75 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Bra att du ryter till.

  På tal om förtal, Geniet vs Ola Rapace: det började med att Ola inte betalade vad han skulle till Geniet. Precis efter det får Geniet info om andra saker Ola gjort mot sina ex. Vilket sammanträffande, eller är det så att han hade info redan innan men sket i det så länge han och Ola hade en bra relation? Sedan hotade ju Geniet att lägga upp all info om Ola på sin insta, trots att det kan vara förtal.

   Jävla märklig historia det där, det är ju inga småslantar det rör sig om. Jag vill också veta hela storyn. ?

   Berätta mer om detta!!!

   Ola är så tragisk och trasig. Precis som Persbrandt t ex. Hur kan de vara så populära hos tjejer/kvinnor? Det har jag aldrig förstått. Jag skulle inte ta i dom med tång ens.

    Är Ola ens det? Han är ju mest sorglig.

   Han har självklart vetat hela tiden, Ängie som avsnittet i säsong 2 handlar om har ju varit Fredriks vän länge. Men att ta tjejernas parti är ju Fredrik inte så bra på (lex Julia F / Olle P) utan bara i kombination med när han själv blivit sviken. Kvinnohat i sin renaste

    Hur har det gått för Ängie?
    Blev orolig för henne givet vad som hans exfru. Är de fortfarande ihop?
    Obs har ej lyssnat på podden så vet ej vad som sades i det där avsnittet.

  Är det här kl 9 inlägget?

   Se det som ett öppet spår 😉

   Undrar också. Svårt att diskutera..?

  Ändå lite märkligt när något är helt uppenbart och följare behöver varnas, dessa Influencers kan verkligen härja fritt??‍♀️

   Det är vad som bestämts på den här plattformen. Vill du diskutera fritt så får du börja diskutera på Flashback. Men inte ens där får man skriva ut hela namnet

    Det är dock stor skillnad att skriva att någon har begått ett brott och att spekulera kring det. Ska man dra det riktigt långt får man inte nämna något negativt om någon alls, då det också kan vara förtal.

     Nej, allt negativt om någon är inne förtal. Släpp det nu. Diskutera om ni vill, men då kan ni väl göra det på forum som tillåter det.

     Skillnaden är ju dock att den här bloggen har utgivningsbevis. Vilket innebär att någon ansvarar för precis allt som skrivs. Denna ansvarar då för att allt som skrivs följer lagen.
     Sidor som flashback har inte utgivningsbevis. Där får användarna själva redigera kommentarer och framförallt, ansvara själv för vad man skriver.

     Nej, när det kommer till förtal så är det inte skillnad på att spekulera eller säga att någon begått ett brott. Det är syftet och skadan som spelar roll.

     Men buhu buhu, gråt vidare om att du inte får diskutera vad du vill på en blogg. Skaffa en egen blogg där du och ni andra kan diskutera det bäst du vill.

      Haha varför tar alla allt så seriöst här???? slappna av vännen. Förstår att det är skönt att komma undan med allt man gör och gömma sig bakom ”det är förtal”.

       Vad exakt är det man kommer undan med?
       Gör man något bevisligen olagligt så blir man dömd.

       Va??

       Varför tror du att någon tar det mer seriöst än dig bara för att den inte håller med dig? Speciellt när de bara påtalar att du uppenbarligen inte har koll på vad förtal innebär.

        Oj vad naiv, väldigt långt ifrån alla blir dömda. De flesta kommer undan.

        Vad flummar du om? Jag kommentera ditt ”buhhhuu, gråt” 14 års fasoner i diskussionen , patetiskt?

         Slappna av vännen.

    Det får man absolut göra! Det brukar dock rekomenderas att maska icke dömdas och anhörigas namn.

  Någon som vet mer om Benjamin Ingrossos och hans nya tjej Froya Winther? Hon är så sjukt vacker!

   Hon är otroligt vacker. Men har funderat på om det kan vara triggande för tex Bianca att vara i en miljö med smala (och väldigt vackra) kvinnor? Ser Froyas IG och det slår mig också hur generiska de här ”sexiga” inläggen i deras respektive kanaler ser ut.

    Ja men Bianca har ju gjort om sig till en sådan

     Så du tror att Froya är all natural? 😉 Plastic is fantastic gäller nog för båda.

      Ja men precis. En sådan 😉

   Var tvungen att kolla på hennes insta. Hon ser ut som precis alla andra som är poppis på insta. Kardashian-ansikte och supersmal kropp i minimala bikinis och romantiskt motljus.

   Haha kul att det verkligen hade kunnat vara Bianca flöde men med ett annat ansikte. Kommer nog aldrig fatta grejen med att vilja vara så extremt genetisk som dessa tjejer.

    Gissar du menar generisk 😉

   Vacker?
   Smaken är verkligen som baken. Det är tragiskt när onaturliga looks blir trendiga.

    Hon ser bra ut skulle jag skriva. Men det är också allt, ett tomt insta-skal precis som en hel uppsjö andra kvinnor.

   Jag tycker hon ser gammal ut.

    Hon ÄR gammal. 30 år. Det är pensionär i modellvärlden.

   Snygg tjej som gör att Bianca, Lovisa och Alice bleknar i bakgrunden..

   Har hon ett barn?

    En dotter.

   jag tyckte med hon var helt utomjordiskt vacker, den typen man bara ”hur är det möjligt??”. sen scrollade jag längre och längre ner och tillslut kom jag flera år bak i tiden där man ser tydligt att hon inte ser ut så egentligen.. så häng inte läpp alla ni som ser såna tjejer och tänker ”varför ser dom ut så och inte jag?” för tro mig, dom ser inte heller ut så egentligen. hon är och var fortfarande en snygg tjej, men hon hennes skönhet är inte hennes egna, utan det där har hon köpt sig till under åren. viktigt att komma ihåg tycker jag, så man inte jämför med sig själv och deppar ihop totalt.

   Ja, man blir sjukt vacker när man opererar sig för att följa denna världs sjuka skönhets ideal. Hon är inte född med det där utseendet.
   Hon var troligen väldigt vacker innan, men i denna utseende fixerade värld dög det inte…

    Precis, inte alls lik sin filippinska mamma. Hon har ett mycket ovanligt förnamn, även i Norge, funderar på om det är taget. Hennes syskon har inte heller norsklingande namn. Tråkigt om hon skapat sig en profil ”anpassad” till sociala medier. Väldigt mycket yta, men det är väl influncervärlden i ett nötskal.

  Snacka om att vara sist på bollen gällande den här uppenbara frågan som alla andra pratar om. Vad fan väntar du på?!

   Ja! Vem kommer ta över Allsång på Skansen??

   Eller berätta om nya juryn i Talang: Viktor Norén, Helena Bergström och Johanna Nordström. Hmmm… ?

    Zzz vilken tråkig kombo de lyckades sätta ihop.

    Viktor Norén – har en grym personlighet, är duktig o har ett djup som iaf jag har tyckt saknats i tidigare säsonger.

    Johanna Nordström – hon är placerad i humor-facket precis som David Batra men sjunger som en Gudinna, men tar man henne på allvar? Kanske.

    Helena Bergström – hon kan ju det där med manus o film. Tror hon kan skrälla ordentligt faktiskt o bli ett fantastiskt tillskott.

    Men enligt mig är det en för mkt. Men dt kanske bara är jag.

  Jag blir mer och mer övertygad om att den här bloggen börjar ses mer och mer som en belastning. Om det här är vad som är 9:00 inlägget och med tanke på hur bloggen sett ut sedan i våras.

  Är det dags att lämna över stafettpinnen till någon annan ett tag och komma tillbaka med nya krafter när lusten kommit tillbaka?

   Väntar med spänning på din nya blogg. Det är sommar och semester tider för de flesta även influenserna ligger lågt just nu.

    Ligger lågt säger du?
    Yes Theory har gjort en vlogg om hur det är att turista i europas värsta land.
    Samma gäng har också kört en road trip i Syrien. Överraskat ett F1 fan med en körning av en F1 bil och givit någon 20.000 dollar för att denne ska få uppfylla sina drömmar.
    Mr Beast har gett en följare en hel ö, eftersom att han fått 100 miljoner följare.
    Matkoma har testat chips och godis från Dubai.
    Margaux bor inte själv längre.

    Annars finns det hur mycket som helst att skriva om som är influencerrelaterat, men inte direkt kopplat till en specifik person.
    Som hur influencermarknadsföringen utvecklats och vilken väg det ser ut som att utvecklas till nu.
    Hur man som influencer bygger upp trovärdigheten och hur man skapar en lojal följarskara. osv osv.

     Då har du många uppslag till din nya blogg, lycka till.
     .

      Nu är det ju inte jag som jobbar heltid med att summera influencerlivet och sociala medier. Jag önskar heller inte byta det jobbet jag redan har eftersom jag inte tröttnat på det än.

  Jag önskar att MyMartens stänger det konto som hon som skapat i sin sons namn. Det är så uppenbart att de inlägg som läggs ut inte rimmar med hur en grabb i hans ålder skulle lagt ut bilder om det vore hans egna inlägg. Världen ur en grabbs ögon ser inte ut på det sättet. Det är världen ur Mys ögon som visas på detta nya konto. Förstår inte vitsen med att skapa ett konto i sin egna sons namn.

   Nej, det är verkligen inte ok. My riskerar hela tiden att ”Lilleman” (bara den grejen…) ska bli utsatt för mobbning igen. Hela hennes konto eller konton är något hon allvarligt borde fundera över hur hon ska hantera.

    Ja, jag är enig. Jag tycker inte det ser ut som att sonen är bekväm när hon filmar honom och lägger ut. Alltså, han vill bara få gå på den där fotbollsmatchen utan att få en kamera i nyllet och sen DESSUTOM ska den ut på ”hans” egna IG.
    Håller med, hela hennes närvaro på sociala medier går att starkt ifrågasätta.

     Hon filmar ju dessutom fel unge på skatebanan

   ”Jag saknar min mammas podd”. Oj så trovärdigt.

  Camilla borde anställa någon som kan hålla liv i bloggen när orken tryter.

   Jag hade tyckt det var uppfriskande med gästskribenter då och då 🙂

  Den stackars pojken. Han har blivit misshandlad och svårt mobbad i skolorna som han har gått på, och sen så blir han dessutom på fritiden uthängd med sina privata problem, när han ligger sjuk osv (vilket förmodligen är en del av anledningen till att han blev mobbad). Jag slutade att läsa hennes blogg för jag klarade inte av det. Ett fullkomligt gränslöst beteende kring honom.

   Det hamnade fel, det skulle va under My

  Trots detta så bör man avfölja K.

   Håller med. Har följt henne i 8 år nu och verkligen tyckt om henne otroligt mycket, men nu var det dags att avfölja henne överallt. Hon har tappat 6k prenumeranter efter den där videon, och jag tror det är det som kanske kommer få henne och fatta att det hon gör och står för är helt jävla sjukt.

    Vem är K?

  Jag tycker även folk kan låta bli att skriva kommentarer som inte har med inlägget att göra. Du har ju öppet spår för det.
  Om du tex har skrivit om bianca I, så börjar nån med nån kommentar om tex Antonija M, och en hel hög hakar på o skriver om det i en lång tråd. Som jag då får sitta o skrolla förbi för att hitta kommentarer som faktiskt handlar om det aktuella inlägget. Håll er till inlägget/ämnet i kommentarerna och ta resten i öppet spår!

   Ja eller scrolla till senaste inlägget som handlar om personen. Om alla gör så, då hålls ju diskussionerna levande där.

   Man får prata OT under dessa inlägg sålänge det handlar om influencers och det som är syftet med bloggen.
   Jag hoppas verkligen att det inte ändras utan att du får fortsätta skrolla.

    Var inte menat att låta så otrevligt som det nog gör.

   Det är dock tillåtet att skriva OT om influencers

    Det är väl det TS menar inte borde vara tillåtet?

  Är det bara jag som inte förstår Biancas och Pernillas relation?
  Nu senast på Bs story där hon skriver att det är en ”pers ”(!) att höra hennes mamma beställa på engelska. Liksom varför håna hennes språk? Särskilt med tanke på att B själv inte är särdeles bra på engelska.
  Obs jag är medveten om att jag gör många misstag. Jag tycker bara det är onödigt att kasta sten i glashus

   Fast sååå dålig på engelska är inte Bianca.
   Och till och med Pernilla skämtar om sin dåliga engelska. Så hon har ju öppnat upp för det själv.
   Hade det inte varit okej för pernilla att bianca skriver som hon gör så hade hon nog tagit upp det med henne.
   Allt behöver ju dock inte hända på instagram för att det ska räknas.

   Men snälla, Bianca driver ju också väldigt mycket med Pernilla och deras relation. Dom är ju två personer som är väldigt skämtsamma och sarkastiska. Jag och min mamma har samma relation som Pernilla och Bianca, att vi driver med varandra och kan roasta varandra gällande saker vi är mindre bra på. Men ingen av oss tar åt oss utan vi skrattat åt det? Tycker synd om människor som i dagens samhälle är så ofantligt lättkränkta och aldrig kan ta ett skämt.

   Eller hur. Biancas engelska är sjukt dålig, tycker Pernillas är bättre. Snacka om att kasta sten i glashus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.