En riktig genomkörare för My Martens

Hej! Igår blev en LÅNG dag! Men så skönt att ha den klar ✔️ Jag skrev en liten hälsning från bilen igår…. Ni vet om en del av mina förberedelse med lång fasta. Sen inget vatten efter midnatt, som få blev ca 14-15 h 😅 En fullspäckad dag med undersökningar! Vilo-EKG, Arbets-EKG, blodprover, Bentäthetsmätning, Lungfunktions-undersökning (Spirometri), Ultraljuds-undersökning av, Hjärta (Echocardiogram),Pulskärl på hals (Carotis-Doppler), Pulskärl i ljumske (Femoralis-Doppler), Magnetkamera-undersökning av: Hjärna, Övre buk med bukspottskörtel, lever, njurar och gallblåsa. Nedre buk med prostata/livmoder och äggstockar samt lymfkörtlar. Tjocktarmen ( inte trevligt 💩🙈). Aortabågen, Lungor och riskfettsanalys. // My Martens

Det låter sannerligen som en fullspäckad dag för My Martens.
Hon verkar ha undersökts både på längden och tvären, men förhoppningsvis kommer alla svar tillbaka positiva. (För henne alltså, inte positiva för någonting hälsovådligt)

Jag har själv genomgått ett gäng EKG-undersökningar och en av gångerna slukade mitt vänstra bröst en av klisterplattorna som man fäster själva elektroden i.
Jag upptäckte den när jag klädde av mig på kvällen.
Den hade suttit där under hela dagen utan att jag märkt någonting, men så brukade jag också ha både läppglans och telefon i bhn när jag var ute och dansade i krogsvängen i mina yngre dar. En Nokia 3110 fick plats mellan brösten i bhn utan att den syntes.
The glory days innan jag blev med iPhone. 🙂

Lite som det här:

 

79 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  👍

  Alltså, hur lyckas hon få alla undersökningar samma dag?
  Coloskopi ( som är väldigt energikrävande med laxering och en tuff undersökning samma dag som ett arbets ekg, det kan ju knappast ge rätt resultat om hon genomgått coloskopi innan ?! Jag kanske har missförstått att hon gjorde det samma dag ?

   Fastar man verkligen inför arbets-ekg? Blir det inte fel om man inte ätit?

    Nej man behöver inte fasta inför arbets ekg, men hon är ju fastande och laxerad ( mycket energikrävande med laxabon i typ ett dygn) inför sin tarmundersökning, ofta får man lugnande medicin i samband med den undersökningen

   Privatvård går att göra via Företagshälsa

   Det ryktas om att hon själv valt och bekostat alla undersökningar via ett privat företag.

    Hon vill så gärna hitta något verkar det som. Detta ska ge uppmärksamhet och sympatier antar jag och fler klick. Kanske behöver hon inte bekosta det utan det blir samarbete/sponsrat.

   Ser ut som att hon gjort en privat Executive premium screening via Executive health. Åtminstone listan över åtgärder från deras webbplats som hon kopierat.

  Finns er något tråkigare än genomgång av någon annans hälsa på et här sättet. Aprtabågen undersökt, ja men så bra vet vi

  Måste varit en väldigt grundlig undersökning om de till och med undersökte hennes prostata!

   Hahaha 😂 väldigt grundligt

  Hon förefaller varit på privat genomgång hos Pre*care och gjort en premiumkoll för 57 lök. Hennes text iaf kopierad därifrån.

   Korrigering : drygt 52

   Skönt ändå att några av alla hypokondriker betalar själva och inte tar upp tid och resurser hos den allmänna vården.

    Och dessutom skitbra om man (jag) inte pallar stå i kö😀

    Hade jag haft råd så hade jag gjort detta. Men mår ju verkligen piss i kroppen också, och står på kö för varje undersökning för att utesluta något allvarligt fysiskt innan vi bortförklarar det som psykosomatiskt. Tufft att vara ung kvinna i vårdsammanhang idag. Allt beror på stress eller ångest enligt läkarna, och andra kallar en för hypokondriker. Aldrig tas man på allvar och man måste vara frisk för att orka vara sjuk. Pallar inte kommentarer som dina.

   Samarbete?

   Oj vad dyrt

   Jag tror verkligen inte att hon betalat det. Verkar alldeles för snål

  Hon har gjort det här privat?

  😂😂😂

  Det är ett långt reportage i dagens Göteborgs Posten om My Martens och om hur hon har stalkts i sex år, av ett antal olika personer, men valt att hålla allt hemligt. Vad vill jag ha sagt med det? Vet ej, mest förvånad över att läsa om henne i lokaltidningen.

   Själv är jag mest förvånad över att hon valt hålla det hemligt? Hon är ju inte speciellt privat i övrigt.

    Är det en lögn kanske? 🙄

     Ja troligtvis haha. Hon kallar ju sina följare för stalkers så fort de skriver en kritisk kommentar eller ifrågasätter något. Flera olika personer ska ha stalkat henne menar hon, har dessa personer stått utanför hennes alla olika bostäder också eller? Hon har väl kallat Camcam för stalker också? Jösses alltså, denna My. Nej tror inte hon haft stalkers men som sagt Mys definitioner är ju lite egna och hon är väldigt egen och uppmärksamhetstörstande. Det ger ju uppmärksamhet och sympatier som hon vill ha, hon måste ju komma med något spektakulärt i en intervju. Tröttsam människa.

   https://www.flashback.org/t2747417p618

   Här finns text från den låsta artikeln och andra aktuella dumheter.

  Naturligtvis kommer det inte att komma tillbaka några positiva svar. Av alla de undersökningarna kommer de att ”upptäcka” ett par tre olika sjukdomar. Och det var också det som var meningen.

   Räcker det 7nte som content att hon har en dödlig sjukdom som hon håller hemlig, hon lägger mest ut cliffhangers om saker som hon ska berätta en annan gång.
   Kroppen måste ju vila från operationer och narkos för stackarn fick ett är på 1 cm, som visade sig vara en fettknuta.
   Ett helt expertteam har ju koll på My dygnet runt.

  Efter ett arbets-ekg är man mör som en oxfilé, har man då fastat och gjort andra undersökningar så borde det inte ge rätt resultat. Tur hon har gott om pengar, men låtsas som det är sjukvården som gör denna jättekoll. Det blir väldigt missvisande när riktigt sjuka står i månadslånga köer eller aldrig ens får komma på utredningar dom hade behövt.

   Ja det kan ju vara schysst ändå att faktiskt skriva att det är privat. Som du säger, det blir väldigt missvisande då den allmänna vården aldrig skulle köra alla dessa undersökningar samma dag bara sådär, där sker ju prioriteringar och man hamnar i olika köer för olika undersökningar beroende på hur akut det är.

  Camilla, det har varit omöjligt att kommentera från min mobil senaste dagarna. Står bara och snurrar när den ska verifiera att jag inte är en robot. Spelar ingen roll om jag byter nätverk, webbläsare, inget funkar. Nu skickar jag den här kommentaren från min dator, det brukar fungera.

  Är det fler som har haft problem med detta eller beror det på något hos mig bara?

   Kommenterar typ alltid från telefonen. Inte haft några problem. Andriod. Chrome.

    Men själv haft tumör och det var många undersökningar dom skickade mej på. Klart dom vill kolla så man inte har mer tumörer.

     Men det är redan konstaterat att hon har en eller flera tumörer till (det varierar i hennes texter) . Den första var ej cancrogen så det verkar ingen brådska från sjukvårdens sida att ta bort de andra. Men My låter påskina att man inte vet om de är ofarliga eller inte.
     Sjukvården kanske tycker att hon för tillfället är färdigutredd efter otaliga akutbesök och div. undersökningar för att utesluta allvarlig sjukdom.
     Så nu får hon vända sig till de privata alternativen. Där får hon göra så många undersökningar som hon vill så länge hon betalar.

  Mest intresserad av vad man letar efter? Eller har hon fel på allt från tarm till hjärna?
  Det kommer säkert hittas något bifynd som är helt irrelevant.
  Som på min PET-CT. Noterades bland annat cystor på äggstockarna (undersökningen var för ngt helt annat) och jag fick göra tre trippar till gyn orolig och nervös och det visade sig vara någon typ av blåsor som ploppar upp och försvinner av sig självt i samband med mens.

   Hon har an väldigt allvarlig sjukdom som kallas 2X vilket medför att hon är född utan prostata. Det är därför de gör alla undersökningarna nu, för att se hur det påverkar hennes kropp och hälsa.

    2X, haha reagerade också på att hon undersökte prostata och började fundera på om hon möjligen är som sniglarna, hermafrodit?

    Haha och nu tror säkert många på det.

     Jadu, det skulle inte förvåna mig faktiskt.

  ”Nedre buk med prostata/livmoder”???

  Att göra sådana skanningar av kroppen utan att leta efter något specifikt brukar vanligtvis inte rekommenderas. Oftast hittar man ”något” som egentligen inte är något problem men som ändå behöver kollas upp vidare för att man heller inte kan ignorera fyndet, och det i sig orsakar för det första oro, och sedan massa onödiga ytterligare undersökningar som kostar både resurser och pengar. Nej, man går till läkare om man har uppenbara problem, inte annars!

   Och jag fattar att hon gör det privat. Så de enda som tjänar på det är företaget som lurar folk att betala för sånt här.

   Kan helt klart förstå att man vill göra den här typen av undersökning om man har en känsla av att vara allmänt sjuk/något inte står rätt till och allmänna vården vägrar gå vidare (ofta motiverat, ibland inte). Men ja, säg att något är lite lite utanför referensramarna, det är ju inget som husläkaren kommer följa upp om det inte ger symptom, varpå personen vill boka samma kontroll igen ett år senare för att hålla koll. Eller i värsta fall så genomgår man onödiga behandlingar som faktiskt ger biverkningar och långsiktiga problem, trots att det egentligen inte var nödvändigt.

   Du låter precis som kvinnan på min vårdcentral. Sluta förminska och fördumma människor. För att läkaren ska kunna sätta en diagnos lyssnar man på patienten och kollar provsvar.
   Mycket av diagnostiken går ut på att utesluta vad det inte är. Mår man dåligt måste man ta folk på allvar och inte avfärda dem.

    Ja, det var ju det jag sa? Om man har problem och är sjuk så ska man såklart försöka hitta orsaken. Men man skannar inte av bara för att *kanske* upptäcka något om man inte har några symptom. Men tyvärr erbjuder alla möjliga sorters mottagningar detta, och det lurar bara folk.

   Hon vill väl att det ska hittas något så att hon kan använda det som content. Hade det varit något allvarligt fel på henne så hade ju sjukvården gjort fler undersökningar så då hade hon inte behövt bekosta det själv och göra det privat för dyra pengar. Eller så är det ett samarbete helt enkelt.

  Den som söker, hon finner🙏

   Ge människan en defekt prostata så hon får känna sig speciell.

  Privat undersökningar till friska rika människor, inte det sjukvården borde lägga pengarna på. Varför inte ta patienter ur de långa köerna där ibland dödliga sjukdomar hinner gå för långt.

   För att det är…privat?

    Subvetionerat av oss skattebetalare.

     Om verksamheten är knuten till försäkringskassan så är det subventionerat, i annat fall kostar inte privat vård skattebetalarna någonting.

     Gissningsvis är inte detta knutet till FK!

     Nej det gör det inte, inte den här typen av grejer.
     Är väl super om hon vänder sig till privata aktörer om vården inte är livshotande. Lämnar ju plats i kön till de som är ”dödligt sjuka i långa köer” som du nämner.

  Jag har under det senaste året genomgått såååå många olika röntgen, ekg, ultraljud, prover. Dock aldrig fler än 1-2 på samma dag (och då var det inför operation). Kan i egenskap av läkare eller patient aldrig tänka mig att sjukvården skulle hinna göra allt detta på samma dag. Det låter absolut som att hon betalt för det själv.

  Hon framstår med och mer hypokondrisk…. Hon höll på likadant med ”Lilleman” innan. Sätter en hundring på att de kommer hitta något mycket allvarligt som hon inte kommer att avslöja vad det är och kommer mjölka till dödagar…..

   Jag har hypokondri och det är otroligt jobbigt att leva med. Har haft en bra period sedan innan sommaren och det har varit otroligt befriande, hoppas att den fortsätter länge till.

    Det är också otroligt jobbigt för anhöriga till de med hypokondri. Hoppas du söker hjälp både för din egen och andras skull!

     Ja det har jag gjort och jag har betalat över 10 000 kr för att få adekvat hjälp. Är mycket bättre idag och jag kan garantera dig att det inte finns någon anhörig som behöver lida för hur jag mår.

  Låter tufft att göra arbets-EKG samma dag man har laxerat sig ordentligt inför en koloskopi… Hoppas hon inte råkade fisa medan hon cyklade…

  Det förklarar varför hennes prostata skulle undersökas 😅

  Det som slår mig är att om man ser på bilder från insta samt blogg på My före, under och efter undersökningarna ser hon nöjd ut, lycklig liksom.

  Det är såklart härligt för henne om det är så, men också lite sorgligt.
  Jag har sett bilder på när hon faktiskt är sjuk, under någon feberincident och det är inte riktigt samma glöd i ögonen.

  Ja, ja, det här var bara massa privat tyckande, såklart.

  Herregud. Nellie B släpper eget klädmärke.

  Det är ju trevligt med uppmärksamhet, personal som är serviceminded och finns där bara för dig, stället ingående frågor om din hälsa är är intresserade/verkar intresserade. Men ja, visst är det skönt att få något kollat om man varit orolig, men också rätt ångestfyllt tycker jag personligen, man vet ju inte vad man får för svar. Och speciellt trevligt är det ju inte att bli undersökt, alltså finns tusen saker man hellre gör en ledig dag normalt sett.

  Denna undersökning kommer att ligga till grund för nya lögner. Hon behöver bland annat något som ursäktar att resan till Åre blir inställd. Även bröllopet kan bli inställt pga sjukdom. Omstart 7.0 på gymmet kommer att misslyckas och att skylla på hälsan är ett säkert kort med Myggans sätt att tänka.

  Att nu dra upp en snyfthistoria om stalking ligger också rätt i tiden enligt Mys kalender. Har vi hört den förut?

   Var det den otäcka stalkern som skrämde bort Anna och Kin? Stalkern som förstörde för fortsatt samarbete med Måbra? Har stalkern legat i buskarna och skrämt bort ”klinkers”? Ja förmodligen. …….inte😂

    My vill få oss att tro det är Maggan😅

     Ja usch, den hemska Maggan som även försökte förstöra förhållandet med Indianen. 😉

   Exakt så!

   Betvivlar starkt på att dessa undersökningar överhuvudtaget INTE ägt rum i verkligheten. Men hon behöver nya lögner att använda sig utav som ursäkter när hon ska hitta på nya sjukdomar att lida av, ställa in helgen i Åre, bröllopet m.m. Det är ju så hon funkar lögnerskan Mytomanen

  Från intervju med Göteborgsposten

  ”Personliga tränaren My Martens har stalkats sedan 2016
  SportMy Martens, 34, har stalkats i över sex år, men har hela tiden valt att hålla det hemligt. Nu bryter sociala medie-profilen för första gången tystnaden om de falska orosanmälningarna till socialtjänsten och om personerna som skickat brev i hennes namn.
  – Det är klart att man bryts ned, säger hon.

  My Martens har sedan 2016 i sin roll som personlig tränare och hälsocoach blivit förföljd, stalkad, på flera olika sätt och av ett antal olika personer.
  Med anledning av detta har hon under den senaste sexårsperioden gjort fyra till fem polisanmälningar om året.
  Ännu har ingen av hennes förföljare blivit dömda.
  – Jag har testat alla olika metoder och lyssnat på råd. Jag har lagt locket på i flera år. Jag har varit knäpptyst, säger My Martens.
  Inget har hjälpt.

  Än i dag är den personliga tränaren och sociala medieprofilen utsatt av stalkning från åtminstone två personer.

  I ett försök att bli av med förföljarna har My Martens bestämt sig för att välja en annan strategi.
  – Normalt sett brukar jag inte vilja prata om det. Hade du hört av dig för ett halvår sedan hade jag inte ställt upp. Då lade jag locket på, säger hon.
  My Martens fortsätter:
  – Eftersom stalkern helt säkert kommer att läsa artikeln har jag vissa strategier. Skulle jag svara dig exakt hur jag påverkas och hur det ligger till är risken stor att stalkern får näring av det, säger My Martens.

  För henne började allt för tio år sedan. I rollen som hälsoinstruktör och bloggare har den röda tråden från den dagen varit träning. Under dessa år har hon även lagt mycket tid på sociala medier och fått många följare där.
  – Min stalkning började där. Som social medie-profil tog jag det först lite mañana. Sedan förändrades de sociala medierna.
  Övervägde att ge bort miljoner
  För My Martens innebar det fler följare och en allt viktigare inkomstkälla.
  Trots det har hon på grund av stalkningen övervägt att stänga ned sina konton.
  – Jag har varit på väg att kasta in handduken, trots att de omsätter miljoner till mina företag. Det är exempelvis intäkter därifrån som har betalat mitt gym, säger hon.

  Rollen som personlig tränare är utsatt. Relationer byggs upp och gränser flyttas.
  – Som tränare blir man iakttagen, vad du gör, hur du ser ut. Man kan tycka att det är en roll som jag har tagit.

  My Martens kan inte med exakthet säga hur hennes nuvarande och tidigare stalknings-situationer startade.
  – Är det någon som jag har träffat? En tidigare klient? Ingen aning. Jag har verkligen noll koll.
  Skrev brev till grannarna
  Av de två pågående fallen har den ena personen påträffats.
  – En mycket sjuk kvinna. Hon gjorde ett misstag och uppgav rätt IP-nummer. Då fick vi hjälp, men vi har inte lyckats få henne åtalad, även om det låg i gränslandet den här gången, säger My Martens.
  Den andra stalkern har i handskrivna brev till både grannar, samarbetspartners och kända personer vid upprepade tillfällen uppgett sig vara My Martens.
  – När jag flyttade ut till Steninge slottsby fick min granne längre bort på gatan ett handskrivet brev från mig att jag ”inte vill ha några blattar på gatan”. Ungefär samtidigt fick en annan granne ett brev där det stod att ”jag hatar bögar och vill att de flyttar ut så fort som möjligt”.
  My Martens skrattar.
  Det har blivit hennes sätt att hantera situationen.
  Hon berättar att stalkern även skickar brev till de researrangörer hon använder och kontaktar personer och nätverk hon ingår i.
  – Genom åren har jag på grund av stalkern tappat samarbetspartners som inte har förstått att det är en stalker, innan jag har förstått det själv. Det är en mycket psykiskt störd människa som jag uppriktigt tycker synd om. Det är ingen dum människa, säger hon.

  Dessutom har ett halvdussin orosanmälningar om hennes son lämnats in till socialtjänsten, men omgående lagts ned.

  – Jag tar inget personligt. Man måste hitta ett förhållningssätt så att man inte går under på kuppen. Jag tycker synd om personen. Det är ingen frisk person. Det finns 72 alias på den här personen med olika användarnamn, mejladresser och avsändare.
  Startade Flashbacktrådar om My
  My Martens berättar om ytterligare ett exempel på hur hon och människor runt omkring henne har blivit utsatta av stalkern.
  Nyligen visade det sig att ett känt par två år tidigare hade fått ett brev av My Martens utan att informera henne om det, skrivet av stalkern.
  – Då tänkte jag att ”hur många andra har fått kontakt av mig under de här åren?”.
  Själv har hon fått paket innehållande förbjudna preparat beställda och skickade till sin bostad.
  – Jag kände igen handstilen och vet att det är stalkern.
  Därför är polisen är inkopplad en utredning fortfarande igång.
  I våras drabbades My Martens av en kollaps efter en hälsokamp som pågått i cirka två år. I samband med kollapsen hittade man tumörer i halsen. Efter några månader med behandlingar, operationer och rehabprogram mår hon mycket bättre.
  Även om hon inte är helt friskförklarad så känner hon att hon fått en ”andra chans i livet”. Den har hon lovat sig själv att ta vara på.
  Under sjukdomsperioden gick hon upp i vikt. I sina olika kanaler skrev hon om sin hälsokamp.
  – Då skapade stalkern Flashbacktrådar om hur jag kunde vara så fet och tränare. Det är klart att man bryts ned. Samtidigt har man blivit hårdhudad.
  För att bearbeta trauman ordinerades hon kognitiv beteendeterapi, en metod hon i perioder sedan har behandlats med.
  Bloggen uppdateras numer ”baklänges”. Istället för saker som ska ske berättar My Martens om händelser som har varit.
  – Så att hen inte ska veta var jag är, säger hon.
  Skälen till att My Martens vill berätta sin historia och lyfta fram det hon har utsatts för är delvis för att hjälpa andra.
  – Det viktigaste är att göra som jag gör. Man måste anmäla och kommunicera erfarenheterna öppet, att det inte är okej. Jag kan förstå att man blir rädd.
  Hon fortsätter:
  – Förmedla kunskap är det enda sättet att få bort den här typen av problematik, för den finns och den växer, den förstör liv och bryter ned människor. Vi måste tala öppet om det och se över lagstiftningen.
  My Martens råd till andra som har drabbats
  Att regelbundet polisanmäla är viktigt och inget att skämmas över, menar My Martens.
  – Att bli förföljd av en stalker är inget någon har valt. Får inte trollen och stalkern det straff de borde kommer det här att fortsätta. Så lyft, förmedla, be om hjälp och tala med någon.
  Hur bör man, som personlig tränare, agera om man råkar ut för en stalker?
  – Är du anställd ska du gå till din chef. Är du som jag egen företagare, tala med ditt närmast nätverk. Poängen är att tala med de närmaste, lägga korten på bordet och därifrån sätta en strategi. Gå runt ensam med det, som jag gjorde, är helt meningslöst.

  My Martens lyfter vidare fram ett antal handfasta råd som kan underlätta eventuella polisutredningar.
  De handlar om att spara allt material, både fysiska brev och digitala kommentarer. Ta skärmdumpar och samla allt i en mapp. Håll fokus på att göra det enkelt.
  – Påminn dig själv om att du inte är orsaken till det. Det här är vanligare än folk vet.
  Varför rapporteras det så lite om det?
  – Jag tror att det är för att för att folk inte orkar eller vågar.
  Hur fick du hjälp?
  – Jag skulle säga att min närmaste familj och vänner har stöttat mig väldigt mycket. Och så har jag mina starka samarbetspartners.
  I ditt fall, vet du vem personen är?
  – Det finns inget bevis, jag har en hög tanke om vem vederbörande är.”

   Reportern har tydligen inget filter. Vilken text! Pinsamt dåligt.

   Det var ett väldigt tjat om personlig tränare och hälsocoach. Är det i sin roll som personlig tränare hon stalkats … asså. Att hon fått orosanmälning från soc har hon berättat för längesen och sedan hade ju Maggan fått något handskrivet brev och avsändaren kallade sig väl My men det behöver ju inte vara menat att vara just hon för det. Sedan har väl någon skrivit till Måbra och säkert till någon samarbetspartner och ifrågasatt, för det har man läst om härinne. I övrigt tror jag inte på något av det hon säger, samma vanliga snyft men så bra hon fick ihop det så det låter som att det är andras fel och så det låter synd om My och att hon varit utsatt. Att hon får det att låta som om någon förföljer henne irl också – hon berättar inte var hon är. Asså. Tänk att hon alltid bara vill hjälpa andra… hon vill hjälpa främst sig själv. Sympatifiske och uppmärksamhetsfiske – det är det vanliga, det är så My jobbar.

    My kunde ju talat om från vilket tillfälle vissa orosanmälningar kom. Det gränslösa inlägget om fästingar och svullna könsdelar på en pojke. Men det var ju läsarna som var knäppa den gången enligt henne.

  Snälla… det är en privat hälsoundersökning som hon betalat för och får det att verka som hon ”checkas upp”. Från en som jobbat inom vården… det är totalt gränslös!

  Skrev en kommentar om detta på hennes blogg men den lär inte komma med.. ifrågasatte detta och skrev att det var en privat hälsoundersökning..

  Är det vara jag eller är det inte VÄLDIGT märkligt att My skriver att hon fått sin PROSTATA undersökt?

  What?

   Äh, hon har bara klippt och klistrat och ser inte ens vad det står. Helt i linje med alla hennes texter. Typ som när hon återkommande gjorde (gör?) reklam för ”Rosenseien”

  Men snälla. Hur jobbigt kan det vara?
  Har haft kontroll via EKG och EEG sedan jag var 5 år.
  Är frisk men kollar varje år. Inga problem med det.
  Bajsprover är såklart inte så nice (har ej gjort själv) men folk verkar ha bajs i kylen ofta nu för tiden. Senaste var väl Fredrik Wikingsson?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.