Stackars Bianca Ingrosso

Bildkälla: Bianca Ingrosso Instastory

Stackars lilla priviligierade influencer..
Välkommen till livet som vanlis! 😉😉

191 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jättejobbigt 🙂

   Stackars Bianca med vänner som tvingas befinna sig i den här omänskliga situationen. De bör kontakta UD omedelbart!

    Det är inte alls synd om Biånka, är här nu, har restauranger bokat i Palma varje kväll, lunch bokat på beach clubs. Mailade och gick in på hemsidor 1v innan vi åkte.

    Väntan på taxi är samma varje juli/aug, tog 50 min t ex igår från vi ringde tills de kom, så lite framförhållning så hade hon hunnit till sin stol. Detta borde Biånka veta som är här varje sommar.

  Fast, en vanlis hade väl också tyckt det varit dåligt att man inte kunnat boka solstol, få tag på taxi etc. Och även klagat, kanske på sociala medier (fast inte till hundratusentals, eller mer, följare).

   Det kanske är en fråga om ålder & lite mognad men lägga ut ”dont come here, the service on the entire island/country/Stockholm is so so bad….”? Super cringe och lagom oförskämt som turist förutsatt man inte verkligen testat ALLT på HELA ön….

    Plus har inte pappan restaurang där? Pappan vill nog ha kunder 🙃 och inte någon som säger byt ö.

     Eller hur 🙂 jag kan absolut ha förståelse för lokalbefolkningen som lackar på turister men ditresta turister som lackar på andra som turistar & ber dem åka till ens hemland istället blir väl mycket entitlement 🙂

      Nu tror jag att Bianca känner sig lite förmer än alla andra vanlisar. Dessutom så har hennes italienska pappa av någon anledning bosatt sig där och inte i Italien och startat italiensk restaurang, vilket gör att Bianca nästan känner sig infödd på Mallorca dessutom. Så löjligt.

       Emilio är född i Sverige. Han är ”italienare”.

        Jag är född och uppvuxen i Sverige av Italienska föräldrar. Är jag Italienska då? ?.Tänkte att både Benjamin och Bianca kallar sig Italienare. Då har dom Svensk Mamma och Italiensk pappa. Dom pratar heller ingen Italienska.

         Så gör väl varenda syrian? Känner flera som är födda i sverige och öven deras föräldrar samt efterkommande generationer.
         De säger fortfarande att de är syrianer och inte svenskar.

          Beror nog på hur starkt communityt är. Syrianer har ett superstarkt och sammansvetsat community i Sverige och att vara syrian är fortfarande typ den viktigaste delen i ens identitet.

          Etniciteter finns ju fortfarande även om man är medborgare i ett annat land. Jag menar, jag är ju fortfarande svensk om jag flyttar till USA. Jag blir ju inte native american precis.

           Och en svensk (Emilio) är svensk. Punkt.

          Fast syrianer är en kristen folkgrupp som inte har något specifikt land och kan ha sitt ursprung från många olika länder… Tänker att d kan vara bra att veta om du känner många…

           Är syrianer en kristen folkgrupp utan land faktiskt? Blandar du ihop några begrepp nu?

           Svar till Marika, ifall du inte känner till det så vill jag bara inflika att det finns syrianer, assyrier och syrier. Minns tyvärr inte skillnaderna även om jag fått det förklarat för mig vid något tillfälle. Ville bara tillägga detta ifall du typ tänkte att alla dessa grupper var en och samma kommer från Syrien, eller något sådant. Så kanske det förövrigt är, har som sagt inte så bra koll, men har i alla fall för mig att det INTE är så. Jag hade förstås kunnat googlat innan jag svarade också… 😅

         Skulle kalla dig svensk. Och det var väl Agnes poäng också, att pappan är ”italienare” och inte italienare

          Min styvson, 6 år, satte liksom huvudet på spiken nyligen. Om man har påbrå från utlandet avgör man själv vad man är. Båda hans föräldrar är födda och uppväxta till stor del i samma utland. Språket har talats till och kring honom sen han föddes. När hans pappa sa att han ju är latino svarade han upprört;
          ”Nej jag är svensk! Du är latino”.
          Han vill också börja på hemspråk. Samma som hans kompisar, vilket är arabiska. Han köper inte begreppet hemspråk 😅

          Men om det funkar på Biancas vis ska jag tjata på mamma att köpa ett hus i ett land med många fördelar så jag kan bli second something.

           Så är det. Man har ett visst dna men bestämmer själv vad man ”känner” sig som. Jag är halvserb liksom mina kusiner. Jag är 100% svensk med rötter i Serbien. Vissa av mina kusiner känner att de ”är serber” så att säga. Alla är olika 😊

      Oj,oj,oj hon kanske faktiskt fick ligga på ett badlakan direkt på sanden…skit jobbigt ju.. Och dessutom är de flesta Mallorciner superduper trevliga, men med fötterna på jorden, och som med allting annat, visar man respekt, så blir man respekterad och väl behandlad oftast. Kanske inte helt kompatibelt med me, myself and I attityden och det skränande fjortis sättet man sett B & co har ute på krogen iofs. Eller slicka tallriken som en i familjen gjorde på restaurang..

       Benjamin som älskar mat och att gå ut och äta på restaurang, att han inte har bättre bordskick?!
       Fullkomligt disgusting att slicka fat och skålar eller använda fingrarna som en slickepott för att få upp den sista droppe såsen. 🤨

        Ja man undrar om han aldrig funderat på att göra som fransmännen, suga upp det sista av såsen med en baguettekant.

        Instämmer till fullo! Dessutom totalt respektlöst mot andra gäster, restaurangägaren osv.

        Tänk om det fanns ett svenskt ord för disgusting 🤔

         Vedervärdigt?

         Vidrigt?

         Avskyvärt eller äckligt…

        Så äter jag med, just för att jag ÄLSKAR mat. Det är roligt för det är så himla olika i olika länder med bordsskick.

         Inget land har ett sådant bordskick, hög tid du lär dig det och det har absolut inget att göra med hur mkt man älskar mat.

       Finns det inte solstolar att köpa, ta med sin egen liksom? Ja livet stinker ibland!

      Tror att hon menar att de som jobbar inom service där skall åka till Sverige för att se hur det skall gå till

     Men Bianca BOR väl (deltid) i Palma?? Har en jättefin lägenhet? Har hon inte eget kök, skafferi, kyl och frys? Cykel?? Eller ben att promenera med till sin lägenhet? Hon är väl inte där på semester?

      Hon har väl köpt ett hus i Spanien men som just nu renoveras och är klart först nästa sommar. Ja det är väl klart att hon är i Palma på semester.

       Jag trodde hon köpt en splirrans ny lägenhet i Palma, den hon visat upp på bilder? Nyproduktion! Den såg klar ut på fotona i alla fall.

    Här finns tillgång till allt om man inte bokar typ dan innan/samma dag. Nu har det mesta kommit igång efter pandemin och det tar tid innan företagarna kommer ikapp och kan möta efterfrågan. Hur som helst är det ofta svårt under högsäsong. Liiite framförhållning får man ha.

    Servicen tycker jag också är suverän överallt! Där jag har varit hitintills; på restauranger, fik, butiker, taxis etc. Hoppas även servicen på hennes pappas restauranger är suverän och inte så som hon påstår!

    Och, augusti är stora semestermånaden för spanjorerna, det är smockfullt i nästintill alla kuststäder i landet då och man ”måste” ha lite framförhållning

   Det är högsäsong överallt på alla exklusiva orter, både i Palma, St Tropez, Cannes och i Marbella. Man får bara lära sig att 1. Boka i tid 2. Komma i tid! That’s it! Var i Spanien för två veckor sedan så ja det var lite struligt

    Det underlättar även om man är trevlig och kan några artighetsfraser på språket. Men så klart är det fullt på turistorter i högsäsong och första sommaren efter covid liksom. Är som att åka till Venedig i juli och klaga på att det är mycket folk.

   De mest patetiska är inte flunsor som gnäller ty de vet inte bättre i sina bubblor, de mest patetiska är vanlisar som försvarar dem. Utan lättlurade vanlisar – inga flunsor.

   Så är det för många i vardagen min vän …. Välkommen till verkligheten dvs ev värld UTANFÖR Östermalm , sociala medier etc.

   Håller med!

   Hade blivit galen om jag bokat semester å mötas av detta. Väldigt drygt inlägg av dig tycker jag

  Jag tänkte precis samma när jag såg inlägget igår. Var det inte dessutom ett inlägg från en restaurang senare dock – tyckte platsmarkeringen var en restaurang – så uppenbarligen går det att boka nånstans haha. Att Sverige skulle vara ett under av service känns ju dessutom lite skevt, kanske om man mest håller sig i Stockholm och är influencer haha.

   Ja inte är det ett under av service för oss som får välja nåt trött donken där man vet att dom spottar i ens hamburgare om man lägger en jobbig beställning

    Varför måste du välja ”någon trött donken”?

     Bor man inte i Stockholm och inte är influencer så kan man ju inte gå till ställen med fin service? Då fanns det inte så många alternativ

      Så.. du menar att det inte finns bra och fina ställen med bra service utanför Sthlm? 😅

       Det stod ju så i ursprungskommentaren så jag antog det

        Sant. Väldigt märkligt att skriva så 😂

     Tog du illa vid dig? Herre-jävla-gud isf.

  Tycker jag upplevt liknande i Sverige i sommar. Hotellen är fullbokade i många städer. Trots att jag varit ute i god tid (alltså någon/några veckor innan) så finns knappt rum och de få som finns är asdyra. Restauranger är fullpackade, även om man går ut lite tidigare (säg 17-18 tiden i ”sommarstäder”) Parkering går knappt att hitta osv osv. Fattar inte, har alla plötsligt bestämt sig för att resa runt extremt mycket mer än vanligt?

   Blev väl så efter 2 års pandemi.

   Svar ja. Har precis bilat i Europa. Väldigt mycket folk överallt och är man populära ställen får man gilla läget och ta det man får om man inte förbokat.

   En vecka innan är väl ändå inte att planera en semester el övernattning i god tid?

    Haha nej, inte ens ett restaurangbesök på en hyfsad restaurang. Venne om det börjar avta denna vecka, fortfarande rätt mkt folk men har inte haft några problem att boka boende eller restaurang med kort varsel här på västkusten. E:6an på vägen upp var helt insane dock men det är ju inte ovanligt.

  Varför vill svenskar göra samma saker som alla andra? Som att resa till Palma.
  Finns ju liiiite fler resmål att välja på. Dessutom finns det inget tristare om man rest utomlands och så kryllar det av andra svenskar, är ju liksom de som man gärna sluppit att träffa.
  Och ja, jag är själv svensk. ⛱

   Tror inte bara det är svenskar just. Har väl alltid varit vissa resmål som i perioder blir populärt hos ett annat lands befolkning. Britter åker till ett ställe, ryssar till ett och svenskar till ett..

    Svenskar och deras paddel då? 😅

     Jamen man kräks ju snart om man hör mer om padel alltså. Det är lite som de tror de uppfunnit hjulet när de pratar om det..

      Men nu är den trenden över, så nu slipper vi mer tjat om det. Mer än från folk som satsat pengar på padelhallar som ingen vill spela i…

       Precis, tänkte på det, var ju rätt länge sen man hörde om alla hallar som poppade upp (läs ville tjäna stora pengar på ny grej) men sen fick svårt med bokningar, så trodde det var över, men tycker det tjatas rätt friskt ändå. Snart kommer väl nästa grej. Kasta boll mot en vägg liggandes i konstig ställning kanske..?

   Jag är här nu, halvtidsbosatt, och det kryllar inte av svenskar. Dessutom är Palma en rätt stor stad med cirka 400 000 invånare så de svenskar som är här försvinner i mängden.

   Att svenskar och många många andra nationaliteter samt spanjorer från fastlandet åker hit beror på att Mallorca är en fantastisk ö som har allt!

    Varit många gånger och det kryllar av svenskar/nordbor. Finns många andra ställen som också har ”allt” men inte samma trängsel.

     Jag är väldigt berest och vart man än åker är där nordbor. Man reagerar på språk man känner igen och alla andra ”försvinner” i sorlet.

     Om det finns så många ställen som har ”allt” så var snäll och tipsa om åtminstone två tre stycken.

      Många orter i Kroatien (ej Split och Dubrovnik), Italien (exempelvis Sardinien) och Albanien.

       Finns många fler om man vill åka längre

       Tack! Där har jag varit mycket. Vackert och god mat med mera, men jag skulle inte vilja påstå att något ställe där har ”allt”. Nu är ju också Mallorca ett litet större ställe, men ändå begränsat geografiskt. Större stad och landsbygd, berg, hav, fler än 200 stränder, enkel god mat men även Michelin-restauranger, rikt kulturliv, fotbollslag i la Liga, hantverk, marknader, med mera, med mera.

        Sällan man på semestern njuter av 200 stränder som trots det är fullt, fotboll har uppehåll på sommaren och så heta restauranger har de inte jämfört med många andra städer. Helt överexploaterat och inte så mycket genuint. Allt det andra du nämner plus mer genuin omgivning och mat finns på många fler ställen (förutom de jag nämnde ovan).

         Så lite mer berest behöver man nog vara för att kunna sätta vanliga Mallis top of the list.

          Oj, är det en tävling i att vara mest berest. Då tror jag att jag och många Mallorca-vänner med mig vinner över dig… Obs! Mallorca och inte Mallis…

          Jag skrev inte att jag sätter Mallorca högst på listan, utan att Mallorca har allt. Har du flera månaders semester så hinner du flänga runt till de ställen du nämner. Ett par dar på varje ort, i varje land. Du förstod inte min poäng.

          Påstår du att Mallorca inte har mycket genuint har du inte sett mycket av ön.

           Det är inte en tävling men tycker man Mallis är den enda som har allt så är man inte berest. Mallis kan man åka runt på några dagar och vyerna är ungefär desamma och turister typ överallt. Mallis vännerna vågar inte vidga vyerna precis som Alanya och Gran canaria gänget. Finns så mycket mer i världen att se.

  Och vems uppmärksamhet/bekräftelse är det hon söker när hon dagligen åmar sig/visar upp sig på sina storys?

   Philippe?
   Han har skaffat dagmatte till sin Ted, nu när inte Bianca kan hjälpa till längre.

    Och han är ute och äter med Mira Fröling enligt hans insta.

     Hon är en riktig snygging.

      Verkligen! Naturligt vacker.

     Hon ska väl snart gifta sig?

     Nja han har ju taggat hennes märke o hennes namn? Så inte så att han är ute o äter med henne

      Men han vill! 😂

      Jaha! 😂 förlåt då har jag dålig koll. Trodde han var ute och åt med henne när han taggat henne.

   Sitt ex eller ngn ny kille. Är det slut vill hon ha uppnärksamhet direkt.

   Och enligt Nessa/Exonphspoiler så verkar Philippe hänga med div. tjejer i Göteborg? 🙂 Så med allra största sannolikhet är det slut..för nu. Tills hösten och tristessen dyker upp.

    Eller när hans restauranger börjar gå dåligt och han behöver lite pr från klanen Wahlgren/Ingrosso.

    Bra om det tagit slut nu, innan de skaffade barn ihop ifall han nu varit otrogen

     De gör alltid slut en gång per år.
     Sen kommer hlsten och då blir de ihop igen.
     Tror inte Bianca vågar dejta ngn annan.
     Hade varit kul om hon blev ihop med ngn internationell kändis så ka. philipe stå där med skägget i brevlådan

     Ingen här som funderat på om det faktiskt kan vara så att Bianca inte är så jäkla enkel att leva ihop med?

      Nä alla här verkar tycka att detär Philippe det är ”fel” på och bara synd om stackars Bianca.

       Ännu sjukare är att folk här skapar en egen sanning om deras förhållande. Hela denna tråden bygger ENBART på rykten. Och ni eldar på varandra. Helt sjukt faktiskt.

        Du tycker de verkar ha en sund relation? Ja folk spekulerar, men de skapar sin bild genom att läsa om vad Bianca själv säger och gör. Hur hon beter sig. Ingen rök utan eld.

      Det är hon säkert inte, men då gör man ju slut. Inte gör slut – ligger med andra – kommer tillbaka om och om igen.

   Fattar inte hur folk kan följa henne och liknande konton haha. Jag är 30 men känner mig genast påverkad när det kommer till utseende. Känner mig ful i jämförelse, tänker att hon har perfekt kropp osv. Nu är jag trots allt mer mogen så tänker inte oftast så längre, och har slutat följa konton som bara ger mig utseendehets, men förstår ju alla unga som påverkas. Precis som jag gjorde som ung.

    Fasiken vad olika det kan vara, jag är mycket äldre än Bianca och det första jag ser är hennes solskadade rynkiga dekolletage och tänker att det är skönt att jag som är mer än 10 år äldre har varit mer rädd om min hud.

  Sist jag var i Palma, gick det bra handla på market.
  Ställa sig vid spisen och fixa mat.
  Men Q-B kan väl inte koka sitt te- vatten 💦
  Oj vad synd på henne!!!!

  😬 ”people need to go to sweden to see some kind of professionel service.” Jag gillar & beundrar vanligtvis bianca men nu skäms jag ögonen ur mig. Vad är detta, nåt sorts kolonialkomplex? Så kan man ju bara inte skriva, särskilt inte om man befinner sig utomlands.

   Servicen i Sverige anses ju av många ganska dålig och kall. Man blir inte uppassad på samma sätt som i många andra länder.

  Hemskt att bli behandlad som en vanlig Svensson när man är en queen.

  Hon passar nog bra i Saint Tropez, där är de vana med att folk förväntar sig att allt kretsar kring dem. På Mallorca är väl de allra flesta vanlisar.

   Tror inte hon kommer trivas i ”Troppan”, där hänger den riktiga överklassen och där bryr sig ingen om Bianca eller blir imponerad av henne i första taget.

    Troppan måste väl ändå vara Medelhavets mest överskattade ställe. Varför åker man dit om man inte har hus där eller ska bo hos någon polare som har hus där?

   Saint Tropez, ja där kommer hon inte att trivas. Hon blir behandlad som vilken kreti och pleti som helst.
   Fattar inte riktigt om hon är korkad eller snål. Finns massor med lyxvillor att hyra på Mallis där gräddfil till restauranger och tillgång till chaufför ingår, liksom privata stränder och country club, så länge man är villig att betala.

    Det är väl fantastiskt att få vara i Saint Tropez och trängas med en massa andra wannabes och en och annan kunglighet och övriga inflytelserika personer. SÅ värt att betala fem gånger mer för allt jämfört med i liknande städer några mil bort.

     Eller hur…

   Hon passar mer i Marbella med andra nyrika. På Mallorca finns det mer pengar, men ingen ”behöver” flasha med det.

    De är väl ändå samma grej? Båda är för rika människor men Mallis har Magaluf och Marbella Puerto Banus. Tydligen var Mallis trashigt på 70-80 talet enligt en rik överklassgubbe vi stötte på ute på en restaurang vid Stureplan.

  Tur de har en pool att bada i iaf när det inte finns solstolar lediga på ön och när de missat sina bokade stolar. De har ju dock ätit ute på ställen har man ju sett på deras insta så hennes beklagande är nog lite överdrivet. Marbella duger ju inte heller åt Bianca det är trashigt enligt henne. Hon kan ju alltid spegla sig och filma sin kropp, blinka och göra pussmun och beundra sig själv det verkar ju vara hennes favoritsyssla. Så tramsigt med dessa ditmålade fräknar också, orkar knappt med att se henne längre.

   Eller hur! Den gamla Bianca var genuin och ganska kul och charmig, den nya är mer bitchig än någonsin och inte så lite narcissistisk med sitt eviga poserande.

    Narcissistisk och manipulativ. Fantastiskt att hon kan festa med ett blödande magsår… helt sjukt att hon kom undan med den lögnen. Pinsamt.

     Hahaha där fick du fan till det!

     Har hon det!? Jag låg på sjukhus m samma åkomma. Behöll ingen vätska

   Haha älskar att svenska fölket blev förälskade i lilla Bianca i Wahlgrens värld som nån slags karaktär med personlighet och vanligt utseende, och nu fastnat i att följa en helt vanlig ytlig opererad fjortis flunsa 🤣 Vilken let down för fansen!! Hon är tyvärr inte roligare eller djupare än övriga osäkra tjejer i Sthlm

    Faktiskt.

   Tan beds är solariestolar!

    Solsängar på beachklubbar menar hon. Tror inte de är där och solar solarie.

     Sunbeds.

    Hon menar sun bed men vet nog inte vad tan bed betyder så för henne är det väl same same

   Glöm inte Alice Stenlöf. Allt poserande/visa upp nya kroppen. Följde henne tidigare då hon kändes vettig.

  Men vad hade hon förväntat sig ??? pandemin har i princip ”låst” världen i två år! Vem som helst kan väl räkna ut att folk vill börja resa efter att ha varit isolerade under så lång tid. Det har väl knappast undgått någon att det är extremtryck för att få pass och kaos på flygplatser. Vad tror Bianca: ” Alla dessa människor ska säkert bara ordna ett pass för skoj skull…”
  Det är väl klart som f*n att folk reser till andra länder!!!!
  Så trött på folk som inte kan planera, blir oförskämda när dom inte får som dom vill och tror att just dom är viktigast.
  Sen sitta och lipa om det på instagram. Kom igen ! 🙄🤦‍♀️🤬

   Hon har hybris och tror att hela världen snurrar runt henne och hennes vänner.

   Hon har ju rest under pandemin och blev van att det var mindre folk

    Vänta till Kineserna får resa igen. Och någon gång tar väl invasionen av Ukraina slut och Ryssarna får resa igen. Gud förbjude. Då blir det FULLT…

    Det anser jag är ännu mer idiotiskt. Rekommendationerna har varit att inte resa under pandemin ( dessa har justerats och ibland har restriktionerna lättast, jag är medveten om det). Det visar ju än en gång att vissa personer totalt skiter i andra så länge dom får som dom vill.
    Det är ju helt galet om hon har blivit ”van” vid mindre folk pga pandemin. Det visar ju på ett ännu mer egoistiskt bete’ende då majoriteten av befolkningen fattade att man inte ska resa pga smittspridningen.

  Jag är född i Grekland men halvgrek, blir jag per automatik grek då? 🙄

   Det där med hur man själv definierar sig är jätteintressant men också hur andra definierar en…Det sista kan man dock bli lite less på.

   Du får väl det bästa, både grek och svensk! 🇬🇷 ❤️🇸🇪

    Tänk om hen är halvegyptier och gått på svenska skolan i Ghana?

     Då är man väl en världsmedborgare som alla andra människor på jorden.

     Gift med en Egyptier så våra barn blir 50% Egyptier, 25% grek och 25% svensk. Vad klassas hen som då? I era ögon, nyfiken.

      Barnen? Jag skulle säga att det till 99% beror på hur de själva väljer att identifiera sig. Om ni lever här och jag inte känner er skulle jag väl annars säga svenskar med påbrå också från Egypten och grekland.

       Sant 🙂

      Om de växer upp i Sverige – svenskar. Med ursprung i Egypten och Grekland.

   Jag själv klassar det som att man är det land man är född i.
   Är man född i Grekland och ena föräldern är svensk och andra föräldern är grek. Då är man grek med svensk/grekiskt ursprung.

   Jag blir ju inte ryss bara för att jag har ursprung ifrån ryssland. Jag är ju svensk, född och uppväxt i Sverige och pratar inte ens ryska.
   Jag blir inte heller tysk om jag flyttar till tyskland och får tysk medborgarskap, jag är fortfarande svensk, men tysk medborgare.

  Stackars Bianca som måste sola vid sin privata pool! Tur hon har Caias BUS så att både hon och möblerna kan få lite färg ändå.

   😂

  Har inte rika människor oftast kort som American Express som erbjuder bland annat conciergetjänster? Förutom det, så bokar man väl ändå restauranger i god tid när man åker utomlands, speciellt om man åker mitt under högsäsong. Bianca behöver en reality check, det finns större problem i världen än att man inte kan få bord på en restaurang. Herregud…IQ-befriade människor.

   Verkar mer som att hon får bord men unnar ingen annan detsamma.

   Bianca förväntar sig VIP behandling som om hon vore en stor världsstjärna. Hennes självbild är inte helt i synk med verkligheten. Antagligen en konsekvens av att bli höjd till skyarna av sina svenssonfjortisar.

   Man kan ju tycka hon borde bo på hotell. Där alla liksom jobbar med service. Där de har egna bilar, bra restauranger och privat strand. Då kan tom hotellet ringa olika beach clubs och restauranger man vill gå på och boka i förväg, tills dess hänga på hotellet.

   Det kostar däremot en hel del och det tragiska är att jag tror dessa influencers hyr hus och sedan bjuder över folk som får bo där gratis annars hade ingen haft råd förutom typ Bianca. Deras värld är så på låtsas att man spyr.

   … för att inte tala om alla hennes genomskinliga klänningar…

    Jag tror att fröken Bianca förväntar sig en kunglig behandling. Hon ska få allt hon pekar på utan att betala.

     Fast detta är ju saker ni bara hittar på? Fy fan va vidriga människor det finns, som sitter och bygger ihop en egen bild av hur en person är – utifrån instagram/blogg.

      Vakna upp! Blir lika fascinerad varje gång dessa naiva kommentarer dyker upp.

  Stackars rika flicka.

  Kan garantera att hon hittar bord både för lunch och middag om hon bara vidgar sina vyer lite. Samt går till närmsta Supermercado och köper en egen liten portabel solstol 🙂

  Ja det måste vara surt att ta med sig hela artilleriet av kläder, väskor, smycken och makeup och sen inte få göra kontent på coola ställen. Då blir det till att göra pussmun och sexa sig framför spegeln. Fy fabian vilket oroligt ytligt och tomt liv. Självklart mår man dåligt till slut. Spelar ingen roll hur många miljoner som tickar in. Och vänner som hänger på när det är gratis semester. Och innan nån skriker HAT och AVUND, NEJ jag tycker bara synd om henne och om generationen barn ungdomar som har henne som goals.

  Nån som vet nån kampanjkod på lyko just nu :]?

   Kolla @rabattkoder eller vad de heter på instagram, får hittar man många olika 😄

   20hair 20% rabatt på hårprodukter

   Ladda ner steppler! Kan du byta poängen du får när du promenerar till rabattkoder eller köpa saker med poängen 🙂

  Eller så bokar man restauranger i god tid innan, hennes pappa och Åsa borde ju ha upplyst henne innan om hur högt tryckt det är på ön i sommar. Dessutom med lite research kan man hitta Palmas taxiapp där det går att boka taxi om man har god framförhållning 🙂 tror nog hon är van att få allt serverat och inte behöva planera så mycket.

   Stackars hjälplösa kvinna.

  Har aldrig förstått grejen med att åka dit ”ALLA” andra åker . Tur att mina svenne-föräldrar ändå har förstått tjusningen med Balkan, så att jag haft lyxen att vara där istället.

   Så konstigt resonerat.
   Jag reser väldigt sällan men om jag reser, reser jag dit jag och sambon vill, och tänker inte på alla andra.

    Jag reser också dit jag vill, och dit reser färre folk 🙂

     Jag fattade precis hur du menade och imo inte konstigt alls. Klart man inte vill resa dit det är packat med folk (om man nu inte gillar att trängas, svårt att få bord osv.) och att det finns lika fina ställen (eller t.o.m bättre)att resa till, där man inte behöver det. Jag väljer det senare alternativet alla dar i veckan om jag reser högsäsong.

    Inte ett dugg konstigt . Det är lika rimligt som att vissa köper en lägenheten om den har badkar , eller att balkongen är i söderläge osv. Exempelvis kanske föräldrar med småbarn väljer Bamseklubben eftersom det är barn,liv och rörelse. En tonåring har som krav att det ska vara fest, medan en tredje har som krav att det inte ska vara barn, liv och rörelse utan istället stillsamt.

   Håller med – Balkan ⭐️ Och några andra pärlor där halva Norden inte hänger.

   Vi kanske inte vill resa till balkan? Är det okej med dig?

  Det beror nog på var du vill sola och äta. Just hemkommen från en grekisk ö där det också var galet mkt folk.

  Paow berättar i denna video att Hanna Fribergs kille vill ligga med paow. Har Paow och Hanna Friberg en ”beef” sen innan eller hände det precis nu? Jag som missat något? Tid i videon: 5:48
  https://m.youtube.com/watch?v=6s4b9LtOChM

   Tror det stämmer det Paow säger. Han är 20 år och velat ligga med henne i 10 år… Den går jag däremot inte på 😂

    sant🤣👍

   Var det inte Hanna och Tanbyklara som snackade nåt om Paow i nån podd när de (och Paow) var i Mexiko? Tror det finns ett inlägg här på bloggen.

    Paow hånade Hanna i flera stories, vilket Hanna och Klara reagerade på i ett par vloggar från Mexico

   Tycker Hannah är cirka 100 ggr mer attraktiv utseendemässigt än sin pojkvän. Som dessutom verkar omogen (för ung) och är otrogen. För mig en otippad matchning.

    Ja och alla bilder där hon ser superkär ut och han bara ser ut som han vill därifrån…

  Bianca är garanterat private banking- kund oavsett vilken bank hon har. Hon borde därför ha tillgång till concierge- service när/ var och hur hon vill. Det finns säkert också den servicen i ett eller flera av hennes kreditkort. Visst det kostar extra att använda den servicen, men pengar är ju inte ett problem för henne så om hon bara vill få bord/ tillgång till whatever så går det att lösa lätt som en plätt för henne.

   Knappast. Folk verkar inte fatta att Bianca inte har någon direkt makt och inflytande. Hennes homogena följarskara är längst ner i näringskedjan. För att ha makt behöver du kunna påverka andra med makt.
   Biancas makt sträcker sig till att få imbecilla att köpa generisk skitkosmetika från Kina.

  Tänkte om någon här kan hjälpa mig med vart jag sa vända mig eller göra..

  Jag är sjukskriven nu för utmattning så pappan till dottern som är 4 år gammal har haft henne mer. Vi har gemensam vårdnad. Vi hade henne innan varannan vecka men nu har jag henne varje helg istället.

  Vi bestämde att jag skulle få träffa dottern på mina veckor hos honom och vi bestämde även sen innan att innan vi presenterar ny partner för dottern så ska vi meddela den andra först. Så sen jag blev sjukskriven har pappan alltså

  Presenterat dottern för en ny partner utan att jag vetat om det.
  Bokat resa till ett annat land med dottern på min vecka
  Åkt iväg och campa med nya flikvännen och hennes barn utan att jag får veta vart eller när. Jag har frågat 3 gånger vart ska ni han vägrar svara och säger han ska ringa upp.
  Tagit med dottern och åkt till flickvännen fast jag skulle haft henne på helgen.
  Uteslutat mig totalt på information angånede dottern som jag behöver veta.

  Han har alltså kört över mig totalt och stött ut mig. Jag tog kontakt med socialen som berättade att alla kan drabbas av svårigheter i livet och det är inget man ska straffas för. Att jag har lika rätt som honom att veta vart min dotter är, hon sa tänk om det händer något.

  Han hamnade själv i en djup depression förra sommaren och jag tog dottern då åt honom.

  Han skickar en bild på dem fyra som ett familjefoto men vägrar fortfarande svara på vart dem är.

  Vad ska jag göra? Familjerätten?

   Ja, familjerätten kan hjälpa dig. Ring imorgon och fortsätt prata med soc så ärendet inte blir ”pausat”.

   Men fy vad respektlöst! Hoppas du får stöd och situationen löser sig.

   Ja vänd dig till familjerätten. Det han gör är absolut inte okej. Sen kolla upp föreningen saknadebarn.nu där kan du få information och stöd.
   Och gör båda sakerna innan det går längre än så här.

    Andra råd, spara dokumentation på allt han gör. Sms, mail , bilder, dokument mm. Börja föra dagbok på vad som sker i frågan- allt exakt allt när och hur det sker. Spela in samtal ni har.
    Det han gör är umgängessabotage och pa, föräldra alienation. Troligen är nya partnen även drivande i detta.
    Hoppas du kan lösa det här.
    Hos familjerätten kan ni skriva umgängeskrets schema som blir bindande att följa. Håll hårt på varannan vecka och gemensam vårdnad.
    Var lugn stabil och trevlig så de sympatiserar med dig.

   Håller med! Ta kontakt med familjerätten det första du gör imorgon bitti och sen jurist om det skulle behövas.
   Lycka till!❤️

  La Perla har ju alltid stående bord till familjen.
  Bara att åka dit och sätta sig 🤷🏻‍♀️

  Kom nyss hem från Palma. Visst att det är mycket turister nu, men vi kunde gå och strosa och gå in på olika restauranger och äta varje dag. Allt utan att boka innan. Tror bara att hon kräver att det är vissa specifika ställen som duger och att just de har fullt.

   Hur va värmen?? Fläktar det nått? Ska dit snart och är del av en familj som älskar värme och helst sitter i solen i 35 grader och jag smyger i skuggan redan kring 23😂😩🙈

  Stackars Bianca, lider med henne. Hoppas hon inte får men för livet.

   Hon får men för livet av allt möjligt. 🤫

  Diva fasoner. Inget synd om henne.

  Stackars rika flicka som inte är fostrad in i de FFFFINA miljöerna och ändå kostar på sig att klaga!
  Bor inte hennes pappa på ön ?
  Har inte han tillgång till ett kök där ungjävulen kan fixa sin egen frukost och middag ?
  Sol är det väl överallt på ön så det är väl bara att lägga sig varsomhelst om man nu inte färgar in sig ( och allt annat ) med sin egen ”brun-utan-sol” då?
  Skäms på dig bortskämda unge

   Alltså. Oavsett hur du känner för Bianca så är det aldrig ok att kalla folk ung***** och liknande.

  Klart man kan bli irriterad när ett ställe plötsligt fylls av turister. Jag och min Sambo har hus på Gotland och mina föräldrar bor i Visby så vi hänger där mycket året runt, så plötsligt på sommaren är det omöjligt att spontan-boka ett bord på någon av de bättre restaurangerna och staden kryllar av folk. MEN samtidigt är det ju det som gör att restaurangerna finns kvar och tjänar pengar.

  Vi har lärt oss nu att boka i tid, vet vilka ställen man kan ställa sig på lista (och vilken tid man ska komma då) eller håller oss helt enkelt till våra smultronställen utanför stan. Förstår irritationen, men samtidigt så får man ju bara anpassa sig och inte gnälla.

   Men ni är ju inte gotlänningar utan turister ni med…?

  Hur går det med lägenheten på Mallis som skulle byggas? Eller har hon sålt den vidare?

  Thessan.se /instagram är i Köpenhamn och förbrukar pengar tack vare sina smygsamarbeten som hon haft under året det hat förekommit en hel del smygreklam så nu unnar sig Thessan.se lite chanel bl.a. tönt som tror att hon är nåt.

  Reagerade också när jag såg hennes inlägg.
  Hon har hyrt ett stort lyxhus med pool.
  Att hon inte ser till att njuta av tillvaron där och laga egen mat hemma.

  Hennes pappa har bil. Så svårt kan det väl inte vara att han hämtar och skjutsar ifall det behövs.

   Otacksama som tror att allt kan köpas för pengar. De vill göra content av allt för att visa upp på sina socialamedier. Nu plötsligt har de inte så mycket att göra content av så det blir klagomål. Borde skicka henne till en fattig land så får hon se hur bra egentligen hon har det. Går inte runt hungrig har mat och tak över huvudet, kan resa när viljan behagar så egentligen borde hon skämmas. Hon är inte så ung heller. Vid hennes ålder var jag mamma och tog hand om ett barn.

  Snälla rara ni.
  Jag förstår att Bianca är ett stort intresse hos er och att ni följer henne osv men ni känner henne inte, ni känner inte Fiippen, ni vet inget om deras förhållande. Ändå skriker ni ut spekulationer som om ni vet allt om dem.

  Hon är 27 år, har en dösnygg figur som hon vill visa upp, låt henne göra det för fan utan att ni ska klaga och hålla på. Hur ser ni själva ut. Det är lätt att sitta vid tangentbordet och skriva en massa skit men kom ihåg att hon kämpar säkert just nu med sin ätstörning, ångest osv. Hon är bara en vanlig 27 åring för sig själv men utåt sett är hon en framgångsrik företagare, mediarprofil osv..

  Den bild ni har kan vara helt fel.

   Det är fint av dig att försvara din idol. Jag förstår att du känner att att ett påhopp på din idol känns som ett påhopp på dig.
   Långt ifrån alla idoliserar henne på det sättet du gör. Tvärtom ser många det problematiska i hennes person. En person som gjort om sin kropp för att passa in i en snäv norm. En person som objektifierar sig själv . En person som uppmanar sina följare till överkonsumtion. En person som är aggressiv och patologiskt självcentrerad.
   Jag kan hålla med om att tonen i kritiken som riktas mot henne ofta är hård och går till överdrift. Samtidigt är det en konsekvens av att folk reagerar och inte köper den rosaskimrande bilden som hon under så lång tid lyckats upprätthålla. Sprickorna i den välputsade fasaden har blivit för stora.

   Hallå! Hur vaken är du då? ” Vanlig 27 åring” kan jag verkligen inte hålla med dig om! Hon har bulimi, och har tillräckligt med pengar för att söka proffshjälp! Men hon Vill inte!!! Enda sättet för henne att ha kontroll över sin vikt! Hennes påstående om blödande magsår : finns ingen sannolikhet i detta ; du kräks blod och även uppenbara problem med blod i avföringen. Du måste opereras och definitivt inte dricka alkohol, samt att du i stort sätt bara får inmundiga flytande kost. Nej, här äts det! Stor lögnerska och narcistisk!

  Hon skriver ju bara sådär för att någon törstig företagare ska lösa alla hennes problem. ”Här har du taxi, solstol o restaurang” o sen en shoutout om vem som räddade resan och alla är nöjda igen.

  Hon får i alla fall mycket uppmärksamhet och klicks genom att göra den här typen av inlägg.

  Anonym / Oerhört bortskämd, narcistisk, ohövlig och verkligen inte alla hästar hemma! =
  = Bianca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.