142 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Åh så fint! Varför ska dom sälja?

      Det kan man undra, var väl bara typ 2 år sedan de köpte. Kanske drar de inte in så mycket pengar längre, de har ju två stora hus till i Sverige också. Kanske tänker de köpa annat, de tjänar ju en bra summa om de får detta sålt för det begärda priset, 20 mille.
      Bianca kanske slår till och köper huset 😉

        72 miljoner

      Läser man intervjun med Charlotte i Expressen så säger hon att familjen växer och att dom har andra behov. Dom letar med andra ord efter något större.

        Haha men lol, det där huset är väl över 5-600 kvm i alla fall

          800 kvm. Problemet ligger tydligen i antalet sovrum då det ”bara” finns 5 st. Dom har 5 st barn som antagligen vill ha egna rum och sen verkar dom alltid eller väldigt ofta ha familj/släkt/vänner/gäster på besök.

    Hur kan hon ha så mkt pengar?

      Det är han som är rik som ett troll.

        Hon tjänar också bra och har tillgångar.

          Kul för dem.

          Jo, hon tjänar nog så hon kan ha hus i Nacka eller Lidingö men få svenska artister som enbart jobbar i Sverige och mest kör företagsgig och Finlandsfärja tjänar summor som bekostar ett hus för denna prislapp. Pernilla W har väl ungefär samma karriär och har nu köpt sig lyxtomt på Lidingö.

          Vad gör Perrellis snubbe?

            Han äger Ryds bilglas har jag för mig

            Pernilla tjänar nog enormt mycket mer än vad Charlotte gör, deras karriärer just nu går inte ens att jämföra. Fast tror dock Charlotte tjänar bra med pengar.

              Yes, just nu gör nog Pernilla det (och har så gjort de senaste åren). Men efter att Perrelli vann mellon och många år därefter tjänade hon nog väldigt mycket mer än Pernilla – hon gigade väldigt mycket och hade roller på scen (och har alltid levt med en annan vuxrn). Pernilla har väl varit öppen med att hon länge kämpade ekonomiskt. Tror det började bli bättre först i o m Wahlgrens värld och showerna, och nu har hon ju massor på gång.
              All heder åt hårt arbetande kvinnor!

            Han är VD och delägare på Ryds Bilglas. Det är tydligen stora pengar i glasbranschen.

        Rik och stilig.

      Bara att googla och se hur det ser ut i hennes bolag. För hennes artistverksamhet finns två bolag – Chita och Chanille. De har iofs gått med förlust 2021 men det ena har ändå 19 mkr i tillgångar, det andra 5,4 mkr. Bolagen har en anställd (vilket jag antar är Charlotte) som tagit ut 1,8 mkr i lön. Charlottes artistkarriär har varit riktigt bra för några år sedan ser det ut som!

        Men att köpa ett hus för 50 miljoner, och ha en lön på 1,8 milj? ? hon tjänar nog skapligt men han står nog för det mesta.

          Vem säger att hon köpt det cash? Hon och maken har hyfsade inkomster så de har säkert lagt en rejäl handpenning men det vanligaste är ändå att låna till en del av köpeskillingen.

        1,8 miljoner är inte bara lön, det är alla avgifter skatter mm.

    Känns rätt utländskt att sovrummen (vad jag antar här) har egna badrum eller är det många i Sverige som faktiskt har så? ?

      Tänk vad skönt! ?

        Nej för att städa massa badrum!?

          Har man sådär stort och dyrt hus städar man nog inte själv…

      Det är väl så i Spanien.

        Ja och jag undrade om någon här har det så i Sverige

          Ja, större hus i Sverige har så, inga konstigheter

          Ja, vi har så i vårt hus i Sverige.

        Inte hos vanliga spanjorer. Detta är ju hem för rika utlänningar. Eller möjligen rika spanjorer. Det finns ju inget som hindrar en svensk att bygga ett hus med massor av badrum. Bara plånboken.

      Ja det är tyvärr väldigt osvenskt, saknar det. Är så otroligt skönt att ha ett eget badrum i anslutning till sovrummet, då kan man gå naken emellan haha. Hemma hos mina föräldrar har dom 1 ynka badrum och 1 toalett på 6 sovrum medans deras hus i Spanien har 3 sovrum och alla har eget badrum, tycker de gör mycket bättre även om det tar plats ☺️

        Nybyggda och större hus har så i Sverige

          Jo vissa har ju det. Dom bor i ett 20-talshus på typ 440kvm med ett badrum haha

      Vad menar du? Inte som att det är ett hus i Sverige haha.

        Nej precis, därför så många badrum. I andra länder är det ofta 1-2 sovrum per badrum 🙂

        Nej jag skrev ju och undrade om det var folk som har det så hemma eftersom det är vanligt i utlandet men jag känner ingen här hemma som har så ?

          När vi byggde ut vårt hus så gjorde vi ett eget badrum bredvid sovrummet, det är bland det bästa vi gjort!

          Nej, det var även min poäng haha. Har bott utomlands så det var det jag menade med att jag ”saknar det”

      Vi har så? barnen har ett badrum, och det är det som också används av gäster.
      Jag och min man har eget, och det är såå skönt.

      Själv vill jag att badrummet ligger så långt bort från sovrummet som möjligt ??

        Det blir ju jobbigt om man måste upp o kissa på natten….

          Nädå. Så många kvadrat bor jag inte på ?

        Samma här, jag kan inte tänka mig att kissa eller göra 2:an när maken ligger utanför?

          Haha – allvarligt? ?

      Vi hade eget badrum i vårt förra hus.

      Vi har så. Ett i anslutning till vårt sovrum, och ett till barnens. Sedan ett i anslutning till gästrummet. Men jag är halvsvensk så kanske därför då?

      Vi bor i ett vanlig villa och har badrum i anslutning till sovrummet. Det är jätteskönt!

        Jag har också badrum i anslutning till sovrummet. Låter flådigt men min anledning är att jag och min unge bor så jäkla litet ?

    Varför måste rika människor bli så världsfrånvända, oempatiska och dryga många gånger.
    Perelli skriver höstlöv och länkar till sitt palats, förstå pressen på andra föräldrar som kanske knappt har råd med hyran.

      Hennes verklighet är ju hennes verklighet. Bra att lära barn om att livet inte alltid är rättvist.

        Japp och man kan också lära sina barn att ingenting är omöjligt och att man kan drömma och sträva efter vad man vill.

        Fast det är ju rättvist. Charlotte har jobbat som ett djur sen hon var typ 12-13 år då hon sjöng i dansband. Hon är känd som den hårdast arbetade i branschen. Då är det rättvist att man har ett sånt hus.

          Fast det Finns många som jobbar hårt och inte har tjänat så mkt pengar. Det beror ju helt på bransch och inte på hårt arbete. Säg det till ngn som jobbat som vårdbiträde.

            Touché. Charlotte har kanske jobbat på bra, men den inkomsten står inte i proportion till utfört jobb, om man skulle definiera”hårt arbete” och jämföra med tex. ett vårdbiträde, som sliter på sin kropp enormt under sina yrkesår och inte tjänar ens Charlottes (el vad många andra i nöjesbranschen tjänar)”drickspengar” Det är imo helt galet, varför är denna bransch så sjukt överbetald?

              Därför att folk köper biljetter till deras shower osv.

          Nu är det ju maken som är stenrik. Perrelli har tjänat bra men inte så hon kan köpa ett hus för 50 miljoner. Hårdast arbetande i branschen var länge sedan.

            Precis! Det är inte Charlotte man ska kolla upp på allabolag.se utan Anders. Nyfiken på vad det är för business han har ihop med Nicklas Kulti! Jensen of Stockholm AB

              Kulti är bara styrelsesuppleant så tror inte att han äger en del av bolaget eller är aktivt involverad. Nej detta är nog Anders bolag, som äger och förvaltar aktier och värdepapper. Intressant att notera är att bolaget gjorde en vinst på 385 miljoner!!! 2021.

      Nej, den pressen förstår jag inte.

      de tävlar med andra rika

      om man framstår som rikaste så vinner man deras stöd då de vill investera i ens företag

        På tal om rik här kan ni se hur mycket Ukrainas president Zelensky är värd har networth på hele 596 miljoner dollar motsvarar 50 miljarder svenska kr. Han som tigger av resten av världen att skicka pengar och ammunition.
        https://caknowledge.com/zelenskyy-net-worth/

      Men snälla… VEM blir pressad av det?? Alla vuxna människor vet väl att det finns rika personer som lever lyxliv? Inget att böla över?

        Vem bölar? Du eller? ?

        Tror inte folk som ”knappt har råd med hyran” känner sig pressade av just denna bild, de fattar väl att de och Charlotte spelar i helt olika ligor och att den typen av hus bara är en dröm för de flesta. Säkert värre att höra klasskompisar dra på någon charter eller åka till gröna Lund osv eftersom det är i ens närhet och dessutom realistiskt.

      Tycker hon verkar vara en vass häxa. Förmodligen pengarna och hennes jakt på ett yngre utseende som gjort henne så.

        Mitt ex arbetar i musikbranschen och sa att Charlotte var den trevligaste och enklaste att jobba med. Det var aldrig några problem med henne.

          Jag har hört annorlunda. En som jobbat med olika evenemang. Att hon är väldigt självgod.

        En kompis till mig jobbar i den branschen och säger att Charlotte är drömmen att jobba med, tydligen alltid snäll, förberedd, trevlig mot alla oavsett vilken roll de har och så proffsig!
        Kul ju, att hon är så som hon framställer sig att vara- jag tycker inte alls hon känd dryg eller elak!

      Mäh, det där är ju hennes verklighet. Klart hon får ha höstlov med kidsen i sitt semesterhus och vara glad för det. Få av oss tjänar som hon så få som känner någon press.
      Ska bara den som inte har möjlighet att vara ledig på barnens höstlov få lägga ut bild på typ stekt korv och skriva ”höstlovsmiddag”, eller var drar du gränsen? Inget säger att hennes barn har roligare höstlov i det där huset än en unge som plockar svamp i skogen på sitt lov.

    Vad gör man i ett sådant stort hus? Vad har man alla rum till?

      Hur menar du nu? Perrelli har ju stor familj, fem barn, och ser ut som att de ofta har gäster när de är i Spanien, föräldrar, syster med familj, så alla rum används nog.

        Precis, dom flesta rummen är nog sovrum

        Okej, ja då är jag med. Tänker ändå att 800kvm är STOOOORT.

        4 barn egna då.

    Jesus Adam så fancy

    Såg att Malin Gramer säljer sin lägenhet i Sthlm, det var också till en saftig summa, 49 miljoner!

      Hur har hon haft råd med så dyr lägenhet?

        Rik man

      Hon är ju en helt vanlig programledare. Hur i hela friden har hon fått ihop 50 miljoner. Inte ens de rikaste bor så dyrt, överklassen brukar bo i lägenheter för 20-25 miljoner

        Hennes man är väl känd musiker

          Är han musiker själv? Trodde han var producent bara.

            Kanske jag som är slarvig med orden ? han är väl låtskrivare också men för mig är det typ musiker hehe

      Va i helvete? 49 miljoner för en lägenhet? Jag måste verkligen ha missat något, trodde aldrig en lägenhet kunde gå för det priset om det inte är något jätte speciellt. Bor dom i norra tornen?

        Man kanske mer ska kalla den för en vååååning ?

        Här finns lite mer info:
        https://www.femina.se/i-rampljuset/malin-gramer-saljer-lagenheten-for-49-miljoner-kronor-se-bilderna/8676191

          Tyvärr har nuvarande eller tidigare ägare helt förstört en gammal fin Östermalms våning. Visst kan man göra förbättringar men här är det uppenbart att placering av sovrummet med tillhörande walk-in-closet har prioriterats.

            Tycker den planlösningen var riktigt smart, till skillnad mot Kenza och Tungården. Där kan man prata om att förstöra.

              Smart att placera sovrummet i det som tidigare var kök och klämma in ett minimalt kök i ett utrymme mitt i lägenheten utan fönster? Sedan att ha den gamla köksingången in i sovrummet från gårdstrapphuset? De har helt förstört passagerna som binder ihop rummen för att bygga en rund walk-in-closet. Finns inget smart med den planlösningen. Bara sorgligt.

              Kass planlösning… ett jytter.

    Förstår inte varför Perrelli och maken fortsätter att jobba så mycket, eller överhuvudtaget. 72 miljoner. Minst. Då är man ju ekonomiskt oberoende och mer därtill så att säga. Och ändå så verkar de jobba stenhårt båda två. Iallafall att de gjort det tidigare, har inte följt de på länge nu.

      Kan ju vara att de tycker det är kul:)

      Är väl skönt att ha någonting att göra om dagarna och de verkar ju trivas med sina jobb. Jag skulle inte vilja sluta jobba.

      Dyr livstil troligtvis

    Tror Anders är på väg att få kicken från jobbet.. ?

      Varför då?

      Give us the jucy stuff. Varför?

        Ja! Berätta ALLT!!

        Det har väl inte gått så bra för bolaget sen noteringen? Verkar ha handlats under teckningskursen nästan hela tiden.

      Anders aka Therese Lindgrens snubbe? Han är ju grundare till byrån han jobbar på så det känns tveksamt.

        Perellis man

        Anders Tengnell? Jo, men covid kommer slå till igen snart så han får säkert att göra i höst!

          Vad gör Anders Tegnell nu förresten? Han skulle väl börja nytt jobb o sen blev det inte av?

            Han är 65 år så han får pensionera sig om han känner för det. ??

            Han stämmer flygbolag ?

              Haha läste det med!

    Videorna i slutet av alla inlägg som skulle vara ett test, är de här permanent nu? Otroligt störiga i alla fall

    hur orkar man städa sådana hus? orkar knappt städa mitt rum på 8kvm

      Har man råd med ett hus i den storleken har man garanterat råd med en stödgala, trädgårdsmästare och poolskötare!
      Knappast så att man städar själv….

        *städerska, inte stödgala ?

          Stödgala för att samla in pengar till städerska!

            Varför inte, det tiggs ju pengar till allt möjligt så varför inte stödteams också ??

              *städerska!!!! Nu får mobilen fan ge sig ?

        Känns som om Perelli och Anders är pedanter.

          Eller hur!
          Så fascinerad – allt ser prefekt ut…känns ändå äkta på något vis! Dock såg ju allt perfekt ut vid andra tillfällen när läget inte alls var perfekt om man läser hennes bok…

      Jag vettifan om jag hade orkat heller. Alltså JAG SJÄLV. Kan ju absolut vara så att de betalar för sådana jobb.

      Klart de har städerska. Inte skulle väl fina frun skita ner naglarna.

        Charlotte har skrivit flera ggr att hon ääälskar att städa.

      Det undrar jag oxå. Även om man har städhjälp, så är det ju oändligt med pryttlar och grejer att ta hand om. För mig är det antitesen till lyx faktiskt. Lyx för mig är att ha ett funtionellt, hyfsat enkelt men hållbart hus, vackert beläget precis vid havet, med få prylar och lättskött.

    Hyfsad värdeökning på det huset. De köpte för 50 milj för tre år sedan och läggs nu ut till försäljning för 72 milj. Om de lyckas med det har de alltså tjänat, efter mäklararvoden etc ca 20 milj. En nätt liten värdeökning på 44%. Bra investering!

      app app, huset är inte sålt än och Europa har krig m.m.

      Finns alltid rika ryska oligarker och araber menar shejker.

      Sen minus ca 20% i vinstskatt

    OT: vilka är människorna bakom fan-konton till en simpel influencer?
    Hamnade på Maja Lindelöfs sida och hon har nåt fankonto som bara ääääälskar henne. Jag har så svårt att förstå att man kan älska någon som lägger upp en bild med sprättben ?

      ?

    Apropå rika.. Lovisas B förlovningfest verkade sakna hennes föräldrar? Man verkar aldrig höra något om hennes familj, har hon syskon? Åker hon aldrig till Jönköping för att fira högtider?

      Någon i ÖS igår skrev att alla i Jönköping känner till hennes svåra (?) familje relationer, kanske finns grund till det?

    Och vad är Henriks bakgrund? Har han någon karriär eller utbildning bakom sig? Verkar som en Stockholms kille men helt okänd/inkognito

      Detta var till tråden om Lovisa Barkman

      Henric verkar vara eller har varit pokerspelare.

    Det säjs ju inte vara så mysigt i Marbella, tacky, kriminalitet/knarksmuggling varav svenska kriminella är en del av , värmen , bränder, man kan ju bara gå strandpromenaden upp och ner många gånger. Tror inte Marbella är Perellis stil längre. Vems? Tror inte att det gått upp 20 miljoner.

      Nä, Marbella kändes kanske mer exotiskt och lyxigt för några år sen. Nu när det har blivit invaderat av basic svenskar som skryter om att de ska till Marbejja så är det nog inte lika kul längre.

      Dom har köpt ett nytt som ska tokrenoveras så dom blir kvar där

        Källa på det?

          Bor också i Marbella, tidvis, och har gemensamma bekanta ?

    Va skönt det måste vara att aldrig behöva oroa sig för pengar eller framtiden med pension osv.

      Däremot en karriär som är på dekis.

    Känns det inte lite som om det kan vara en fight mellan PW & Perelli om ”störst, lyxigast hus i Marbella vinner”? Perellis kanske nu skall köpa ännu större & ”lyxigare”.Är väl nån fnurra på tråden där med, mellan PW & Charlotte, om jag fattat det hela rätt.

      ”fattat det rätt” vad har du hört??

        Tror det har något att göra med att de äldre pojkarna inte alls umgås med sin pappa. Även om Pernilla och Emilio säkert hade sina duster, hindrade hon ju inte barnen från att träffa och umgås med sin pappa.

        Förmodligen här inne jag läste om det, så det kanske helt saknar substans, och enbart är ett tomt rykte, vad vet jag. Någon skrev iaf nåt i stil med att de inte umgås längre pga någon kontrovers.

      Var det int nånting om att Pernilla var på Nicolas sida och Charlotte var inte så glad över det, Charlotte ville inte att barnen skulle umgås med fadern?

    OT men jag förstår mig inte på Ebba von Sydow. Det är en månad sen hon skrev ett inlägg på bloggen, och det första livstecknet nu är att hon lägger ut ett samarbete. Hon hr skrivit på insta tidigare att hon har en plan för nyalansering etc för bloggen i höst. Inte smartaste sättet att göra så då… dessutom skulle man som annonsör inte vara så nöjd med att synas på en så oengagerad blogg. Så trist för jag tycker att hon hade riktigt bra inlägg förr, mycket om kungligt osv där hon hade en egen nisch. Bättre att lägga ner om man inte hinner med, hon verkar ju vara mer entreprenör nuförtiden med ägande i flera bolag typ Insjöns väveri, Bookbinder och egna smyckesmärket. Saknar den ”journalistiska” sidan.

    *Perrelli

      Älskar perellis hus i Åre!
      Mkt trevligare ort än Marbella.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.