Ett sista inlägg för nu

Det är helt upp till var och en hur man väljer att uppfatta Bingo Rimérs senaste inlägg om helgens fest, men jag kommer för nu välja att se det som genuint.
Viktigast för mig är ändå att något liknande inte händer igen.

166 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Jag kommer också välja att se det som genuint <3

   Tycker ursäkterna blir sämre och sämre. Som att han trodde att kritiken handlade om att de klätt ut sig till tjejer nej men snälla, det fattade han självklart att det inte handlade om. Och vadå handlar om okunskap nej nej. Han har lagt upp foton på barnen nakna förr och även då fått kritik. Detta handlar inget om att vara påläst eller ej, de nämner inget om att Julia kallade barnen för h**ror i sina ursäkter. Sedan är nog inte Bingo en ond människa bara väldigt typ frigjord i sitt sätt att tänka och vara.

    Men att dom inte tänkt innan vad temat kommer leda till. Nej jag ger inte mycket för hur han förklarar det efteråt. Saknar konsekvenstänkande.

     De flesta c-kändisar verkar helt besatta av sex o porr… svårt att tvätta den byken.

    Bloggbevakning i ett nötskal. Börjar skrika om att ingen ber om ursäkt.
    Ursäkten kommer, och man börjar skrika om att det inte var en tillräckligt bra ursäkt. Den är falsk, den som det klagas på har inte förstått, skyller ifrån sig osv osv

     Du köper med hull och hår att en normalintelligent 47-årig man bosatt i centrala Stockholm år 2022 inte hört talas om verkligheten för prostituerade vuxna och barn förrän han pratar med personer med insyn?

      Är han normalintelligent dock? Tvivlar starkt

       Nej, han är nog rätt korkad. En porrfotograf som gjort karriär av att framställa kvinnor som sexobjekt saknar troligen även moralisk kompass. Klart han tycker att horor är jätteroligt.

        Eller hur. Det här handlar om hans attityd gentemot prostituerade, porrstjärnor och strippor – han tycker att det är coolt, spännande och något kvinnor själva väljer att göra för att ”de gillar sex”. Helt onödigt att komma dragandes med att han nu förstått hur verkligheten för dessa kvinnor ser ut – bara en totalt verklighetsfrånvänd person utan någon som helst kunskap om samhället kan vara så blind och döv. Han har själv livnärt sig på att exploatera kvinnor och bidragit till den skeva värld vi lever i så att förvänta sig att han ska fatta är för mycket begärt.

      47 år, ja herregud!

       Det kan man inte tro 🤣

    Nej, jag ogillar att de babblade om könsroller och att klä ut sig till tjejer. De satt ju i bilen och sa hor*r.

    Annars kunde de ju haft en tyllklänning och pippilotter liksom.

    Hoppas att Kristove kan prata vett med Julia. Det behövs.

    Det faktum att både K och B skrev så överlägset och låtsasdumt om att s3xualiserandet av deras barn ”får stå för andra” och tryckte på att folk dömde dem för att de klädde ut pojkarna till tjejer… Plus Julia och nu Bingo som skriver att de ska ”utbilda sig” om trafficking etc… Det ÄR en kommunikatör som står bakom deras uttalanden. Ingenting är äkta, bortsett från deras lågbegåvning.

    ”Frigjord”? – Gränslös och omdömeslös skulle jag kalla det.

     Ja, jag håller med om allt i texten förutom ordet frigjord.

   Genuint hade det varit om han framförallt bad om ursäkt för att han utsatt sina söner..

    Precis. Vi förstår att han ångrar sig, klart han gör det MEN det är ju främst för att han och de andra inblandande är rädda för att förlora inkomster och samarbeten. Klart han måste pudla och låta ledsen och ångerfull (det är nog främst taktiskt) men att han fortsätter med att han trodde kritiken berodde på att sönerna var utklädda till tjejer…. alltså snälla, det fattade både han och Katrin mycket väl att det inte berodde på, så det där är bullshit så därför faller ursäkten ganska platt.

     Ja när folk började höra av sig till återförsäljarna för Katrins varor, då blev det fart på både tårar och ursäkter.

   Men är det geniunt för att han ”åkte dit” både här i Sverige och utomlands – eller för att han på nåt ofattbart sätt faktiskt inte förstod/visste/kände till? Det senarelåter ju orimligt av en vuxen npågolunda intelligent man som lever i dagens samhälle och bör vara informerad, oavsett om han själv kollat upp saker eller ej. VEM idag känner inte till trafficking? Problemet med prostitution? Bor han under en sten? nä.

   Oavsett så är jag glad över det stora dramat kring idiotin och att han krupit till korset. Hoppas det är genuint det med.

   Nu väntar vi bara på …. trumvirvel … Katrin!

    Att Katrin skulle be om ursäkt, det kommer aldrig att ske. Hon visste inte om att pojkarna skulle komma dit och vara klädda som barnhoror.

   Ja någonstans får man ju dra gränsen. Kanske han inte är genuin i sin ursäkte men det var nog den mest övertygande av de tre vi fått hittills av gänget.

   Jag ser Bingo som en infantil man som visserligen är en sann entreprenör men som har svårt att tänka till ett varv innan han säger eller gör något.
   Så någonstans kanske detta är det bästa han kan åstadkomma utifrån sina förutsättningar.

   Hursomhelst, jag väljer också att se detta som en genuin ursäkt.

  Hur korkad får man vara om man inte SJÄLV fattar hur j*vla sjukt det är att klä sina barn till prostituerade och få barnen att säga att de är horor? På riktigt, man fattar inte det själv innan nån utomstående säger det? 🤦🏻‍♀️

   Dessutom upprepar han igen att de var utklädda till TJEJER. Nä, det hade varit en jäkla skillnad – de var nidbilden av prostituerade

    Han kallar sig stolt flickfotograf. Kanske han har en annan referensram!?

   Det är ju lite svårt att förstå att två personer som närmar sig femtio tycker det är superskojsigt med hoe & knarktema, slicka varandra i rumpan, jucka mot sin pappa mm. Och dessutom tycker det är OK att supa bland sina barn väldigt ofta.
   Känns som har man inte vuxit upp vid det här laget, lär man inte göra det heller.. Men visst, bra han säger det var fel iaf.

   Julia hallå, berätta hur du tänkte.
   Barn kallar varann ibland horor i skolan, vilket alla försöker få bukt med, med näbbar och klor. Julia sitter i en bil, glad som en lärka, och säger åt dom 2 pojkarna att dom ska säga att dom är horor?????

    +kontaterar glatt att: ”Horor! Det är ni är”, när barnen sagt att de är horor.

   Och tjatet om att de var utklädda till flickor. I vems värld, förutom ”flickfotografen” Bingos, är flickor klädda så här?

  Hur kan man inte fatta problematiken innan? 🤦🏼‍♀️

   Eller hur. Särskilt med tanke på vilken bransch han är i, vilken misär prostitution är KAN inte ha gått honom obemärkt förbi.

    Ja det är oerhört märkligt att han varit så okunnig och samtidigt jobbar i en bransch som, tyvärr, har en del beröringspunkter med prostitution och människor som far illa.

    Tänker att han alltid rört sig i ”lyxklassen” gällande fotograferingen och förmodligen inte sett trafficking, utmärglade heroinister och den riktigt äckliga misären. Att de allihopa lever sina liv i en bubbla av lyx och privilegier gällande allt från mat till hundkoppel. Helt ärligt tror jag den typen av människor tappar verklighetsförankring. Som välbärgade influencers som tipsar om nya höstkläder och accessoarer som kostar en månadslön för oss (mig iaf) vanlisar. Konsekvenstänket sviktar, de moraliska och etiska gränserna tänjs längre och längre ut. Det skitiga och äckliga har för länge sedan slutat synas i deras värld. Städ och tvättservice. Doggywalker. Foodora eller lyxiga restauranger. 🤷‍♀️ Reality-check bounced back.

   Många som inte gjorde det dock, tror deras bild hade ca 10 000 likes innan den togs bort. Uppenbbrligen behöver vi prata mer om barn på nätet mm

  Jag har precis? Bingo lägg av du kan väl ändå inte vara så korkad så du inte vet vad trafficking och prostitution gör med kvinnorna. Herregud.

  Såg på Aftonbladet att Peter Settman också hejjat på inlägget…..alltså det från festen, han har inte fått kritik. En kulig kille….

   Hade ingen aning men nu får han det av mig iallafall

   Haha!! Det finns en bild på Pumas insta om man skrollar ner lite, där ligger självaste Mark Levengood på knä och symbolsuger på hennes bröst🤮🤮

    Ånej, inte Mark! 😩

  Tror att han är korkad på riktigt!

   Priviligerad.

    Pri-vi-LE-gi-er-ad! Hur svårt kan det vara? Det hänger ihop med privilegium – eller tycker du att det heter priviligium?

     Det kan vara jättesvårt för vissa

     Seriöst,du förstod ju vad hen menade med sin komentar

  Sen det här med sönerna… det kan väl inte vara första gången han hör om barns integritet på nätet iaf? Varför kan han och K inte bara sluta filma och fota sina barn hela tiden, det är ju lika illa i längden. Att inte kunna sova ostört som barn, eller gå runt halvnaken hemma, utan att någon förälder ska filma och lägga upp för tusentals okända.
  Hur hade du känt själv inför det som barn, Bingo?
  Problemet är ju att detta inte tar slut.

  Annars är det ju bra att han faktiskt försökt lära sig något, Katrin är ju inte villig öht att någonsin erkänna eller begripa att hon har fel. Eller bara vara lite ödmjuk och sätta andra i första rummet… Sina barn t.ex.
  Att låta sin åldersnoja och behov att vara sexig drabba dem, bara usch…

  Om han trodde debatten handlade om att grabbarna var utklädda till tjejer är han antingen oerhört blåst eller oerhört blind. Ursäkten känns ju nästan hånfullt platt och efterhandskonstruerad.

   Håller med. Så löjligt. De visste mycket väl vad kritiken handlade om, det var ingen som var upprörd över att killar var ”utklädda till tjejer” utan till det som börjar på h och som Julia så fint, nåja, gapade åt pojkarna. Detta är inget de tar upp i sina ursäkter bara att de ska läsa på och lära sig mer… men snälla. Pinsamt.

   Men också. Varför skulle barnen vara utklädda till tjejer på en Pimps and Hoes fest? Hur många åttaåriga tjejer känner han som har läppstift, klackar, stayups och korsett när dom går på fest? Det är ju en jättejättekonstig ursäkt.

   Dessutom. Bingo var med när internet kom. Vuxna på den tiden var helt hysteriska gällande namn, bilder och adresser. De trodde typ att man blev rånad, bortrövad och barnporrad så fort man loggade in på modemet. Det är inte så att han aaaaaaldrig har hört riskerna.

  Usch det måste vara riktigt jobbigt för bingo i vardagslivet att ha en så dålig moralisk kompass. För majoriteten i befolkningen var hans beteende uppenbart fel och de flesta av oss jobbar ju inte heller inom sedlighetsroteln. De flesta människor har ju någon sorts förförståelse som går in och leder hyfsat rätt. Tänk att Bingo måste testa varje situation för att förstå vad som är rätt och fel. Slitigt liv!!! Katrin vill nog inte ens veta, Bingo verkar ju genuint ledsen.

   De har ju även visat att de inte direkt är måna om barnens säkerhet i trafiken heller, fyllekört mm. Vettet finns liksom inte där.

    Vill dock tillägga att jag absolut inte uppfattar honom som elak eller vill barnen illa, men lever i sin egen bubbla.

   Ledsen är han nog mest för att de fått dåligt rykte och förlorar inkomster, är väl rädd att de inte ska få samarbeten men kanske också för att bilder på barnen hamnat i fel händer, fast det borde de tänkt på innan och förstått kunde hända, det förstod han. Värsta var väl när julia sitter i en bil och beter sig som en Madame med sina prost*tuerade i baksätet …. Nej alltså usch så hemskt. Hoppas Bingo dumpar henne, och hoppas inte hon får lägenheten i Marbella om det tar slut eftersom att det är hon som bor där.

  Ot: Camilla kan du inte göra ett inlägg om alla dessa reklambanners och videos som poppar upp på bloggarna nuförtiden? Bloggarna blir helt oläsliga, tex Sandra B och Elsas blogg. Tappar de läsare? Vad gör de själva åt det? Byter folk plattformar etc. Tror detta kan bli döden på bloggandet, jag har tex slutat läsa Elles bloggar.

   Börja läsa via Feedly istället! Jag läser alla bloggar där.

  Precis som någon annan skrev så känns det som om han vill pudla pga att hans varumärke är hotat och han gör sig dummare än vad han är. Kom igen, han måste ändå förstå att hans söner inte var utklädda till vanliga TJEJER i klänning och pärlor utan dom hade sexiga stayups, svarta strumpeband, svart bh i lack med pushup, nån sorts svarta trosor, jättehöga klackskor, svarta lackhandskar och illrött läppstift! På en nioåring och en tolvåring! Att han försöker spela oskyldig är bara så fånigt. Hur gammal är han, typ 55? Han måste ju ha råkat på prostituerade och till och med festat med prostituerade många gånger. Sanningen är väl att han tyckte att det var kul och coolt. Han hade också haft högre trovärdighet hos mig om han inte konstant hade filmat sin stackars yngste son som ofta brukar protestera när Bongo – förlåt Bingo filmar och sen lägger upp för hundratusentals följare.

   Exakt så, de måste pudla för att inte tappa anseende och för sina varumärkens skull. Sanningen är ju att han och JF tyckte det var kul och coolt. Det värsta är ju när fröken JF säger det hon säger till barnen i bilen och filmar. Trams att de får det att låta i efterhand som att barnen bara var utklädda till tjejer och som att folk opponerat sig emot det. Nej alltså, eftersom de själva fortsätter vara tysta om det som var allra värst säger ju att det var fel så fel och självklart skäms de över det nu i efterhand.

    Tror inte dom skäms en sekund någon av dom. Men det blev jobbigt när det blev så mycket mer än ” några troll på BB”
    Det här är sånt dom älskar, sprit droger och sex.

  Sent skall syndaren vakna. Begriper man inte att det var ett otroligt korkat festteam är det helt förfärligt. Alla som har pudlat om denna fest och ju gjort det för att dom blivit påkomna.

   Jag vet inte. Känns som vi alla väljer att blunda för saker. Annars hade vi ju inte haft h&m tex i Sverige. Olika nivåer, men samma sak. Bingo har kommit undan med så sjukt mycket så länge. Ser det inte som konstigt att han inte insåg…

  Jag väljer att tro det är en genuin ursäkt, för tillfället. Den Julia gav har jag inte till mycket övers för. Den ursäktar ingenting.

  Däremot hoppas jag faktiskt att anmälningarna som kommit in mot dem faktiskt leder till något. Hemskt att säga så men de behöver ett rejält ryck ur sin lilla bubbla oavsett de bett om ursäkt eller ej.

  Så som de gjort mot sina barn gör man bara inte.

   Ja de behöver vägledning och stöd i sitt föräldraskap. Fotandet och filmandet av barnen mot deras vilja, denna fest, deras drickande inför barnen, trafiksäkerhet.. De är gränslösa och behöver hjälp, för barnens skull.

    I ageee till 100% 👏🏻👏🏻👏🏻

    Jag tycker inte att de verkar vara dåliga föräldrar i grund och botten, men definitivt behöver stöd och vägledning i sitt föräldraskap.

   Ja det är inte första gången föräldrarna blir soc-anmälda. Jag tycker synd om barnen. Kan inte ha varit roligt att vara i skolan denna veckan när skolkamrater, personal och föräldrar vet att du var utklädd till hora i helgen 🙄

  Tänk om han hade haft döttrar(vilket han iofs har) istället och klätt ut dem till prostituerade.
  -Vad är ni barn utklädda till? frågar Julia
  -Ho…ro..
  -Ni är HOROR!!

  Men bara för att de är killar så är det skoj.
  De här personerna får det att låta som att de landat in från yttre rymden i fredags när de försöker förklara sig att de inte fattade att detta kunde misstolkas.

   Och kolla t.ex. Flashback; varje gång nån kvinna gör nåt dumt kallas hon H**A! Det är ett grovt skällsord. Inte alls nåt som beskriver ett vanligt yrke (som vissa påstår…) . H**a är inget man låter sina barn låtsas vara. Eller en själv. Fattar man inte det, utan ingående upplysning och instruktion, så vet jag inte vad jag ska tro om vederbörande.

   Den svarta verkligheten är ju att både pojkar och flickor, kvinnor och män kan hamna i prostitution. Om pojkarna hade haft sina vanliga kläder på sig hade de varit mer lika riktiga trafficking-offer och barnprostituerade.
   Kul. Verkligen ett skojigt och lättsamt tema.

  Så världsfrånvänt ! Han jobbar ju med media. Hur kan han inte fatta vad det innebär att exploatera sina barn i media och utklädda till sexobjekt!?

  Någon mer som lyssnat på senaste avsnittet av Lillelördag där Bingo är med och förklarar sig?

   Fjäsk-Anitha.

    jaa…

    Ja fy, där föll Anitha som en sten för mig. Hon är en sån liten rövslickare för alla kändisar som är snäppet högre upp än hennes c-kändisskap. Jag brukade lyssna på Lillelördag för jag tycker att hon och Ann Söderlund har en kul jargong. Men no more.

     Anitha är surare än en citron. Väldigt full av sig själv. Inte ens glad på fest…kanske ett signum? Hon är också väldigt otrevlig i sitt eget kommentarsfält, dryg som satan. Attack är bästa försvar verkar vara devisen….

      Anitha satt ju och försvarade hela gänget i lördags. 🤢

     Anitha är inte kul någonstans och har aldrig varit. Så otrevlig.

   Typiskt henne att försvara Bingo.

   Hehe ja hon tycker sig själv vara oändligt smart med sina (kassa) analyser med. Måste lyssna bara för att höra dem. Roligt att hon pratar om Bingo och Katrin som överklass. Hahaha

  HUR kan han inte känna till problematiken bakom prostitution? Lite känner väl i alla fall de flesta till. Hans moraliska kompass är sisådär. Nova fick ju som barn också följa med till fester och dylikt och nu festar han med dottern! Vem gör det? Den moraliska kompassen har inte länge inte varit på topp, om man säger så.

   Och Katrin gnuggar sig mot sin pappa…. på riktigt?

    På tal om moralisk kompass alltså….

  Jag tycker absolut inte att det låter genuint utan mer som en bortförklaring. Han har ju jobbat som tjejfotograf (eller vad han kallar det) och vet väl mer än väl hur kvinnor och även andra uppfattas när dom är klädda som dom var på festen och som hans barn var klädda? Löjligt att påstå annat tycker jag. Och att säga att dom var ”tjejer” är ännu dummare – 10-12 åriga tjejer klär sig absolut inte så när dom ska till skolan, på bio eller leka med kompisar – eller hur?! Att man sen ”börjar gråta” när man hör om prostitution det är väl helt ointressant, tycker jag. Jag trodde även att han skulle nämna sin ADHD och ”impulsivitet” som anledning men inte ännu…

   Självklart är det en bortförklaring. Han kämpar vilt för att rädda sitt varumärke. Säger vad som krävs, vad som HELST, bara han får fortsätta att vara med, tjäna pengar…..

  Jag tror och hoppas att han har förstått problematiken. Men problemet med Bingo är att han är helt gränslös i sitt föräldraskap, han kör fort och rattfull, exponerar sina barn i all oändlighet och så vidare. Så även om han äntligen förstår problematiken i detta så kommer säkert något nytt snart 😵‍💫

  Genuint 😂😂😂😂 Det tror väl ingen på egentligen? Han fattar att det är dåligt för hans affärer och rykte om han inte erkänner att han gjorde fel. Egentligen tycker han ju inte så. Han är fortfarande lika patetisk som igår och jag hoppas att folk avföljer den familjen.

   Precis som Paulo som förstod hur dumt han agerat när han blev påkommen med fingrarna i syltburken. Efter en tid var han sitt vanliga jag och tyckte inte det var så farligt eftersom den prostituerade tjejen lagt mycket pengar på skönhetsoperationer. Då var hon ju enligt hans logik inte fattig och utnyttjad. Den typen av män verkar vara utom räddning.

    Ja fy fan. Män som Paolo är vad jag kallar teflonmänniskor, allt rinner av och de fortsätter, när de blir ifrågasatta, påkomna osv. kör de ”anfall är bästa försvar”, sen fortsätter de igen, lär sig aldrig, vill inte lära sig, innerst inne tycker de inte de gjort ngt fel, utan det är alltid omständigheternas fel..

   En fjortis är smartare.

  Sen alla som skriver att de vet att bingo och Katrin är de bästa föräldrarna. Vad lever ni i för jävla bubbla? Bra föräldrar gör inte bort sig gång efter gång.

   Ja de har väl blivit soc-anmälda tidigare också. Katrin låste ju ute ett barn på balkongen. Och det var inte sommar precis.

  Jag tror att det kan ha kommit till dom att polisanmälningar har gjorts och de vill släta över detta på bästa sätt. De hoppas väl att saken ska vara glömd om de lägger sig platt och låtsas ha lärt sig något.

  Givetvis förstår varenda normal förälder att man inte sprider dessa bilder på barn. Det brukar vara sådant man skyddar sina barn från.

  Angående temat på festen så är jag mindre förvånad. Vad annars kan man vänta sig av b och k än porrfest? Hade de bara hållt barnen utanför festen så hade i alla fall inte jag höjt på ögonbrynen.

  I den bästa av världar skulle all hans tekniska utrustning gås igenom. Han kan ha mycket som inte är ”rumsrent” på bild och film. Han har ju uppenbarligen varit knäpp hela sitt vuxna liv. Om han blir fortsatt upplyst kan han få en ålderdom med lite insikt om etik och moral. Eller så är han ett hopplöst fall som bara kommer att säga att han förstår de gånger det brinner under fötterna.

  Jag tror att han på riktigt inte reflekterat över detta tidigare, han skrev som kommentar till nån att han inte ville tänka på pedofiler för det är jobbigt, typ. Har själv en förälder som är likadan. Funkar dåligt att ha den inställningen (nä det här e för jobbigt, vi tänker på nåt roligt istället!) när man har barn. Hoppas att han och Julia fått sig rejäla tankeställare nu och att de vidareutbildar sig i barns rätt till personlig integritet. Katrin lär nog inte ändra sig.

  Jag fick just svar av min lokala ICA-handlare som jag frågat om KZs produkter…han svarade omedelbart att de också tar starkt avstånd och nu fasar ut/rear ut Clean eatings alla varor. Vi har konsumentmakt!

   👏🏻

   Snart blir det till att supa hemma för pengar saknas till resor och uteliv. Julian drar vidare som en fjäril till en annan blomma. Katrin får väl aldrig någon ny karl utan får fortsätta jucka mot farsan. Inte ens Puma gör väl något gratis-slick för gammal vänskaps skull.

    😂🤣🤣 Hon får fortsätta jucka mot farsan. Klockren kommentar. 🤣🤣
    Men vi får ju inte glömma att hon är smal iallafall. Det är ju det viktigaste 👏🏻

     Ja, det måste ju vara trösterikt i hennes värld. Alkohol, stesolid och sockerfri choklad byggde denna vackra kropp 😂

    Bästa kommentaren.

    Så jäkla klockrent 😂😂

   Men nej, älskar produkterna.

   Då hoppas jah de tar bort Yes sommanvänds aggresivt i djurförsök där man speitsr in det i ögonen på kattungar och kaniner.

   Samt all mat som nyttjar barnarbete i produktion.

    Varför inte ta bort båda?

    Hur kan man medvetet sponsra och älska nåt som har med Katrin att göra??? 🤮

    Elle1 här en stark poäng här. Vi (många) konsumerar produkter där djur blir plågade och barn blir utnyttjade. Hur ser DIN (du som läser här) konsumtion ut?

   Åh vad bra! 🙏

   Är det verkligen pga detta? Tycker Ica reat Katrins varor länge.

  Han ångrar sig säkert, precis som när han blir påkommen med att låta barnen åka utan bilbälte, köra sin lilla motorcykel inne i en park i stan osv osv…
  Och att Julia är nervös märks nu när det inte läggs ut en enda lättklädd bild. Tur familjen kom till Marbella så hon får bättra på sitt anseende lite.

  Har en känsla av att hennes, Bingos och Katrins första ursäkter skrevs med hjälp av någon annan. Fina ord. Men att ingen av dom eller deras inbjudna reagerade visar bara hur gärna alla har ett behov av att visa upp sig på ”rätta” ställena.

  Katrin vill så gärna bli känd utomlands för att kränga mer produkter. Hon älskade och mjölkade uppmärksamheten efter hennes fotbollsbråk ordentligt.

  Men helt plötsligt är inte uppmärksamheten lika positiv.

  Nu kanske de har lärt sig att tänka efter före.

  Tror säkert han ångrar sig och blivit rädd när han sett vilka proportioner det fick. Det är ju helt otroligt hur dessa människor som båda närmar sig 50 är så j..la tondöva. Sluta exponera och gör content med barn överhuvudtaget.

   Giulia – VÄRLDSFRÅNVÄNDA, menar du väl! SJUKT världsfrånvända. OSKÖNA. VIDRIGA Inte HÄRLIGA människor. Det blir en EXTREM UTMANING att få dem att förstå eftersom de är så IGNORANTA. Nu får de problem när ingen lyssnar till deras NARRATIV. Men jag ogillar dem STARKT. Själva ser de sig som GRYMMA. Man får hoppas att de har PANNBEN nog att rida ut denna storm.

  Jag hoppas att de tänker över sitt behov att dagligen exponera sina barn på Instagram. Det är väl förmodligen inte för att göra gott för barnen som de hela tiden ska visas upp genom foton och filmer. Jag antar att det handlar om ge bilden av sig själva som duktiga, engagerade och störtsköna föräldrar. Inte att exponerandet bidrar till barnens utveckling. Sluta med det!

  Om jag fick önska något så vore det fred på jorden och att det stiftas hårda lagar dvs förbud för föräldrar/vuxna att lägga ut offentliga filmer och bilder av sina barn på nätet.

  Var det en slump att Katrin i veckan la upp en story på sig själv med låten ”Pretty woman” till eller var det ytterligare ett sätt att provocera?
  Han kan isåfall börja med att utbilda henne, för hon verkar inte ha tagit åt sig något av kritiken från helgen

  Igår sköt jag på brevbäraren med luftgevär och idag har jag varit på förhör hos polisen. Tack för att ni upplyste mig om hur fel det var. Jag ville ju egentligen inget illa, bara ha lite roligt i stunden. Nu ska jag fortsätta engagera mig i ämnet impulskontroll. Tillsammans kan vi påverka 💪
  ❤Kram från tant på landsbygden

  Hur dumma tror du vi är Bingo?

   Ja men vad då. Du trodde ju att brevbäraren skulle uppskatta det. Sen så hade han ju fula strumpor så jag tänker att han fick skylla sig själv lite?

    Ja så tycker jag också innerst inne, men det kunde jag ju inte säga till polisen. Även grannarna har läxat upp mig. Typiskt fördomsfulla Svenssons De kan aldrig vara så där spontant härliga som jag är 😎

     Asså de där jävla Svenssons. De har ju en helt annan syn på saken än oss andra.

    Inlägget är borttaget, vad stod det?

   Men herregud, du var ju bara utklädd till paintball-spelare! Vilken moralpanik folk har. Dom har ju ingen humor. Avundsjuka troll!

    Jävla janteland.

  Såg att porrfri barndom avslutat samarbetet med Marika som applåderat bilden, hon som skulle föreläsa för barn. Om jag förstod det rätt.

  Inte visste hur det ser ut i världen?! Människan är väl närmare 50 år och har dessutom jobbat i utvikningsbranschen i hela sitt liv. Vill han att nån ska tro på det??

  Orkar inte 😂😂😂

  Han lyckas med så mycket dåligt I sin kommentar så jag blir knäpp.

  Allt från att få handeln med kvinnors kroppar till ett så ytte pytte problem att vilken godhjärtad människa kan missa det.
  …..
  Till att förminska problemet (och alla de personer som påtalar problematiken) med utklädnaden till att fortsätta använda formuleringen utklädda till tjejer.

   Han framstår som en ännu större idiot nu.

  Jag hoppas att deras följare och samarbetspartners minskar drastiskt efter detta miserabla beteende.

  Jag blev sexuellt utnyttjad av en nära anhörig för många år sedan. Han bad också om ursäkt och ”grät” när han insåg vad han hade utsatt mig för. Han ”visste inte” heller att jag inte ville ha sex med honom, trots att jag sa nej ett flertal gånger, och han läste på om incest efteråt för att ”skaffa sig kunskap”. Så nej, jag köper inte det Bingo skriver. Inte för fem öre. Snyggt försök till damage control, men mej lurar han inte.

   Det finns inga ursäkter i världen för det som hände i helgen. Här gick föräldraparet för långt och över alla gränser en gång för alla.

    Håller verkligen med. Var inte ett as så har du ingenting att be om ursäkt för, typ.

   FÖRST, Styrke kramar till dig!!!
   …….Sen för det andra så bra att du skrev detta kommentar så hans jädrans ”buhuuu-bullshit-snyftsnyft”- inlägget eller förklaringen inte tas så lätt🤯

    Tack ❤️

  Hans förklaring är lika lamt som svaret fr. Postkodlotteriet gav till mig när jag skrev och undrade hur de ser på en av deras lottutdelarna som var med på festen! Trodde faktiskt bättre om dem i och med att de bl.a. ’ skrev i svaret ”(I detta ligger också ett kraftfullt avståndstagande mot all form av sexualisering av barn.)” 🤨 Hmmm tillåt mig bli skeptisk!

   De stöder bl.a Ecpat, rädda barnen…så Postkodlotterriet borde bry sig….

  Jag har riktig svårt att ta hans inlägg seriöst. Med den syn han visar upp på kvinnokroppen och det han livnär sig på kan jag inte köpa ett ord. De har blivit rädda, det är enda orsaken till texten. Att de varit helt ovetande om trafficking och prostitution etc tror jag inte ett ord av. Vilken sten har de sovit under liksom?

  Bingo Rimér är inte en geniun människa, inte heller Katrin Z.

  Inlägget är borttaget, vad stod det?

   Hittade det!

  Dom kan ju sluta supa när barnen är med också. Det gäller alla vuxna, även morfar!

  Ursäkterna är noll genuina för mig. Noll. Tycker mer att det låter som en rädsla kring sina varumärken. Vad är Ida wargs produkter utan hennes namn? Hur är clean eating utan Kz som front? Jag mailade flera återförsäljare. Blandade svar, en att de skiljer på privatperson/varumärke…..

   Kan man ens det när namnet är både person och varumärke….

  Herregud, kan ingen få honom att vara tyst i ett år eller två. Finns det ingen korkad kändis som kan gömma honom i ett tält på sin tomt. Pernilla Wahlgren kan väl ha honom som trädgårdstomte, tihi.

  Daaaaaaaaaahhh!!!!!🤮🤮👿👿

  Hans anseende är dock skadat för en lång tid framöver. Han kommer bli ihågkommen som en mycket omdömeslös person.

  Satan vad osköna folk är. Människan ber om ursäkt och ändå är ni inte nöjda. Vad ska han göra för att ni ska släppa och gå vidare? Hudflängas?

  För vad? Han har haft en fest med ett olämpligt tema. Det är allt.

  INGEN har kommit till skada.
  Hans barn hade antagligen svinkul.

  Är ni såhär mot era vänner och kära också? Ett misstag och du är ute? Ifrågasätter ni avsikten med varje ursäkt ni får? Förlåter ni aldrig? Och framförallt, inser ni inte hur jäkla lätt det är att vara efterklok? ”De borde ha fattat.. ” ”de borde ha vetat..” . Hoppas nästan att alla skitnödiga redighetsministrar här inne åker på samma behandling någon gång.
  Men det är klart, allt är väl okej så länge man kan klappa sig på axeln och säga ”jag är en god person”, för det är ju det detta handlar om? Ni vill gotta er i er egna godhet.

  Den här drevkulturen är sjuklig. Varje gång jag ser folk sluta upp såhär så tänker jag att ”japp, fattar precis hur gladiator-spelen kunde vara en grej” för det är ni som är publiken.

   Vad han ska göra? Visa ett förändrat beteende där han respekterar barnens integritet och inte fortsätta kränka den gång på gång. Dvs något som de flesta föräldrar ändå gör, det är inte ett superkonstigt ”krav”. Sen får väl socialtjänsten bedöma om han behöver nån föräldrakurs eller liknande.

   Det har inget med godhetssignalerande att göra, du derailar bara konversationen.

   Nej, inte för att han haft en fest med ett olämpligt tema. För att han klädde ut sina barn till horor, dokumenterade det och visade upp bilderna och filmerna för sina väldigt många följare. Och ja, för att han tog med dem till festen och lät dem uppträda – fortfarande utklädda till horor – framför vuxna gäster.

   Jag ogillar drevkulturen jag med men barnpornografi är inget jag tycker att vi ska ta lätt på.

   Lägg ner! Sluta vara så kallad präktig. Han har hängt ut sina barn utan kläder/lättklädda/i blöjor, obältade i bilar och i andra olika pinsamma situationer så jag fattar fan inte att han inte har fått sitt konto nedtaget. Barn bör skyddas från sådana föräldrar!!! Tycker så jävla synd om kidsen som kommer till skolan och möts av skärmdumpar i mobilerna

  Det har aldrig funnits någon självinsikt hos Bingo och Katrin. Jag tror drevet blev för stort den här gången. Det handlar om samarbeten och pengar. Och orosanmälan till socialtjänsten. Sen hoppas jag innerligt att han har lärt sig något av detta. Hos Katrin sitter det jävligt långt inne att behöva göra en pudel. Än har den inte kommit. Det stör henne något enormt att behöva göra det. Hon kommer vägra så lång det bara går.

  Känns som att Bingo är som en dum-snäll hund så han kanske inte fattade vad Katrin och Julia drog igång? Njaaeejj eller?
  Tycker att han verkar snäll men tydligen helt verklighetsfrånvänd alternativt helt dum i huvudet? HUR kan man som vuxen och förälder INTE veta vad pedofili, trafficking och prostitution innebär? Det är helt jävla fruktansvärt. Och Katrin, den största idioten av alla säger inte ett pip, hon skickar ut Bingo? Fy fan vad jag tycker synd om hennes barn, fy fan för att komma till skolan och se kompisars skärmdumpar 🥺

   Var det inte Bingo (och ev Julia) som planerade barnens medverkande som en överraskning till Katrin? Lite klassiskt att mannen beskrivs som ”dumsnäll” som inte förstod bättre medan kvinnorna bara är onda. (Om jag inte missförstår dig och du är ironisk, i så fall: förlåt.)

    Svårt att tro att inte Katrin hade ett finger med i spelet, tror inte att Bingo och Julia hade vågat klätt hennes söner som horor utan att kolla med henne först. Hon har ju inte heller sagt ett ord om det. Dumsnäll handlar inte om att alla män är dumsnälla, men Bingo verkar faktiskt vara en shysst person och sedan har han sin diagnos. MEN det är fan ingen ursäkt!! Mer någon typ av förklaring kanske ..? Vet inte. Försöker nog mest försöka förstår hur i hela helvetet man 1. kan ha det temat 2. dra in sina barn i det

     Sin diagnos, menar du adhd-diagnosen? Stort tvek på att den skulle vara förklaringen bakom det han gjort. Jag har adhd själv och ser ingen koppling där.

     Vad då har sin diagnos? 🤦‍♀️ Jag har oxå Adhd och jag varken super kring mitt barn eller utsätter honom för någon som helst fara eller lär honom om horor. Omdömeslöshet och dumhet (läs lågbegåvning) går inte att skylla på adhd diagnos.

  Vilket facit, hans eget? Det är ju han, hans flickvän Julia och hans ex Kz som skapade är skapade facit. Det är ju de tre som skapat den perfekta stormen, genom deras ignorans brist på respekt för människor som har det svårt.

  Undrar hur många samarbeten de har förlorat …? 🙄

  Nej det är inte äkta, dom behöver rädda sina inkomster. Jag hoppas deras sociala medier konton försvinner och aldrig kommer tillbaka.

  Jag tror på honom lika mycket som jag tror på Adam Levine. Båda har varit i branschen länge. Man kan inte riktigt skylla på dåligt omdöme. Jag tror Bingo inte är som det flesta människor. Hans moraliska kompass är nog skadad av alla år som flickfotograf. Att komma med ursäkter som ’jag visste inte’… Känns märkligt när man är nästan 50 och varit med i detta så länge. Samtliga ursäkter är bara framtvingade för att vi ska lugna oss.

   Han har haft dåligt omdöme från början. Han säger själv att ”Nova har varit med om allt” vilket jag antar inberäkna sällskap där barn inte borde vara med och idag festar han med dottern som om det vore den naturligaste saken i världen. Har sett videor på hans Youtube-kanal där han sitter med två suspekta blondiner och där Nova är med. De skämtar om något och Nova ser rädd och fundersam ut. Det finns också ett klipp där hon närvarar på någon slags fest. Det är skrämmande att se.

  INTE genuint någonstans ! HUR många lyssnade på podden 15 sept ? 2 dagar innan hor -festen ? I slutet av podden när Katrin säger nu börjat mina förberedelser imorgon inför min fest .. så säger hon ; Bingo , du VET DU har ansvaret för utklädnad till temat för pojkarna va ? Bingo : jag har full koll ! Bra säger Katrin , de tycker det är sååå kul med pimps and hoe ,har lovat dem få vara med !!!
  Alltså är det är lögn hon inte visste !!! Lördag kväll lyssnade jag slutet på podden .. NU är det BORTKLIPPT!!! För nu var det en ”överaskning ” måste varit fler än jag som reagerade på det förra veckan … tänkte ändå direkt de skulle kläs som hallickar o det kändes osmakligt …ALLT är efterhandskonstruktion för slippa bli av med samarbetspartners plus clean eating för Katrin !!! De menar sitt första inlägg som är det enda som är kvar : de har i deras ögon varken sexuliserat barnen i video eller bild , de tycker det var illa de skulle behöva göra inlägg för några blev upprörda!!! På Ica Sveriges sida skrev Katrin : pojkarna fick välja kläder o influderades av barn artister , utsäkta ??? Finns inga barn artister som klär sig i lack , läder , nätstrumpor , hårt sminkade , låtsas bröst , små mini trosor ,högklackade … de var kopior av pappa och styvmamma !!!
  Katrin som är så tuff , varför klippte ni bort när du säger till bingo han har ansvaret o pojkarna tycker det är så kul med hallick o hor tema o du har lovat de skall få vara med??? Jag är så trött på de klädde sig till flickor .. sen trams om utbilda sig !! De har utbildat sig till hålla tyst, sopa det under mattan , Julia spelar som ingenting o menar på hennes ursäkt räcker .. KÖP inget från hennes koder någonsin mer !!! Inte på bingo o Katrin heller!!! 0 saker !! Ingen clean eating ! Man skall faktiskt inte få betee sig hur som helst .. SÅ många influenser gör allt för få klick o tjänar pengar på exsposa barnen , se även Lundell .. Julia gör allt för pengar o har flertalet ggr delat grova saker för få fler klick .. Vem annars delar på story när Bingo gräver i hennes underliv efter en tampong ! Filmar o delar det ?? Säger det inte mycket ? O Katrin hatar tjocka o älskar visa hon är störst , vackrast o bäst o gör exakt vad hon vill ! Hon har fest med riktiga sexarbetare inom porr på din fest som slickar andra i röven o de delar sånt … narkotika på brickor !! Det är rätt mycket den här familjen förskönar ! Sen sist men inte minst!!!! Gårdagens podd: de nämner inte festen ! Ingenting , de pratar så milt och har tagit in coach hur de skall få folk till förstå hur mycket bra de gör : Katrin talar om ,hon berättar ALLT till Falkes fröknar om kröka , fest , sex .. citat hon säger : de måste tycka jag är coolaste mamman som finns …
  Eller hur ?? Sen genomgående pratade om hur mycket de gör för andra …, pinsamt bara !!! Så i mina ögon #bojkottabingojuliakatrin# köp 0 produkter , gilla 0 saker de gör reklam för … visa DIN ståndpunkt ..

   Deras snack post pimp och hoes-fest är enbart skitsnack rakt igenom. Det har inte empati till att fatta vad de har gjort.

   Kan tyvärr inte visa min ståndpunkt eftersom jag aldrig har följt dem, köpt något från dem eller använt en rabattkod.

  Ser det inte som genuint, det viktigaste för dessa personer är att ses & synas i ”rätt” kretsar. Ett exempel är ju Ida Warg, veckan innan denna fest var hon på event som just berörde offer kring trafficking. Rimligtvis måste det vid det eventet presenterats om hur vidrig den miljön är.
  Att man ändå, med detta i ryggen, väljer att ställa upp & gå på en fest med temat ”pimps & hoes” är så korkat att det inte finns ord för det…Men såklart – det kanske var viktigare att synas i rätt kretsar. Tror ni då verkligen att Bino har lärt sig något!?

  Gäller nog alla dessa personer som var på festen, det är mycket åsikter och uttryck om ”rätt” värdegrunder – men när det väl kommer till kritan så verkar man inte våga stå för dessa. Tänker också på Daniel Paris, hur han fungerar som megafon för att våga vara sig själv och arbeta MOT förtryck av olika slag. Att sedan inte våga stå upp ordentligt för detta, utan tro att man kommer undan genom ”men jag klädde ju ut mig till ”horse” (häst), så jag stödjer inte temat”. Kom igen nu…

  Hoppas innerligt att detta event smäller där det gör mest ont för dessa personer, att bli uteslutna från kommande event och att se ekonomin dala i deras företag.

   Varför fattar de inte att ha pimp-och-hoes-fest och att delta i den festen är att promotion det grövsta förtrycket av kvinnor.

   Det får tiden utvisa, om han/de lärt sig något

  Krönika
  Berättelser om övergrepp till frukost
  SARA NILSSON 23 SEPTEMBER, 2022 MIN READ KÄLLA: dumpen.se

  En fördel med misstag är att de ofta lär oss att göra rätt. Inledde onsdagmorgonen i samtal med en människa som just nu sitter i en hel del motvind på grund av helgens epic-fail.

  Samtalet med Bingo Rimér började med ett halvt ton förklaringar från hans sida.
  Från ett perspektiv baserat på bristande insikt och avsaknad av personligt engagemang i problematiken rörande sexuella övergrepp, så är det fullt förståeligt att man lite naivt inte förstår vad det bär med sig att klä upp barn i övergreppskläder.

  Tragiskt nog, så är Bingo långtifrån ensam.
  Övergrepp är som regel någonting som händer andra.
  Tills olyckan står i farstun.
  Tills man sitter på BUP och försöker limma ihop ett trasigt barn.

  Okunskapen är den som gör att man kan skoja bort problemen och tänka på någonting roligare än pedofiler.
  Okunskapen är den som gör att man försöker förklara bort saker med att det bara var på skoj.

  Insikt och kunskap ger förståelse för att hela samhället har ett gigantiskt problem att ta itu med.

  När Bingo sagt sitt, så fick han ta del av min syn och det mörker som vi ser var dag.

  Berättelsen om 18 månader gamla Daisy som bunden till händer och fötter våldtogs och torterades med varm stearin fick Bingo att tystna.
  Fortsatte med skohandlaren från Mönsterås som nu sitter häktad, misstänkt för förberedelse till våldtäkt av barn och grovt barnpornografibrott.
  Den alltid lika trevlige skohandlaren som dagtid såg till att förse bygdens invånare med skor, för att på fritiden njuta av tortyren som Daisy utsattes för.

  Bingo lyssnade.
  Jag pratade.
  När Bingo hörde om lilla Cindy som ströps till döds under ett dokumenterat övergrepp, och hur många som njuter av att se hennes sista minuter i livet så gick han sönder.
  Han bröt helt enkelt ihop i telefon.

  Sådär en tidig onsdagsmorgon fick Bingo Rimér alltså en snabbkurs om övergrepp och förövare serverad till frukost.

  Vad framtiden bär med sig vet ingen av oss.
  Jag hoppas dock att den ytterst brutala portion verklighet som Bingo fick serverad, räcker för att väcka en strävan i honom och resten av samhället om att fördjupa sina kunskaper i syfte att kunna bemöta situationen med det allvar som problematiken kräver.

  Copyright 2022 © All rights reserved. | ChromeNews by AF themes.

  Förstår inte hur han undgått att höra om prostitution trafficking. Han måste vara helt världsfrånvärd, bryr sig inte omvärlden vad som sker där. Läser han inga dagstidningar lyssnar på radio ser på nyheterna på tv? Han lever väl bara i sin pinuppvärld och där lever även hans ex kz och nuvarande tjej Julia.

   PS Att vara hallick pimp är det värsta otäckaste jobbet. Därför tycker jag mycket illa om uttrycket att pumpa för att dekorera. Använder aldrig det ordet.

   Förmodligen har han träffat en del tjejer som är ”lyckliga horor” men fattar inte hur man kan vara så ignorant

  Hopps att de får en tankeställare nu och även inser att all kritik de fått innan angående barnen inte bara har kommit från avundsjuka och folk som vill dem illa

  Skitsnack. Han om någon bör ju känna till problematiken med tanke på hans jobb… att detta inte kom först är sjukt. Jag tar inte deras ursäkt. Den kommer bara för att han riskerar att förlora ekonomiskt på detta. Annars hade han aldrig bett om ursäkt tror jag! Men det är min åsikt.

   Exakt så! Det enda som gör att han lägger sig platt är risken för att förlora 💸💸💸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.