Har Pontus Rasmusson skaffat nytt Youtubekonto?

Är det här Pontus Rasmussons nya Youtubekonto eller är det någon annan som startat det åt honom, eller rent av utan hans inblandning?
Klippet är från i somras, men publiceras alltså om nu .

Jag är osäker…?

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

  Har inte kollat något av det ovan länkade men läste någonstans att han hade öppnat ett nytt konto, typ ”Pontus Rasmusson 2” eller dylikt, men att det också stängts ner? Läste det typ här om dagen, minns ej var.

   Kollade nu filmen du lagt upp nu. Om man ska utgå från att det är familjens eget konto får man väl ge dem att de är ihärdiga i alla fall…… Vad är det här för människor. ?

   Han hade två konton sedan innan varav ett hette ”Pontus 2.0” ,båda blev nedstängda.

   Verkligen ihärdiga! Det är väl det enda dom har i livet och deras enda inkomstkälla. Börja plugga istället och föräldrarna kan väl börja jobba?

  Nej jag tror det är han och hans föräldrar som skapat den men där själva bolaget finns i Rumänien. Är det något som försvårar för Youtube att snoka rätt på deras nya kanal?

   Ja tänker också att det är ett sätt för dem att undgå avstängning för att det inte är just Pontus personliga konto, utan familjens…. ??? Hoppas youtubes regelverk ger utrymme att agera mot sådana här försök att kringgå avstängsningsbeslut. Jag skulle anta att vi får säga godnatt till den här kanalen med inom kort. ?

   Lyssnade på podden Blenda där de berättar att föräldrarna fått pengar från försäkringskassan men att de ändå är med i Pontus videos varje gång samt att mamman har ett eget konto ? såååå vidrig han är med sina sex frågor och allt, usch han borde verkligen blivit avstängd från detta för länge sedan

  Fråga honom?

  Zyto: Rambos tfn stulen … igen.

  Mamma o pappa köper väl en ny till dem iaf.
  Så varför ska barnen lära sig att vara rädd om grejerna….

   Är man mindre försiktig om grejer blir stulna menar du??

   Problemet i detta är dock människor som snor från barn . Fy , hur kan man med sig .

   Ja alltså va? Ok om barnet kastat telefonen i sjön, då kanske det är läge att ge den typ en Nokia 3310 så den lär sig att man ska ta vara på det man har, men att straffa barnet för att det blivit ett brottsoffer? Va?

  Men vad är det för fel på dessa människor? Kan de inte ta en hint?

  Alltså jag har fortfarande inte druckit nåt kaffe idag så förlåt om jag är helt ute och cyklar nu. Men. Jag vet knappt vem denna människa är, har ingen koll mer än att han har ett problematiskt innehåll i relation till unga följare. Men problemet är väl till stor del att folk väljer att kolla, att föräldrar inte har mer koll på sina barn på internet och sociala medier. Lokala byfånar med sunkiga åsikter har ju alltid funnits, och utan en följarskara är och förblir de just lokala byfånar. Tycker att människan ska få ha ett konto, möjligtvis ett nytt konto där gammalt material inte får laddas upp igen. Sedan kan föräldrar till alla barn som följer kanske släppa sina egna telefoner en stund och se till så att minderåriga inte ser olämpliga saker.

  Sedan kan man ju absolut ifrågasätta ett innehåll som inte går ihop med målgruppen om man specifikt riktar sig till barn. Men lokala byfånar som sagt.

   Alltså jag försvarar absolut inte honom, men om han startar nya konton är det ju inget problem så länge andra inte aktivt väljer att följa igen.

   Youtubes regler är, som jag förstått det, att om du är avstängd så får du inte starta ett nytt konto. Du som PERSON är avstängd, inte bara det enskilda kontot.

   Håller inte med dig om att människan bara ska kunna starta ett nytt konto som om ingenting hänt.

  Youtubes regler är, som jag förstått det, att om du är avstängd så får du inte starta ett nytt konto. Du som PERSON är avstängd, inte bara det enskilda kontot.

  Håller inte med dig om att människan bara ska kunna starta ett nytt konto som om ingenting hänt.

   Skulle vara ett svar till TS ovan

   Han får vara med på en kanal någon annan äger, men inte äga själv.

   Så om hans föräldrar äger kanalen, så räcker det,

    Ja precis!

  Vad är de för tönt?

  OT: är Katrins ig borta helt?

   Finns kvar, du måste söka på hela hennes namn så kommer det upp. Ser att hon har tappat en del följare nu.. innan hade hon 174k följare, nu 173k

  ????

  Pontus får inte äga någon kanal, men har får vara med på en kanal som någon annan äger… så detta är väll deras sätt att ta sig runt reglerna..

  Hans ”företag” borde ju granskas också..

  Lyssnar på Blenda och blir fasiken mörkrädd när man lyssnar på Pontus mamma. Hon verkar ju helt störd, så inte konstigt att det blivit som det blivit med Pontus. Hoppas dock att de aldrig får ha någon kanal utan ta tag i sina liv och söka arbete istället för att leva på sin son.

  Hade aldrig hört om honom förens detta dök upp i veckan. Lyssnade på Blenda och känner mest att hans föräldrar verkar ha något allvarligt fel? Tycker synd om honom. Flytta hemifrån? Gör något… vanligt.
  Men framförallt lägg ned. Eller är det mamman som vill släppa mer ”musik”?

  Fan vad konstigt denna Pontus pratar.

  Han känns både som ett ensambarn och hemmaskolad. Stämmer det? Han verkar liksom inte umgås med någon annan än sin mamma och han är 24 år gammal. Verkar onekligen hindrad i sin mentala mognad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.