Gertrude Tornvall startar nytt företag med mamma

Gertrude Tornvall och hennes mamma har startat upp ett nytt företag.
Frågan är om hon kommer reklamidentifiera dessa inlägg lika dåligt som inläggen för Twist & Tango eller om hon kommer följa marknadsföringslagen framöver?
På det här inlägget gör hon det inte, men någon gång ska väl syndaren också vakna?
Vad tror ni?

Det här är ju ändå ett lite annorlunda influencerföretag, jämfört med Gertrudes kollegor och företagen många av dem startat, så kan hon bara få lite koll på relevant lagstiftning så ger jag det här två tummar upp.
👍🏻👍🏻

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Åh wow, en priviligierad rik tjej med täta föräldrar, som vuxit upp med resor och landställe… lyckas starta ett företag. Groundbreaking! Följer människor seriöst folk enbart för de har pengar? Är det allt som krävs för att va intressant idag? Hoppas ungarna sparar pengarna så de själva kan resa utomlands och köpa en intressant tallrik istället för att sponsra denna familj. 😴

   Jisses vilken ton.

    I said What i said.

   Word

   Jag har också startat företag! Är inte rik och har inte rika föräldrar. Har inte landställe heller för den delen. Anlita mig istället!

   Fast jag gör inte fula tallrikar 🙁

  Snygga tallrikar!

  Inget inlägg om Therese video? Känns konstigt att läsa om det nästan högst upp på Aftonbladet men inte ett ord om det här. Har inte varit några problem med inlägg om tex Isabellas ADHD?

   Vad finns det att diskutera eller så? Alltså undrar genuint 🙂 Tänker att aftonbladet har gått rakt på Thereses video och inte pratat med henne.

    Jag personligen har alltid tyckt bra om Therese men i bland annat den här videon tycker jag att hon gör något som andra här försökt sätta fingret på. Hon gör sig dummare än vad hon är. Köper bland annat inte att en person som gjort karriär på att prata ångest och konsekvent undviker okända platser inte förstår varför man fått diagnosen paniksyndrom med agorafobi.

     Lite förvånande att hon kan åka ensam till Köpenhamn.

     Ah okej då förstår jag! 🙂

   håller med, snålt om inlägg om henne. Såg förresten att danmarksresan resulterat i ett köp på prada, och ett gucci, följt av den obligatoriska bilden på henne i bh, helt irrelevant till hennes text 😛

    Tänkte med på det. Hon får köpa vad hon vill men det blir så konstigt när hon gått från att inte köpa märkesgrejer alls till att slänga ut pengar på det och fnittrigt skriva ”ops” i story och posta om VARJE köp. Men det kanske är vardag för henne att svänga så mycket. Och som sagt. Alla dessa bilder med boobsen i fokus. ”Hej älsklingar. Undrar om ni har tips 🌸🌸”

   haha femte senaste bilden, ”flödebilden” har ju ingenting med reelen att göra, den vinkeln var inte ens med 😂

   Jag tror hon är besviken för att hon saknar självinsikt. Det låter jättehårt, men en stor del av att leva med npf (jag har både adhd och autism) är att lära känna sig själv och sin funktionsnedsättning.

   Tex det med att hon har låg allmänbildning. Har alltid uppfattat henne som ganska blåst och blåögd, vet dock inte om det är en spelad roll för kanalerna, precis som det tröttsamma anspelandet på sex. Hon kan kanske mycket om det hon intresserar sig för men i övrigt så framstår hon inte som så skärpt.

  Ser ut som exakt samma saker som Piccola Home säljer på bland annat NK.

   Precis min tanke. Känns inte nytt alls.
   Undrar lite över vilken den tänkta målgruppen är… 🤔

  kollar man i hennes instaflöde så är det mycket tuttar, eller klyftbilder, rättare sagt..

  Om hon lär sig använda is och are rätt känns det mer seriöst.

   Och an & a

    Och there & their

     Oh my missade detta men nu blöder ögonen av alla fel

   40 dollar för att fota sig vid en replika av en dörr typ. Sinnes. Man kan då tjäna pengar på exakt allt.

  Är det bara jag som tycker att det är så jävla fel av CassKlatzkow att döda en trollslända? Se hennes stories. Tycker det är riktigt dåligt faktiskt, varför försöker hon inte rädda den? Det är ju synd om den.

   Är det inte trollsländor som lever 24 timmar?

    Ne, det är faktiskt en myt 🙂

    Den kortaste av livscykler för en trollsländeart uppgår till några månader, från att äggen kläcks till att de dör efter en tid som flygande individer. Ju längre norrut desto längre tid tar utvecklingen från larv till att sländan lämnar vattnet. Denna utveckling kan ta så lång tid som 6-7 år, vanligen 1-2 år, men det finns arter som utvecklas på några månader. Om inte trollsländorna blir tagna av andra rovdjur eller de av andra skäl dör en tidig död, så kan de som vuxna sländor leva i flera veckor eller månader.

    🙂

     Sjukt, visste ej detta! Tack för info 🙂

   Hade utan tvekan gjort samma sak. Hatar insekter, så äckliga

   Men fy! Så lägger man så klart upp det på Instagram 🙄

   Dödade hon en Trollslända?? Det är ju i klass med att döda en Enhörning…. Allvar! Ja, nästan i alla fall. INTE ok…..

  Det ser ju ut som en exakt kopia av Piccola homes fula porslin. Tom likadana vågade kanter på tallrikarna.
  Har hon inga egna idéer?? Om hon nu skulle sno nån annans design kunde hon väl valt nåt snyggt.

   Alla kanske inte tycker att det är fult bara för att du inte gillar det?

   Som alla andra influencers som släpper eget har hon haft idéerna klara redan för flera år sedan och det har bara tagit x år att få fram den perrrrfekta produkten, även om prototypen varit klar i flera år. Piccola har väl bara några år på nacken, så här har inte snotts några idéer inte! Som Caia som slagit fast en design på en produkt ett år innan Kylie släpper en i det närmaste identisk förpackning, så Bianca och gänget var såklart först med idén även om Kylies produkt nått ut till kunden ett år innan Caia.

   Obs, en gnutta ironi.

  På tal om porslin.

  Har ni något drömporslin? Inlägget fick mig att drömma mig bort till en värld där jag har oändligt med plats i skåpen och såklart också ekonomi för att köpa på mig sisådär 10-12 hela serviser.

  Gammalt eller nyproducerat spelar ingen roll.

   Tillägg. Vet att ingen behöver 12 serviser och att världen inte behöver mer konsumtion. I drömvärlden är jorden och dess tillgångar oändliga.

   Mitt dröm porslin är det jag gör själv!
   Har dock inte börjat än 😉

   Nej, har aldrig tänkt tanken. Inte min grej alls.

   Jag samlar på en servis från 50-talet (Norsk) och har fått ihop en komplett servis för 12 som jag använder både till vardags och fest. Har några andra gamla serviser som också är flitigt använda. Tycker att det man har ska användas och inte stå och samla damm i ett skåp

   Jag har länge drömt om Royal Copenhagens Blue fluted mega och började samla förra året när jag disputerade. Använder varenda dag och blir alltid så himla glad när jag tar fram porslinet. Önskar mig fler delar (blir en tallrik här och en assiett där) och hoppas ha en servis till 12 personer någon gång i framtiden.

   Jag bor i Brasilien och damen som städar hos mig berättade att en av hennes andra kunder har som en walk-in closet fast för porslin. Alltså minst 20 olika serviser för att duka efter olika teman och färger.

   Själv har jag bara en, klassisk vit 😅

  Camilla, du borde göra en ”hur lik är för lik” på detta porslin och Piccola homes porslin. De är ju i princip identiska?

  Gertrude who..? Måste helt ha missat.

  Detta säls ju på Åhléns av ett företag som funnits sen 2019? Piccola home, också från Sthlm?! Är exakt samma design?

  https://www.ahlens.se/Inredning/dukning-servering/skalar-15036/piccola-home-amalfi-assiett-20-cm-turkos-med-blackfisk-65531088/

   Exakt alla små butiker säljer exakt sånt där porslin vid Italienska rivieran, dom har väl bara hittat en av dessa återförsäljare och säljer för trippla priset..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.