Blir ni likesugna?

Men alltså… Tonen?
Hur sugen blir man på att engagera sig i en influencers content när hon bemöter sina följare på det här viset?
Bisses följare är kanske dåliga på att like:a men det lär ju inte bli bättre av det här

Jag har sällan känt mig mindre benägen att like:a ett inlägg än när influencers håller på så här. Då betackar jag mig hellre den utlovade ”härliga och roliga inspirationen”.
Hur känner du?

106 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Exakt samma som du.
  Jag gillar om det är nåt som faller mig i smaken..

   Hon är som den där äckliga killen som försöker tvinga tjejer att gå på date med honom för annars är hon taskig och det är sååååå synd om honom. ??

   Det här är bara konstigt..kräva att jag ska gilla ngt? Jag har inte bett om influencers. Det är verkligen FÅ som påverkar mig alls om ens någon.
   De ger mig mer låg självkänsla. Jag äcklas av deras vältrande i lyx. Deras ”perfekta liv”. Deras fillers och annat skit. Pengar, status och ” se på meeej” står mig upp i halsen.
   De får nog leverera något av värde och vikt innan jag gillar något. Ok?
   Vilken jäkla attityd!
   Jag har som sagt inte bett om dessa konton. Men de kom på att de kan tjäna fett med pengar på dönickar som glor på deras liv. Å nu är den marknaden mättad verkar det som. Ahapp..trist. ?

    Jag håller med. Den enda som faktiskt influerar mig är Margareta grääs. Jag har köpt så många av de produkterna som hon rekommenderar och jag har aldrig blivit besviken. (Wow hairspray, lovenlayer naglar, lip satin från normal, spa från evy, mascara från essence ester proof mascara, dr-ceuracle med mera) har säkert glömt en massa produkter. Men allt är grymt.

  Vägrar likea någon som beggar så hårt!

   Kan hon inte bara vara glad för alla som följer henne?

   Förlåt men ”Beggar”? Är det alltså dit vi kommit nu?

   Va fan?

    Jag tror inte man kan önska globalism och stärkta regionala språk, samtidigt.

  Huva så oskön människa!

  Tycker flera bloggare och flunsor fått den där tonen att vi ska vara glada, lika och hålla käften.

   Och att vi står i skuld till dom. En skuld som aldrig försvinner.

    Argumentet att det är gratis underhållning är också lite sjukt. Min tid jag ger din blogg har alltså inget värde? Varför ska du få skölja in reklam i mitt liv och tjäna pengar på det samtidigt som du har en nedlåtande ton när jag frågar vad du tjänar? T.ex. Både läsare och bloggare ska väl känna sig bra i utbytet menar jag?

     Ja precis. Som att jag skulle ha varit tacksam mot veckorevyns eller elles chefredaktör för att se gjorde ett jobb de fick betalt för. Så tacksam att jag ville ge dem mer betalt efter att jag köpt tidningen. Det är ju ingen Influencer som ger ngt gratis. Även om inte alla inslag är reklam så gör de ju bara precis den contentmix de tror att de tjänar mest på.

   Fan, den där jäkla Bissen, förra veckan mådde hon dåligt… Trött var hon redan när hon bodde i Malmö

  Vad är det hon menar att hon hjälper sin ”familj” med?

   Exakt.

   Med sina härliga och inspirerande inlägg??

  Like me, like me, I need your love! ???

   I need your money

  Sinnessjukt beteende.

  Jag blir verkligen inte pepp på att likea när hon skriver med den tonen. Gillar folk innehållet så kommer väl gillamarkeringarna också ”på köpet”.

  Hon kunde inte ens bemöda sig med att läsa igenom sitt inlägg innan hon publicerade det så att det inte är massa stavfel och konstig meningsuppbyggnad. Varför ska jag då likea hennes inlägg om hon lägger så lite energi på sitt innehåll? Som alla Influensers som står framför spegeln med mobilen och gör reklam för kläder, är ju inte direkt jättesvårt eller engagerande från deras sida, så varför ska jag engagera mig och hylla dem för en sån enkel sak?

  Men vilket vidrigt beteende. Tar och avföljer henne ögona böj.

   Måste se om jag följer henne. Avföljer alla influencers som tiggar likes sådär och med en sån attityd. ?? Var glad folk ens följer er istället för att gråta ut om likes. Såg även en mindre influencer idag som sa något á la: ”Jag ser alla er, VARENDA EN, som klickar på min tiktok video men inte lämnar en like. Det är till och med såna av er som följt mig länge. Som om det kostar er något?”, man bara; folk kanske inte gillar din j*kla tiktok video?

    Äsch tycker inte det är någon stor grej att hon skriver så. Lite gulligt.

  Fan vad pinsam.

  Min förra kommentar försvann så vi tar det igen:
  Det här visar verkligen hur dåligt hon mår av instagram. Börja gapa och vara otrevlig för att hon inte får nog många likes. Till och med hennes ”naturliga ögonblicksbilder” är i perfekt ljus, fördelaktig vinkling och stageat.
  Jag tror att hon på sikt skulle må bäst av att inte ha några följare och få stänga ner sin instagram…
  Det är tragiskt att en person mår så dåligt och känner en sån prestationsångest av en app.

   Hon är väl dessutom ett annat jobb som mäklare som hon kan återgå till?

    Undrar hur hon är mot nya köpare som är intresserad av en lägenhet hon ska sälja: ”Men kom igen nu! Kom på en visning som jag ska ha på en annan lägenhet fast ni inte är intresserade. Jag försöker faktiskt leverera!! Jag gör det här för min familj ! Jag kräver att ni skriver upp er på intresselistan! ”
    Skulle ju inte funka i verkliga livet ?

    Eller som mindre ”influencers” som typ ”likea min bild” o sedan bara ”tack för alla meddelanden, men jag är så dålig på svara”. Lite får man väl ändå ge tillbaka till sina följare…. Alltså snackar om konton med några tusen följare..

  Älskade instagram-familj?
  Hur kan man ens följa såna här meningslösa konton? Vad får man ut av det själv? Typ som majoriteten av alla andra meningslösa instagram konton och bloggare som diskuteras här, få av dom är intressanta och har substans.
  Hon har tydligen 90 tusen plus följare…..vilket jag inte förstår.
  Avfölj och ignorera.

   Har funderat på det där många gånger, men snarare kring Youtube eftersom jag inte håller till på Instagram. Samma tendenser där, superdåliga kanaler som har miljoner av prenumeranter. Fattar inget och kan bara anta att samtiden är extremt korkad.

    Man är slav under algoritmerna.

  Flera märkliga inlägg/storys från henne på sistone. Följare och antalet likes dalar antagligen och desperationen börjar lysa igenom.

   Hon kanske måste skaffa sig ett gediget arbete med lite substans. ?

    Hon har väl ett vanligt jobb som mäklare också..? Eller har hon slutat med det?
    Oavsett så är det uppenbart att hon borde ta en låång paus från sociala medier och fokusera på något helt annat då hon uppenbarligen inte mår bra av det.

  Det var till att vara manipulativ och smöra för sina följare att dem är familj, suck, precis som Bianca som Bisse verkar avguda. Och sen skälla nedlåtande, nej så konstigt. Bisse verkar ju ha tappat det. Vad har hänt med henne, kolla som hon skriver alltså stavfelen menar jag. Hon behöver nog ta sig en rejäl paus.

  Influensers attityd när inte pengarna rullar in lika lätt längre, tenderar att visa deras egentliga osympatiska jag.

   Tycker att vi alla borde avfölja hela bunten!

    En del av de döljer hur många likar dera inlägg två Av de är victoriasstil och janaheinrici se själva. De har förmodligen mindre likes men de försöker att dölja det. Janaheinrici låtsas vara en vän till sina följare med en massa goda råd allt för att det ska gynna henne själv att låta genuin.

     Du har skrivit detta lite för många ggr nu för att det ska låta genuint. Låter mer som att du är ett eller båda konton och bara vill få fler följare ?

  Jag slutade följa en som skrev sådär krävande ofta även om jag ofta gillade inläggen.

  Men när influencers får kritik för att de aldrig svarar på kommentarer eller dm så heter det att det tar för mycket tid och minsann inte är deras jobb.

  Lex jag-är-inte-din-resebyrå

   Precis. Den enda som svarat mig med många följare är Ellen, tycker hon interagerar väldigt bra med sina följare. Alla andra är bara riktigt pinsamma. Alexandra Bring har delat mina skämtsamma kommentarer på story men ej bemött sig att ens svara på det jag skrivit, någonsin. ?

    Margareta Grääs, Erica Lindberg och Patrik Ekblom svarar alltid och är väldigt trevliga!

    Diana Moseni vill alltid ”prata med er, det va längesen nu”. Men när nån frågar nåt så blir hon typ förbannad – och det är tex frågor som faktiskt är relevanta.

    Ja det är en annan person man blivit riktigt trött på. Lägger bara ut sitt ”perfekta” liv och snor konstant recept från mindre konton och får det att se ut som att hon har uppfunnit hjulet. Hennes samarbetena är också pinsamma står i en spegel och gör alltid samma grej, lägger ner noll energi eller kreativitet på det hon försöker sälja på oss. Alla verkar älskar henne för hon är en norrländsk helylle tjej när hon verkligen inte är det. Skryt i varje inlägg.

   Gud ja! Jag är inte din resebyrå eller kokbok men du MÅSTE likea mina bilder.

  Kollade in hennes insta, fiske efter likes i flertalet inlägg ju, vilken pinsam individ

  På vilket sätt ”hjälper” hon mig och juste, en annan fråga, vem tror hon att hon är?

  Hm.. jo, när hon lyckas skriva ett inlägg utan stavfel så ska hon få en like. Jag känner mig ganska trygg med att inte behöva leverera någon sådan.

  Och nu tipsar hon om hur man slipper få upp inlägg från konton man inte följer….. BRA! Eftersom hon själv dyker upp hos mig med bland annat köpta reklaminlägg ? Tack fööööör tipset gömman.

   Hon tipsade ju om hur man kan parkera fel utan att få böter för ett tag sen ??

  Spinner vidare lite på Liss kommentar ang influencers och deras samarbeten.

  Detta är kanske en konstig jämförelse men har ni sett Simon Lussettis samarbeten och reklam?
  Visst, nu tycker han att det är roligt att filma, redigera och sådär (lägger även ner många många timmar på vissa tiktok som inte är reklam) men där snackar vi om någon som lägger ner tid och kärlek på sina samarbeten! En av dom senaste var för festis, finns både själva reklamfilmen och ett klipp där han förklarar hur han gjorde det.
  Även gjort reklam för bland annat Björn Borg, Sony Pictures, Clas ohlson, rakhyvel, Santa maria för att nämna några.
  Många av dom är så snyggt gjorda och blir imponerad av hur duktig och kreativ han är så jag kollar gärna flera gånger ? + att han är inte direkt ful att kolla på ?
  Reklam spolar jag annars förbi fort och hoppar över när det gäller andra.

  Allt hans arbete är antagligen värt mycket mer än han får betalt. Ingen aning vad han får såklart, men eftersom han inte är superstor så lär han väl inte få lika mycket som tex Alice som står framför en spegel och testar olika kläder. Vilket är synd, tycker verkligen han är värd det.

   Eller som Exonph/Nessa som lägger upp samma klipp/bilder med proteinpulver om och om igen, kan inte ens ta sig tid att göra något nytt men hon får väl betalt för varje story?
   Hur kan något företag vilja betala för det? Att dom inte kräver mer är en gåta. Men även om hon får mycket betalt är det väl en piss i rymden för företaget så spelar kanske ingen roll.

    Emilia W gör exakt likadant

     Så märkligt att dom får göra så. Får dom verkligen folk att köpa något så företaget tjänar på det?

    Nessa har väl de mest engagerade följarna plus att hon får sjukt mycket visningar på varje story ca 100k. Så tror inte ens företagen bryr sig om att det är samma klipp i dålig kvalitet så länge de får exponering.

   Har inte kollat in honom med tex Ellen Bergström lägger också ner mkt tid (nu gör hon inte så många samarbeten längre dock) ochgör egna låtar och musikvideos. Fattar att vissa kan tycka det är tramsigt men hon har verkligen tagit sig tid att skapa en riktig idé.

    Tror inte jag sett något av hennes men låter roligt att göra egna låtar och musikvideos.
    Roligt att veta att det finns dom som lägger ner tid och energi, dom sticker verkligen ut jämfört med majoriteten.

   Ja, alltid oerhört hög kvalitet på hans reklam, faktiskt. Kan tycka att Alexandra Nilsson också gör ett väldigt bra jobb emellanåt med sina reklamer!

    Tycker hon är så otroligt enformig. Varje gång det handlar om kläder säger hon samma saker.
    Därefter ser man allt på hennes Sellpy.

  Verkar svajjigt att försörja sig som influenser. För toppskiktet går det lysande, men alla de andra som är mediokra och bara apar efter andra och inte har något eget unikt att komma med, där tror jag inkomsten kan dala snabbt när följarna hittar roligare att följa. Är du dessutom bitchig mot följarna, tror jag det kan bli stendött fort.

  Man ska absolut inte trycka like på någonting hos den personen, sen kanske man även ska avfölja. ?

  Ot
  Bingo berättar om den egentliga relationen mellan Julia och Katrin. Verkar som om de rykt ihop rätt ofta och lite diplomatiskt säger Bingo att Julia är mer mogen i sina känslor än Katrin. Katrin har alltså bara gapat på utan filter. Men nu är de sams.

  Hua, vilken familj!

   Hehe skulle ju varit första gången i sådana fall som Katrin gjort något ”utan filter” ?

   Lyssnade på ett avsnitt av deras (B & K) podd för några månader sen och det som framgick var att Katrin var less på att Bingo tog så lite ansvar för barnen (en sk kul pappa) samtidigt som han planerade fler barn med Julia, alltså typ att hon blev irriterad på att han ville skaffa fler när han inte hade koll på sina existerande (vilket skapar merjobb för henne). Tror verkligen inte att Katrin gillar deras relation.

  Förresten, på vilket sätt hjälper hon sina följare menar hon?

   Hon frälser deras tillvaro med sin existens

  Influencers har ingen skam i kroppen. De beter sig som om de vore ABBA eller Kungen. Nu avslöjade hon sitt rätta jag, men såhär tror jag att de flesta influencers tänker men visar inte det så tydligt.

  Ja eller hur.
  (Jag rekommenderar Soft White Underbelly på YouTube).

   Det var svar till Linda där uppe…..

  Tonen samt hennes jäkla lyxliv ändå…….. och så gnäller hon.

  Äter på restauranger jätteofta, har fin familj och roliga aktiviteter/utflykter. Köper inte hennes bortskämda gnäll.

  Haha, hon har ju noll koll på det sociala spelet, vilken dåre – avfölj✅
  Fro m nu ska jag sluta likea inlägg från stora konton – oavsett vad!

  Men herregud dom är ju SÄLJARE dom kan ju inte skälla på sina köpare när köparna inte vill köpa deras skit!

   Exakt!! Som att gå in i en affär och personen i kassan står o skriker samma sak fast ”köp nåt!!!!” – hur många hade faktiskt köpt nåt då ?

  I ett av de senaste avsnitten av Ursäkta-podden nämner J eller E vilken influencer som är mest dryg/störig. En av dem börjar på B och är inte Bianca. Jag börjar mer och mer tro att det är Bisse de menar.

   Ben Mitkus?

  Tonen alltså! Går in & avföljer henne & en massa andra influensers genast. Så less på många av dem!

  Känner som du.
  Tack o hej liksom

  Den dagen då hon försvinner från sociala medier så lovar jag att lägga en like. Bu-bye! ?‍♀️

  Känns som det blivit vanligare att dom tjatar om likes och att dela. Det är så irriterande, jag ger en like om jag vill??‍♀️

  Vad hjälper hon oss med?
  Jag vet knappt vem hon är.

  Då kanske man inte levererar så härliga och inspirerande inlägg om likesen uteblir? ?

   Hahaha tänkte exakt samma! Uppenbarligen gör hon inte ett så bra jobb som målgruppen ogillar innehållet och likesen uteblir

  ”Levrara (??) härligt, roligt och inspirerande inlägg”….. Eh…? Är det så viktigt kan man ju korrläsa sitt inlägg innan man publicerar det. Tre fel på raken, i en enda mening!

   Gila minna inläg tak!!!!

  Jag följer inte henne. Jag vet inte vem hon är.

  Men nu måste jag genast gå in och följa henne så att jag genast kan avfölja!!

  Nä… tyvärr har jag inte roligare än så en fredakväll.
  Men trevlig helg alla ni!

  Sinnessjukt!!

  Bisse, Bella och Sandra. Du vet att det finns fler influencers va?
  Tex Engla, vad gör hon nu för tiden, Annawii osv.
  Nädå, samma samma samma. Räcker det inte med den totalt ointressanta Bella ett tag nu?
  Skitintressant att de bakar pizzor.

   Blev nyfiken på Annawii som jag varken följt eller tänkt på på många år. Gud vad ledsen jag blir när jag ser att hennes kille (man?) Micke gått bort. ?

   Gissar att Engla tar sina powerwalks, visar lite listor på 10-favoritgrejer att köpa med tillhörande adlinks och myser med familjen. Som hon gjort de tio senaste åren. Att nån följer henne är ett under.

  Blir väl mer tvärtom effekt efter såna inlägg, att man inte vill ge like då ? man ger ju like om man gillar.

  Åh vad skönt! Avföljt hela bunten nu & slipper se hur de renoverar om sina hem gång på gång & all reklam ?

  Naaw stackars! ??

  Med andra ord skriver hon: Ge mig fler likes så jag kan få mer samarbeten =mer avkastning. Lika fräckt som att be en okänd person om pengar. Usch.

   Eller hur? Hoppas dom som faktiskt ger henne likes slutar göra det.

  Vilka är de bästa gravidtightsen till gymmet som är bekväma och sitter uppe? Aimn, Boob eller några andra?

  Nej du levererar tydligen inte ”härligt, roligt och inspirerande inlägg” annars hade du inte behövt tigga likes av dina följare.

  Men gud vilken pinsam människa. ?

  Vägrar ge likes när folk tigger om det.

  Alltså jag tycker PÅ RIKTIGT synd om dessa like-kåta influencers. Vad är det för tid man lever i ens? ?

  Var tvungen att kolla upp henne och det gick ju ganska snabbt att hitta minst tre sådana inlägg där hon beklagar sig för att det bara är ”perfekta” inlägg som likeas och att det är vi (hennes följare) som därför är ansvariga för det material hon producerar…

  + minst två inlägg senaste dagarna där hon lägger upp ”åh jag är så trött och osminkad” / ”osminkad mamma” samtidigt som hon har fransförlängning, tan revel och gjorda bryn… inget fel med det – men varför dessa ständiga kommenterar om att hon är osminkad på en bild? Särskilt i kombination med att fixade fransar, bryn och jämn hudton är typ vad de flesta skulle se som en ”vanlig” sminkning

  Jag ser att denna unga kvinna är fastighetsmäklare. Jag noterar även att hon uttrycker att hon inte mår bra av Instagram. Är det då inte läge att sluta ”flunsa” och återgå till att endast sälja fastigheter?

  Självinsikten existerar då inte hos denna människa! Hade hon satsat på intressant innehåll hade hon självklart fått mer likes. Men nej, tvinga folk att gilla dina inlägg och ge dem lite dåligt samvete det blir nog bra.

  Wow!

  Avföljde en som i varenda inlägg påminde sina följare att likea hennes inlägg för det var så viktigt för henne ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.