jävlar, vad har Bianca gjort mot dig egentligen? Det märks att du verkligen ogillar henne. Typ osunt mycket

     Konstig tolkning du gör.

   Nu försvarar jag inte mannens beteende, men det känns ändå ärligare än alla som skriver elaka saker om Bianca på olika forum. Face to face är det inte lika enkelt att säga vad man tycker. Eller?

  Stackars liten. Det blir säkert bättre efter några stories där hon gör pussmun, åmar sig och blinkar med ena ögat.

   Alltid ska alla göra den jävla pussmunnen. Finns inget värre

    Sedan ska handen läggas under hakan också, ett ben kan dras upp också. Ex Kenzas video när hon dansar och dricker kaffe. Dock slänger hon ut tungan istället

     Ja handen under hakan. Alla fjortisars favorit pose. Dock något patetisk och djupt tragiskt när en 28 åring kvinnan fortfarande gör den.

      ”djupt tragiskt”?!
      Spar superlativerna tills de är relevanta.

       Det är djupt tragiskt. Stackars liten flicka.

        Det ni håller på med är mobbning. Och personen som är ansvarig för bloggen har också ett ansvar för den här typen av kommentarer.

         En kvinna med ett stort antal lättmanipulerade tonåringar objektifierar sig själv och tutar i osäkra tonåringar att detta är ett ideal att eftersträva. Och du kommer dragande med mobbing? Problemet är inte kommentarer som kritiserar och även förminskar Bianca. Problemet är den påverkan som Bianca har på unga flickors hälsa. Om det krävs att förminska Bianca för att få henne att fatta är det ett lite pris att betala att hennes ego får en törn.

  Av alla saker som inte hänt så har denna inte hänt mest.

   ?

  Det var garanterat någon som gått på ”livets hårda skola” ?

   Tror faktiskt istället att det kan vara en välbärgad man från övre medelklass eller överklass.

    Tilläggas att Bianca nästan uteslutande hänger på Östermalm och många där tycker nog inte att hon är ”fin” nog.

     Är du från typ Örnsköldsvik?

      Nej från Stockholm din i****!

    Överklassen skulle aldrig tilltala henne. Tror inte ens de lägger märke till henne. Om de skulle störa sig på henne skulle de aldrig bete sig som kreti o pleti.
    Om det överhuvudtaget hänt är det en människa som antagligen behöver hjälp och har inte så mycket med att göra vad han säger sig tycka om Bianca.
    Tror dock att detta är ett pr trick för att få mer likes och bättra på försäljningen.

     Tror du att överklassmänniskor svävar i en egen atmosfär? Eller ser du bara upp till dem och ber på dina bara knän att en gång få bli insläppt?

      Jag tror inget. Jag vet hur det funkar.
      Insläppt, har kämpat länge för att bryta mig ut.

       Buhu…

        Ja faktiskt!

   Det var garanterat en man 50+ som har gått livets fiiiiiiiiiiiiiiina skola.

  Haha det här är ju BS. Om hon nu är så ledsen vad fan posar hon som vanligt då för? Hon är tragisk.

   Mer du som är elak.

    Nej jag opererar inte sönder mig och putar med läpparna eller kör kåtblicken eller ljuger om *hat*

     Så varför blev du så bitter & outhärdlig då? Berätta.

      Hur kan det vara ett tecken på bitterhet att inte vilja förminska sig själv till ett objekt? Det är en uppriktig undran.

  Först så ofredar han henne och sen så vägrar han dessutom att gå. Då borde hon kontaktat Polisen. Speciellt eftersom han vägrade att gå därifrån.

   Synd att hon inte filmade och la ut kräket för allmän beskådan!!!

    Svårt att filma nått som inte har hänt.
    För hon hennes vänner lever med mobilen i handen men alltid när nått sånt här händer (som inte har hänt) ja då ingen tillgång till en mobil.

     Hon KAN ha varit ute själv på stan. Konstigare saker har hänt nämligen.

      Vad kommer härnäst, hon blir bortförd av ett gäng avundsjuka aliens?

       Ja, eller att du kommer på något smart att säga.

        Det var inte min mening att vara smart faktiskt. Mer att visa hur osmart att tro att Biancas snyfthistoria är sann.

      Kan hon inte filma när hon är själv menar du? Det gör hon ju hela tiden, hon har oftast sin mobil i handen ju.

  Vad är det för allvarligt fel på vissa män som hatar kvinnor?!? ?

   Vissa?! Väldigt många, skulle jag säga. Det handlar om att männen inte får vara män längre (ta mest plats, styra, dominera, breda ut sig, gå runt och känna sig störst, bäst och vackrast, osv). När en kvinna gör allt detta istället – breder ut dig, tar all plats osv – Då känner sig männen rädda och hotade och attackerar kvinnan. Det är därför som männen attackerar Bianca – För att hon beter sig som en man. Och det får kvinnor inte göra, enligt vissa/väldigt många män.

    Tycker du verkligen att Bianca beter sig som en man?

   Vad är det för fel på vissa kvinnor som tror på allt de hör?

    Sluta vara naiv.

     Men nu har du nog rört till dig. Tror inte det är ordet naiv du söker. Men tack för kommentaren för du bekräftade precis en av anledningarna till att vissa kvinnor tror på allt de hör. De är…

      ”rört till dig” menar du som i ett glas Martini då?

   Kanske en medelålders som vill ligga med unga, men han kan inte för han har ingen makt över de, så därför låtsas han som att han har makt över henne.

    Hahaha

  detta inlägg var verkligen att slå in en öppen dörr

   Vilken dörr?

    Den bruna porten till Kvassebo kyrka.

     Jaså, den ja!

  Det kanske kom som en chock för Bianca att inte alla äääääälskar henne och kysser marken hon går på, och då måste man ju såklart gråta en skvätt. Försvarar inte mannens beteende, det var över gränsen och han borde ha behållit sina tankar om B för sig själv, men jag har så himla svårt att sympatisera med en av de mest självgoda flunsorna som finns och som dessutom kör en crying så fort det blåser lite motvind. Bortskämd prinsessa deluxe.

   Eller hur.
   Hon är för beräknande, girig och självupptagen för att jag kan känna att något av det hon säger är uppriktigt.
   Allt allt allt känns spel för gallerian i strävan efter mer pengar i slutändan.
   Har hört historien om vargen för många gånger för att kunna känna normal empati. Tyvärr. 🙁

    Spel för gallerian..?

     Nya Ikea kanske? ?

     Vet du, utan att googla, vilket galleri som avses med uttrycket?

   +1000!! Du sa det ??

   Konstigt om varken hennes sällskap eller personal eller folk runt omkring sa någonting.. det hade folk garanterat gjort om en man gick fram till mig, en okänd tjej, och sa massa förolämpningar oprovocerat. I call bullshit ? Så sjukt att alla tonåringar ska gå på detta.. plus Cam som alltid går i fällan och ägnar ett helt inlägg åt det. Snark.

    Vid närmare eftertanke så känner jag mig också tveksam till sanningshalten i det här, vilket isåfall bara gör det ännu mer sorgligt.

    Jag funderar också på varför ingen i hennes sällskap sa eller gjorde något för hon var garanterat inte ensam. Märkligt oavsett!

  Osar Linnea Claesson… ?

   20 ggr på en halvtimme och då var det ännu värre dagen innan ??

    ???

    Och det innan hon går hemifrån.

   Var i hela friden tog Linnea vägen? Klippte hon sig och skaffade hon sig ett jobb till slut? En manipulativare människa får man leta efter. Allting hon gjorde handlade ju om att ville vara männens favorit, ”bruden i grabbgänget”, den tjejen som alla männen älskar. Åh, sååå manipulativ hon var.

    Hon är väl bl a ambassadör för Kvinna till kvinna? Slutade donera till dem när jag fick reda på detta.

  Har hon och Philippe gjort slut?

  Skeptisk till att detta ens har hänt.

  Menar, både hon och alla hennes vänner lever med en mobil i handen men ingen lyckas dokumentera detta eller ingen som satt i närheten ingrep.
  Svårt att tro detta.

   Fast jag har blivit antastad på en fullsatt buss och ingen ingrep.

    Jag på en tunnelbana av fem män, ingen ingrep.

  Tror inte ens på henne.

  Men SNÄLLA! Jag har viss insyn i den här damens liv och finns det någon som hittar på och skarvar med för henne ”vita lögner” så är det Bianca. Jag kan sätta nästan vad som helst på att detta aldrig inträffat. Missförstå mig rätt jag tycker synd om Bianca. Men av det skälet att hon sedan hon var liten har gjort lögnen till sitt försvar och offerkofta-verktyg. Det skulle hennes mamma kunna intyga (fast aldrig erkänna). Tycker det är öppet mål att återposta och försöka skapa massömkan av ett sånt här inlägg från henne. Det är strategiskt och EXAKT vad hon vill. Hela gänget runt Bianca känner till hennes fula metoder. Precis som när hon och två kompisar ringde Felipes one night stand och frågade om sexet var bra. Eller när hon skapat falska installation och skrivit till tjejer han har haft. Fattar ni inte vad hon är kapabel till? Sluta genast upp och ömka! I alla fall av fel skäl!

   *instagramkonton skulle det stå

   Exakt!

   Ser henne ofta där hon bor och konstaterar att hon får vara ifred. De flesta reagerar inte ens. Någon enstaka gång händer det att ett gäng utsocknes småtjejer blir till sig och vill ha selfies med henne. Det har hänt när hon kommit in på samma restaurang som mig, att hon ser sig om som hon vill få en reaktion från de andra gästerna.
   Tror inte riktigt på henne. Tror mer att det handlar om att skapa uppmärksamhet runt sin egen person.

    Du säger att någon enstaka gång så händer det att småtjejer blir till sig runt henne.

    Då kan det väl någon enstaka gång vara en man som är arg på henne?
    Haha eller är du med henne 24/7?

     Ska ge dig lite fler detaljer så att du lättare kan processa informationen. Jag bor i samma stadsdel. De flesta av mina kunder finns i samma stadsdel. Vi äter ofta på samma ställen. Jag rör mig ute alla dagens veckor, dagtid. Går inte på samma ställen på kvällarna. Så rent tekniskt kan hon bli tokattackerad när hon går på klubb, är ute på natten.

    Detta köper jag, Bianca verkar vara just en sån person som kliver in i ett rum eller en lokal och förväntar sig att alla ska bli blown away av hennes skönhet och utstrålning och tokstirra på henne. Jag känner till den typen av människa och om ingen tittar på dessa människor så blir de griniga och utstrålar överlägsenhet. Biancas ego är lika skört som dasspapper.

   Pernilla har ju sagt flera gånger att Bianca ljuger och hittar på saker som aldrig hänt och att hon brukar ge en heeelt annan version av en händelse än alla andra som var där. Det här är hittepå för att få sympatier. Kan tycka synd om Bianca ibland för hon verkar så olycklig och bitter trots allt hon har, men hon är en riktig mean girl.

   HUR vet du allt detta?

   Och varför är det isf ingen i vänskapskretsen som reagerar på hennes fjortisbeteende när det kommer till pojkvännen?

    Det finns massor med människor som känner henne. Från förskolan, skolan. Folk snackar framförallt när det handlar om en person som är så oskön som Bianca.

  Om man ser till kommentarerna här så finner man att ca 80% kan va potentiellt misstänkta. Ni lider av avund o ni skulle absolut kunna göra exakt så – mitt på gatan. Om ni vågat.
  Usch, vilka vidriga personligheter ni har.

   Är sen gammalt att här hänger en hel del olyckliga bittra människor.

   Eh, okej.

   Eller så är man inte naiv och tror på allt som kommer från henne. Det är viktigt att vara realistisk också.

   Orka.

   Så är det säkert….
   Eller så är du lättlurad. Det är faktiskt ett mer realistiskt alternativ rent statistiskt.

   Och cirka 100 procent av din kommentar luktar misstänkt fjäsk för fröken bortskämd.

    Du låter exakt som en bitterf****.

     Ha, ha! Känner du dig litet kränk, raring? Det bjuder jag så gärna på.

   Håller med dig till 100%. Blir livrädd när jag läser alla kommentarer, vad är det för fel på alla människor? Vad är det för bittra och olyckliga personer som trackar ner på en ung tjej så himla mycket? Skaver det för att hon är framgångsrik? Kan man bli så avundsjuk att man rent av är elak och hatar på en människa så? HUR kan man ens störa sig så och ogilla en person som man inte ens känner??? TA er samman och rannsaka er, helt ärligt.

    Problemet kanske är att hon är oskön? Ja det är synd om henne för hon lever en lögn. Kanske därför hon är så bitter.

  Haha att folk får på detta.. Hon är ju sjuk.

   Snarare du som stavar som ett ???
   Bäääää…..

    Hört talas om autocorrect? ???

   Ellerhur. Går knappast på detta. Allt hon publicerar har en eftertanke, hon vill endast vinna sympatier. Tvekar att detta har hänt på det sättet hon beskriver… hon vill vinna sympati och uppmärksamhet i mellanåt för att sälja bättre.

  Jag hade nog klippt till karlskrället, eller i vart fall rest mig upp och vrålat väldigt nära hans ansikte. Jag hade blivit så vansinnigt arg. Ok, INTE bra att klippa till nån men i det läget hade jag gjort NÅNTING i alla fall. Hade nån sagt nåt sånt till min dotter och jag var med hade det blivit ännu värre. Då hade jag nog suttit inburad nu.

   Jag hade nog ignorerat honom och tänkt att du kan omöjligt veta någonting om mig för att du är en random människa som inte känner mig alls. Sen hade jag gått vidare i livet.

  Huuu vilka kommentarer. Är det föreningen för bittra och övergivna som har årsträff härinne idag eller vad har hänt…?

   Ja, syföreningen har möte om du hade missat det. Du är varmt välkommen nästa lördag vid samma tid. Då diskuterar vi Antonija. Glöm inte egen kaffetermos och knyppeldyna.

  Inte ok på långa vägar att bete sig sådär! Vuxen / inte vuxen helt sjukt beteende !

  Hade detta VERKLIGEN inträffat för nu ANDRA gången mot Bianca så hade samtliga familjemedlemmar med Emilio, Benjamin, Pernilla i spetsen inklusive självutnämnda ”Lejon-bonus-mamma” Åsa Ingrosso som ÄLSKAR att springa till försvar (för att själv få uppmärksamhet) , skrikit ut långa haranger om hatare och galna människor men inte ett ord. FÖR ATT DE VET AV ERFARENHET att Bianca hittar på!. Vad är det ni som säger att vi andra är cyniska och avundsjuka inte förstår?

   Det lär komma, inte för att det verkligen har hänt men för att folk då ska tro det och för att försvara och hylla Bianca och hjälpa henne framåt för att sälja mer och för att få bekräftelse, sympatier och uppmärksamhet. Men visst vet dem att hon hittar på saker.

  Om en kvinna kan knuffa ner en man på tunnelbanespåret för att han är svart, kan nog en obehaglig Östermalmsgubbe gå fram och hata på Bianca. Har ju hänt förr och då dessutom filmat.

   Vah påstår du att Bianca blivit utsatt för ett hatbrott?

    Nej, men däremot att det finns en hel del idioter där ute.

    Ja, säg är det inte hatbrott när män hatar kvinnor, oavsett formen för hur de utrycker sitt hat?

     Du jämställer alltså ett påhittat verbalt påhopp på Bianca med kvinnor som blir ihjälslagna framför sina barn?
     Är du helt dum i huvudet?

   Nej det har inte filmats förr, så har det verkligen hänt. Varför filmades inte detta av Bianca då hon som alltid har mobilen tillhands.

    Hur vet du att hon alltid har den till hands? Är du hennes stalker?

     Du måste vara minst 50 eller ett korkat fan.

  Bianca brukar ju inte vara den som inte har svar på tal. Så att hon helt plötsligt skulle bli så chockad att hon tappade talförmågan tror jag inte ett dugg på. Om detta verkligen hände tror jag mannen i fråga skulle bli utskälld efter noter. Hon är ju inte heller ensam på stan, så självklart skulle någon person kommit till undsättning om hon verkligen blev påhoppad på detta sätt.

   Nä, folk kommer inte alltid till undsättning längre. De flesta skyndar förbi med skygglappar.

   Tveksamt att någon random person på stan skulle ”komma till undsättning” bara för att en person fick en utskällning? Händer väl typ aldrig?

  OT men såg precis det där programmet om bloggbråken på SVT och jag har frågor. Det var nån (Alexandra) som sa att hon skrev på ett kontrakt men hon säger att hon var minderårig, men får man skriva kontrakt om man inte är myndig? Och hennes pappa tvingades skriva kontrakt men då var hon 18 så hur kan de tvinga nån annan då?

  Och OT på kommentaren men det pratades om en Q&A; när kan den tänkas komma? Jag är nyfiken på Camilla ?

   Undrade exakt samma sak om programmet.

   Alexandra var uppenbart inte helt ärlig, hon sa ju också att hon fick tolvtusen kr i månaden men sen i någon intervju sa hon att hon fick inga pengar alls utan männen tog alla pengar. BS. Alexandra är ytterligare en som man inte kan lita på vad hon säger, mycket hittepå och lögner från henne också.

    Möjligt, men varför kommer hon undan med det? Det kanske behövs fler bloggbevakare?

  Att man grinar för att en person är elak då har man levt enkelt

   Bianca har nog levt allt annat än enkelt.

    Hahahahahaha och hahaha igen.

   Vad ni hittar på dumhetet. Nej, det är inte särskilt konstigt att man skulle bli tårögd om man fick en plötslig, oförberedd utskällning. Du skulle säkert också bli det.

  Bara jag som tänkt att hon aldrig gör något tillsammans med P? Umgås med massa andra par men hennes är aldrig med på något.

   Han har ju sin restaurang Ted att sköta, lär behövas dessutom med de ljumma recensioner han får.

  Vad är skillnaden motför allt som skrivs av folk här inne om bianca? Det där var ju snällt jämfört med mycket som skrivs här. Eller är det värre för att någon inte var anonym?

  Nej det var inte snällt av mannen men värre är att läsa det här kommentarsfältet. Märks så tydligt vilka influencers som är bloggbevaknings hackkycklingar.

   Typ de som ljuger extra specialmycket?

   Så hycklande att skälla ut den här mannen i inlägget men tillåta kommentarer som är mycket värre att stå kvar om influencers.

   Jo, du har väl på sätt och vis rätt. Samtidigt kan jag tycka att det inte är helt uppåt väggarna att ifrågasätta en person som är ganska känd för att krydda sina historier. Och även om hon skulle vara en hackkyckling härinne så kan det knappast spela någon roll för henne, det är en mindre skara människor medan hennes fans torde vara långt många fler. Och de köper såklart vad hon säger med hull och hår.

  Skäms inte du lite själv då? Som har som jobb att hata på människor du aldrig träffat? Eller är det okej för att du får pengar för att hata?

   Märkligt hur många som inte kan skilja på kritik och hat. Men det kanske är svårt för dig.

   Ellen Bergström tappade ju suget att uppdatera Instagram helt efter att läst några kommentarer om sig själv här. Kommentarsfältet piskas många gånger på av inläggen har jag upplevt under mina fyra år här men efter Camillas operation har det verkligen märkts att han försöker vara glad och positiv, även om det blir lite fel som i gårdagens inlägg om Antonija Mandir och Diana Mosenis klänningar. Jag hoppas det fortsätter och att de bitska och bittra undertonerna helt försvinner från inläggen, tror kommentarsfältet kan må bra av det med ?

  Tror inte ett dugg på alla dessa ”insflugor” och deras hitte på om än det ena än det andra.
  Jannike Nordström ”Biesse” eller vad hon kallar sig för, är redan tillbaka på IG efter tre dagar.Skulle inte hon vara off line på IG? Efter inlägget som hon skrev häromdagen! Inte trovärdig överhuvudtaget. Söker bara mer uppmärksamhet, fler följare och snabba samarbeten. ?

   Ändå värre med Malin Berghagen. Hon skulle ha en Instagrampaus och tog ett dramatiskt farväl till sina följare med ”ses i mitten på augusti” för att komma igen en vecka senare med nya inlägg hahahaha

  Men alltså – att det får gå så långt? Hade man hört och sett någon göra något sådant hade man väl gått dit och sagt ifrån och bett honom dra åt helvete? Nu när man dessutom vet att Bianca ofta blir utsatt för sådant så bör ju folk ingripa.

   Jag har blivit ofredad offentligt på en tunnelbana, knivhuggen på ett dansgolv och slagen på ett torg, det var fullt av människor vid alla tillfällen och inte en endaste människa ingrep. Så nej, det är sällan folk ”går dit och säger ifrån”.

  Jaja ok. Who cares. Håller med mannen. Undrar hur många tjejer som fått eller kommer få anorexia och kroppskomplex tack vare henne. Som mamma känner jag ungefär som denna mannen. Som antagligen är påhittad.

  Då hon var känd redan när hon föddes, så tycker man att hon borde vara van att folk har åsikter om henne och lärt sig att hantera det. Stackars Bianca inte lätt att vara kändis och få sin lunch förstörd samtidigt som man tjänar miljoner på kändisskapet.

  Gubben är en incel. Min autocorrect ville skriva ingen istället för incel vilket kanske hade varit en bättre beskrivning av gubben.

   Du fattar väl att hela historien är hittepå av en mediakåt fjortis wannabe?

  Det är inte sant!! Hon brer på!
  En idiot gick förbi och slängde en kommentar & hon ger ett spydigt svar och ser sådär nedlåtande ut som bara hon kan

  Har kalle zeman och Jennifer egelryd gått isär?

  Men är en del så blåsta att man tror att Bianca lägger ut hur illa folk beter sig och tror det är fake????
  Det är ju en del människor som vi nog borde veta vid det här laget,som mördar någon pgr av hat,slår ner,mobbar,trakasserar med fula ord,osv!När sånt här händer har du och jag ansvar när vi ser något sånt här pågå att resa oss upp och säga ifrån.Bianca är ett sån tjej som skriver ner baksidan av sitt jobb och visar hur illa människor kan vara mot någon de inte ens känner,bara för att markera sitt ego och häva ur sig hat!

   Tror det är dags att du öppnar ögonen. Känner du till vad som hänt mellan hennes föräldrar och vilken Biancas inställning är till hela den fruktansvärda historien. Vet inte hur jag hanterat om min dotter bettet sig som Bianca gjorde.

  Jag håller med om att det är galenskap att säga såna saker men vi vet inte bakomliggande orsak. Kanske en extremt trött, sliten, förtvivlad, på gränsen till galenskapens man som kämpar dagligen med att hans dotter inte ska dö i anorexia. Hans dotter kanske spyr och spyr och spyr och häller i sig laxermedel för att vara lika VACKER som Bianca. Lika mager och skelettlik som henne, hur hon ändrat utseende totalt med massor av skönhetsoperationer vilket är massor. Jämför bara bilder för några år sen och nu. En förtvivlad förälder som kanske sitter vid dödsbädden hos sin dotter som måste se ut som Bianca men utan hennes pengar, hennes läkare som ser till att alla värden är ok trots hennes egen ätstörning. Det kanske är en pappa som förlorade kampen mot utseendehetsen där man ska väga 34 kg och sen opererat sig så man ser ut som en helt annan människa. Jag skulle nog också säga att jag hatar henne om det var så. Om han bara är avundsjuk så far åt pipsvängen KARLJÄVEL

   Vi är många kvinnor som är trötta, slitna, förtvivlade och som kämpar dagligen. Vi har oss själva och våra döttrar, mödrar, systrar, väninnor som har utsatts för än det ena än det andra (oftast av män). Trakasserier, diskriminering och förtryck, våld och sexuellt våld, otrohet, mobbing, utseendehets, stalking, ätstörningar, depression osv. Inte springer vi runt och skäller ut diverse främmande män på gator och torg för det. Men det kanske vi borde göra? För alla karljävlar ska lära sig att uppföra sig!

  Varför lägga ner så mycket energi på vad andra gör, själv tycker jag det är fantastiskt att en så ung person lyckats med det hon gör och tror på, med mycket slit.
  ”Sköt sig själv o skit i andra”
  Hoppas att du förstår att dom bara är avundsjuka.
  Hejja dej Bianca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.